Szerző Téma: Masamune Raiden  (Megtekintve 345 alkalommal)

Description: shinigami előtörténet frissítés.

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Masamune Raiden

Shinigami

Daitenshi

*

daitenshi

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
21 500 / 30 000

Hozzászólások: 73

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
világoskék

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Aum Sohum!

Post szín:
#00eeee


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Masamune Raiden
« Dátum: 2022. Jan. 18, 09:33:44 »
Jelszó: "Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle."

Név:Masamune Raiden
Nem: férfi
Kor: 322 // látszólag 22
Születésnap: Augusztus 12
Kaszt: Shinigami
Osztag: ex 12. jelenleg besorolatlan
Felszerelések:
- zanpaktou
- szemüveg
- füzet
- toll
- üvegcsék
- gittár
- tibeti énekestál
- jahcsont mala
- 114 citrin gyöngyból készült gyöngysor
- fém huzalok
- vas por
- erős reflektor
- számológép
- tablet (mobil könyvtár)
- telefon
Hajszín: mahagóni vörös
Szemszín: világos zöld
Magasság: 187 cm
Súly: 85kg

Kérlek hallgass meg míg olvasol:https://www.youtube.com/watch?v=FrD0xfjwDEE

Kinézet:
Ha valaki nem tudná, hogy Raiden valaha japánban született teljes lelki nyugalommal gondolná, hogy gaijin. Erős holland jegyeket mutat az arc karaktere hiszen félvér. Magas, is mint a szálfa, szeme akár malachit s a haja mahagóni vörös. Hála a sok gyakorlásnak testalkata a szálkás izomzat ruganyos erejével bír. Haja rendszerint kissé kócos, munka közben általában lófarokba fogva, egyébként, meg mint egy ősrockker kibontva had vigye a szél. Járása szinte mindig sietős és lendületes. Enyhe látáshibáját egy fekete keretes szemüveggel kompenzálja, amikor nagyon kell, mert egyébként bosszantja, hogy szemüveget kell hordania. Közelre jól lát, csak az olvasáshoz még is csak kell. Az első benyomásra egy kicsit izgága kedves arc tekint rád. Enyhén húzott szemeitől szinte mindig kissé komisz érzést sugároz, de még is a következő pillanatban, ha rád néz, úgy érezni nem téged néz mint embert, hanem valahogy tovább, mélyebbre kutatva, s ez álltalában zavarba hozza a másik.

Jellem:
Kedves halálistenünk fiatal korában komoly jellemhibákkal küzdött. A legkomolyabb problémája a haraggal volt. Alapjáraton jóindulatú, de szörnyen érzékeny, impulzív és agresszív magatartása számtalan konfliktusba keverte. A stresszt is szörnyen kezelte, rend szerint felpörgetve magát minden kis hülyeségen. Lelki reformációja évek hosszú munkája alatt csiszolódott le. A tüskés külső finoman kopott. Magába szállva végtelen elmélkedések alkímiájával kiforralta haragját, lecsillapította zabolátlanul nyargaló elméjét. Most nagy rajongója a meditációnak, s fejből tudja a szív szutrát. Boldogan veszi mindenki más közelségét tudván, ha esetleg visszaesne az őrdögi körökbe, mások szeme tükrében igyekszik észrevenni mikor, szalad el vele a ló. Most már nem akar mindenkit megmenteni, igyekszik nem csak a saját fejében létezni, s még humorérzéket is fejlesztett azóta. Bőkezű és állhatatos. Filozófiáról nem tanácsos vele leállni beszélgetni mert lehet, hogy órákig nem szabadulsz. Van még pár ilyen téma, de ilyen a természete. Messze a tökéletestől, közeleg a jóhoz, de lankadatlan buzognak a múlt démonai, ha netán megfeledkezne magáról. De eme halál istene össze teszi a kezét s gyakran gondol arra az istenre, aki mozgatja az univerzumot.

Zanpaktou:

Név: Yuuijitsu no koe (egyetlen hang)
Besorolás: elektromágneses

Shikai

Hívószó:Yomu (chant!)
Leírás:A kard hívás után egy shinto pap csengő gyűrűkkel díszített réz-ezüst botjává változik. A legkisebb mozgásra gyönyörű és tiszta hangokat idéz magából. A zanpakutou képessége elektromágneses kontrol. A rezgések frekvenciáját és természetét tudja befolyásolni. Az elektromágneses hullám mint a fény, rádó, vagy akár egy röntgen sugárzás hullám hosszát képes befolyásolni és más mintázatba rendezni. Ilyen formán támadásra leginkább a környezet elektromágneses terét gerjeszti és elektromosságot indukál. Akár igen magas feszültségeket is képes generálni. Egy-egy ív métereket ívelhet át. Raiden azonban nem szereti nagy pusztítással járó megoldásokat, márpedig ha nagy villámok dördülnek fel, az megzavarja a város elektromos hálózatát, van, hogy elmegy a net, a rádióadások zajosak lesznek. Ezek meg borzasztó feltűnőek és senki nem szereti ha túl sok természetfeletti jelenik meg a helyi konteó újságokban. A huszadik ufós mese után nehéz újat kitalálni az íróknak. Ezért ha lehet, hozzáér az ellenfeléhez harcban, vagy kézzel, vagy a fegyverével. Az izmok mikro elektromos működését egy kis impulzussal lebénítja átmenetileg . Azért annyira nem pacifista, ha kell megvédi magát és másokat még annál is inkább. Ha kell öl! Nagyon kellemetlen, amikor a holdfény hirtelen átváltozik gamma sugárzásba, mert lesül a bőröd és még a talajban dolgozó baktériumokat is lesterilizálja.


Bankai:coming soon

Előtörténet:

Egy érintéssel arrébb tolom a kutatási eredményeket egy pillanatra. Véletlenül az érintésem egy elfeledett ikonra téved. Archívum. Itt vannak a régi beszélgetések, a levelezések, és minden egyéb , ami nem képezi semmilyen tudományos munka részét. Az újjam hegye finoman megbizsereg a lelkemben szokatlan bizsergés buzog. Megnyissam e, nem e. A délutáni napfény vígan világít be szobámba. Karakura felhőkarcolói felöltik a díszvilágítást. A padlón ücsörögve rákattintok. Nevek, szavak, érzések. Megérintem az ajkam. Kicsit megrezdülve és meglepetten szembesülök a leveleimmel. A Daitenshi tagok válaszai. Évek teltek el, hét év. Magasságos egek! Kíváncsian böngészek és nem ismerek magamra, ki ez? Tagadhatatlanul én vagyok a fotókon. Némi szégyenteljes pírral ellenállok a késztetésnek, hogy gyorsan bezárjam. A tenyerembe fektetem a kezem és mosolyogva nézem a gomolygó párát. Nem tudom mennyi ideig nézem a pászmákat egymásba olvadni majd feloszlani. Végül úgy érzem itt az ideje egy kis lelki revizónak és második legerősebb fegyverem után nyúlok. A gittár engedelmesen odasimul a kezemhez. A jávorfa nyak tapintása meleg és kellemes hangja fényes. Sóhajtok ahogy bedugom a jak dugót a csatlakozóba semmi nem csatlakozik a hálózathoz. Én vagyok a hálózat, a generátor és a transzformátor is. Rálépek az effekt pedálokra, hogy elinduljon a rögzítés. A másik pedál bekapcsolja a visszhang torzítást a harmadik a basszust emeli ki és így tovább. Egy fedett megbízáson vaizardok között nos még egy halálistennek is kell dolgozni és most abból élek hogy ilyen kütyüket tervezek, építek és eladok. Dust and Disquiet? Egy kis Caspian jól fog jönni. Vagy legyen Elder és hozzunk be egy kis Lore-t? Esetleg God is an Astronaut vagy a mókás Kitsugaki, Dream of Wano? Aminek japánhoz semmi köze, mert délamerikaik csinálták. Oldalt fél kézzel küldök egy üzenetet a messengeren a piaci managgernek, hogy ma szabin vagyok. Majd úgy döntök, hogy ereszd el a hajam és szóljon a  zene minden régi jóbarátomnak. A fülemen a bubifüles mert a japán házak falai vékonykák és ha délután rázendítek engem innen kilakoltatnak. Matsu obasan két óra múlva kopog az ajtón.
-Raiden chan!
-Megyek megyek…- a házinéni imád amióta átszereltem az ódon ház elektromos hálózatát, megoldottam azt is hogy egy központi kazán télen felfűtse a házat és az egészből nem látszik semmi, mert a csövekben a forró víz a padló alatt fut. Alexa az okos virtuális segédem monitorozza az egész ház elektromos fogyasztását, beépített kondenzátorok moduláris rendszere figyeli, mikor kapcsolja be valaki a mosógépet. A villanyszámlánk drasztikusan lecsökkent! Oldalra nézek és az összes kábel hirtelen életre kel és becsatlakozik a röfikbe.
-Matsu san remélem nem zavartam meg?- kérdezem kedvesen ahogy elhúzom az ajtót.
-Játszol kedves? Nem is hallottam… ameddig nem valami hörgős death metál engem nem zavar.- paskolja meg a vállam
-Az unokám is állandóan ezeken a pop csatornákon lóg.- Zavartan mosolygok.
-Csak azért jöttem, mert Tano apus végre jobban lett és kiengedik a kórházból, átvészelte a vírust szerencsére. Azért nagyon aggódtam. Milyen jó hogy ott a kapuba az az UV lámpa lefertőtlenít mindent! De ugye te be vagy oltva?
-Oh… hogyne, hogyne háromszor is!- füllentek rezzenéstelen arccal és mosolygok.
-Akkor esetleg el tudnál menni az apusért? Nagy kérés lenne?
-Persze nem gond, majd beteszem a tolószéket hátulra. Elfér a Nissan leaf-ben.
-Én úgy rettegek ettől a vírustól!
-Azért annyira nem kell, mert úgy is akkor jövök, amikor itt az idő, nem előbb nem később!
-Hogy mondod kedves?
-Oh…úgy értem, gyakori kézmosás, maszk és minden nap egy alma, a shinigamit az távol tartja.
-Úgy legyen, úgy legyen.
-Nos akkor megyek is ne aggódjék Matsu anyus, minden okés lesz.
-Majd készítek egy kis tavaszi tekercset tudom, hogy azt szereted.- mondja nekem, majd megigazítja a köténykét és elnyargal jobbra. Veszem a kulcsot.
-Alexa készenlét!
-Minden rendszer készenlébe helyezve kapitány!- válaszolja a mesterséges intelligencia. Már egész okos sokat tanul! S tudván egy korház tele lesz bolyongó lelkekkel ideje egy kicsit dolgozni is de spirituális értelemben. Nem kell többet a lélegeztetőgépen aggódni, odaát erre nem kell költségvetést számolni. Az isten nem mindig kedves és nagyszerű, de azt nem lehet mondani, hogy lusta lenne, mert legalább a lélek-zet ingyen van! A karma ma utolér. Egy halálisten rendel, egy lélek haza, a többinek irány a Valhalla, ha nem…inkább még is csak jobb, ha úgy hívjuk Soul Society. Úgy sokkal jobban new age!

Szeret-nem szeret:
Szeret: zene(mindenevő), táncok, fesztiválok, béke és boldogság, okoskodni(néha nem kéne), olvasni, misztikum és ezotéria, beszélgetések, állatok, és kihívások, humorizálás, szabadság
Nem szeret: agresszió, intrika, hazugságok, politizálás, képmutatás, megkötések
« Utoljára szerkesztve: 2022. Jan. 25, 18:49:02 írta Masamune Raiden »

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 175

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Masamune Raiden
« Válasz #1 Dátum: 2022. Jan. 30, 09:52:00 »
Heyho,

Mivel visszatérő játékos/karakter vagy, így minden okés, az előtöri is rendben van. :3
Minden mást már megbeszéltünk privátban~

Jó játékot!