Szerző Téma: Mitsui Ai  (Megtekintve 223 alkalommal)

Description: Ember

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Mitsui Ai

Ember

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 13

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 5 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
beige

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Mitsui Ai
« Dátum: 2022. Jan. 25, 18:51:05 »
Jelszó: "Ha gyönge a lelked, tompa a kardod éle."

~ Adatlap

Név: Mitsui Ai/Matsiko
Nem: Nő
Kaszt: Idoru (emberü)
Szül. ideje: 16,3 éve
Kor: 16,6
•   Emberként: 16,6

~ Előtörténet
Ai valamivel több, mint tizenhat éve Shiga provinciának egy kisebb településén látta meg a napvilágot, egy békés tavaszi reggelen Ōtsu vonzáskörzetében A családja, dacára a jól csengő család és klánnévnek, nem számított módosnak. Apja a „közeli” nagyváros egy helyi raktározási vállalatnál targoncás, anyja pedig a helyi orvosnál asszisztensként dolgozik. Jövedelmük jó részét pedig testvéreinek Hayakonak és Somának taníttatása emészti.
Shiga tele van festői környezettel és a múlt megannyi emlékeivel, amely remek táptalajt biztosít a romantikus lelkületnek. Különösen a faluszéli Shinto templom vonzotta, különösen a Mikok ruházata és elegáns megjelenése. A kép maga volt a tündöklő csoda és annak minden ígérete, amiben részt kellett vennie. Gyakori vendéggé vált, majd tíz éves korában egyenesen növendékké… A médiával is itt ismerkedett meg, mikor a közösség képviseletében részt vett egy korosztályának szóló versenyen. A vetélkedőt ugyan nem nyerte meg, de megkeresték, hogy vállalja el a Kuma Miko szerepét egy élőszínészes tévéshow változatban, hiszen a producer végig nézte a vetélkedőt. A fondorlatos mellékzöngéi, amelyek átszőtték a kérdéses animét, zavarónak találta ezért visszautasította a szerepet, szülei ambivalens támogatása mellett.  Rendszeres templomlátogatása is ekkor szakadt meg, s középiskolát már nem a helyi közösségben, hanem Ōtsuban kezdte.
A templomlátogatás elmaradásának voltak más, járulékos következményei. Ahogy a Mikoi ambíciók mentek a levesbe, úgy esett volna el a tánc és zenegyakorlás lehetőségétől is, így középiskola választásában az ilyen irányú szakkörök és oktatáson túli képzések is szerepet játszottak.
A J-pop és a Japán Idolkultúra vonzotta, s csak reménykedett, hogy korai fiaskója nem lesz komoly akadály a karrierjében.
Ahogy betöltötte a tizenötödik évét, távoli unokatestvére jelezte, hogy a Nogizaka 46-ból rövid időn belül két tag is befejezi pályafutását, és meg kellene pályáznia az idolságot. Így is lett, kinézte magának a menő, rocker jellegű szerepet, érezvén magában az öntudatot és önbizalmat, s amúgy is szerette a feketét. Hosszas vetélkedések és próbák után felvételt is nyert, de nem a vagány lány szerepét kapta a társulatnál, hanem a kedves pudingét, aki él hal az vaníliafagylaltért és kedvenc színe a beige.
Ez persze okozott némi törést önképében, s csalódásában napokat sírt... Persze ennek ellenére vállalta a tagságot, ami végül is lelki vágya volt.
Fél év után jelezte a csapat menedzsere, hogy felkérés érkezett egy élőszereplős játékfilmre, amiben eljátszhatná a Kuma mikot.


~ Kinézet
Ai saját magát „középmagasként” jellemezné hiszen nem magasabb legtöbb osztálytársánál, ami így többé kevésbé azt jelenti, hogy alacsony. Karcsú, szinte légies bár a tánc miatt enyhén sportos csak a ruhája eltakarja. Így jól mutat a színpadon vagy a reklámokban. Haja holló(w)fekete, hosszú selymesen omló, és gyakran leengedve hime-frizurás, vagy copfba kötött.
Szemei fajtájára jellemzően erősen mandulavágásúak. Arcra mosolygós, enyhén telt… hála a felvételek alatt és után fogyasztott nagymértékű édességnek, amelyeket amúgy könnyű lemozogni.

~ Jellem
Alapvetően kedves és figyelmes teremtés, egészséges empátiával. Ezt némiképp ellensúlyozza sóvárgó becsvágya és öntudata. Olykor fanyar megjegyzésekre ragadtatja magát, amelyet managerei igyekeznek kigyomlálni a megjelenéséből.
Mindenképpen szorgalmas és kitartó küzdő, olyan nincs hogy nem talál utat.

~ Szeret-nem szeret
Szereti a rockzenét.
Rajong a vidrákért, követője a Singapore Otters' oldalnak.
Szereti a természetet, ezért saját bonsait nevel a lakásában.
Vonzódik a ceremoniális ruhákhoz.

Ambivalens érzései kötik a flashdance-hez egyszerre taszítja és vonzza a mozgáskultúra.

Unalmasnak találja a vaníliafagylaltot.
Borzong a rózsaszíntől.
Idegenkedik a tűsarkú cipőktől.
Utálja a stalkereket és a metrós taperolókat.


~ Felszerelés(ek)
Paprikaspray
Parfüm -
Sokkoló
Gucci táska.
Tablet
Mobiltelefon


Képességek
Különös képesség neve: Showtime
Leírás: Tudatalatt változtatja a hely vagy közvetlen környezete fényviszonyait.
(pl: színpadon előtűnik vagy szinte kifakul ha nem ő van a szerepben.. depressziós útjai alatt beszürkül a metrókicsi sarkában lévő vaktérbe)
Hívószó: Shōtaimu

Színkód: #FFF4CC
« Utoljára szerkesztve: 2022. Febr. 02, 18:42:42 írta Mitsui Ai »

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 174

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Mitsui Ai
« Válasz #1 Dátum: 2022. Febr. 09, 17:39:56 »
Hey és ho!

Bevallom, kicsit hiányoltam a történetből a karakter képességének kialakulását, de láttam a leírásban, hogy ez végülis tudatalatt működik nála, így azt hiszem, hogy ez rendben van így. Később viszont, ha szeretnéd ezt fejleszteni, hogy ne csak tudat alatt működjön, vagy akár spécizni, akkor ahhoz viszont majd egy bővebb leírásra lenne szükség, akár egy pályázattal egybekötve, ahol felismeri a különleges erejét, de ezzel szerintem addig ráérsz, amíg nem kerül a Különleges képesség képzettségedre 5-nél több pont. Minden esetre az előtörid elfogadom.

Szinted: 1.
Lélekenergiád: 5000 LP
Tőkéd: 4000 ryou

Kezdésnek minden képzettségedre kapsz 1-1 pontot, valamit további 10 pontot oszthatsz el az alábbi képzettségeid között:

 • Fegyverforgatás
 • Pusztakezes harc
 • Helyváltoztató képesség
 • Reiryoku manipuláció
 • Különleges képesség

Mindezen kívül kapsz 1 pontot reishi kezelésre is, melyet a következő másodlagos képzettségekre oszthatsz el:

 • Erő
 • Ügyesség
 • Gyorsaság

Kérlek, hogy pontjaidat itt jelentsd le, illetve foglald le postszíned és avialanyod is.

Ha bármi kérdésed lenne, keress nyugodtan!
Kellemes játékot!~ :3