Szerző Téma: Az óriás homokozó, avagy miből lesz az arrancar?  (Megtekintve 7472 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Carmen Santera

Privaron Espada

*

108-as Privaron Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
27 225 / 30 000

Hozzászólások: 23

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Narancs

Egyéb hovatartozás:
Tres Cifras

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Akarat teszi az embert.

Post szín:
#FF3333


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az óriás homokozó, avagy miből lesz az arrancar?
« Válasz #30 Dátum: 2019. Márc. 25, 11:10:16 »
 
Felsóhajtok, ahogy ráébredek, a lány jóval naivabb és életképtelenebb még annál is, amit vártam. Egy pillanatra feldühít vele, hogy nem fogta fel, amit mondtam neki, nem vagyok messze attól sem, hogy megüssem, csak beletömöm a szájába a reiatsu gömb maradékát. Remélhetőleg ha túléli, kicsit érettebbé válik- kénytelen lesz, ha szeretne túlélni. Nem tudok semmiféle hasznos, számomra használható szívességet behajtani, ha nem érik meg.
 Felnézek a Holdra, követve a lány tekintetét, elgondolkozva közben az első éjszakán, amikor felébredtem itt. Meztelen voltam, fogalmam sem volt, hogy Hueco Mundoban milyen törvények uralkodnak, kik élnek itt, van-e itt, a Gargantán túl bármi más a sivatagon kívül, és megpróbálom elképzelni, hogy milyen lett volna, ha gyerekként löknek engem át ide. Persze, kétlem, hogy én ennyire lassan léptem volna az elfogadás fázisába. A lány felé fordulok újra, mélyen a szemeibe nézek- különösen arra a szemre fókuszálok, ami inkább egy ragadozóé, mint egy gyermeké. Ez a lény egy hollow volt, az egyik legsikeresebb a fajtánkból, aki adjuchassá vált és túlélte, hogy más hollowok felfalják, sőt, valószínűleg Aizen nélkül változott át.
 - Majdnem háromszáz éve születtem. A gyíknak pedig nincs neve. Megetted. Megettél rengeteg ilyen lényt. Valószínű embereket is.- nem tudom, hogy ezúttal hisz-e nekem, de igyekszem a jobb szeméhez szólni, a ragadozóhoz, aki tudat alatt, ez alatt a négykézláb járó gyermek alatt tudja, hogy miféle lények vagyunk mi. Megemelem a lélekenergia szintem annyira, amennyire csak lehet feloldás nélkül, a jelenlétem pedig annyira fenyegetővé és ragadozó-szerűvé változtatom, amennyire csak lehet. Megszorítom a felkarját teljes erőből annyira, amennyire csak tudom, bár figyelek rá, hogy ne törjem el a felkarját, csupán fájdalmat kívánok okozni neki.
 Pár másodpercig hagyom, hogy szenvedjen a karja miatt, és ha nem tör ki valahogy ösztönösen vagy próbál meg megtámadni, egy határozott mozdulattal a földre lököm. A combjára térdelek, minden súlyomat beleadva, nem foglalkozva vele, hogy esetleg hagyok-e valamilyen lila foltot, zúzódást a lábain. Határozottan megragadom a felsőjét, és néhány mozdulattal kinyitom, bár ezúttal figyelek rá, hogy ne tegyem tönkre a ruháját. Ha megtalálom a hollow lyukát, a kézitükrömért nyúlok, és feltartom elé, hogy megtekinthesse így magát.
 - Csak hogy tisztázzunk néhány dolgot: nem álmodsz, akkor nem éreznél fájdalmat. Nem vagy ember, de gondolom ez egyértelmű most, hogy látod magad. És ha továbbra sem fogadod el ezt, meg fognak ölni itt. Inkább előbb, mint később. Senkit nem fog érdekelni, hogy gyerek vagy, hogy nem akarsz rosszat- használd ki a túlélésedhez, de ne támaszkodj rá! Menekülhetsz tagadásba, de döntened kell, most: élni akarsz, vagy meghalni?

Karakterlap

Nina

Arrancar

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 27

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
piros

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00CCA3 #FF2222


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az óriás homokozó, avagy miből lesz az arrancar?
« Válasz #31 Dátum: 2019. Márc. 28, 12:07:23 »
Nina és Carmen

Nem igazán tiszta nekem a Néni mondata. Megettem azt a gyíkot? Mikor ettem én meg? Én cukorkát ettem nem gyíkot. A gyík valószínűleg elment. Cukorka gömböt tolt le a torkomon a Néni nem pedig gyíkot. Fura íze volt mondjuk, de legalább nem érzem magam olyan éhesnek. Viszont valamit én itt nem értek. Miért ilyen agresszív velem a Néni? Rosszat mondtam neki? Kicsit illogikus nekem a viselkedése. Ez nem normális szerintem. Nem szabad ilyen csúnyán bánni másokkal. Ráadásul háromszáz évvel ezelőtt született? Tényleg gazdag fantáziával rendelkezem! Egyre érdekesebb ez az álom, amibe belekerültem. Kérdő tekintettel nézek rá mikor elkapja a felkaromat. A Néninek most mi a baja? Miért szórítja meg ilyen erősen? Arcomról nem látszódik, hogy szenvednék. Pedig fáj! Még is nem tudom kifejezni. Nem ordítok, se nem pedig könnyezem. Olyan mintha nem is tudnék érzelmeket kifejezni. Rezzenéstelen arccal nézek rá majd fordítom a tekintetemet a kezéhez. Majd újra a Nénihez fordítom a fejemet és balra döntöm. Nem igazán értem mit akar kezdeni. Sajnos hirtelen a földre kerülök és nem tudok kiszabadulni. Most félnem kellene. Valamilyen szinte érzem is hogy félek. Jó lenne, ha Onii-chan itt lenne! Ez az álom már nem annyira tetszik nekem! Onii-chan! Hol vagy ilyenkor? Nem igazán értem még mindig a Nénit. Miért akarnának engem megölni? Dion-Senpai is valami hasonlót mondott nekem. Ilyen agresszív népcsoport élne itt a városban? Nem szép dolog megölni másokat! A tükörbe nézve látom magamon is a lyukat. Tudom, hogy ez egy álom, mert ilyen nem létezik! Viszont úgy érzem kezdek álmosodni. Majd végül elsötétül nálam a kép. Azt hiszem alszok egy kicsit.
Ez a lány… úgy tűnik kicsit sok volt nekünk, amit most láttunk. Az-az érzésünk jobb, ha közbe avatkozunk. Igaz sajnos nem igazán áll módunkban átalakulni, de szerintem valamennyire a testének irányítását áttudjuk venni egy időre. Nézzük csak. Két kar. Rendben. Két láb… rendben! Milyen furcsa érzés! Kicsit erőtlennek tűnnek! Sajnos az arrancar létnek megvan a maga gyengeségei. Elölről kell kezdenünk mindent. Viszont, lehet arra nem fog számítani, hogy most a kislány testét egy tapasztaltabb szörnyeteg vette át a helyét! Gyorsan kell cselekednünk. Ebben a testben a kislány van előnyben. A pillanatnyi gyengeségének köszönhetően tudjuk csak átvenni az irányítást. Kinyitjuk a szemünket és egyenesen a nő tekintetét kapjuk el. Mosoly jelenik meg arcunkon.
- Feltetted már magadnak is ezt a kérdést?
Kuncogni kezdünk. Milyen ironikus. Éppen beakarta szegény lányt törni, helyette viszont minket volt képes előtérbe hozni. Más kérdés, hogy ez nem fog örökké tartani és hogy nem fog erre emlékezni. Ugyan ez a test Nináé és az ő tudata főképp, de mi vagyunk azok, akik eldöntik mikre emlékezhet. Nos… hogyan is tovább? Próbáljuk meg meggyőzni.
- Hiába akarod Ninát meggyőzni, de nem fog sikerülni. Az akaratod semmit nem ér ellenünk. Hiába van nagy hatalmad, de a tudatunkat nem vagy képes irányítani. Tégy meg magadnak egy szívességet és engedj el minket. Vagy… lehetséges, hogy szerzel magadnak egy ellenséget. Ugye eljutott az agyadig, hogy valószínűleg egy Espada haragját fogod magadra vonni? Szét fog tépni! Elkerülheted-e sorsot, ha szépen elengedsz minket. A kislány úgy se fog emlékezni talán. Az viszont biztos, hogy ha tovább folytatod az Espada hamarosan ide fog érni és megöl. Hidd el... én a helyedben nem haragítanám fel! Szóval? Élsz vagy meghalsz?
Tudjuk, hogy nyílt harcban nem lenne esélyünk jelenleg. Viszont a meggyőzés eszközünké vállhat. Csupán addig kell kitartanunk amíg fel nem fogja helyzetét. Úgy tudjuk Adrián Ruiz erősebb lehet nála. Igaz nem egy Espada, de erről nem kell tudnia!
- Már így is veszélybe sodrod az életedet. Kárt tettél a testben. A felkarnál… csúnya nyomot hagyott! Ha további kárt okozol, a kockázat is nagy. Mindenképp megéri? Ennyire elhagyott az életben maradásod? Prédikálsz itt a túlélésről, miközben nem jutott el az agyadig, hogy akit éppen bántani merészelsz annak az Onii-chanja megölhetne téged? Ugye te se gondoltad ezt komolyan? Gondold csak át. És ha még az jár a fejedben, úgyse fog tudni róla akkor figyuzz ide. Ha Nina nem jelenik Onii-channál pár perc múlva… akkor viszont megfog keresni. Megfog találni. Tik takk… Tik takk! Mi lesz a válasz? Élet vagy halál?
Mosolyunk tovább megmarad az arcunkon, miközben tekintetünk a nőre szegeződik. Tikk takk. Tikk takk! Vajon mit akar most tenni? Ketyeg az óra. A sors órája!
« Utoljára szerkesztve: 2019. Márc. 31, 17:07:29 írta Nina »

Karakterlap

Carmen Santera

Privaron Espada

*

108-as Privaron Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
27 225 / 30 000

Hozzászólások: 23

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Narancs

Egyéb hovatartozás:
Tres Cifras

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Akarat teszi az embert.

Post szín:
#FF3333


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az óriás homokozó, avagy miből lesz az arrancar?
« Válasz #32 Dátum: 2019. Márc. 29, 14:40:21 »
A szemem egy kicsit kitágul, ahogy a lány máshogy szólít meg. Hosszú másodpercekig térdelek rajta, közben végig a fekete szembe nézve- most úgy érzem, hogy az a valódi, minden más csak illúzió. A lény a maszk mögött egy pillanatra meg is ijeszt, annak ellenére, hogy nem érzek belőle közel sem olyan erőt, ami okot kéne adjon a félelemre. Mégis, a szavai hallatán végigfutó libabőr mosolyt csal az arcomra. Ritkán tud bárki akár kicsit is komoly impulzust generálni, és kétlem, hogy ezt a lidércet egyhamar elfelejtem.
 Inkább kíváncsiságból, mint óvatosságból kiterjesztem az érzékelésem, de sajnos csalódnom kell, mert nem érzem egy másik arrancar jelenlétét sem a közelben. Nehéz elhinni, hogy bármelyik Espada akár másodpercekig elviselné a kislányt, de elképzelhető, hogy egyikük elég türelmes volt hozzá, hogy felfedezze az irritáló felszín alatt ezt az igazán különleges létformát. A legtöbb Espada nem rejti el a közeledtét (hiszen mindannyian uralkodók és szinte legyőzhetetlen harcosok a saját jogukon), de aki elég okos hozzá, hogy felfedezze a farkast a gyapjú alatt, talán elég szerény hozzá, hogy rejtse a lélekenergiáját. Újra az arrancarra fókuszálok, nem engedem el a jobb szemét. Az a legvalódibb része.
 - Érdekes megoldást választottál a túlélésre. Feltételezem, hogy azért nem őrölted még fel ezt a gyenge és naiv lelket, hogy csalinak használd, elaltasd mások ösztöneit és elbújj mögé. De rosszul állítottad be a mértéket. Ez Las Noches, az ártatlanok meghalnak itt, a tárolód nem fog sokáig életben maradni. Még egy Espada segítségével sem.- a lény szemébe nézek. Akarom. Akarom a történetét, a létezése értelmét, a stratégiát, amit a parazita-ragadozó követ az életben maradáshoz, az Espada nevét, aki felfedezte. Nem ismerek olyan Espadát, aki kérdés nélkül megtámadna, és emellett felettem is áll annyival, hogy ne tudjak elmenekülni, de így is jobban érzem az életet magamban, hogy talán veszélybe kerülök. Mert nem állok fel. Még nem.
 Őszintén felnevetek, amikor kiderül, egy Espada hagyja, hogy ez a teremtmény eljátssza a húgát. Az utolsó Espada tag, aki ezzel próbálkozott, talán pont azért halt meg, mert el akart játszani valami hamisat. Mintha én próbálnám pótolni a Kuchiki klánt és azon belül a családlmat arrancarokkal. Mégis, kicsit nyugtalanabbá tesz, hogy az Espada irracionálisan reagálhat ilyen semmiségekre, mint egy zúzódás. Kicsit feljebb emelkedek, bár nem szállok le róla.
 - Ha tovább játszod az idiótát, elengedtelek volna. Most viszont ki kell elégítened a kíváncsiságom- oniichan biztosan megérti. Először is tudni akarom, hogy hogyan tettél szert erre a létre, és hogy milyen céljaid vannak vele. Tekintsd a válaszokat a szívesség törlesztésének! Úgy tűnik végül is, hogy te etted meg a gyíkot.

Karakterlap

Nina

Arrancar

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 27

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
piros

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00CCA3 #FF2222


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az óriás homokozó, avagy miből lesz az arrancar?
« Válasz #33 Dátum: 2019. Márc. 31, 17:06:55 »
Nina és Carmen

A nő válasza nem igazán kecsegtető számunkra. Sokkal inkább idegesítőnek mondanánk. Mivel viszont nem vagyunk elég erősek még ahhoz, hogy eltávolítsuk, más eszközökhöz kell folyamodnunk! Fiatal még! Le se tagadhatná! A túlélésnek több módja is van ám! Nem fogjuk mi felfedni előtte minden lapunkat csak úgy! Fenyegethet a megölésünkkel, viszont ezzel csupán a végzetét fogja előrébb hozni. Így is úgy is, győzedelmeskedünk felette. Hiszen az ellenfél, akit kapna valószínűleg erősebb nála. A túlélés csupán egy újabb napot jelent. Ha már mindenképpen túl kell élnünk egy napot, szánjunk hát rá egy afféle tanulásra! Lássuk képesek vagyunk meggyőzni eme lelket arra, hogy békén hagyjon minket? Vagy ütni fog a sors órája. Tikk takk. Tikk takk! A halál közeledik! Csak egy féle mód van arra, hogy elkerülhesse! Viszont ahhoz le kell mondania egy fontos dologról! Képes rá erre, ha már itt papolt nekünk a túléléssel kapcsolatban? Ugye tudja, hogy áldozattal fog járni?
- Naiv kislány. A túlélésnek több módja is van! Azt hiszed felfedjük neked minden lapunkat? Ne nézz ilyen madárnak minket. Mint azt már mondtuk. Nincs hatalmad felettünk! Ez egyszerű matematika. Ha megölsz minket, te is meghalsz. Ha viszont elengedsz minket, életben maradsz. Kockáztatnád az életed egy szem arrancárért? Akkor még ostobább vagy mint azt előtte hittük! Tikk takk! Ketyeg az óra! Élsz vagy meghalsz?
Mélyen a szemébe nézünk. Bárhogyan is akarja átgondolni, arra fog rájönni, hogy igazunk van. Amit most tesz csupán kockáztatás. Nyereség viszont nem lesz belőle. Még Nina sem fogja tudni elmondani mind azt, amit hallani akar. Hiszen a kislánynak fogalma nincs még semmiről! El kell fogadni a tényt. Nem mindennel lehet erővel megoldani. Pontosan tudom. Hiszen már jó sok éve tapostuk Huecu Mundo földjét és kitudjuk már játszani a természet törvényeit! Úgy ismerjük ezt a világot, mint a tenyerünket! Egy ilyen… hogy is nevezzük… kezdő nem fog minket csak úgy elintézni! Ha pedig még is, akkor is nyerünk! Sakk matt! Elnevetjük magunkat mikor szívességet akar tőlünk. Nincs abban a helyzetben!
- Szívesség? Neked?! Hát még mindig nem érted? Így úgy is nyerni fogunk! Elengedsz és te életben maradsz. Mindenki jól jár. Megölsz… és akkor te is meghalsz. Mindenki rosszúl jár. Még mindig abban az illúzióban élsz, hogy nem lesznek következményei a cselekedetnek? Még az is lehet, hogy ha megölsz és felfalsz. Én fallak fel téged utána! Egy szívességet viszont elmondhatok. A helyedben… elkerülném a kislányt. Szóval? Meddig akarod még ezt játszani? Ennyire nem akarsz élni? Szerintem van veszteni valód! Jó sok! Újból megkérdezem. Élsz vagy meghalsz?
A kérdést újra feltesszük. Igaz unalmassá kezd válni számunkra ez a helyzet, de ki kell várni türelmesen a végzetünket. Ha meghalunk, ő is meghal. Ha elenged minket, ő is életben marad. Ez szimpla matematika. Dupla vagy semmi?
- Ha annyira kíváncsi vagy ránk viszont. Azt ajánlom fogadd meg a tanácsunkat és engedj el minket. Akkor egy nap megtudhatod… kik is vagyunk mi. Addig viszont... rejtély fogja övezni létezésünket. Szóval? Meddig akarsz még rajtunk akaszkodni? Ennyire kockáztatnád a saját életedet? Miss „túlélő”?
Mélyen a szemébe nézünk. A választ várjuk. Nem tágítunk. Nem remegünk. Együtt vagyunk. Együtt mozgunk! És amikor eljön a nap. Együtt fogunk győzedelmeskedni!

Karakterlap

Carmen Santera

Privaron Espada

*

108-as Privaron Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
27 225 / 30 000

Hozzászólások: 23

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Narancs

Egyéb hovatartozás:
Tres Cifras

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Akarat teszi az embert.

Post szín:
#FF3333


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az óriás homokozó, avagy miből lesz az arrancar?
« Válasz #34 Dátum: 2019. Ápr. 05, 11:56:05 »
Bármennyire irritáló, hogy nem kapom meg azonnal, amit akarok, szórakoztat a démon a kicsi lány arca mögött. Talán én is a bizonytalanságot és fenyegetést használnék fegyverként, ha hasonló helyzetbe kényszerülnék, igaz, ha nem válna be azonnal, megadnám neki, amit akar. Aztán megszerezném, amit én akarok. Lemosolygok rá.
 - Ez nem matematika. Ez üzlet. Te adsz nekem valamit zálogként az életedért, azután kérsz valamit a válaszaidért. Mindenki jól jár. Vagy nem adod át az információt, amit akarok, és mindenki rosszul, mert mindent megszerzek, amit akarok, így vagy úgy. De ha matematika... Én is az Espada tagja voltam. Mennyi az esélye, hogy az Espada barátod annak a kettőnek vagy háromnak az egyike, akik jobbak nálam? Harminc százalék? Nem, tekintve, hogy férfiról van szó, legyen tizenöt. Mindig szerettem kockáztatni, ezeket az esélyeket elfogadom.- megnövesztem három karmom a bal kezemen, amikkel, ha nem tesz semmit, átszúrom a jobb kézfejét, a csuklóját és a könyökét. Enyhe borzongás fut végig rajtam, innen nincs visszaút. Ha tényleg van egy bolond, aki szereti ezt a lényt, biztos, hogy harcolnom kell vele.
 Mulattat a gondolat, hogy van, aki azt gondolja, hogy át tudná venni a testem felett az irányítást, miután megette. Azok után az évszázadok után, amit egy hollow legyőzésével töltöttem belülről, miután megevett, biztos vagyok benne, hogy ez velem nem történhet meg. Az én akaratom nem hajlik.
 - Szomorú lennék, ha nem válaszolnál a kérdéseimre, de néhányra választ kaphatok a közreműködésed nélkül is. Érzel fájdalmat? Ha igen, jobb lenne, ha az elsőt választanád.- nem érzem rosszul magam,amiért egy gyereket kínzok. Csak azt érzem, hogy vibrál a levegő, mert talán kihívtam egy Espadát, hogy megint érzem azt a bizsergést, ahogy közelebb kúszok valamihez, amit igazán akarok. Rámosolygok az arrancarra, és ha korábban sikerült átszögelnem a kezét, fordítok egyet a karmaimon. - Talán megöl a védelmeződ ezért. Talán én ölöm meg őt. De az egészen biztos, hogy te egyetlen módon maradhatsz életben és tarthatod egy darabban a tárolód. Emlékszel a kérdéseimre?

Karakterlap

Nina

Arrancar

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 27

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
piros

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00CCA3 #FF2222


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az óriás homokozó, avagy miből lesz az arrancar?
« Válasz #35 Dátum: 2019. Ápr. 05, 15:24:02 »
Nina és Carmen

Üzletet akar velünk kötni a némber. Micsoda naiv. Számunkra viszont kapóra válik! Ha ennyire szeret kockáztatni, biztosíthatjuk nem fog elmaradni a jutalma. Ha tudná éppen kivel néz farkasszemet az öröme hamar átcsappanna félelembe. Persze ha már hallott rólunk. Viszont megtudakolni tőle veszélyes lenne. Álcánknak fedettnek kell maradnia, ugyanakkor még is segítséget kell nyújtanunk kilétünk titkáról. A tudás olykor nagy segítség, de viszont előfordul, hogy a halál közvetítője, ami egyenesen eljuttathatja majd a pokolba, ahol aztán kínok között fogja meglelni amazt a szörnyűséget, amit úgy neveznek a kétségbeesés. Sok éve van hátra már ebből a világból. Tapasztalhatott már Hueco Mundó törvényeiből. Viszont csupán egy szeletét ismerheti annak a tudásnak, amiből mi rendelkezünk. Üzletet akar velünk kötni? Megkérjük ennek az árát!
- Ismerek egy helyet, ami nagy tudást rejthet. Ki viszont belép rajta a jutalom lehet keserves. Ki kockáztatni akar meglelheti a kihívást. Tarts Észak felé egészen egy hegyes domborzatig. Keress egy vörös színnel ellátott ördög szarv fejet és megleled amazt a helyet, ahol tudásod leled. Ennek ára viszont magas, amit még nem mondhatunk el neked. 
A fájdalom hangzásától csak harsányan felnevetünk. Mily fiatal elme! Micsoda harciasság és makacsság érződik az előttünk lévő Arrancárban! Vajon milyen íze lehet a szíve? Esetleg a mája? Groteszk művészeti szobor tűnik fel kobakomban. A látvány önmagáért beszél. Csodálatos mesterművünk lenne! Kezek és lábak nélkül. Szívét kitépve hív segítséget a messziségbe és utolsó arckifejezésén egy apró könnycsepp jelenne meg mindkét szemében. A fájdalom és megváltás szimbóluma egy hullában öltve! Viszont nem lehetünk telhetetlenek. Kivárjuk a megfelelő alkalmunkat. Aztán mikor időnk elérkezik, megmutatjuk szívesen amazt a művészetet, amit oly régóta művelünk. Fájdalmat akarna okozni nekünk? Nekünk a fájdalom a legnagyobb szövetségesünk. Ez tesz erősebbé minket! Vadabbá! Vérszomjas fenevaddá! Egy valódi szörnyeteggé.
- Olykor használod is a fejed? Vagy csak annyira rabja vagy szenvedélyednek, hogy nem is gondolkodsz azon, hogy vannak oly lények, akiknek a fájdalom egyfajta megváltást is jelent. Nevezhetjük nevén, szövetségesnek. Tudod mi történik, ha egy lényt bántalmazol hosszú éveken át? Lehet, hogy beleőrül és meghal. Mi van viszont akkor, ha így felerősítesz valakit? Mire észbe kapnál, lehet, hogy az a lény, akinek fájdalmat okoztál, ő fog téged megölni. Hosszú kínhalált ajándékozva neked.
Újabb harsány nevetés hagyja el az ajkainkat. Védelmező? Nem. Nem annak neveznénk őt. Ninának lehet, hogy egy szuperhős, egyfajta őrangyalként jelenik meg égiszi szemeiben, de számunkra inkább eszköz egy nagyobb cél érdekében.
- Elfelejtettél egy aprócska dolgot. Nina és mi két különböző lény vagyunk. Az ő szemében védelmező. Mi inkább következménynek nevezzük. Hogy megtudod-e ölni? Szavaidból úgy ítéljük… semmi esélyed. Megint csak a hatalom beszél belőled. Kopp kopp! Van ott valaki a fejedben? Ébresztő kislány! A hatalom nem minden! A rangot el is felejtheted. A túléléshez nem elég a hatalom vagy a tapasztalat! Használd már az eszedet. Alábecsülsz egy ellenfelet, akit nem is ismersz. Ha így belerohansz az ellenségbe könnyen megfogsz dögleni aztán a hollow patkányok fogják felzabálni a húsodat! Sokat kell még tanulnod ifjú…  úgy érzed velem szemben előnyösebb helyzetben vagy. Valóban így is van. Viszont felteszek egy kérdést neked. Az ellenfelednek éppen miért ilyen önbizalommal teli ahelyett, hogy éppen pánikolnia kéne?  Kopp kopp!
A nőstény viselkedése tetszik a számunkra, ezért is talán némi kis információ morzsát megérdemelhet. Kérdés, hogy később nem fog majd belehalni. Ha így folytatja előfordulhat, hogy vagy más fogja megölni vagy esetleg én magam fogom rajta keresztül előállítani művészetem tárgyát!
- Mi lesz ifjú? Végül használod a fejed vagy az örök sötétséget akarod választani és egy nap talán elér a végzeted? Kopp kopp! Kopogtat a végzet ajtaja! Kopp kopp! Ki fog rád várni az ajtón túl? Megváltás vagy örök kárhozat?
Hagyjuk, hogy eméssze szavainkat. Kérdés, hogy vajon megérti-e vagy tovább fogja húzni drága időnket. Amilyen makacs, mint egy öszvér gyaníthatjuk, hogy kobakja nem képes befogadni efféle információt.

Karakterlap

Carmen Santera

Privaron Espada

*

108-as Privaron Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
27 225 / 30 000

Hozzászólások: 23

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Narancs

Egyéb hovatartozás:
Tres Cifras

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Akarat teszi az embert.

Post szín:
#FF3333


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az óriás homokozó, avagy miből lesz az arrancar?
« Válasz #36 Dátum: 2019. Ápr. 08, 13:10:15 »
Felsóhajtok, ahogy realizálom, a lény tényleg azt várja, hogy elindulok, egy általa véletlenszerűen említett gonosz, sötét helyre, amit vörös koponya vagy mi jelez, és ahol talán elragad valami. Bár egyre kevésbé értem, hogy miként él még, egyre csökken az érdeklődésem is. Tényleg azt gondolja, hogy elhiszem neki ezt bemondás alapján? Hogy nem falták fel?
 Kissé irritáltan csücsörítek, ahogy csak nevet, ahogy megforgatom a karmaimat a húsában, úgyhogy le is mondok róla, hogy a terveimhez híven letépjem a karját vagy kiszúrjam a szemét. Sokkal egyszerűbb lett volna ez a beszélgetés, ha a lény legalább részlegesen szenved, vagy tart a tárolója sérüléseitől, de így gyakorlatilag lehetetlenné vált tőle információkat szerezni. Talán már nem is annyira érdekel, ez a hollow olyan, mint az a több ezer másik, aki sebezhetetlennek hiszi magát a napig, amikor nem találkozik egy erősebbel. Az a nap szokott az utolsó lenni nekik. A legegyszerűbb lenne most rögtön megölni, hogy elvarrjam a szálakat, de két okból döntök mellette. Nem kockáztatom meg, hogy esetleg kiszabadul, talán pont ezt akarja, az elmondása alapján nincs teljes kontrollja a tároló felett. Letöröm a kezemről a karját földhöz szögező karmokat, azután rátérdelek a hasára, újra közelről belenézve a szemébe.
 - Sajnálom, hogy vesztegettem az idődet! Azt gondoltam, különleges vagy, de már látom, hogy csak különösen szerencsésen sikerült eddig túlélned a saját butaságod. Tényleg volt valaha bárki, aki megijedt ezektől az ostobaságoktól?- a szabad karjáért nyúlok, amit kifeszítek oldalra, azután a karmaimmal kiszögezem azt is a karmaimmal, ezúttal azonban öttel szúrom át. Az egyik kezemmel szorosan megragadom az arcát, hogy a szemébe nézzek, a másikkal pedig néhány rövid karmot formálok, amit az arcához emelek.
 - Nem vagy legyőzhetetlen, erős vagy ijesztő. Nem vagy több, mint a tárolód, egy naiv gyermek. Neked is adok egy leckét, ahogy a másiknak, naiv gyermek. Talán segít emlékezni, hogy hol a helyed.- egy határozott mozdulattal végigkarmolom az arcát, nem kerülve el a szemét, bár ez talán nem olyan mély, hogy megvakítsam. Ahhoz talán igen, hogy eljuttassam az agyáig az üzenetemet. Ha nem, valaki befejezi, amit elkezdtem.
 Miután végeztem, felállok, és vetek egy pillantást a lányra. Talán el kéne vennem egy darabot a testéből is, de végül csak megfordulok, és visszaindulok a város felé. Nem érdekel, hogy mi lesz a hollow sorsa, kiszabadul-e valaha, kimenti-e valaki, rájön-e, hogy nem ijeszthet meg egy ragadozót néhány üres szóval. Nem tartok a következményektől sem, ha valaki a védelmébe vette, túl ostoba hozzá, hogy félnem kelljen tőle.

Karakterlap

Nina

Arrancar

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 27

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
piros

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00CCA3 #FF2222


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Az óriás homokozó, avagy miből lesz az arrancar?
« Válasz #37 Dátum: 2019. Ápr. 10, 12:14:44 »
Nina és Carmen

Ezek szerint az agya helyett valami káposztalé lehet, hogy ennyire dühbe gurul és fittyet hány arra ama információra, ami ugyan az életébe is kerülhet na de kockázat nélkül nincs győzelem ugyebár? Ő viszont úgy gondolja beéri azzal, hogy minket megkínozz. Hát csak rajta! Mi tűrjük a fájdalmat! Ez a mi szövetségesünk! A bolondnak úgy tűnik nem jutott el a tudatáig, de sebaj. Hagyjuk, hogy szórakozzon most. Élvezze ki vadállati ösztöneit. Amúgy sem tudnánk most kiszabadulni. Megvárjuk a megfelelő pillanatot. Addig is élvezzük ki a fájdalom minden egyes perceit! Miközben őméltósága éppen végig karmol és kifeszít minket azon tanakodunk miképpen is fogunk majd lépni következőleg. Meg is születik az ötlet bennünk. Megvárjuk míg elmegy aztán utána mi is útnak indulunk. Gyanítjuk, hogy amint a nőstény elmegy, barátokra fogunk lelni. Nem reagálunk semmit tovább. Csupán mosolygunk. Minek is kell járatni a szánkat egy olyan lény felé, akinek korlátozottak az agytekervényei? A túlélés érdekében csak a hatalom számít? Naiv kis hollow. Kopp kopp! A halál kapuját éppen most nyitottad ki. Csupán még idő kérdése, hogy majd a mi üzenetünk is egy nap elérjen téged. Hatalmas hiba! Mi ezt kihasználjuk! Miután a nőstény végre végleg elhagyja-e területet és visszamászik odújába, egy darabig várakozunk. Egy félóra múlva jó pár alacsonyrendű arrancar jelenik meg a színen. Tökéletes időzítés! Végig méregetnek minket. Eldöntik, hogy mi leszünk a húsijuk. Beakarják fejezni, amit előbbi társuk elkezdet. Itt az idő viszont a Bestiának színre lépnie.
- Tome mi lugar hambre Bestia…
Eme mondat után… elkezdődött a halál tánca…

Kinyitom a szememet és a holdat veszem észre az égen. Milyen szép! Kár viszont, hogy Onii-chan nincs itt. Mit keresek viszont a földön? Lehet elaludtam volna itt a homokban? Egyáltalán mikor kerültem én ide? Nem emlékszem. Biztos volt oka, hogy idejöttem. Alvajáró lennék? Szólnom kéne Onii-channak erről viszont. Elkéne menni orvoshoz is talán. Meglehet viszont az is, hogy nem is vagyok alvajáró csak elfelejtettem miért is vagyok itt. Arra emlékszem, hogy engedélyt kaptam Onii-chanomtól, hogy kimehetek játszani. Akkor már meg van miért jöttem ki! Játszani! Biztos elfáradtam a sok játéktól! Végig nézem magamat és látom, hogy a ruhám megsérült. Viszont érdekes rajtam nincsenek sebek. Milyen ügyes voltam! Semmi karcolás nincs rajtam, pedig lehet egy kőbe bukdácsoltam bele. Vajon miért szakadt a ruhám? Az egyiknél például olyan mintha valami vadállat karmolta volna meg. Lehet, hogy találkoztam egy vadállattal? Nem emlékszem. Mindenesetre felállok és leporolom magamat. Teszek pár lépést előre és a lábfejem beleütközik valamibe. Lenézek és látom, hogy egy maszkot találok. Picit repedezett, de ez egy maszk! Fel is veszem és megnézem alaposan. Olyan furi. Van neki ördögszarva, ráadásul kettő is! Körbe pillantok és látom, hogy Körülöttem jó sok maszk hever a földön. Milyen érdekes! Ezek a maszkok, hogy kerültek ide? Lehet, hogy ezeket kerestem? Felszedegetem őket szerintem és elviszem Onii-channak ajándékba. Biztos örülni fog neki! Körülbelül hatot találok. Ráadásul mind a hat különböző. Van amelyiknek megvan a teljes alakja, másnak csak egy száj és van, aminek a fele hiányzik. A teljes maszkot a fejem felé emelem a szabad kezemmel. Milyen jó lehetne kalapként viselni! Ha egyszer esne az eső, lehet ezt a maszkot használom kalapnak. Körbe pillantok még utoljára. Amikor úgy ítélem nincs több maszk a földön, megfordulok és hazamegyek. Onii-channak megmutatom ezeket az érdekes maszkokat!

*Köszönöm a játékot! :) *