Szerző Téma: Hollowok labirintusa  (Megtekintve 3444 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Hollowok labirintusa
« Dátum: 2014. Júl. 04, 19:32:48 »
Valahol az autópálya mellett, egészen elkerülve az erődítménytől kezdődik ez a "valami". E fölött a labirintus felett sötétebb felhők vannak az év összes napján és sűrű köd is van. Ez lenne a hollowok labirintusa. Köztudott, hogy hatalmas és meglehetősen kacskaringós hely. Könnyen el lehet benne tévedni, illetve hozzá kell tenni vannak lakói. Egészen kezdetleges hollowok lakják a külső részeken, de eléggé komiszak és szeretik piszkálni a betévedőket. Azonban ahogyan valaki halad egyre beljebb, annál nagyobbakkal lehet találkozni. A labirintus közepén egy "félelmetes" adjuchas háza található meg. Napja legjavában inkább alszik, de előszeretettel szereti felfalni a bentlakókat vagy arra tévedőket. Furcsa, de lényegében érdekes hely...


« Utoljára szerkesztve: 2015. Ápr. 24, 17:23:21 írta Shihouin Yoruichi »

Karakterlap

Fran Lechuza

Arrancar

*

64. Arrancar

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
30 000 / 45 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 14 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Eliana del Barros fracciónja

Reiatsu szín:
Szürke

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
SlateGray


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re: Hollowok labirintusa
« Válasz #1 Dátum: 2015. Ápr. 14, 22:08:58 »
Fracciónná válási kísérlet

Napi alvásomból felkelve, egyből elhagytam a lakhelyemet, amikor a legkevesebben járkáltak Las Noches falain belül. A mesterséges nap által bevilágított részeken a kelleténél is gyorsabban haladtam végig, mert nem különösebben rajongtam érte. Sokkal jobban szerettem Hueco Mundo sivatagát, ahol a hold árasztotta fényét.
Jobban is szerettem itt kint lenni, sokkal frissebb volt a reishivel átitatott levegő, mint odabent. Szerettem sétálgatni a végtelennek tűnő homoktengerben, ahol nem sokan szoktak járkálni, ritkán lehet itt összefutni valakivel. Még temérdek időm volt, amit eltölthettem itt, mivel az Emberek Világában még éjjel van. Igen, úti célom az Emberek Világa lesz, ahol is megnézhetem a mai horoszkópomat.
Elég érdekes gondolat, hogy a leírtakkal befolyásolhatjuk a véletleneket vagy, ahogy ők hívják, valaki szerencséjét. Ha ez valóban működik, akkor nem szalaszthatom el ezt a lehetőséget, hogy ez az erő az enyém legyen. Sok szituációban előnyömre válhat, ha számomra kedvezően alakulnak az események. Ahogy végiggondoltam, mennyire is jó nekem, már el is telt az idő és indulnom kellett. A Descorrer technikámmal meg is nyílt az átjáró előttem és már a sötét köztes világon haladtam keresztül az Emberek Világa felé.
Már azelőtt, hogy kiértem volna a Gargantából, aktiváltam a Cuerpot, hogy a shinigamik ne tudjanak észlelni. Miután kiléptem az átjáróból, összes is zárult mögöttem az ég, majd a szokásos helyem felé igyekeztem, hogy a ház ablakán belesve megnézzem a mai horoszkópom.
Meglepődve láttam, hogy ma az első helyen voltam, az összes többi csillagjegyet magam mögé szorítva. De attól, hogy ilyen jó helyen vagyok ma, még szükségem lehet a mai Lucky Itememre, mert sosem tudhatom, mikor jöhet jól, meg amúgy is el kell kerülnöm a Szűz csillagjegyűeket, mert balszerencsét hoznak. A mai Lucky Itemem pedig egy világoskék csillag volt, ezért gyorsan be is szereztem egyet itt az Emberek Világában, bár csak sárga színben volt, ezért be kellett festenem kékre, hogy megfelelő legyen.
Mivel ma ilyen szerencsés vagyok, ezért elhatároztam, hogy ma lesz a napja, hogy felajánlom szolgálataimat Eliana-samának, vagyis megkérem, hogy vegyen be a fracciónjába. Nem én akartam elé állni, hanem inkább egy üzenetet hagytam az ajtójára tűzve egy kopogás kíséretében, majd elsonidoztam az üzenetben leírt helyre.
Ez a hely pedig nem volt más, mint a Hollowok Labirintusa, aminek a bejáratánál álltam meg, amíg az espada is ideér. Azért is választottam ezt a helyet, mert ha Eliana-sama próbára akarja tenni a képességeimet, akkor felajánlhatom neki, hogy végigmenve a labirintuson megvédem minden rá leselkedő lídérctől. Vagy természetesen, ha más próba elé akarna állítani abba is szívesen belemegyek, csak gondoltam én is készülök valamivel.
Amíg várakoztam, a kezemben szorongattam a Lucky Itemem, de amikor megpillantottam egy kicsiny gyíkszerű hollowot elraktam a felsőmbe. Csöndesen közelebb osontam a lídérchez, majd amikor a legkevésbé számított rá, megragadtam a kezemmel. Bár nem vagyok éhes, de egy kis snacknek nem tudok ellenállni, ezért jó ízűen megettem a mini hollowot.
A harapnivaló után, visszaálltam a labirintus bejáratához és vártam tovább, amíg Eliana-sama meg nem érkezett. Nem akartam tiszteletlen lenni, hogy csak üzenetet hagyok neki, ezért egyből egy meghajlással üdvözöltem. Nem tudom, hogy tudja-e mire készülök, de reménykedtem benne, hogy pozitív végeredményt fogok elérni.
- Eliana-sama, köszönöm, hogy időt szánt rám. - szólaltam meg, amikor az espada elég közel ért hozzám, és hogy ne csak szóval fejezzem ki köszönetemet, egy kisebb bólintással is megadtam neki a tiszteletet.

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re: Hollowok labirintusa
« Válasz #2 Dátum: 2015. Ápr. 24, 14:55:31 »
Fran Lechuza Fracciónná válási kísérlete
avagy teljes értékű Espada leszek?


A vízben lebegek. Olyan mintha az óceán vize lenne, és a hold fénye szűrődne át. Kavicsok süllyednek alá körülöttem a vízbe, majd miután elhagyták a velem azonos szintet, különböző tárgyakká változnak. Telefonkönyv, olló, kerti törpe, virágos hajcsat, nyakörv, kitűző, kék csillag dísz, és még hosszan sorolhatnám. Oldalra nézve két kisfiút látok, akik teljesen egyformák. Valószínűleg ikrek lehetnek. Megfogják a kezüket és tűz és erős szél hatására egy hatalmas bagollyá változnak. Szárnyaival hatalmas szelet kavar, viszont ezt olyan halkan teszi, hogy egyáltalán nem hallom, csak érzem. Megfontolt, de nem ellenséges, viszont a szemében lévő tükröződésben a kezem és a ruhám tiszta véres. Pont úgy néztem ki, mikor Nado Andreo-t megöltem. Hátam mögül pedig éreztem azokat a tekinteteket, mint akkor. Nem bántam meg, hogy megöltem, de ezzel inkább félelmet és haragot váltottam ki a társaimból. Sokan inkább a halálomat szeretnék, viszont a bagoly szemében semmi ilyesmi nem tükröződött. Egyszer csak egy éles fájdalmat éreztem. Elkezdtem vérezni. Hátranézve az a bizonyos férfi állt. A dörrenés nem hallatszott, mintha azt a hangot is valami elnyelte volna. „Megérdemelte. Csak halljon meg. Milyen Espada az ilyen? Őt kellene tisztelnem? Hisz teljesen alkalmatlan vezetőnek. Azonnal el kell távolítani.” Hallatszottak a fejemben a különböző megjegyzések. Összeestem és levegőért kapkodtam. A férfi odalépett hozzám, és a fejemre szegezte a fegyvert, majd meghúzta. Ekkor viszont felébredtem egy újabb rémálomból.
Kicsit furcsa is volt, mert a saját tornyomban ébredtem, ahol most már kizárólag én vagyok az úr, vagyis az úrnő. Nem igazán érzem magam Espada-nak. A rang felelőségekkel is jár. Nem tehetek csak úgy kényem-kedvem szerint. Árgus szemek figyelik, hogy mikor hibázom. Több ellenségem van, mint esetleges szövetségesem. Bár ez korábban sem volt igazán másként. Csak akkor nem voltam annyira központban. … Magam is egyetértek, hogy nem igazán vagyok alkalmas Espada-nak, de az vagyok, és a történteket egy cseppet sem bánom. Vagyok aki vagyok, és olyan Espada leszek, amilyen vagyok, és nem kell, hogy izgasson, hogy mások mit gondolnak. Valószínűleg az elégedetlenkedők majd kihívnak párbajra, hogy megölhessenek. Így nekem is majd egyre erősebbé kell válnom. Nem rekedhetek meg egy szinten. Jobbnak kell lennem.
Egy kopogásra leszek figyelmes. Nem igazán értettem. Ha Seth üzent volna, akkor biztos hangosan jött volna egy hírnök szokás szerint, viszont ez valami más lehet. Az ajtómra egy cetli volt függesztve, melyben csak annyi állt, hogy menjek a Hollowok Labirintusához. Hueco Mundo-ban még mindig vannak olyan helyek, ahol még nem jártam. A Labirintus pont egy közülük. Sose éreztem késztetést, hogy fel kellene keresnem. Holott egy jó kis edzőhelynek nem is lenne rossz. Mert elméletileg a Labirintus tele van Lidércekkel, akik a labirintusba betévedőket megtámadják. Aki pedig nem elég erős azt felfalják. Elméletileg van benn egy egész erős is. Akár lehetne a Minotaurusz is. … De elég furcsa, hogy valaki odahív engem. Talán az ott élő Lidérceknek is bajuk van azzal, hogy Espada lettem? Vagy csapda, hogy odacsaljanak és túlerővel végezzenek velem? Vagy ez csak ilyen random helyszín, hogy az adott személy megpróbáljon legyőzni engem? … Nem tudom. Egyáltalán elmenjek? Vagy lehet csúfos tréfát akar űzni velem valaki? Mert ha lenne annyi vér a pucájába, hogy kihív, akkor jelenjen meg előttem, és ne levélben hívjon ki párbajra. … Más célja nem igen lehet a levélnek.
Teljes felszerelésben indultam útnak. Kíváncsiságom nagyobb volt, mint az a gondolat, hogy ez egy csapda. Tudni akartam, hogy ki lehet az a személy, aki azt az üzenetet hagyta. A Labirintus bejáratánál egy férfiállt szürke haja volt, melyben fekete tincsek is voltak és úgy fel volt zselézve, mintha azok a fülei lettek volna. Hasonlított a fülesbagoly fején található tollakra. Meghajolt, majd illedelmesen köszöntött.
- Eliana-sama, köszönöm, hogy időt szánt rám.
~ Eliana-sama? Ilyet sem hallottam még. Vagy nagyon régimódian akar kihívni, vagy fogalmam sincs. Nem tűnik félelmetesen erősnek. Vagy ha az, akkor nagyon jól el tudja azt rejteni. Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit akarhat tőlem.
- Minek köszönhetem meghívásod? … Első körben mondjuk elárulhatnád a neved is.
Hozzá kell szoknom az Espada-sággal járó másik dologgal is, miszerint egyre többen fogják majd ismerni a nevem és a rangomat. Viszont én nem ismerhetek mindenkit. Őrá pedig nem igazán emlékszem, hogy valahol is találkoztam volna vele, szóval nem igazán személyes okok vezérelhetik. Szóval maradhat az, hogy telebeszélték a fejét, hogy hívjon ki. De másfelől igen tisztelettudónak néz ki. Mondjuk amíg nem mondja el, hogy mit akar tőlem, addig csak találgathatok a céljait tekintve.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Ápr. 24, 15:41:01 írta Eliana del Barros »

Karakterlap

Fran Lechuza

Arrancar

*

64. Arrancar

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
30 000 / 45 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 14 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Eliana del Barros fracciónja

Reiatsu szín:
Szürke

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
SlateGray


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hollowok labirintusa
« Válasz #3 Dátum: 2015. Máj. 02, 11:43:13 »
Fracciónná válási kísérlet


Bár üzenetemben nem adtam meg időpontot, mikor is kellene megjelennie Eliana-samának, kis várakozás után közeledni is látszott. Ez akár rosszul is elsülhetett volna, hiszen nem volt semmi biztosítékom, hogy valóban eljön, vagy egyáltalán most fog megjelenni. Nem mondhattam volna semmit, ha ő úgy dönt, hogy csak holnap szakít rám időt, mert éppenséggel nagyon elfoglalt. Természetesen ebben az esetben is itt vártam volna ameddig csak szükséges lett volna, valamivel majd csak elfoglaltam volna magamat.
- Igenis! A 64. Arrancar, Fran Lechuza. - máris bemutatkoztam számom ismertetésével, majd rátértem Eliana-sama másik kérdésének megválaszolására. - Meghívásom oka pedig, hogy szeretnék jelentkezni fracciónjának. - talán váratlanul érheti kérésem, hiszen a mostani alkalmon kívül még nem is váltottunk egymással egy szót se. De most már itt az ideje, hogy egy espada alá tartozzak, mert úgy sokkal jobban tudok érvényesülni, mint egy egyszerű númerosként. Nem meglepő, ha valakit csak úgy megölnek, mert éppen az útban volt, de ha egy espada fracciónjával teszik ezt, annak már következményei lesznek, hiszen senki sem szereti, ha megölik az alattvalójukat. Ezért is próbáltam eddig a háttérben maradni és senki útjába se kerülni, de talán jobb lesz nekem egy espada szárnyai alatt.
- Talán furcsa, hogy ezt kérem, de amikor Desmond-sama helyét átvevő arrancarral harcolt, én is hasonlóan vélekedtem róla, hogy alkalmatlan lett volna espadának. Ekkor gondoltam, hogy szívesen segítenék magának céljainak elérésében. - próbáltam megmagyarázni, hogy miért is döntöttem úgy, hogy pont az ő fracciónja akarok lenni. Nincs is ebben semmi meglepő, csak azt kapta az a fickó, amit megérdemelt. Itt teljesen hétköznapi, hogy valakit megölnek, Eliana-sama csak azt tette, amit tennie kellett és ezért felnézek rá.
- Akár próbára is tehet, ha úgy gondolja, csak mondja, mit kell tennem. - tettem hozzá, ha Eliana-sama elgondolkodott, mitévő is legyen. Bár sokáig megfigyeltem a többi arrancart, azt nem tudom, hogy is zajlik a fracciónná válás, de ha lenne is róla fogalmam, valószínű arrancarja válogatja. Nem gondolom, hogy lenne egy standard módszer, amit minden espada használ, ha bővíteni akarná a fracciónját.
- De ha már most is tudja, hogy nincs szüksége rám, azt is elfogadom. - ezt még mindenképpen hozzá kellett adnom a korábbiakhoz, hiszen nem tudhatom, hogy egyáltalán akar-e Eliana-sama fracciónt magának, hiszen nem kell kötelezően rendelkeznie eggyel. Ha ő úgy gondolja, hogy neki nincs szüksége senkire, akkor tiszteletben kell tartanom döntését.

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hollowok labirintusa
« Válasz #4 Dátum: 2015. Máj. 07, 22:56:32 »
Fran Lechuza Fracciónná válási kísérlete
avagy teljes értékű Espada leszek?


Kíváncsi voltam, hogy mégis mit fog majd nekem mondani az előttem álló férfi, viszont ezekre a szavakra nem voltam felkészülve.
- Igenis! A 64. Arrancar, Fran Lechuza. Meghívásom oka pedig, hogy szeretnék jelentkezni fracciónjának.
Ha ittam volna valamit, akkor egyből kiköpöm, vagy félrenyelek. Nem akartam hinni a fülemnek. Az előttem álló férfi, akit Fran Lechuza-nak hívnak, ő az én Fracción-om akar lenni. Hirtelen tényleg se köpni sem nyelni nem tudtam. Ki akrna engem Espada-jának? Hisz inkább alkalmatlannak tartanak. Sőt azt sem tudom hogy hogyan is kellene ezeket a szituációkat kezelnem. Igaz én magam is voltam Fracción, sőt két Espada alatt is. De mind a két esetben az Espada fogadott a szárnya alá. De végül mind a kettő eltűnt az életemből. Egyszerű kis Fracción-ként sokkal kényelmesebb életem volt. Adán esetében León vitt elé, és lettem Fracción szinte Arrancar-rá válásom után közvetlenül. Adán távozása után volt egy kis idő, mikor megtapasztalhattam milyen is, mikor független Numeros-ként élek Las Noches-ben. Desmond a szárnya alá vett és egy nagyobb családhoz tartozhattam, és egyben tényleg át is élhettem, hogy mi is az, hogy Fracción lehetek. Tényleg a saját céljaim elé helyeztem Desmond céljait. Szívesen segítettem neki, sőt a saját lelkemet is felajánlottam volna neki. Hozzá kötődtem a legjobban az itt élők közül. Ezért elég nagy törés volt számomra, mikor már nem volt itt nekem. Azt meg nem hagyhattam, hogy az a nyomoronc úgy beszéljen róla. Vagy egyáltalán hogy a helyére lépjen. A megölése számomra egyértelmű volt. Nem bántam meg, hogy megöltem egy Espada-t. Bár, mondjuk azóta teljesen máshogy néznek rám.
- Talán furcsa, hogy ezt kérem, de amikor Desmond-sama helyét átvevő arrancarral harcolt, én is hasonlóan vélekedtem róla, hogy alkalmatlan lett volna espadának. Ekkor gondoltam, hogy szívesen segítenék magának céljainak elérésében.
~ Ő is ott volt? És úgy véli helyesen cselekedtem? Segítene a céljaim elérésében? De hisz nem is ismeri az én céljaimat. Most vagy ennyire elfogult velem szemben, vagy más is lenne itt a háttérben? Meg hogy próbára is tehetem?
Közelebb lépek hozzá, és odahajolok, a kezemmel pedig megfogom az állát.
- Hogy tegyelek próbára? … Hogy a Fracción-ommá akarsz válni? Meg hogy segítenél elérni a céljaimat?
Kicsit érzékien hathat ez a túlzott közelség, és egy kicsit fentebb lökve a fejét veszem el a kezemet.
- Talán te vagy az egyetlen, aki úgy véli jogos volt egy Espada-t meggyilkolnom. Ha ott voltál, akkor tapasztalhattad a félelmet, a dühöt és megvetést. Bár egy-két személynél talán a megkönnyebbülést is. De főképpen a felém irányuló hasonló gyilkolási vágyat. Hogy ha én megöltem egy Espada-t, akkor készüljek fel, hogy lesznek olyanok, akik szívesen elvágják a torkomat álmomban. Te pedig mégis engem választanál? Van más Espada is, aki jelentős számú Fracción-al rendelkezik. Közülük lenne a legésszerűbb választani. … Meg hogy segítenél a céljaim elérésében, holott azt egyáltalán nem ismered. Szerinted mégis mi lehet a célom? … Miből gondolod, hogy én jobb Espada vagyok Nado Andreo-nál?
Körbe röhögném, ha azt válaszolná, hogy az Espada ölés. Mondjuk ez is lehet egyfajta cél. De mondjuk nem tudom mennyire mondhatnám el a célomat? Vagy nem-e nevetné azt ki? De mondjuk akár segítségemre is lehet… De annyi biztos, hogy ha Fracción-om lenne, akkor teljes értékű Espada-vá válnék. Mondjuk, egyúttal felelősséget is kell vállalnom érte és a tetteiért. Meg kell védenem, és támogatnom kell őt. Viszont cserébe lenne kit ugráltatnom. Na mondjuk nem vagyok olyan. Meg fogalmam nincs, hogy mennyire követne engem. Mennyire irányíthatom. Bár mondjuk agyatlan követőre semmi szükségem. Bár az látszik, hogy elég illedelmes és tisztelettudó személy.
Talán utóbbi szavaim túl komolyak lehettek, és a tekintetem is ezt tükrözte, valamint kicsit szúrónak is érezhette, hogy egyáltalán nem viccelek.
- De rendben, Fran Lechuza 64. Arrancar. Próbára foglak tenni. Kíváncsi vagyok az erődre. A gyengeségeidre. Az álláspontodra. A személyiségedre. Lényegében a lelkedre. ... A hűségedre és kitartásodra. … Ha a Fracción-om akarsz lenni, akkor mindent tudnom kell rólad, ugyan is felelősséggel fogok tartozni érted. Kíváncsi vagyok, hogy képes lennél-e követni engem, vagy úgy kiállni értem, ahogy én tettem Desmond-ért. Azzal, hogy kiadod a gyengeségeidet is, egyúttal rám bízod az életed.
Az hogy kiadja magát, tényleg a kezembe adja az életét. Persze nem akarom megölni, de ez egyúttal a bizalma és a belém vetett hite és tisztelete lesz. Mert ha én is elmondom a célom az is egyfajta kiadása magamnak. Talán ebben is lehet a gyengeségem. Bár mondjuk nem annyira nagy dolog. Csak erősebb akarok lenni, hogy azt a személyt legyőzzem és megöljem. De akár lehetne olyan is, ami tényleg rámutatna a gyengémre, ezt ő nem tudhatja. Meg tényleg kiállna-e mellettem, vagy az első adandó pillanatba hátba szúrna. Vagy ő lenne az, aki tényleg álmomban megölne. Erre is volt ám példa, hogy az Espada-nak pont az áruló Fracción-ja okozta a vesztét. Én biztos nem lennék egy újabb példa. Szóval ha Fracción-t fogadok az olyan legyen, akiben magam is tűzbe tenném a kezem. Fran esetében pedig ezt még nem tudom.
Nem tudom, hogy most elkezdi mesélni amire kíváncsi vagyok, vagy inkább kardot rántva megmutatná az erejét. De az biztos, hogy igen csak felkeltette az érdeklődésemet.
- Kíváncsivá tettél engem Fran.
Egészen éles ördögi mosoly kúszott az arcomra, és csillant fel a szemem.

Karakterlap

Fran Lechuza

Arrancar

*

64. Arrancar

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
30 000 / 45 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 14 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Eliana del Barros fracciónja

Reiatsu szín:
Szürke

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
SlateGray


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hollowok labirintusa
« Válasz #5 Dátum: 2015. Jún. 01, 12:06:00 »
Fracciónná válási kísérlet

Az előttem álló Eliana-sama arcára kiült a meglepődöttség, amit közöltem vele, miért is hívtam ide. Én viszont nem csodálkoztam, hogy meglepődött rajta, teljesen érthető reakció volt. Ez az állapot viszont nem tartott olyan sokáig, Eliana-sama közelebb jött hozzám és megfogta az államat. Egy kicsit furcsálltam ezt a gesztusát és nem tudtam, hogy most mi fog történni.
- Én a régi elveket vallom, hogy a legerősebbek legyenek az espada tagjai, ha pedig Eliana-sama le tudta győzni azt a másikat, akkor ez csak azt mutatja, hogy alkalmatlan volt a feladatra. Ha ez nem történik meg, akkor is előbb utóbb lett volna valami, amikor kiderül alkalmatlansága. - magyaráztam el gondolatmenetemet Eliana-samanak és ő is hallhatta, hogy nem neveztem nevén az ideiglenes espadat, mivel még arra sem méltattam, hogy megjegyezzem a nevét, meg amúgy is feleslegesnek éreztem.
- Valószínű, hogy a harc utáni pillanatnyi vérszomját érezhette a jelenlévőknek, de véleményem szerint nem jelenthetnek különösebb fenyegetést. Vagy történt már valami? - mondtam el véleményemet a hallottakról és inkább gondolom, hogy a félelmet ültette el az arrancarokban, hogy ne menjenek a közelébe, minthogy meg akarnák ölni. A jelenlévők láthatták, hogy mire képes Eliana-sama, nem gondolom, hogy szervezkedne bárki is ellene, bár egy-két bolond lehet, aki megpróbálna vele megküzdeni.
- A céljait nem tudom és nem is kérem, hogy ossza meg velem, majd ha alkalmasnak tart bizalmára, remélem beavat. - válaszoltam, bár nem tervezek tudatlan bábunak lenni, hogy mindent kérdés nélkül teljesítek, de csodát sem várok el, hogy azonnal mindenbe beavasson Eliana-sama. Mindennek, majd eljön a maga ideje és ennek még nem jött el.
- Ahogy kívánja. Akkor menjünk be, az itteni hollowkon megmutathatom, mire vagyok képes. - indultam is el a bejárathoz és egyből éreztem, hogy nem messze egy hollow áll lesben áldozatra várva. Bár nem foglalkoztam vele, amíg ránk nem akar támadni, mert nem tűnt valami nagy kihívásnak a megölése.
- Amíg haladunk, kifejthetné részletesebben, hogy pontosan mit meséljek el. Mivel kapcsolatban az álláspontom? - kértem egy kis pontosítást azokról, amiket szóban kell elmondanom és nem megmutatni, mint a képességeimet. Ugyanis a minden elég tág fogalom, így azt se tudom, hogy hol kezdjek neki.
Miközben az espada mondandóját hallgattam, elérkeztem oda, ahol a leselkedő hollow táborozott és nem is habozott sokáig, hogy rám támadjon. Könnyedén végeztem vele, egyszerűen átdöftem fején a puszta kezemmel, ami hierromnak köszönhetően elég kemény volt, így egyből szétporladt.
- Ojo de buho. - mondtam ki halkan a technika nevét, aminek hatására két bagoly jelent meg. Egyikük a magasba repült, a másik viszont a vállamon foglalt helyet. Ha már labirintusban megyünk, akkor jó lenne tudni, merre is kell mennünk egy elágazásnál. - Ő itt Nico, a lelkem egy darabja. Képes vagyok neki fizikai testet adni e technika alatt. - mutattam be a vállamon ülőt Eliana-samanak, aki éppen fordította nekem, amit a másik lát felülről, így egyből tudom, merre forduljak a kanyarnál.
A labirintus elején gyengébb lidércek tanyáztak, de ahogy egyre beljebb mentünk, éreztem, hogy mintha, bár csak kicsit, de egyre erősödnének. Próbáltam minél változatosabb lenni, ahogy elintéztem az utunkba kerülő lidérceket, egyiket szürke Baláim sorozatával intéztem el, majd egy másikat hasonló színű Cerommal porlasztottam el, egy következőt pedig kardommal szeltem ketté. Ahogy haladtunk előre, úgy éreztem, hogy lassan itt lesz már a pillanat, amikor a ressurección alakomat is megmutathatom. De ez még nem most azonnal lesz, ki kell várnom, amikor a megfelelő ellenfél kerül elém és majd ellene fogom bevetni.

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hollowok labirintusa
« Válasz #6 Dátum: 2015. Jún. 01, 21:26:51 »
Fran Lechuza Fracciónná válási kísérlete
avagy teljes értékű Espada leszek?


Elég komolyan és határozottan válaszolt a kérdésemre, hogy miért is pattant ki a fejéből az a gondolat, hogy az én Fracción-ommá váljon.
- Én a régi elveket vallom, hogy a legerősebbek legyenek az espada tagjai, ha pedig Eliana-sama le tudta győzni azt a másikat, akkor ez csak azt mutatja, hogy alkalmatlan volt a feladatra. Ha ez nem történik meg, akkor is előbb utóbb lett volna valami, amikor kiderül alkalmatlansága. … Valószínű, hogy a harc utáni pillanatnyi vérszomját érezhette a jelenlévőknek, de véleményem szerint nem jelenthetnek különösebb fenyegetést. Vagy történt már valami?
- Nem, egyenlőre még nem akartak az életemre törni.
Teljesen jogos, hisz a régi rendszerben ez egy bevett szokás volt, hogy aki alkalmatlan volt, vagyis volt tőle erősebb, az egyszerűen megölte és átvette a helyét. Ilyen egyszerű a dolog. Én pedig mind erő tekintetében, mind személyiségét tekintve teljesen alkalmatlannak találtam, ezért megfosztottam a címétől és az életétől. Én nem vagyok benne teljesen biztos, hogy alkalmatlansága kiderült volna, valamint hogy megfosztották volna hatalmától. Ugyanis egy kijelölt Espada elég nagy hatalommal rendelkezett. Bár nekem nem voltak ilyen magasztos céljaim. Desmond becsmérlése volt az ő megbocsájthatatlan bűne felém. Valamint eszem ágában nem volt a háremébe tartozni.
Bár ez eléggé elgondolkoztathat, hogy ha esetleg egy nagyobb erővel rendelkező személy megtámadna, és én alul maradok, akkor zokszó nélkül elpártolhat mellőlem. Mondván, hogy bebizonyosodott, hogy nem vagyok alkalmas. Mondjuk ez akár motiválható lehet, hogy ne nőjön rá a fejemre. Mert ha úgy véli, akkor ő maga is eltávolítana. Most még nem jelentene gondot valószínűleg, de később lehet, hogy ő maga távolítana el, aminek cseppet sem örülnék…
Figyelembe tartja az érzéseimet, ugyanis nem kezdett egyből faggatni a céljaimat illetően. Hogy majd akkor áruljam el neki, mikor már úgy érzem, hogy megbízhatok benne. De természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem kíváncsi. Nagyon is. De azt is tudja, ha tolakodóan rákérdez, akkor még inkább nem felelnék.
- Ahogy kívánja. Akkor menjünk be, az itteni hollowkon megmutathatom, mire vagyok képes.
Úgy tűnik felkészült. A Labirintusban levő Lidérceket fogja arra használni, hogy megmutassa harci képességeit, ami egyáltalán nem is rossz ötlet. Lehet hogy találunk bent olyat is, amely ellen tényleg be kell vetnie azt amit tud. Bár nem hiszem, hogy nagyon el akarok mélyedni a labirintusban. Bár mondjuk utat csinálva egyszerűen, fent átsétálunk. Bár mondjuk hozhattunk volna egy gombolyagot, hogy annak a segítségével visszataláljunk. (Minotaurusz Labirintusának története van a fejemben) Bár azt elég hamar el is vágnák… Vagy kitudja milyen labirintus is ez… Bár lehet, lélekenergianyomokat hagyhatunk.
Vajon leellenőrizte a terepet? Hogy mégis mennyi ellenség lehet? A Pesquisa technikával igyekszem felderíteni a terepet. De egyenlőre még semmi vészes. Ezekkel könnyen el lehet bánni.
- Amíg haladunk, kifejthetné részletesebben, hogy pontosan mit meséljek el. Mivel kapcsolatban az álláspontom?
Nem kérdezhetek rá egyből a fejembe kúszó kérdésre, hogy vajon ha egy erősebb ellenféllel néznék szembe az Espada-ságért, akkor vajon mellém állna, vagy hagyna meghalni mondván, hogy nem voltam alkalmas. Feláldozná-e az életét, hogy engem megmentsen vagy hagyna meghalni. Én Desmond-ért feláldoztam volna magam, de annyit kértem érte cserébe, hogy a célomat teljesítse be. Meg nem is tudom, hogy milyen választ is várok erre igazán. Szóval valami könnyeddel kellene kezdenem.
- Mondjuk te emlékszel valamire az emberi életedből? Sokan vannak, akik elfelejtik, vagy el akarják felejteni. Én személy szerint emlékszem… 90%-ban emlékszem mindenre. A Maradék 10% pedig teljes homály. Hiába akarnám, nem tudom felidézni. Ebben van például a vezetéknevem is. … - úgy gondoltam nem csak kérdezek, hanem magamból is elárulok valamit, mondjuk ezt nem igazán tudják… Desmond-nak mondtam el talán egyedül – Ha emlékszel, vagy emlékeznél, akkor az mennyire befolyásolna? Mondjuk ilyen szokásos cselekedet, vagy helyhez kötődés vagy netán emberhez… Amúgy te mikor kerültél ide? – ez talán finomabb megfogalmazás, mint a „Mikor haltál meg?” kérdés – Mennyire rendelkezel emberi érzésekkel? Ez lehet elég bonyolult… De vannak olyanok, akik teljesen minden emberi érzelmet hátra hagytak. Én úgy gondolom, hogy te nem tartozol közéjük, de kíváncsi vagyok, hogy saját belátásod szerint is így van-e?
Azt hiszem még sem volt ez olyan egyszerű labda, mint azt terveztem. De mondjuk egyszerű szimpla válaszokat is lehetne rá adni. Mondjuk az elsőre már meg is adtam, hogy igen én emlékszem milyen volt élni, és meghalni is, bár vannak benne sötét foltok, amikre emlékeznék, de nem tudok. Mivel emlékszem, ezért nagyban befolyásol is, és mivel nem olyan régen vagyok halott ezért még mindig vannak a világban számomra ismerős dolgok, és személyek. Köztük az is akit meg akarok találni és legyőzni. Mondjuk elég furán fogom majd érezni magam, ha azt mondja, hogy ő nagyon régen élt és már egy jó ideje lélek. Ezzel a dologgal még annyira nem barátkoztam meg... Emberi érzelem nélküliekhez való tartozást pedig egyből le lehet szűrni az első 2 mondatából. Őt nem tartom olyannak. Ahogy én sem vagyok olyan.
Végre elődugta a képét az a Hollow, mely már egy ideje figyelt bennünket, de Fran pusztakézzel átdöfte a fejét. Ez az bizonyítja, hogy egész erős Hierró-ja van. Régebben nekem nem volt igazán erős, de mostanra mondhatom, hogy eléggé az. Valamint megtanultam megerősíteni is.
Egy érdekes technikát alkalmazva két baglyot idézet meg. Egyik elrepült a másik pedig a vállán maradt akit be is mutatott. 
- Ő itt Nico, a lelkem egy darabja. Képes vagyok neki fizikai testet adni e technika alatt.
- Szóval a lelked része. Igazán szép. – léptem közelebb és simogattam meg, ha engedi – Hogyhogy két bagoly is? Vagy csak kétszer is meg tudod idézni?
Mondjuk illik is hozzá. Meg vicces is hogy Farkas és Bagoly. Mondjuk nem lenne rossz kombináció. Ahogy az sem rossz ötlet, hogy a magasból kémlelni mind az utat, mint az esetleges ellenséget. Mondjuk az olyanokat, akik elég ügyesen el tudják rejteni a Lélekerejüket.
- Mondjuk én is tudok kis segítségeket idézni, bár az inkább technika, mint a valóságosan a lelkem darabkái. … Mi történik, ha valamilyen úton módon az egyik bagoly elpusztul?
Itt is gondolkodtam, hogy megmerjem-e kérdezni. De jobb tisztában lenni azzal, hogy ha esetleg leszedik az egyik baglyot, hogy az milyen hatással van rá. Hogy akkor életveszélybe kerül, legyengül, vagy nincs rá semmilyen hatással, mint nálam az idézett farkas vagy denevér esetében. Mivel többet is tudok idézni, ezért sosem gondoltam, hogy nevet adjak nekik… Erre nem gondoltam…
Igyekezett minél változatosabban elintézni őket, mutatva az erejét és a képességeit. Tényleg ahogy egyre beljebb mentünk egyre erősebb Lidércek bukkantak fel, de szépen elintézi őket.
- Nem is rossz. Bár ha elfogadsz pár tanácsot: A Barra nem olyan jó, mint egy Cero, viszont ha megfelelő helyre és gyorsan csapsz vele, akkor még a Cero-nál is hatásosabb fegyvered lehet. Ehhez viszont egy kicsi közelharci tudás sem árt. Mert ha elég közel kerülsz az ellenfélhez, és egy Barra-val az öklödön jól bemosol neki, azt ne aggódj, meg fogja érezni. Könnyű, de érdemes ésszel használni sem mint hogy úgy szórjuk, mint a gépfegyveres golyózáport. Mondjuk az is lehet hatásos, de kell hozzá állóképesség. … Cero egy Arrancar esetében is a legnagyobb erővel bíró fegyvere. Éppen ezért úgy is kell bánnod vele. Tisztelettel… Akkor igazán erős, ha hagysz időt a megidézésére. Na most ez az idő a kritikus. Megidézni és ellőni. Egy ereje teljében lévő, gyors Shinigami egyszerűen ellép előle. Így sok energiát pazarolhatsz el egy felesleges támadásra. Viszont egy frontálisabb Cero esetén akár te magad is megsérülhetsz. Ezzel számolnunk kell. Cero-t jól idézni meg kell tanulni. De ha gondolod megmutatom neked majd. … De ezekre a kis mitugrászokra nem érdemes ilyen fegyvert elpazarolni. Nem merik majd a képüket elődugni. ... De sebaj, mert talán így az erősebbek felébrednek. 
Kíváncsi vagyok, hogy van-e valami hozzáfűzése a monológomhoz, vagy esetleg megpróbálja azt megfogadni. De tényleg érdeklődve várom, hogy miként harcol egy olyan valaki ellen, akit nem tud legyőzni két csapással. Érdekel, hogy inkább közel vagy távolsági harcos. A Barra és a Cero esetében nem kell közel kerülni az ellenfélhez. Akár messziről is támogathatja társait. Ami talán nem lenne rossz a számomra.
- Jól bánsz a kardoddal? Kardpárbajba keverednél vagy inkább valami technikát használnál? Távolsági fegyvereket preferálod vagy inkább a közelharcban vagy jobb? … Milyen harci tapasztalataid vannak? Csak Lidércekkel harcoltál eddig?
Utóbbi kérdésem elég lényeges lehet. Mondjuk én a folyamatos Lidércek és gyengébb Halálistenek után egy magát Bounto-nak nevezett egyénnel küzdöttem meg. Egy Sassal harcolt, amit úgy nevezett, hogy a bábja. De küzdöttem erős Halálistenekkel és saját Arrancar társaimmal is. Szörnyekkel, lényekkel, bábokkal, Joker-el. Sőt annak a lánynak a testvérével is, aki valami Quincy-nek nevezte magát vagy minek… Fejemben egy gyorsat nosztalgiáztam, de utána Fran válaszára figyeltem, valamint ellenőriztem, hogy kik vannak a közelünkben. 

Karakterlap

Fran Lechuza

Arrancar

*

64. Arrancar

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
30 000 / 45 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 14 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Eliana del Barros fracciónja

Reiatsu szín:
Szürke

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
SlateGray


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hollowok labirintusa
« Válasz #7 Dátum: 2015. Jún. 08, 12:32:15 »
Fracciónná válási kísérlet

Ahogy sejtettem, nem támadott senki Eliana-samara, vagyis valószínűleg helyesnek bizonyul elgondolásom. Ha valakinek nagyon nem tetszett volna az új 2. espada, akkor minél előbb el akarta volna tenni láb alól. Bár ahogy korábban már elmondtam, valószínű, hogy akinek nem tetszett az espada váltás, bizonyára nem is fog ellene tenni, mert megrémült a látott harctól, hogy milyen erős is Eliana-sama.
- Az emberi életemről nincsenek emlékeim, amikor Menossá változtam, több erős akaratú hollow is részemmé vált és az emlékeim egy kicsit megsínylették. Menossá válás előttről nem nagyon emlékszem sokra, ami eszembe jut az pedig nem a saját emlékem. - próbáltam elmagyarázni, mi is folyik a fejemben, bár még én sem vagyok vele teljesen tisztában, nem is nagyon szoktam vele foglalkozni. - Szerintem nem befolyásolna, most valószínűleg teljesen máshogy viselkedek, mint emberként. - válaszoltam, ugyanis most mások lelkével táplálkozom és akkor is ezt tenném, ha emlékeznék, milyen is voltam emberként. Vagy másképpen nem tudom, hogy kéne befolyásolnia, de amúgy nem is igazán érdekel, amire nem emlékszem.
- Legalább száz éve vagyok hollow, de nem számoltam az éveket. - egy körülbelüli értéket még tudtam mondani, attól függetlenül, hogy nem teljesen pontosak az emlékeim. - Nem vagyok érzéketlen, ha erre akart utalni. Nem hagytam hátra az emberi érzéseket. - valószínűleg látszott volna rajtam, ha érzéketlen lennék, mert akkor nem is foglalkoztam volna vele ki is lesz az espada, aki alá tartozni fogok. Csak egyszerűen minden motiváció nélkül teljesítettem volna a rám kiszabott parancsokat.
Elkezdtem megmutogatni, mire is vagyok képes és meg is idéztem két baglyot, akik segíthetnek majd a tájékozódásban. Eliana-samanak be is mutattam Nicot, aki természetesen hagyta magát, hogy megsimogassák, mert részben én irányítom. Csak akkor van szinte teljes szabadsága, ha gyengülne az önbizalmam, ilyenkor akár rám is támadna, szóval meg van a használatának a hátulütője is.
- Két bagolyra azért van szükség, mert az egyik magasan figyeli, merre is mehetünk, Nico meg képes emberi nyelven is beszélni és megérti, amit a többi bagoly mondd, így közvetíteni tudja az információkat. Többet is létre tudok hozni, ha szükséges, de most felesleges lett volna. - magyaráztam el a miérteket, hogy Eliana-sama is megértse a gondolatmenetemet. Az eredetileg kigondolt technikám sokban változott, hogy Nico is részese lett és mondhatjuk, hogy jobb lett, hiszen sokkal több mindenre használható.
- Ez is egy egyszerű technikának indult, csak Nico befurakodott a technikába és részévé vált. Ő a korábban említett erős akaratú hollowk egyike, aki a részem. És csak is ő az egyedüli egyedi, a többi egyszerű lélekenergiából épül fel, mint bármelyik másik technika. - világosítottam fel Eliana-samat, hogy csak is Nico az egyedi ebben a technikában, más különleges nincs benne. - Ha Nicot elpusztítják, akkor visszakerül a testembe és addig nem tudom ismételten előhívni, amíg nem regenerálta magát. A többi bagoly meg egyszerűen szertefoszlik. - válaszoltam a felém idézett kérdésre, de már inkább a közeledő lidércekre kezdtem el figyelni. Lehet, hogy nem olyan erősek, de attól még nem szabad őket lebecsülni, ők is okozhatnak nekünk meglepetéseket.
Az első szembejövő hollownál ökölbe szorítottam a kezeimet és lélekenergiát koncentráltam beléjük, majd három-négy szürke Bala-val elintéztem. Nem akartam kockáztatni, hogy talán egy nem lett volna elég, ezért inkább többet lőttem el a biztonság kedvéért. A következőnél ismételten lélekenergiát koncentráltam a kezembe, de ezúttal nyitva volt a tenyerem és előre nyújtva azt, a Cerommal égettem porrá a közeledő lidércet.
- Köszönöm a tanácsokat. Csak azért használtam több féle támadást, hogy többet meg tudjak mutatni. Én sem gondolom, hogy szükség lenni ezek ellen a lidércek ellen ilyenekre. - egy kicsit meglepett, hogy próbált nekem segíteni, még ha csak szavakkal is, hiszen elvileg ez egy teszt, vagy már átmentem volna rajta? Bár tény, hogy jobb, ha segítséget nyújt, mint hogy hátráltatni akarna.
- Inkább távolsági harcos vagyok, de ha szükséges, tudok közelharcozni is valamennyire. - foglaltam össze a több kérdésre a tömör válaszomat. - Gyengébb shinigamik ellen és hollowk ellen főleg. Erősebb ellenfelekkel nem szoktam kikezdeni egyedül. - az utolsó mondatnál az a kapitány jutott eszembe, aki elől gyorsan elmenekültem, hogy ne kelljen vele megküzdenem. Biztos voltam benne, hogy legyőzött volna, így inkább nem is próbálkoztam.

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hollowok labirintusa
« Válasz #8 Dátum: 2015. Jún. 08, 19:52:17 »
Fran Lechuza Fracciónná válási kísérlete
avagy teljes értékű Espada leszek?


Egyáltalán nem lepődtem meg azon, hogy azt mondta, hogy nem emlékszik milyen is volt emberként él. Sokan vannak így ezzel. Viszont annyi biztos, hogy valami rémlik neki a Menos-szá való válásáról, hogy több erős lélek is hozzá tartozik. De azt legalább tudja, hogy ha egy emlék eszébe is jut, akkor az nem a sajátja. Ami egyrészről jó, mert tisztában van önmagával, másrészről meg rossz, mert szívesebben emlékeznél a saját emlékeidre, mint a máséra. De ez úgy tűnik, nem okoz neki különösebb problémát. Nem úgy, mint Desmond esetében, aki néha azt sem tudta ki is ő valójában. Az én akaratom ennyire erős lenne? Vagy valami más miatt? De mondjuk nem is tudom, mi lenne velem, ha másnak az emléke vagy akarata érvényesülne bennem, ami ellenkezne az enyémmel.
Vajon tényleg nem befolyásolná? Mármint ha a saját emlékeire tudna visszaemlékezni? Mondjuk az Arrancar lét megkövetel egy nagyarányú változást. Ez tagadhatatlan tény. Ezt senki nem kerülheti el.
- Legalább száz éve vagyok hollow, de nem számoltam az éveket.
Mikor ezt így kimondta egy kicsit megszédültem. Tényleg nem vagyok hozzászokva ezekhez a dolgokhoz. Még szerencse, hogy csípőből nem kérdezett vissza, hogy én mennyi idős vagyok. Mondjuk, nem tudnám pontosan megmondani, de még a tizedét sem…
Megnyugodtam, hogy ő is úgy véli, hogy nem érzéketlen. Mondjuk lehet több érzékkel is rendelkezik egyszerre.
Eléggé meglepett az amit mondott a baglyokról. Még ilyet nem hallottam. Hogy a benned élő lélek egy technikán keresztül alakot ölt. Akkor lehet, hogy ő maga nem is bagoly, hanem csak ennek az erős akaratú léleknek a formája lenne? Illetve emberi nyelven is tud beszélni?
- Szóval akkor Nico! – fordulok a bagoly felé – Tudsz beszélni, közvetíteni, amit a másik mond neked. De mennyire van öntudatod? Beszólnál Fran-nak, ha úgy adódna? Segíted, vagy inkább akadályoznád és sértegetnéd? – egy pillanatra Fran felé is fordulok – Halálisteneknél a kardjuk lélekkel bír, ami tud velük kommunikálni. Nem minden esetben segítik a mesterüket. Láttam már olyat, hogy kifejezetten fellázadt ellene, és megpróbált végezni vele. – emlékeztem vissza egy régi emlékre – Viszont egy Arrancar esetében nem szokványos. Ha tényleg gondolkoztál ilyeneken. – néztem a bagolyra – Akkor jobb ha még egyszer átgondolod. Csak nem vagy olyan idióta. Rátámadhatnál, akadályozhatod, de mindenféleképpen te húznád a rövidebbet. Nem lenne hova visszatérned. Így van hova és újjá is születhetsz. Ha nem segíted, hanem akadályozod, és amiatt meghal, akkor te is halsz vele, szóval megint ostobaság lenne. Átvenni felette az irányítást az megint képtelenség, de erre valószínűleg rájöttél. Már Fran a domináns lélek, és ha meginog sem tudnád ezt tőle elvenni. Ahogy egy Zanpaktou sem képes a Shinigami felett. Ezt jobb ha észben tartod. – visszafordulok Fran felé – De neked sem szabad a gyengeség látszatát keltened. Még a végén reménykedne olyanban, ami nem lehet. … Mondjuk még szerencse, hogy nekem nincsenek ilyen problémáim.
Teljesen mindegy, hogy még erősen él benne egy másik lélek. Ha Fran győzött, került fel a trónra, akkor onnan már nem tudja a többi lélek letaszítani. Ez még biztosabbá vált, mikor Arrancar lett. A többi lélek próbálkozhat, de semmi haszna. Mondjuk vannak olyanok, akikben kettős személyiség van, és váltogatják egymást, de ez azért mert két „király” lélek van egy testben, akik belül állandóan harcot vívnak. Vannak olyanok, akik esetében egyik lélek sem győzött, vagy nem tudják ki a dominánsabb. Ezek általában megrekednek, és nem tudnak fejlődni, vagy pont visszafejlődnek. Nagyon ritka az olyan. De Fran esetében a királysága egyértelmű. Ezt pedig egyre erősebbé válásával még inkább elérheti, és kivívhatja azon lelkek tiszteletét, akik benne élnek. Legalábbis így tudom, így vélem. De szerencsére, vagy nem is tudom, minek köszönhetem, de nekem nem kellett ilyen tipusú harcot vívnom…
A szürke Bara-k igazán szépek, és gyorsak. A Cero-ját úgy idézi meg, hogy előre nyújtja a nyitott tenyerét és oda idézi meg, majd lövi el. A színe szürke színű, ami egy kisebb száj felfelé kanyarulását idézte elő nálam. Nem rossz, de még van benne potenciál.
- Köszönöm a tanácsokat. Csak azért használtam több féle támadást, hogy többet meg tudjak mutatni. Én sem gondolom, hogy szükség lenni ezek ellen a lidércek ellen ilyenekre. … Inkább távolsági harcos vagyok, de ha szükséges, tudok közelharcozni is valamennyire. … Gyengébb shinigamik ellen és hollowk ellen főleg. Erősebb ellenfelekkel nem szoktam kikezdeni egyedül.
- Hmmm! Akkor egészen jól kiegészítjük egymást. Én inkább közelharcos vagyok. De jó ha egyikből meg másikból sem hanyagolod el magad. Mármint ha távolsági harcos vagy, akkor is tudnod kell kezelni a helyzetet, ha nem tudsz eltávolodni az ellenfeledtől. Vagy közelharcos vagy, de nem tudsz elég közel kerülni az ellenfeledhez. … A biztos győzelmek nem jelentek kihívást. Azoktól nem tudsz isten igazán fejlődni. Mondjuk, fel kell ismerned a saját és az ellenfeled erejét is. De egy nehezebbnek ígérkező harc elől sem futamodhatunk meg. Mondjuk, akkor lehet, hogy szükségünk lesz segítő kézre vagy kezekre. Bár meg kell tanulnod valakivel együtt harcolnod, ami megint egyfajta kihívás.
Hogy én ezt tényleg mennyire tudom. Kerültem már nem egy erős ellenféllel szembe, de túl nagy a büszkeségem, hogy meghátráljak. Hinni akartam önmagamban, hogy képes vagyok legyőzni az ellenfelem. Ginny-vel való harcom volt a legnagyobb volumenű, ahol igazán kiélezett és igazán izgalmas volt a harc, hogy vajon melyikünk jön ki győztesen. De Nara-val folytatott harcom is elég különlegesnek mondhatom. Mind az első mind a második összecsapásunk elején. Volt hogy elég necces is volt, hogy élve maradok vagy sem. De a valakivel való együtt harcolás és mozgás sem igazán olyan egyszerű, mint azt eleinte gondolná az ember. Rá kell hangolódni a másikra. Hogyan mozog, milyen technikái vannak. Hogy tudod segíteni a másikat. Mert ha nincs meg az összhang, akkor nemhogy segítenétek egymásnak, hanem pont hogy akadályoznátok. Vajon Fran esetében könnyen vagy nehezebben tudnánk megtalálni a közös hangot? A kezdeti felállás mondjuk nem is rossz. Én lekötném, míg ő távolsági technikákkal sebezné, vagy csapdát állítana fel, amibe úgymond bele tudom csalni. Ehhez viszont ismernem kell, és valamennyire neki is engem. De ha Fracción-om lesz, akkor elkövetnék mindent, hogy jók legyünk egy éles harc során. Mondjuk Nara volt az első, akivel isten igazán együtt harcoltam. Viszont ezt senkinek sem vallanám be.
Egy érdekes lélekenergiára leszek figyelmes. Egy T alakú elágazás jobb oldalán húzódik meg, és várja, hogy közelebb érjünk. De a gyilkolási vágya és korgó gyomra már elárulta. Még ha igyekszik gyengének álcázni magát. Vajon Fran ezt hogyan fogja kezelni? Amint elég közel érünk, akkor egyből rá akarja vetni magát Fran-ra. Egy mantikor szerű Lidérc. A feje egy oroszláné, a teste egy tigrisé, de a melső lábai inkább egy medvére hasonlítottak, hatalmas manccsal és erős felépítéssel. A sörénye mintha tüskék lették volna, és maga a fej is elég erős páncél díszelgett. Sárkány szárnyai nagyok és erősnek tűnnek. Szóval a repülés nem jelentene neki problémát. A farka olyan volt, mint egy skorpiónak. Szóval egyértelműen figyelni kell. Valószínűleg mérget is tartalmazhat. Az első támadás után egy mancssuhintással villámló technikát alkalmazva kicsit felrázza a környéket.
Gondoltam ez nem is rossz. Ezt már kevésbé lehet olyan egyszerűn elintézni. Közepesen gyors. Főképp a farkára és a mancsára kell szerintem figyelni, mert nem biztos, hogy gyors, de annál erősebb taslit lehet tőle kapni. Szárnyait levágva megfosztható a repüléstől, így korlátozható a mozgása. Bár nem hiszem, hogy hagyja majd. Kíváncsi vagyok, mit kezdene vele Fran. Csalódnék, ha közbe kellene avatkoznom. Ez már kis leleményességet igénylő ellenfél.
- Ez már egy kicsit nagyobb falat lesz. Lesből támadott, szóval nem olyan ostoba. Közel sem tűnik olyan gyengének. Van egy pár fegyvere, amit valószínűleg tud is használni. Mondjuk nehogy megrázó élményben legyen részed! Csak ügyesen!
Rajta jobban megmutathatja a képességeit, de mégsem jelenthet számara nagy problémát, amit nem tudna megoldani. Persze ha rosszra fordulna, akkor közbeavatkoznék.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Márc. 29, 01:12:08 írta Abarai Renji »

Karakterlap

Fran Lechuza

Arrancar

*

64. Arrancar

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
30 000 / 45 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 14 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Eliana del Barros fracciónja

Reiatsu szín:
Szürke

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
SlateGray


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hollowok labirintusa
« Válasz #9 Dátum: 2015. Jún. 22, 13:53:39 »
Fracciónná válási kísérlet

Eliana-sama érdeklődését felkeltette Nico, ami nem is meglepő, hiszen ez egy egyedi képességem úgymond, nem rendelkezik ilyennel mindenki. Ha pedig kérdezősködik róla, természetesen beavatom a részletekbe, nem olyan nagy titok ennek a technikának a használata, nem veszítek semmit, ha elmondom neki, amit tudni akar.
- Ha a közelemben van Nico, akkor reflexszerűen irányítom, hogy mit csináljon. Ha viszont távolra küldöm, előjön az öntudata egy idő után. Akkor felhagyok az irányításával. - magyaráztam el, majd suhintottam egyet az ujjaimmal, hogy feloldjam az irányításomat és saját szavaival tudjon válaszolni a felé idézett kérdésekre.
- Ha nem irányítana folyton, akkor állandóan lenne öntudatom. Természetesen nem vagyok olyan hülye, hogy bántsam a saját testünket. Abban viszont tévedsz, hogy képtelenség, addig fogok próbálkozni, amíg nem járok sikerrel és én fogom uralni a testünket. - válaszolta teljes magabiztossággal, és ha már ennyire akaratos volt, hagytam szabadon és nem vontam ismételten az irányításom alá. Eddig azért a biztonság kedvéért mindig irányítottam, nem voltam teljesen biztos abban, hogy mindenben segítene nekem. Ha már itt ez az alkalom, akkor kipróbálom milyen is, ha nem én uralom.
- Nem szoktam senki felé gyengeséget mutatni. - próbáltam megnyugtatni Eliana-samát, hogy ilyen nem szokott előfordulni. Még ha egyerősebb ellenfél is van előttem, a meneküléssel nem a gyengeségemet fejezem ki, hanem egy jól megfontolt cselekedet.
- Igen, én is hasonlóan gondolom. - helyeselek egyforma gondolkodásmódunkra, mert az valóban így van. Hogyha távolsági harcban jobb is vagyok, ha nem tudnék mit csinálni közelharcban, könnyedén legyőznének. Csak annyit kéne tenniük, hogy közelharcra kényszerítenének és már nyert ügyük is lenne.
A következő elágazásnál egy újabb hollow ált lesben, amit gyorsan kiszúrtam a Pesquisa technikámmal. Amikor rám támadt gyorsan hátraugrottam, majd a földre helyeztem egyik ujjamat és lélekenergiát vezettem bele és megbizonyosodtam róla, hogy erősebb, mint amilyennek mutatja magát. Bár kinézetéből is látszik, hogy nem egy egyszerű gyenge lidércről van szó. Több állat keveredéséből állt össze a kinézete, ezért oda kellett figyelnem, hogy mivel is fog támadni.
Kardom pengéjének életlen felét a számhoz helyeztem, hogy szabad szemmel is látható hanghullámokkal hárítsam az ellenfél által indított villám támadást. Szívesen visszatámadtam volna, de az ellenfél ismeretlen képességei megállítottak benne és inkább biztosra akartam menni, ha már Eliana-sama előtt harcolok. Eljött az idő, hogy aktiváljam a resurreción formám.
- Yajire, Búho Plumado! - mondtam ki a kardom aktiválásához szükséges szavakat, amire lélekenergia kiengedés kíséretében előjöttek a szárnyaim és a lábam helyett karmokkal álltam a földön. A talajon viszont nem maradtam sokáig inkább a levegőbe repültem és reménykedtem benne, hogy ellenfelem is követni fog.
Szerencsémre így is történt, de nagy teste miatt közel sem volt olyan gyors, mint én. Előnyben voltam a levegőben és ez valószínű neki is feltűnt, ezért szúrósnak tűnő sörényét megrázta, amivel egy tüskeáradatot indított el felém. Nem estem kétségbe egy pillanatra sem, megálltam a levegőben és csapkodni kezdtem a szárnyaimmal.
- Puerto! - egy kisebb széláramlattal taszítottam el magamtól a támadását, de úgy tűnt ez csak elterelésnek használta, mert közben már készült ellőni a szájában előkészített vörös Cerot. Ezt sem tartottam veszélyesnek, elég távol volt tőlem, hogy el tudjak repülni a támadás elől.
- Nube! - Nagy levegővétel után nem levegőt fújtam ki a számon, hanem egy felhőszerű anyagot, ami elterült az égen, hogy rejteket adjon nekem. Egyből az egyik darab mögé repültem és onnan csöndesen tovább vándoroltam, hogy ne tudja pontosan, hol is vagyok. Amikor legkevésbé számított rá, gyorsan előjöttem és a farkát megcélozva a kardommal le is vágtam.
Ismételten visszabújtam rejtekembe, egy Cerohoz kezdtem el lélekenergiát gyűjteni a kezembe, majd szándékosan kinyújtottam az egyik lábamat a rejtekhelyemről, hogy a felidegesített ellenfél bekapja a csalit, és amikor közelebb jön, hogy megtámadjon, a Cerommal jól eltalálom, és ha nem lenne elég, még ketté is vágom a kardommal a legyengített ellenfelet.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Jún. 22, 13:56:20 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hollowok labirintusa
« Válasz #10 Dátum: 2015. Jún. 27, 00:55:36 »
Fran Lechuza Fracciónná válási kísérlete
avagy teljes értékű Espada leszek?


Nagyon érdekelt ez a nagyon egyedinek számító képesség, valamint a belső harca az erős lelkekkel. Szerencsére nekem ilyennel nem kell küzdenem, de mindig is érdekelt az ilyesmi.
- Ha a közelemben van Nico, akkor reflexszerűen irányítom, hogy mit csináljon. Ha viszont távolra küldöm, előjön az öntudata egy idő után. Akkor felhagyok az irányításával.
Szóval automatikusan elfojtja a tudatát, de ha eltávolodik tőle, akkor egyre kevésbé tudja elfojtani és felszínre tőr. Majd egy ujjsuhintással feloldja felette az irányítást, hogy tudjon nekem válaszolni.
- Ha nem irányítana folyton, akkor állandóan lenne öntudatom. Természetesen nem vagyok olyan hülye, hogy bántsam a saját testünket. Abban viszont tévedsz, hogy képtelenség, addig fogok próbálkozni, amíg nem járok sikerrel és én fogom uralni a testünket.
- Ohó!
Gonosz mosolyom és ördögien sötét tekintetett mutattam a bagoly felé. De nem félelemkeltés szerűen, hanem kicsit úgy, mintha felcsillanna a szemem ezeknek a határozott és törekvő szavaknak a hatására.
~ Szóval nem ostoba, de nem adja meg csak úgy magát, és kapni fog az első adandó alkalmon. De vajon tényleg képes lenne rá? Vajon ha a saját lélekenergiámat Fran lelkébe jutatva képes lennék a dominanciáját megerősíteni? Hmmm… Ilyenről nem hallottam, de érdekes dolog lenne. De arra is kíváncsi vagyok, hogy Nico-n kívül még hány erős lélek van benne, és ezek közül hány olyan, akik Nico szintjén állnak, vagyis ha lenne rá esélyük, akkor átvennék az irányítást. Valamint ha ez megtörténne, még ha csak kis időre is, akkor tartanom kellene tőle? Vagy mit kellene nekem pontosan tennem? Ez igazán érdekes és nem egy egyszerű kérdés.
Megnyugtatott, hogy azt mondta nem mutatna senki felé gyengeséget. Valamint, hogy hasonlóan vélekedik a távolsági és közelharcos gondolatommal kapcsolatban. Ami arra is utalhat, hogy a harcmezőn ilyen téren nem lesz majd gondja.
A Kiméra szerű Lidérccel való küzdelme nagyon érdekelt. Látszott, hogy elég intelligens és a fegyvertára sem elhanyagolható. Fran pedig szemmel láthatólag nem becsüli le az ellenfelét. Kardjának életlen felét a szájához emeli és valami hanghullámhoz hasonló technikával hárítja a villám támadást. Majd szabadjára engedte a kardját.
- Yajire, Búho Plumado!
Ettől lettem csak igazán izgatott. Alig vártam, hogy megláthassam, hogy milyen teljes pompájában. Ő már látta az igazi alakomat, viszont én az övével most találkozok először. Mondjuk nem csoda, hisz vele is most találkozok valójában először.
A kavargó energiából előtűnve megláthattam az alakját, ami egy kicsit hasonlított egy Hárpiára. A hátán hatalmas és fenséges szárnyak, a lábai karmokká alakultak. Kezében pedig kardja megcsillant. Felemelkedett a levegőbe, ahogy a Hollow is. Valószínűleg légi harcot akar kicsikarni, ami nem is rossz ötlet, pláne, hogy látszik, hogy a Hollow is képes a repülésre. Gyorsaság terén Fran látszólag sokkal nagyobb előnyben van. Könnyedén tud repülni és a levegőben irányt váltani. Viszont a Lidérc szúrós és élesnek látszó sörénye sem éppen dísznek van és egy tüske támadással próbálta a tőle gyorsabb Fran-t megszorongatni. Ő viszont koránt sem tétovázik, és elkezdett csapkodni a szárnyaival.
- Puerto!
Hangzott el a támadás neve, melynek következtében egy kisebb széláramlattal taszította el a tüskéket. Ám ez közel sem volt a lény főcsapása, ugyanis egy Cero-t lót ki a szájából. Fran számára nem jelentett komolyabb gondot kitérni előle.
- Nube!
Fran egy nagy levegőt vett, mint a farkas a mesében, hogy elfúja a kismalacok házát. Ám ellenfelét nem elfújni akarta, hanem egy felhőszerű anyagot fújt, ami elterült az égen. Mintha egy ködös környezetet teremtene, melyben tökéletesen meg tud bújni és lesből támadni az ellenfelére. Ez igazán hasznos. Így egy távolsági harcos eléggé el tud távolodni az ellenfelétől, és lesből támadni rá. Pláne, ha ő tökéletesen kiigazodik ebbe a ködben, míg ellenfele konkrétan a sötétben tapogatózik… Szárny suhogásait egyáltalán nem lehet hallani, így tökéletesen el tud tűnni. Hallottam a Hollow fájdalmas üvöltését, majd pedig a skorpió farok leesett a földre. Egy jó vágással egyszerűen megszabadította őt az egyik fegyverétől. Fran szinte azonnal visszabújt az általa létrehozott ködbe. Széjjelebb oszlatva a füstöt látszólag felajánlotta magát, de ez egy ügyes csel volt, hogy közelébe csalja, majd a fejét telibe találja a Cero-val. Látszólag ezzel bebizonyította, hogy figyelt arra, amit mondtam neki, hogy megfelelő pillanatban használja, hogy az ellenfélnek esélye se legyen meglógni. Tökéletes végrehajtás volt. Az ostoba Lidérc bedőlt és esélye sem volt. Még egy csapással kettévágta, hogy biztos legyen a győzelme.
Ez igazán csodásan kivitelezett küzdelem volt. Higgadt, megfontolt, megtervezett harcmodor. A saját és az ellenfele képességét is igyekezett felmérni, majd gyengéjét megtalálva igyekezett azt kihasználni. Igaz mondhatjuk, hogy kivégzés volt, az erőkülönbség miatt, de egy igazán csodásan kivitelezett kivégzésről beszélünk. Ahol végül is az én meggyőzésem és lenyűgözésem volt a cél. Nem tagadhatom, hogy elnyerte a tetszésemet. Az érdeklődésemet pedig igazán felkeltette.
Amint leszáll, közelebb megyek hozzá, és először a szárnyát tanulmányozom meg. Ha engedi, akkor kicsit ki is húzom, hogy jobban megnézhessem magamnak. Mintha egy hatalmas, erős és egészséges madár szárnyát csodálnám. A színe és hogy lényegében hangtalanul suhant arra enged köveztetni, hogy ezek valójában bagoly szárnyak. Mondjuk Nico után is gondolhattam. Valamint egy kicsit értelmet is nyerne az álmom.
A szárnyai megtanulmányozása után leguggolva megnéztem magamnak a lábait is. A hatalmas és éles karmok, mint egy igazi hatalmas bagolyé. Ezzel aztán elég sok szemet ki lehetne kaparni. Egy igazán jó fegyver a kezében lévő kardon felül. Kicsit, mintha egy tökéletes orvgyilkos alannyal lenne dolgom. Hangtalan és éles fegyverekkel felszerelt, amikkel a gyanútlan áldozatokat tudja kinyírni. Talán Las Noches bérgyilkos jelöltjét akarom a szárnyaim alá venni? Talán nem is baj, ha a magam oldalára állítom.
A hosszú nézegetés után valamit mondanom is kellene neki. Nem kényeztethetem el, hogy azt mondom neki, hogy ez szép munka volt. Vagy azt, hogy igazán kivívta a figyelmemet.
- Igazán hasznos fegyvereid vannak, amiket szemmel láthatólag tudsz is használni. Látszik, hogy van harci tapasztalatod. … Azt hiszem, hogy a hasznod tudnám venni. – ördögi vigyor – Most, hogy láttam a harci képességeidet, szerintem távozzunk a Labirintusból.
Mondjuk, nem igazán haladnék visszafele, és abban reménykedve, hogy még emlékszem, hogy merre jöttünk. Inkább egy felugrással a levegőben megállok, és a kijárat felé haladok. Igen, nem igazán szoktam ezt alkalmazni, jobban szeretek a földön sétálni, de képes vagyok erre is. Mondjuk gondolkoztam, hogy Fran ebbe a formában fel tud kapni és kirepíteni a labirintusból, de erre a kis „játékra” még sem kérhetem.
Kiérve egyszerűen lehuppanok a labirintus bejáratánál. Ha Fran még nem tette, akkor szólok neki, hogy most már nincs veszély, és elzárhatja a kardját. Bár mondjuk, még mindig azon gondolkodom, hogy elfogadjam-e Fracción-omnak vagy sem. Megbízhatok benne? Kiállna értem? Nem hozna szégyent a fejemre ugye? Úgy vélem még nem ismerem annyira. Viszont határozottan meg akarom ismerni… Nincs sok időm agyalni ezen, hisz egy hírnök lehajtott fejjel borul le elém.   
- Eliana-sama! Seth nagyúr hívatja önt a trónteremben. Kérem, haladéktalanul induljon.
Mondom nekem már csak ez hiányzott.. Igen, ez hiányzott… Villant meg egy gondolat, miszerint ezt a lehetőséget kihasználhatom. Tán ez a hívatás pont kapóra jöhet. Seth nem sűrűn hívat magához, így feltételezem, hogy valamivel meg akar bízni, és magammal vihetem Fran-t, hogy még inkább megbizonyosodjak arról, hogy alkalmas-e. Kiderülhet, hogy mennyire tudunk együtt dolgozni, valamint tényleg megfelel-e az elvárásaimnak. Meg nem csak megfigyelhetem, hanem én is harcolhatok esetleg. Mondjuk számomra ez a megfigyelősdi nem éppen nekem való, most viszont még élveztem is. Legalább megnézhettem, hogy harcol, valamint elég sok mindenen gondolkodhattam.
- Köszönöm. – mondom a hírnöknek – Máris indulok. – a hírnök elmegy, és Fran azt hiheti, hogy távozok is – Fran Lechuza! – a felszólítás után, felé fordulok, és a szemébe nézek komolyan – Kérésed felett még nem hoztam meg a döntésemet, viszont most arra kérlek, hogy tarts velem. Seth valamit a nyakamba akar sózni, és szeretném, ha elkísérnél, és bebizonyítanád, hogy jó Fracción-om lennél.
Mondom, és megvárom a válaszát. Remélem, azt feleli, hogy velem tart. Ha nem tartana, akkor nagyon erősen afelé billenne a mérleg, hogy nem fogadnám el, de szerintem úgy sem ez fog történni. Meg remélem úgy fog majd erre tekinteni, hogy ez nem erő, hanem inkább a hűség próba lesz majd. Valamint, hogy mennyire fogunk majd tudni együtt harcolni. Most egy tökéletes lehetőség nyílt a számára. Ha igazán a Fracción-om akar lenni.

(click to show/hide)

« Utoljára szerkesztve: 2015. Júl. 13, 17:06:29 írta Eliana del Barros »

Karakterlap

Gallan Verda

Arrancar

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 3

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 3 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Téglavörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
A tükörképével.

Mottó:
"Vannak, akik sosem őrülnek meg. Milyen szar életet élhetnek!"

Post szín:
PaleVioletRed; dialógus: sárga


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hollowok labirintusa
« Válasz #11 Dátum: 2021. Szept. 05, 16:57:54 »
Hellow, hollow!

- Aaaaaaah, igen! - nyögte erotikusan - Azt akarom, hogy erősebben húzd! Húz' meg, húz' meg jóóóól!
Kéjes sóhajok hagyták el telt, rózsaszín ajkait. Akkorák voltak a mellei, hogy segítséggel tudta csak felvenni ruháját. De nagy nehezen megcsinálták! Két egyén közreműködésével felhúzták hátán a cipzárt. Ezzel egyidejűen még egy utolsót nyögött, és míg nem figyelt, "szolgái" ott hagyták.
- Huh?! Áruló coyotok! - üvöltötte hűlt helyük láttán, aztán nagyot sóhajtott.
Senki se bírja ép ésszel mellettem. Senki se bír felérni szépségemhez! Erős vagyok, és gyönyörű!, villantak meg aranyszín szemei, majd folytatta a gondolatmenetet.
Hmmmm. Írni nincs kedvem. Sétálnék valamerre, meg körbenéznék. Ha igaz, amit mondtak, kóborolnak kint futóegerek, vadászhatnék rájuk is. De mitől jobbak a gyíkoknál?
Fingja se volt arról, hogy fogja még kivitelezni ezt az életet. Tudta, hogy egyszer biztosan meghalt. Újjászületett, s annak ellenére, mennyire nem hisz a népe vallásában megjelenő, mélyen tisztelt állatistenekben, meglehetősen okkult nézeteket támogatott. Úgy hiszi, miután az a kurva két kézzel végzett vele, visszatért még nagyobb kurvaként, porig alázva egykori hitvesét mind külsőben, mind lélekben. Talán ő maga tényleg istenné vált.
Mit tehetne egy isten, mivel szokta egy másvilági lény elütni idejét az Új Azték-birodalomban?
No igen, az otthon még hagyott kivetnivalót maga után. Nem hitte volna, hogy nélküle ennyire elanyátlanodik a terep. Kiszáradt a Texcoco-tava, a földek, és egyedül kb. az ismerős fehéragyag volt szem előtt. Sehol sincs kakaóbab ültetvény, rikácsoló pávák. Ökölbe szorította kezeit.
Erről is Cortez tehet! Az a fattyú! Sivataggá változtatta szülőhazámat! Ezért halállal lakol! Megvan! Keressünk futóegeret, együk meg, és utána magam  vágom le a fejééééét!
Míg magában forrongott, elhaladt mellette egy-két arrancar. Mindenki lófrált, vagy ment a maga dolgára, mert ennek a helynek még tisztes királya se volt már. Nem tudta teljesen behatárolni, hogy most még despota állam –e Tenochtitlán, vagy  esetleg tudtán kívül bevezettek más rendszert? Nos, egyelőre lényegtelen. Érdekesnek vélte, hogy szüleit se látta egy ideje, de hát felnőtt a huey tlatoani szerint, nem liheghetett a nyomában. Inkább felkapta a „halálsípot”, és útnak eredt, hogy ne is rúgózzon ezen.

Futóegeret csak kettőt talált, gyíkokból ötöt. Nem rendezett lakomát, viszont nem is volt annyira éhes. Ösztönei egy új helyre csalták őt, amit ámuldozva nézett. Csillogó szemeit rámeresztette, és összekulcsolta ujjait maga előtt.
Egy labirintust emeltek a tiszteletemre! Mily’ megható!, elmorzsolt egy könnycseppet, majd hiúságának fényében befutott, figyelmen kívül a ködöt, s az őt figyelő szempárokat. Eleinte kezdetleges hollowok fogadták némelyik sarokban. Könnyedén félrelökte őket, kik’ aztán egy halk nyögéssel a falnak ütődtek. Valószínűleg gyorsan terjedt a hír az „új húsról”, mármint érkezőről, aki volt olyan hülye, hogy betévedt a magas falú építménybe. Az erőnlétben gyengébb lények hamar feladták a próbálkozást. Nem találták viccesnek azt piszkálni, aki ennyire el van telve magával. A picit erősebbek már annál jobban próbálkoztak, de ők se jelentettek igazi kihívást valakinek, aki jó kondícióban tartotta magát.
- Awh, komolyan. Ezért hagytam el gyönyörű templomom? Ezért koszolom össze fehér ruhámat? Sehol egy méltó ellenfél, ki elszórakoztatna engem. Sehol – suttogta letörten. Elég volt csak megszólalnia. Feltámadt a sivatagi szél, és ismeretlen szagot fújt irányába. Mélyen beleszippantott. Szemeiben fellobbant a láng. Ösztönei bekapcsoltak. Radarként vezették a kacskaringós utakon. Rálépett a nála kisebbekre. Magassarkúja időnként megkoppant egy kavicson, majd a földbe nyomódott magabiztos léptei alatt. Széles grimaszba torzult gyönyörű arca. Még nem látta a zsákmányt, de érezte, már most tudta szinte, hogy vicces összeruccanásuk lesz egymással.


« Utoljára szerkesztve: 2021. Szept. 05, 17:01:42 írta Gallan Verda »

Karakterlap

Keseichu

Hollow

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 3

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Szürke Nővér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
-

Mottó:
"Csak egy apró szúrást fogsz érezni"

Post szín:
#009999 | #75816B


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hollowok labirintusa
« Válasz #12 Dátum: 2021. Szept. 12, 10:35:38 »
A sötét és hideg táj homokos végtelenje pontosan olyan hely, ahol az ember, vagy jelen pillanatban egy hollow teljesen elmerülhet a gondolataiban. A vételen táj igéző messzesége, a Hueco Mundo égboltján virító hold mindegyike olyan hangulatot áraszt, ami magába olvasztja a fogékony elméket, hogy aztán az üres távlatba szórja szét, megannyi gondatlan tudatbuborékjainak ezernyi fellegét. Egyszóval a gondolataimba révedtem. Nem ritka nálam ez a fajta szokás, úgy tűnt különbözők a fajtám vérszomjas példányaitól. Az éhség, mi a lelkek utáni fohászkodást képviselte sokaknál, belőlem épp, hogy csak jelen voltam. Mint egy fajta bizsergés az ujjbegyben, mi késztet arra, hogy megmozgasd kissé a karod, de alapjáraton hamar képes vagy róla megfeledkezni, ha nem gondolsz rá.
Csuhás, görnyedt alakom, némán sétált előre a néma táj peremén, és észre se vettem igazából, mikor változott a végtelen dombság át, kőfalak masszív labirintusára. Bár az is igaz, hogyha érzékeltem volna is a változást, nagy eséllyel nem aggodalmaskodtam volna túlságosan sokat. Ez csak egyfajta apróbb változás, mi nem befolyásolja elmém nyugodt hullámzásait. Egy alak mozdult a látóteremben. Egy kutyaszerű lény, mi ugorva próbált leteríteni. Gondolataimba merülve, ösztönösen súlytottam le csupán csak. Tüském nagy erővel döfődött bele a kutyaszerű koponyába, és izmos farokképződményemmel egyszerűen eldobtam a másik irányba, mintha mit sem számított. Bár gyenge lény voltam még, nem én voltam a leggyengébb. Nagy eséllyel a hollow nem pusztult el, hisz nem okoztam benne annyi kárt, de mivel mérgem lebénította, nagy eséllyel még csak nemrégiben jöhetett csak létre. Mily sajnálatos. Amint elmegyek, nagy eséllyel a közelben lévő társai fel fogják falni, még akkor is, ha eddig egy falka is voltak. Mily ironikus.
Végül mikor kizökkentem a tudatalattim nyugalmából, akkor eszméltem rá, hogy hol vagyok. Körbe nézve csak a kőfalak fergetegét láttam csupán, mely bár bosszantó volt, de nem igazán zavart. Hát… végül is miben másabb ez, mint a végtelen sivatag. Már indultam is volna, mikor is ismét reflexszerűen megindult a mozgás irányába a tüském.
Ebben a birodalomban csak az élheti túl a zord életet, kik mindig bíznak az ösztöneikben. Épp emiatt nem félek használni tüskéimet. A furdalóból kilépő személy, talán nem is vett észre még, ha nem fordult felém, hisz akár egyenesen tovább is rohanhatott volna. Bár nagy eséllyel észlelni fogja a látókörébe beúszó fullánknyúlványt, mi egyenesen a nyaka felé indult meg, de miután észleltem a másik humanoid mivoltját, tüském megállt (amennyiben a lény tovább folytatja útját, úgy elhúzom előle a tüskét).
A nyúlvány fordul egyet, majd rugalmasan visszahúzódik a szövet alá, én pedig szemtelen maszkomat a nő felé fordulva mérem végig, majd mindenféle válasz vagy bocsánatkérés nélkül, egyszerűen biccentek felé, majd megfordulva elindulok egy másik irányba, hogy némiképp felfedezhessem a tájat, ahova elkeveredtem.

Karakterlap

Gallan Verda

Arrancar

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 3

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 3 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Téglavörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
A tükörképével.

Mottó:
"Vannak, akik sosem őrülnek meg. Milyen szar életet élhetnek!"

Post szín:
PaleVioletRed; dialógus: sárga


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hollowok labirintusa
« Válasz #13 Dátum: 2021. Szept. 13, 21:09:12 »
Helló, hollow!

Követte ösztöneit. Maga mögött hagyta a sivárság gondolatait, és nem törődött azzal, hogy magas, hideg kőfalak közt bóklászik. Valaminek megcsapta a jelenléte. Furcsa volt. Sötét, mégis hozzá hasonló. Őszintén örült volna értelmesebb társaságnak a különös, rusnya állatoktól, mert kezdett elmagányosodni. Extrovertáltként szüksége volt a beszélgetésre. Vagy csak együtt mászkálni. Nem érezte feltétlen szükségét a szüntelen csevejnek, az ugyanúgy fárasztó, mintha mély filozófiai kibeszéldét tartana neki valaki az életről. A szomszéd arrancar, ahogy ezek a micsodák hívják magukat, s már ő is közéjük tartozott, elég melankolikus. Komolyan letaszítja őt a mélybe. Már elgondolkodott azon, meg kéne ölni, kivégezni a háttérben. Kinyíratni egy coyottal, aztán megölni a coyotot is, és beteríteni az „áldozatot” a vérével, mintha a fajtársa megijedt volna holmi dögtől, önvédelemből harcba keveredtek volna, majd hát… Szomorú, könnyes búcsút kéne venniük az alaktól. Annyi kivétellel, hogy Gallan aztán egyetlen könnycseppet se hullajtana azért, akit nem is ismer.
Válaszúthoz érkezett. Tovább mehetett volna, három irányba is. Előre az egyenes útszakaszra, jobbra ami nagyon kanyargósnak tűnt, illetve amerre nagyon erősnek érezte a borzongást, vagy balra, mely annyira nem tűnt kesze-kuszának. Elgondolkodva állt a lehetőségek előtt, nem is észlelve a közelgő veszélyt. Rövid révedését irdatlan hangos kutyaugatások zavarták meg. Sárga szemei fenyegetően villogtak a három tagú falkára, majd rezzenéstelen arccal gerincére taposott az egyiknek. Élesen felvonyított. A szélső ráakart ugrani, de ököllel beleütött, és a földbe csapódott. Esés közben labdaként pattogott. Az utolsót csak elrúgta, és számolt vele, hogy hamarosan, gyorsan vissza fog futni hozzá, aztán legalább bokán harapja majd Gallant, ha nem lesz ügyes. Azért a kiképzések anno megtették a magukét. A lába alatt fekvő, hevesen kaparászó jószágról levette lábát, majd megragadta a nyakcsigolyánál lévő bőrt, mintha kölyökmacska lenne. Óvatosan hajolt le érte, de erősen grabancon fogta a dögöt. Most vette csak észre, hogy valami le akarta szúrni, vagy legalábbis fenyegetően közeljött, és a kutyák miatt háttal állt neki. Hirtelen ötlettől vezérelve átvetette a kutyát a vállán, nyakához közel, mire a döggencs felvisított. Utána elengedte az állatot. Úgy fordult meg, hogy fejére lépett.
- Hmm – hümmögött a fehér maszkos teremtést nézve. Többet nem nagyon érdemelt volna az, akinek idegrángása van. Mert hogy biccentésnek nem nevezte volna azt, amit lát, az is biztos. Viszont eléggé felkeltette az érdeklődését eme fehér förmedvény, hogy szeme nincs, de érezte, hogy őt nézi. Még valamit gesztikulálni is próbált a fejével, aztán most meg elfordult, mint a mogorva disznók, kiknek fogalma se volt arról, kivel állnak szemben. Ezt már nem hagyja annyiban!
– Mint a huey tlatoani, II. Moctezuma f- – köhintett egyet – lánya, én felszólítalak arra, hogy fordulj meg! Adj útba igazítást, hogy merre lehetünk!
Rámutatott mutatóujjával, másik kezét pedig csípőjére tette. Magabiztosan állt, vállszélességű terpeszben. Orcája kipirult, tekintete pedig követelőzően, szilárdan kémlelte a lény minden rezzenését. Mégis mi ez a torz alak?

Karakterlap

Keseichu

Hollow

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 3

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Szürke Nővér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
-

Mottó:
"Csak egy apró szúrást fogsz érezni"

Post szín:
#009999 | #75816B


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hollowok labirintusa
« Válasz #14 Dátum: 2021. Szept. 16, 10:44:03 »

Helló, Hollow!

Annak ellenére, hogy figyelemmel követte látszólag a lény a körülötte folyó dolgokat, hisz a kutyaszerű hollowokkal is foglalkozott, látszólag nem vette észre a felé döfő szuronyt, melyet végül az utolsó pillanatokban én magam állítottam meg. Végül azután fordult felém, miután én már húztam el a tüskémet felőle. Ahogy végül biccentek felé és fordulnék el, egyszer csak megszólított. Nagyjából a második lépésem után meg is torpanok, hisz figyelemmel követtem a körülöttem lévő hangokat, lévén még nem süllyedtem vissza a merengés siketítő gödrébe. Így tehát visszafordulva ismét felé fordítom maszkos arcomat. Egy ideig szótlanul nézek rá, hogy vajon komolyan gondolja, amit mond, de ha látom rajta türelmetlenségét, akkor szinte biztossá válik.
- Az, hogy ki volt életében, itt nem számít. – felelem halk, nyugodt bár elég érces hangon – Jobban teszi, ha elfeledi egykori életét, mert nem soha nem térhet, vissza hozza, és ami marad, csak a végtelen éhség az élet hamvai után. – ezután széjjel nézek a falak csupaszságát vizslatva, majd, hogy választ adjak a nőnek ismét felé fordulok – Hueco Mundo falai közt jár, jobban mondva egyfajta labirintusban. Hogy azon belül hol, már nem tudok segíteni kegyednek. De az ön fejlettségi szintjén biztosan kitalál innen. Most, ha megbocsájt. – ezzel ismét biccentek felé, és látszólag mindenféle veszély érzet nélkül megindulok ismét az egyik irányba.
Nem arról volt szó, hogy lenéztem a hollow nőt, nem az volt, hogy nem ismertem fel, hogy fejlettségben jóval fölöttem járt, nem hittem volna, hogy gyengébb nálam. Nem. Egyszerűen csak nem éreztem annak jelentőségét, hogy meg kellett volna hajolnom az akarata előtt. Bár ez nem azt jelentette, hogy figyelmen kívül hagytam, figyeltem rá, mert ha esetleg megtámadna, szerettem volna időben reagálni rá, de az is igaz, hogyha úgy volt, nem igazán akaródzott vele túlságosan sok összetűzésbe keveredni. A harc nem az én udvarom. Megvédem magam, ha megtámadnak, de alapjáraton jobban kedvelem a szellemi barangolásokat, mint az erőfitogtatásokat.
« Utoljára szerkesztve: 2021. Szept. 16, 10:45:34 írta Keseichu »