Szerző Téma: Javaslatok  (Megtekintve 3494 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ichimaru Gin

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 62

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 4 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Javaslatok
« Dátum: 2014. Júl. 03, 15:11:05 »
Szívesen fogadunk új ötleteket, bárminemű észrevételeket a fórummal kapcsolatban. Az alábbiakat itt meg is oszthatod velünk, hogy megvitathassuk őket.

Karakterlap

Sayuki Daisuke

Omnitactical Battle Hydra

Eltávozott karakterek

Shinigami - rangjelző

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 200 / 15 000

Hozzászólások: 26

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 4 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #1 Dátum: 2014. Okt. 17, 12:08:52 »
...Szóval itt van ez a rendszer kérdés...

Van a régi rendszerünk, amiről a staff is úgy gondolta, hogy ráfér némi frissítés.

Van az új rendszerünk, ami bizonyos elemeiben jobb, de félkész, és szintén nem mentes a bugoktól. De főleg félkész.

Szerintem kéne valamilyen össznépi "csináljunk rendszert" topic, ahová mindenki dobhat be ötleteket, amik aztán vagy el lesznek fogadva a közösség által, vagy kapnak ellenérveket, hogy a jelenlegi/eggyel korábbi rendszer verziója miért is jobb.

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 17

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #2 Dátum: 2014. Okt. 18, 16:22:33 »
Sziasztok!

Mivel nincs egységes rendszer most rá, hogy kinek mennyi a reiatsuja, mikor mennyi érezhető, illetve mondjuk a tömeg NJK-k, mint az átlag lélek, átlag akadémista, átlag gillian, átlag njk kapitány stb. mit is jelentenek, azt javaslom, csináljunk egyet. Ehhez van is konkrét ötletem.

Szerintem úgy kellene csinálni, hogy az alap lélekenergiát megszorozni egy számmal, például kettővel, minden erőfeloldás után shingami esetében, a kevesebb erőfeloldásos kasztok pedig rögtön azt a szintet kapják, mint mondjuk egy Bankai (részletesebben levezetem alább). Ez azt jelentené, hogy például egy 5k LP-s shinigaminak shikaiban felugrana 10k-ra az LP-je, a főkapitány Senbankaival meg valahol 400k körül lenne. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ez bármiféle változást hoz abban, hogy mostantól erősebbek a shinigamik, inkább inflálódna így az LP, a 100k LP már nem azt jelentené, hogy teljesen kioldott erejű űbervépé, hanem egy erősebb kapitány majdnem teljes ereje lenne. Ez a rendszer szerintem egyszerűbb, mint az osztogatás, nincsenek törtek.
Emellett, én belőném minden technika lélekenergia költségét, egyes karakterek aránytalanul sok, mások aránytalanul kevés technikától beírják, hogy fáradnak, és ezt jó lenne belőni szerintem, hogy mondjuk a kidouk meg a zanpakuto a legköltségesebbek, de a zanjutsu, a hakuda és a shunpo is fogyasztana valamit.

Több okból is szükségesnek tartom erre egy egységes rendszer bevezetését:

-Több vita volt mostanában arról, ki milyen erős, nekem például nem egyértelmű, hogy kell a shikaiom/ressum egy fele olyan erős ellenfél ellen, még akkor sem, ha Bankaiol.
-Ez a rendszer segítene belőni a pontos erőviszonyokat azoknak, akiket IC érdekel, hogy mennyire éreznek valakit keménynek. Emellett, adna valami értelmet is a feloldásoknak azon túl, hogy hozzáférek a plusz képességeimhez, tényleg látnánk, mennyi LP-hez jutott így hozzá.
-Nem tudom, mi az a pont, amikor már illik rászólni valakire, hogy oké, most már semmi lélekenergiád nem maradt, és szerintem annyira nem bonyolult mondjuk 30k-ból kivonni 500-at, aztán 29500-ból 2000-et, végül 27500-ból végső tech miatt 25k-t, és ezt vezetni lent a poszt alján. Természetesen nem kell minden kidouhoz külön pontot számolni, hanem mondjuk pontkövetelményxvalamennyi LP
-Van egy rakás ilyen reiatsuvisszatöltő tech, meg cucc, aminek szerintem most semmi létjogosultsága nincs, ez változtathatna ezen.
-Kapnának az idézések értelmet, mert mondjuk az több reiatsuba kerülne, ha idézel, de nagyobbat is ütne, és visszaosztva LP/sebzés arányra, jobban kijönne. Nem látok senkit idézni, leszámítva az utóidézéseket, mindenki csak úgy simán ellövi a kidoukat, ennek szerintem az az oka, hogy feleslegesek a jelenlegi rendszerben, nincs leszabályozva, hogy mi értelme van.
-Engem eléggé zavar, hogy egyes arrancarok úgy ölik le 5-6k LP-vel halomra a közshinigamikat, mintha egy képzett katona menne be egy óvodába, és fémkarddal csapkodná le a műanyagkardos gyerekeket, mert igazság szerint kettővel már nem nagyon kellene elbírnia még a legügyesebb kezdő arrancarnak sem. Ugyanez visszafele, szerintem egy gilliant eszerint a rendszer szerint be kellene lőni mondjuk 7k LP-re fixen, ami azt jelentené, hogy kezdő karakterek feloldás nélkül nem nagyon győznék le őket, legalábbis, nem menne túl könnyen nekik, mert hiába okosabbak, kevesebb az LP-jük, a gillian meg elég jól tud cerozni, meg nagyot üt. Egy kezdő tisztnek még az az agyatlan izé, amit a kapitányok halomra öltek, is nagyon komoly kihívás kéne legyen, mert az nem egy olyan hollow, amire a kezdő shinigamikat szokták küldeni, és gondolom, nem véletlenül. Szerintem egy darab nagyon kezdő shinigami nem tud legyőzni egy egész csapat banditát egyedül, úgyhogy a lelkeknek is kellene belőni 2000 LP-t, ami pont az a szint, amivel nem lehetsz Akadémista.
-Egyértelműsítve lenne, mi a kapitányi szint, arról is szokott vita lenni, hogy xy kapitány erősebb, más meg gyengébb, de nem a rangban szolgáló emberek erejét kell belőni, hanem azt, hogy az mit jelent.
-Szerintem egy nagyon komoly vépézésfaktort kivenne ez a rendszer azzal, hogy aki pörög, mint a bolondóra, két kör alatt szépen kifogy mindenből, aki meg gondolkozik, az tud mást is csinálni az ötvenedik körben is. Ezzel szerintem már nem kellene azt sem leszabályozni, hogy hány dolgot csinálhatsz egy körben, aki egy körben ötvenféle dolgot leír, az utána majd négykézláb folytatja a játékot.
-Azon túl, hogy menő, a Bankai vagy a +3 ressu skill, ami az arrancar Bankai, tényleg adna valami értelmet, mert a kinevezett Espadák és kapitányok még nagyon gyenge LP-vel is leverhetnék a rang nélküli erősebb karikat, így nem lenne annyira általános, hogy egy kapitány simán veszít egy rangtalan ellen. Persze, ha a rangtalannak van bankaija, az más.

Én arra gondoltam, hogy 9 pontig a különleges képességes skillek duplázzák az LP-t, 10-19 között és 15k LP-vel triplázzák az alapot, 20-nál és 30k-nál négyszerezzék, és akkor mondjuk lehetne ez a maximum, tehát egy 30k-s Senbankaival 120k körüli LP, ami azt jelenti, hogy a főkapitánynál erősebb, amíg az nem shikaiol. Természetesen, ha a kaszthoz elérhető újabb erő növelés, például 20k LP-nél nincs még egy shinigaminak bankaija, akkor neki 40k az elérhető ereje, ami azt jelenti, hogy egy 15k-s ellenfél bankaival erősebb nála (45k). Olyan kasztoknál, ahol egy erőfeloldás van csak, viszont 30k LP-vel egyből felugorhatna valaki 120-ra. A quincyknek bevezetném a Vollständig-et esetleg, vagy nekik talán más megoldás kellene.

Végül, kéne valami az olyan skillekhez, mint a shunko, vagy a fénylő lélek stílus. Mivel elég erősnek van a shunko bemutatva, majdnem bankai szintű technikának, én arra adnék mondjuk egy kétszeres szorzót maxos kidouval, felszorozva a már feloldott LP-t, ha például aktív egy shikai, de ez az LP csak átmeneti lenne, és enné az LP-t is az erőpluszért cserébe, plusz nem lehetne a legerősebb ismert feloldásokat használni, így a shunko egy erős skill lehetne, amit ugyanakkor nem érdemes sokáig használni. Erre viszont valaki tud talán jobbat is mondani, mindenesetre külön ki kéne rá találni valamit, mert feloldás-szerű.

Diego

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #3 Dátum: 2014. Okt. 18, 18:46:44 »
Nyüff :3

Igen, valóban nem lenne rossz egy ilyen rendszer, de szorzás helyett az osztás lenne megfelelő, szerintem. >w< Az LP nem csak úgy terem a karaktereken, hogy csak azért, mert valakinek lehet bankaija, vagy ressu2-je, egy ugyanolyan erős, vagy pár százzal még erősebb karakter meg se közelíthesse. Mivel ezekkel alapból előnyben van a másik, a több technika miatt, felesleges még jobban tágítani ezt, mert senki sem az utolsó utáni mellékszereplőt szeretné fórumon kijátszani, aki addig sem jut az animében/mangában, hogy Mayuri felrobbantsa.
A fáradás jelzése sem rossz ötlet, de ha minden leszabályozásra kerül, mi marad a játék élményből? Szóval értem én azt, hogy akik sokat harcolnak, azoknak idegesítő, hogy valaki 30szor kilő egy bakurait, és még három cigánykereket utána hány, de erre demagógul azt tudom mondani, hogy a másik is ember, képesek vagyunk megbeszélni jobb esetben egymással a dolgokat. Egy küldetésben a mesélő tud jelezni, hogy talán két fullos bankai támadás után lihegj egy egészségeset, különben tüdőtágulatod lesz, amíg a küzdőtéren a userek álljanak szóba egymással, nem különbül a sima játékoknál. A fórumon korábban csak LP mutatta a karakterek közötti különbséget, nem voltak képzettségek, mégis tudtak harcolni…

Nincs minden kidounak idézése. Én szívesen bemásolnám a posztokba, de nagyon kevés technikának van, a legtöbb csak be van számozva, és kész, ahogy az egyéni technikák is. Meg persze, az animébe és mangába kell a shounen boost, hogy kiabálunk, és sírunk, meg vérzünk, és ettől erősebbek leszünk, de nyo… addig, amíg nincs minden technikánál meg ez egységesen, nem lehet igazságosan megcsinálni.

Én úgy érzem, hogy nálad a kezdő karakter és a kezdő shinigami/arrancar kicsit összecsúszik. >w< Szóval azért, mert valaki elindít egy karit, akinek kezdéshez kap egy fix LP-t, attól még az a karakter nem lesz kezdő, nem akkor született, nem egy padawan. :o Sokan indítanak olyan karaktert, aki már x ideje shinigami, arrancar, modsoul, stb… Sőt, exkapitány, hadnagy, vagy privaron espada. Azért, mert a kezdésnél nem kaphat egyből 30k LP-t, a története, élet útja megkövetelheti azt, hogy mondjuk espadakból origami hattyúkat csináljon. :o Igen, IC meg kell oldani, hogy ezzel ellentétben a játéktéren mért erősebb nála egy fiatalabb, tapasztalatlanabb karakter, de ez nem szokott gondot okozni. Kevés az olyan karakter, aki valóban a szó szoros értelmében kezdő, nem pedig csupán az adott usernek egy újabb karija.

A kapitányi szint a bankai szint, 15k LP, ezt Yuu legutóbb is elmondta, elvégre a bankai elsajátítása a kapitányság egyik feltétele. Azért vannak 10k LP-s kapitányok, mert a rangot nem karakter, hanem user kapja, és egyeztetés alapján annak a karijának adja, akinek ő akarja, és ha annak a karakternek kevés az LP-je, a staff kiegészíti, hogy pályázhasson.

A kapitányok nem csak a plusz képesség miatt vannak előnyben, hanem a feloldásban is. Még ha egy kapitány gyengébb is egy sima tisztnél, a bankai szint 9 zanpu pont felett van, míg a shikai max 9 pontos lehet, tehát eleve nagyobbat sebeznek, egy egyszerű tiszt sosem fog tudni sokkal 9 pont felé menni (mert utána is a jelenlegi rendszerben max. 2~3 pontonként kap 1-et.) Azért, mert valaki kapitányi/espadai rangot kap, eleve vannak plusz pontjai, képességei, nem hiszem, hogy félteni kell őket, és szorozgatni. Ha nem szeretne kikapni egy rangtalan tiszttől, fejlődjön, ahogy a másik karakter is teszi. Mert őszintén szólva értelmetlen akkor olyan karakterrel elmenni küldetésre, vagy hasonlók, akiből sosem szeretnél rangos karit? Valaki, akit nem az érdekel, hogy milyen színű a karaktere, ne mehessen el egy felette állóval küzdeni, mert az fele annyi LPvel is a térdére fekteti náspángolásra?
Egy küzdelem kimenetelét nem csak az erő befolyásolja, hanem javarészt a két user döntései, megbeszélései. Lásd pl. Taki küzdelmét, aki háromszor erősebb Antonnál, de chaten is többször kijelentette, lehet ettől függetlenül veszíteni fog, mert olyan állapotban van a karakter.

Egyébként nem magának az ötletnek vagyok ellene, tényleg nem rossz, ha van az erőfeloldásnak valami menete, csak ne az legyen ennek a kimenetele, hogy akkor az egyik fél aránytalanul nagy előnyhöz jut, feleslegesen, mert így is előnyben van…

Chaten már többször felmerült, hogy készül egy újféle pontrendszer, ami alapjaiban eltér a jelenlegitől, abban minden kasztnak össze vannak igazítva a feloldási szintjeik, és egyenlő számút is kaptak. Persze azokról érdemben majd akkor lehet beszélni, ha a staff többi tagjával is ismertetve lett az ötlet, és látják is, miként tudna az működni. >w<

Karakterlap

Sayuki Daisuke

Omnitactical Battle Hydra

Eltávozott karakterek

Shinigami - rangjelző

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 200 / 15 000

Hozzászólások: 26

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 4 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #4 Dátum: 2014. Okt. 19, 12:01:08 »
Én azért nagyon halkan megjegyezném, hogy a bankai az animében sosem extra erőforrásként volt ábrázolva, ami "felszabadítja a rejtett tartalékaidat", hanem egy baromi költséges, ugyanakkor ezzel arányos erőnövekedést jelentő dologként. Ennek megfelelően az egész erőfeloldós mizéria nekem kissé világidegennek hat (már ha az LP-vel egyszerre akarunk modellezni rendelkezésre álló energiát és erőt is).

Karakterlap

Konoe Karen

Lélekboszorkány :D

Fullbringer

*

Főállású Anya

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
31 900 / 35 000

Hozzászólások: 110

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 1 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
tkékes és fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Özvegy

Post szín:
Cadetblue


 • Profil megtekintése
 • Accel World frpg

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #5 Dátum: 2014. Dec. 03, 21:26:54 »
Új szervezet alapítási ötlet.^^

Név: 公明(kuumei)/ Igazságszolgáltatás
Alapító: Konoe Karen/ Shikiyoku-san

Leírás: A Kuumei azoknak szól, akik igazság érzete nem tűri a rendőrség és egyéb más bűnüldöző szervek tehetetlenségét az olyan bűnesetekkel kapcsolatban melyeket nem e világi lények vagy különleges képességű emberek hajtanak végre.
Ha tenni akarsz ez ellen valami, mert nem szeretnél még több lezáratlan gyilkosságot, bűntényt és az egyre több áldozatot melyekkel járnak.
De ha csak sok a szabadidőd és szeretnél tenni valamit a világért, már szívesen látunk :D

- A szervezeten belül mindenki egy általa kitalált állnéven jelenik meg, valódi kiléte tabu ezzel elkerülendő egy esetleges árulás és a másikról való információk kiadása (mégis csak egy illegális saját törvényeik szerint bíráskodó szervezetről van szó^^)
- Gondoltam még az arcot elfedő egyéni kinézetű maszkokra is, amiken a fentebb látott kanji díszelegne is, de ez még nem eldöntetett^^
- Nem kifejezetten ez a cél, de ha kell, akár még ölhetnek is
-  Élők világa béli karaktereknek (Esper/Bount/Quincy/Fullbringer/Modsoul)

Egyenlőre ennyi :D

« Utoljára szerkesztve: 2014. Dec. 03, 21:33:12 írta Konoe Karen »

Karakterlap

Cleto Seffira

Las Noches históriása

Eltávozott karakterek

Septima Espada

Szint: 9.

Lélekenergia:

60% Complete
48 450 / 65 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Lila

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
-

Mottó:
Mindenki hazudik, becsap másokat és önmagát. Így működik a világ. Helyesebben talán: ettől működik a világ.

Post szín:
#663399


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #6 Dátum: 2014. Dec. 11, 23:54:57 »
Hali!

Arra gondoltam, hogy érdemes lenne végre értelmet adni az Espada számoknak megint, mert jelenleg semmit nem mutat, hogy ki hányadik, és szerintem ez így zavaró, mert a számokat így akár ki is lehetne venni, és XY, az Espad tagja, és pont. Szerintem minimális variálással átírhatóak a számok a változásoknak megfelelően.

Kezdetnek LP szerint kellene rangsorolni, azután egy-két-három havonta egyszer nyomatni egy váltást. Ehhez tényleg csak annyi kell, hogy végigfutni a listán, és felírni az eredményeket, és ha mittudomén, a 3-as 5k LP-vel erősebb, mit a 2-es, akkor helycsere (minimális erőfölénynél mondjuk még nem kéne, de amikor már érezhetően gyengébb a magasabb rangú, akkor igen). Ez adna még egy kis motivációt is az Espada tagoknak, szerintem az animében/mangában elég stresszes volt, hogy ki melyik számot viseli, mert a gyengébbeket akarták az erősebb numerósok kinyírni és átvenni a helyüket. Ott értelemszerűen az is mutatta az erejüket, mi a számuk.

Két probléma lehet ezzel IC: az egyik a tetoválás, amit szerintem OC el lehet intézni, hogy le lett lézerelve és frissítve lett (aki espada tag, az legalább ezt vállalja be), így akár külön tetoválós karakternek is lenne állandó melója LN-ben. A másik probléma, a ki hányadik toronyban lakik, szerintem szintén nem probléma, ehhez a >Bleach wikit< érdemes megnézni. Látszik az épületeken, ahol az Espadák laktak, hogy nem tornyok, ráadásul Aizen használta az ötödik tornyot. Ez is egyszeri átírást igényelne tulajdonosok részéről. Ráadásul, szerintem az, hogy mindenki saját lakóterületet alakíthat ki, ami akár a föld alatt, akár felette lehet, akárhogy kinézhet, jobb, mintha kapna egy random tornyot valahol, több lehetőséget ad.

Karakterlap

Hirako Shinji

A Yuuniverzum ura

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 80

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 3 459 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #7 Dátum: 2014. Dec. 12, 15:04:48 »
Üdvölet, pajtosok!

Ugyan már kifejtettem chaten gondolataimat ezügyben, de leírom ide is, hogy nyoma maradjon. Részemről egyetértek az Espada-rang ilyetén újraelosztásával, hiszen az eredeti műben is a tényleges erőrendet jelentette a számozás. Természetesen nálunk felmerülhet olyan probléma, amely a mangában nem okoztak gondot, mégpedig a fejlődés kérdése. Nem mindenki ugyanolyan iramban küldetésezik és nem mindenkinek van egyenlő ideje arra, hogy játsszon. Éppen ezért kétfajta megoldást vetnék fel ennek megoldására.

Nagyobb szám szerzése küzdőtér során: Elég egyértelmű szerintem. Aki ténylegesen nagyobb erőre tett szert (+5k vagy több), mint a felette számban álló, annak lehetősége van kihívni az illetőt, ily' módon (moderátori felügyelet alatt) egy összecsapás kivívni előremenetelét. Ezt azért tartanám jó megoldásnak, mivel IC kellene tenni érte, mind a szám megvédéséhez, mind annak megszerzéséhez, ezáltal akár további valós ellentétek generálódhatnának Las Nochesen belül.

Nagyobb szám szerzése inaktívság miatt: Nos, igen, sajnos a legtöbb esetben előfordul, miszerint némelyek nem tudnak mindegyik karakterükre egyforma mennyiségű időt fordítani és esetleg Espada-karakterükkel csak olyan játékokban vesznek részt, amikből nem kapnak LP-jutalmat (azokról nem tennék említést, akik egyáltalán nem írnak semmit, azok leváltása nem kérdéses). Ekkor egy 3 hónapos türelmi időt javasolnék, ami alatt az illető megpróbálhatja visszatornázni magát szintre vagy reagálni a kihívásra, máskülönben a kihívó harc nélkül feljebb lép egyet.

Maga a rang kiosztása továbbra is játékosi jutalom, ergo a staff dönti el, kiből lesz Espada, éppen ezért a nagyobb LP-vel rendelkező arrancarok csak akkor támadhatnak úgy egy Espadára, hogy elvegyék a helyüket, ha erre korábban meghatalmazást kaptak! A tornyokat illetően továbbra is azt gondolom, hogy ez csak idézőjelesen torony, nem muszáj mindenféleképpen annak lennie, bár az igazat megvallva szerintem Harribel palotája például filler-dolog, legalábbis én nem emlékszem rá a mangából, aztán lehet csak felületesen olvastam. :D

Az új sorrend a következőképpen alakulna:

Primera Espada: Karasu Vex - 44 500 LP
Segunda Espada: Cletto Seffira - 35 150 LP
Tres Espada: Eliana del Barros - 28 900 LP
Cuatro Espada: Flavia nella Sinestesia - 23 400 LP
Quinto Espada: Cephalus Ó-Madaidhín - 22 000 LP
Sexta Espada: Nayara Tarin - 16 200 LP
Septima Espada: Hera Celia velli Taarm - 10 500 LP
Octava Espada: Tanarotte de Silfo - 10 200 LP
Novena Espada: -
Decima Espada: -

Karakterlap

Kitetsu Raiden

Shinigami

8. Osztag

*

Goseki

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
29 000 / 30 000

Hozzászólások: 73

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 40 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
acélkék / viharkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#447E80 #A0B516


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #8 Dátum: 2015. Jan. 13, 23:46:33 »
Félálomba sikerült rábukkannom erre a valamire:
https://www.wizards.com/dnd/dice/dice.htm
Úgy gondoltam esetleg ezzel is könnyebbé lehetne tenni a harcokat, vagy interaktokat küldik/kt-k esetén.
I don't stop when I'm tired. I stop when I'm done.

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 171

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 493 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #9 Dátum: 2015. Febr. 07, 21:11:26 »
Uff!

Reagálok a felvetésedre Rai, ha már íde keveredtem. :o

Alapvetően nem rossz ötlet, viszont már próbáltuk az ilyen kockázós dolgot harcoknál, sajnos nem jött be. Az előző fórumon volt lehetőség külön mod-ot bekapcsolni erre, ami egy postban beküldte, hogy az adott júzer mennyit dobott kockával, viszont ez feleslegesen generált új postokat, és elég zavaró is volt, szóval inkább ki lett kapcsolva, így a kockázás is el lett vetve, ráadásul ugye mesélő is kéne, hogy megállapítsa, hogy sikerült-e a találat, mennyire találta el...stb. Másik dolog, hogy ezek a webes kockák nem visszakövethetőek, így nem is lehet ellenőrizni, hogy aki dobott, az tényleg annyit dobott-e, amennyit.

Karakterlap

Chiruochiba Airisu

Vanília Térítő

Eltávozott karakterek

Shinigami

4. Osztag

*

Yonbantaichou

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
32 100 / 45 000

Hozzászólások: 97

Hírnév: 9

Infó

Tárcában: 18 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Vanília Fan Egylet

Reiatsu szín:
Ezüstöskék (c6c6f6)

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
alap, #c6c6f6


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #10 Dátum: 2015. Máj. 26, 21:54:39 »
Üdv!

Chat-en felmerült az újságok felélesztésének, meg annak a gondolata, hogy a küldiknek, KT-knak és aúgy a játékoknak is legyen maradandó nyoma. Ehhez én is írogattam ötleteket félig-meddig elpoénkodva, viszont most ezt összefoglalnám - remélhetőleg érthető formában xD - egy teljes gondolattá.
No, az ötletem, akarom mondani a gondolatom az lenne, hogy lehetne minden világhoz egy-egy topic, mondjuk "[Világ neve] újság", amiben ilyen újságcikk szerűen, de legalábbis tömören, lényegre törően vezetve lenne az, hogy mik történtek, amik kihatással voltak a világra, vagy annak egy részére.
Három plusz egy részre szedem, hogy ki és miért írna ide:
 • A mesélők írnák meg, hogy a küldijükben történtek milyen hatással voltak - pl. gyanús eltűnések voltak a parkban, ismeretleneknek köszönhetően már nem tűnnek el az emberek, de furcsa pirotechnikai és hangtechnikai események miatt a rendőrség óvva inti a lakosságot, hogy oda menjenek, míg ki nem vizsgálják az ügyet, hogy kik állhatnak a háttérben.
 • A KT-t lezáró stafftag írná meg, hogy az adott KT milyen pusztításokat végzett, de hogyha a KT-ban résztvevők jeleznék, - mondjuk a lezárás alkalmával, - akkor egy-egy harc meg nem történtnek tekinthető lehetne, mert mondjuk... a karakterek csak álmodták a dolgot, vagy egy párhuzamos dimenzióban történt...
 • Valamint egyszerű játékosok is írhatnának bele, hogy egy játékuk alatt milyen, a világra, vagy világrészre kihatással lévő események történtek - pl. a Yumisawa játszótérnél lévő kereszteződésben tömeges ütközés történt, ezért az út arrafelé egyelőre járhatatlan, egy szemtanú szerint a baleset epicentrumában egy rejtélyes fiatalember, aki állítólag puszta kézzel megállított egy motorkerékpárost, hogy ez igaz-e nem tudjuk, de a baleset súlyosságát egy kidőlt villanyoszlop is mutatja. (Megj.: Kota ezzel a balesettel indított egy játékot, onnan a példa, ezúton is köszi Taki! :3)
 • A plusz egy, meg admin, vagy engedéllyel és jó ötlettel rendelkező júzer, vagy újságíró karakter írhatna úgymond random eseményeket, amik akár játékalkalmakat, vagy kis magán, vagy nem magán küldik alapját is adhatnák, valamint mesélők is írhatnának a MesélőiNJK-ikkal kapcsolatban, hogy azok mit tettek, amik úgyszintén játéklehetőséget kínálnának azoknak, akiknek nincs ötletük, vagy valahogyan érintettek.
Így a szólás, hogy amit nem ír meg az újság, az meg sem történt, úgymond igaz is lehetne. Legalábbis a fórumra tekintettel. xD
16
4
24
16
15

Karakterlap

Hayakawa Yuki Hajime

Eltávozott karakterek

Shinigami

1. Osztag

*

Ichibantai fukutaichou

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
26 500 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 11 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet

Reiatsu szín:
Fehér (jég elem típusú)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#03649b // #82d9f7


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #11 Dátum: 2015. Okt. 02, 20:59:23 »
Kavics~

  Utóbbi időben mikor nekiálltam Hime-chan kódszörnyfejtőjével csinosítgatni a karaktereim dolgait, és főleg ennél a karimnál érzékeltem, hogy a profilon lévő kitölthető-kódolható fülek, az adatlaprésznél a szószám korlátozva van. Vagyis bizonyos szószám után elkezdi lecsapni a dolgok végét!! O_O Akárcsak egy több mint +15 oldalas postnál is sima hozzászólásoknál. A tisztelt Staff nem tudna csinálni valamit ez ügyben? Esetleg a képességes részből kivenni a zanpakutout és külön rublikát adni neki az karakter adatlap fülön? Veteránabb karaktereknél képességekből rengeteggel rendelkezhet. Így pedig a szöveg + csinosítás miatt pedig más lelkes játékosoknál is felmerülhet a szólimit, mint probléma és szinte biztos vagyok benne, hogyha odáig jutok, hogy a profil csinosításban másik régebbi sok technikás karakteremhez kerülök, ott is fel fog ütni ez a problematika.
  Előre is köszönöm a választ/megoldást vagy bármit! A Lelkek királya fizesse meg! :mami:
(click to show/hide)

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 171

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 493 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #12 Dátum: 2015. Okt. 06, 18:04:45 »
Uffcsi! :mami:

Sajnos a karakterlimiten nem tudok módosítani. Alapértelmezettként ki van kapcsolva a limit, de ugye még így is van egy határ, amit pl az adatbázis, vagy maga a rendszer tud kezelni. Efölé nem igazán szeretnék menni.
Igazából részben a Shop is arra van, hogy kilistázza a karakter technikáit, amit hétvégén meg is javítok egy kisebb shop leállítás alatt, szóval az is rendesen fog működni, lehet ott is techeket nézegetni. Persze ettől függetlenül lehet profilban is megjeleníteni őket.
Ha minden igaz, akkor majd a fontosabb projektek után a profil részt is átalakítom kissé, és plusz rublikákat is adok hozzá, hogy lehessen még ügyeskedni, esetleg jobban szétbontani a dolgokat. Csak egyelőre annyi megcsinálandó és leprogramozandó dolog van, hogy nyakig ülök benne, de igyekszem. xD Remélhetőleg az év végéig befejezem a nagy részét, és az évet már néhány jó új funkcióval nyithatjuk. :3

Karakterlap

Kawaii Pyon Kata

Hercegnő

Eltávozott karakterek

Blutig Elfe

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 12 000

Hozzászólások: 20

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen rózsaszínes :3

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Kivel áll kapcsolatban?:
Usagi-chan

Post szín:
Az is ilyen rózsaszínes :3 // #FF5577 //


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #13 Dátum: 2016. Márc. 17, 00:29:44 »
em lehetne a Lezárás topikot átrakni a Lejelentőbe? Akárhányszor oda akarok írni mindig oda lépekbe elsőnek mire kiderül, hogy nem is ott van. Ez kicsit idegesítő, na meg úgy is lenne szerintem ésszerű, mivel a Lezárások topikba is lejelentünk ><

Karakterlap

Konoe Karen

Lélekboszorkány :D

Fullbringer

*

Főállású Anya

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
31 900 / 35 000

Hozzászólások: 110

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 1 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
tkékes és fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Özvegy

Post szín:
Cadetblue


 • Profil megtekintése
 • Accel World frpg

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Javaslatok
« Válasz #14 Dátum: 2019. Márc. 28, 11:59:28 »
Bár nem túl sok Fullbringer mászkál, meg születik mostanság, de most így a manga újra olvasásával is szeretnék tenni egy javaslatot a fullbring leírás kiegészítésére illetve ezzel együtt az Előtöri Sablon fullbring képesség részére.

Szóval a lényeg az lenne, hogy a Fullbringerek képessége mind egytől-egyik az adott tárgyhoz fűződő érzelemtől függ. Lásd például Rirukát, aki a neki tetsző és aranyos dolgokat magának akarta tudni, elrejteni mások elől ebből született a képessége amivel kis helyekre tudja elrejteni a dolgait. Vagy Jackie aki mindig nagy becsben és tisztán tartotta a csizmáit, míg le nem mészárolták a családját és a halott testvérének vére be nem mocskolta azt.
Így hozzá lehetne dobni a leíráshoz ezt is, illetve a sablonhoz egy "Kapcsolódó érzelem" részt is ahol ki lehetne fejteni, hogy milyen érzelmek váltották ki a képesség létrejöttét.