A fiú odajött hozzám, és megsimogatta a fejem, amit én csak egy halk kuncogással fogadtam, majd mikor megállt velem szemben, sajnos fölé tornyosult, így eléggé hátra kellett döntenem a fejem, hogy a szemébe tudjak nézni. A fiú nevetett a megjegyzésemen, mire én is elmosolyodtam akaratlanul is. Végül igazat adott nekem, és még be is mutatkozok.
- Örülök a találkozásnak Taka-kun. – mondom enyhe meghajlást kísérve.
Mikor a fiú elkezdett kerülgetni végig (legalábbis próbáltam) követtem a szememmel, és próbáltam szememmel a tekintetét is figyelni. Apró pír futott végig az arcomon a vizsgálata alatt, és kicsit zavarba jöttem, amit leginkább az arcom elé emelt kezemmel próbáltam leplezni. Taka kérdéseire elgondol dolgoztam, majd amikor, már majdnem válaszoltam, amikor is folytatta a mondandóját, és elmagyarázta mire is számítsak. Nagyokat pislogva néztem a fiúra kicsit összezavarodva, és egy pillanatra el is felejtve mit is akartam mondani, de végül bólintok, ám mielőtt folytathatná.
- E.., elnézést… - kezdek el integetni, mielőtt még megszólalna – Bocsánat, hogy így a szavadba vágok Taka-kun. Az előbbi kérdésedre szeretnék válaszolni, mielőtt elfelejteném. Nem baj? – kérdezem bátortalanul tőle, majd ha bólint, elmosolyodok, és lelkesen mesélem tovább a mondandóm – Én inkább támogató típusú vagyok Taka-kun. Kidouból csak a 39-es és a 45-ös sorszámút ismerem, de a Bakodouból ismerem az 1., a 9., a 30., a 39. és a 41. sorszámút is, így mondhatni, én inkább a védelmező típus vagyok. – egy kicsit zavarba jövök ezután, még a lelkesedésem csökkenését is lehet hallani – Igazából viszont ezek a technikák kicsit kimerítenek. Az Anei Eirout talán, ha kétszer, háromszor tudom csak használni, mielőtt teljesen kimerülök. Ahm.. ez megfelelő válasz számodra Taka-kun?
Végül azonban csak sor került a feladatra, és én türelmesen vártam, ahogy a fiú technikája körbefogjon, és bár kissé kényelmetlen helyzetben voltam, azért próbáltam figyelni Taka-kun magyarázatát követni. Végül egy bólintást kísérve behunytam a szemem, és összpontosítani kezdtem. Ahogy a fiú kérte, nem megpróbáltam nem fizikailag szétszedni a kötést, bár a fizikumomat elnézve úgyse lenne túl nagy esélyem. Pulzusom szépen lassan alábbhagy, és légzésem kezd egyenlő ritmusúvá válni. Egész lényem megnyugszik, mielőtt a reitsumat kivetíteném a testemen. Végig behunyt szemmel próbálgattam a reitsummal meg-megbökni a kötést, mintha csak le akarnám rázni. A reitsu kontrollom egész jónak mondható, hisz lényegében a gyógyítás ideje alatt is végig egy pontba kell koncentrálni a reitsunkat. Szépen, lassan ráérősen piszkálgattam a kötést, míg olyan felületet nem találok, ahol valamivel gyengébb a reitsu kapcsolat. Amint találtam összeszorítom az öklöm, és a fogam, és teljes erőmből odakoncentrálom a reitsum próbálva először csak kis rést ütni rajta, majd azt ugródeszkának használva, szépen lassan előrenyomulni, hogy átszakítsam a béklyómat. Amennyiben nem sikerül az előrenyomulás abbahagyom az előrködést, és továbbkeresgélek alkalmasabb pontot keresve, az előzőnél nagyobb körültekintéssel.