Szerző Téma: Nyilvántartás  (Megtekintve 1610 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kuchiki Hana

Eltávozott karakterek

Shinigami

6. Osztag

*

Kuchiki ház XXIX. feje

Szint: 7.

Lélekenergia:

60% Complete
37 500 / 45 000

Hozzászólások: 87

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 28 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
A sake jó. A sake finom. A sake különleges!

Post szín:
#0066ff


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Nyilvántartás
« Dátum: 2014. Júl. 05, 11:07:31 »
R

O

K

U

B

A

N

T

A

I


hatodik osztag

A Rokubantai (六番隊, magyarul 6. osztag) a Gotei Juusantai véderőinek egyike, melynek története szorosan összekapcsolódik a Tiszta Lelkek Városának nemességéével.

Az osztag jelképéül szolgáló japán kamélia is ezt a mélyen gyökeredző kapcsolatot erősíti, lévén a nemes ok jelentést hordozza. A divízióhoz tartozó szín a kobaltkék, ami szimbolizálhatja: a reményt, a hűséget, a bölcsességet, bizalmat, az intelligenciát, a becsületet, az igazságot.

Ezen gondolatiságot a vezetőség is magáénak tartja, a tisztek felé támasztott elvárás, hogy fedhetetlenek legyenek, viselkedésükkel és cselekedeteikkel nem vethetnek rossz fényt az osztagra. A tagok fegyelmezettek, precízek, kapott feladataikat tökéletesen végzik el, kevesebbel nem érik be. Kivételesen képzettek zanjutsu és kidō-használat területén, kiemelkedő műveltséggel rendelkeznek a Seireitei történelmét illetően.

A Rokubantai főhadiszállása és barakkjai az Északi Kapu közvetlen közelében helyezkednek el. A terület feltételezhetőleg mind közül a legméretesebb gyakorlótérrel rendelkezik, ami az edzőterem mellett a gyakori osztagedzések helyszínéül szolgál. A szálláshelyek elosztása egyfajta hierarchia szerint működik, míg a rangtalan shinigamik többedmagukkal osztoznak egy helyiségen, addig rangosabb társaik saját szobájukban élvezhetik a privát szféra kiváltságát. A fürdőhelyiségek nemenként kerültek elkülönítésre, ezek az épületek onsennel is rendelkeznek.


Gotei Keijisōsa Yōeki

護廷 刑事捜査 用役Őrosztagi Bűnüldöző Szolgálat


A Gotei Keijisōsa Yōeki - röviden Gokeiyō - a Hatodik Osztag speciális feladatkörrel ellátott csoportosulása, melynek elsődleges rendeltetése a Tizenhárom Őrosztag tagjait közvetlenül érintő bűnesetek kivizsgálása. Felépítése igazodik a különböző bűncselekmények kezeléséhez, ennek megfelelően az alábbi osztályok jöttek létre:

 • Bűnüldözési Főosztály (Keijisōsa Sōmubu,刑事捜査 総務部): A Gokeiyō koordinálásáért felelős részleg. Ide futnak be az Első Osztagtól érkező parancsok, illetve a jelentések feldolgozása és továbbítása is itt történik. Élén a mindenkori kapitány áll, aki bármelyik osztálynak utasítást adhat.
  Vezető: Shihōin Yuuken |Tagok: Kojiro Kuroda

 • Nyomozati Osztály (Kansa Bumon,監査 部門): Halálistenek eltűnésének - megtámadásának - meggyilkolásának felderítésére kialakított ügyosztály. Működésének hatásköre lokális, vagyis kizárólag a Soul Society területén történt esetekkel foglalkoznak. Élén a mindenkori hadnagy áll.
  Vezető: Kuchiki Hana |Tagok: Azukari Hisao

 • Begyűjtő Osztály (Tamaru Bumon, 溜まる 部門): Célja azon halálistenek elfogása, akik a megengedett időlimitet túllépve, engedély nélkül tartózkodnak az Emberek Világában. Szélsőséges esetben akár kényszerítés alkalmazására is jogosultak.
  Vezető: Kuchiki Tomoe |Tagok: Nikoyaka Satsujin

 • Őrizeti Osztály (Toraeru Bumon, 捕える 部門): A Rokubantai területén található fogdában kerülnek átmenetileg elkülönítésre az elfogott bűnözők, mielőtt átszállítanák őket a Megbánás tornyába vagy a Központi Nagy Földalatti Börtönbe. Különleges esetben előfordulhat, hogy egy egész osztagot ítélnek házi őrizetre, a terület biztosítása és a halálistenek lefegyverzése ilyenkor a feladatuk.
  Vezető: Fon Miho |Tagok: Inawamo Yurei

 • Felügyeleti Osztály (Torishimari Bumon, 取締り 部門): A Seireiteibe bekerülő idegen eredetű tárgyak engedélyeztetésével, illetve ellenőrzésével foglalkoznak. Másrészt az illegálisan becsempészett eszközök felkutatását és elkobzását is ők végzik.
  Vezető: Satoru Kazura |Tagok: -

A legtöbb személy az osztag kötelékében a hivatalos shinigami egyenruhát, az úgynevezett shihakushōt (死覇装, halott lelkek ruházata) viseli, amely fehér shitagiból és tabiból, fekete hakamából és kosodeből, valamint egy pár warajiből áll. A felsőrész belső részébe a Rokubantai jelképei kerülnek bevarrásra, ezzel is hirdetve a tulajdonos hovatartozását, valamint megakadályozandó, hogy valaha is elkeveredjen a tisztíttatást követően.

Ezenkívül a divízió elitjébe tartozókat - harmadiktól tizedik tiszti rangig - egy fehér, ujjatlan haori különbözteti meg alacsonyabb beosztású társaiktól. Ezen ruhadarab rövidebb azoknál, mint amelyeket a kapitányok hordanak, belső szegélye lila színű, az elején pedig vörös zsinórral összeköthető.
Emellett azon halálistenek, akik a Gokeiyō testületében is szolgálatot teljesítenek, egy jelvényt is kapnak, melyet derekukon viselnek, jól látható helyen az obijukra kötve. Jelzi és hirdeti speciális feladatkörüket. Különlegessége az Emberek Világában mutatkozik meg, hiszen képes elválasztani a lelket a fizikai testtől, így ennek köszönhetően viselője könnyedén megszabadulhat a gigaitól, ha nincs az illetőnél lélekcukorka vagy éppenséggel kilökheti vele a rejtőző renegátokat.

A rangok a kapitánnyal vagy a hadnaggyal való megbeszélés után kerülnek kiosztásra!
3 hónapnyi inaktívság lefokozást von maga után következményként!

NÉV/PROFIL LINK
RANG
STÁTUSZ
Shihōin Yuuken
Kapitány
Aktív
Kuchiki Hana
Hadnagy
Aktív
Kojiro Kuroda
3. tiszt
Aktív
Satoru Kazura
4. tiszt
Aktív
Kuchiki Tomoe
5. tiszt
Aktív
Fon Miho
6. tiszt
Aktív
Nikoyaka Satsujin
7. tiszt
Aktív
Azukari Hisao
8. tiszt
Aktív
Inawamo Yurei
tiszt
Inaktív
Utoljára frissítve: 2017.06.23.

« Utoljára szerkesztve: 2017. Jún. 24, 12:34:51 írta Hirako Shinji »

Karakterlap

Shihōin Souji

A Shihōin-ház XXIV. feje

Hadnagy

2. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 000 / 30 000

Hozzászólások: 36

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
tűz elem alapú

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#816687


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nyilvántartás
« Válasz #1 Dátum: 2019. Febr. 08, 12:28:04 »
Név: Shihōin Souji
Profil link: katt
Rang: jelenleg ismeretlen információ.

Karakterlap

Kasumiouji Mujika

Kasumiouji-ház feje

Shinigami

6. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
5 000 / 15 000

Hozzászólások: 69

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Ilyen kékes árnyalatú

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#003D66#88001B


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Nyilvántartás
« Válasz #2 Dátum: 2019. Febr. 23, 18:16:53 »
Név: Kasumiouji Mujika
Profil: Katt
Rang: Hadnagy