Szerző Téma: Hadnagyi iroda  (Megtekintve 2234 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihōin Souji

A Shihōin-ház XXIV. feje

Hadnagy

2. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 000 / 30 000

Hozzászólások: 36

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
tűz elem alapú

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#816687


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hadnagyi iroda
« Válasz #15 Dátum: 2019. Ápr. 08, 23:09:05 »
Látogatás
- Hát ha takarítanom kell akkor akárhogy is nézzük be kell állnom a takarítók közé. - forgatta arany színű íriszeit látványosan. Bár tudta, hogy ez tiszteletlenség mégse hagyta abba hiszen megsértve érezte magát. Elképzelni nem tudta, hogy mégis mi járhatott a nőszemély fejében amikor ilyen alantas dologra kérte meg Őt.
- Azzal soha nem is volt és nem is lesz gond csak nem éppen számítottam arra, hogy most van a nagytakarítás. - vonta meg vállát. Ezt követően érdeklődve nézte végig a folyamatot ahogyan a takarítóból átvedlik az osztag hadnagyává pár perc leforgása alatt. Ekkor ismét szemet szúrtak neki a drágának és jó minőségűnek tűnő ruhadarabok. Nem igazán tudta hova tenni ezt a jelenséget hiszen takarít mégis drága ruhákban jár ez valahogy nem illett össze számára hiszen náluk, aki drága ruhában jár az sose takarított szinte mert volt, aki megcsinálta mindenki helyett.
A szék ahol helyet foglalt nem éppen volt a legkényelmesebb, de nem is ez volt a lényeg hanem az új hadnagy feltérképezése hiszen szinte a semmiből, szó nélkül került elő és lett a hadnagya.
- Szintúgy örvendek a találkozásnak. Bár elég meglepő, hogy egy nemesi ház fejeként otthonkában és takarítás közben nyitok Önre. - vakarta meg a tarkóját. Ezzel meg is lett számára magyarázva a drága kellékek jelenléte viszont azt nem értette, hogy miért Ő takarít amikor nem okozott volna gondot felbérelni valakit a feladatra.
- Elfogadok egyet, köszönöm. - biccentett a nő felé, aki teával kínálta. Faragatlanság lett volna visszautasítani főleg azok után, hogy eddig egyetlen kedves szava sem volt felé.
- Ami azt illeti szeretek első kézből értesülni a dolgokról. Tehát szeretem a feletteseimet is elsőként megismerni. - mondta komor tekintettel miközben kortyolt egyet az imént kapott teából. Számtalan féle és fajta teát fogyasztott már és ez pont azok közé tartozott, ami nem nyerte el a tetszését, de annyira már nem volt faragatlan, hogy visszaadja ha már egyszer elfogadta.
- Mégis miért lenne meglepő a jelen helyzetbe? - vonta kérdőre a nőt, aki mintha gúnyolódott volna vele. - A fél családom odaveszett, a ház korábbi vezetőjével együtt, aki történetesen ennek az osztagnak volt a kapitánya. - kortyolt még egyet. - Friss halálisten vagyok és a Shihouin-ház legújabb vezetője. Ebből kiindulva a családom számomra a jelenlegi helyzetben elsőbbséget élvez. - mondta lekezelően majd az asztalra helyezte a csészét.
- Viszont megnyugodhat, ami késik az nem múlik. Jelenleg a Shihouin-ház rendbeszedése a célom, minden más jöhet utána. - legyintett majd ismét kezébe vette a csészét egy kis fészkelődés után majd egy nagyobb korty kíséretében véget vetett a teájának.
- S mondja, maga pályázta meg a címet vagy választották? - kérdezte miközben egy biccentés kíséretében a nő felé tolta az üres csészét.