Szerző Téma: Egyéni technikák igénylése  (Megtekintve 8418 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 202

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


 • Profil megtekintése

Elérhető Elérhető

Egyéni technikák igénylése
« Dátum: 2014. Júl. 03, 17:17:29 »
Ebben a topicban van lehetőség egyéni tárgyak, ereklyék, technikák megvételére. Egyéni technikának számítanak például a különleges, egyéni cerok, tárgynak pedig például egy, a 12. osztag által csak számodra elkészített felszerelés.

A tárgyakról, technikákról részletes leírást kell adni. Hogy néz ki (ereklye vagy felszerelés esetén), mire használható, ha valami támadása van, az hány pontos sebzést okozhat maximum, mik az előnyei és mik a hátrányai, satöbbi. A megpályázott tárgyat, technikát egy moderátor leellenőrzi, és vagy elfogadja, vagy nem. Amennyiben elfogadja, egy árat szab meg neki, amit ki kell fizetni érte. A technika vagy felszerelés ára az erejétől, képességétől, hasznától függ. Akadhatnak olyan tárgyak is, amikért nem kérünk el ryou-t a használatukért cserébe.

A technikák, tárgyak kitalálásában és használatában ügyeljünk a realitásra, valamint igazodjon a pontrendszerhez és a karakter saját ismereteihez is! Egyéni cerót 7 ponttól lehet igényelni, de egyéni kidout, vagy más hollow képességet, esetleg hakuda és zanjutsu technikákat egy számjegyű képzettséggel nem érdemes beküldeni.

Különleges karakterek 5 ereklyét ingyen megkaphatnak. Erről előzetesen egy staff taggal kell szervezkedni.

Tiltólista:
 • Bármiféle bónusz pontot adó felszerelés vagy technika
 • Zanpakutouval, resurrecciónnal kapcsolatos képességek, NEM itt a helyük

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 16

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 17, 13:05:37 »

Technika neve: Ilimitado (Végtelen)
Típus: gyógyító technika
Pontkövetelmény 24 hollowképesség
Leírás
Világoszöld színű, cerohoz hasonló energiasugár, ránézésre teljesen cero-szerű. Valójában ellentéte a ceronak, míg a cero pusztít, ez a technika gyógyít, fájdalmat csillapít, mérgeket hatástalanít, akár még testrészeket is helyreállít, az összetett reiatsu felépíti a lélektest sérüléseit és pótolja az elvesztett lélekenergia egy részét is. Használható egy erőteljes sugárban, folyamatosan koncentrálva, de akár még bara-szerű lövedékekként is, kis adagokban. A technika hátránya, hogy bár nagy erejű, nem képes a végtelenségig helyreállítani egy sérültet, minden használattal gyengül a hatása az adott célponton, néhány használat után pedig teljesen immúnissá válik, amíg a gyógyító reiatsu ki nem ürül a testéből. Nem is feltétlenül jelent mindenre végleges megoldást a használata, a technika inkább arra való, hogy sérülteket hozzon harcképes állapotba. Nem gyógyítja az agyat ért sérüléseket.

Karakterlap

Konoe Karen

Lélekboszorkány :D

Fullbringer

*

Főállású Anya

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
31 900 / 35 000

Hozzászólások: 110

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 1 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
tkékes és fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Özvegy

Post szín:
Cadetblue


 • Profil megtekintése
 • Accel World frpg

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #2 Dátum: 2014. Okt. 06, 11:43:00 »
Név: Hamon / Gyűrű a vízen
Leírás: A technika nevét abból kapta, hogy a térben két jelenség jön, létre mely úgy néz ki mintha egy tó vizébe kavicsot dobtak volna. E két káprázat közül az egyik Karen-től fél méterre jelenik meg, míg a másik kezdeti szinten egy öt méter sugarú körben bárhol létrehozható. Ezek valójában térbeli kapuk, amiken energia, tárgy vagy élő szövet egyaránt áthatolhat. Az egyetlen szabály, hogy az Karen melletti a befogadó és tőle távolabbi a kibocsájtó.
Minden negyedik pont után egy újabb pár hozható létre, illetve minden harmadik pont után egy méterrel növekszik s sugár, amiben létrehozható.
Lélekmanipulálás: ? pont
Ár: ? ryou

Név: Yuuchi / Vonzódás
Leírás: Karen kinyújtja a kezét egy általa kiválasztott tárgy/személy felé. Ez után a technika neve elhangzása után a tágy/személy észrevétlenül elcsúszik a térben és Karen kinyújtott kezénél áll meg. A tárgyak és személyek ugyan abban a pozícióban jelennek meg, viszont Karen képes befolyásolni a vízszintes vonalban. Így például egy földön fekvő fegyvert a kezébe csúsztathat.
Kezdeti szinten tíz méter a ható sugara, majd minden harmadik pont után két méterrel nagyobb lesz.
Lélekmanipulálás: ? pont
Ár: ? ryou

Név: Manto / Köpeny
Leírás: Karen megragadja a teret és ”betakarja” magát, ezzel egy időre képes láthatatlanná válni. A hatás mozgás közben három másodperc, míg mozdulatlanul 1 perc.
Lélekmanipulálás: ? pont
Ár: ? ryou


Küldik és kt-miatt, ha lehet kérném minél hamarabb az ellenőrzést.

Karakterlap

Sayuki Daisuke

Omnitactical Battle Hydra

Eltávozott karakterek

Shinigami - rangjelző

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 200 / 15 000

Hozzászólások: 26

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 4 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #3 Dátum: 2014. Okt. 10, 16:42:08 »
Egyedi ereklyét igényelnék.

Godai no Haori (Az Öt Elem haorija)
Elemi típusú reiatsuval rendelkező karakterek számára kiemelkedően hasznos ruhadarab, mely egyfajta fókuszként szolgál lélekenergiájuk elemi manifesztációi számára. Felöltésekor összehangolja magát viselője reiatsujával, kinézete ennek megfelelően változik; Daisuke esetében hipnotikus lassúsággal hullámzó, természetellenes sötétségből szőtt haori formáját ölti.
Képességek (első automatikus, a későbbiek külön megvásárlandóak):
a/ Elemi forma: összehangolódást követően viselője reiatsujából táplálkozik, ennek megfelelően a rajta keletkezett sérüléseket pótolja, amíg tulajdonosa él. A fizikai formát öltött árnyék emellett nem koszolódik, vízálló, és viselőjét körülölelve állandó hőmérsékletet biztosít természetes körülmények között +/- 100 Celsius fokos határon belül (hő- és fagyalapú támadások ellen tehát nem véd, illetve még teljesen természetes lávában fürödni sem ajánlatos benne).
b/ Elemi tudatosság: az ereklye viselője rövid koncentrációval képes ráhangolódni saját elemének megjelenési formáira. Reiatsu irányítás (kidou képzettség)*10 méteres gömbön belül érzékeli a vonatkozó elem összes forrását és azok alakját, intenzitását, esetleges természetfeletti manipulációjukat. Daisuke így megfelelő fényviszonyok mellett képes lehet vakon is különösebb megerőltetés nélkül harcolni, felmérni zárt ajtón vagy vastag falakon keresztül egy adott helységben elhelyezkedő élőlényeket és tárgyakat, rejtett helységeket felderíteni, illetve illúziók valótlanságát felfedni (ha az általa látott képek és a képességgel érzékelt árnyékok elhelyezkedése nem passzol, akkor ott valószínűleg valami nem stimmel). Teljes sötétségben még pontosabb képet kap, hiszen a sötétséggel kitöltött tér folytonossági hiányaiból képes leképezni, mit ölel körül választott eleme.
c/ Elemi manipuláció: az ereklye lélekenergia-fókuszáló hatása már ahhoz is elég erős, hogy lehetővé tegye különböző tárgyak vagy testrészek formázását a nyers elemi reiatsuból. Az ily módon létrehozott tárgyaknak teremtésük pillanatában fizikailag érintkezniük kell az ereklyével, illetve ha (kidou képzettség/2) méternél jobban eltávolodnak tőle, szétporladnak az őket alkotó lélekrészecskékre. A használó kidou képzettségét meghaladó szintű képességekkel elpusztíthatóak; elemi fényt használó képességek szintjük kétszeresével számítanak, másodlagos hatásként fényt adók (főként villám vagy tűz alapú technikák) teljes értékükkel, minden más képesség értéke feleződik (csak az így létrehozott tárgyak elpusztítása szempontjából). A létrehozott tárgyak számos különleges képességgel ruházhatóak fel: képesek lehetnek változtatni méretüket (egy lándzsa hirtelen megnyúlik, hogy áthidalja a harcoló felek közötti távolságot), alakjukat (az ellenfél felé hajított formátlan massza átváltozik egy hálóvá, hogy foglyul ejtse), sűrűségüket (egy kard tömege becsapódás előtt sokszorosára növekszik, így növelve az okozott sérülést), elektromos- és hővezető képességüket (egy pajzs felfogja a belé csapódó villámot anélkül, hogy megsütné, aki fogja), valamint önálló mozgásra képesek lehetnek(a használó hátából kinövő kar elkapja a felé lendülő fegyvert). Minden harmadik, kidou képzettségre rakott pont után egy tárgy hozható létre egyszerre, vagy a létrehozott tárgyak felruházhatók egy különleges képességgel (tehát pl. 9 pontos kidou képzettségnél a karakter képes lehet repülésre – két szárny, mozgás képesség -, de közben nem teremthet fegyvereket; 12 pontos kidou képzettségnél hajigálhat egyszerre akár 4 dobótőrt, de ezeknek semmilyen különleges képessége nem lehet, stb.).
d/ Elemek hangja: az ereklye viselője képessé válik gondolatait választott elemén keresztül közvetíteni – pl. egy víz elemű lélekenergiával rendelkező karakter hangja felhangozhat egy tó felszínéről, villámnál a mennydörgés hordozhatja szavait, míg Daisuke természetesen a környezetében lévő árnyékokon keresztül szólal meg. Használatának feltétele, hogy alkalmazója érzékelje az elem forrását (látás, tapintás, Elemi tudatosság). A képesség kétféleképpen is függ a közvetítő elemtől: egyrészt, minél nagyobb mennyiség áll rendelkezésre, annál nagyobb a maximális hangerő (ezt természetesen nem muszáj kihasználni, már csak azért sem, mert csillagtalan éjszakában kiabálva nem nehéz megsüketíteni mindenkit, aki hallja), másrészt használata során alkalmazója hangja erősen torzul, az adott elemre jellemző jelleget öltve (Daisuke esetében mély, visszhangzó jelleget ölt).

Karakterlap

Ayasegawa Yumichika

Wiki King

Eltávozott karakterek

Globális Moderátor

Hozzászólások: 47

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #4 Dátum: 2014. Okt. 10, 21:26:16 »
Üdv!

Diego: A technikát elfogadom, ára 4500 ryou.

Karen:
Hamon: A technikát elfogadom, képzettség 8 pont, ára 2000 ryou. (8 pontnál tudsz egy párt létrehozni és innen számolódik a 4 pontonként plusz egy)
Yuuchi: A technikát elfogadom, képzettség 5 pont, ára 1500 ryou.
Manto: A technikát elfogadom, képzettség 3 pont, ára 1000 ryou.

Daisuke: Ereklyét elfogadom.
a/ 1000 ryou
b/ 2000 ryou
c/ 2000 ryou
d/ 500 ryou

Karakterlap

Nara Shiratori

Kapitány

Shinigami

9. Osztag

*

9. osztag kapitánya

Szint: 13.

Lélekenergia:

60% Complete
67 000 / 70 000

Hozzászólások: 158

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 15 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Halványkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Hayakawa Tasumi

Post szín:
#2256F2


 • Profil megtekintése

Elérhető Elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #5 Dátum: 2014. Okt. 10, 22:46:13 »
Kekkaijutsu (結界) egy alapvető pajzstechnika, ami gyorsan létrehozható és megszüntethető, így tökéletesen használható akár harcban is. A technika segítségével a használó különböző méretű négyzet vagy téglatest alakú erőtereket tud létrehozni. Nagyon sokféleképpen használható ez a technika, a használó találékonyságától függ, hogy teszi ezt. Elsősorban viszont supportálásra alkalmas technika.
 • Elmozdítható erőtér: A használó megszabhatja, hogy a létrehozott kekkai rögzítve vagy pedig elmozdítható legyen.
 • Célponton létrehozott erőterek: Ha az ellenfél testének megfelelő pontjainál hoz létre a használó egy kisebb erőteret, akkor azzal megakadályozhatja a mozgásban, vagy egy kis időt tud nyerni, amíg kiszabadul belőle.
 • Rugalmas erőtér: Ha a használó elég képzett képes lehet az erőtér falát rugalmassá tenni, amivel visszaverheti a kekkaiba csapódó támadásokat, vagy tompíthat egy esést.
 • Többrétegű erőtér: A képzett használók képesek létrehozni erőteret egy már meglévő köré, így erősebb védelmet hozva létre.
 • Bizonyos dolgokat átengedő erőtér: A használó meghatározhatja, hogy pl. egy bögre teából csak a bögre megy át a kekkaion, míg a tea bent marad.
Kidou képzettség: 1- (A technika alapjait szinte bárki el tudja sajátítani, de minél több pontja van valakinek annál jobban ki tudja használni a technikát)
Ár: 6000 ryou?

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 154

Hírnév: 12

Infó

Tárcában: 4 556 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #6 Dátum: 2014. Nov. 26, 20:00:52 »
Jópofa technikának tűnik, és szerintem a pont, illetve ár javaslat is megfelelőnek tűnik, tehát elfogadom.
Kidou képzettség: minimum 1 pont
Ár: 6000 ryou
« Utoljára szerkesztve: 2014. Nov. 27, 13:00:03 írta Shihouin Yoruichi »

Karakterlap

Aikawa Chiyo

Félvér kitsune

Eltávozott karakterek

Shinigami

11. Osztag

*

Togishi

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
82 400 / 100 000

Hozzászólások: 531

Hírnév: 9

Infó

Tárcában: 29 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Shinigami: Ezüst-kék szegéllyel ; Kitsune: Fekete-vörös szegéllyel

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Mindnyájunknak meg van a saját kis biztonságot adó kabalánk. Csak egyeseké élesebb, mint másoké.

Post szín:
#FFB71C ; #B3FF87


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #7 Dátum: 2015. Jan. 12, 02:14:34 »
Halihó
Az az eszköz, amit én hoztam, elsősorban nem harcokhoz használatos. Sokkal inkább a fém megmunkálást segíti elő.
Magatama nyaklánc

Susanoo hagyatéka, ami több youkai tulajdonát is képezte már. Hat magamata medalion, hat különböző ásványból biztosítja a lánc különlegességét. A többi része finom, aprólékos ötvös munka.

Van két úgymond fő medalion, amik kicsit nagyobbak a többinél:
   
   - Holdkő: Ez a medalion kapcsolja a viselőhöz a láncot, ami annyit jelent, hogy a viselőjén kívül más nem tudja se levenni, se le- vagy eltépni. Továbbá a környezetében lévő tűzből energiát nyer ki, és raktároz el. Ezzel az energiával működik a többi medalion.

   - Napkő: Lehetővé teszi, hogy a viselőjének a kezébe semmilyen károkat ne tegyen a tűz. (Csak a kézfejre és az alkarra vonatkozik)

A további négy medalion közrefogja a két fő magatama~t. Picivel kisebbek a társaiknál.
   
   - Ametiszt: Valamilyen gyenge telekinetikus képességgel ruházza fel a viselőjét. Legfeljebb három kilós súlyig.

   - Sólyomszem: A viselőt felruházza azzal a képességgel, hogy lássa a kardok lelkeit, (szellem szerűn, áttetszően) illetőleg a lélektelen fegyvereket is gyengén érzékelje. Ettől nem fogja hamarabb meg tudni mondani, hogy mi az adott fegyver eredeti formája, se a különleges képességét, viszont segíthet neki egy penge rejtett csorbulásait, vagy problémáit megtalálni.

   - Ónix: A viselőjét a kovácsolás közben fellépő fiziológiailag káros behatásoktól védi. Ez csak a kovácsolás alatt és a kovácsolással fellépő hatásokra érvényes. Ha a kovácsolás közben egy külső személy behatásától nem nyújt védelmet.

   - Citrin: Viselőjét hozzá köti az épp munkált fémhez. Hála neki, a viselője pontosan tudni fogja, hogy az épp munkált fémen van~e korrodáció, mennyire sok benne a salak anyag, ötvözték~e a fémeket, illetőleg, épp mennyire rideg a penge, vagy éppen lágy stb.


Ha nincs nyílt láng a közelben, vagyis a két fő magatama által elraktározott energiából kell működni a többi négynek is, akkor legfeljebb 20 percig tud funkcionálni, ha csak egy magatama~t használnak.
Vagyis: 1 magatama -> 20 perc
        2 magatama -> 15 perc
        3 magatama -> 10 perc     
        4 magatam  -> 5  perc

(click to show/hide)
« Utoljára szerkesztve: 2015. Jan. 20, 13:03:10 írta Aikawa Chiyo »


(click to show/hide)

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #8 Dátum: 2015. Jan. 19, 21:29:12 »
Sziasztok!
Küldetésen megtanult Technikát szeretnék kérvényezni, mely egy eszközhöz lenne csatolva (lila szalag)

Küldetés: Csúszós Vakvágány
Technika neve: Sangre Chitose (Chitose vére)
Technika segédeszköze: Lila szalag, mely a csuklómra van kötve
Technika testvére: Nara Shiratori átlal használt Reiryoku Gappei egyedi Kido
Technika leírása:
A technika kizárólag akkor aktiválódik, ha az ellenfél vére rácsöppen a szalagra. A szalag egyszerűen felszívja a vért és nem lesz folt rajta, viszont ez nem jelent jót az ellenfélnek. Ugyanis képes leszek az általa használt elemet használni egy bizonyos ideig. Mennyire tudom kihasználni az elemet, és hogy mennyi ideig vagyok képes használni, az függ az ellenfelem és a saját lélekenergiámtól is.
A technika teljes erejét akkor lehet kihasználni, ha hasonló erővel rendelkezik, mint én, vagyis jég vagy szél típusú. Ekkor ugyanis 40 méteres körben a terület egy vékony jégrétegben megfagy, és kifejezetten gyorsan szúródnak fel a jégtüskék pont ott, ahol az ellenfelem áll. (Gyorsaság a Hollow Képességem pontszámának megfelelő) Kifejezetten az áldozatra koncentrálódik, kinek a vére rácsöppent a szalagra. Vagyis ha az ellenfelem nem elég gyors, akkor könnyen nyársra húzhatja a jégtüském. Ilyenkor a technika szinte automatikus és nekem nem kell arra figyelnem, hogy az ellenfelem éppen hol van, így ezt a technikát egy illúzióval nem lehet átverni.
Hollow Képesség: 20 pont
Technika ára: 4500 ryou (Vagyis felajánlom azt az árat, amit a küldetésért kaptam, de ha olcsóbbnak ítéltetik azt sem bánom :P)
« Utoljára szerkesztve: 2015. Márc. 05, 11:37:14 írta Eliana del Barros »

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 202

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


 • Profil megtekintése

Elérhető Elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #9 Dátum: 2015. Febr. 08, 18:54:40 »
Chiyo:
Az eszközben semmi kivetnivalót nem találtam, elfogadom!
Ára: 2000 ryou

Eliana:
A technikával kapcsolatban küldtem -t.

Karakterlap

Yamasaki Shizuka

Kaijin

Eltávozott karakterek

Shinigami

3. Osztag

*

Sanbantai Fukutaichou

Szint: 7.

Lélekenergia:

60% Complete
39 400 / 45 000

Hozzászólások: 65

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 21 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet

Reiatsu szín:
Narancssárga

Egyéb hovatartozás:
Karakuraizer

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Yamasaki Shizuo

Post szín:
#FF7F00/#FFA500


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #10 Dátum: 2015. Márc. 01, 12:16:07 »
Hajhó!
Egy eszközt és egy technikát szeretnék Shizuknak ^^

Technika neve: Fumiyaburu (földrengető taposás)
Típus: hakuda/kidou
Pontkövetelmény: hakuda: 6?
Ár: 1500-2000 ryou körül?
Leírás
A használó a sarkába vezeti lélekenergiáját, majd ahogy sarkával a földre csap, a lélekenergiát nagy mennyiségben engedi a földbe ezzel robbanást előidézve sarka alatt, mely a befektetett energia és erő alapján akár több méteres is lehet.

Felszerelés neve: Tebukuro (kesztyű)
Típus: 12. osztagos találmány
Ár:?
Leírás
Egy hosszú vállig érő textil kesztyű, mely másik párjával a mellkasnál össze van kötve. A hónalj illetve a könyökhajlatnál nyitott a kényelmes mozgás érdekében. Anyaga pamutra emlékeztető, azonban Yukko (Yoshida Yuko) komoly módosításokat végzett az összetételén. Az anyag magas szakítószilárdsággal rendelkezik, magas fokon védi a viselőt a mechanikai hatásoktól (áramütés, tűz, gőz, forró víz stb). Legfontosabb funkciója azonban, hogy viselőjét képessé teszi kardok és egyéb éles vágóeszközök ellen a karjával való védésre anélkül, hogy sérüléstől kéne tartania.
A kesztyű 24-es zanjutsunál is képes a kard védésére.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Márc. 02, 11:48:47 írta Yamasaki Shizuka »
(click to show/hide)

Karakterlap

Ayasegawa Yumichika

Wiki King

Eltávozott karakterek

Globális Moderátor

Hozzászólások: 47

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #11 Dátum: 2015. Márc. 02, 11:55:23 »
Shizuka:

Fumiyaburu:
Hakuda: 6 pont
Ára: 2000 ryou

Tebukuro:
Ára: 4500 ryou

Karakterlap

Hayakawa Yuki Hajime

Eltávozott karakterek

Shinigami

1. Osztag

*

Ichibantai fukutaichou

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
26 500 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 11 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet

Reiatsu szín:
Fehér (jég elem típusú)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#03649b // #82d9f7


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #12 Dátum: 2015. Márc. 08, 14:28:38 »
Kavics :mami:
Hoztam pár technikát, amit igényelnék a karijaimnak >.< Az utolsó kivételével mindegyiket Hajiménak. ^^

Fubuki (Hóvihar): Hajime lélekenergiáját megemelve lélekenergiájával 8 méteres sugarú körön belül hóvihart kavar. Leginkább egy hegy tetején tomboló erős hózáporra, hideg fuvallatokra emlékeztető jelenség a hűvös klíma okozásával béníthatja az ellenfél érzékeit, zavarhatja a látását, illetve Hajime számára megkönnyíti jég alapú technikáinak aktiválását. A sűrű havazásban otthonosan mozgó Hajime kihasználhatja a technika által teremtett előnyöket és akár megkísérelhet lesből is támadásokat mérni az ellenfelére. Technika hátránya, hogy a hatósugarán kívülre kerülve a képesség hatástalan, nem lépi túl a megengedett 8 méteres körzetet, mozgatni nem lehet, tehát ha egy fix pontra meg lett már idézve a hóvihar, az ott is marad. Fennmaradási ideje körülbelül ~10-15 perc.
Idézés: Erősödő szelek, a Királynő a szánjára szállt, dühödt haragjával mindent elperzsel, átkát szórja a földiekre! Ki az útjába kerül annak nem ad kegyelmet!
Kidou képzettség: 9?

Kohribara no toge (Jégrózsa tövise): Hajime ezzel a varázslattal fagyos lélekenergiáját belevezeti lábai egyikébe, mellyel egy erő teljeset dobbant a talajra. A földön végigszaladó futórózsa szárához hasonló jégkéreg, ekképpen jégdarabok formájában törnek a felszínre, amelyek oldalán apró tövishez hasonlító jégdarabok állnak ki. A váratlanul feltörő jégtövisek a felette álló(ka)t megsebezheti. Óvatlan ellenfelek komoly sérüléseket is szerezhetnek a nyársra hasonlító, éles végű, masszív jégpengéktől. A jégtüskék miután „kinőttek” a talajból darabokra törnek, mintha felrobbanna, és az így keletkező apró szilánkdarabokkal Hajime további károkat képesek okozni az adott ellenfélben. A technikát azokon képes alkalmazni, akik 10 méteres körzetében benne vannak, és saját szemével látja is, legalábbis vaktában nem előnyös a használata. Illetve a földből előtörő jégdarabok hatósugara maximum 5 méter lehet, mely a távolságtól függ, hogy milyen széles körben elevenedik meg, minél távolabb tőr elő Hajimétől, annál nagyobb a lefogott térségen tartózkodókat veszélyeztet a technika. Ez próbálja kompenzálni a technika alapvető hátrányát, a sebességét, mely távolabb kiszúrt célpontok esetében a talajon kúszó jégförgetegnek eltart jó pár másodpercig, míg odaér. Tehát, ha Hajime egy nála kétméternyi távolságban lévő személy alá készül megidézni a jégtüskéket, akkor éppen, hogy egy emberre képes kifejteni a hatását, alig térdmagasságban idéződnek meg a hegyes végű jégdarabok. Míg egy távolabbi célpont esetében, a talajból előtörő jégszilánkok több méter magasba is nyúlhatnak elég széles körben fejtve ki hatását, így eléggé nagy teret lefogva ezzel.
Idézés: Véres éjszaka, démonok százai táncolnak az elhullt katonák maradványain. Botrányos őrület vágtáz szét a világon. Csupán egy lélek tartja még jelenlétét, de már az ő kardját is rubint víz fedi. De a penge így is lesújt, majd virágot dob a holtak sírjaira.
Kidou képzettség: 17?

Touketsu ashinami (Fagyott léptek): Hajime ezzel a varázslattal sebességét igyekszik növelni. Fehér köd formájában teszi meg a helyváltoztatást, léptei nyomán jeget hagyva a talajon, melyet lélekenergiájával generál. Ezzel kisebb távokat gyorsabban képes megtenni, voltaképpen „korcsolyázik” (csúszik) a talpa alatt idézet jégúton. Maximum 10 másodpercig képes tartani ezt az alakzatot, utána rögtön szertefoszlik a varázs és láthatóvá válik. Használata alatt a villámtánc képzettsége 3 ponttal nő.
Idézés: Jeges lehelet, láthatatlan léptek, engedd szabadjára börtönbe zárt lelked!
Kidou képzettség: 12?

Hyoubekkou (Jeges teknőspáncél): Hajime hideg lélekenergiáját megemelve, annak behatásával jégoszlopot idéz maga köre, melynek epicentrumában helyezkedik el. Ez az oszlop pár másodperc után automatikusan visszahúzódik a talajba. Eltűnése után pedig hátát és mellkasát masszív jégből álló felsőtestpajzs fedi be. Illetve kisebb-nagyobb jégtömböcskék húzódnak felkarja külső felén is. A technika főleg közelharc esetén előnyös, ugyanis a kidou 12 pontnál kisebb támadásoktól képes megóvni őt. Ugyanakkor minél több külső hatás éri a jégpáncélt annál gyöngébb lesz. Hajime mozgása kis mértékben csökken a varázslat alkalmazása alatt.
Idézés: A harmadik lassú lépés, négy fordulat, hetedik év, kilenc út, tudást hajszoló bölcsesség, reményvesztett csatatér, elfeledett emlék, az Úr küldi áldását az elveszett zarándok nyomába!
Kidou képzettség: 12?

Hyouheki (Jégfal): Hajime maga köré koncentrálja jégalapú lélekenergiáját, majd kezeit kinyújtva, tenyereit a föld felé fordítva kimondja a varázslat nevét. Ekkor a földből hat méteres szélességben 4-5 méter magas jégfal nő ki a talajból. A masszív jégtömbök akár egy cero feltartoztatására is képesek, hátránya, hogy csak abban a csíkban jelenik meg, ahova megidézték. Nem lehet odébb mozdítani, illetve oldalról-felülről könnyedén megkerülhető, mondhatni egyszer használatos pajzs ebből a tekintetből. A kidouval idézett jégfal egészen addig ott marad, míg el nem olvad, vagy erősebb külső behatás el nem tűnteti (például.: nagyobb erejű varázslatok tömeges támadása). A fal, amikor széttörik, van, hogy nagyobb jégdarabokra esik szét, ezért előnyösebb olyankor nem a közelében tartózkodni, ugyanis a szétszóródó kisebb vagy éppenséggel nagyobb szilánkok és tömbök komoly fenyegetést jelenthetnek élükkel a jelenlévők számára. A hatósugara ilyenkor változó, leginkább a daraboktól függ, melyekké szétrepedt.
Idézés: Császár udvara ostrom alatt áll, az ágyúk dörrennek, lángoló nyilak esője zúdul a seregre. Apró katona bármerre lép viszály, megtorlás, halál vár reá. De az égbe rebbenő fohászok meghallgatásra találnak. Ősök lelkei jöjjetek, óvjátok a kárhozottakat!
Kidou képzettség: 9?

Shiroichi Anaonak:

Sekijun kogeki (Sztalagmit rianás): Anao ennél a technikánál gyorsaságát és kidou hozzáértését is felhasználja. Nagymértékű sebessége alatt csupán lélekenergiája apró lenyomata látszik fekete füst formájába. Ekképpen téve meg a távokat. Léptei nyomán a földből éles pengéjű különböző színekben játszó drágakövek törnek a felszínre egy méteres magasságba, óvatlan ellenfeleit meglepve ezzel. A kristályok éles vége miatt akár végtagokat is képes átszúrni, vagy kisebb-nagyobb vágásokat ejteni azokon, kik léptei nyomába kerülnek. Ezzel a technikával maximum 1 percig képes mozogni így, ha az időlimitet tovább szeretné kitolni, ahhoz újra kell aktiválnia a képességet, mely további energiákat emészt fel a számára. 
Kidou: 6?
Shunpo: 6?
(click to show/hide)

Karakterlap

Ayasegawa Yumichika

Wiki King

Eltávozott karakterek

Globális Moderátor

Hozzászólások: 47

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #13 Dátum: 2015. Márc. 08, 16:03:24 »
Hajime:

Fubuki:
Kidou képzettség: 9 pont
Ára: 2000 ryou

Kohribara no toge:
Kidou képzettség: 17 pont
Ára: 3000 ryou

Touketsu ashinami:
Kidou képzettség: 12 pont
Ára: 2500 ryou

Hyoubekkou:
Kidou képzettség: 12 pont
Ára: 2500 ryou

Hyouheki:
Kidou képzettség: 9 pont
Ára: 2000 ryou

Anao:

Sekijun kogeki:
Kidou képzettség: 6 pont
Shunpo képzetség: 6 pont
Ára: 2500 ryou

Eliana:

Sangre Chitose:
Hollow Képesség: 20 pont
Megjegyzés: A kör 40 méter átmérőjű.
Ára: 3500 ryou
« Utoljára szerkesztve: 2015. Márc. 08, 16:16:20 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Shiroichi Anao

Kavicskapitány

Eltávozott karakterek

Shinigami

10. Osztag

*

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
58 500 / 65 000

Hozzászólások: 115

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 23 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet

Reiatsu szín:
ametisztlila fekete csíkozással

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet

Kapcsolat cimke:
Eljegyezve

Kivel áll kapcsolatban?:
PonPon *O*

Post szín:
#8A5FB1 // #BC55C8


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #14 Dátum: 2015. Ápr. 08, 20:55:29 »
Kavics~ :mami: Szeretném ezeket a technikákat megigényelni :3 A pontok meghatározásához akad elképzelésem, de a véglegesítésben a staff ítéletére bízom magamat. >.<

Saigo no shunkan (Utolsó pillanat): Anao gyorsaságát kihasználva olyan nagyfokú sebességgel tesz meg távokat, amellyel meglassítja maga körül az „időt”. Ez csupán egyfajta érzéki csalódás, amit Anao érzékel. A technika alkalmazása során megkönnyíti a dolgát egy-egy támadás elől való kitérésnél, vagy megelőzhet egy váratlan szituációt, miközben alkalmazza. A külső szemlélő csak egy utóképet lát Anaoból, csak amikor megáll, akkor látja új tartózkodási helyét. Mivel a sebesség, amit ilyenkor Anaonak fel kell használnia, igen nagy, ezért nem bölcs egymásutánokban alkalmazni a képességet, mert gyors kifáradáshoz vezethet. Illetve a megerőltetéstől a lábakban az erek megduzzadnak, és az egyszerű villámtánclépés is nehézkessé válik. A technika hatóideje 5 másodperc.
Shunpo képzettség: 17?

Ichibiri (Joker): Anao gyorsaságát használva, három ponton váltakozva bukkan fel. A ponton előbb-utóbb utóképeket hagy maga után, enyhén pontatlan másolatok, de az eltérések minimálisak, csak szemfülesek tudják észrevenni a különbséget. Mivel a három pontban rendszeresen váltja az egyik utóképet, így az alapján kiindulni, hogy amelyikből „reiatsu” származik, nem kifejezetten lehetséges. Vagyis reiatsu érzékelésben nagyon képzettek képesek leginkább kiszűrni aktuális helyzetét ez alapján, de ők is komoly koncentrálás során. A technika a figyelemelterelésre, összezavarásra épít, támadni Anao ilyenkor nem tud.
Shunpo képzettség: 8?

Mozaiku-touban (Mozaikcsempék): Anao léptei nyomán a talpa alatt a föld alig egy leheletnyit bereped, majd ezen pont körül vékony hajszálrepedéseket hagy a talajon egy 5 méteres sugarú körben. A repedések csak alapos megfigyeléssel vehetőek ki, füves talajnál például igen bonyodalmas kiszúrni őket a földön. Ilyenkor a talpából kiindulva reiatsut vezet a talajba, mely előkészíti a képesség fő fázisát. Ez a szakasz úgy nyilvánul meg, hogyha valaki az egyik körön belülre lép. Ilyenkor az illető talpa alatt bereped a föld és egy hat méter mély, kivájt lyukba zuhan bele. Ezek a lyukak tökéletesek a másik kizökkentésére vagy más technikákkal ötvözve csapda felállításához. Három shunpo képzettségként lehet egy ilyen vermet létrehozni.
Kidou képzettség: 6?
Shunpo képzettség: 6?

Kazekishi (Széllovag): Anao a környező légáramlatokat sebességével a hatása alá tudja vonni. A széllel megegyező irányba haladva sokkal gyorsabb villámtánc kivitelezésére képes, mint amennyit alapból megengedhet magának. Lépéseit nagy széllöketek követi, amellyel kibillenthet másokat az egyensúlyából, vagy elröppenthet kisebb tömeggel rendelkező dolgokat.
Shunpo képzettség: 5?

Koe bakuhatsu (Hangrobbanás): Anaonak ezen technika kivitelezéséhez nagy tér kell, ugyanis lendületet kell hozzá szereznie. A képesség lényege, hogy felgyorsulás útján Anao a levegő részecskéit megrezegteti, az így létrehozott hangenergiát túlgerjeszti és egy bizonyos sebességi szint után egy hangos robbanást idéz elő. Minél távolabb van valaki, annál kisebb hatást fejt ki rá ez a robbanás, a legközelebb lévők akár több órára is elveszthetik hallásukat, melyet nem árt utána kezeltetni, mielőtt maradandó halláskárosuláshoz vezetne. De a távolság függvényében, a kifejtett hatás lehet csak egy kellemetlen, pár percig tartó fülcsengés. A robbanás mellé azonban nagy erejű széllöket is társul, amellyel letaszítja a környéken lévőket a lábáról. 
Shunpo képzettség: 13?