Szabályzat és egyéb dolgok > Technikák és eszközök

Egyéni technikák igénylése

(1/14) > >>

Neliel Tu Oderschvank:
Ebben a topicban van lehetőség egyéni tárgyak, ereklyék, technikák megvételére. Egyéni technikának számítanak például a különleges, egyéni cerok, tárgynak pedig például egy, a 12. osztag által csak számodra elkészített felszerelés.

A tárgyakról, technikákról részletes leírást kell adni. Hogy néz ki (ereklye vagy felszerelés esetén), mire használható, ha valami támadása van, az hány pontos sebzést okozhat maximum, mik az előnyei és mik a hátrányai, satöbbi. A megpályázott tárgyat, technikát egy moderátor leellenőrzi, és vagy elfogadja, vagy nem. Amennyiben elfogadja, egy árat szab meg neki, amit ki kell fizetni érte. A technika vagy felszerelés ára az erejétől, képességétől, hasznától függ. Akadhatnak olyan tárgyak is, amikért nem kérünk el ryou-t a használatukért cserébe.

A technikák, tárgyak kitalálásában és használatában ügyeljünk a realitásra, valamint igazodjon a pontrendszerhez és a karakter saját ismereteihez is! Egyéni cerót 7 ponttól lehet igényelni, de egyéni kidout, vagy más hollow képességet, esetleg hakuda és zanjutsu technikákat egy számjegyű képzettséggel nem érdemes beküldeni.

Különleges karakterek 5 ereklyét ingyen megkaphatnak. Erről előzetesen egy staff taggal kell szervezkedni.

Tiltólista:

* Bármiféle bónusz pontot adó felszerelés vagy technika
* Zanpakutouval, resurrecciónnal kapcsolatos képességek, NEM itt a helyük

Diego Canino:

Technika neve: Ilimitado (Végtelen)
Típus: gyógyító technika
Pontkövetelmény 24 hollowképesség
Leírás
Világoszöld színű, cerohoz hasonló energiasugár, ránézésre teljesen cero-szerű. Valójában ellentéte a ceronak, míg a cero pusztít, ez a technika gyógyít, fájdalmat csillapít, mérgeket hatástalanít, akár még testrészeket is helyreállít, az összetett reiatsu felépíti a lélektest sérüléseit és pótolja az elvesztett lélekenergia egy részét is. Használható egy erőteljes sugárban, folyamatosan koncentrálva, de akár még bara-szerű lövedékekként is, kis adagokban. A technika hátránya, hogy bár nagy erejű, nem képes a végtelenségig helyreállítani egy sérültet, minden használattal gyengül a hatása az adott célponton, néhány használat után pedig teljesen immúnissá válik, amíg a gyógyító reiatsu ki nem ürül a testéből. Nem is feltétlenül jelent mindenre végleges megoldást a használata, a technika inkább arra való, hogy sérülteket hozzon harcképes állapotba. Nem gyógyítja az agyat ért sérüléseket.

Konoe Karen:
Név: Hamon / Gyűrű a vízen
Leírás: A technika nevét abból kapta, hogy a térben két jelenség jön, létre mely úgy néz ki mintha egy tó vizébe kavicsot dobtak volna. E két káprázat közül az egyik Karen-től fél méterre jelenik meg, míg a másik kezdeti szinten egy öt méter sugarú körben bárhol létrehozható. Ezek valójában térbeli kapuk, amiken energia, tárgy vagy élő szövet egyaránt áthatolhat. Az egyetlen szabály, hogy az Karen melletti a befogadó és tőle távolabbi a kibocsájtó.
Minden negyedik pont után egy újabb pár hozható létre, illetve minden harmadik pont után egy méterrel növekszik s sugár, amiben létrehozható.
Lélekmanipulálás: ? pont
Ár: ? ryou

Név: Yuuchi / Vonzódás
Leírás: Karen kinyújtja a kezét egy általa kiválasztott tárgy/személy felé. Ez után a technika neve elhangzása után a tágy/személy észrevétlenül elcsúszik a térben és Karen kinyújtott kezénél áll meg. A tárgyak és személyek ugyan abban a pozícióban jelennek meg, viszont Karen képes befolyásolni a vízszintes vonalban. Így például egy földön fekvő fegyvert a kezébe csúsztathat.
Kezdeti szinten tíz méter a ható sugara, majd minden harmadik pont után két méterrel nagyobb lesz.
Lélekmanipulálás: ? pont
Ár: ? ryou

Név: Manto / Köpeny
Leírás: Karen megragadja a teret és ”betakarja” magát, ezzel egy időre képes láthatatlanná válni. A hatás mozgás közben három másodperc, míg mozdulatlanul 1 perc.
Lélekmanipulálás: ? pont
Ár: ? ryou

Küldik és kt-miatt, ha lehet kérném minél hamarabb az ellenőrzést.

Sayuki Daisuke:
Egyedi ereklyét igényelnék.

Godai no Haori (Az Öt Elem haorija)
Elemi típusú reiatsuval rendelkező karakterek számára kiemelkedően hasznos ruhadarab, mely egyfajta fókuszként szolgál lélekenergiájuk elemi manifesztációi számára. Felöltésekor összehangolja magát viselője reiatsujával, kinézete ennek megfelelően változik; Daisuke esetében hipnotikus lassúsággal hullámzó, természetellenes sötétségből szőtt haori formáját ölti.
Képességek (első automatikus, a későbbiek külön megvásárlandóak):
a/ Elemi forma: összehangolódást követően viselője reiatsujából táplálkozik, ennek megfelelően a rajta keletkezett sérüléseket pótolja, amíg tulajdonosa él. A fizikai formát öltött árnyék emellett nem koszolódik, vízálló, és viselőjét körülölelve állandó hőmérsékletet biztosít természetes körülmények között +/- 100 Celsius fokos határon belül (hő- és fagyalapú támadások ellen tehát nem véd, illetve még teljesen természetes lávában fürödni sem ajánlatos benne).
b/ Elemi tudatosság: az ereklye viselője rövid koncentrációval képes ráhangolódni saját elemének megjelenési formáira. Reiatsu irányítás (kidou képzettség)*10 méteres gömbön belül érzékeli a vonatkozó elem összes forrását és azok alakját, intenzitását, esetleges természetfeletti manipulációjukat. Daisuke így megfelelő fényviszonyok mellett képes lehet vakon is különösebb megerőltetés nélkül harcolni, felmérni zárt ajtón vagy vastag falakon keresztül egy adott helységben elhelyezkedő élőlényeket és tárgyakat, rejtett helységeket felderíteni, illetve illúziók valótlanságát felfedni (ha az általa látott képek és a képességgel érzékelt árnyékok elhelyezkedése nem passzol, akkor ott valószínűleg valami nem stimmel). Teljes sötétségben még pontosabb képet kap, hiszen a sötétséggel kitöltött tér folytonossági hiányaiból képes leképezni, mit ölel körül választott eleme.
c/ Elemi manipuláció: az ereklye lélekenergia-fókuszáló hatása már ahhoz is elég erős, hogy lehetővé tegye különböző tárgyak vagy testrészek formázását a nyers elemi reiatsuból. Az ily módon létrehozott tárgyaknak teremtésük pillanatában fizikailag érintkezniük kell az ereklyével, illetve ha (kidou képzettség/2) méternél jobban eltávolodnak tőle, szétporladnak az őket alkotó lélekrészecskékre. A használó kidou képzettségét meghaladó szintű képességekkel elpusztíthatóak; elemi fényt használó képességek szintjük kétszeresével számítanak, másodlagos hatásként fényt adók (főként villám vagy tűz alapú technikák) teljes értékükkel, minden más képesség értéke feleződik (csak az így létrehozott tárgyak elpusztítása szempontjából). A létrehozott tárgyak számos különleges képességgel ruházhatóak fel: képesek lehetnek változtatni méretüket (egy lándzsa hirtelen megnyúlik, hogy áthidalja a harcoló felek közötti távolságot), alakjukat (az ellenfél felé hajított formátlan massza átváltozik egy hálóvá, hogy foglyul ejtse), sűrűségüket (egy kard tömege becsapódás előtt sokszorosára növekszik, így növelve az okozott sérülést), elektromos- és hővezető képességüket (egy pajzs felfogja a belé csapódó villámot anélkül, hogy megsütné, aki fogja), valamint önálló mozgásra képesek lehetnek(a használó hátából kinövő kar elkapja a felé lendülő fegyvert). Minden harmadik, kidou képzettségre rakott pont után egy tárgy hozható létre egyszerre, vagy a létrehozott tárgyak felruházhatók egy különleges képességgel (tehát pl. 9 pontos kidou képzettségnél a karakter képes lehet repülésre – két szárny, mozgás képesség -, de közben nem teremthet fegyvereket; 12 pontos kidou képzettségnél hajigálhat egyszerre akár 4 dobótőrt, de ezeknek semmilyen különleges képessége nem lehet, stb.).
d/ Elemek hangja: az ereklye viselője képessé válik gondolatait választott elemén keresztül közvetíteni – pl. egy víz elemű lélekenergiával rendelkező karakter hangja felhangozhat egy tó felszínéről, villámnál a mennydörgés hordozhatja szavait, míg Daisuke természetesen a környezetében lévő árnyékokon keresztül szólal meg. Használatának feltétele, hogy alkalmazója érzékelje az elem forrását (látás, tapintás, Elemi tudatosság). A képesség kétféleképpen is függ a közvetítő elemtől: egyrészt, minél nagyobb mennyiség áll rendelkezésre, annál nagyobb a maximális hangerő (ezt természetesen nem muszáj kihasználni, már csak azért sem, mert csillagtalan éjszakában kiabálva nem nehéz megsüketíteni mindenkit, aki hallja), másrészt használata során alkalmazója hangja erősen torzul, az adott elemre jellemző jelleget öltve (Daisuke esetében mély, visszhangzó jelleget ölt).

Ayasegawa Yumichika:
Üdv!

Diego: A technikát elfogadom, ára 4500 ryou.

Karen:
Hamon: A technikát elfogadom, képzettség 8 pont, ára 2000 ryou. (8 pontnál tudsz egy párt létrehozni és innen számolódik a 4 pontonként plusz egy)
Yuuchi: A technikát elfogadom, képzettség 5 pont, ára 1500 ryou.
Manto: A technikát elfogadom, képzettség 3 pont, ára 1000 ryou.

Daisuke: Ereklyét elfogadom.
a/ 1000 ryou
b/ 2000 ryou
c/ 2000 ryou
d/ 500 ryou

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése