Szerző Téma: Egyéni technikák igénylése  (Megtekintve 12883 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Rosui-Genki Natsuki

Eltávozott karakterek

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 500 / 30 000

Hozzászólások: 109

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 32 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
fekete és sárga

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#EEF51D#0ca9c0


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #60 Dátum: 2018. Ápr. 07, 13:36:55 »
Halihó!
Hoznék egy egyéni technikát a karakternek.

Henkan(Változás)
Natsuki testében lévő sárkány mágiát elzárták egy pecséttel, ám ahogy a növekedésükkel az öccse testén a pecsét meglazult, az idő az ő pecsétjére is hatással lett. Míg Naoki hirtelen megnőtt, Natsuki öntudatlanul is megpróbálta felhasználni a furcsa energiát. Ennek hála az ő egészsége olyan módon nem romlott le, mint a testvéréé. Helyette, egy teljesen más módját találta (Nagynénje, Chiyo kis segítségével) a furcsa lélekenergia lekötésére.
Megtanult ugyanis sárkány alakot felvenni. Egyelőre inkább ösztönös ez a váltás nála, amikor nagyon fél, vagy tényleg nagy veszélyben van, és Mamori bácsi valamiért nem tud neki segíteni. A túl heves érzelmi reakciók hozzák elő. Nem is mindig emlékszik az így eltöltött időre, ám ahogy fokozatosan elfogadja a sárkányi energiát saját magában, úgy tudja megtanulni akarattal ezt a fajta alakváltást. Sárkány formában azok fiziológiai jellemzőit magán viseli, illetőleg képes a sárkánytűz fújásra.
Kidou 7 pont: főleg részleges alakváltásra képes. Valamelyik testrésze formálódik át.
Kidou 12 pont: Képessé vállik a teljes alakváltásra.
Kidou 14 pont: Képessé vállik a tűzfújásra.

Tabemono (Étel)
Egy egyéni kidou. Lényege abban áll, hogy ételeket, nassolni valókat lehet vele megidézni. Ezek az ételek teljesen egészségesek, semmiben nem különböznek a készített társaiktól.
Kidou: 5 pont
« Utoljára szerkesztve: 2018. Ápr. 24, 22:28:09 írta Rosui Natsuki »

Karakterlap

Tsukatani Aoi

Papnő növendék

Eltávozott karakterek

2. évfolyamos (gimnazista) diák, Seitokai elnök

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
21 000 / 30 000

Hozzászólások: 54

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 1 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Raion

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
kristálykék; Fubukiként: napsárga

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#509686 // #A3DDD1


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #61 Dátum: 2018. Ápr. 27, 17:06:33 »
Kavics :mami:
Szeretnék a karakternek egyéni technikákat igényelni, amit a különleges képességéből adódóan magyaráznék. :)


Elképzelés a használatukhoz:

Az alábbi képességeket Aoi az Ősök technikája alkalmazása nélkül minden negyedik különleges képzettségre osztott pont után egyszer tudja alkalmazni őket. Míg az Ősök technikával minden második különleges képzettségre osztott pont után megegyező számmal képes bevetni. Továbbá ezek a pontok prezentálják a képességek hatóidejét is. Tehát (az alkalom jelöli, hogy hányszor tudja bevetni egy játék alatt; a hatóidő pedig, hogy mennyi ideig maradhat fent a technika maximum):
         Aoi (Ősök technika nélkül):
              o   Alkalom: 4 KK: egyszer, 8 KK: kétszer, 12 KK: háromszor […]
              o   Hatóidő: 4 KK: egy kör; 8 KK: két kör; 12 KK: három kör […]
         Aoi (Ősök technika használata alatt):
              o   Alkalom: 2 KK: egyszer, 4 KK: kétszer, 6 KK: háromszor […]
              o   Hatóidő: 2 KK: egy kör, 4 KK: két kör, 6 KK: három kör […]
+ Egy játékos körben egyszerre csak egy technikáját képes használni.

Azusayumi (Fekete Íj): Aoi, Amaterasu komplex áldását tudja kérni a saját, vagy más íjhasználathoz, ezáltal a megáldott személy célzása pontosabb lesz. Továbbá az adott személynél levő tegez a nyilakból kifogyhatatlan lesz. A megáldott íjakkal kilőtt nyilakkal sebet lehet ejteni a nem evilági lényeken is (yokai, szellemek, lidércek, stb.). A technika egyszerre csak egy személyen alkalmazható, a hatóidő lejárta után, ha Aoinak van rá kapacitása, újra „megáldhatja” vele. Ahhoz, hogy az áldást véghez tudja vinni, hozzá kell érnie az adott személy íjához, amit a megáldani kívánt illető is fog.
Különleges képesség: 3 pont

Hikari no Ame (Fényeső): Aoi ezzel a technikával képes jobb tenyeréből apró két-háromcentis fényszemeket előidézni és ellőni őket egy 1,5 méter széles sugárban. A fényszemek elsőfokú égési sérülést okozhatnak.
Különleges képesség: 3 pont

Taiyouome (Napvízió): Meditáció útján, nyugodt környezetben láthat bármit, melyet a napfény megvilágít (távolabbi helyekre – egy másik kontinens, hosszabb meditációs folyamatot követel meg tőle). Külső szemlélőként éli meg ilyenkor a látottakat, mintha kivetítené magát egy asztrál testbe és azon keresztül figyelné meg az eseményeket. Szabad szemmel nem látható, csupán a jelenléte érezhető halványan (minimum 20 pontos reiatsu, hollow képesség, reaitsu kezelés etc. [bármi, ami ennek a képzettségnek megfelel] kell az érzékeléséhez). A napfény határolja be képességét, ami nincs napfénnyel megvilágítva, oda nem tud elmenni. A hosszan tartó meditációk rengeteg energiáját felemésztheti, rosszul lehet tőle. Leggyakoribb tünetei az émelység, fáradtság, nehéz mozgás, ájulás, de ha sokáig van a transz állapotban és nem elégíti ki létszükségleteit, szintén kellemetlen testi elváltozások léphetnek fel.   
Különleges képesség: 4 pont

Hikusari (Napfénylánc): A felszerelését képező rózsafüzér gömbjeit fénylő energia világítja meg és egy maximum 3KK = 1 méter hosszúságú fényostor lesz belőle. A hosszát képes befolyásolni a rendelkezésére álló méteren belül. Az ostorral tud ütni, lefogni. Különleges tulajdonsága, hogy nem feltétlenül kell kézzel fognia az ostort ahhoz, hogy irányítsa. Telepatikusan is képes az ostort mozgatni. A hatása az ostorral való érintkezési időtől függ. Általában első fokú égési sérüléseket képes okozni, viszont ha hosszú időre lekötöz vele valakit, az érintett felületen másodfokú égési sérülés is keletkezhet. DE! Csak is a rózsafüzéren képes a technikát alkalmazni. Tehát másik, láncnak megfelelő eszközön nem képes bevetni.
Különleges képesség: 5 pont

Ongyou (Láthatatlanság): Képes a rávetülő napfényt megtörni úgy, hogy a szemnek láthatatlanná, míg fizikálisan áttetszővé váljon. Árnyékban vagy sötétben a technika nem alkalmazható. Ez csupán egy érzéki csalódás, így a lélekenergiáját nem képes elfedni vele. Az áttetszőséggel képes maximum tíz pontos képességek elkerülésére. Annál nagyobb technikától képes megsérülni a képesség alkalmazása alatt is (az így szerzett sérülés megszakítja a technikát).
Különleges képesség: 6 pont

Kaon (Hőség): Ezzel a technikával befolyásolni tudja a környezetében levő hőmérsékletet (0° – több ezer fokig) Aoitól számítva öt méteres körben. De akár célirányosan egy tárgya is kibocsájthatja a technikát (felmelegítve pl. egy asztalt, mely így rendkívül forrónak érezhető, ha hozzáérnek), ez esetben viszont hozzá kell érnie a tárgyhoz, melyre szeretné kifejteni a hatását. Az adott hely és tárgyak kihűlése nem azonnal történnek, fokozatosan csökken le. (Konkrét személyen nem képes bevetni, csak élettelen tárgyra és a levegőre fejti ki hatását!)
Különleges képesség: 7 pont

Honoh-kaho (Lángtüske): Aoinak a technikához egy helyben állva kell tartózkodnia. Koncentráció útján a testét erős fény borítja be, melytől külsőleg úgy fest, mintha lángolna (a hatása is hasonló a tűzhöz). Nevéből adódóan ez a fénytömeg csóvákká bomlik szét és tüske módjára „megszilárdul”. Ezen a fénytüskék okozhatnak kárt ellenfeleiben (maximum másodfokú égési sérülést).
Különleges képesség: 8 pont

Hinome Kaisei (Napfény Regenerálódás): A technikával el tudja érni, hogy a napfény gyógyító hatással legyen rá vagy másokra. Hatása alatt képes feltölteni vele elhasznált energiáit, felgyorsítani sérülései gyógyulását. A regenerálódás nem azonnal történik, fokozatosan fejti ki jótékony hatását, egyértelmű módon csak akkor, ha napfény éri. Amennyiben csak egy körig aktív a technika, akkor lehetetlen, hogy egy törött kezet rendbe hozzon, ellenben egy hat körig aktív regenerálódással rendbe képes állítani már egy komolyabban törött csontot, ha sínbe rakták előtte. A regenerálódás hatékonyabb, ha Aoi nyugodt környezetben van, és nem ugrál mellette.
A képességet tudja használni mások gyógyítására is. Ez esetben folyamatos fizikai kapcsolatban kell lennie az érintettel, míg a gyógyítói folyamat tart. Hosszú távú használata azonban az ő energiáit emészti fel. Tűnetként jelentkezhet az émelység, nehézkes mozgás és fáradtság.
Különleges képesség: 10 pont

Taiyouchouu (Naposzlop): Aoit szemet kápráztató fényből álló oszlopok veszik körbe minimum öt méteres távolságban/maximum tíz méteres távolságban. Ezek lángra kapnak az erős izzástól. Komoly égési sérülések okozása mellett (harmadfokú égési sérülés) iszonyú hőt bocsájtanak ki magukból, ellehetetlenítve az átjárást.
Különleges képesség: 10 pont

Ezt a technikát a már korábban megpályázott Nenju képességhez szeretném kiegészítésnek hozzáfűzni:
Enisi (Kötelék): Egy speciális idézés, melynek segítségével egykor élt rokonát vagy egy személyt, akivel kölcsönös megállapodása él, bármikor leidézhet maga mellé a rózsafüzér segítségével. A füzért ilyenkor egy kör alakba le kell tennie a talajra, majd a közepére kell dobnia az ofudát, melyre a megidézni kívánt személy neve van ráírva. Fontos része, hogy az adott rokonnak túlvilágon élő személynek kell lennie! Továbbá, ha az illető nem rendelkezni kiemelkedő lélekenergiával (minimum 5000 lp), akkor a rózsafüzérrel mindenképpen érintkeznie kell. Ha elveszíti a kapcsolatát a lánccal, akkor az illető visszatér eredeti helyére. 5KK pontonként képes egy személy megidézésére. (NJK-kon bármikor alkalmazható, JK karakterek esetében szükséges az adott júzer beleegyezése.)
Ár: ???

Továbbá szeretnék még két eszközt is igényelni a karakterhez:

Amaterasu no takara (Amaterasu kincse): Fekete-fehér színű selyempalást, melybe a Tsukatani család címere van belehímezve. Az anyagot maga Amaterasu szőtte. Különleges tulajdonsága, hogy viselőjét megóvja a tűz bármilyen megjelenésétől (a tűz által kibocsájtott hőt is tompítja), szépségével pedig kisebb ámulatot vált ki másokból.

Ame no Murakumo no Tsurugi (A Menny Gyülekező Felhőinek Kardja): Másik nevén: Kusanagi no Tsurugi (Fűvágó kard). Lila színű markolattal és tokkal rendelkező, leginkább egy kínai jianra hasonlító fegyver. A hagyományos kínai fegyverekhez képest a markolata katanákhoz hasonlít. Keresztvasa és markolatgömbje aranyból van. A sageó nap sárga színű. Pengéje nagyjából 62 cm hosszú. A markolatgömb végén kijövő dekoráció lát napsárga színű rojtot, egy lila színű karikát, melybe a fegyver neve van kanjival belefoglalva és néhány fehéraranyszínű apró felhőt foglal magába.
Hogy került a karakterhez?: Amaterasu áldásával, Aoi Őse megkapta ajándékba a három ereklyét. Fubuki a tükröt és az ékkövet kistestvéreinek adta, míg a kardot magánál tartotta. A fegyvert a Tsukatani család őrizte Amaterasu szentélyében.
      Forgatója képes a kard pengéje köré vonni környezetében lévő légáramlatokat, így a kard csapásával nagyobb erejű szélörvényeket tud kavarni, mely egy komolyabb szélviharnak az erősségével felel meg. A technika kifejezetten tűz ellen van kiélezve. Bármilyen forrásból származó tűzet képes az ellentétes irányba terelni vele, kisebb lángokat akár ki is tud oltani.
      Honoh Hiuchigane (Láng szikráztató): Háromszög alakú fénylő pettyek hullnak le a pengéről és árasztja el vele a levegőt. Tapad rá különböző felületekre. Ártalmatlan foltoknak tetszelegnek, ha hozzáérnek, akkor semmi sem történik, akár le is porolható. Viszont, ha a penge forgatója belevág a fényfoltokkal teli levegőbe és éghető anyagot talál el a pengével, akkor az adott ponton tűzet képes gyújtani a fegyverrel.
♬♪♫ 世界は恋に落ちている (^・o・^)ノ”

(click to show/hide)

Karakterlap

Hoshi Ryohei

Testnevelés tanár

Eltávozott karakterek

ügyeletes konzolzsoké

Szint: 8.

Lélekenergia:

60% Complete
40 500 / 45 000

Hozzászólások: 337

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 53 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Világos sárga (fekete csíkokkal xD)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Demothy Neyen

Post szín:
#FFFB00#F5F5DC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #62 Dátum: 2018. Ápr. 27, 17:34:33 »
Halihó!
Hoznék én is egy technikát, amit a különleges képességhez társítanék
Suchi seido/数値精度/ Numerikus pontosság

A képesség lényege, hogy a világot pontos számokkal, egy numerikus rendszerként élje meg. A képesség birtokosa a matematikai műveletek használata nélkül képes megoldani, mérni és kiszámítani problémákat színtiszta intuícióval. A matematika minden formájának intuitív megértése, a valóság numerikus konstrukcióként való érzékelése, és ezen változók ösztönös azonosítása, és felhasználása tartozik ebbe bele.

KK képesség: 15 pont(click to show/hide)

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #63 Dátum: 2018. Máj. 11, 19:36:05 »
Üdvölet!
Hoztam nektek némi értékelést, mert megint jó sok technika gyűlt össze:

Darmi
Lord Saman-Ana
Ár: 2500 ryou

Šeg-saĝ-sessum: korlátozások megfelelőek, azért játéktéren JK karik júzerével, küldikben mesélővel egyeztesd a használatát ;)
Ár: 2000 ryou

Urud niĝ kalag-ga
Ár: 2000 ryou

Pálmafa király
Ár: 2000 ryou

Kuli-ana
Ár: 2500 ryou

Pāṭeru/Dezertőr
Ár: 2000 ryou


Date Muneji
Sasayaki Kaze (Suttogó Szél)
Ár: 2000 ryou

Mumyo-ken (Fénytelen Penge):
Fegyveres harc: 10 pont
Helyváltoztató képesség: 3 pont

Ár: 2500 ryou


Rosui Natsuki
Henkan(Változás)
Ár: 3000 ryou (a pontozást korábban megbeszéltük)

Tabemono (Étel)
Ár: 1500 ryou


Tsukatani Aoi: A jelentett kikötés az adatlapodon is szerepeljen majd, csak hogy mindenkinek egyértelmű legyen! ;)
Azusayumi (Fekete Íj)
Ár: 1500 ryou

Hikari no Ame (Fényeső)
Ár: 1500 ryou

Taiyouome (Napvízió)
Különleges Képesség: 5 pont
Ár: 1500 ryou

Hikusari (Napfénylánc)
Különleges képesség: 6 pont
Ár: 2000 ryou

Ongyou (Láthatatlanság)
Ár: 2000 ryou

Kaon (Hőség)
Ár: 2000 ryou

Honoh-kaho (Lángtüske)
Ár: 2000 ryou

Hinome Kaisei (Napfény Regenerálódás)
Ár: 2500 ryou

Taiyouchouu (Naposzlop)
Különleges képesség: 12 pont
Ár: 2500 ryou

Enisi (Kötelék)
Ár: 1000 ryou (meglévő eszköz mellé kiegészítő technika, majd adatlapon is jelezd, hogy csak az eszközzel működik, úgyhogy az eszköz mellett/alatt tüntesd fel!)

Amaterasu no takara (Amaterasu kincse)
Ár: 3000 ryou (a tűzvédelem és a karizma-bónusz miatt)

Ame no Murakumo no Tsurugi (A Menny Gyülekező Felhőinek Kardja)
Ár: 3500 ryou


Hoshi Ryohei
Suchi seido/数値精度/ Numerikus pontosság
Különleges képesség: 13 pont
Ár: 2500 ryou

Az egyéni technikák és eszközök rövidesen megvásárolhatóak lesznek a shopban. ^-^

Karakterlap

Ukitake Juushirou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 212

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 1 899 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #64 Dátum: 2018. Máj. 13, 13:37:40 »
Konoe Karen

Kérésre jöttem újrabírálni a technikaigényed. Mindenek előtt, és ez másoknak is szól: ha legközelebb ilyen sokat vársz a javítással vagy annak jelentésével, és közben 2 másik lezárás is történik, akkor inkább húzd át az első postot és tedd be újra, hogy ne legyenek félreértések. Elsőre azt hittem, csak egy éves a dolog, most meg majdnem hátast dobtam, 2016. júniusi postról van szó. ^^"

Tehát a technikák:
Chiami
Elég összetett technika, és mivel nincs konkretizálva, azzal a feltétellel fogadom el, hogy az adatlapi leírásba belekerül, a karakter csak magán tudja használni!
Lélekmanipulálás: 16 pont
Ár: 3000 ryou

Shoukeishi
Lélekmanipulálás: 5 pont (a koncentráció igénye miatt)
Ár: 1500 ryou

A technikák rövidesen elérhetőek lesznek a shopban.

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 279

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #65 Dátum: 2018. Jún. 06, 01:47:37 »
Yahhooo~ ^^

Már egy jó ideje halogatott kis eszközt szeretnék hozni a karimnak :3

Név: Zümmögő szemek [Tarareando ojos]
Leírás: Két kis gömb, amiket általában a fején szeret hordani, némiképp hasonlítanak a bogár szemekhez. Ezeknek két fajta használata van: Az egyik, mikor a fején lévő kis gömböket külön irányítja. Ilyenkor azok egymás körül körözve indulnak, amit a használó általában a célpont felé irányít valamelyik végtaghoz. A például kéz körül köröző gömbök egy bizonyos elektromágneses hullámot bocsájtanak ki, amivel nem távolodnak el egymástól, és létrejön a pörgés. Ez igen erőteljes, így az adott végtagnál, testrésznél, ami a pörgés középpontjában áll izom összehúzódásokat, rángásokat eredményez, nehezítve, vagy akár lehetetlenné téve a mozgást, vagy a fegyverhasználatot.
1-10 HK – gyengébb izom összehúzódások
11-20 HK – erősebb izom összehúzódások, emiatt kissé nehezebb végtagmozgatás (a gyengébb karaktereknek ez már fájdalmas is lehet)
21-30 HK – erős, fájdalmas izom összehúzódáshoz egy gyengébb rángatózás párosul, a végtag igen komplikált használata
31-40 HK - erős rángás, a végtag használhatatlansága, amíg a gömbök nincsenek eltávolítva
*   Gyomornál:
1-10 – enyhe rosszullét
11-20 – erős rosszullét az izom összehúzódások miatt
21-30 – elkerülhetetlen hányás, nehezebb mozgás (a karakternél erősebb, magasabb lélekenergiájúak még bírhatják, ha nem hajlamosak rá)
31- – a has folytonos görcsben maradása, hányás, a görnyedtség miatt mozgásképtelenség vagy nagyon komplikált mozgás, esetleges remegés, nehezebb levegővétel
*   Fej körül:
1-10 – fejfájás
11-20 – erős fejfájás szédüléssel
21-30 – erős szédülés, a fejfájás viszont borzalmas, mintha belülről akarna felrobbanni az agy. Egy idő után akár eszméletvesztés is előfordulhat, ha az ellenfél fokozottabb ideig van kitéve az eszköz hatásának, gyengébb a karakternél, vagy erre hajlamos. Ilyenkor már akár hányás is előfordulhat a szédülés, és fájdalom hatására.
31-  – A hatás ugyanolyan, mint az előző szintnél (a fejnél is, és a végtagoknál is), itt pusztán már hozzá tudja „ragasztani” az adott ponthoz. A fejen a legveszélyesebb ez a technika. Olyan, mintha két nagyon erős mágnes vonzaná egymást egy test két oldalán. Az eltávolításuk nagyon nehéz, hatásuk intenzívebb.

A gömböket egymástól nem lehet eltávolítani, csak a használó tudja a távolságot befolyásolni, szétvágni se lehet, de nagyobb erőfeszítéssel arrébb lehet a karddal ütni, vagy akár megfogva elügyeskedni őket. Ha az egyik mozog, vele szinkronban mozog vele a másik is. Már ha van ereje az ellenfélnek, és időben rájön, hogy tud belőlük szabadulni.

*A másik altípus, mikor a gömbök a használó fején maradnak, onnan sugároznak. Ez végtagokra semmi hatással nincs, a fejre viszont annál inkább. A dobhártyán keresztül hat az agyra.
1-10 – fejfájás, zúgás
11-20 – erősebb fejfájás, esetleges látászavar/szédülés
21-30 – nagyon erős fejfájás intenzív zúgással, mintha szét akarna robbanni a fej, erős látászavar/szédülés
31- – azonnali eszméletvesztés, ha a használó LP-je legalább kétszerese az ellenfelénél, máskülönben nem veszítik el az eszméletüket, viszont nagyon megterhelő a számukra, és az adott támadásuk, vagy cselekvésük akkor is azonnal abbamarad pár másodpercnyi bénulás miatt. A mozgás nehézkesebbé válik és nagyon erős fejfájás fogja az illetőt
továbbra is kínozni. Felmerülhet szintén a folytonos erős szédülés, látászavar hatására az erre hajlamosabbaknál hányás is.

Ár: ???
Feltétel: hollow képességek

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 170

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 497 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Egyéni technikák igénylése
« Válasz #66 Dátum: 2020. Márc. 30, 13:22:14 »
Hey és ho~

Először is, elnézést, hogy ilyen hosszúra nyúlt az ellenőrzés. :"D Másodszor pedig szerintem rendben van az eszköz, az alábbiak szerint kerül beárazásra:

Ára: 3000 ryou
Képzettség: Hollow képesség

A technikát hamarosan megkapod, illetve bevezetésre kerül a shop-ba is. :3

További kellemes játékot~ :mami: