Off > Csevegő

Játékos kerestetik

(1/3) > >>

Neliel Tu Oderschvank:
Ebben a topicban játékost kereshetsz egy-egy karakter megszemélyesítésére. Szeretnéd, ha valaki kijátszaná a karaktered régen látott testvérét, vagy szerelmének a gyilkosát, esetleg gyermekét? Vagy van valami más NJK karakter, akit szívesen látnál játékosként, azonban senkit sem mersz megkérni, hogy vállalja el? Itt felhívást tehetsz, hátha valakinek megtetszik a karakterötlet és elvállalja a karaktert.
Természetesen a multi szabály még mindig érvényes!

Sablon:

Karakter neve: Hogy hívják a karaktert, ha van neve?
Kaszt: Melyik, a fórumon elérhető kasztba tartozik? Shinigami, arrancar, esetleg valami más? (Vaizard, Espada, Privaron Espada, Különleges Karakter kasztok esetében admini engedély szükséges!)
Kapcsolata: Milyen a kapcsolata a te karaktereddel? Rokonok, barátok, ellenségek?
Leírás: Pár szóban foglald össze, hogyan néz ki a karakter, és milyen a jelleme, esetleg ha már választottál neki avataralanyt, azt is belinkelheted. Természetesen hagyhatod, hogy a jelentkező játékos találja ki a részleteket, de azért nem árt, ha megvan már a magad elképzelése a karakterről.
Egyéb: Bármi egyéb óhaj-sóhaj, akár a karaktert, akár a játékost illetően.


FONTOS!
Azok a postok, amik érvényüket veszítették, törlve lesz a topicból. Ha eltűnt egy post, az azért van, mert az illető talált magának olyan játékost, aki bevállalja a szerepet, így elkerüljük az esetleges túljelentkezést.

Urufu Yashuhiro:
Üdv!

Újfent meghirdetésre kerül családunk néhány tagja. A nevük csupán javaslat, a vállalkozó szellemű játékos nyugodtan választhat mást is a választottjának. Jellemben mindegyiküknél megegyező vonás, hogy a szamuráj neveltetésükből (akár ösztönösen) a bushido valahogy megmaradt bennük, így akár emlékeznek életükre, vagy egy részükre (mint pl. Yashuhiro), akár nem (mint pl. Airisu), valahogyan akkor is követik a tanításukat.
Játékos személyéhez annyi kritériumom van, hogy ne ez legyen az első karaktere a fórumon, no meg ismerje a szamurájokat legalább annyira, mint én (nem nagy kritérium). A válogatás jogát meg fenntartom.
Oh! Meg mikor a bátor lelkületű játékos jelentkezik az egyik karakterért, akkor azt is írja meg nekem, hogy mi a véleménye a szamurájokról. Előre is köszönöm, és akkor most következzenek azok, akikről szól ez a hozzászólás:

Karakter neve: Urufu Yuri
Kaszt: Shinigami
Kapcsolata: Rokonok
Leírás:
Kinézet: húszon éves hölgy, rövid a haja, avi alanynak őt ajánlom.
Jellem: Becsületes, egyenes jellem legyen. Legyen harsány hangja (még akaratlanul is), és csak hangosan tudjon nevetni, valamint (akár indokolatlanul is) vidám természete legyen.
Egyéb: 1650-ben született és 1665-ben halt meg.

Karakter neve: Urufu Naoya
Kaszt: Shinigami
Kapcsolata: Rokonok
Leírás:
Kinézet: húszon éves férfiú, világos haja legyen, a szeme viszont ne kék.
Jellem: Becsületes, egyenes jellem legyen. Szerelés, bütykölés, mechanikus dolgok és egyéb szerelhető dolog, ami ellenállhatatlan számára. Fontos: a csokoládét ne szeresse vagy csokoládé torta fóbiája legyen.
Egyéb: 1900-ban született és 1912-ben halt meg. Halálának oka, mint a többi rokonnak, kik 1912-ben haltak meg (ahogy Airisunak is) születésnapi ünnepségen (ami Airisunak és neki volt tartva) a csokoládé torta pokolgépet rejtett, s az robbantotta fel a házat, erről részletek Airisu wikijén olvashatók, hogyha valami nincs leírva, akkor kérdezz, és vagy rád hagyom, vagy megbeszéljük közösen. :D

Karakter neve: Urufu Airi
Kaszt: Shinigami v. Akadémiai tanuló
Kapcsolata: Rokonok
Leírás:
Kinézet: tizenéves lány, avi alanynak őt ajánlom.
Jellem: Becsületes, egyenes jellem legyen. Szeressen álmodozni, és erre a legmegfelelőbb módot minél többször akarja gyakorolni, vagyis legyen úgymond álomszuszék, hétalvó, és nehezen ébredő. Ezek mellett legyen úgymond örök gyerek.
Egyéb:1890-ben született. És csupán pár hónapot élt.

Karakter neve: Urufu Seiji
Kaszt: Shinigami
Kapcsolata: Rokonok
Leírás:
Kinézet: legalább húsz körüli férfiú, avi alanynak őt vagy őt ajánlom.
Jellem: Becsületes, egyenes jellem legyen. Legyen benne kaland vágy. Próbálja magát nagy, kemény legénynek mutatni (ami akár mehet is neki egészen addig...), de egy női mosoly vagy egy gyerek kérlelő tekintete az folyassa el a szívét.
Egyéb: 1720-ban vagy 1780-ban vagy 1850-ben született és kb. 20 évet élt.
Hogyha úgy dönt, hogy Mae bátyját személyesítené meg (1720-ban született), akkor Mae userével egyeztessen, valamint a karakter pontosabb vázlatát Mae lentebbi posztjában megtalálható, és értelem szerűen ezért a karakterért Mae user-énél kell jelentkezni.

Jelentkezni (Mae bátyján kivűl minden karakterért) PÜ-ben nálam kell.

Az alább megtekinthető a családfa, amin zöld kerettel rendelkeznek azok a személyek, akik már JK-k, és kék kerettel, akik éppen kiadók. Ennek átnézése az előtörténet szempontjából fontos.


Kagami Ai:

Név: Sasaki Kensei
Avi: Nincs kikötésem, de egy tippnek/ Hakuoki Shinsengumi Kitan – Katsura Kogorou
Nem: Férfi
Kaszt: Shinigami
Összefoglaló:  Kagami-ház tiszteletben álló tanácsadója. Származása lévén nem rendelkezik nemesi jogokkal, valamint sosem házasodott be a családba. Ám majdnem három évszázada lojalitása a főnemesi házhoz megingathatatlan. Ha kellene, kardot ragadna a család fejéért; eddig még nem volt rá szükség. Úgy két évtizede a ház akkori feje engedélyt adott számára, hogy harci képességeit a Gote Juusantai számára is kamatoztassa, minek után Kagami Ritsu is úgyszintén a katonai szervezetbe állt.
Rang: Kagami-ház tradícióinak nyilvántartója. Ő kezeli a családban az ünnepségeket, illetve az ehhez társuló megfelelő viseleteke.
Bónusz: Remekül ért a kimonok festéséhez, valamennyi hangszeren játszik.
Kikötés: Amennyiben valaki elvállalja, két osztagot erőteljesen nem ajánlanék hozzá: 2-11. osztagba lehetőleg ne.
Egyéb: Privát üzenetben keressen meg, aki szeretné. Több jelentkező esetén, fenntartom a jogot a válogatásra.Elkelt


Név: Shiba Yumiko Mai
Avi: Nincs kikötésem, de egy tippnek/ Hanasaku Manimani - Kiyogiku
Nem: Nő
Kaszt: Shinigami
Összefoglaló: Egykori Shibaként nemesi jogokkal már nem rendelkező shinigami. Még a háza bukása előtti időszakokban vált a Gotei Juusantai tagjává. Ügyes, fortélyos tettei által úszta meg a száműzetést, azóta pedig viszonylag visszavonul shinigamiként él, de tagja a katonai szervezetnek. A múltban elrendezett házasság keretében Kagami Eisuke feleségévé kellett volna válnia, habár a sors nem így hozta. Eisuke eltűnése lehetetlenné tette a frigy létre jöttét, minek után Yumiko sosem nézett másfelé. Kétséges, hogy pontosan milyen kapcsolat fűzi most Eisukehez, de egy biztosan. Yumiko ugyanis Ait megtalálta az Akadémiai éveiben, s miként felismerte benne Eisuke vonásait, rögvest a védelmébe vette a lányt. Időnként eszébe jut, hogy Ai akár az övé is lehetne, ekképpen a lányaként kezelte mindig is. Ai mentora volt. Megtanította a nemesi szokásokra, és rámutatott a nő valódi származására is. Miután Aiból főnemes vált, voltaképpen eltűnt az életéből. Mostanság tervezné, hogy megjelenne.
Egyéb: Privát üzenetben keressen meg, aki szeretné. Több jelentkező esetén, fenntartom a jogot a válogatásra.

Filius Nocturn:


Kapcsolat: Nocturn bátyja
Név: Julian Nocturn (Keresztnév egyeztetés ellenében változtatható, de a családnévnek maradnia kell.)
Avatar: Nocturn alapvonásaihoz igazodó legyen, hiszen féltestvérek apai ágon.
Kaszt: Különleges Karakter (Mágus)
Összefoglaló: Theltas Nocturn, a harmad oldalbeli, Insignis Reliquia világhírű ereklye mágusának legidősebb fia, egyben pedig Filius Nocturn legidősebb bátyja is. Első szülöttként ahhoz méltó neveltetést kapott, még pedig a saját apja nevelte fel. Ehhez mérten bizonyos tulajdonságokat is megörökölt. Példának okáért említésre méltó intelligenciával rendelkezik, melynek segítségével természetes tehetsége van a mágiához. Az „átkozott” családhoz mérten ő maga is egy bizalmatlankodó, cselszövő alak; akinek célja, hogy felérjen az apjához. Ő ismeri a legjobban Theltast, aki az általános mentoriaskodásán, atyáskodásán kívül nem túl nagy érdeklődést mutatott a férfi iránt. Éppen ezért keltette fel a figyelmét a legfiatalabb öccse, akivel az apja többet törődik, mint hinné. Sőt, mint idősebb testvér, némelyest irigykedik is erre. Egyszerűen képtelen átlátni, hogy az ő tökéletessége ellenére Theltas miért bújik meg folyvást Sortilegus környezetében. Úgy döntött hát, hogy ő maga is a közelébe kerül a férfinak, már egy ideje figyeli az öccsét annak tudta nélkül. Csak nem rég sikerült rájönnie a kivédhetetlen tényre, hogy Sortilegus nem más, mint Theltas egyetlen gyengepontja. Azaz átkozott senkiházi ugyanis a lehető legjobban hasonlít az apjára, nagyjából ugyanolyan, mintha egy fiatal és nem több ezer éves Theltast figyelnénk. Ekképpen úgy döntött, hogy megmutatkozik végre öccse számára. A userre hagynám, hogy mi célból tenné. Mivel arra gondoltam, hogy a karakter akár nagyon idős is lehet, ezért több eshetőség is fennáll. Alapjáraton ő ismerte mindkét szülőjét, illetve azok környezetében is nőtt fel; ezért elképzelhetőnek tartok tippként három lehetőséget: Az egyik, hogy szeretné maga mellett tudni Noctit, mert akkor Theltas jobban figyel rá is. Szeretné megölni az öccsét, mert akkor Theltas továbbáll és azzal új lehetőségei volnának. Harmadik eshetőség gyanánt pedig rájönne arra, hogy Filius és Theltas láthatatlan sakkjátszmában vannak, és úgy dönt az öccse oldalára áll és segít neki megölni az apjukat.
Akár mind a három lehetőség is lehet egyszerre, folyamatosan kialakuló kapocs. Nagyon nem venném el a kreativitást, tehát a karakter szokásai, viselkedése, tényleges kinézete, anyjával kapcsolatos- lakhelyével kapcsolatos dolgokat rád bízom.

Kitétel: Bleach világának ismerete, vagy fórumon szerzett bleach világa tapasztalat. Ugyebár a Különleges Karakter alkotásának elve, hogy bele tudd illeszteni a világba a karaktert; ehhez kell némi ismeret. Továbbá az élhető karakteralkotás és egy éves fórumkapcsolat (minimum). Élhető karakter alatt azt értem, hogy nem szeretném, ha kukába landolna, mivel a karakterem szempontjából fontos ugrópont lenne.

Jelentkezés privát üzenetben, facebook, skype vagy Kagami Ai karakteremnél; esetleg Uraharánál. Fontos, hogy ne rendelkezz még KK-val, illetve admini engedély szükségeltetik a kaszt miatt ugyebár!^^

Meiou Setsuna:
Karakter neve: Meiou ... (Júzer választhatja)
Kaszt: Shinigami
Kapcsolata: Báty
Leírás: Hivatalosan Setsuna unokatestvére. Azonban a karakter anyja meghalt, mikor megszületett, az apja pedig már születése előtt életét vesztette egy bevetésen, emiatt Setsuna szülei vették magukhoz és nevelték fel őt. Remek harcos, főleg a kardok a specialitásai, kétkezes. Komoly kiállású azonban könnyedén elveszti hidegvérét, ennek ellenére feladatát komoly odaadással végzi el.

Karakterek nevei: Meiou ... (Júzerek választhatják)
Kasztjuk: Akadémiai tanulók
Kapcsolatuk: Öccsei
Leírásuk: Setsuna kistestvérei, akik apjuk eltűnése után születtek meg.
Az idősebbik sötétkék hajú, míg a fiatalabbik szőke (egyértelműen festett, eredetileg fekete haja van). A családhoz híven mindketten heterokrómiásak jobb szemük türkizkék színű, bal szemük aranybarna. Az idősebbik inkább a szálfegyverek használatában jeleskedik, míg a fiatalabbik a kardokkal boldogul.
Kapcsolatuk mindkét bátyjukkal pozitív, azonban igazi rosszcsontok, ebből kifolyólag szeretnek környezetük agyára menni, különösen fogadott bátyjukat imádják őrületbe kergetni.
A megalkotókra bízom, hogy melyik évüket végzik az LTA-n.

Összességében szabad kezet hagyok a karakterek megalkotásában, egyedül annyi kikötésem van, hogy olyan jelentkezőket várok, akik nem adnák le a karaktereket 1-2 játékot után. :3
Avatárról: Nem ragaszkodom a belinkelt képekhez, mivel nem túl sok kép található róluk. Szóval a megközelítőleg hasonló küllemű avialanyokat bátran be lehet horgászni hozzájuk.
A válogatás jogát fenntartom! ^^

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése