Szerző Téma: Diego sivatagi háza  (Megtekintve 1014 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 17

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Diego sivatagi háza
« Dátum: 2014. Júl. 05, 16:52:31 »
Számtalan hollow és a Sanador Equipo munkájának eredménye a fehér gránitból készült, fallal körülvett ház, ami nagyjából tíz kilométerre található Las Nochestől. Az épület ránézésre nem nagyobb egy kétemeletes családi háznál, aminek a bejárata a lapos tetején van, hasonlóan a zsúfolt koraókori városok házaihoz, így értelemszerűen, fentről lehet bejutni. A fehér falakon néhol tükrök vannak, amik valójában a szobák egyirányú ablakai.
Az épület kétszintes, és tényleg hasonlít egy családi házhoz, míg a felső szinten található a konyha, a nappali, és az éppen ügyeletes fracciónok, közöttük az állandó őr szobái, addig az alsó szinten négy szoba található Diego és a vendégei részére. Mindkét szinten egy fürdőszoba van, a felső, bejárathoz közelebb esőé kimerül egy zuhanyzóban, egy mosdókagylóban és egy vécében, az alsóban viszont még egy kisebb medence is van.
A ház sokkal nagyobb, mint azt kintről bárki képzelné, nagy kiterjedésű alagútrendszer terpeszkedik el alatta. Itt különböző raktárak, orvosi rendelők vannak, illetve ide kerülnek azok, akiket Diego valamiért élve akar fogva tartani, titokban Las Noches többi lakója előtt. A leghosszabb folyosó Diego személyes kísérleti laborjába vezet, ahol gyógyszereket, mérgeket fejleszt, vagy éppen új biológiai vagy reiatsu-alapú kutatásokat végez. Ezek elsősorban kígyókkal kapcsolatosak, közülük nem egy intelligensebbet az Espada szabadon hagyott, hogy az árnyékból támadjanak az esetleges behatolókra. A kísérleti labor kivételével a teljes pincében a levegőnél nehezebb, bénulást okozó mérges gáz terjeng, ami ellen kizárólag Diego gyógyszerei adhatnak időszakos immunitást (ő maga teljesen immunis rá). Néhány belégzés már elég a hatás kiteljesedéséhez, a gyógyszereken kívül a gázálarcok nyújthatnak hatékony védelmet.