Szerző Téma: Farkas Barlang |❅| Eliana del Barros – 2. Torony  (Megtekintve 3689 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Farkas Barlang |❅| Eliana del Barros – 2. Torony
« Dátum: 2015. Ápr. 25, 13:24:51 »
Farkas Barlang
Eliana del Barros Segunda Espada tornya


A tornyot lezáró ajtót kinyitva és három lépcsőfokot lépve egy nagyobb terület tárul fel a bemerészkedő szeme elé. Ez egy ilyen fogadó helyiség, ahol vannak fotelek, kisasztal, arrébb pedig egy nem túl nagy, de nem is túl kicsi étkező asztal székekkel. Egy boltívajtón áthaladva található a konyha rész. Itt étkezem, de itt fogadom az esetleges vendégeket, akik erre tévednek.


A szobám a torony második legnagyobb helyisége, ami a volt beszélgető szoba átalakításából valósult meg. Van külön fürdőszoba részem, egy nagy és kényelmes ágyam, ami a falhoz van teljesen tolva, egy kis éjjeliszekrényem, egy nagy szekrény sorom és egy íróasztalom egy jó székkel. A polcomon vannak könyvek, de főképpen jegyzetekkel és egyéb dolgokkal van tele. Az ablakom az örök éjszakába burkolódzó sivatagra tekint. Szívesen nézem a holdat onnan.


A fogadó és a szobám között helyezkednek el egy folyosós rész, ahová nyílnak különböző ajtók. Kisebb és nagyobb szobák, amik az esetleges Fracción-jaimnak van fenntartva. Összesen hat szobáról van szó, amik egy közös folyosóra nyílnak. A szobák alapvetően nincsenek felszerelve. Majd esetleges birtokosuk kénye kedve szerint rendezheti. Az első egymással szembenéző ajtó mögött a WC és a fürdőszoba található. A folyosó legvégén található ajtó pedig arra a hídra nyit bejárást, mely a kettes és a hármas torony közti utat biztosítja. Flavia tornyához közvetlen átjárásom van, így bármikor meglátogathatom, de ő is átjöhet hozzám. Csak remélni tudom, hogy nem fogja majd a cuccokat áthordani a saját tornyába.
A fogadóból nem csak felfelé lehet menni, hanem lefelé is. Az alsó szinten egy egészen nagy edzőterem található. Vannak benne gépek is, bár azokat én nem igazán használom. Gyakorlóbábuk, amivel különböző gyakorlatokat lehet végrehajtani, és spéci technikákat is ki lehet rajtuk fejleszteni. Gyakorló fegyverek is vannak. A terem egyik fala pedig egy hatalmas tükör van, melyben láthatjuk saját mozdulatunkat, és akár figyelhetjük annak gyengeségét is. Itt akár másokat is tudok edzeni.
Az én tornyom az én váram. Alapvetően szeretek itt lenni.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Márc. 02, 13:48:27 írta Shihouin Yoruichi »

Karakterlap

Wolloh Del Desierto

Arrancar

*

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
29 800 / 30 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Flavia nella Sinestesia fracciónja

Reiatsu szín:
Mély, sötétvörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
Wolloh Del Desierto

Post szín:
alap, #cac1b8, #4f6fb0


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Farkas Barlang |❅| Eliana del Barros – 2. Torony
« Válasz #1 Dátum: 2015. Máj. 25, 20:35:37 »
Híd a tornyaink között?

Nem halaszthattam már tovább a híd kérdésének az ügyét, vagyis az építés  már rég meg volt, Desmond-espada engedélyével, viszont espada váltás történt, és ez szülte meg újra a híd problémáját. Szóval azért nem halaszthattam, mert egyrészt azt se tudtam, hogy ki az új boss, és volt elég ellenlábasom, nem kellett még egy espada, elég volt az, hogy Diego a halála előtt espada lett. Nem hittem volna, hogy ezt az alakot is túlélhettem volna, no meg eleget hallgattam Räv kérdéseit, hogy a tárgyalások, miket rám bízott hogyan állnak, meg kezdtem kifogyni a kitérő válaszokból, meg már üzentem a másik espadanak, hogy beszélni akarok vele.
A hídra kiléptem, oh, a híd, ez egy fedett járat volt, aminek a folyosójára csak valamelyik toronyból lehetett belépni, erre azért volt szükség, hogy csak a két torony lakói használhassák. Nos, miután szóltam Räv... khm... Flavianak, hogy most aztán én nagyon intézkedni fogok az ügyben, hogy a híd megmaradhasson, azonnal az építményhez siettem. Azért se akartam, hogy lerombolódjon, mert túl sok munka volt benne, hiszen a mi tornyunkat a ketteshez közelebb kellett cipeltetni gillianokkal, aztán meg még nem is olyan régen lett felavatva a híd. Nem szerettem a fölösleges munkákat, legalábbis így éreztem volna, ezért reméltem, hogy az, aki átvette Desmond Phellera helyét, az lesz annyira értelmes, hogy ne akarja eltöröltetni a hidat, és hogyha szerencsém lenne, akkor Flavia, kinek most kiadja magát Räv, egykori fracciontársa lett a torony új tulaja, és elég lenne csak az inkognitó személyiség és a közte lévő kapcsolatra hatnom, hiszen én se utasítanék vissza egy Tanarotte és az én tornyom közötti híd meglétét - legalább Zozimos könnyen látogathatná a chibi espadat.
Ahogy a híd túloldalán lévő ajtóhoz értem alaposan megdöngettem azt, bár azért arra vigyáztam, nehogy véletlenül bedöntsem, de azért lehetőleg az egész toronyban hallják, hogy itt aztán valaki be kíván jönni, és nem faltörő kosként, hanem vendégként.
 - HÉ! SEGUNDA-ESPADA...KHAMKHH... - Kiabáltam egyet kisvártatva, hátha a megszólításra hamarabb jön, mint csak ajtó döngetésre. Hiszen Eliana-val üzentem neki, hogy beszélni akarok, tisztán emlékszem, hogy egy másik újonc espada edzésén megmondtam neki, hogy "Eliana, Desmond Phellera-espada fraccionja voltál, igaz? Flavia, a mostani thres espada, ki az espadam, fracciontársa voltál, beszélnem kell a segunda-espada személyével." Kellemetlen volt riválisom segítségét kérnem, de remélhetőleg a közte és espadam hamis személyazonossága közötti kapcsolat megtette a hatását, mivel a kiabálásomnak, attól függetlenül, hogy meghallotta-e vagy sem a mostani második espada, lett egy következménye a torkom elkezdett fájni, minthogyha újra felhasadt volna, mert az a vörös hajú szukagami, Chiyo mögém lopódzott volna és újra felvágta volna.
A fájdalomtól a bal kezemmel a torkomat fogtam, jobbommal meg már az ajtó melletti falat vertem, és közben átkoztam a balszerencsémet, hogy pont most kellett gondot okoznia ennek a régi sérülésemnek, meg a nyamvadt gyógyítókat is szidtam magamban, amiért nem tudtak rendesen összerakni, és az nem érdekelt, hogy szóltak, hogy lesznek egy darabig mellékhatásai, de én nem is erőltettem, hiszen azóta a hang alapú technikáimat nem is használtam! Hogyha azt hittem volna, hogy ennyi a balszerencsém, tévedtem volna, hiszen ebben a szerencsétlen helyzetben láthatott meg, ki az ajtót kinyitotta.
 - Elnézést a zavarásért, Segunda-espada személyével lenne megbeszélni valóm. - Mondtam halk, s kissé torz hangon, az ajtót nyitó felé meghajolva, s kalapomat... vagyis annak hűlt helyét leemelve a fejemről, amint észleltem, hogy az ajtó kinyílt. Bár az arcát nem láttam, annak, aki kinyitotta, de a lába, mit láttam, ahogy meghajolva voltam, meg a lélekereje ismerősnek tűnt, amit jó jelnek tekintettem egyelőre.
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Farkas Barlang |❅| Eliana del Barros – 2. Torony
« Válasz #2 Dátum: 2015. Máj. 29, 19:23:21 »
Híd a tornyaink között?


A lépcsőn üldögéltem úgy, hogy a hátam a falnak támasztottam, egyik lábam kinyújtva a másik pedig egy lépcsőfokkal lentebb rakva és felhúzva. Üldögéltem, és azon merengtem, hogy mennyire megváltozott ez a torony, mióta Desmond elment, és én lettem az új tulajdonosa. Mikor először idejöttem, akkor nagyon idegennek éreztem magam. Desmond igaz nem volt az a nagy vezető típus, mégis annak tekintettem. Ronnan még gyerek volt, és mint apjára tekintett fel Desmond-ra, és rám, mint nővérére. Az ő szemében Flavia-val nem versenyezhettem. Bár ezen nem is csodálkozom, mert ő sokkal közelebb állt hozzá. Flavia-ra és Ronnan-ra is furcsa módon testvéremként tekintettem. Olyan volt ez számomra, mintha bekerültem volna egy családba. De minden megváltozott. Flavia elég erős és határozott lett, hogy Espada lehessen, és már más család tagja, amiben nekem semmi keresnivalóm sincsen. Ronnan pedig már teljesen más. Egy nagyfiú lett belőle, aki határozottan a saját útját járja. De valahogy egyiküket sem feledem, sőt máig kiállnék értük, még ha Desmond hiányában nem érzem közel őket magamhoz. Habár Flavia tornya pont a szomszédos torony. Ami akár jó is lenne, ha Flavia-nak nem lenne meg az a rossz szokása, hogy mindenhova betör, és minden mozdíthatót elvisz. Seperc alatt kiürítené a tornyomat mondván hogy a bútorok és a tárgyak csak itt magányosan hevertek, és úgy gondolta, hogy nála jobb helyen lennének. … Kíváncsi vagyok, hogy a tőlem kapott karkötőt hordja-e vagy a többi ellopott karkötő között van egy ékszeres dobozban. Emlékszem mindig kapott ezért Desmond-tól, mindig hozta a toronyba a lopott, vagyis az ő szemszögéből megmentett dolgokat. Egy ajtó vagy zár sem állíthatta meg. Gyakran vissza is járt, miután Espada lett, mivel a két torony között egy átjáró, vagyis egy szép híd épült, ami megkönnyítette az ide-oda járkálást. Természetesen különböző holmikkal jött vagy épp ment Flavia, de Desmond is járt át megnézni, hogy mi van vele. Én magam egyszer sem keltem át rajta. Most viszont döntenem kell a sorsa felől.
Alucard az edzésen oda jött hozzám, hogy velem üzenjen a Segunda Espada-nak. Valószínűleg nem is sejtette, hogy pont vele beszél. Mondjuk ez nem is csoda, hisz nemrég lettem az, és eredetileg Nado Andreo lett kinevezve. Bár mondjuk az eset elég nagy port kavart, de valószínűleg mégsem lehet akkora, ami egy kicsit megnyugtató. Így reméltem, hogy Falvia-hoz sem jutott el. De remélem azért nem azt hiszi, hogy annak a Nado-nak lettem a Fracción-ja és azért üzentetett velem… Az felér egy sértéssel. … Mindegy végül is, mert mikor megérkezik, akkor úgy is felvilágosítóm.
- HÉ! SEGUNDA-ESPADA...KHAMKHH...
Hallatszott a dörömbölésen felül a kiabálás. Egyenesen a kérdéses hidat használta, bár mondjuk, így biztos nem téveszti el a torony számot. Az üres szobákra nyíló folyosón végigmentem, hogy a folyosó végén lévő ajtóhoz érjek, mely utat nyit a hídra.
Alucard a Nőgyűlölő egoista. Nem hittem volna, hogy Flavia Fracción-ja lesz. Mondjuk, valószínűbbnek tartom, hogy pont Flavia látott benne valamit, és egyszerűen megszerezte magának. Ekkor gondolatban is egy vízcsepp csúszott le a tarkómon. Valószínűleg azokat a dolgokat, amikhez nem fűlik a foga, azt vele intézteti. Valószínűleg ezt is nyűgnek tekinti, hogy egy ismeretlen Espada-val beszéljen. Nem tudom teljesen pontosan, de valószínűleg a hídról akar velem beszélni, hogy mi legyen vele. Mi másról? Más dolgot nem igazán tudok elképzelni… Talán Alucard-al jobban tudok beszélni arról, hogy a cuccaim lehetőleg ne vándoroljanak át a szomszéd toronyba. Hisz akár milyen lakatot rakok az ajtóra, vagy rombolom le a hidat, Flavia-nak semmi sem jelentene problémát. De mégis. Nem lenne szívem megszabadulni a hídtól vagy a Flavia-val való kapcsolatomtól. Bár nem tudom, hogy ő maga hogyan vélekedik erről a kapcsolatról. Valószínűleg ő csak „Elicsi”-ként, a Fracción társaként tekint rám. Ugyanis teljesen kiesem az érdeklődési köréből, aminek annak idején azért örültem, mert legalább az én cuccaim a helyén maradtak, most viszont, hogy Espada lettem én is, lehet sokkal nagyobb lesz az érdeklődése.
Mikor kinyitottam az ajtót, akkor Alucard mintha fulladozott volna. Bal kezével a torkát fogta a jobb kezével pedig ütötte a falat. Egy újabb vízcsepp kúszott le, hogy ez a szerencsétlen meg mi az úristent csinál? Megakadt a torkán a cukorka?
- Elnézést a zavarásért, Segunda-espada személyével lenne megbeszélni valóm.
Mondta elég halkan és hajolt meg, közben egy nem létező kalapot is megemelt. Egyértelműen nem nézte meg az arcomat, bár valószínűleg nem kell sok neki, hogy felismerje a lábamat, a lélekenergiámat, majd pedig a hangomat.
- Üdvözöllek a Farkas Barlangban, Alucard! … - mondtam magasról lenézve egy ördögien sötét mosollyal az arcomon – Az, hogy egyből meghajolsz, mielőtt megnéznéd, hogy kinek teszed, csupán az eltompultságodra vallhat. Vagy netán Flavia ennyire megnevelt téged? Még mindig furcsa, hogy az ő Fracción-ja vagy. De most gondolom azt jöttél megvitatni, amin keresztül érkeztél. … Gyere, ne csak itt álldogálj.
Megfordultam és elindultam a folyosón a lépcső felé, a nappaliszerű helyiségbe. A dohányzó asztalra már előkészítettem egy kis teát, ropit, kekszet és egy kis sütit. Gondolván valahogy csak illőn kéne fogadnom a volt ellenfelemet… Intettem, hogy nyugodtan foglaljon helyet a kanapén.
- Tessék, ülj le! Igyál egy kis teát a torkod miatt.  – én magam is leültem a fotelba, kitámasztottam a fejem a jobb kezemmel – Aztán, had halljam, hogy miért jöttél el hozzám…. – hatásszünet után egy újabb mosoly kúszott az arcomra – Ja… Elfelejtettem rendesen, újonnan bemutatkozni… Eliana del Barros, 2-es számú Espada. Ismételten üdvözöllek a Tornyomban. 
Nagyon kíváncsi voltam a reakciójára. Remélem, azért nem fullad majd meg a teába ennek hallatán, vagy nyel félre egy ropit vagy sütit. Gondolom a hídon való fulladozás elég volt neki mára. Meg az is érdekelt, hogy hogyan fog a továbbiakban beszélni velem, vagy hogyan is fogalmazza meg érkezésének célját. Valamint csak remélem, hogy a hídkérdéssel nem lőttem nagyon mellé. Mert tényleg nem tudok más okot, amiért kifejezetten a Segunda Espada-t keresné. …

Karakterlap

Wolloh Del Desierto

Arrancar

*

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
29 800 / 30 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Flavia nella Sinestesia fracciónja

Reiatsu szín:
Mély, sötétvörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
Wolloh Del Desierto

Post szín:
alap, #cac1b8, #4f6fb0


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Farkas Barlang |❅| Eliana del Barros – 2. Torony
« Válasz #3 Dátum: 2015. Szept. 17, 20:12:28 »
Híd a tornyaink között?

Az a reiatsu, az a hang, össze is állt a képlet, hogy honnan volt ismerős a lába. Eliana volt az, az a nőstény, kinek okán a mellkasomon egy fagyott sebhely húzódik. Igen, eltüntethettem volna a gyógyítókkal, de nem akartam, mert ez emlékeztetett arra, hogy valakinek, vagyis ennek a nőnek tartozok egy bosszúval.
 - Eltompultság, tisztelet, nem lényegtelen? Az eredmény számít, Eliana. – Újra felegyenesedtem, s arcomon a szokott semmitmondó vigyor volt, közben természetesen követtem, és már kíváncsi voltam, hogy ki lehet az, kinek Eliana újra behódolt, ki vette át a második tornyot. – Meg hajoltam előtted, ennyi. Jól következtettél, a híd miatt jöttem, mit Desmond-espada engedélyével emeltünk a két torony közé.
 - Köszönöm. – Széles vigyorral foglaltam helyet, és aztán kortyoltam bele a teába. Legutóbbi harcunk döntetlennel végződött, bár akár vereségként is felfoghattam volna, hiszen én fújtam visszavonulót. Úgy láttam azóta nem sokat változott, bár érezhetően erőfölényre tett szert, de nem hittem volna, hogy ez harci előnyt is nyújtott volna neki, hiszen csak egy nő volt, aki behódolt újra egy erősebbnek, és még azt se feltételezhette, hogy harci sérülésem okozta a hangom elakadását. Bár az is igaz, hogy én is látszólag újra behódoltam, de igazából én csupán az álruhás Räv-ot szolgáltam Flavia személyében. Ami a torkomat illette, annak ramaty állapotát is egy nőnek köszönhettem, az aljas őrült osztagos Chiyonak, aki harcunk végén átmetszette azt a részem. Csupán a szokatlanul nagy méretemnek, az állóképességemnek és annak a szerencsémnek köszönhettem azt életem, hogy alábecsült. Hogyha valami istenség volt, ki a hollow-k és származékait figyelte, akkor ő biztosan a kegyeibe fogadott akkor.
 - Mindjárt mondom. – Köszörültem meg a torkom, mintha tényleg inkább valami betegség, vagy egyéb semmirekellő apróság miatt támadt volna a kiáltozás közben baj a hangommal. Viszont ami következett, az váratlanul ért, csupán a rutinomnak köszönhettem, hogy nem fedtem fel nyíltan a meglepettségemet. Egy harmadik fél csupán annyit láthatott volna, hogy továbbra is, lankadatlan kedéllyel vigyorogtam Elianara. Viszont a nő észrevehette azt a pillanatnyi lélekenergia kiingást, mit produkáltam, mikor meghallottam, hogy ő az új Segunda-espada, valamint, ha elég szemes volt, akkor láthatta, ahogy a szemem is megvillant közben, bár ez utóbbit talán elég jól rejtette a szemüvegem.
 - Köszönöm az üdvözlést, Segunda-espada. – Álltam fel kisvártatva, és hajoltam meg újra a nő felé. Valamiért úgy éreztem, hogy elnyerte a jogot, hogy megtudja az igazi nevem, főleg, hogyha majd „Flavia”-val is beszélni fog erről, már tőle is megtudhatja, hogy hazudtam a nevemet illetően, szóval inkább én mondtam el, legalább láthattam, hogy mit reagál arra, hogy kedvenc manga antihősöm nevét kölcsönöztem magamnak. Szóval amint kiegyenesedtem a meghajlásból én is újra bemutatkoztam. – A tárgyalásunk sikeres lezárása érdekében én is bemutatkozok újra, rendesen. Wolloh Del Desierto vagyok, a 44. arrancar, Flavia nella Sinestesia, a harmadik espada első fraccionja. Örülök, hogy a tornyodba léphettem, Eliana del Barros, segundaespada. Hogyha megengedi, akkor visszaülnék, hogy előadjam azt, mi okot szolgáltatott a látogatásra, valamint azt is elmondanám, hogy mivel lettem egykori fracciontársa által megbízva.
Hogyha nem fulladt kudarcba a tárgyalás, és engedélyt kaptam a helyfoglalásra – vagy hogyha fel lettem szólítva, hogy állva beszéljek – azonnal, csupán egy mély lélegzetvételnyi szünet után beszélni kezdtem. A lélegzetvétel ahhoz kellett, hogy uralkodni tudjak magamon, nehogy újra eláruljam, hogy menyire meglepett a hír, hogy az, kin revansot akarok venni nem hogy espada, de a kettesszámú espada lett.
 - Mint már mindketten emlegettük, az érkezésem oka azon hídon gyökeredzik, mi a kettes és a hármas torony között húzódik. A látogatásom célja, hogy az építmény sorsáról hozzunk döntést. Feladatom, hogy a híd megmaradását képviseljem, ehhez olyan jogosítványt kaptam az espadamtól, hogy míg erről tárgyalunk, addig ezzel kapcsolatban a szavam az ő szava. Vagyis nem egyszerű küldöttként vagyok jelen, hanem jelenleg a híd ügyével kapcsolatban én magam vagyok Flavia nella Sinestesia hangja és akarata. – Egy lélegzetvételnyi szünetet követően még hozzátettem, hogy – Flavia beszédstílusát ne várd el tőlem, mert az inkább sértés lenne számára, hogyha utánozni próbálnám. Így a formaságok elhangzása után kérdelek, Segunda-espada, van benned hajlandóság a híd jövőjéről tárgyalni? – Reméltem, hogy igen, főleg, hogy ennyit vártam a felkeresésével, szóval nagyon kellemetlen lett volna, hogyha Rä… Flavianak rossz híreket kellett volna vinnem. Vagyis pontosan azt, hogy még a tárgyalás megkezdése előtt kudarcba fulladt, s a híd menthetetlenül a el fog pusztulni, hacsak espadak közötti háborút nem indítunk… ~Hmm… Hogyha nem Rävról lenne szó, nem is lenne rossz ötlet.~ Futott át az agyamon, míg Eliana válaszára vártam.
(click to show/hide)
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Farkas Barlang |❅| Eliana del Barros – 2. Torony
« Válasz #4 Dátum: 2015. Szept. 19, 15:21:13 »
Híd a tornyaink között?


Alucard semmitmondó vigyora mit sem változott. A "Meg hajoltam előtted, ennyi." csak egyszerű hárítás volt rosszalló szavaimra. Széles vigyorral foglalt helyet, de még mit sem sejt. Mikor elmondtam, hogy én vagyok az, akivel beszélni szándékozik, akkor a lélekenergiája egy pillanatra megingott. Egy harmadik fél csipán azt hiheti, hogy semmi változás nem történt, és töretlenül vigyorog. Én viszont pontosan tudtam, hogy erre nem volt felkészülve. Szemé villanására lettem volna kíváncsi, de azt elrejtette a fránya szemüveg. De már a kilengéstől is igencsak boldog voltam és vigyorom magasabbra kúszott.
- Köszönöm az üdvözlést, Segunda-espada. – áll fel és hajol meg ismét -  A tárgyalásunk sikeres lezárása érdekében én is bemutatkozok újra, rendesen. Wolloh Del Desierto vagyok, a 44. arrancar, Flavia nella Sinestesia, a harmadik espada első fraccionja. Örülök, hogy a tornyodba léphettem, Eliana del Barros, segundaespada. Hogyha megengedi, akkor visszaülnék, hogy előadjam azt, mi okot szolgáltatott a látogatásra, valamint azt is elmondanám, hogy mivel lettem egykori fracciontársa által megbízva.
Beszéde közben elkomolyodtam, hogy ne önelégült Espada-ként gondoljon rám, hanem igen is egy komoly és megfontolt személy képét mutassam. Ám szó mi szó engem is meglepett, hogy Alucard nem az igazi neve. Mondjuk, ez ravaszságra utal. Wolloh Del Desierto… Flavia első Fracción-ja. Most nem tudom, hogy azért mutatkozott be ő is a rendes nevén, mert ki akart figurázni. Vagy azt akarta az orrom alá dörgölni, hogy még az igazi nevével sem voltam tisztában. Vagy amit a legkevésbé tartok valószínűleg, hogy mivel Espada lettem, ezért kiérdemeltem azt, hogy megtudjam az igazi nevét. Nos… ezt nem tudhatom, de ez végül is lényegtelen. Most már tudom, bár furcsa lesz mostantól Wolloh-nak hívnom. … Intek neki, hogy nyugodtan üljön vissza.
- Mint már mindketten emlegettük, az érkezésem oka azon hídon gyökeredzik, mi a kettes és a hármas torony között húzódik. A látogatásom célja, hogy az építmény sorsáról hozzunk döntést. Feladatom, hogy a híd megmaradását képviseljem, ehhez olyan jogosítványt kaptam az espadamtól, hogy míg erről tárgyalunk, addig ezzel kapcsolatban a szavam az ő szava. Vagyis nem egyszerű küldöttként vagyok jelen, hanem jelenleg a híd ügyével kapcsolatban én magam vagyok Flavia nella Sinestesia hangja és akarata. – vett egy nagy levegőt - Flavia beszédstílusát ne várd el tőlem, mert az inkább sértés lenne számára, hogyha utánozni próbálnám. Így a formaságok elhangzása után kérdelek, Segunda-espada, van benned hajlandóság a híd jövőjéről tárgyalni?
Igazán formális. Már-már diplomatai szinten van. Mondjuk az is szükségeltetik, ha egy fontos dologról van szó. Vajon ezt meddig gyakorolhatta? De a vége teljesen spontán jött. Amit magamban majd elröhögtem magam, mert elképzeltem, hogy Alucard Flavia beszédstílusában és hangján próbálná meg ezeket a szavakat elmondani. Kifelé annyi látszódott, hogy az egyik oldalon fentebb kanyarodik a szám.
- Először is, köszönöm, hogy ennyire illedelmes és formális vagy felém. Bár gondolom jobban örültél volna, ha nem velem, hanem egy férfival kell ezeket a dolgokat megvitatnod. Szóval nem igazán füllik hozzá a fogad. … Meg persze nem várom el, hogy Flavia stílusát vedd fel, nem is tudnád olyan jól visszaadni. Azonban, hogy komolyra fordítsam, igazán megbízható személy lehetsz a számára, ha rád bízza, hogy képviseld.Már ha nem arról van szó, hogy félt, vagy egyszerűen nyűgnek tartotta átjönni, hisz nem tudta, hogy ki az új EspadaSzóval elismerlek, és beszélgetésünket úgy tekintem, mintha vele tárgyalnék. … Én nem képviselem egyik oldalt sem. Bár egyáltalán nem csodálkozom, hogy Flavia szeretné megtartani, hisz akkor szabad átjárása nyílik a két torony közötti átjárásra és a számára tetszetős dolgok felszabadítására. Alapvetően nem szándékoztam a hidat leromboltatni. Sőt elzárkózni sem szeretnék egykori Fracción társamtól. – elfordítom a tekintetem, és halkabban beszélek – Hisz olyan nekem, mint egy fogadott testvér… Azonban! – ismét ránézek és felemelem a hangom – Szeretném, ha a tornyomban lévő dolgok itt is maradnának. Mármint nem szeretném, ha a berendezi tárgyak és minden egyéb átvándorolna az ő tornyába, vagy fordítva, hogy az ő tornyából mindenféle kincs át legyen hozva és így a tornyom egy raktár lenne a számára. Ha minden igaz, akkor a padláson még maradt pár dolga.Olyan húsz doboznyi kacatAzokat természetesen most, a megbeszélés után magaddal is veheted. … Ezt pedig szeretném írásba is foglalni. Bár ez persze nem fogja majd megakadályozni Espada-dat. Sőt igazán semmi sem. Azonban belefoglalnám, hogy ha mégis megszegné az egyességet, akkor a Hidat lerombolom. Ez egy igen drasztikus mód, melyhez nem szeretnék folyamodni. … Ne értsd félre. Nem szeretnék rossz viszonyba kerülni Flavia-val, ez egyszerűen egy egyesség, amit szeretném, ha betartana, és ne alakuljon ki a káosz.
Pontosan. Nem szeretném, hogy a hídon keresztül szép lassan átvándorolnának a dolgaim és egyszer csak azt veszem észre, hogy egy teljesen üres toronyba térek vissza. Vagy pont ellenkezőleg hogy tele van a tornyom mindenféle lopott kacattal és meg sem lehet tőlük mozdulni. Ezt mindenféleképpen szeretném elkerülni. Ha pedig nem lehetséges, akkor saját kezűleg rombolom le a hidat. Valamint a lehető legjobb módon bezárni a tornyom kapuit. Azonban persze tudom, hogy Flavia átmegy minden ajtón, mert az neki gyerekjáték. Viszont megsérteni vagy ellenségemmé sem akarom tenni. Hisz, valahol családtagomnak tekintem őt.
- Amennyiben elfogadja ezeket a feltételeket, akkor nem látom akadályát annak, hogy a híd megmaradjon. Szeretném, ha meglátogatna, vagy én meglátogathatnám őt szívesen. Csak arra kérem, hogy tartsa be ezt. … De mint téged jobb kezét sem utasítalak el, és talán te oda tudsz figyelni, hogy Espada-d tartsa magát. … Szerintem betartható egyesség. …
Fejezem be álláspontom felvetését a témával kapcsolatban. Ettől alább nem adhatom, ha azt szeretném, hogy a tornyom ne váljon Flavia játszóterévé. Kíváncsi vagyok, hogy erre mit felel Flavia megbízottja, jobb keze és hangja. Bár lehet olyan terhet raktam rá, amire nem is számított, mikor átlépte a küszöböt. 

Karakterlap

Wolloh Del Desierto

Arrancar

*

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
29 800 / 30 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Flavia nella Sinestesia fracciónja

Reiatsu szín:
Mély, sötétvörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
Wolloh Del Desierto

Post szín:
alap, #cac1b8, #4f6fb0


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Farkas Barlang |❅| Eliana del Barros – 2. Torony
« Válasz #5 Dátum: 2015. Okt. 13, 14:53:00 »
Híd a tornyaink között?

Egy espada az espada, legyen az nő vagy férfi, de igaz, egy nemtársamnak jobb örültem volna, kivéve, ha Cleto lenne, mert annál még Elianaval is kedvemre valóbb lenne beszélni... vagy nem? A lényeg az volt, hogy igen, jól érezte, hogy a személye kellemetlen, hogy ő maga a Segunda. Ellenben ő volt az espada, s minden espada espada ez ellen csak a megölésükkel lehetett tenni, de jelenleg nem volt rá lehetőségem, hogy megöljem.
Hogy megbízható? Csak, hogyha akarom, Rä... Flavia nem árulta el, hogy miért én, s ne ő, de én nem is kérdeztem, de hogyha tippelhettem, akkor inkább csak azért nem maga akart jönni, mert én építettem, vagyis a tornyok átcipelését és a híd építését én felügyeltem, hát akkor én is tárgyaljak az új espadaval.
Fejemet meghajtottam felé, jelezzem felfogtam, hogy elismer Flavia szócsövének, vagy jobb szó lenne érdek képviselőjének? A lényeg, hogy elfogadta, mit mondtam.
 - Ezt jó hallani. - Jegyeztem meg neki, mikor kijelentette, hogy nem áll szándékában a híd lerombolása, hiszen ennek érdekében kellett vele beszélnem.
Megértettem, a kitételét, szerintem épelméjű arrancar nem szeretné, ha folyamatosan eltünedeznének a dolgai, sőt azt se szeretné senki se, hogyha teljesen idegen, és számára haszontalan dolgok gyűlnének a területén. Meg is lepett volna, hogyha Eliana ezeket nem kötötte volna ki.
 - Semmi, még a személyes jelenlét sem... - Vakartam meg kalaptalan fejem, min nem azért nem volt kalap, mert valami illem, vagy mifene levetette volna velem, hanem azért, mert újfent lába kélt. - A híd lerombolása valóban kemény szankció, és talán eléggé komoly, hogy türtőztetni próbálja magát. Mindketten ismerjük Flavia-t, az írásba belefoglalhatnánk egy türelmi időt, hogy a tárgyvándorlás észrevétele után, ahogy szóltál nekünk, mondjuk kettő egész napja lehetne, hogy az okozott kárt megszüntesse, értsük, vagy vissza hozza a megtalált valamit, vagy az elhelyezett valamit vigye el. - Éreztem, hogy ez talán túl nagy engedmény lenne, így még hozzá tettem: - És kitételnek természetesen hozzá írhatnánk, hogyha túl sűrűnek éreznéd a botlásai, akkor a hidat jogosan rombolhatnád le. Bár megjegyzem természetesen idáig eljutni nem áll szándékunkba, tekintve milyen viszony áll fent köztetek. - Vártam, s figyeltem a reakcióit. Az ő követelése teljesen érthető volt, s reméltem ő is megérti, hogy Flaviaról lévén szó szükséges ez az engedmény, mit kértem.
 - Mihelyt megállapodtunk, és megírtuk a megállapodást át is hordom néki az itt felejtett holmijait. A jövőben meg amennyire tudok, figyelni fogok az espadara, nehogy megszegje a megállapodást.
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Farkas Barlang |❅| Eliana del Barros – 2. Torony
« Válasz #6 Dátum: 2015. Okt. 17, 23:29:21 »
Híd a tornyaink között?


Azt hiszem, egyességre tudok jutni Alucard-al… vagyis Wolloh-val. Tényleg nehéz lesz számomra ezt átfordítani, és hozzászokni. … "Semmi, még a személyes jelenlét sem…" meg is vakarta a fejét. Ebből is látszik, hogy már elég jól ismeri Flavia-t. Éppen ezért van egy olyan érzésem, hogy ő maga sem nagy befolyást tud majd kifejteni, annak érdekében, hogy Espada-ja ne hozza-vigye majd a cuccokat. De csak valamit kellene tennem. Bár abban reménykedem, hogy nem vagyok a figyelme központjában, és ezért nem fognak azok a dolgok bekövetkezni, amiktől tartok. Legalábbis remélem.
- A híd lerombolása valóban kemény szankció, és talán eléggé komoly, hogy türtőztetni próbálja magát. Mindketten ismerjük Flavia-t, az írásba belefoglalhatnánk egy türelmi időt, hogy a tárgyvándorlás észrevétele után, ahogy szóltál nekünk, mondjuk kettő egész napja lehetne, hogy az okozott kárt megszüntesse, értsük, vagy vissza hozza a megtalált valamit, vagy az elhelyezett valamit vigye el. … És kitételnek természetesen hozzá írhatnánk, hogyha túl sűrűnek éreznéd a botlásai, akkor a hidat jogosan rombolhatnád le. Bár megjegyzem természetesen idáig eljutni nem áll szándékunkba, tekintve milyen viszony áll fent köztetek.
A türelmi idő felvetése igen csak meglepett. Mondjuk ha Flavia mégis csak megszegi az egyezményt, de Wolloh gondoskodik arról, hogy mégis csak vissza vagy elkerüljön a tárgy vagy tárgyak, akkor lehet, hogy mégsem olyan problémás a dolog. Valamint, hogy esetleg, ha úgy ítélem, hogy botlása túl sűrű, akkor megszabadulhatok a hídtól. Bár mondjuk ez teljesen érthető, hisz akármennyiszer megcsinálhatná, és nem érezne felelősséget a tette miatt.
- Rendben. Bár túl soknak találom a 48 óra türelmi időt, de ennyi engedményt megtehetek. De talán a türelmem határát is vehetjük számszerűsítve. Mégpedig, hogy Flavia mindössze tíz alkalommal szegheti meg a szerződést. Tíz észlelt alkalmat játszhat ki.
Nem tudom mennyire lát a szavaim mögé, vagy mennyit jelent számára az esetleges jó viszonyom Flavia-val. Mert ha jelent, akkor észreveszi az "észlelt" kifejezést. Ami ugyebár annyit tesz, ha nem látom, akkor az meg sem történt. Vagyis, ha úgy kerül vissza vagy el az adott tárgy vagy tárgyak és egyéb dolgok, hogy én azt nem tudom, akkor az nem is fájhat nekem igaz? Mindössze Wolloh feladat köre bővülhet azzal, hogy vissza illetve elszállíthatja a dolgokat, amik esetleg megszegik a szerződést.
- Természetesen készíteni fogok egy listát, melyen szerepelni fog az összes olyan dolog, mely a tornyomban található. Amit ki is fogok függeszteni. Így nem lesz abból vita, hogy az a dolog tényleg innen tűnt-e el, vagy sem.
Mert még azt is mondhatja, hogy nem innen tűnt el. Azt biztosan az övé, ő ugyan innen nem vitt el semmit. Szóval ezt is feltétlen le kell majd szögezni. Flavia-ba nem bízom ilyen szempontból. Simán letagadja. "Magától vándorolt át hozzá"…
- Természetesen, téged jelölnélek meg a szerződés Flavia-ra eső részének betartásának felelős személyének. Tiéd a megtiszteltető feladat, hogy figyelj, hogy ne szegje meg a szerződésben foglalt pontokat. Ahogyan fel is ajánlottad. Ebben kiegyezhetünk? … Ha igen, akkor meg is írom.
Mindeközben azon gondolkodom, hogy úgy írjam meg, hogy abba Flavia ne találhasson kiskapukat. Ne bújhasson ki a felelősség, vagy a betartás alól. Ugyanis ezeket fogja keresni. A hibákat és kiskapukat, amiket kijátszhat. Mindössze egyetlen egy kiskaput hagynék benne, de ezt nem neki, hanem valójában Wolloh miatt tenném bele. Természetesen nem csak a visszaszolgáltatás, hanem a sértetlen visszaszolgáltatás is fontos. Nem mindegy, hogy milyen állapotban kerül vissza. Vagy milyen rumlit okozna, ha több dolog ellepné el a tornyomat. Amit úgy szint nem akarok.
Viszonylag hamar egyességre jutottunk, ami viszonylag meg is lepett. Bár mondjuk nem Flavia-val tárgyaltam meg a dolgot, meg tényleg én mondhatjuk semleges állásponton voltam a hidat illetően, vagyis nem volt nehéz esetlegesen meggyőzni arról, hogy a híd maradjon a helyén. Ez pedig természetesen gyors egyezményhez vezethet.
- Akkor, ha megegyeztünk, akkor kérlek kövess…
Előrementem a lépcsőn, majd a padlásra feljutva mutattam a dobozkupac felé, hogy ez lenne az, amit még itt felejtett az Espada. Egy dobozt le is vettem, és felnyitottam, hogy vehessünk rá egy pillantást, hogy milyen lopott holmik rejlenek benne. Remélem azért valamilyen élő dolog nincs benne. Vagy olyan, ami esetleg rohadásnak indulhatott az idő folyamán. Annak nem örülnék. Bár nincs olyan szag. 

.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Márc. 07, 09:19:58 írta Neliel Tu Oderschvank »

Karakterlap

Wolloh Del Desierto

Arrancar

*

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
29 800 / 30 000

Hozzászólások: 50

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Flavia nella Sinestesia fracciónja

Reiatsu szín:
Mély, sötétvörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Bonyolult

Kivel áll kapcsolatban?:
Wolloh Del Desierto

Post szín:
alap, #cac1b8, #4f6fb0


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Farkas Barlang |❅| Eliana del Barros – 2. Torony
« Válasz #7 Dátum: 2016. Jan. 09, 00:46:35 »
Híd a tornyaink között?

Egészen nyugodt vizeken haladt a tárgyalásunk, talán túl nyugodtan is, Eliana arcáról és testéről semmit se tudtam kiolvasni. Viszont hangja az őszintének hangzott, legalábbis nem fedeztem fel benne semmit se, ami cselre való gyanakvásra adott volna okot. Egymás kitételeiben alig találtunk kifogásolni valót, és azt nyíltan el is mondtuk. Mint egyenrangúak tárgyaltunk, én, mint Las Noches igazi királya egy espada szintjére süllyedt, ő, mint egy espada felemelkedett az én szintemre, vagyis egy köztes szinten voltunk, bár ezt ő úgy láthatta, hogy én Flavia felhatalmazása okán, amit kicsit eltúlozva adtam tudtára, szóval számára én emelkedtem fel az ő szintjére. Vicces gondolat volt, de csupán magamban nevettem ezen.
A segunda felvetésére valamiért az a kép jelent meg előttem, ahogy a híd összeomlik, s a mélybe zuhan, és valamiért a közeljövőben éreztem megtörténni. Ennek nem örültem volna, hiszen nem régen építettük, viszont bíztam abban, hogy valamiféle jellemjavulást okozhatna Räv álcáján, de ugyan így eltudtam képzelni, hogy valamiért megharagudna rám, és direkt tízszer szegné meg úgy az egyezményt, hogy azt Eliana is észlelné, s mindent rám kenne. Sóhajtottam, valamit valamiért.
 - Kicsit keveslem a tíz észlelést, de úgy gondolom ennyi engedményt tehetünk a javadra. - Direkt a saját szavait fordítottam vele szembe, leginkább amolyan bosszantásképpen. - Reméljük, nem a közeljövőben lesz annak bekövetkezése, hogy tizedjére lebukik Flavia, mert akkor nem kevés időt és energiát pazaroltunk el felesleges dolgokra. Ez megengedhetetlen, ebben egyetérthetünk szerintem. - Főleg a tárgyalással kapcsolatos idő és energiapazarlásra gondoltam, a hosszútávú egyezménybetartás érdekében majd a Mdjan testvéreket is arra kell utasítanom, hogy segítsék a tárgyvándorlások észrevétlenségét.
 - A lista remek gondolat, látom mindenre gondolsz. - Látszólag és hallhatóan tényleg dicséretnek tűnt, de a számban kesernyés ízt éreztem a szavak után. Egyre kevesebb kijátszató hiányosság vagy hiba, ez bosszantóan nagy feladatot rót rám és az aprónépemre.
 - Minő megtiszteltetés... Vállalom. - Pont itt a végén rontanám el a tárgyalás kimenetelét? Pont olyan dologgal, hogy nem vállalnám valamiért a felelősséget? Räv nem örült volna neki, nem hozhattam szégyent rá azzal, hogy egy ügyesen ki nem kerülhető felelősség vállalás miatt buknám el egy rám bízott feladatot, amivel nem kevés munkánk gyümölcse vált volna kárba? Ezt nem engedhettem meg, no meg így Eliana bizalmába is beljebb kerülhettem, ami miatt valamivel könnyebben tudhattam a későbbiekben ártani neki, vagy bosszantani. Úgy gondoltam, hogy egy kívülről érkező atrocitás forrásaként kevésbé gyanakodna rám, minthogyha espadam és közte lévő kapcsolat miatt nem kerültünk volna közelebb, valamint arról sem feledkeztem meg, hogy így mondhatni szabad bejárásom volt a tornyába, ami akár azt is jelenthette, hogy kifigyelhettem a gyengéit, vagy technikáit. Igaz, ez akár fordítva is igaz lehetett.
Míg vártam azt, hogy a szerződést megírja, csendben örültem, hogy egyre közelebb jutok a revans vételéhez, hogy viszonozzam kedvességét, a fagyott sebhelyet, mit még mindig a mellkasom közepén hordtam. Eliana méltó ellenfélnek bizonyult, attól függetlenül, hogy nő... Egy nő képe jelent meg előttem, rózsaszín haja volt, hófehér bőre, kifejezéstelen arca, szemei vörösek, akár az enyémek, és a tekintete... Mások érzéketlennek látták volna, de én láttam a benne tátongó végtelen gyűlöletet. Ez a gyűlölet a bennem lakozó gyűlöletnél is nagyobb volt, a szemei meg az enyémek.
 - Hagyj most békén! - Sziszegtem magam elé, remélve hogy csak a bennem lakozó másik hallotta, de Eliana nem. Közben az összes izmom megfeszült, homlokom ráncoltam, szemem összeszorítottam. Úgy tűnt sikerült visszaszorítanom, még mindig én voltam a dominánsabb, de be kell vallanom, hogy az is erősödött. Tekintetemet Eliana felé irányítottam, még mindig írt, én nem láttam jelét, hogy észrevette volna az előbbi kis csatámat, amit egy másik nővel vívtam meg.
 - Megegyeztünk, vezessél! - Nem volt kérdéses, hogy hova tartottunk, a padlásra, ahol Flavia-nak még maradtak holmijai, dobozokban. Azokat kellett átvinnem tornyunkba, hiszen a tárgyalásnak már vége volt.
Eliana által felnyitott dobozba belelestem én is, kíváncsi voltam, mégis miféle dolgokat "felejthetet" itt. Nos, amit láttam az inkább szemét halomhoz lehetett hasonlatos. Voltak a dobozban díszes konzervdobozok, emberi elektromos eszközök, meg egyéb kacatok, viszont egy valami a doboznyi lom éke volt, egy ékszer, viszonylag a tetején. Ismerős volt, valahonnan ismerős volt, pontosabban innen, Las Nochesből voltismerős, azon belül is abból a toronyból, aminek padlásán álltunk.
 - Nem ilyesmiket hordott Desmond? - Mutattam rá az ékszerre. Bár igaz, hogy olyan sokat nem voltam az egykori segunda közelében, de azért vak se voltam, és hülye sem, hogy nem figyeltem volna az espada-kat.
A dobozokat, ahogy feladatomra volt mérve, áthordtam a tornyunkba, méghozzá Flavia szobájának ajtaja elé, hogy biztosan észre vegye. Az utolsó dobozok átcipelésekor Eliana-tól is búcsút vettem egy "Ja mata!"-val, vagyis majd találkozunkkal. Ezután már csak az maradt, hogy espadam tudtára hozzam az egyezségünket, a feltételeket és szankciókat.

//Köszönöm a játékot.//
(click to show/hide)
(click to show/hide)

Karakterlap

Eliana del Barros

Magányos Farkas

Espada

*

Segunda Espada (2. Espada)

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
55 200 / 65 000

Hozzászólások: 199

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 112 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér
 -------------------------------

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#475485 || #bec1cd
 -------------------------------


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Farkas Barlang |❅| Eliana del Barros – 2. Torony
« Válasz #8 Dátum: 2016. Jan. 09, 14:08:11 »
Híd a tornyaink között?


Kevesellte a tíz alkalmat, azonban mégis elfogadta, az "ennyi engedményt tehetünk a javadra" zárással. Kicsit mintha a fogát húztam volna. Meg igencsak arra utalt, hogy jó lenne, ha még egy darabig biztosan megmaradna a torony, mert túl sok időt és energiát ölt már bele. Ha jól ismerem, akkor a mostani beszélgetést is inkább elpazarolt időnek tekinti. Nővel a kelleténél több időt tölteni. Ráadásul olyannal, akivel már harcolt.
- A lista remek gondolat, látom mindenre gondolsz.
Dicséretnek hangzott, de azt hiszem, azzal mind a ketten tisztában vagyunk, hogy ezzel bebiztosítottam magam, és eléggé leszűkítettem a kiskapuk listáját, amit esetleg kijátszhatott volna. De akkor is fel meri vállalni a felelősséget. Valószínűleg azért is, mert azt akarta, hogy megegyezzünk. Hisz ezt is képviselte. Tisztában vagyok vele, hogy ez a híd lehet, hogy csak hátrányt jelentene a számomra. Túlságosan sebezhetővé teszek egy régi "testvérség" miatt, ami lehet csak számomra jelent sokat. Bizalmat szavazok Flavia-nak, Alucard-nak vagyis Wolloh-nak, és Flavia jelenlegi és jövőbeli Fracción-jainak. Túlságosan jószívű vagyok, azonban tévednek, ha gyengének hisznek. Most már sokkal erősebb vagyok, viszont nem eléggé, azonban ezen most is a későbbiek folyamán is dolgozni fogok. Tudom Wolloh-val is vigyáznom kell. Nem lepődnék meg, ha bejelentené revans igényét, vagy valahogyan megpróbálna ártani nekem. Ezzel igenis számolnom kell, meg azzal is, hogy most közelebb is engedtem magamhoz, ezáltal lehetőséget adtam neki a támadásra. Azonban nem véletlenül tartja a mondás, hogy barátodat tartsd mindig közel magadhoz, ellenségedet pedig még közelebb.
Miközben akkor írtam, mintha mormogott volna valamit, ha átalakult formában lettem volna, akkor odaforgattam volna és jobban hegyeztem volna a fülem, viszont ebben az állapotban mi sem látszódhatott, hanem csak annyi, hogy folytatom az írást. Nem halottam pedig szerettem volna.
Mikor befejeztem, akkor felmentünk a padlásra és fel is nyitottuk az egyik ládát. Rengeteg lom és kacat volt benne, ami más számára szemét lehet, de Flavia számára igen is értékes kincsek. Azonban volt benne egy olyan dolog, ami számomra is érték lehetne.   
- Nem ilyesmiket hordott Desmond?
Mutatott rá ő is az ezüst gyűrűre. Desmond szeretett ezüst ékszereket viselni. Fülbevalót és gyűrűt. Jól is állt neki, és valószínűleg Flavia egy óvatlan pillanatban elcsente. Legalább neki maradt valami tárgyi emléke tőle. Még ha nem is adta oda neki Desmond, akkor is egy olyan közeli tárgy, ami az Espada-t elevenítheti meg azoknak, akik közel álltak hozzá. Önkénytelenül is megfogtam és forgatva forgattam és pár emlék suhant át a fejemen. mikor őszintén beszélgettünk, és akár az életemet és lelkemet neki adtam volna, mikor együtt harcoltunk, vagy egyszerűen volt lehetőségem elmenni Tibetbe. Ezek mind olyan kedves emlék a számomra.
- Igen, ez Desmond-é volt. Legalább Flavia-nak maradt ilyen emléke tőle.
Válaszoltam, majd visszatettem a gyűrűt és lezártam a dobozt. Örültem volna, ha Desmond személyesen hagy nekem egy ilyen emléket, de nem így történt. Flavia értékét pedig nem veszem el. Egyrészt mert én rúgnám fel akkor először a megírt megállapodást. Majd pedig könyörtelenül elkezdtem pakolni Wolloh-ra a nehezebbnél nehezebb dolgokat. Ő pedig szépen vitte át. Én pedig összeírtam a tárgyak listáját és kiragasztottam. Valószínűleg a lista változni is fog, de ezt igyekeznem kell aktualizálnom, hogy ne adjak kiskaput. Innentől fognak majd változni a dolgok és érdeklődve fogom várni, hogy vajon ez a megállapodás meddig fog tartani, vagy egyáltalán tényleg működhet-e.~ Vége ~
Köszönöm a játékot!