Szerző Téma: Vex kocsmája - 4. torony  (Megtekintve 15382 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #30 Dátum: 2017. Szept. 17, 15:25:25 »
A Szörny és a Hiéna

Nap telt el nap után, és kezdi úgy érezni, hogy lassan teljesen hatalmába fogja keríteni az unalom ezerkarú szörnye. Azóta hogy volt az a kis kalandja az embereknél, azokkal a valamikkel, azóta semmi említésre méltó nem történt. A társai még mindig úgy gondolhatják, hogy jó az életük. Seth talpa alatt élnek, és hiába volt Karasu az elsők közt, aki meghajolt a hollow előtt, most mégis úgy fest, hogy Vex az egyedüli, aki nem akar többé mást szolgálni. Ám ehhez némi segítségre is szüksége lenne, egyedül nem megy neki a vezetőjüknek, annyira azért nem hülye.
~ Most meg mi a francot csinálsz?- enyhe meglepődés volt Negi hangjában. Igaz, talán oka is van rá, hiszen nem gyakran látni Karasut, ahogy egy könyv felé görnyed, és mintha tanulna, vagy csak megtanult nyitott szemmel aludni, ki tudja? De a pultnál lenne erre jobb hely is.
- Olvasok, annyira baszogat az unalom, hogy inkább elkezdtem egy kicsit angolul tanulni. Ha már ez valami univerzális nyelv lenne, legalábbis minden filmben így dumálnak. Ha betámadnának minket valami űrlények, akkor már dumálni tudok velük.- hitetlenkedés ült ki Negi arcára, és valami más is, valami olyasmi, amit leginkább úgy lehetne leírni, hogy nem gondolta volna azt, hogy Karasu lehet ennyire hülye.
~ Neked tényleg az agyadra ment az unalom. Abba nem gondoltál bele, hogy esetleg a filmek tévednek? Vagy annyi kocka lelket zabáltál fel, hogy lassan hentaios párnákat is veszel? Meg vehetnél fel valami normálisabb ruhát is. Rövidnadrág és egy piros póló, ez már kelti a jó benyomást.- nem tetszett Neginek az, amit Vex arcán látott, mintha töprengés lenne, de szerencsére megnyugodhatott Negi, ismerte már Karasut, és tudta, hogy nem lesz itt semmilyen párna, azért fizetni kéne.
~ Egyébként kopogtak…
- Hogy?
~ Már mindegy, bent van.-  nem is tévedett Negi, tényleg bent volt a hölgy, névről ugyan nem ismerte, vagy legalábbis nem jutott eszébe a neve, de azt tudta, hogy mi is a rangja, azért pár dologgal csak tisztában van Karasu, és még a ruha se rossz, még régen lehet odaakadt volna a szeme, de manapság már nem, főleg mert nemrég verte el a húst.
- Az már biztos, hogy nem tűr halasztást.- becsukta a könyvet, és felkönyökölt a pultra.- Kezdetnek mondjuk nem önre, hanem rád, meg nem uram, hanem Karasu, vagy Vex. Ha ezeket letudtuk, akkor mi hozott szerény hajlékomba kedves… Carmen.- na, csak az eszébe jutott valahogy a neve, lehet hogy már nem piált vagy négy napja lehet az oka.
- Kérlek ne mond, hogy árváknak szervezel gyűjtést. Én csak gyártani tudom az árvákat, adakozni nem szokásom.- mondta unott hangon.

//keddtől 2 hétig nem tudok írni majd, megyek végre haza//

Karakterlap

Ysabel Salamanca

Arrancar

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
14 500 / 30 000

Hozzászólások: 26

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #31 Dátum: 2017. Okt. 05, 11:43:37 »
A Szörny és a Hiéna 
- Rendben, Vex.- elmosolyodok, kedvesen, amennyire lehet, de a mosolyom inkább egy kis előre nem látott fordulat leplezésére szolgál. Vajon ez jó, vagy rossz? Persze, jó, ha közvetlenebb velem, úgysem szerettem soha még játékból sem hajlongani és tisztelegni igazán, és talán könnyebb les elérnem pár dolgot, de az mégis aggasztó, hogy nem láttam azt előre. Nem tudom biztosan, hogy ez vajon nekem szól-e, vagy mindenkit így fogad.
 A férfira nézek, miközben hallgatom, néhány másodpercet gondolkodok rajta, hogy bölcs lenne-e helyet foglalni mellette, de gyorsan úgy döntök, hogy az egy helyben állás ideges hangulatot kelthet. Végül a középutat választom: az egyik bárszékre ülök, keresztbe teszem a lábam, és a lábamra fektetem összekulcsolt ujjaimat. Most nem mosolygok olyan szélesen, de a jókedvűséget azért nem vetkőzöm le.
 - Nem, nem akarlak untatni a világért sem.- muszáj elmosolyodnom, mert eszembe jut, hogy apám, Kuchiki Ginrei mennyi pénzt ölt a szegények támogatásába annak idején, és mennyire nem oldott meg az a világon semmit. Apám sem gondolta, hogy egy kis aprópénz segít majd Rukongaiban túlélni az ott senyvedő szegényeknek: egyszerűen csak politikai tőkét akart kovácsolni. Rossz befektetés volt, senkit nem érdekelnek az árvák és szegények, és erre ő is gyorsan rájött.
 - Tudod, tíz év telt el, mióta elhagytam az Espadát, és azóta úgy voltam vele, hogy ráhagyom a politikát az új generációra. Voltak néhányan, akik jót akartak, akik megérdemelték a tiszteletet, de ők sajnos elfogytak. Ahogy az Espada is elfogy lassan.- most komolyan nézek a férfira, talán még őszintének is nevezhetjük a pillantásomat, mert valóban úgy látom, hogy ez a civilizáció megállíthatatlanul hanyatlik. Persze, nem vagyok kétségbeesve: a legtöbb arrancarral ellentétben el tudom képzelni az életem azután is, hogy Las Noches megsemmisült. Mégis: micsoda ostobaság lenne hagyni anélkül, hogy megpróbálnánk megszabadítani a saját hibáitól. - Te vagy az utolsó olyan Espada, aki még nem mondott le Las Nochesről, aki nem csak a megmaradt idejét akarja leélni a falai között. Segíteni akarok neked, mint a fracciónod.- sokáig gyakoroltam a mondatot, ami remélhetőleg jól kifejezi, hogy nem szolgálni akarok: a segítségemet ajánlottam fel a trón felé. Ő az egyetlen, aki még változtathat Las Nochesen, újra olyan hellyé teheti, ahol érdemes élni: vannak más erős Espada tagok is, de nem hiszem, hogy valaha tenni fognak bármit, ha rajtuk múlik.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #32 Dátum: 2017. Okt. 09, 19:46:56 »
A Szörny és a Hiéna

Tíz év, tíz éve még minden más volt, ha akkor valaki azt mondta volna Karasunak, hogy néhány év, és olyan lesz Las Noches amilyen most, akkor az illető arcába röhögött volna. Akkor még erősek voltak, az Espada se volt megcsappanva, és a tagjainak is volt mint a tejbe aprítania. Most pedig… most pedig igazat kell adnia Carmennek.
- Bárcsak mondhatnám, hogy újat mondasz ezzel az egésszel, de sajna nem. Látom, hogy mi történik körülöttünk. Az Espadák java gyenge, nem sok mindent csinálnak, nagyjából semmit, csak élvezik azt az előnyt, amit a számuk rájuk ruház, tisztelet a kevés kivételnek.- rágyújtott egy szál cigire, a dobozt pedig az asztalon hagyta, jelezve, hogy ki lehet szolgálni magát, ha akarja.- Nem kell emlékeztetned erre, csak az a baj, hogy Las Noches a jelek szerint már lemondott saját magáról. Ahogy a benne élők is nagyrésze is. Szerveztem én találkát az összes Espadával, hogy kitaláljuk mit is kéne csinálni. Leváltani Sethet vagy valami, hát több eséllyel fejeztem volna be a Nioht halál nélkül. Jap.- beletörődve bólogatott miközben az ajkai beszívta a szájába, és amikor elváltak egymástól, leginkább cuppanásra hasonlító hangot adott ki.
Attól nem fél, hogy Seth megtudja, hogy mit is terveztek, tudja jól, hogy a helye biztonságban van, elég erős ahhoz, hogy ne kelljen tartania a leváltástól, eléggé nélkülözhetetlen lett.
- De hülye fejjel még nem mondtam le róla teljesen. Ha más nem, hát elsőnek valahogy Sethet kell leváltani, utána pedig az Espada soraiban is csinálunk egy tisztogatást, legalábbis azok lesznek rövidebbek nyakból, akik még a legkisebb ujjukon egy szőrszálat se mozdítottak. Ha ez azt jelenti, hogy mind megy, hát mind megy, majd csak akadnak olyan arrancarok, akik tudnak is és akarnak is tenni valamit ezért a hatalmas macskaalomért.- nagyot szívott a cigibe, és élvezte ahogy a tüdejét eltölti a füst, és a parázs sercegő hangját, na meg azt is, hogy valaki a jelek szerint még nem adta fel azt, hogy rendbe rakják Las Nochest.
- Ja, persze elfogadom, hogy a fracciónom legyél, válasz majd egy üres szobát, és szólj mikor akarsz becuccolni, legalábbis ha kell segítség.- elnyomta a cigit, hisz majdnem elfogyott már, később majd gyújt egyet.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 287

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #33 Dátum: 2019. Jan. 13, 17:58:18 »
Edzés előtti alapozás

Furcsa érzésre kezdek ébredezni. Ismeretlen, mégis túlságosan is ismerős érzés. Fáradtan pislogok fel és akkor látom, hogy amiatt van, hogy épp Vex mellkasán fekszem. Persze, hogy furcsa volt, nem is emlékszem mikor keltem utoljára előbb, mint ő, és volt itt mellettem. Egyáltalán alszik bármennyit is? A lényegen nem változtat, hogy most én keltem előbb, és ez kimondottan jó érzéssel tölt el, miközben megpróbálok a lehető legóvatosabban felülni, nehogy felriasszam. Olyan békés ilyenkor… nyugton van, és ártalmatlan. Lehetnék most gonosz, annyi lehetőség villan át a fejemben, de nincs kedvem már ilyenkor kora reggel ahhoz, hogy morogjon, vagy hogy vissza akarja adni. Ahhoz még túl korán van nekem, és ezzel egy ásítással a testem is egyetért.
Nem tudom megállni, hogy egy meleg mosollyal még óvatosan ne simogassam meg a haját, mielőtt finoman kicsusszannék az ágyból. Véletlenül se akarnám felkelteni, és Vex is gyakran zuhanyozott másik szobában, hogy ne keltsen fel engem, így pillekönnyű léptekkel inkább kisurranok a szobájából, és átsietek a sajátomba letusolni. Hála neki, a reggeli zuhany számomra nem épp választás kérdése, különben fene se akarna már ébredés után víz alá állni. Legalább most egyedül tusolhatok… közben fejben már állítom is össze az elképzeléseimet a reggelivel kapcsolatban. Mivel dönteni képtelen vagyok, talán kicsit elszalad velem a ló, tekintve, hogy én elég keveset eszek. Nem kimondottan vagyok az emberi táplálékok híre, Karasuval ellentétben jó ha napi egyszer Ha eszek, és azt is csak amiatt, mert vesződik az elkészítésével. De ez nem fog meggátolni abban, hogy megcsináljam.
Kiérve a szobámba, zavartan bámulom a szekrényem tartalmát törülközés közben. Egyik pólóm, pulcsim, vagy nadrágom sincs itt, amik eszembe jutnának. Mind a másik szobában van, mert vagy ott öltözök, de pontosabb hogy inkább ott vetkőzök.
~ Mikor is került át ennyi holmim Vexhez? – duzzogó grimasszal bámulom továbbra is a szekrényem. Csak tudnám miért jó neki, hogy a saját személyes szobájába hagyja a cuccaimat. Nem mintha túl sok magánéletre vagy magányra vágyna… Na jó, a grimaszom kezd mélyülni, talán jobb ha nem gondolkozom rajta. Ebben a szobában se sokat aludtam még, inkább a ruháim vannak csak itt tartva, meg a könyveim és egy-két tárgyam. Viszont az itteni ruhák… ritkán, vagy még nem voltak használva, ebbe belegondolva viszont izgalom és öröm fog el. Minden ruhadarabot szeretek, ami rávesz, hogy el is hozzam, így alig várom, hogy valami újat is felvegyek, amiről eddig elfeledkeztem. Már tudom is mit, aminek a hangulata remekül fog passzolni a reggelihez. Egy rövid, fodros ujjú tört fehér blúz, aminek a nyaka is picit magasított és szintén fodrokban végződik. Nincs kivágás, kicsit furán fest de legalább takarja a maszkom darabját. Mellé kikapok egy fekete, combközépig érő derékszoknyát, ami elöl három-három gombbal van díszítve és ami szinte mell alá feljön. Cipőt itt a toronyba, mint mindig a halálba se kívánok, ezért csak hogy teljes legyen a viselet, egy pár jó vastag fekete combharisnyát választok, aminek egyáltalán nem áttetsző az anyag vastagsága miatt, és csak a selymes tapintása teszi nekem egyértelművé, hogy még mindig harisnyáról van szó.
A szokásos két copfom se marad el, viszont ha jól emlékszem… igen, kis keresgélés után megtalálom miket szereztem még mellé, mikor ezt a kollekciót megláttam. Egy fekete selyem csuklópántot, karkötőt vagy mi is ez, és egy fekete rózsás hajdíszt.
~ Kész is, most pedig jöhet a reggeli. Amerikai stílusú reggelihez, amerikai stílusú viselet. – vagy ez inkább húszadik századi Európa? Meg nem mondanám, az is lehet, hogy egyik se, de az biztos, hogy nyugati és ez a lényeg.
Bár Vex nagyobb konyhatündér, mint én bármikor, hiába ő a hímnemű, legalább nem tilt ki a konyhából, pedig amiket leműveltem… Oké, miután megmutatta mivel kell, még jó, hogy nekem kellett feltakarítani, de akkor is.
Megszerezve a fülhallgatóit, valami pörgősebb zenét berakok, és már át is libbenek a konyharészhez. Dúdolva, jól szórakozva, pörögve, ha valami magasan van, felmászkálva érte jól elnavigálom magam a konyhában. Néhány tipikus vastag amerikai palacsintát teszek egymásra, közben – bár nem nagyon láttam, hogy enné ilyesmivel – két bacont pirítok meg kicsit, és rájuk ütöm a két tükörtojást. Kis só, és hagyom is, hadd piruljon. Addig bekészítem a tálcára a palacsintát, hozzá kis tálkákban lekvárt és persze juharszirupot, kenyeret, elkezdem lefőzni a kávét… és végül, ahogy kissé megpirult és a sárgája is megfőtt, az inkább főtt tojásra emlékeztető tükörtojás is mehet a tálca közepére a többihez. Még rápakolok két gyümölcslevet a tálcára, és…
- Kész is! – csapom össze elégedetten a tenyereimet az összeállításra, és míg elvonulok, hogy kikapcsoljam a zenét és eltegyem a fülhallgatókat, azért muszáj elgondolkoznom, hogy nem-e hagytam ki valamit. A biztonság kedvéért azért egy cukor, só és borsszórót teszek a tálcára, ha esetleg kellene Vexnek, aztán már csak valahogy ennek a tálcának az elegyensúlyozása van hátra. Még jó, hogy nem vagyok ember, így könnyűszerrel meg tudom emelni, csak egyensúlyba is tudjam tartani.
A kihívást az ajtó jelenti, de végül azt is ügyesen megoldom.
- Jó reggeeeelt! – ahogy belépek nem is figyelek, hogy fönt van-e már, túlságosan is leköt a tálca figyelése, miközben benavigálom egy kézzel tartva, aztán már inkább csak a lábammal lököm be az ajtót, hogy miért, nem tudom. – Felgyújtottam a konyhád~! – dúdolom tovább jól szórakozva, széles mosollyal, és remélem pár pillanatig sikerül ezzel összezavarnom, hogy vajon mennyire beszélhetek komolyan. – Kivételesen, most te kapsz tőlem reggelit. – még mindig széles mosollyal, ha már Vex felült, akkor leteszem a tálcát az ölébe. Nem kivételes alkalom azért, máskor is próbálkoztam, hát… inkább nem akarok emlékezni az első alkalmakra, de már legalább egész jól sikerülnek, amiket kitalálok. Remélem, mert nem én fogom megkóstolni.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #34 Dátum: 2019. Jan. 14, 18:18:38 »
Maga se tudta, hogy mitől fáradt el ennyire, hiszen az állóképessége nem volt rossznak nevezhető, ahogy a teherbírása is jó volt, talán az agya volt az, ami lefáradt. S ha azt nézi, hogy egy ideje, ha csak tehette, akkor újra és újra megnézte a trailereket, gameplayt és mindet, mi ahhoz a két játékhoz volt kapcsolódó, talán az a sok elmélet, sok effekt volt az, ami kiváltotta ezt nála, hogy tovább aludt, mint Dion. Arra se riadt fel, hogy az ágy üresebb lett, továbbra is békésen szuszogott. Álmok földjén járt, lépten-nyomon újra és újra végig pörögtek a jelenetek, a combok, minden, mi szem és szájnak ingere lehet, de hát nem is csoda, évek várakozása után, végre megkapják azt, amire a rajongok már vártak. Visszatér mindenki, és ígéretes zúzásnak látszik.
Továbbra is aludt, nem vette észre, hogy Dion belépkedett, kezében egy tálcával, talán jobb lett volna, ha mégis, mert akkor nem beszélne álmában se.
- Mhm… Dante és Nero is, sőt, még Vergil is ott lesz. Meg kell szerezni, játszani kell vele, és jön még az új Resident is. Leonék visszatérnek, igen, jó év lesz ez... jó reggelt Dante…- bár nem tudja, hogy tényleg Dante volt az, aki köszönt, de furcsálja is, hogy Dion hangja jött ki a száján, és az álomkép szerte is foszlott, Vex pedig fent volt.
- Reggelt… milyen konyha? Égjen csak…- majdnem félálomban volt még, bal szeme szinte még csukva, jobbját pedig dörzsölgette. S valahogy üllő helyzetbe tornázta magát, és lassan töltött be az agya, de kicsit lassította az illatok orgiája, mi az orrába kúszott be, és nyálkiválasztást indított be, de nem annyira, mint Dion kinézete, amikor eljutott a tudatáig, de más is beindult, egy csengő a fejben.
- Oh… ez aztán a kiszolgálás, reggeli az ágyban, és micsoda látvány fogad, meg tudnám szokni.- mondta mosolyogva, nem igazán foglalkozva azzal se, hogy a haja feltehetőleg eléggé borzos, és a csengő.- Ugye csak vicceltél a konyhával?- és ha már így alakult, akkor hozzá is lát a reggelihez. S cukorra nem kérdez inkább rá, helyette kés, villa, és jöhet az első falat.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 287

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #35 Dátum: 2019. Jan. 14, 20:12:10 »
Edzés előtti alapozás

]Hiába emelem fel a hangom kicsit, mikor belépek, az elején lefoglal a tálca figyelése, hogy ki ne öntsem se a szirupot, se a kávésbögrék tartalmát, de Vex motyogását hallva… nem tűnik nekem úgy, hogy sikerült volna felébresztenem. Talán mégsem kellett volna olyan óvatosnak lennem, mikor kisurrantam a szobából. Az utolsó szavakra meglepetten kapom fel most már a fejem a tálcáról az ágy felé.
- Dante? Na szép, így se hívtak még… - csak a szememet forgatom. Jellemző, ha nem épp délebb tájakra vándorol le a vér a fejéből, akkor az agyában lévő mennyiség csak és kizárólag a játékaira összpontosít majdnem minden kapacitást.
- Helyes! Jól kezdődik, már korareggel vesztésre állok 1-0-ra a Devil May Cry ellen. – duzzogást próbálok színlelni, miközben odateszem Vex ölébe a tálcát, de azért természetesen ott az elmaradhatatlan szórakozott mosoly az arcomon, és miután letettem a tálcát, csak picit kell előredőlnöm, hogy gyorsan lophassak magamnak tőle egy reggeli csókot, vagy talán ez inkább csak amolyan szájrapuszi, mindegy ki hogyan nevezi.
- Hm? – érdeklődve figyelem Vexet, hogy most rám gondol-e, vagy a tálca bőséges tartalmára, bár talán felesleges ezen gondolkodnom, nem kell naivnak lennem, még ha ezzel néha tudom is húzni az idegeit. Vex ki nem hagyna egy alkalmat se a perverz bókjaira. – Pedig mikor előbb kelsz, akkor általában meztelen vagyok. – kicsit a szememet forgatom egy féloldalas mosoly társaságában. Jobb, ez, mintha nincs rajtam ruha? Talán azt a látványt pont, hogy már megszokta… Belegondolva biztosan így lehet, túl sokszor vetkőztet le ahhoz, hogy ne legyen új a nap alatt. Ha maradtak volna rajtam a hollow harcok során maradandó hegek, sebhelyek, Karasu centire pontosan ismerné az összest… 
- Ki tudja… De a laptopod is a konyhapulton volt… - széles, gonosz mosollyal pördülök, és mászok vissza az ágyra a saját oldalamra és hasalok el az ágyon. Közben lopva a szirupba beledugom az ujjam, egy kis édesség kijár nekem ennyi vesződség után. Jó, a laptoppal kapcsolatban nem mondtam igazat, el sem mozdítottam az eredeti helyéről, de megérdemli azok után, hogy én csinálok reggelit, de Dante kap előbb reggeli köszöntést.
Akkor egyenesedek csak ki és válik óvatossá az arcom, mikor Vex az első falatokhoz kezd.
- Remélem jól sikerült. Nem kínozni akarlak ezzel a reggelivel. – az elsők inkább lehettek kínzások, de még mindig csak éppen hogy ha bemutatom a tojásnak a sót, ezért is halmoztam fel mindent inkább, hogy Karasu elintézze ízlése szerint.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #36 Dátum: 2019. Jan. 15, 20:02:38 »
Kicsit még bambán pislog arra, amit Dion mondott. Milyen 1-0? Dolgoznak azok a fogaskerekek, csak még mindig kicsit lassan, de végül csak odaérnek, ahova kell, és akkor az a lámpa is kigyullad. Tényleg Dion hangján köszönt Dante, csak mert Dion tényleg köszönt, és Vex pedig le Dantezta. Ez lehet nem volt a legjobb ötlete, vagy inkább félkomás reakciója, de annyi baj legyen.
- Igazából a Devil May Cry 5 és a Resident Evil 2 ellen… csak úgy mondom.- motyogta az orra alatt, és nem kell azt a csókot lopni, szívesen adta azt Karasu, bár így reggel, lehet egy szájszaga.
- Te, és a reggeli is kellemesek vagytok a szemnek, így reggel pedig kifejezetten jó indítás.- tényleg meg tudná szokni ezt a, ha nem is királyi, de mindenképpen bárói kiszolgálást.- Tudom, hogy az vagy Édesem, de ebben se láttalak még, és huh, a gyomrom is kényeztetve lesz, a szemeim pedig már most vannak.- lassan végig nyalta az ajkát, Dionnak címezve, tudta Karasu, hogy mennyire is szerette ezt a kicsikéje. S a kedvessége miatt, hogy ágyba hozta a reggelit, szinte már nincs is kedve Vexnek ahhoz, amit későbbre tervezett, de ha már kigondolta, akkor meg lesz tartva, fejlesztenie kell Diont.
- A laptop is? Eh… a mentések… eh… a zenék… hajaj.- játssza a letörtet, de abban biztos, hogy a laptopja jól van, arra a szagra felébredt volna, hogy az is ég, bár igazából akkor a füstre is fel kellett volna.
Mosolyogva figyelte, ahogy Dion lopott a szirupból, amin meg is lepődött Vex. Elfelejtette, hogy volt neki olyanja is, körbe kell néznie a hűtőben, hogy mi mehet ki, és marad meg.
- Meglátjuk, de szerintem jól fog majd sikerülni.- persze, hogy ezt mondja, nem akarja megsérteni Diont, de azért ahogy Dion figyelte Vexet, az adott némi okot arra, hogy Vex is aggódjon. De puding próbája az evés. Első vágás a tojásba, a sárga állaga jó volt, majd jöhet a villára fel, majd szájba be, rágás, rágás és nyelés.
- Hm… nem rossz, nem rossz, söt, szerintem igen csak jó.- elégedetten folytatta, és bár evett már jobbat, és csinált is, de nem fogja letörni Dion szarvait, főleg, mert annyira tényleg nem volt rossz. Jöhet mellé némi bacon is, ropogósan, ahogy Karasu szereti.
- Azt gondoltam, hogy a reggeli után, egy zuhany, talán kis lustálkodás, utána irány az Aréna, ideje komolyabban venni az edzésedet. Kitaláltam mára valamit.- persze ha Dionnak nagy ellenvetése van, akkor lehet róla szó, hogy mégis passzolja az edzést, bár nem szívesen tenné.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 287

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #37 Dátum: 2019. Jan. 16, 15:34:27 »
Zavarni nem zavar, csak viccből említettem meg, hogy szépen vagyunk, ha én csinálok reggelit mégis a játéka kapja a köszöntést, de hogy még ki is javítson… Szerinte vajon mennyiben érdekelhet engem, hogy hanyadik Devil? Vagy úgy általában ez az egész…
- A lényegen nem változtat! – ő ront a saját helyzetén azzal, hogy még rá is tesz egy újabb lapáttal, így azért az a minimum, hogy a gyors csók után szépen rá is borzolok az amúgy is összevissza álló fehér sörényére. Viselje csak el, ha még ki is javít.
- Hm… találd el a nevem, és legközelebb talán elgondolkozom azon, hogy csipkés legyen a combharisnya! – csipkelődve kinyújtom rá a nyelvem. Tippemre az lehet tetszene neki, bár lőttem már nemegyszer mellé és értem el olyannal elég durva hatást, amiről nem is gondoltam volna, de a lényeg, hogy ha azt akarja, hogy még jobban tetsszen neki, akkor majd legközelebb megpróbál nem le Dantézni. Az ajaknyalogatása az egyetlen, ami megint kizökkent az egyensúlyomból. Elfojtva egy kissé szenvedő nyögést még egy fél lépést is hátrálok a látványra. Utálom, mikor ezt csinálja, de csak mikor megtalálja a legrosszabb pillanatokat hozzá. Olyan ez, mint nála egy-egy jól megválasztott ruha, csak míg kezdeti reakcióként ő csak nyel egyet, az én arcom már legalább egy árnyalattal lehet pirosabb. – Mert… még egyszer sem vettem fel… - nehéz úgy megtalálni a hangom, hogy így néz, a sarokba szorított vad érzését a mai napig nem tudtam megszokni. Részben visszavágni akarok neki azzal, hogy ha már a ruha került szóba, még kecsesen körbe is fordulok, csakis az összhatás kedvéért. Bár lehet magamnak lesz öngól, de ha ezzel húzhatom kicsit, megéri. Pedig tényleg csak véletlen, hogy ehhez jött meg a kedvem. Ha kéznél lettek volna az általában hordott cuccaim, nem is jutott volna eszembe, hogy itt van ez a szépség is és tényleg úgy éreztem, tökéletesen passzol a reggelihez. Még ha nem is az enyémhez, mert amik mondhatni az enyémek a tálcáról az egy üveg rostos üdítő, egy bögre kávé, és az egyik palacsintába tervezek belelopkodni de nagyjából ennyi.
- Mmmm, és az előzményeid, meg az összes többi finomság. – egészítem ki még széles mosollyal, miközben elfekszem az ágyon. Úgy tűnik mégsem jött be, vagy legalábbis elpárolgott a bizonytalansága. Ha csak kicsit is aggódna a laptopja biztonságáért, lehet már fel is pattant volna leellenőrizni.
Figyelem, ahogy nekilát. Már azért tudok főzni, legalábbis néhány dolgot, és elég kevés az olyan eset, hogy valami katasztrofális eredménnyel fog záródni, miután meg rájöttem, milyen piszkosul erősek azok a fűszerek, azóta háromszor olyan óvatosan mutatom csak be azokat az ételeknek, így annyira nem tartok attól, hogy elszúrhattam volna, de mivel a tükörtojás nem olyan, amibe belekóstolhatnék, hogy leellenőrizzem jól sikerült, marad a bizonytalanság.
- De jó, akkor nem szúrtam el egy egyszerű odapirított tükörtojás elkészítését! – látványosan lélegzek fel, ismét elfeküdve az ágyon. Való igaz, úgy, hogy még az is a cél, hogy kissé odapiruljon, nem valami hatalmas feladat elkészíteni, de mentségemre szóljon, szépen ráütni úgy, hogy ne folyjon szét a tojássárgája, és eltalálni mikor főtt meg teljesen a közepe is, nem mindig annyira egyszerű…
- Ó! Tényleg? És mit? – a terveket hallva azonnal felegyenesedek ültömben, nagyra nyílt, csillogó szemekkel várom a választ egy széles mosoly kíséretében, mintha csak ajándékot kapnék, amiről azonnal tudni akarom, hogy mi az. Igen, ez az átka az arrancar létnek, túl sok a semmittevés. Annak is ilyen felhőtlenül örülnék, ha azt jelentette volna be Vex, hogy harcba megyünk. Nekem mindegy, hogy éles harc, vagy csak sima edzés, legalább szórakozhatok egy kicsit. Hiányoznak a kihívások.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #38 Dátum: 2019. Jan. 17, 17:24:44 »
- Azon mondjuk tényleg nem.-  csak úgy az orra alatt mondta, nem akar tovább rontani a helyzeten, akkor se, ha ez csak egy apró kis parázs volt, nem lenne vicces, ha tűzörvénnyé változna, és forró lángjaival felperzselne mindent. Felismeri a jeleket, ahogy egyszer a boltban egy nő elé vágott, de látva, hogy a kosarában egy doboz tampon, jég krém és egy üveg bor volt, Vex úgy döntött, hogy ezt nem meri megkockáztatni, nem készült fel arra az elmebajra.
Szólna a haja miatt, de egyik részről eléggé borzos volt, és másik részről magának köszönheti.
- Azt hiszem, ezt megérdemeltem. De akkor azt hiszem, hogy elalvás előtt a neved fogom ismételgetni, hogy Dante helyet is téged lássalak.- mondta egy kedves mosoly társaságában. S reméli, hogy sikerülni fog, bár nem fűzött túl sok sikert hozzá, hiszen Dante az Dante volt, kár is tagadni. Azon pedig, hogy Dion hátrált, csak egy jót mosolygott. - Értem kicsim, nagyon jól áll. Igazi kis tündér vagy benne. Úgy-úgy, fordulj meg szépen, igen, tetszik, nagyon is tetszik, hogy rajtad van.- elégedetten bólogatott, nagyon szép volt Dion, napról napra szebbnek látta, és kezdte sejteni, hogy ezt minek köszönheti, csak nem akarja beismerni, kimondani, mert álltalában akkor ütött be a szar, és tűnt el mindenki az életéből, inkább lenyeli, és élvezi így tovább.
- Az még a legkevesebb, a telefonnal szinkronizálva van, azok megmaradtak, pornót meg nem nagyon nézek, amióta együtt vagyunk, inkább a könyvjelzők… most kereshetem meg, hogy hol jártam a Prédikátorban. Eh…- úgy döntött, hogy belemegy a játékba, még ha nem is égett le a konyha, talán csak egy kisebb kupi lett, de azzal lehet valamit kezdeni. Egy Féreglyuk és mehet mind ki a sivatagba, már ha olyan sok lesz.
- Igazából az állaga jobb, mint amit én csinálok. Ha figyelted már, akkor csak felverem, bele az olajba, és ha folyik, hát folyik, annyi baj legyen, nekem a lényeg, ropogjon.- biztatóan rámosolygott Dionra, és kicsit elidőzik a fekvő kismacskáján, majd visszatér az evéshez, magától nem fognak eltűni, és ha már fáradt vele, akkor Vex annyit tehet, hogy az utolsó falatig meg fogja enni.
- Azs tit…ok- mondta teli szájjal és egy nyelés közben.- Majd meglátod, hogy mi is lesz, szóval bármennyire is sajnálom, majd nem árt lecserélni a ruhádat.- majd elropogtatott némi bacont, kortyolt a kávéból, ami majdnem olyan, ahogy inni szokta, csak pont nem, de annyi baj legyen, legalább felébreszti.
- Bár nem nagy titok, formábba hozunk, és rámegyünk a kezeid használatára.- és annak ellenére, hogy ez nagyon is kétértelmű volt, nem szexuálisan értette.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 287

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #39 Dátum: 2019. Jan. 17, 21:45:21 »
- Na látod. – szórakozottan és pimaszul elmosolyodok. Ez egy nagyon nevetséges szituáció, amiről tudomást sem kellene vennem, nem éri meg a felesleges energia befektetést, arról nem is beszélve, hogy se figyelem, se szeretethiányom nincs, és ha féltékeny is lennék, legfeljebb egy másik húsvér humanoidra, nem pedig egy játékra. Attól még viszont nekem van igazam és ez a tény minimum kijár nekem.
- Azok után, amiket művelsz velem elalvás előtt, azon csodálkozok, hogy… Ááááá! – legyintek egyet azonnal. – Igazából tökmindegy, tehetsz te bármit, annyira rá vagy kattanva mostanában fejben ezekre a játékokra, hogy úgyse használna semmi. És nem is azt kértem, hogy álmodj velem. – csak annyi, hogy ne Dantézzon le. Vagyis csak akkor ne, ha épp reggelivel akarom kiszúrni a szemét.
Muszáj megállnom a fordulat közben, pont háttal Vexnek, meghallva, hogy megint letündérezett, a kis jelzőről nem is beszélve, de ahogy még utasítgatott is közben… grimaszolva a szememet forgatom.
- Nem vagyok se kicsi, se tündér. Kegyetlen gyilkos vagyok. – aranyos mosollyal fordulok vissza felé, és nyújtom ki rá a nyelvem. El tudom képzelni, jelenleg mennyire kegyetlen és kíméletlen gyilkosnak is tűnhetek külsőleg, de hollow lévén még szép, hogy az vagyok. És nem kicsi, ezt a mantrám úgy tűnik nem tudom kinőni. A tündér jelző meg… félek mi lesz, ha látni fogja majd egyszer a resu alakom. Hiányoznak a szárnyaim…
- Akkor csak félmunkát végeztem… na, majd legközelebb. – legalább tudom, hogy ha bármi miatt szórakozni akarnék a laptopjával, a mobilt is számításba kell majd vennem. Nem terveztem, de a fejembe vésni sosem árt. Meg aztán, ha már én indítottam a játékot, az a legkevesebb hogy folytatom, ha már ő is belement.
- A tojásrántotta és a tükörtojás között is van különbség, amerikai palacsintát meg nem nagyon szoktál. – örülök, hogy ezt hallom, és ízlik neki, vagy legalábbis ezt állítja, de hogy most megint szóba került, és rájuk vetült a pillantásom… Direkt úgy csináltam, hogy egyet nyugodt szívvel lophassak a palacsinta halomból, így már le is tépek magamnak a legfelső sarkából egy darabot, és azt mártom bele a juharszirupba. Nem akarom vele nyakon önteni, akkor rámegy a többire is és lehet ilyet nem enne Vex mert túl édes neki.
Morogva grimaszolok őt bámulva, amiért titkolózik. Miért említette meg egyáltalán, hogy kitalált valamit mára, ha utána direkt nem akarja elmondani? Ez kegyetlenség.
- Hát rendben, akkor majd amíg zuhanyozol, addig átöltözöm. – még nincs kedvem felállni, most öltöztem csak fel nemrég, nincs kedvem most átöltözni, előbb még megiszom a kávém és csipegetek a palacsintából.
A szavai hallatán játékosan ránézek a tenyereimre.
- Ennyire rosszul csinálom? – megpróbálom kihasználni, hogy a reggelire koncentrál, és csínytevő mosollyal benyúlok a paplan alá, hogy rásimítsak Vexre. Tökéletesen tudom mire célzott és hogy értette, de kizárt hogy kihagytam volna ezt a magas labdát, és ha nem vette észre időben a kezem mozgását, akkor biztos mindent meg fog érni a meglepett arca (remélem). Azért nem leszek annyira gonosz, hogy sokáig pimaszkodjak most vele, meg aztán a végén úgyis csak megint én innám meg a levét, így egy megadó sóhajjal hamar húzom is vissza a kezem. – Igenis sensei, értettem. Mindent beleadok. – mosolyogva ülök fel, finoman jelezve, hogy véletlenül se értettem félre az előbb, csak viccelődök.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #40 Dátum: 2019. Jan. 18, 17:11:35 »
- Látom-látom.- szívesen menekülne már a téma elől, nincs rosszabb egy asszony haragjánál, és Vex legyen akármilyen erős is, nem akarja, hogy Dionból is ki törjön az a tomboló düh, és harag, amikor egy nőt véletlenül rossz néven szólítanak, még ha az nem is egy másik nő neve volt, bár belegondolva, lehet az még rosszabb is, hogy Vex egy férfi és játék karakter nevét mondta.
- Ááááá… úgy mondod, mintha nem lenne jó az, amiket művelek veled elalvás előtt.- szemtelenül vigyorogva dobott egy puszit Dion felé. Hiszen ha olyan rossz lenne, akkor DIon se adná ki azokat a hangokat.- Hát na, nem igazán tehetek róla, egy igazi álom valósult meg. Amikor már temettük az egész sorozatot, és azt hittük, hogy egy köcsög lesz a főszereplő, vagyis, hogy egy köcsög miatt lett vége az egésznek, erre tessék, megkaptuk azt, amire vártunk. Olyan ez, mintha te is olyanokat öltél volna, hogy csak na, utána meg elzárták a csapot, és éppen csak valami volt, de BUMM, és megint itt van, felcsillant a remény.- lelkesen csacsogott tovább.- Igazából nem is kell, hiszen ha velem vagy, ébren is álmodok.- vigyorogva Dionra kacsintott.
Vigyorogva állta azt a nyelvnyújtást, hát igen, lehet nem tetszett DIonnak az, amit Vex mondott, de hát mint a barátja, ezt megengedheti magának.
- Az én kegyetlen kis gyilkos tündérem.- megengedi ezt magának Karasu, hogy így hívja Diont, és ez még nem is annyira durva, tudná fokozni ha akarná, csak éppen nem akarja, és így talán Dion is lenyugszik, hogy hozzá tette a gyilkos részt is.
- Áááááá! Azért nem kell ennyire lelkesnek lenned a cuccok leamortizálásában, jók azok úgy, ahogy vannak.- folytatva a játékot, kissé rémült, de azért megjátszott tekintettel nézet Dionra, szemében reménykedéssel, hogy csak viccelt a kicsikéje.
- Persze, hogy van, de én azt mondom, hogy az én tükrösöm inkább olyan bele a serpenyőbe és mehet a menet, olyan lesz amilyen lesz, se több se kevesebb. Igazából még egyáltalán nem ettem amcsi palcsit.- nem kerüli el a figyelmét az a kis gyalázat, hogy Dion bizony lopott a palacsintából, de nem morog rá, nem lenne az túl szép, és egyébként is, ha már megküzdött a konyhával, csak nyugodtan csipegessen, és látva, hogy a szirupba mártja, Karasunak is támadt egy ötlete, hogy hol és mire tudná használni azt a szirupot.
- Rendben, sajnálnám ezt a ruhát, ha tönkre menne, még ha te nem is.- ismeri már annyira Diont, hogy nem izgatják a ruhái, de azért Vexet igen, főleg, ha olyanok, mint amit most is visel a kedvese.
- Hogy mi?- nem igazán figyelt, az evés jobban lekötötte a figyelmét, csak azt vette észre, hogy valami kutakodik a paplan alatt, és oda nyúl, ahova általában este szokás. Nem is marad hatás nélkül, elkerekedtek Karasu szemei és meglepett O-t formált az ajkával, a lábai is mozdultak, enyhén meglökve a tálcát, de szerencsére le nem borítva a tartalmát.
- Nanananananana!- nem lenne ellenére a folytatás, de akkor a mai napból már megint nem lenne semmi, még szerencse, hogy Dion kihúzta a kezét a paplan alól.- Na azért, mert ha folytattad volna, akkor esélyes, hogy ma se lett volna edzés.- gyorsan kapkodta a levegőt, kissé hevesebb szívdobogással, de azért vigyorogva nézett Dionra, szemeiben játékos csillogással. Érti Vex a tréfát, még ha ilyen váratlan és kissé aljas is volt az. Da majd vissza fogja kapni, az már biztos, csak még ki kell találnia azt, hogy hogyan is.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 287

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #41 Dátum: 2019. Jan. 18, 23:01:15 »
- Kegyetlen vagy. De úgy tűnik, neked nem Elég jó. – muszáj valahogy valamivel visszavágnom a szemtelen vigyorára, mielőtt megint elkapna a sarokba szorított vad érzet. És részben még igazam is van, hisz ha ennyire másra van rápörögve… De lassan muszáj ejtenem a témát, kezdem túlragozni, és így már lassan olyan feelingje lesz, mintha tényleg zavarna vagy dühítene. Ahogy hallgatom Vex áradozását, csak egy mosollyal egybekötött szemforgatással reagálok a hallottakra. Hát, legalább van, ami ennyire fellelkesíti… – Remélem hamar kijön az a játék, mielőtt még megbolondulsz a várakozástól. Kellene már neked egy jó adrenalinnal felfűtött kiadós harc. – szélesen mosolygok, jobbat úgysem tehetek. Ha lenne elég kihívása a valóságban, nem egy játék lelkesítené fel ennyire. Illetve lelkesítheti, de nem ennyire megszállottan. Biztos neki is hiányoznak a csaták… - Ne próbálj puhítani ilyen nyálas dumával. – annyira túlzónak hat, már-már zavaróan, mégis a fejembe szökik a vér, és ez zavar a legjobban. Tényleg nyálasnak és túlzónak találom, mégis zavarba hoz és nem is értem… gyerekesen duzzogva inkább iszok még néhány nagy kortyot a kávémból.
- Mmmmm! – fájdalmasan felnyögök, hogy még mindig ott a kis jelző. Hiába próbálom megállni, nem sikerül, hogy ne fújjam fel morogva úgy az arcom, mint egy ötéves. Még a tündért hajlandó lennék lenyelni, de… Vex mindig kicsinek meg picinek hív, mikor tudja, hogy ez szinte már nevetséges komplexusom. Az őrületbe kerget vele, de minden bizonnyal ez is a szándéka. Nem mintha ő ne lenne szintén kicsi az adjuchasok méreteihez viszonyítva…
- De egy idő után olyan unalmas. – egyre csínytevőbb lesz a mosolyom, és a játékosabban csillannak a kékjeim. Ha már ő is szokott az én idegeimen táncolni, vicces, mikor én szórakozhatok vele.
- Még szerencse, hogy a szakácsművészet nem olyan megszállottan vonz téged, mint a játékaid, mert akkor jó nagy kioktatást kapnék, mit hogyan kellene tökéletesen. – az egyszerűséget se könnyű lemásolni, ha valaki rágörcsölve törekszik arra. Pont a túlzott odafigyelés miatt lesz akkor elrontva, ezt a saját káromon tapasztaltam meg, de ha Vex nagyon ki lenne az ilyesmire élezve… talán hosszabb ódákat kapnék, mint amit a játékaira kapok általában. – Akkor remélem ízleni fog. Nagyjából olyan, mint a rendes, csak jóval vastagabb. – na jó, ez nem csak ennyiből áll, de nagyvonalakban igen. Bár az amerikai palacsintatésztába sokszor nyersen is belenyalnak, hogy mit tegyenek még bele, mivel ízesítsék, mert azért vastag ízetlen tésztát senki se akar enni, és mivel a fanyar ízeket szereti, ha azzal akarná enni, a baracklekvár elméletileg kissé fanyarkás ízű. Én maradok a juharszirupnál.
- Tönkre nem hiszem hogy menne, attól függ mit találtál ki. – egyszerű gyakorlatoknál maximum mehetne a mosásba, akkor menne tönkre, ha felsérteném, azt pedig két módon lehetne csak. Eséssel, vagy ha támadást kapok be. Most már kezdek tényleg nagyon kíváncsi lenni, hogy mit tervez.
- Süket! – forgatom a szemem még mindig mosolyogva, mert bizony viccből feltett kérdésre nem is kell nekem válasz, azon meg már önmagában jót szórakozom, hogy ha már megint kétértelműen beszél, képes így leengedni a védelmét. Hát, most megérdemli! A reakciójára ezer wattos fültől fülig mosoly költözik az arcomra, de ahogy megszólal, nem bírom ki, hogy ki ne törjön belőlem a nevetés. Ha nem tudnám, hogy százszorosan kapnám ezt vissza, biztos még egy lapáttal rátennék, és ami azt illeti, elég nehezen tudom megállni, hogy ne tegyem, de épp elég nekem, ha Vex csak este kínoz meg.
- Á, csak kissé feszültebb lettél volna. – csibészi mosollyal nyújtom ki rá ismét a nyelvem pimaszkodva, kicsit a vállaimat is megmozgatom, akár egy macska. Vexet ismerve simán képes lenne csak közölni, hogy ugrott a program, és én lennék az utolsó, akinek ebbe beleszólása lehetne. Még ha próbáltam is bármikor, tett róla, hogy ne álljak ellen, és ez elég bosszantó. Még csak vissza se tudom a legtöbbször ezt adni neki, mert ő még örülne is neki... Bár… talán a játékát nem engedni játszani… na majd ha kijön az a játék, amire ennyire vár!

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #42 Dátum: 2019. Jan. 19, 12:53:14 »
- Az Elég jónál sokkal jobb, de ezt tudod te is jól.- vigyorogva vágott vissza Dionnak. Tudja, hogy kedvese csak piszkálni akarja, semmi egyéb, és meg is tudja érteni Vex, de attól még hagyni nem hagyja, legalább már nem a játék miatt kapja Karasu a fejmosást, vagy legalábbis valami olyasmit, inkább addig üti ezt a vasat még meleg.- Március 8. És abban igazad van, hogy lehet nem ártana valami olyasmi, egy jó véres, végtagvesztős harc, robbanásokkal, csonttörésekkel, és minden mi jó és szép.- szakadó ruhákat nem említi, ha bármi előnye is van annak, hogy nem harcolt egy ideje, az az volt, hogy a ruhatára se lett kevesebb. Emlékszik még a régi időkre, amikor gyakoriak voltak, hogy szerencsétlen egyenruhája darabokban volt, vagy megégett, éppen javíthatatlanná vált. Fájt a szíve, hogy ki kell dobni, de megtette, felesleges lett volna meghagynia.- Oké, nem próbállak, de azért jó látni, hogy még mindig pírral tudom elönteni az arcod.- játékosan elmosolyodott, még így is, egy év után is képes volt erre, hogy előhozza Dionból a pirulást, mi ez ha nem siker?
Inkább nem is folytatja tovább a kicsizést, ismeri már ezt a nyögést, és ha tovább menne ezen az utón, abból a végén még duzzogás lenne, vagy morcosság, egyiket se igazán szeretné, inkább engedi, hogy ez a kis téma elszálljon a szélben, mintha itt se lett volna.
- Már a cuccok? Háááát, éppenséggel még műkődnek, és hasznosak, addig nem mondanám, hogy unalmasak, na meg kellennek azok, min szedném le a filmeket, vagy tudnám meg a játék híreket?- azért ezek mind elég fontos dolgok voltak, nem lehet csak úgy elhanyagolni őket, még akkor se, ha Diont annyira nem érdekelte.
- Ha nem járna annyi mosatlannal, akkor lehet, hogy érdekelne, de így inkább maradok a könnyen, és kevés kupival járó kajáknál, vagy a gyors levesnél, az is finom, még ha éppen nem túl egészséges. És dehogy adnék.- biztatóan Dionra mosolygott, és azt nem tette hozzá, hogy csak akkor adna, ha valami olyat akarna csinálni, amire tényleg oda kell figyelni, akkor nem árt, ha valaki fogja a kezét.- Hát, ha olyasmi, akkor biztos, hogy jó lesz.- tépett is egy darabot, és két falat tojás közt betolta az arcba, és elégedetten rágta, majd nyelte le.- Ja, tényleg olyasmi, mint a rendes.- bár nem rakott rá semmit, de hát ez volt a kostoló csupán, semmi más.
- Akkor se kockáztatnunk, na meg még elvonná a figyelmemet ez a ruha.- szó mi szó, túl jól állt DIonnak, még szép, hogy inkább arra figyelne Karasu.
- Te meg egy galád banyoca.- nem számított ilyen aljas trükkre, még szép, hogy meglepték vele, és bevágott egy hülye fejet, még ha más alkalmakkor örülne is egy ilyennek, azért most pont nem, nem akarja kidobni a lepedőt, ahhoz még túl jó. Dion nevetésére pedig egy nagy sóhajjal egybekötött vigyorgással forgatta csak a szemeit.
- És merevebb.- vigyorgott, és inkább folytatta az evést, nem kell már sok, és a tojás el fog kopni, utána jöhet a palacsinta és a kávé is, majd egy jó cigi és utána egy még jobb zuhany, hogy frissen kezdjék a napot.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 287

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #43 Dátum: 2019. Jan. 19, 16:03:58 »
Nem teljesen így értettem, hanem, hogy nem eléggé ahhoz, hogy ne a Devil May Cry körül forogjon minden gondolata, de ezt már eszemben sincs hangosan ragozni, nem érdekel hogy ennyire rá van pörögve, legyen csak, már csak az hiányozna a fejemre, hogy én kerüljek a játék helyébe. Azért próbálok gondolkozni valami visszavágás félében, de már nemegyszer fejtette ki nekem bővebben, hogy neki is az elég jónál sokkal jobb, és vak sem vagyok. Így nehéz mivel visszaütnöm azt a labdát.
- Jól van… egyelőre kielégszem ennyivel. Most már tényleg békén hagylak… egy ideig. – ismét egy széles mosoly az utolsó szavamhoz. Hát igen, szeretem piszkálni, de ő is engem, szóval kvittek vagyunk. – Biztos vagyok benne, hogy remekül feltüzelne. Rád férne, mielőtt egy idő után azon kapod magad, hogy olyan rég harcoltál komolyabban utoljára, hogy berozsdásodtak a reflexeid és a támadások meg a védekezések. Nem csak erőben kell a toppon maradni. De azért a végtagvesztéseket inkább kerüld. Rossz lenne egy kézzel videojátékoznod onnantól. – szenvedélyem a harc, így mindenképp csak ajánlani tudom. Vex is hollow, és akármennyire elemberesedtek az itteniek, a vérükben van a gyilkolás, akár tetszik nekik, akár nem. Csak a megfelelő körülmények a megfelelő ellenféllel, és előjön a harc iránti szenvedély, és az adrenalin az egekbe szökik. Jobban felpezsdítené a vérét, mint a játékai, és ki tudja, más értelemben ugyan, de ha olyan a harc, akkor talán még a szexnél is. Viszont azért a végtagszakadást mellőznie kellene, hacsak nincs valaki, aki vissza tudja neki varrni. – Persze, ha ilyen túlzó hülyeségeket mondasz. – tudom, hogy nem kellene puffognom, kívülről csak ez látszik, azt nem biztos, hogy sejti Vex, hogy magamra morgok ilyenkor inkább, amiért egy ilyen baromság tényleg kicsit zavarba hozott, és fel nem fogom, hogy miért. Nem igazságos rá nézve, ő csak kedveskedni akart, legalábbis gondolom, nem letolást vagy mérgelődést érdemel.
- … És aludnál nyugodtan. – direkt ezzel még kiegészítem az utolsó szavait. Mondhatnám, hogy ha a laptoppal történik valami, még mindig ott van a mobilja, vagy egy gyors út és már le is nyúl új laptopot, de legutóbbira biztosan megint a könyvjelzőit és előzményeit hozná fel példának. Attól még vigyoroghatok továbbra is pofátlanul, hisz valójában eszembe se lenne a cuccainak ártani. Ha nem vette volna észre, eddig elég nagy odafigyelést próbáltam tanúsítani minden tulajdona irányába. Ha voltak törések, vagy rongálások, azok csak balesetek voltak, például konyhai fiaskók. Arra viszont nem emlékszem, hogy volt-e bármi is szándékos. Nem mintha lelkiismeret furdalásom lenne, ha törnék jó pár dolgot, de ha már befogadott, megadtam neki, és az otthonának is ennyi tiszteletet.
- Nekem tetszenek a kissé bonyolultabbak is, érdekesen hangzik néhány. – bár fene tudja, mennyire számít bonyolultnak egy cordon bleu vagy egy sajttal leöntött hús… A sütemények, na azok bonyolultak.
A palacsinta miatt nem félek, égettem egyet-egyet oda, azokat bizony kár lett volna kidobni, így jó, hogy tudom milyen a tésztája íze. Puha, vastag és tökéletesen átsültek, nem maradt nyers. Ami azt illeti akkor meg se tudtam volna fordítani, mert pont a közepe sült meg utoljára.
- Ó, azért kár lenne. – ismét pimasz csalafinta mosollyal figyelem rezzenéstelenül. Néha nagyon is jól jön egy komolyabb figyelemelterelés. Például gyakorlóharcok esetén, meg persze élesben, de utóbbi nem jöhet szóba. Talán még az előbbi se, de ártani talán nem árthatna túl nagyot egy kis figyelemelterelés. Azért remélhetőleg a melegítő látványa nem fogja majd akadályozni Vexet.
- Ezt sose tagadtam. – elkuncogom magam a vádra édesen elmosolyodva, miközben a hasamra fordulok, úgy pislogok fel rá csalafinta nagy szemekkel. Jó, néha még én is érzem, hogy eléggé macskás a viselkedésem, főleg ha incselkedem vele, de nem tehetek róla, jön magától.
- Az úgyis elmúlik. – lehet, hogy a feszültség kicsit megmaradna, de a merevség nem biztos, hogy sokáig, főleg ha elvonja valami mással a figyelmét. Annyira nem aggódnék én érte.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #44 Dátum: 2019. Jan. 19, 16:30:20 »
- Egy ideig az pont jó is lesz, megjelenés után olyan 10-15 óra lesz, mire befejezem.- elsőnek, de ezt már nem teszi hozzá, biztos, hogy nem egyszer fogja végig vinni, de nem is kétszer, annyi mindent fog belőle kihozni, amennyit csak tud. Hisz ki tudja, hogy mikor lesz újra lehetősége játszani vele? Pontosabban egy új részel.- Ebben mondjuk van valami, nem kizárt, hogy tényleg kissé romlik a reflexem meg minden, ha nem használom őket olyan gyakran mint kéne. Végtagveszteségeket? Áh, nyugi, visszanő.- szélesen, fogvillantással elvigyorodott, és így nézett Dionra. Bár lehet lassan nem ártana megosztani Dionnal, hogy igazából Vexnek két ressurectión alakja is van, és bár mindegyikben képes gyógyulni, de a második az igazi, amikor már a babák se kellenek, azok nélkül is helyre tudja hozni magát, már ha éppen nem gondolt úgy a feje, hogy ideje más test után nézni, mert abból már Karasu se lenne képes felépülni, ott lenne vége a pályafutásának.
- Veled és a szépségeddel kapcsolatban semmi se túlzás.- kedvesen Dionra mosolygott, és tudja, vagy legalábbis sejti, hogy ennek is egy pirulás lesz a következménye, de Dion megérdemli, hogy ilyeneket mondjanak neki, főleg, mert Karasu szemében ez így volt.
- Így is elég nyugodtan szoktam aludni.- valaki tesz róla, hogy ha volt is valami harag, idegesség benne, az bizony az este eltávozik belőle, és kielégülve, nyugodtan tudja álomra hajtani a fejét, úgy alszik, mint egy kisbaba, csak szerencsére az ujjait nem szopja.
- Néha többe kerül a leves, mint a hús. Előkészülni, meg minden, eh, a lustaság gyakran nagyon nagyúr szokott lenni. Tapasztalat.- ismeri magát annyira, hogy túl lusta lenne olyan kaják megcsinálására, amikhez túl sok idő, vagy éppen pepecselni kell, mintha fürj tojást kéne megfőzni és leszedni a héját, na azt soha többé.
- Ó, de mennyire kár lenne, más alkalomra kell tartogatni.- van is pár ötlete, hogy milyen alkalmakra lenne jó, és biztos is, hogy meg fogja osztani Dionnal, csak nem most, mert akkor a végén még meg is csinálnák, és nem lenne semmi a napból.
- Ej, de ne lenné lennyire büszke rá.- Vex is kuncogott, nehezen tudna haragudnia a kis banyocájára, még ha ilyen kis szemtelen is.
- Hááát, el múlni el, az igaz, de azért ott marad az bennem, hogy a fene, felhúztak mint a kakukkosórát, és utána ha más nem, hát magam kell lerendezni.- vigyorgott, és inkább elfogyasztotta a tojást és a bacont, majd kent némi lekvárt a palacsintára, és ahhoz kezdett hozzá.