Szerző Téma: Vex kocsmája - 4. torony  (Megtekintve 4515 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 335

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #60 Dátum: 2019. Dec. 04, 11:07:50 »
Nagyon nem jól fest ez az egész. Nem csak az, hogy félbe kellett hagynia a játékot, az a legkisebb gond, meg az se baj, hogy véres lesz a padló, fel lehet mosni, a gond az, hogy így néz ki Dion. Kezd olyan érzése lenni, hogy megint megengedte magának, hogy boldog legyen, és tessék, erre a boldogságának az oka oda lesz. Elég csak visszagondolnia, nem ez lenne az első eset, de legalább most itt van, és tud tenni valamit ellene.
- Aha, mert ha erre képes lennél, akkor nem így jöttél volna haza. Mint akit a Pokolból kergettek vissza.- igaz, látott már rosszabbat, járt már rosszabbul is, csak éppen van némi különbség. Kezdetnek az, hogy Karasu erősebb volt mint Dion, és kibírja ezeket, és egyébként is erősebb volt a hierroja az átlagnál.- Még szerencse, hogy nem gondoltam komolyan a varrást. Még szép, hogy képességalapú lesz.- jó is lenne, ha varrni kéne, szándékosan olyanokat választott, akiknek ez a képessége, gyorsabb, hatékonyabb, hasznosabbak. S ideje is, hogy hasznát vegyék ezeknek az adottságoknak, mert ha nem, akkor kurva nagy baj lesz, annyi szent.
- Mit?- meglepve kérdezett vissza, valahogy most nincs kedve másra figyelni, csak is Dionra. Ám amikor megnézi Dion kezének nyomát, akkor látja, hogy a köpeny karja kezd odalenni.- Faszt se érdekli, csak egy köpeny.- szép is lenne, ha ezen akadna ki, hogy a fürdőköpenynek annyi. Csak egy ruhadarab, akár seggig is lemarhatná a ruhát, az se érdekelné most Karasut.- Kit érdekel az most? Majd átmegyünk azon a hídon, ha odaértünk, ha meg nem volt más választás, akkor nem érdekel, megérdemelte.- és ha egyébként is életben lenne még az az arrancar, aki ezt tette Dionnal, akkor Vexel kéne szembenéznie, ha meg kiderülne, hogy nem Dion volt az, aki kiprovokálta, akkor Vex saját maga vágta volna le annak az arrancarnak a végtagjait. S lehet ezzel saját magát köpné szembe, de a nagyja mellé menne, hiszen nem megölte, csak darabolta.
- Bírd ki még, hozom a dokit.- megnyitotta a Féreglyukat az egyik kis bázisba majd bezárta azt. Aki ott van, az tudja jól, hogy mit jelent, ideje jönni, mert Karasu akar valamit.

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
27 500 / 30 000

Hozzászólások: 258

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #61 Dátum: 2019. Dec. 07, 13:03:33 »
Nem emlékszem, hogy láttam volna valaha is ilyen aggodalmas tekintettel nézni. Igaz, mióta vele vagyok, nem igazán sérültem meg durvábban. Volt egy-két eset más arrancarral is, viszont rendbe raktam magam, mielőtt hazaestem volna.
- Csa… csak mert pár Exequias tag nem szállt le rólam, és visszarángattak, meg végig a fél városon magukkal. Ha… ha megpróbáltam volna újra feloldani az erőm, biztos összeesek. – nem tudom, mennyire ront a magyarázkodásomon a habogásom. Igazából nem éreztem eddig túl vészesnek, ha békén hagytak volna legalább fél órát, kifújom magam, és akkor kockázat nélkül talán fel tudtam volna egy pillanatra úgy oldani, hogy utána még sétálgatni is tudjak, de nem, azonnal kelljek fel, másszak vissza velük a városba, és még onnan is tovább. Nem a seb a gond, az még tüzelt is a harc során, a gond itt azokkal a maszkos rohadékokkal volt. Csak rontottak ezzel az állapotomon, és nem hagyták, hogy rendbe hozzam magam, most meg már még szarabbul vagyok. – Té… tényleg nem olyan vészes. Meg tudom oldani magam… Csak… nem akarok elájulni.
Oké, tény, hogy én is érzem az erőtlenséget a hangomban, és a poklos résszel kapcsolatban, mivel tetőtől talpig ciklámen vagyok, és persze a másik véréből is került rám valamennyi, szóval ilyen-olyan, inkább hasonlítanám magam valami tizennyolc karikás Barbie horrorból szalajtott szereplőhöz. Azon az álláspontomon viszont nem szeretnék változtatni, hogy még itthon se szeretnék elájulni. Útközben egyszerűen kizárt dolog volt.
- Amit… tettem. – lehelem elfúló hangon. Nem a seb miatt, hanem mert biztos lett volna több alkalmam nem gyilkossággal véget vetni a mai napnak. Nem álszentség, szeretek ölni, és nem sajnálom annak a csajnak az életét, Vex miatt érzek csak bűntudatot. Nem is baj, hogy azt hiszi, a köpeny miatt kérek bocsánatot, annál később érti csak meg mire gondoltam. És persze amiatt is bocsánatot szerettem volna kérni.
Nagyobbra nyílnak a szemeim a kitörését hallva. Mindenre számítottam, csak arra nem, hogy azt fogja mondani, hogy nem érdekli. Lehet egy-két óra múlva, vagy holnap már más lesz a véleménye, de most láthatóan könnyebbülök meg a szavai hatására.
- Talán… életben maradt volna, de… nem akartam neki még egy lehetőséget adni a jövőben. – több lehetőség is már végigfutott az elmémben, de az egyikhez kevésbé fűlött volna a fogam, mint a másikhoz. Ha Féreglyukkal azonnal idemenekülök a harc elől, a gorilla életét tettem volna kockára, utáltam volna magam a gyávaság miatt, és persze Vex fürdőköntöse alá sem bújhatok a 365 nap minden percében. Makacs vagyok és önfejű, ezt Vex is tudja.
- Várj, tényleg jól vagyok… - hiába próbálok utána kapni, még fel is állni, már meg is nyitotta a kaput, majd zárja is be. Zavarodottan pislogok fel rá, hogy ez most mit is jelent. Akkor mégsem hoz senkit? Vagy már hozott is? - Ne menj el... - nyafogom aggodalmasan. Hiába féltem, hogy mennyire lesz dühös rám, ő az egyetlen, akiben teljesen és feltétel nélkül megbízok, és biztonságban érzem magam. Megnyugvással tölt el, ha itt van mellettem, és nem az ereje miatt. – Pedig ennyibe nem halnék bele... Azért ihatok addig valamit?
Ha már a térdemen vagyok, kicsit vontatottan talpra kényszerítem magam, de azonnal jobban bele is nyilall a fájdalom az oldalamba. Talán egy fokkal jobban érezném magam, ha kerülne némi folyadék a szervezetembe. Nem mintha számítana, de hátha. Igaz, gondolkodok azon, hogy inkább visszaülök, mert nagyon nincs kedvem megint nagy nehezen sétálgatni, de Vex aggodalmas, parázsló rubintjai alatt úgy érzem magam, mint aki bármelyik percben meg fog halni. Azért remélem nem így van.
~ Bírjam ki még… ilyen súlyos lenne? – értetlenül emelem el a kezem az oldalamról és nézem meg a sebem. Csúnya, de… ennél rosszabbal is mászkálnak. Adjuchasként is szereztem pár szép sebet, így nem újdonság a fájdalom se. Lehet keresnem kellene egy tükröt…
Csak sóhajtva pillantok a tenyereimre is. Legalább a kezem meg kellene mosnom, mielőtt hozzáérnék a hűtőhöz, vagy bármi máshoz. Remélem olyan jön, akinek fizikai kontaktusra van szüksége, mert akkor előbb mondana búcsút a kezeitől, mielőtt begyógyíthatna bármit.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Dec. 07, 18:58:22 írta Dionisia Maribell Vega »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 335

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #62 Dátum: 2019. Dec. 22, 10:31:20 »
Ez tényleg kellett a napjához, pedig amikor már kezdtek jól alakulni a dolgok. Nyugalom volt a környéken, béke, és erre tessék, valami fasz belekötött Dionba, és most itt vannak. Ha tudná, akkor dühében kiengedné a reiatsuját, csak azzal többet ártana, mint használna.
- Csodás, akkor velük se árt majd elbeszélgetnem.- ha pedig nem fogják megérteni, akkor lehet nem árt majd, ha néhányuknak majd bemutatja a falat, közelről, csak hogy ismerjék meg a szilárdságát.
- Na ja, nem olyan vészes, csak éppen nem akarsz elájulni, hát ja, ez a legpontosabb definíciója annak, hogy nem vészes.- ha nem kenné össze a saját orrnyergét, akkor most biztos megdörzsölné azt, amiért Dion ennyire ellenkezik és hülyeségeket beszél. Szeretné tudni, hogy mégis mit csinált, hogy ilyen makacsokkal hozza össze a sors. Talán előző életében bébi fókákat vert agyon, és ez a büntetése.
- Azt megtetted, most nem, majd később ráérünk foglalkozni vele.- maximum majd utána fog Dion kapni egy fejmosást, de most inkább arra kell figyelni, hogy összefoltozzák, rendbe szedje magát, és majd akkor, ha készen áll rá, kap egy letolást.
- Értem. De majd átmegyünk ezen a hídon, ha odaérünk.- érti arra, hogy ha Dion rendben lesz, akkor megbeszélik a történteket. Persze az az arrancar se volt normális, aki Dionra támadt, hiszen eléggé tudott tény, hogy kivel is van, de mindig is voltak hülyék.
- Egy faszt vagy.- kezdi fárasztani, hogy ezt mondogatja Dion.- Nem megyek.- nem is tervezte hogy megy, csak jelzett a másik oldalnak, hogy jelenés van, és ideje jönni.- Nem, előbb rendbe rakunk, majd utána, csak kifolyna az oldaladon.- vagy nem, de nem kockáztatnak, majd ha megérkezett a doki, utána ihat Dion, de addig semmi.
Pár másodperc, és nyílik az átjáró, és megérkezik a doktor, egy arrancar, ki nem lógna ki a tömegből. Szavak nélkül is tudja, hogy mi a dolga.
Dionhoz lépdelt, és széthúzza a kabátját, hümment párat, dörzsölgeti az állát, majd egy kört ír le a seb körül, ami körbe veszi azt, és vékony vonalak futnak keresztül rajta, és elkezdi a gyogyítást.

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
27 500 / 30 000

Hozzászólások: 258

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #63 Dátum: 2019. Dec. 25, 21:43:18 »
- Azt hittem meg fognak ölni… - fájdalmasan felsóhajtok a szavakra. A nyelvem hegyén van a megjegyzés, hogy valószínűleg úgyis annyit fognak majd mondani, hogy csak parancsot teljesítettek. Mégse ezek a szavak jönnek a számra, főképp a nekem okozott kellemetlenségek miatt. Hiába az egyik kabátja takar már csak, azt valószínűleg csak azért adta, mert szúrtam a szemét, nem jó szándékból. Ha abból szorult volna beléjük kevéske, előbb elkísértek volna ők valami gyógyítóhoz, és csak utána cibáltak volna át a fél városon, de nem. Miért is tették volna, gondolom az nem szerepelt a kapott parancsban… Ezért is tetszene talán a gondolat, és az elképzelt kép, hogy Vex esetleg a tőle megszokottnál nagyobb temperamentummal beszélgetne el velük.
- Oké, eléggé csúnya. Csak úgy értem, hogy ez még nem halálos… azt hiszem. – Vex tekintete miatt már kezdek kételkedni ebben. És még nem is tudja, hogy egyáltalán nem érzem jól magam és még kicsit szédülök is, de inkább én is próbálok nem foglalkozni vele, ha tehetném megfeledkeznék az egész napról. Elég nekem a harc utáni eseményekről is bőven, csak amíg idáig eljutottam, kellemetlenségek esnének ki, nem kellene még őt is fárasztanom ezekkel.
Egy „rendben”-nel szívesen válaszolnék a halasztásra, ha nem köhögnék fel ismét egy kevés vért, amit próbálok a tenyeremmel védeni, nehogy szétmarjam a padlót. Igazából kezdem úgy érezni, mintha erőltetném a fejmosást, úgyhogy inkább most akkor a szavaihoz hűen, egyelőre hagyom a magyarázkodást. Nagyon nem vágyom a vádló tekintetekre tőle, és talán még a csalódottságra is, amiért bízott bennem, én meg… De nem akarom azt se, hogy azt higgye, el akarom titkolni, és biztos vagyok benne, hogy olyan gyorsan fog ez végighaladni a városon, mint a bozóttűz, hogy meghalt egy espeda, és inkább tőlem tudja meg Vex, mint mástól hallja vissza.
- Rendben, nagyon rosszul érzem magam… Most boldog vagy? – nem humorizálok, egyértelmű a halvány grimaszomból, hogy komolyan beszélek. Nem arról van szó, hogy a saját párom előtt nem akarnék gyengeséget mutatni, vagy derogálna, hogy segíteni szeretne és próbál, egyszerűen csak harcos vagyok, számomra mióta az eszemet tudom a túlélést jelentette, hogy a sebeket minél inkább el kell viselni. Nem gyengeséget nem akarok mutatni, hanem erősebb szeretnék lenni, és még ilyen szempontból sem hagyom abba a küzdést. Magam is úgy próbálom érezni, hogy nincs gond, nem csak vele elhitetni.
Fájdalmasan huppanok vissza a fenekemre, de képtelen vagyok ezzel törődni, mikor ilyen bolondságokat mond.
- Ez nem egy rajzfilm, ahol belelősz pár helyen a másikba és abból úgy fog folyni ki a víz, mint egy szitából. – csak pislogni tudok. Inkább tudnám elképzelni, hogy átlyukasztotta a lépem, de nem kizárt, hogy a gyomor is kapott, ezt viszont előrelátóan nem jegyzem meg Vexnek. Nem kell rontanom a saját helyzetemen ha nem muszáj. Bár gondolom, hogy csak viccelt. Mindig ilyen béna poénjai vannak, talán a helyzetet próbálja oldani, de ne így.
Egy idegen arrancar… Nem szimpatikus. A bizalmatlanságom megint egekbe szökik, és azonnal láthatóan merevedek meg, és feszül meg minden izom a végtagjaimban, főleg hogy gondolkodás nélkül hozzámér. Ennek elment az esze? Szerinte mitől foszlott, vagy foszlik szét minden ruhaanyag? És kizárt, hogy olyan hierrója lenne, mint Vexnek. Már lassan, ha nekidőlnék a kiengedett erőmben egy rácsnak, valamennyi idő után át is esnék rajta, ez meg itt fogdossa a kabátot. Bár nem figyeltem hol ér hozzá, azon bőven van még tiszta felület.
Ahogy pedig a kezével mozdul, ösztönös a késztetés, hogy megakadályozva elkapjam a csuklóját. Gyűlölöm ezt a kiszolgáltatott helyzetet, Vex az egyetlen arrancar, akinél nem az lángol fel az elmémben, hogy hasznot akarna húzni az elég hátrányos helyzetemből.
Nos, ha azt akarja ez a gyógyító, hogy a feje valószínűleg a helyén maradjon, valószínűleg nem tenne semmi meggondolatlant, amíg Vex is karnyújtásra van. És ha lemarnám a csuklóját a helyéről, már nem gyógyítana meg, szóval a kezem apró emelkedése után már lazulnak az izmaim, és azonnal visszaejtem a talajra. Nem akarom, és minden régi túlélőösztönöm üvölt, de nincs választásom, ez még mindig a város, és még ha a belső viszályok és versengések megmaradtak az arrancarok között is, mindenkinek van egy kijelölt dolga, amit normálisan el kell végeznie. Mint például most a gyógyítás. Legalábbis ezt mantrázom magamban. Ismét annyira primitívnek és ösztönlénynek érzem magam a városhoz képest. Még ha mentségemre is szóljon, sose kellett ilyen állapotomban más idegen hollownak hagynom, hogy meggyógyítson, akkor se igazi a kifogás.
Ahogy kezd eltűnni a seb és a fájdalom, úgy lélegzek én is fel. Van sok más vágás, zúzódás is a testemen, de bőven beérem ennyivel is egyelőre.
- Köszönöm. – motyogom végül egyszerre mindkettőjüknek, még mindig gyanakvó tekintettel méregetve az előttem lévő gyógyítót.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 335

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #64 Dátum: 2020. Jan. 05, 11:06:16 »
- Nem mertek volna.- aki nem volt tagja az Espadanak, azok joggal tarthattak attól, hogy mi történne, ha ártanak Dionnak. De még az Espada tagjai se lehettek biztosak abban, hogy sértetlenül megúszták volna a dolgot. Hiába nem Vex volt a vezér, az ereje miatt kevés dolog volt, amit nem tehetett meg, nagyon kevés.
- Akárhogy is nézzük, a vérveszteség nekünk se jó. Hátrány az emberi testnek.- azért ezt jó lett volna, ha valahogy kiküszöböli Aizen, mert így hiába is védi a hierro őket, ha átjutnak rajta, akkor a vágások megint csak gondot okoznak, és ha nincs megfelelő ellenlépés, ki is tudnak vérezni.
Nem tetszik Karasunak ez a vér köhögés, nagyon nem, ha nem lenne véres a tenyere, akkor most biztosan dörzsölné az orrnyergét, de nincs kedve a harcifestéshez.
- Nem, nem vagyok! Hogy a faszba lehetnék az?!- értetlenkedve nézett Dionra. Hogy lehetne boldog? Azért mert igaza volt? Más helyzetben lehet az lenne, de nem úgy, hogy a párja már-már majdnem darabokban van, és meg van lékelve, ez sok mindenre ok, csak éppen nem a boldogságra.
- Nem, ez nem az.- mondta ingerülten, és szerencséje Dionnak, hogy még visszatudja fogni magát Karasu, és nem engedi szabadjára a reiatsuját, azzal csak rontana a helyzeten.- De ez nem jelenti azt, hogy a mozgás jót tesz, pumpálnád ki magadból a vért, de annak inkább bent kell lennie.- még szép, hogy nem engedi, hogy felálljon, és igazából az se lenne jó, ha mindent összevérezne, maradjon csak egy kis pontot, onnan még feltakarítani is könnyebb lenne.
Megjött a doki, szerencsére a nem túl beszédes, jön, teszi a dolgát, és ennyi. S szerencsére Dionból se jön elő az erdőlakó Maugli, hogy ellenkezzen, vagy éppen meneküljön. Üljön meg a seggén, és hagyja, hogy a doki tegye a dolgát, ha rendes lesz, a végén még kaphat egy nyalókát is.
- Nincs mit.- mondta már valamivel nyugodtabb hangon. A doki pedig oda se bagózott DIonra.- Ennyi lett volna Doki, a felső polcról kettőt választhatsz.- bökött a pult felé, és ott is a piákra. Tudta jól, hogy egy kissé alkoholista a doki, aki nem is foglalkozott már mással, egyenesen a pulthoz sonidozott, és természetesen levette a két legerősebbet, és már ment is ki az ajtón. Tuti gyalogolni fog, hogy legyen ideje lenyelni az üveg tartalmát.
- Akkor most szépen ledobod a ruhákat, és mehetnek a szennyesbe, zuhany, és feküdj le, én meg felmosom a vért.- bár ahogy elnézi, mintha kissé maró lenne, lehet kelleni fog pár felmosó.

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
27 500 / 30 000

Hozzászólások: 258

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #65 Dátum: 2020. Jan. 07, 21:01:03 »
Halványan elhúzom a számat. Valahogy én nem vagyok ennyire biztos a dologban. Az az egész olyan, mint valamilyen szélsőséges szekta. Csak és kizárólag Seth az, akihez hűségesek. Na ők azok, akikből gond nélkül kinézném, hogy eléggé elvont pszichopaták ahhoz, hogy ne érdekelje őket, hogy Vex esetleg kinyírja őket. Ezt a bolondot se érdekelte látszólag, pedig az a kleptomániás egy Espada tag volt. Vagy talán csak arra játszott, hogy mivel lány, őt nem fogja bántani. Ami azt illeti én is így gyanítom. Bármilyen jól esne elméletben a bosszú gondolata, nem hinném, Karasu megtette volna, ha meghalok.
- Igen, ez igaz… De a belső vérzések se tesznek épp jót. – lemondóan felsóhajtok. Nem az zavart eddig leginkább, ami kifolyt, hanem ami inkább befele. Hiába van magas koncentrátumban jelen itt a lélekrészecske szám, és így Sokkal gyorsabban gyógyulunk még a megszokottnál is, néha nem elég gyorsan, és persze elég kényelmetlen és frusztráló tud lenni a fájdalom, ha sok ideig jelen van. Egy pillanatra még az is megfordul a fejemben, hogy talán még is bölcsebb lett volna azonnal megpróbálnom egy pillanatra feloldani az erőm, ahogy beestem az ajtón. Akkor Vex legfeljebb csak összekapart volna a földről, de nem kellett volna itt mellettem mérgelődnie és orvosra várakoznia aggodalmas arccal méregetve.
- Szarkazmus… – motyogom az orrom alatt. Mondhatja, hogy néha még mindig nem jövök rá egy-két célzására, de azért ő is nagyon könnyen szó szerint tudja értelmezni minden egyes szavam.
Egy pillanatra megdermedek, látva, hogy Vex egyre ingerültebb. Most végképp nem tudom megállapítani, hogy rám dühös-e, vagy magára a helyzetre, pedig nem mindegy. Egész nyugodtnak tűnt eddig, vagyis az aggódó tekintettől elvonatkoztatva, de most egyre mérgesebb kezd lenni. Lehet nem ártana befognom a számat, ha rám dühös.
- Tudom… de ezt mondd azoknak, akik miatt egy-két órát talpon voltam. – nem merem megkockáztatni, hogy többet, és remélem is, hogy nem. Ezek után viszont úgy érzem, néhány méter már igazán nem számít, de miért ellenkeznék? A legfittebb állapotomban sem tudnám megakadályozni, ha lent akarna tartani a földön, nemhogy most…
Nem csak attól sóhajtok ismét egy nagyot, hogy úgy tűnik elmúlt a fájdalom, legfeljebb fantomfájdalom maradt még meg néhány pillanat erejéig némi zsongással, semmi több, de attól is megkönnyebbülés jár át, hogy egy fokkal nyugodtabbnak tűnik Vex.
Épp nagyban ellenőrzöm az oldalam, hogy biztos jó munkát végzett-e, nem csak felszíneset, vagy valami ármány, mikor meghallom Karasu szavait. Meglepetten egyenesedem ki ültömben, és nagy zavart pislogással figyelem a pulthoz sonidozó, majd távozó arrancart.
- Fura alakokkal vagyok összezárva… – csupán hangosan gondolkodom döbbenetemben. Ez az alak meg sem nyikkant, szintén csak ami a legsúlyosabb azt tette rendbe, és úgy vitte el köszönet nélkül azokat az üvegeket, mintha járt is volna neki, pedig nem ez egy gyógyító dolga? Hogy helyrerakjon másokat.
A szennyes szót hallva még kicsit erőtlenül és kedvtelenül, de elnevetem magam.
- Ezek mennek a kukába. Meg kell szabadulni tőlük, mintha csak radioaktívak lennének. Amúgy sincs mit a szennyesbe dobni, nincs rajtam ép ruhaanyag… – jobb lesz tényleg, ha elmegyek lemosni magam, mert már vibrál a szemem a sok ciklámentől. Ahogy viszont a kelleténél talán gyorsabban felállok, egy pillanatra megtántorodom és muszáj egyet hátra lépnem, hogy megtartsam az egyensúlyom. – … Jobb ha nem érnek semmihez a szennyesben.
~ Franc ebbe az egészbe! – talán minimális utóhatása a szédülésnek, de próbálok inkább tudomást sem venni róla, inkább szerzek egy kukászsákot, és a fürdő felé veszem az irányt. Minél előbb megszabadulok mindentől, és lemosom magamról a vérem, annál jobb.
Miután a kezem lemosása után óvatosan letettem a mosdó mellé a hópelyhem, minden ruhát beledobok a fekete zacskóba, azután a tőlem telhető leggyorsabbam próbálom magam lemosni. Sietve emlékeztetem magam, hogy így, hogy már majdnem mindenhol csak alvadt vér van rajtam, vízzel hígítva nem lesz baj, nem lesz ideje semmiben sem még láthatatlan kárt sem tenni.
Többször is ellenőrzöm magam, de úgy tűnik tényleg teljesen rendbe tették az oldalam. Miután végeztem, mindenhol átmosom a zuhanyzót, hogy véletlenül se maradhassanak cseppek. Gyors hajszárítás, majd valami póló egy laza nadrággal, és már sietek is vissza a nappaliba.
Először csak óvatosan sandítok ki, és Vexet cigizés közben találom. Talán még mindig mérges? Picit muszáj hezitálnom, de nem akarok ágyban lenni. Párat lépek felé, azután már könnyed mozdulatokkal szökkenek is, hogy odakúszhassak hozzá az ölébe ülve.
- Már rendben vagyok, csak hadd maradjak itt még egy kicsit… - az oldalánál átölelve bújok a mellkasához, legalábbis ha engedi, és nem taszít el magától. Ha azt szeretné, hogy pihenjek, tudok tökéletesen a mellkasán is, nem vagyok fekvőbeteg.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 335

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #66 Dátum: 2020. Jan. 18, 12:37:21 »
Nem sok kedve volt veszekedni, de most Dion is kihozza Vexből az ideget, bár inkább az, amilyen állapotban volt Dion. Faszba az egésszel, hogy a hollowok már csak ilyen vérszomjas faj. Bár a sima hollowokat megérti, ösztönből cselekednek, de az arrancaroknak már van eszük, csak használniuk kéne, és akkor elkerülhetnék a felesleges áldozatokat, de nem, muszáj engedni a vérszomjnak. Faszt az egészbe.
- Ha kint rendbe leszel rakva, utána majd azt is megoldjuk.- nem hogy csendben maradna, tartalékolná az erejét, de helyette csak beszél és beszél, és persze fokoznia kell az egészet azzal, hogy belsővérzést emleget, nem mintha nem lenne már így is kész ideg Karasu. Rég érezte azt, hogy egyszerre egy egész doboz cigi kell, de most sikerült ezt kiváltani.
- Az, tudsz jobbat?- költői kérdés volt csupán, nem várt választ, és a tekintete is azt sugallta, hogy Dion jobb ha csendben marad, és nem válaszol. Ne fokozza.
- Fogom majd, ne aggódj.- tervezi, hogy elfog beszélgetni az illetékesekkel. Úgy fest, hogy Karasunak mégse elég nagy a hírneve ahhoz, hogy ne csináljanak ilyet, talán ha bever pár arcot, és eltör pár kart, akkor legközelebb kétszer is meggondolják, hogy így bánnak valakivel, aki Karasunak fontos.
- De legalább összeraknak.- kifújta a levegőt és a tarkóját vakargatta. Azzal kell főzni, amilyük van, nincsenek abban a helyzetben, hogy válogassanak.
- Akkor mennek oda, mosd le magad alaposan, ráérsz, addig én feltakarítok.- nem hagyhatja Dion vérét a padlón, nem lenne jó emlékeztető, és még csak jól se mutat, nem megy a toronyhoz.
- A francba.- nézegette a felmosó fejét, amiből nem sok minden maradt meg.- Tehát savas a vére.- jó ezt is tudni, és ha visszagondol, szerencse, hogy Karasunak erős a hierroja, és nem lett gond a második éjszaka, amit itt töltött Dion. Na de mindegy, a vér felmosva, a felmosó meg mehet majd a sivatagba. Egy féreglyuk nyit és zár, volt nincs felmosó.
Leült a kanapéra, és egyből rágyújtott egy szál cigire, és visszatér a játékhoz, nem mintha igazán tudna most arra figyelni, de valahogy muszáj elterelnie a figyelmét.
Nem állt ellen, hagyta, hogy DIon az ölébe üljön, így legalább tudja, hogy rendben lesz.
- Rendben van, és nincs szökkenés, ma semmi megerőltető.- ha azt hiszi, hogy ezek után pattoghat, mint valami labda, akkor nagy tévedésben volt.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
27 500 / 30 000

Hozzászólások: 258

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #67 Dátum: 2020. Jan. 20, 23:04:12 »
Nos, egy valamirevaló gyógyító, aki ilyen képességekkel rendelkezik, valószínűleg nem csak a felszínt húzza majd össze a képességével, de belül is helyrerakja a szöveteket, a többit pedig majd megoldja a szervezetem, és a sűrű lélekrészecske szám körülöttünk, de ezt az észrevételemet már inkább hagyom.
Ismét el kell gondolkoznom, hogy máshogy oldhattam volna meg, de nincs ötletem. Csak Vex mellett engedek egy idegen gyógyítót a közelembe ilyen kiszolgáltatott helyzetben, egyedül nem mentem volna, ráadásul azt sem tudom, merre van az orvosok szárnya. A városban bárhol máshol leülni pihenni így, kizárt dolog volt, a barlang pedig borzasztó messze van innen. Talán tényleg egy pillanatnyi resurrección, majd a teljes öntudatlanság lett volna a legjobb döntés. Azzal is megijesztettem volna Vexet, és biztos dühös is lett volna, de talán nem ennyire, és ennyi ideig.
Grimaszolva elhúzom a számat, egy aprócska sóhaj mellett. Ingerem lenne kijavítani, hogy nem az ő dühös válaszára céloztam, hanem az én kérdésem volt a szarkazmus. Én is tisztában vagyok vele, hogy nem örül, nem komoly volt a kérdés. Azonban még sose nézett rám így, ennyire ingerülten és figyelmeztetőn. Tényleg fogalmam sincs, rám haragszik e ennyire, vagy a helyzet csak, ami dühíti egyelőre, és ez nagyon elbizonytalanít. Nem vagyok ártatlan ebben az egészben, de nem akarom elveszíteni, vagy hogy megutáljon.
 - Ez igaz… Összeraktak volna akkor is, ha nem te hívod? – vagy ha nem kap érte piát? Bár ennyire nem akarom hangosan is túlragozni, azonban nem rossz, ha a jövőben tudni fogom majd, hogy esetleg az ilyen gyógyítók helyreraknának majd, bízhatok-e bennük ilyen téren.
Egy pár pillanatig hezitálok a fürdőbe indulással. Fogalmam sincs, menjek-e, vagy mit mondhatnék, csak tétován, zavartan nézem a vért a padlón. Ezt én okoztam magamnak, és én mocskoltam össze, nem Vexnek kellene feltakarítania. Azonban nem tudom, mennyire díjazná, ha zuhany előtt ilyen szakadtan, és vértől ragadtan erősködnék, hogy hadd takarítsam én fel. Azt sem kérhetem, hogy várjon vele, hagyja csak, amint kész leszek, feltakarítom, mert ez a vacak a végén szétmarja a padlót addigra.
Végül összeszorítom a számat, és kelletlenül, egy bocsánatkérő grimasszal bólintok, aztán vigyázva, hogy ne nagyon érjek semmihez, indulok a fürdő felé.
Már annak is örülhetek, hogy hagyja, hogy az ölébe üljek, és nem lök el, de az, hogy még csak fél kézzel se ölel magához, sok mindent elárul. Máskor is így van, de akkor általában azért, mert mindkét kezére szüksége van a játékhoz. Most úgy érzem nem igazán ez a legfőbb oka ennek.
A szavait hallva szorosabbá válik az ölelésem, miközben a mellkasába fúrva az arcom, bólintok. Nem akarok vele most vitatkozni, megemlíteni, hogy ebben aztán az égvilágon semmi megerőltető nem volt, és ha lett is volna, már nincs olyan mély, és súlyos sebem, ami a megerőltetéstől szétnyílhatna. Amennyire feldühítettem Vexet, és még hátra van valószínűleg a magyarázat, jobb, ha nem vitázom vele, és kivételesen azt teszem, amit mond. Ha már meggyógyíttatott…
- Követett engem az erdőbe. – pár percig csak pihenek a mellkasán, és ha nem kérdez, vagy mond semmit, felsóhajtva, sokkal nyugodtabban én szólalok meg végül. – Tudom, hogy még nem érdekel, de nem akarom, hogy rosszabbat feltételezz rólam, mint ami történt. Én is tudom, milyen problémás a természetem. – nem nehéz elképzelnem, hogy azt gyanítja Vex, hogy beleköthettem valakibe esetleg, vagy fordítva, és már ugrottam is. Könnyű kinézni belőlem, de fajtárs ellen az egy dolog, ha vérre megy, de életre, az már egészen más. Könnyű kiprovokálni nálam a harcot, a gyilkolást már egy fokkal nehezebben. Azt megígértem Vexnek. Talán nem is akar belegondolni, talán semmiféle feltevése sincs, hogy mi is történhetett pontosan, és csak én agyalom túl megint, de nagyon rossz érzéssel tölt el a gondolat, hogy mit érezhet, és gondolhat rólam most.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 335

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #68 Dátum: 2020. Febr. 03, 18:26:26 »
- Ő a Muroba tartozik, nem biztos, hogy ő lett volna az, de valaki igen. Ha már előléptettek Espada taggá, akkor nem hagytak volna kivérezni.- nem kerülte el a figyelmét az a szám se, de nem igazán van abban a hangulatban, hogy most azzal foglalkozzon és azt is tudta, hogy DIon mennyire nem szereti az egész várost, és a rendszert, és az okát is, hogy mégis miért maradt. Amiért Karasu hálás volt, nagyon is hálás, de attól még tombolt benne a harag, mint egy vulkán, ami hamarosan ki fog törni.
Csak azért nincs még darabokban a kar, mert ez még Freddontól maradt hátra, egy kis emlékeztető a múltra, hogy mik is történtek, és azért se, mert teljesen fel volt töltve. Marhaság lenne, ha egy tökéletesen jó kart tönkrevágna. S szerencsére nem arra megy most, hogy kimaxolja a játékot, amennyiszer meghalt, nem igazán lenne rá sok esélye. Csak azért játszik, hogy valami elterelje a figyelmét, de sajnos tudomásul kell vennie, hogy nem igazán megy.
Dion is előkerült, és Vex ölébe ült, szívesen megölelné, de akkor oda lenne a látszat, hogy nem lehet mindennel lekenyerezni, arra pedig nem árt adnia, nem lehet állandóan papucs. Még ha Diont nem is érdekli, a többi arrancart igen, ellent nem mernének Karasunak mondani, de azt se akarja, hogy a háta mögött kiröhögjék.
- Ilyen a fajtánk, amikor azt hinném, hogy mindenki marad a seggén, logikusan átgondolja, hogy nem kell egymással baszakodni, mert azzal csak magunknak ártunk. Erre tessék, Flawcsi ezt teszi. A kis hülye.- nem érzi a reiatsuját, nem nehéz kitalálni, hogy mi történhetett vele. De legalább Karasu cuccai biztonságban vannak, bár elég keserű öröm ez.- Akárhogy is nézem, az arrancaroknak problémás a természete, kinek hogyan és mennyire. Nyugi, nem rád haragszok, inkább az egész szarra.- fejét hátra vetette és a plafont kezdte bámulni.- Kezdem azt gondolni, hogy tényleg kell valaki, akinek a kezében az összes póráz, és féken tartja a fajtánkat. Ha azt csinálunk, amit akarunk, hamar mészárszék lesz az egész hely.- pedig tényleg csak annyira lenne szükségük, hogy átgondolják az egészet, és rájöjjenek, az összefogásban van a legtöbb lehetőség.

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
27 500 / 30 000

Hozzászólások: 258

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 25 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #69 Dátum: 2020. Febr. 06, 11:57:14 »
- Honnan tu…?! – szinte megugrom a szavai hallatán, egyszerre tölt el meglepettség és ijedtség is. Szinte meg is feledkeztem róla, pontosabban próbáltam tudatosan is elfelejteni az elmúlt egy óra kínlódást, de hamar leesik, mitől tudhat róla már most. Letekintek a combomra, amit hol takar még itt-ott egyáltalán a kabát, aztán egy nagy sóhaj kíséretében huppanok vissza a földre. – Én ilyen állapotban, számmal a combomon inkább érezném magam finomabb falatnak.
Már nincs gond, de akkor… engem nem hajtott ilyen ambíció, azonban sokan biztosan vágynának az Espada rangra, és ha így kínálná magát ezüsttálcán a lehetőség…
Nem akarom lelombozni Vexet, vagy ismét olyat mondani, ami nincs teljesen az ínyére, ezért se jegyzem meg kissé elhúzott szájjal, hogy mennyire nem igazán volt ebbe valójában túl sok beleszólásom, és hogy mennyire tartottam attól, hogy ha nyíltan ellenkezni kezdek az Exequias tagokkal, azután Sethtel, akkor a végén tényleg megölnek. Úgy éreztem, mintha körülöttem mindenki azt sugallta volna némán felém: „Ha élni akarsz, pofa be, és vállald el!”. Talán túlgondoltam. Talán tényleg csak borzasztóan bizalmatlan típus vagyok, és el kellene kezdenem lassan már jobban bízni a saját fajtámban, ahogyan Vex is mondja. Bár vicces több bizalmon gondolkozni pont most, mikor épp nemrég akartak felfalni.
Újabb aggodalomhullám söpör végig rajtam, ahogy kicsit eltávolodok a mellkasától, csak hogy az arcára nézhessek. Tudtam végig, hogy ismerte. Csak egy marék, a testén számmal rendelkező arrancar mászkál a városban, evidens, hogy az a néhány ismeri egymást, mégis, az ő szájából hallani a nevét…
- Sejtettem, hogy ismered. – motyogom még mindig kissé bűnös érzéssel. – Csak úgy izzott a szeme és a mosolya az ölni akarástól. Rég láttam ilyen tiszta tekintetet. Ha nem mondta volna is minden porcikámban éreztem a vérszomját. Elég nosztalgikus volt… De ha csak fele olyan erős lett volna, mint te… nekem végem. – belegondolva, mi lett volna, ha Espadaként közelében lett volna Karasu erejének, aminek mértékéről még nincs is fogalmam, mert ki tudja túlélném-e azt… szinte beleborzongok a gondolatba. Kicsit halkabbá, bizonytalanabbá válik a hangom. – Gondolkoztam azon, hogy ha már biztos nem élném túl, egy Féreglyukkal ideesni, hátha akkor lenne esélyem, de… nem tudom képes lettem volna rá. Mikor elküldtem a gorillát, mert nagyon rossz érzésem volt a lány mosolyát látva, azonnal célba vette a melákot és utána iramodott. Nem tudom, képes lettem volna kockáztatni az életét azzal, hogy én elmenekülök. – bocsánat kérő tekintettel próbálom Vex pillantását keresni. Ez másfajta bocsánat. Összesen két hollow van, akiért hajlandó vagyok az életem kockáztatni, és akár adni is. Vex, és Kermack. Amúgy is még mindig sokkal tartozom a meláknak az évtizedekig tartó pesztrálásért. Mikor arrancarrá változtattak és teljesen magam alatt voltam miatta, még járni is újra meg kellett tanulnom most két lábbal… a melák teljesen magát hibáztatta az egészért, és körül ugrált, ruhákat szerzett, folyton segíteni akart, erőltette a dolgokat, az agyamra ment. Olyan lehet már számomra, mint az embereknél az apák. Talán.
Nézem, ahogy hátra veti a fejét, a szavait hallva pedig talán még érezhetőbben is lazulok el az ölében. Akkor rám nem dühös. Vagy legalábbis nem akarja mondani. Hálásan puszilok a nyakába, és bújok oda a nyaka és válla közé.
- Neked egyáltalán nincs problémás természeted. – ami azt illeti Vex eddig az egyetlen kivétel, akivel eddig találkoztam. Neki nem problémás a személyisége. Vagy legalábbis az a része, amelyiket megismertem az elmúlt két évben, számomra nem volt olyan, amit problémásnak mondhatnék. Mindenki másban azonban ott volt a kétszínűség és az ármány. A Szentfazék az ellenszenvével, és másfajúakkal való haverkodásával, a Zabagép a nagyon fura stílusával, és hogy minden járkáló emberszerű lényt, akinek van lélekenergiája, ételnek néz, a kis kölyök, akit nem lehetett meggyőzni, hogy nem minden bűvészmutatvány és nem ember… Van még néhány, de azokat csak látásból ismerem. A lényeg, egyik se volt eddig azok közül, akikkel szót váltottam olyan, akihez nyugodt szívvel estem volna be ilyen sebbel az oldalamon.
- Mindig is az volt. – motyogom a vállába. – Kisebb-nagyobb mértékben mindig tűnt el valaki biztosan… Hol látványosabban, hol csak felszívódtak a sötétben. Szerintem, ha azt akarod, hogy ez egy vezetővel megváltozzon… neked kell azzá válni. Te vagy az egyetlen, akinek ennyire békepárti és önzetlen a gondolkodása a fajtársaival kapcsolatban, és nem csak a hatalmat akarod. Csak te lehetsz rá igazán képes. – nem örülök én sem a saját szavaimnak. Egy Espadát a legtöbben még ha csak névről is, de ismerik, Flawinak a halálhíre is gyorsan végig fog menni szerintem a városon. Azonban egy gyenge arrancar, aki csak meghúzódik a városban, nem akar bajba keveredni, és csak élni akarja az életét… talán észre se venné az eltűnését igazán senki. Még ha az adjuchas múltomból kiindulva így a normális nekünk hollowoknak… mégis szomorú. És azt is tudom, hogy Vex nyugis életet szeretne, és őszintén szólva, én is jobban szeretem azt, ha folyton velem van, ha a nyakán lóghatok.
Ha ő irányítana, mindez valószínűleg gyökeresen megváltozna, de eddig én úgy láttam, ő a legtökéletesebb arra, hogy figyeljen, és féken tartsa a várost. Ha ezt szeretné, neki kell ezt megtennie, más nem fogja, és ha így dönt, az utolsó, amivel az útjába állhatok az az, hogy de én szeretnék vele továbbra is ilyen sok időt tölteni.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 335

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 25 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #70 Dátum: 2020. Febr. 21, 18:44:05 »
- Nem vagyok vak, és nincs is eldugva.- nem volt különösebben nehéz észrevenni azt a számot. Azt, amit lehet Dion kerülni akart. Tudja Karasu, ha nem lenne, akkor Dionnak se lenne sok maradása a városban, de így, hogy kapott egy számot, így már sok minden megváltozott. Akár tetszik akár nem, most már kötelességei vannak.
- De legalább az Espada létszáma megmaradt, igaz, így sincs teli, de kevesebb se.- nem is tudja, hogy vajon marad olyan espada tag, aki Vex előttről maradt meg.- Ne becsüld alá magad, ha fele olyan erős lett volna, akkor már lett volna esélyed, ha másra nem, arra igen, hogy a gorillád elég távolra kerüljön, te pedig vissza juss ide.- Flavit letudta volna állítani, ha arra kerül a sor, ha máshogy nem, akkor eldob valami értékeset, és a kis kleptomániás le is van foglalva. De már erre se lesz szükség.- Kezdesz elpuhulni, más életét helyezed a sajátod elé.- próbálta a helyzetet oldani, de úgy érzi, hogy nem igazán sikerült, legalábbis a saját részéről biztosan nem.
- Most már nincs. Én se voltam különb a többieknél.- nem sokkal volt másabb Karasu se, harcolt, és harcolt, nagyjából ennyiből állt ki. Járt a szája és ostoba volt, most legalább megmaradt ostobának… és jár a szája is, de az elhanyagolható, most már nincs senki, aki belé tudná folytani a szót.
- Tudom jól, hogy ez így van. Szemét egy faj vagyunk, túl szemét. Nem hangzik rosszul az, amit mondasz, csak kivételezhetetlen. Nem akarok koronát a fejemre, nem állna jól, és nem is akarok király lenni. Amit én akarok, hogy együtt döntsünk a fajtánkról, de a többieket se érdekli, hogy mik történnek a városban, vagy éppen mi történik a többiekkel. Akartam én már puccsot, de nem jutott tovább a tárgyalásnál. Nem csak új vezetőre van szükségünk, hanem az Espadába is olyanokra, akik nem csak magukkal foglalkoznak.- de tekintve, hogy mennyire megcsappant az alkalmas arrancarok létszáma, erre túl sok esélyt nem látott Karasu.