Szerző Téma: Vex kocsmája - 4. torony  (Megtekintve 7430 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 271

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #75 Dátum: 2020. Febr. 29, 15:39:01 »
- Egy tollal? Érdekes. De akkor is megérdemelted. Te a legjobban. Jól döntöttek. – efelől semmi kétségem, és biztos vagyok, hogy ez a tekintetemből is tükröződhet. Bár azt nem tudom, milyen lehetett Vex, mikor még nem volt Espada, pedig kíváncsi lennék rá, többet megtudnék róla. – Bár akkor már egy egész várost érintő küzdőverseny szórakoztatóbb lett volna mindenki számára. Persze halál nélkül. – talán a jövőben ilyesmit is lehetne rendezni egy-két maradék hely betöltése érdekében, és azt legalább mindenki élvezhetné. Az Exequias pedig végre hasznossá tehetné magát, és felügyelhetnék a pálya széléről közvetlen a harcokat, hogy véletlenül se akarjon valaki kegyelemdöfést bevinni és szándékosan ölni. A gyógyítók pedig helyreraknák az amúgy halálos kimenetelű sebeket. Még ha nem is ilyen címekért menne, szerintem kifejezetten szórakoztató program lenne hébe-hóba a mi – amúgy is – agresszív és harcmániás fajtánknak. – Nem számít. Nem kifejezetten érzek különbséget. Pusztán valahogy számmal a lábamon, és lyukkal az oldalamon, teljesen kifáradva valahogy finomabb falatnak éreztem magam az eddiginél. – kissé elhúzom a számat. Egyelőre furcsa a szám jelenléte a combomon. Nem az, hogy egyjegyű lettem, hanem, hogy valami idegen van a bőrömön, amit nem tudok lemosni. Fura. De valahogy a rang részét nem érzem át még. Talán később lehet az arancarok másképp fognak néha viselkedni velem, de még nem tudom, hogy pozitív, vagy negatív értelemben-e. Valahogy jobban szeretek inkább erőben valaki fölé kerekedni, mint rangban…
- Hát, igazán hülye is volt, már amennyit megismertem belőle a harc során. Eleve óvatosabbnak kellett volna lennie, mivel nem tudhatta, hogy mire vagyok képes. De ne aggódj, csak átütötte az oldalam, ennél azért több kell, hogy veszítsek valaki ellen. Engem azért nem olyan könnyű megölni. – félig-meddig szórakozottan elmosolyodom, de még én is érzem, hogy valahogy csak nem sikerül őszintének hatnia. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez Vexet most nem boldogítja, de azért nem szeretném, hogy folyton aggódjon értem, eléggé ragaszkodom az életemhez, szándékomban áll visszatérni hozzá. Ezért se említem, hogy azért majdnem szinte testközelből telibe kapott egy – lefogadom, hogy – teljes erős ceróval, csoda, hogy végül valahogy arrébb tudtam mozdulni az utolsó pillanatban, de még úgy is rendesen megkapott. Csak mivel közvetlen utána eresztettem ki az erőm, szerencsére azokat a sérüléseket Karasu már nem láthatta rajtam.
Persze létezhet olyan, hogy nem sok beleszólásom lenne a dolgokba, például egy Vex kaliberű ellen nem biztos, hogy sokat tehetnék. Még talán elmenekülni se lenne időm.
- Helyes! – szélesen, és boldogan elmosolyodok, az előbbi morgás és durca legkisebb jelei nélkül. Bár már nem egyszer tiltottam meg, hogy csak úgy beletörődjön egy jó harc miatt, hogy itt a vége, úgy tűnik ismétlés a berögződés forrása. Ha más motivációja már nem is lenne az életben maradásra, vagy küzdésre, gondoljon arra, hogy egy önző nőszemély nem engedi neki a halált.
- Azért mégis a nővéred… - bár nem tudom, milyen kapcsolat volt közöttük, azt se tudom, milyen értelemben a nővére, hisz nekünk nincs vérszerinti családunk, de ha valakire testvéreként tekint, ott már vannak erős érzelmi kötődések úgy gondolom. – Ugrálni nem ugrálnék. Mozogni meg… már jól vagyok, ez a többi már csak kis karcolás, semmi több. Legfeljebb kicsit gyengének érzem magam. De nem megyek sehova. – belegondolva csak egy Féreglyuk lenne oda-vissza, de Vex miatt inkább nem kockáztatom meg, hogy komolyabban elgondolkozzak rajta. Úgy látom tényleg nagyon megijesztettem, és ha rajta múlna, valószínűleg azt se akarná, hogy holnapig kimásszak az ágyból, csak feküdjek, nem tudom miért. Ez valamiért, még ha zavaró is, attól még hihetetlen jóérzéssel tölt el. És csoda, hogy nem veszekedett velem, ezt pedig nem kockáztatom meg azzal, hogy elkezdek makacskodni a gyors látogatás ötlete miatt. – A többi hollowal nincs gond, arrancarok meg kétlem, hogy valaha fenyegették volna. Az a lány is csak miattam vette célba, hogy engem provokáljon. De köszönöm, örülnék, ha jönnél, biztos jól kijönnétek. Csak neki ne mondd ezt a védelmes dolgot, néha érzékeny a büszkesége.
Még a végén azt hinné, hogy csak azért hoztam Karasut magammal, hogy őt védjem. Akkor biztos rendesen meg is sértődne rám.
- Én is jobban szeretem ha itthon vagy. – egyszerű tény ez a számomra, és igaz is. Bár néha, mint az elmúlt napokban igazából szinte mindegy lett volna, hogy itthon van-e, hisz ha valami játékba túlságosan is belemerül, van, hogy napokig nem lát, és nem is hall.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 345

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #76 Dátum: 2020. Ápr. 10, 09:30:01 »
- Jap, egy tollal. Mint utólag megtudtam, arra szolgált, hogy felmérje a reiatsunkat és a jelentkezők közül nekem volt a legnagyobb. Valami tesztet is kellett írni, de arra már nem emlékszem pontosan, hogy mi volt.- valami rémlik Karasunak, hogy volt szó fracciónokról is meg ilyesmik, de nem tudná már felidézni pontosan. Azóta már sok idő eltelt és Karasu is sokat ivott na és elég sok ütést kapott a fejére is, így pár apróság már lehet rég kiment belőle.- Az lett volna, de akkor nem tudtuk volna a teljes erőnket használni, na meg néha a halál kapujában történnek meglepő dolgok is. Sethet meg egyébként se nagyon érdekelné szerintem, hogy páran meghaltak volna közben.- vállat vont, ilyen volt Seth, nem igazán vezetőnek alkalmas, csak tudná, hogyan került a trónra? Miért hagyják még mindig ott? Mintha valami erre kényszerítené a hollowokat és ez rohadtul idegesítő volt.
- Ha most még nem is, majd később fogsz, ha másban nem is, lesznek, akik félreállnak előled, előre engednek és félnek majd tőled. De nyugi, nem hiszem, hogy fognak majd téged baszogatni azért, mert Espada lettél, legalábbis nem úgy, hogy megtámadnak miatta és társai. Általában egy Espadát csak egy másik támad meg.- igaz, régebben Vex összeakasztotta a bajszát pár másik Espadával, de akkor még fiatal volt és bohó.
- Sose az eszéért szerettük. Mondhatni Ő volt az egyik kabalája az Espadáknak, egy kis kleptomániás kabala. De szerencse, hogy nem tudott rólad semmit se, és remélem is, hogy ennél több kell ahhoz, hogy végezzenek veled. Vagy a végén minden nap komoly edzések alá vetlek, hogy még erősebb legyél.- s bizony nem arról beszél, amit az ágyban művelnek le, oh nem, annál durvábbat, akár ájulásig edzi Diont, hogy még erősebb legyen.
Enged Dionnak, miért ne engedne? Férfiból is volt, és vitatkozni se volt kedve.
- A fajtánknál annyira nem erős a testvéri kötelék, legalábbis én ezt tapasztaltam az éveim során. De biztos jól van, arról tudnék, ha valami baja lenne, megérezném vagy valami ilyesmi.- csak legyintett egyet rá.- Ma nem lesz semmi megterhelő mozgás, aktív pihenés csupán. S még szép, hogy nem mész sehova, maradsz a formás és kemény kis seggeden ott, ahova való vagy, az ölembe.- ma felügyelet alá veszi Diont, marad a toronyban Vex közelében és kész.- Szerencséd volt, hogy nem olyan jó a fogócskában, mint én voltam.- mosolyogva emlékezett vissza a találkozásukra.- Rendicsek, nem mondom, meg nem is kell tudnia arról, ha véletlenül elterjed egy pletyka arrafelé, hogy az a környék nincs a kaja listán.- nem kell erről tudnia annak a hollownak és nyugodtan élheti az életét tovább Dion látogatásokkal karöltve.
- Én is szeretek itthon lenni, sok mindent kell még kijátszani.- persze nem csak azért szeret itthon lenni, de azért az is ott van az első háromban.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 271

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #77 Dátum: 2020. Ápr. 19, 15:29:55 »
- Hm… biztos találtak volna megfelelő helyet arra, hogy használni tudjátok. Vagy esetleg valamilyen akadályt létrehozni az aréna körül… Nem ismerem mások képességeit, lehet lett volna, aki képes rá. Ha más nem, csak biztonságos távból figyelni a messzi eseményeket. – lenne egy-két tippem, de gondolom több lenne vele a macera, mint amennyit maga az egész érne. Biztosra veszem, hogy egy tollal könnyebb, gyorsabb és energiatakarékosabb volt felmérni mások reiatsuját. Csak persze annak a mértéke nem minden.  De Vex esetében biztosra veszem, hogy jól döntöttek. Igaz kissé naiv, ha a fajunkról van szó, még nem akarta belátni, hogy túlságosan is harcos, törtető és ambíciózus faj a miénk ahhoz, hogy ne legyenek hatalmi harcok, becsvágyás, érzelem mentesség, és abból eredő gyilkosság.
Kissé elhúzom a számat a hallottakra. Én ha akarnám is, hogy tartsanak tőlem, azt az erőmmel szeretném kivívni, nem pedig egy számmal. És annak a kleptománnak a legyőzése nem igazán tükrözi az erőmet. Közel sem vetettem be ellene minden kártyám. De azt hiszem ez is olyan béka, amit le kell nyelnem.
- Ezek szerint én vagyok akkor az egyetlen, aki így kapott számot? – kérdőn picit oldalra billentem a fejem, hisz ha egy Espadát tényleg csak egy másik támad meg, akkor egy Espada és egy sima arrancar harca rendhagyónak számít? Jó, igaz, nem én kezdeményeztem és provokáltam ki a harcot, hanem ő, de valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy minden olyan egyszámjegyű, aki úgy kapta, hogy megölte az elődjét, mind önvédelem volt. – Amúgy én inkább arra gondoltam, ha bármilyen harc után súlyosan sérülten, teljesen kimerülten találnának egy Espadát.
Vex utolsó mondatára az edzéssel kapcsolatban, azonnal aggodalmasabban húzódok picit távolabb az ölében. Remélem nem festek úgy is, mint egy menekülni készülő macska, mert ami azt illeti eléggé elfogott a késztetés.
- Sz… szeretek edzeni, de… nem kell túlzásokba vinni. – van egy olyan gyanúm, hogy az aggodalmas habogásom pont nem lesz valami meggyőző. – Hallottál már a túlerőltetésről?
Talán ezzel sikerül érvelnem, ha túlerőltetik a testet, az edzést, az akár még károsabb is lehet.
Valahogy számomra még a „testvéri kötelék” kifejezés is idegen volt eddig a fajtánkat nézve, hisz nem úgy születünk, mint az emberek. Hogy lehetnének akkor vérrokonok? De nem akarok ebbe belemenni, vagy feszegetni a kérdéseimmel. Vex testvéreként szeret valakit, és ezt nem akarom véletlenül sem megingatni.
- Ó, szóval ide való vagyok? – pimaszul elmosolyodok, és körkörös mozdulattal megmozgatom a csípőm az ölében. Nem tudom igazából, hogy bóknak érezzem-e, vagy kicsit sértőnek. Mindig erősnek kellett lennem, így a büszkeségem egy részét picit piszkálja, de csak egy Pici részét. Ami dominál, azt inkább csak provokálja, hogy pimaszkodjon Vexel picit és incselkedjen. A következő szavaira, viszont nem tudom őszintén osztani a mosolyát, picit bizonytalanná válik a tekintetem. - Hatalmas szerencse. Ha olyan jó lett volna, most nem ülnék itt. Az is hatalmas mázli, hogy nem fordítva történt, és inkább te akartál volna reggelinek nézni. - csak az utolsó mondatom végére tudok őszintén és jókedvűen elmosolyodni. Nem igazán akarom elképzelni, mi lett volna, ha az a csaj akárcsak Vex közelébe ért volna gyorsaságban és erőben, de visszagondolva, hogyan próbáltam Karasu elől elmenekülni anno, ő meg úgy nyelt le, és engedett el a füle mellett minden sértést, mintha meg se hallotta volna. Igen, esélyem se lett volna se akkor, de még most se, hogy elmenekülhessek előle, ha el akarna kapni. – Adjuchas, nekik úgyis szükségük van a táplálkozásra, hogy vissza ne csökevényesedjenek gillianokká. Sajnos elkerülhetetlen, hogy ne kelljen harcolnia. – mélázok el kicsit. – Engem sose zavart a magam részéről, élveztem is, de ő inkább művelődik ha teheti.
Muszáj a szememet forgatnom, ahogy a játékairól esik szó.
- Mondjuk én nem kimondottan arra gondoltam. – ha teljesen belemerül a játékaiba, mint mostanában is, pont az a gond, hogy nem lát, és nem is hall, így nem igazán társaság. Én meg elég hamar ráunok arra, hogy nézzem.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Máj. 01, 02:11:06 írta Dionisia Maribell Vega »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 345

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #78 Dátum: 2020. Dec. 13, 11:35:40 »
A FAL

Egy ötlettel, vagy álommal, nem is tudja, nem is érdekli, de úgy kelt fel, hogy márpedig szüksége van rá, akarja azt a falat, és meg is fogja csinálni. Diont pedig hagyja tovább aludni, nem ébreszti fel ezért, egyébként is, néha túl nyűgős tud lenni, ha nem kapja meg a napi alvás adagját.
Előszedte a létrát, mérőszalagot és ceruzát, rövidnadrág fel és egy póló, és kezdi is a munkát.
- Na ilyenkor jól jönne, ha lenne kezed Negi, legalább odatudnád fogni a falhoz.- már másodjára akadt ki a szalag és ez kezdett kicsit frusztráló lenni, Negit pedig nagyon nem érdekelte, legalábbis erre tud következtetni Karasu, mert meg se szólalt. De harmadjára csak sikerült a lentit megmérni. Megérdemel erre egy cigit, és már mászott is fel a létrára.
- Nah, akkor most leengedjük ééééés ide egy jelölés, majd akkor egy olyan harminc centire még egyet rakunk.- újabb vonás és karba tet karokkal szemlélte a művét.- Bár akkor nem árt majd átrendezni egy kicsit a berendezést is, meh, időmből kitelik szerintem.-  már csak a másik oldal van hátra. Kész szerencse, hogy meg tanulta hogyan is kell létrával sétálni, nem kell lemásznia róla és átpakolnia. S hogy jobban menjen a munka, még énekelni is elkezdett. Bár jobb lenne ha Negi is beszállna, de úgy fest, hogy még alszik a lustaság, nem is annyira meglepő. Egy ideje már béke van, Aizen is oda, Bach is oda, akkora a nyugalom, hogy akár a homokszemeket is lehetne számolgatni a sivatagban. De az első pár millió darab után elég unalmas lenne és elég egy kisebb szél, már is kezdheti elölről, az lenne az igazi agy fasz.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 271

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #79 Dátum: 2020. Dec. 13, 19:18:39 »
A FAL

Álmoskásan pislogok csak fel. Már megint eltűnt mellőlem a nagy, és izmos „párnám”, amit ölelgethetek alvás közben. Vissza tudnék még így is aludni még egy picit, de a felcsendülő ének, ami beszűrődött, végül felkelésre késztet. Picit vacillálok az ágyból kimászás előtt, merre is legyen az első utam. Hála egy bizonyos uraságnak, kicsit ragadok pár helyen, felmosni se szeretnék, ezért ajánlatosabb lenne egy zuhannyal kezdenem, de a kinti hangok csak nem hagyják nyugodni a kíváncsiságom. Mi a fenét csinálhat?
Óvatosan odaszökkenek az ajtóhoz, és először csak kíváncsian kukucskálok ki. Hát a látványtól nem lettem okosabb, és a szöveget se értem, bár ez nem zavar, el tudtam volna hallgatni mosolyogva végig, amíg énekli, viszont... az, hogy áll egy létra legtetején, és teljesen bele van merülve a méricskélésbe, megint felébreszti bennem a kisördögöt, ami most megvillanó szemmel méregeti a kinti látványt. Szélesen, fültől fülig mosolyodom, és már alkalmazom is a Sombra engańosa* rejtőzködő technikát. Nem igazán zavar, mennyire látszódhatnak a körvonalaim, amúgy sem terveztem olyan irányba mozdulni, hogy a látómezejébe kerülhessek, csak az erőm, és jelenlétem célom teljesen elnyomni, de az ha a perifériájában se vesz észre mozgolódást, csak plusz szerencse.
Jókedvűen mosolyogva hangtalanul odaszökkenek, és felágaskodva már mindkét kezemmel rá is markolok a fenekére.
- Jó a kilátás! – nevetem el magam, és már fel is oldottam a rejtőzködő technikát. – Mit művelsz?
Nem tudok nem tovább kuncogni, teljesen kis ártatlan mosollyal, mintha az égvilágon semmi rosszat, vagy sunyit nem tettem volna. Az se kifejezetten érdekel, hogy teljesen meztelen vagyok, nem nagyon van olyan, amit még ne látott volna úgyse.

(click to show/hide)
« Utoljára szerkesztve: 2020. Dec. 13, 20:03:46 írta Dionisia Maribell Vega »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 345

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #80 Dátum: 2020. Dec. 14, 18:34:49 »

Talán nem ártott volna egy vízmérték se, mert nem úgy fest, hogy olyan nagyon egyenesek azok a vonalak és még színtben sincsenek, de hát majd javít rajta később, még úgy is csak a tervezésnél tart. Nem árt beszerezni a hozzávalókat is, ragasztót, a deszkákat, csavarok és minden más, ami kellhet egy ilyenhez, na meg a legfontosabbat, a sört, na abból kell majd sok, csak is úgy haladhat jól a munka, ha közben fogy a sör, anélkül csak hobbi és barkácsolás, nem komoly a dolog.
Húzott volna még egy vonalat, csak egy aljas és alulról induló merénylet áldozata lett. Megugrott a létrán és sikerült is egy szép csíkót húzni a falon.
- A jó kurva… neked is jó reggelt.- vett egy nagy levegőt a nagy ijedelemre, és visszaült a létrára, majd a húzást figyelte, méregette, hátha nem szaladt meg annyira, hogy le kelljen törülni, és majd takarja a fa.- Egy kis felújítás, javítás, médiafal, ilyesmit. Unalmas így üresen a fal, lehet még ki is festek majd.- ennyire bassza már az unalom és a semmittevés. Nem gondolta volna, hogy a béke ennyire meg tudja enni valakinek a napjait és perceit. Persze nem rossz az, hogy nem ölik halomra egymást a hollowok és a shinigamik, de nem gondolta volna, hogy így mennyire unalmasan tudnak a napok telni. Valahogy a játék se esik olyan jól, mint amikor lopva tudott pár órát elcseszni velük. Valahogy akkor sokkal izgalmasabbak voltak, manapság az egyetlen jó elfoglaltsága az az, amikor este Dionnal elvonulnak néhány órára, na meg persze amikor Dionnal van, de valahogy ennél több kéne.
- Hamar keltél, csak nem ébresztőt szereztél?- kérdezte miközben ránézett mezítelen kis hollowjára, és mintha elsőnek látná, úgy legeltette rajta a szemeit, majd visszafordult a fal felé és az állát kezdte el dörzsölgetni, majd rágyújtott és a ceruzát berakta a füle mögé, közben pedig elgondolkodva hümmögött.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 271

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #81 Dátum: 2020. Dec. 16, 17:31:04 »
Tudom, hogy gonosz vagyok, de képtelen vagyok nem mégjókedvűbben nevetni a cifra felkiáltást hallva. Sajnos ahogy megugrik, a kezeim fogásuk veszítik, és így sikerült elmenekülnie.
- Jó reggelt. – kuncogom el magam. Nem nagyon lehet ezért a húzásomért vádolni, neki gyakran szokása az orvtámadás, néha nekem is kijár a szórakozás. Bár mások az indítékaink, de az már csak részletkérdés~. – Nem szokásod barkácsolgatni… Ennyire unatkozol?
Ha gyakran ügyködne a toronyban egy szavam se lenne, de mivel nem nagyon látom ezermesterkedni, és inkább mondanám olyannak, hogy ha tönkremegy kukába és szerezni újat, így nem tudok nagyon másra gondolni, mint hogy nem tud már magával mit kezdeni, emiatt pedig akaratom ellenére is halvány aggodalmas ráncba szalad a homlokom. Részben az én hibámnak is érzem ezt, nekem kellene a társaságának lennem, és hogy ne unja magát halálra, de… Talán valamit máshogy kellene csinálnom, vagy mást csinálni… de mit lehetne? Hueco Mundoban nem sokat…
- De, de az még mikor beköltöztem járt együtt a toronnyal. – rálegyintve pofátlanul pimasz mosollyal pislogok Vexre, remélem érti majd mire is célzok, de ha nem… - Tudod, nem hangszigeteltek a falak. Hallottam az éneked, és ha már felkeltem… nem jó, hogy nem vagy mellettem, olyankor nem tudok már visszaaludni, kényelmetlen. – persze általában a szükség nagyúr, és visszaalszok, ha nagyon fáradt vagyok, de mindig ott az a zavaró hiányérzet, annyira megszoktam, hogy mindig mellettem van. Nem tudom, hogy amit mondtam, vagy azok a vörös tekintetek azok, amik kicsit zavarba hoznak, pedig pont ezért is lopakodtam ki, mert már nincs rajtam semmi újdonság, amit ne látott volna és takargatnom kellene, de valahogy mintha azt sugallná a tekintete, hogy mégis van. Jobb ötlet híján a létra egyik lábához lépek picit átölelve azt, mintha a vékony fa bármit is takarhatna, de legalább picit az illúziót tudja szolgáltatni.
- Lezuhanyzok gyorsan, felöltözök és akkor tudok segíteni. Utána ha gondolod csinálhatnánk valamit, hogy ne legyen unalmas a nap… Valamit, ami nem PS, szex vagy edzés. – gyorsan hozzáteszem a végét, nehogy azt higgye, hogy már reggel rosszon jár az eszem és be akarnám hálózni. Sietek is vissza a szobába, onnan át a fürdőbe, mielőtt tényleg moshatok majd fel, de ezt jobbnak láttam nem hangosan is szóvá tennem. Amúgy is csak megmosolyogná. Bár azt nem tudom, miben tudnék segíteni, fogalmam sincs, hogy kell ilyesmiket építeni, vagy barkácsolni.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 345

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #82 Dátum: 2020. Dec. 20, 10:19:17 »
- Hát nem fogok hazudni, megbasz néha az unalom. Semmi jó új játék nem jött ki, vagyis ami mégis, hát az elég szar állapotban van még, inni sincs nagyon kedvem. Olyan ez, mintha az emberei világból ide is átjönne a szar Tél, amikor szar és takony idő van és senkinek sincs kedve semmihez se.- s még a kinti táj is unalmas, homok mindenfelé, unja már és annyi homokvárat csinált, hogy mindenkinek elege lenne belőle egy életre is.
- Hah, néha lehet rá kéne csapni arra az ébresztőre, hogy kapjon észbe.- vigyorogva vonta meg vállait.- Oh… néha elfelejtem, hogy tényleg nem azok, de azért ne szokd meg, nem szokásom énekelni.- amikor annyira unja magát valaki, hogy olyat tesz, amit nem szokott, rémes, főleg, hogy mások is hallották, és mert Vex szerint még jó hangja sincs hozzá.- Na, akkor ha máskor is sunnyogok kifelé, majd egy párnát rakok oda, hátha az megtéveszt.- vagy majd csináltat egy bábut a saját mintájára és azt tudja Dion ölelgetni, ha szeretné, pótlásnak az is jó.
Hiába is takargatná magát Dion, Vexnek jók a szemei, és még így is látja a lényeget és tetszik is neki. Csinálnia kell néhány képet Dionról, amikor ruha nélkül van, hogy legyen mit nézegetnie ha úgy alakulna a helyzet.
- Valamit, ami nem PS, szex és edzés… hajaj, meg vagyok akkor lőve rendesen az ötletekkel. Hát… szerintem akkor vásárolni megyünk, úgy is kell néhány deszka, ragasztó, tipli, fúrófejek, és… hát igazából minden, ami a falhoz jár. Hm… sőt, akár még több mindent is vehetünk, nagy átalakítás lesz itt.- vigyorogva csapta össze a tenyereit és még mindig a létrán állva sétálni kezdett a többi fal felé. Még az se nagyon tűnt fel neki, hogy talán Dion nem is hallotta a szavai végét.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 271

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #83 Dátum: 2020. Dec. 26, 16:14:16 »
- Hát, végül is fehér, és kopár a táj. – ez számomra inkább természetes, mint zavaró vagy lehangoló, bár tény, hogy a béke átka, hogy a hollow hamar rá tud unni a semmittevésre. Ezért is jó néha keresni a bajt, legalább addig nincs unalom.
- Oké, akkor legközelebb nem rámarkolok majd, hanem rácsapok. – szélesen, és féktelen pimaszsággal mosolyodom el. Ha ezt akarja legyen, akkor csapni fogok, erősen, hogy meg is érezze még ő is. – Pedig jó hangod van ehhez is. De jobb is, hogy nem hangszigetelt az ajtó. – jó, jól tudom, hogy nagyon kevés olyan agylágyult élhet Las Nochesben, aki pont Vex tornyába akarna betörni, vagy bármi hasonló, de azért jobb a biztonság, mint teljesen kizárni a külvilág neszeit.
Nagy szemekkel pislogok a párna ötletére. Ha ez működne, nem gondolja, hogy már rég alkalmazva lenne?
- Olyan puhának gondolod magad, mint egy párna? De eleve mindegy mit raksz oda, nem lesz ugyanaz, nem meleg, nem élő, nem ölel vissza de legfőképp nem te vagy. – ha nagyon álmos vagyok még, úgyis visszaalszom, az már mindegy, mennyire kényelmetlen a hiányérzet. Csak most furcsa zajok szűrődtek be innen kintről, és még énekelt is mellé, jó hogy inkább kinéztem.
- Hát… ha ez szórakoztat téged… De látod, itt a probléma, ha ugyanazt a három dolgot csinálod mindig, persze, hogy záros határidőn belül ráunsz a napokra. – nekem momentán nem tűnik szórakoztató gondolatnak egy barkácsboltban ténferegni, de nem is én unom annyira halálra magam jelenleg, hogy összefirkáljam a falat egy létrán álldogálva.
Gyors, de alapos zuhany után egy rövidgatya, és egy egyszerű spagetti pántos trikó mellett döntök, azokért nem kár, ha össze lesz koszolva, festékezve, vagy bármi egyéb, amit jelenleg Vex alkotni akarna a nappaliban.
- Na, miben segíthetek? – kisétálva pillantok felé, kíváncsian nézve, hogy mit is csinált azóta, vagy min ügyködik.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 345

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #84 Dátum: 2021. Jan. 01, 12:26:04 »
- Jap, pont ahogy mondom, nincs túl sok látnivaló benne.- ritka, hogy talál valami újat, valamit, ami tényleg érdekes, eddig talán kétszer, egy tavat és egyszer meg valami labirintust, de ennyi, többet nem igazán tud már felsorolni.
- Alig várom.- mondta vigyorogva. Nincs ellenére egy kis elfenekelés, de azért addig nem fog elmenni, hogy cumit is vegyen be a szájába, legalábbis első kérésre biztos nem, de nyitott a dolgokra.- Akkor majd néha-néha fogok énekelni, de rendszert nem csinálunk belőle, az tuti.- nem tagadja, van, ami miatt lámpaláza lenne, és az egyik ilyen az éneklés. Dion előtt még rendben is van, de ha mások is megjelenének, akkor biztos felsülne, azt meg nem vállalja be, a-a, biztos hogy nem égeti magát.
- Hát nem tudom. Vagyok olyan puha? Bár ki mit szeret, van aki a kemény párnát, van aki a puhát, én a keményre szavazok. Érthető a fenttartásod, nincs meg a kamu énben a jellegzetes énségem. Ez az ötlet ki is van dobva.- nem kell sok magyarázat, igaza van Dionnak, nem logikus és haszontalan, hogy legyen egy csere, nem kell. Olyan lenne, mint a gumibaba, lehet használni és még jó is lehet, de nem az igazi.
- Ha nem szórakoztatna, akkor nem igazán csinálnám. De jah, néha nem árt valami változatosság és újdonságot is vinni a napokba. Na majd akkor keresünk pár más elfoglaltságot is. Kezdetnek a barkácsolást próbáljuk ki.-
Elvolt a gondolataival, hogy miket is kéne venni, de arra a következtetésre jutott, hogy nem fog rájuk emlékezni, nagyon nem, még szerencse, hogy megjött Dion is, aki már kérdezi is, hogy miben segíthet.
- Kelleni fog egy papír és ceruza, írunk egy listát, hogy mikre lesz szükségünk a boltból, nehogy véletlen otthagyjunk valamit és lehessen visszamenni érte. Utána pedig indulunk is.- reméli, hogy elég érthető volt, hogy mire is célzott ezzel. Dion szerezze a papírt és ceruzát, Vex pedig diktálni fog.

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 271

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #85 Dátum: 2021. Jan. 04, 14:25:31 »
- Majd ha nem számítasz rá. – játékosan kinyújtom rá a nyelvem. Biztos nem akkor fogok a fenekére csapni, mikor épp készül rá. Viszont szinte biztos, hogy azzal, hogy rámarkoltam, szórakoztatóbb hatást értem el, mintha csak rácsaptam volna, de egyszer mindenképp rá fogok csapni is. Így is bőven van mit visszafizetnem, még ágyon kívül is próbált már fenekelésért elkapni, azt pedig nem engedem. – De emiatt ne kelts fel mindig szándékosan, mert akkor elképzelhető, hogy rúgni fogok, vagy a feneked helyett a fejedre téved majd az a csapás.
A legártatlanabb mosolyom veszem elő, ahogy sugárzóan nézek rá. Tudom jól, mennyire üti egymást most az ártatlan mosoly és arc attól, amit mondok, de pont ezt érzem most benne szórakoztatónak, és amúgy is tudom, hogy ha ártatlan arcot vágok, az az egyik gyengéje, mert tetszik neki.
- Ha akarod, cserébe én is énekelhetek néha. – tényleg jó hangja van, és a mély baritonjához jól állt az a lassabb szám, bármit is énekelt. Azzal kapcsolatban… - Mit énekeltél az előbb? Miről szólt? Csak pár szót ismerek a nyelvből, nem tudtam lefordítani. – tényleg kíváncsi vagyok, hogy vajon miről énekelhetett. Biztos nem volt szomorú, ahhoz túl jókedvűnek tűnt. Bár én se szoktam énekelni, szóval fogalmam sincs, hogy nekem van-e olyan jó énekhangom mint neki, vagy inkább kínzás lenne ha én kinyitnám azt a nagy számat az énekhez.
- Hát párnából én inkább azt szeretem, ha minél puhább, kivéve ebből a párnából. – jókedvűen és szeretetteljesen paskolom meg Vex combját ha felérem. – Téged pontosan ilyen keménynek szeretlek, amilyen vagy. Mindenhol olyan vagy, mint a selyembe burkolt acél. – párnában ez valóban számomra egyenlő lenne a nem alvással inkább, de Vex esetében így tökéletes, ahogy van. Nincs olyan pontja, ahol ne lenne izmos, ettől pedig kemény mint a kő, de mégis finom puha a bőre… Be kell fejeznem erről a morfondírozást, Vex jelenleg épp ahogy látom ezermester hangulatban van, nem pedig olyanban, hogy engem akarjon ölelgetni.
- Csak nehogy több kárt okozzak a barkácsolásnál, mint hasznot. – nem tudok nem kuncogni, sajnos nagyon is kitelik tőlem, sőt! De természetesen tudom, hogy ez most fontos neki, és elméletileg nem célom leamortizálni a tornyot, megpróbálok figyelni, de mivel még sose próbáltam barkácsolni… Meglátjuk.
Figyelem Vexet, és az indulás szóra már fel is kapom a fejem. Szóval vásárolni akar, aztán barkácsolni?
- Oké, akkor majd ha megvan a lista, kérek én még két percet… Hacsak nem óhajtja a Mester, hogy így, melltartó nélkül, spagettipántos trikóban jöjjek vele vásárolni. – pimasszá válik a mosolyom, bár lehet felesleges volt megemlítenem, nem nagyon féltékeny típus, de attól még csipkelődnöm szabad, és nagyon is kíváncsi vagyok, hogy erre mit fog reagálni.
- Tesssék. – amint szereztem egy papírlapot és ceruzát, már mutatom is fel neki, hogy első lépés teljesítve.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 345

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #86 Dátum: 2021. Jan. 04, 18:40:34 »
- Nem tagadom, a seggre támadásra tényleg nem szoktam annyira számítani, de még nem dobolsz rajta, addig semmi gond.- a végén még nyomna bele Vex is egy szólót némi szellentés képében, és hát azzal elszarná az egész koncertet, zajos lenne csak éppen nem siker, na meg esélyes, hogy büdös is.- Áh, majd csak kikerülöm azokat a rúgásokat valahogy, vagy elkapom a lában, majd a másikat is és már nyitva is a Mennyország kapuja.- vigyorogva rákacsintott Dionra és mellé még meg is nyalta az ajkát. Ennyi idő után is zavarba tudja hozni, vagy legalábbis megpróbálkozik vele, és vagy megy, vagy nem.
- Hát majd ha úgy adódik csak nyugodtan.- nincs ellenére, hogy DIon hangját a beszéden és nyögéseken kívül máshogy is hallja.- Egy régi viking dal volt. Arról szól, hogy egy harcosnak azt mondta az anyja, hogy egyszer venni fog majd magának gályát, amivel távoli partokra fog elevezni, ahol sok ellenséget fog levágni, nagyjából és zanzásítva ennyi.- kedveli a viking zenéket, és az egész történelmüket, harcos népek, akik tudtak élni, piálások, verekedések, hajózás, fosztogatás, nemierőszak majd mentek haza, és az isteneiknek pedig pont ez nyerte el a tetszését, egyszerűbb napok lehettek azok.
- Akkor dolgozok azon, hogy ez a párna ilyen kemény is maradjon.- mondta mosolyogva.- Selyembe burkolt acél, hm… ez tetszik.- vidáman elkuncogta magát a hasonlat miatt, találó volt és szellemes, pont olyan, amit Vex is szeret.
- Hát akkor kezdetnek majd kisebb dolgokat bízok rád.- tartani a lámpát, vagy fogni a mérőszalagot, ez csak menni fog majd Dionnak, legalábbis nagyon reméli, hogy tényleg fog.
- Hát… ha azt vesszük, feszesek és szépek a melleid, igazából melltartó nem is nagyon kéne neked. Na meg az egyébként se kicsi egomat csak növelné, ha csorgó nyállal néznének utánad… de jah, nincs kedvem verekedni, kell az a melltartó.- mondta megfontolt hangon.
Félszemmel lesandított DIonra, de nem veszi el a papírt, nem pont így értette a dolgot.
- Nah, akkor kelleni fog aksis csavarbehajtó, fúrógép aminek van ütve fúró funkciója is, tiplik, faragasztó, dekopri ha véletlen vágni kéne, csavarhúzó készlet, bár lehet kapni ilyen szekrényt, amiben van sok minden. Persze maga a falhoz való faanyag se árt. Majd ha ott leszünk tuti jut még eszembe pár dolog.- kezdetnek ennyi elég, ezek a legfontosabbak.
[/b]- felegyenesedett a létrán majd lelépett róla és egy könnyed ugrással szállt le.Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 271

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #87 Dátum: 2021. Jan. 04, 22:22:11 »
– Ahogy te szoktál az enyémen? – kikérően az egyik szemöldököm kicsit feljebb emelve figyelem, egyértelműen utalva milyen gyakorisággal is szeret ő rácsapni az enyémre. Néha az a gyakoriság felér már a dobolással. Bár kicsit ostobán hangzik ez a szó és gondolat. A következő szavain kissé duzzogva kapom el a tekintetem. – Ha reggeli szexet akarsz, ahhoz nem kell azt elérned, hogy meg akarjalak rugdosni, de… most már legalább ha egyszer elkapod a lábam, úgy készülök, hogy még kevésbé se engedjem, hogy elkapd a másikat is. – bár picit morgolódom az orrom alatt, érzem hogy forró kezd lenni a fülem, remélem nem feltűnően vörösödött bele. Nem is igazán a gondolat, ami zavarba hoz, csak a szavak… Meg az, hogy ha megmakacsolom magam, próbálom nem kimutatni, ha valami tetszik, vagy máshogy pozitív hatással van rám, de ez nehéz. És belegondolva tényleg amilyen erős, bármikor képes lenne arra, hogy szimplán csak szétfeszítse a lábaim, és szabad az út. De persze ha emiatt megmakacsolnám magam és dacolni akarnék vele, legalább elmében biztos próbálnék neki ellenállni… egy ideig. Néha utálom, hogy tudja, bármit megtehetne. Illetve ezt így teljesen nem tudja, és addig van szerencsém.
 - Helyes! – sugárzó mosollyal bólintok. Legyen is erős és izmos, szeretem, hogy fizikailag is és reiatsut nézve is sokkal erősebb nálam. Imádok lázadni, makacskodni és dacolni, de pont ez pezsdítette fel eddig legjobban a vérem, hogy kihívás, aminek képtelen vagyok még a nyomába se érni, és azok az izmos karok bármikor le tudnak fogni. Eléggé ellentétesen működik az agyam, de nem is érdekel, nem szeretnék soha Vexnél erősebb lenni, de ettől még bőven van jelenleg hova fejlődnöm. Elmosolyodva simítok végig a combján, örülök hogy tetszik neki a hasonlat, mert tényleg olyan. Most is az ujjaim alatt, a puha bőr kőkemény izmokat rejt. Tökéletes leírása, és így ne is akarja magát a valódi párnákhoz hasonlítani.
- Hm… Pedig biztos nagyon tetszene, ha miattam akarnál betörni néhány orrot. – be kell vallanom, nem is kicsit imponál a gondolat, és valószínűleg a tudat még inkább vinne mindent, ha tényleg nem tetszene neki egy-egy éhesebb tekintet, nem pedig csak azért, hogy nekem imponáljon ezzel. – Nem mintha én szeretném a melltartót, itt is legfeljebb olyat veszek fel, ami kicsit szebb darab, és csak akkor, ha tudom, hogy úgyis leveszed és csak azért, hogy lásd. – megvonom inkább csak a vállam. Ez egyfajta társadalmi elvárás jelenleg az embereknél, és ha már cuerpoba kényszerülök, még kevésbé viselem jól ha az emberek bámulnak. Eléggé idegtépő tud lenni. Bár amit Vex mondott, a csorgó nyálakat erősen kétlem.
Kettőt pislogok, ahogy elkezdi sorolni a dolgokat, nagyjából a fúrógépnél esik le, hogy ezt akkor én írjam.
- Várj, várj, lassabban, mert felmegyek és befogom a szád! – fel is lépek a létra egyik fokára, és hirtelen jobb ötlet híján a hátához simítom a lapot, hogy valamin tudjak azért írni is. Nem vagyok hivatásos gyorsíró ahhoz, hogy így elhadarva diktáljon nekem. – Rossz titkárnő vagyok, mert én elhallgattatlak ha túlságosan gyors vagy. – ha lett volna szabad kezem a dorgáló hang mellé még finoman rá is csaptam volna a hátára azért, mert azonnal kapkodnom kell.
- Kész. Még valami, főnök? – pimasz mosollyal incselkedek kicsit vele, miközben figyelem, ahogy könnyed mozdulattal leugrik a létráról. Most én nézek végig rajta a kelleténél talán kicsit lassabban. – És te rövidnadrágban szeretnél jönni? – picit ő is otthonosan van öltözve, bár engem zavar utoljára. Ha úgy döntene, alsógatyában jön, biztos mosolyogva figyelném meg az emberek reakcióját arra. Igaz, szigorúan csak a férfiak reakciói szórakoztatnának akkor.
Nem akarom nagyon húzni az időt, pillanatok alatt felkapok egy pántnélküli darabot, és igen, már most, első pillanattól kezdve kényelmetlen, de nincs mit tenni. Egy gyors mozdulattal lófarokba fogom a hajam, ezután már csak a cipő és indulásra készen is vagyok.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 345

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #88 Dátum: 2021. Jan. 06, 18:45:11 »
- Valahogy úgy, bár szerintem a tied formásabb az enyémnél, de persze ez férfiszem.- biztos megnézik a nők is egymás sejhaját, de még a férfiak elismerően biccentenek egy szebbre, addig a nők magukban morognak, ha a sajátjuknál jobbat látnak.- Hát nah, néha milyen előjátékhoz van kedv.- felnevetett.- De akkor fejben tartom, hogy a másik lábad nem hagyod, bár a féllábas megfogás, vállra fel póz se rossz éppen.- elgondolkodva ütögette meg az állát, tényleg be kéne már szereznie egy kámaszutrát, vagy valami pózkönyvet, és akkor végre kezdheti a pipálgatást, bingot, ha úgy jobban tetszik.
Félmosoly ült ki az ajkaira ahogy megérezte Dion ujjait a combján. Kellemes és jóleső érzés áradt szét a testében, még ennyi idő után is olyan, mintha elsőnek történne meg, jó dolog is az ilyen.
- Azt elhiszem, de annak ellenére, hogy külsőre úgy nézek ki, mint aki szeret csak úgy verekedni és orrokat betörni, és a kocsmában dobálni azokhoz az üvegeket, akik ránéznek a nőmre, hát nem vagyok olyan.- hálát is ad azért, hogy nem akkora paraszt, mint amennyire a testalkata miatt néznék. Főleg azért is, mert ha nincs rendes kontrol, akkor könnyen megtörténhet, hogy egy ütéssel a halálba küldene valaki szerencsétlent, ami meg utána jön, ahhoz semmi kedve sincs.- Amiért hálás is vagyok, hogy nekem öltözzől, de ha annyira zavar, hát akkor vegyél fel valami pólót, aminek nincs belátása, és akkor biza senki se leskelődhet.- ez is egy megoldás lenne, és bár igaza van Dionnak, szereti Vex, ha valami csinosból kell kicsomagolnia, de azzal is meg van elégedve, ha csak az ágyhoz veszi fel őket, napközben nem.
- Áh, kis naiv. Azt hitted én írom?- kérdezte vigyorogva.- Nem kell elkapkodni, sietni, de lehetőleg a mondat végén ne bökve rakd a pontot.- nem biztos, hogy fájna, de ha átszakad a papír, akkor még összefogja a pólóját.
- Nem-nem, most csak ennyi, a többi majd menetközben eszembe fog jutni.- lekerült a létráról, azzal sajnos nem tud elmenni vásárolni.- Most, hogy mondod, tényleg megfelelőbb ruha kell.- és már ment is átöltözni, megszabadulni a rövidnadrágtól, ami helyett pedig egy kék, kantáros munkásnadrágot vett fel, még emberi pénzt is rakott el na meg cigit, persze zokni és cipő is felkerült a lábára, a hajával most nem foglalkozik, jó az úgy, ahogy van. Majd ki is ment Dionhoz.
- Na, akkor mehet a mandula?- részéről indulhatnak is.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 271

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #89 Dátum: 2021. Jan. 08, 20:04:29 »
- Addig jó, amíg férfiszemmel nézel rám és nem nőivel. – jókedvűen elnevetem magam. Ha utóbbi eshetőség állna fent, akkor valószínűleg gondban lenne a kapcsolatunk, de szerencsére nincs ilyenről szó. Szerintem nekem kifejezetten kicsi, se csípőn nincs nagyon, se fenekem, ezért szoktak gyakran fiatalabbnak hinni, de mondjuk azt nem tudom, hogy a mérettől eltekintve mennyire formás, azt Vex látja, és ha neki tetszik, az a lényeg.
- Mazochista. – csak az orrom alatt dünnyögöm, bár ismét kezd megjelenni az a szokásos pimasz kis mosoly a szám sarkában. – Nem rossz… kivéve ha utadban lesz a másik lábam. – végtelen pimasz arccal nyújtom ki rá a nyelvem. Ilyenkor legalább még probléma nélkül tudok makacskodni és dacolni vele. Amíg nincs testközelben, nem tudom megállni, hogy ne lázadjak és csipkelődjek vele.
- Igen, tudom. Ezért is fogom tudni, ha egyszer mégis nekimész valakinek, hogy az komoly, és tényleg nagyon felidegesítettek valamivel. – melegen elmosolyodom. Hiába imponálna, nem akarnám kiprovokálni nála, hogy verekedjen. Jobb is így, ha ilyesmi történik majd egyértelműen nem semmiségért lesz, hanem valami komoly okból, és akkor tényleg komolyak és valósak is lesznek az érzései. Nem úgy, mint azoké, akik folyton féltékenyek, talán még a növényekre is.
Puffogó arccal felelek csak a nagyképű vigyorára. Azt egy szóval se mondta, hogy én fogok írni egy listát, csak hogy kelleni fog papír és ceruza hozzá.
- Nem kapkodnék, ha valaki nem kezdett volna hadarni, és ne adj ötleteket! Még a végén ha tovább hadarsz, a pólódra írom meg majd azt a listát. – hogy mennyire gondolom komolyan, a fantáziájára bízom, abban viszont biztos vagyok, hogy semmi fájdalmat nem tudnék neki okozni egy ceruzával vagy tollal. Előbb roppannának darabokra, mielőtt akárcsak egy minimális karcolást is ejthetnének rajta. Kizárt, hogy fájna neki.
Valahogy sikerül gyorsabb lennem, és már indulásra készen várakozok, mikor előkerül egy nem éppen mindennapi szerelésben.
- Éééééés így lesz a vezető beosztású mesteremberből sima munkás. – jót kuncogok az öltözetén. Még nem mondták neki, hogy nem a ruha teszi a szakit? De legalább tényleg élvezi, ha már olyan szinten akarja megragadni az érzést és hangulatot, hogy még ahhoz is öltözik, hogy még inkább ezermester legyen. Na jó, nem tudok vele gonosz lenni. Oda is lépek a szavaim követve, és felpipiskedve egy csókot nyomok az arcára. – Ha visszaértünk a kantárt majd engedd le. – valahogy lógva a csípőjén divatosabbnak tűnik képzeletben, de lehet tévedek, majd kiderül.
Csak egyik kezem pihentetem a karján, szándékosan nem adtam a szájára csókot, most nagyon rápörgött erre a barkácsolás dologra, nem szeretném, hogy azt higgye, szabotálni szeretném a bevásárlást.