Szerző Téma: Vex kocsmája - 4. torony  (Megtekintve 2682 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 15.

Lélekenergia:

60% Complete
79 000 / 85 000

Hozzászólások: 294

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 20 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #30 Dátum: 2017. Szept. 17, 15:25:25 »
A Szörny és a Hiéna

Nap telt el nap után, és kezdi úgy érezni, hogy lassan teljesen hatalmába fogja keríteni az unalom ezerkarú szörnye. Azóta hogy volt az a kis kalandja az embereknél, azokkal a valamikkel, azóta semmi említésre méltó nem történt. A társai még mindig úgy gondolhatják, hogy jó az életük. Seth talpa alatt élnek, és hiába volt Karasu az elsők közt, aki meghajolt a hollow előtt, most mégis úgy fest, hogy Vex az egyedüli, aki nem akar többé mást szolgálni. Ám ehhez némi segítségre is szüksége lenne, egyedül nem megy neki a vezetőjüknek, annyira azért nem hülye.
~ Most meg mi a francot csinálsz?- enyhe meglepődés volt Negi hangjában. Igaz, talán oka is van rá, hiszen nem gyakran látni Karasut, ahogy egy könyv felé görnyed, és mintha tanulna, vagy csak megtanult nyitott szemmel aludni, ki tudja? De a pultnál lenne erre jobb hely is.
- Olvasok, annyira baszogat az unalom, hogy inkább elkezdtem egy kicsit angolul tanulni. Ha már ez valami univerzális nyelv lenne, legalábbis minden filmben így dumálnak. Ha betámadnának minket valami űrlények, akkor már dumálni tudok velük.- hitetlenkedés ült ki Negi arcára, és valami más is, valami olyasmi, amit leginkább úgy lehetne leírni, hogy nem gondolta volna azt, hogy Karasu lehet ennyire hülye.
~ Neked tényleg az agyadra ment az unalom. Abba nem gondoltál bele, hogy esetleg a filmek tévednek? Vagy annyi kocka lelket zabáltál fel, hogy lassan hentaios párnákat is veszel? Meg vehetnél fel valami normálisabb ruhát is. Rövidnadrág és egy piros póló, ez már kelti a jó benyomást.- nem tetszett Neginek az, amit Vex arcán látott, mintha töprengés lenne, de szerencsére megnyugodhatott Negi, ismerte már Karasut, és tudta, hogy nem lesz itt semmilyen párna, azért fizetni kéne.
~ Egyébként kopogtak…
- Hogy?
~ Már mindegy, bent van.-  nem is tévedett Negi, tényleg bent volt a hölgy, névről ugyan nem ismerte, vagy legalábbis nem jutott eszébe a neve, de azt tudta, hogy mi is a rangja, azért pár dologgal csak tisztában van Karasu, és még a ruha se rossz, még régen lehet odaakadt volna a szeme, de manapság már nem, főleg mert nemrég verte el a húst.
- Az már biztos, hogy nem tűr halasztást.- becsukta a könyvet, és felkönyökölt a pultra.- Kezdetnek mondjuk nem önre, hanem rád, meg nem uram, hanem Karasu, vagy Vex. Ha ezeket letudtuk, akkor mi hozott szerény hajlékomba kedves… Carmen.- na, csak az eszébe jutott valahogy a neve, lehet hogy már nem piált vagy négy napja lehet az oka.
- Kérlek ne mond, hogy árváknak szervezel gyűjtést. Én csak gyártani tudom az árvákat, adakozni nem szokásom.- mondta unott hangon.

//keddtől 2 hétig nem tudok írni majd, megyek végre haza//

(click to show/hide)

Karakterlap

Carmen Santera

Privaron Espada

*

Szint: 1

Lélekenergia:

60% Complete
7 500 / 15 000

Hozzászólások: 3

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #31 Dátum: 2017. Okt. 05, 11:43:37 »
A Szörny és a Hiéna 
- Rendben, Vex.- elmosolyodok, kedvesen, amennyire lehet, de a mosolyom inkább egy kis előre nem látott fordulat leplezésére szolgál. Vajon ez jó, vagy rossz? Persze, jó, ha közvetlenebb velem, úgysem szerettem soha még játékból sem hajlongani és tisztelegni igazán, és talán könnyebb les elérnem pár dolgot, de az mégis aggasztó, hogy nem láttam azt előre. Nem tudom biztosan, hogy ez vajon nekem szól-e, vagy mindenkit így fogad.
 A férfira nézek, miközben hallgatom, néhány másodpercet gondolkodok rajta, hogy bölcs lenne-e helyet foglalni mellette, de gyorsan úgy döntök, hogy az egy helyben állás ideges hangulatot kelthet. Végül a középutat választom: az egyik bárszékre ülök, keresztbe teszem a lábam, és a lábamra fektetem összekulcsolt ujjaimat. Most nem mosolygok olyan szélesen, de a jókedvűséget azért nem vetkőzöm le.
 - Nem, nem akarlak untatni a világért sem.- muszáj elmosolyodnom, mert eszembe jut, hogy apám, Kuchiki Ginrei mennyi pénzt ölt a szegények támogatásába annak idején, és mennyire nem oldott meg az a világon semmit. Apám sem gondolta, hogy egy kis aprópénz segít majd Rukongaiban túlélni az ott senyvedő szegényeknek: egyszerűen csak politikai tőkét akart kovácsolni. Rossz befektetés volt, senkit nem érdekelnek az árvák és szegények, és erre ő is gyorsan rájött.
 - Tudod, tíz év telt el, mióta elhagytam az Espadát, és azóta úgy voltam vele, hogy ráhagyom a politikát az új generációra. Voltak néhányan, akik jót akartak, akik megérdemelték a tiszteletet, de ők sajnos elfogytak. Ahogy az Espada is elfogy lassan.- most komolyan nézek a férfira, talán még őszintének is nevezhetjük a pillantásomat, mert valóban úgy látom, hogy ez a civilizáció megállíthatatlanul hanyatlik. Persze, nem vagyok kétségbeesve: a legtöbb arrancarral ellentétben el tudom képzelni az életem azután is, hogy Las Noches megsemmisült. Mégis: micsoda ostobaság lenne hagyni anélkül, hogy megpróbálnánk megszabadítani a saját hibáitól. - Te vagy az utolsó olyan Espada, aki még nem mondott le Las Nochesről, aki nem csak a megmaradt idejét akarja leélni a falai között. Segíteni akarok neked, mint a fracciónod.- sokáig gyakoroltam a mondatot, ami remélhetőleg jól kifejezi, hogy nem szolgálni akarok: a segítségemet ajánlottam fel a trón felé. Ő az egyetlen, aki még változtathat Las Nochesen, újra olyan hellyé teheti, ahol érdemes élni: vannak más erős Espada tagok is, de nem hiszem, hogy valaha tenni fognak bármit, ha rajtuk múlik.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 15.

Lélekenergia:

60% Complete
79 000 / 85 000

Hozzászólások: 294

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 20 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #32 Dátum: 2017. Okt. 09, 19:46:56 »
A Szörny és a Hiéna

Tíz év, tíz éve még minden más volt, ha akkor valaki azt mondta volna Karasunak, hogy néhány év, és olyan lesz Las Noches amilyen most, akkor az illető arcába röhögött volna. Akkor még erősek voltak, az Espada se volt megcsappanva, és a tagjainak is volt mint a tejbe aprítania. Most pedig… most pedig igazat kell adnia Carmennek.
- Bárcsak mondhatnám, hogy újat mondasz ezzel az egésszel, de sajna nem. Látom, hogy mi történik körülöttünk. Az Espadák java gyenge, nem sok mindent csinálnak, nagyjából semmit, csak élvezik azt az előnyt, amit a számuk rájuk ruház, tisztelet a kevés kivételnek.- rágyújtott egy szál cigire, a dobozt pedig az asztalon hagyta, jelezve, hogy ki lehet szolgálni magát, ha akarja.- Nem kell emlékeztetned erre, csak az a baj, hogy Las Noches a jelek szerint már lemondott saját magáról. Ahogy a benne élők is nagyrésze is. Szerveztem én találkát az összes Espadával, hogy kitaláljuk mit is kéne csinálni. Leváltani Sethet vagy valami, hát több eséllyel fejeztem volna be a Nioht halál nélkül. Jap.- beletörődve bólogatott miközben az ajkai beszívta a szájába, és amikor elváltak egymástól, leginkább cuppanásra hasonlító hangot adott ki.
Attól nem fél, hogy Seth megtudja, hogy mit is terveztek, tudja jól, hogy a helye biztonságban van, elég erős ahhoz, hogy ne kelljen tartania a leváltástól, eléggé nélkülözhetetlen lett.
- De hülye fejjel még nem mondtam le róla teljesen. Ha más nem, hát elsőnek valahogy Sethet kell leváltani, utána pedig az Espada soraiban is csinálunk egy tisztogatást, legalábbis azok lesznek rövidebbek nyakból, akik még a legkisebb ujjukon egy szőrszálat se mozdítottak. Ha ez azt jelenti, hogy mind megy, hát mind megy, majd csak akadnak olyan arrancarok, akik tudnak is és akarnak is tenni valamit ezért a hatalmas macskaalomért.- nagyot szívott a cigibe, és élvezte ahogy a tüdejét eltölti a füst, és a parázs sercegő hangját, na meg azt is, hogy valaki a jelek szerint még nem adta fel azt, hogy rendbe rakják Las Nochest.
- Ja, persze elfogadom, hogy a fracciónom legyél, válasz majd egy üres szobát, és szólj mikor akarsz becuccolni, legalábbis ha kell segítség.- elnyomta a cigit, hisz majdnem elfogyott már, később majd gyújt egyet.


(click to show/hide)