- Hát biztos nem úgy, mint ti ránk. – ne is akarja megtapasztalni, és érteni, hogy a nők hogyan is néznek egymásra, mert nem lenne éppen pozitív legtöbb esetben az élmény. Azt szeretném, és remélem is, hogy mindig férfi szemmel fog rám nézni.
- Persze, persze~ Aztán még a végén túlságosan is tetszeni fog neked ha ellenállok és rúgkapálok. – szigorúan maradok csak humornál, mert ha a végén tényleg tetszene neki ez a kényszerítős előjáték, lehet bajban lennék a jövőben, de egyelőre Szigorúan csak humor. - … Ebben nem kételkedek. – belegondolva eléggé nehéz egyszerre megakadályozni, hogy elkapja a másik lábam, de közben védeni, hogy ne tudja megkapni azt, amit akar, és az is biztos, hogy az én káromra nagyon is tudna improvizálni, addig viszont én is azt tenném.
- Tudom, és nem is szeretném se direkt, se akaratomon kívül tönkretenni a nyugalmad újra. – elég volt egyszer eléggé kiborítanom Vexet, jó, mentségemre nem én provokáltam azt a csajt, hogy az a végkifejlet szülessen belőle, ami, de mint mondtam, ha nekem is közöm van az okhoz, ami miatt felforr az agyvize, az nem jó. Bár az aggodalom és féltékenység között van különbség, amúgy se hinném, hogy valaha is lenne bármi valós oka, hogy féltékenynek kelljen lennie… Még akkor sem, ha nem lenne amúgy is ilyen sziklaszilárd magabiztossága.
- Azt mondtad „írunk”. Azt pedig meg tudom oldani, hogy fogjon, ha mást nem, hozok tollat. – viszonzom a nyelvnyújtást, kicsit rájátszott gyerekes duzzogással, miközben meg is csípem Vex oldalát. Vigyázzon, most pont mögötte vagyok, lehet legközelebb megharapom.
- Nah, de a titkárnő is segít a fizikai munkában is. – magabiztos mosollyal játékosan megfeszítem a bicepszem. Bár nem látszik külsőre, de a hollow létnek egyik előnye, hogy bőven erősebb vagyok az embereknél, úgyhogy csak tudok Vexnek fizikai munkában is segédkezni. Látja, milyen hasznos titkárnője van?
- Azért a segged ne legyen kint, nem tudtam hirtelen milyen fajta kantáros a nadrágod, tudod vannak, amik derék, vagy csípőtájt gumival megszorulnak, és a kantárt lógva lehet hagyni, de van amelyiknél az tartja fent a nadrágot. Ha leesne, inkább hagyd magadon, még a végén szálka menne a fenekedbe, vagy rosszabb helyre. – jóízűen elkuncogom magam. Bár tudom, hogy a hierrója védené, azért vicces az elgondolás, meg aztán jobb, ha nem teszteli, mennyire divatos, ha kint a fél segge, mert lehet nyílt célpontnak fogom nézni.
A Féreglyukon átlépve elgondolkozva pislogok fel Vexre óvatos kíváncsisággal.
- A főnök foghatja a titkárnője kezét a boltig, vagy most nem?