Szerző Téma: Vex kocsmája - 4. torony  (Megtekintve 7352 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 345

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 26 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #90 Dátum: 2021. Jan. 10, 09:47:14 »
- Fura is lenne, passz hogy igazából hogyan is néztek ti nők egymásra.- vigyorogva vonta meg a vállait, de azért annyit sejt, hogy ahogy a férfiak megnézik a nők melleit és seggét, úgy tuti a nők is nézik vagy néznék, hogy mennyire is dudorodik a nadrág egy bizonyos helyen.
- Áh, inkább csak szeretek kísérletezni.- nevetett.- Valahogy majd csak megoldom, hogy ne legyen ott, vagy kitalálok valamit, improvizálok.- majdnem szerencsére rövidebbek DIon lábai, de ha olyan helyzetben van, simán arcba tudná rúgni Vexet ha úgy adódna a helyzet. Bár tippjére biztos nem csinálna ilyet Dion… vagy talán mégis, de hát ettől jó is a kapcsolatuk, a meglepetésektől.
- Azért remélem, hogy nem mostanában lesz ilyen. Unalmas az igaz, de azért nagy gond nincs ezzel a nyugival.- azt, hogy egy embernek menjen neki, azt kizártnak tartja, véleménye szerint nem létezik olyan ember, aki akár egy kis fenyegetést is jelentene Vexre. Talán olyanok lennének, mint egy idegesítő légy, ami ott zümmög a feje körül, de arra se érdemes, hogy lecsapja.
- Hát nah, gondoltam érted a célzást, hogy te leszel az, aki írni fog. Egyébként se hadarok, csak nem tartom be a sebességkorlátot beszéd közben. A pólómra meg nem fog a ceruza.- vigyorogva nyújtotta ki a nyelvét Dionra. ezt a kört megnyerte Vex, és kész, ellenkezést nem fog elfogadni.
- Áh kérlek, egy vezető az vezeti az embereit, beáll és segít, megmutatja, hogy mit hogyan kell csinálni és ilyenek. De mivel jelenleg egyszemélyes a cég fizikai munka ereje, így tényleg munkás és mesterarrancar vagyok egyszemélyben, egy csinos kis titkárnővel.- mosolyogva rákacsintott Dionra. Az arcra csókot pedig mosolyogva fogadta, és bármikor kedve lenne ágyba vinni Diont, de jelenleg nem tartanak még ott, nagy a cél, amit teljesíteni kell.
- Gondolod úgy kéne? Annyira még nem vagyok jó, hogy a seggem is kint legyen. Mert hát úgy tartják, hogy minél jobban kint a segged a gatyából, annál nagyobb szakember vagy. De mindent az én kis titkárnőmért.- mosolygott, majd megnyitott egy Féreglyukat és irány az emberek világa.

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 271

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 9 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #91 Dátum: 2021. Jan. 18, 22:10:41 »
- Hát biztos nem úgy, mint ti ránk. – ne is akarja megtapasztalni, és érteni, hogy a nők hogyan is néznek egymásra, mert nem lenne éppen pozitív legtöbb esetben az élmény. Azt szeretném, és remélem is, hogy mindig férfi szemmel fog rám nézni.
- Persze, persze~ Aztán még a végén túlságosan is tetszeni fog neked ha ellenállok és rúgkapálok. – szigorúan maradok csak humornál, mert ha a végén tényleg tetszene neki ez a kényszerítős előjáték, lehet bajban lennék a jövőben, de egyelőre Szigorúan csak humor. - … Ebben nem kételkedek. – belegondolva eléggé nehéz egyszerre megakadályozni, hogy elkapja a másik lábam, de közben védeni, hogy ne tudja megkapni azt, amit akar, és az is biztos, hogy az én káromra nagyon is tudna improvizálni, addig viszont én is azt tenném.
- Tudom, és nem is szeretném se direkt, se akaratomon kívül tönkretenni a nyugalmad újra. – elég volt egyszer eléggé kiborítanom Vexet, jó, mentségemre nem én provokáltam azt a csajt, hogy az a végkifejlet szülessen belőle, ami, de mint mondtam, ha nekem is közöm van az okhoz, ami miatt felforr az agyvize, az nem jó. Bár az aggodalom és féltékenység között van különbség, amúgy se hinném, hogy valaha is lenne bármi valós oka, hogy féltékenynek kelljen lennie… Még akkor sem, ha nem lenne amúgy is ilyen sziklaszilárd magabiztossága.
- Azt mondtad „írunk”. Azt pedig meg tudom oldani, hogy fogjon, ha mást nem, hozok tollat. – viszonzom a nyelvnyújtást, kicsit rájátszott gyerekes duzzogással, miközben meg is csípem Vex oldalát. Vigyázzon, most pont mögötte vagyok, lehet legközelebb megharapom.
- Nah, de a titkárnő is segít a fizikai munkában is. – magabiztos mosollyal játékosan megfeszítem a bicepszem. Bár nem látszik külsőre, de a hollow létnek egyik előnye, hogy bőven erősebb vagyok az embereknél, úgyhogy csak tudok Vexnek fizikai munkában is segédkezni. Látja, milyen hasznos titkárnője van?
- Azért a segged ne legyen kint, nem tudtam hirtelen milyen fajta kantáros a nadrágod, tudod vannak, amik derék, vagy csípőtájt gumival megszorulnak, és a kantárt lógva lehet hagyni, de van amelyiknél az tartja fent a nadrágot. Ha leesne, inkább hagyd magadon, még a végén szálka menne a fenekedbe, vagy rosszabb helyre. – jóízűen elkuncogom magam. Bár tudom, hogy a hierrója védené, azért vicces az elgondolás, meg aztán jobb, ha nem teszteli, mennyire divatos, ha kint a fél segge, mert lehet nyílt célpontnak fogom nézni.
A Féreglyukon átlépve elgondolkozva pislogok fel Vexre óvatos kíváncsisággal.
- A főnök foghatja a titkárnője kezét a boltig, vagy most nem?