Szerző Téma: Vex kocsmája - 4. torony  (Megtekintve 10646 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #105 Dátum: 2021. Ápr. 28, 00:59:17 »
- Meglesz! – szélesen elmosolyodok. Mintha ne tudnám, hogy énrám gondol. Mentségemre szóljon, nagyon, nagyon szórakoztató piszkálni, incselkedni vele és tesztelni, hogy meg tudom e esetleg őrjíteni eléggé ahhoz, hogy félredobja a játékát és enyém legyen minden figyelme… Jobban belegondolva, ez pont, hogy nem mentség a részemről… Mindegy, én nagyon élvezem, és sose állítottam magamról, hogy jól viselkednék és ne lennék problémás eset. Vex ezt az első perctől kezdve tudhatta, mikor utánam eredt az erdőben, hogy elkapjon.
Figyelmesen hallgatom a magyarázatot halványan félrebillentett fejjel. Nos, nem mondanám amúgy, hogy a farkasemberek kifejezetten a kedvenceim lettek volna a fantasy történetekben. Egy hatalmas, gyönyörű vörös szemű, hófehér bundájú farkas úgyis már az enyém, és bőven elég nekem.
- Igen, szerintem sikerrel keverem a farkasembereket a vérfarkasokkal. Azt hiszem azokat szokták teljesen farkasként ábrázolni. Lehet azért a hatalmas méret, hogy így különítsék el a sima farkasoktól, meg egy egyszerű farkas annyira azért nem nagy szám. De ilyen hatalmas farkasok léteznek a fantasy történetekben, csak azok szimpla állatok, és Wargoknak nevezik őket. Szerintem azok is nagyon menők. Szeretnék egy wargot hátasnak. Képzeld egy olyat megülni ló helyett! – most én terelődök el kicsit a gondolatmenetemmel, ahogy szélesen, és jókedvűen elmosolyodom, de gyorsan eszembe jut a téma lényege. – Igen, ha átok, gondolom fájnia kell… De ez is olyan, mint a vámpírmítoszok… Van ahol átokként állítják be, máshol viszont külön fajként kezelik.
Ismét elgondolkozom, még az államra is teszem két ujjam a nagy töprengésben. Úgy elfogadom a farkasembereket, ha rendesen szőr fedi őket, és nem olyanok, mintha rühesek lennének, vagy átváltozás közben azért még átment rajtuk egy fűnyíró is, miközben a fájdalomtól hemperegtek a földön.
- Először is, attól még hogy cigizel, semmi baja a tüdődnek, nem is lehetne baja, de még ha lehetne is, olyan gyors a regenerációnk, hogy folyton gyógyítaná magát. Olyan, mintha próbálnád mindig kevesebbnek, vagy gyengébbnek beállítani magadat. – tüntetőleg szusszanok egyet a cél szentesíti az eszközt szavakra, de utána, hogy megint magát kritizálja, picit sértődött, és aggodalmasabb arcot vágok ahogy felnézek rá. Nem szeretem, ha bárki is kritizálja őt, vagy lebecsüli, még ha az ő maga is. A kelleténél… emberibbnek állítja be magát, tehát törékenyebbnek, mint amilyen, és nem az erejére gondolok, hanem az egész lényére. Mikor ilyeneket mond, mintha múlandó, sérülékeny, törékeny lenne és hiába tudom, hogy ez nincs így, mégis elfog egy kis aggodalom. – Másodszor, a szaunát nem is jutalomként mondtam, hogy belöklek oda. Viszont így már sejtem, miért nem láttalak előkerülni soha, mikor oda befeküdtem kis időkre.
Talán Vex tudta, hogy ott vagyok, és még csak közelébe se akart kerülni. Bár az se kizárt, hogy pusztán csak a hő miatt én se töltöttem ott soha túl sok időt, és azokban az időintervallumokban pont nem keresett engem.
- Ne… nem hiszem, hogy bárki, ha rám néz, ezt feltételezné. – nem számítok bókra, ez most váratlanul ér. Fülig vörösödve sütöm le a tekintetem, zavaromban néhány hajtincsem kényszerítve a fülem mögé. Még mindig nem érzem úgy, hogy a megjelenésem ezt sugallná, különösen egy olyan alfahím mellett, mint ő, de már csak maga a gondolat, hogy Vex így gondolja, önmagában olyan bók, amitől nem tudok nem zavarba jönni.
- Ó, te szegény! Az évek rendesen kikezdhették azokat a szemeket. Talán ezért halsz meg annyiszor a játékaidban. – pimaszul incselkedve vonom fel egy félmosoly társaságában az egyik szemöldökömet. Még mindig nehezen hiszem el, hogy tényleg elhozott még egy ilyen szemüveget is.
Elégedetten mosolyogva kapom le a fejéről a szemüveget, és felvéve be is igazolódik a sejtésem. Minden ugyanolyan. Szerencsére, még a végén elhomályosítaná a látását a felesleges dioptria, és akkor már tényleg elkelne neki a támasz.
- Ez az első alkalom, hogy szemüveget viselek… Milyen? – picit elnevetem magam jókedvűen, majd visszafordulok kíváncsian Vex felé.
Persze még megvárom a kérdésemre a választ, mielőtt levenném, és visszahelyezném az orrára a szemüveget.
- Tessék. A főnökömnek nagyon intelligensnek, és tekintélyt parancsolónak kell látszania a szemüveggel, és semmi esetre se középkorú vénségnek. – bizony, legyen okos, csináljon úgy, mintha mindent értene, ha olyan a kedve, ugráltassa a személyzetet. Érdekes látvány lenne az biztos, mert olyannak még nem láttam. Bár az is rekeszizom fájdító lenne, ha görnyedten kezdené hunyorogva egyre közelebb az arcába betolni a dolgokat, hogy biztosan mindent el tudjon olvasni.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #106 Dátum: 2021. Máj. 03, 17:04:05 »
- Jajaja, szerintem is az lehet az oka. Így ráfoghatják, hogy az egyik fajta az tud magáról átváltozva még a menőbb pedig nem. Azt megjegyezném, hogy azért egy sima farkasfalkába se szívesen botlanak az emberek, de még egybe se, gyorsabbak is és elég erős az álkapcsuk, nagyot harapnak. Jap, azok lesznek azok, a Wargok, de a méret ott is attól függ, hogy ki írja, van ahol tényleg lehet rajtuk ülni van ahol nem. Bár személy szerint én még mindig ló párti vagyok, de ha találunk egyszer egy wargot, majd befogjuk neked, és hajrá a szelídítéssel.- egy kölyökkel lehet jobban járnának, egy kifejlett példányt már biztos nem tudna kezessé nevelni Dion.
- Vámíroknál szerintem vámpír válogatja, milyen volt előtte embernek. De szerintem a legtöbben tök jól ellennének vele. S hát szerintem lehet is külön fajnak nevezni őket, más a táplálkozásuk, szaporodásuk na meg a napszak is, amikor aktívak.- ezért is jobbak a farkasok, ők nappal is tudnak mászkálni a vámpírok meg megszívták, a napfény hamar egy marék hamut csinál belőlük.
- Meh, a cigitől nem lesz bajom, de bezzeg másnapos meg tudok lenni. Elég szemétség ez.- morgott az orra alatt.- Ez az én bűnös élvezetem. Meg egyébként is, attól hogy annak állítom magamat, még nem vagyok az, az meg csak nekem jó, ha pár hülye elhiszi, hogy márpedig az vagyok. Legalább jókat röhögök a meglepett képükön.- maga elé képzelte az arcokat, és ettől egy széles vigyor ült ki az arcára.- Azért büntetésnek se nagyon dobálj be oda, ha kérhetném. És pontosan, azért nem látsz ott bent, nem nekem való az a nagy gőz.- és egyébként se látná akkor Dion meztelen testét, akkor abban meg mi a buli? Pontosan, semmi. Úgy izzadni, hogy közben nem is csinálnak egymással semmit? Azt inkább kihagyná.
- Ugyan, ne becsüld alá magadat, tuti, hogy ezt gondolnák.- mondta jókedvűen. Elég ha csak ránéznek kettejükre és bárki levágja, akinek van egy kis esze, hogy mi a helyzet.
- Jaja, pontosan, szerintem is ez lesz az ok, nem is az, mert béna vagyok vagy mert nehezek, semmi más. Jaja, a szemek.- egyetértően bólogatott, örült annak, hogy Dion volt az, aki rájött a titokra.
- Nos, hogy finoman és diplomatikusan fogalmazzak, ha otthon lennének, akkor már nem lenne rajtad más, csak a szemüveg.- ez van, van pár olyan gyengéje Vexnek, amikről nem tudott, és a jelek szerint az egyik az, hogy Dion szemüveget visel.
- Ez bizony így van, köszönöm szépen… héééé, még hogy középkorú vénség. Ejnye, nem vén vagyok, alig kaparom az ötvenet, szerintem ahhoz képest még egész jól bírom és tartom magamat.- oké a haja lehet kicsit elüt a teste többi részétől, de hé, nem őszül, hanem csupán ezüstbe fordul.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #107 Dátum: 2021. Jún. 14, 18:16:10 »
- Á, csábító lehetőség, de bőven elég nekem ez a nagy, bújós albínó farkas. – jókedvű mosollyal simogatom meg Vex fejét. Nem igazán vagyok háziállat párti, túl sok velük a gond. Még ha léteznének is a valóságban wargok, akkor se nagyon vágyom egyre, ráadásul biztos nem lesz olyan szép fehér, mint az én nagy jegesmacim. Ha pedig már ellenérvek, sokkal gyorsabb vagyok bármiféle ló, vagy kocsi nélkül. Persze nagyon hosszútávon azért kimerítőbb és nem bírnám szusszal, de akkor már inkább elnyújtózkodok pihenve egy kényelmes kocsi ülésében.
- Nem lesz tőle bajod, de attól még büdös. – a vámpír és vérfarkasos/farkasemberes témákat egyelőre hagyom, sokkal fontosabb a cigi, és alkohol kérdése. Meg persze, hogy milyen fényben szokta magát feltűntetni. A dohányzási gyakorisága pedig tényleg rossz szagot eredményez. Sajnos képtelen vagyok tagadni, hogy kezd arra érzéketlenné válni lassan a szaglásom, hála annak, hogy folyton azt érzem, de attól még nagyon szeretem inkább elkobozni tőle, ha ott vagyok és egyszer csak rá akarna gyújtani. Szerencsére még mindig tudok helyette a szájára nyomni olyasmit, amit jobban szeret, mint ezt a bűzrudat. – Rendben, ne is gondold magad egy pillanatig se gyengébbnek vagy sérülékenyebbnek. Már mondtam, hogy a fejed, a skalpod az egész lényeddel együtt az enyém! És nem szándékozom átadni senkinek.
Tudom, hogy nagy eséllyel túlreagálom, de még ha tudom is, hogy nem gondolja komolyan, akkor se szeretem, mikor olyasmikre gondol, vagy hoz fel elméletként, szófordulatként, amiktől akaratlanul is úgy érzem, múlandó, nem marad velem örökké és elveszthetem. Még ha egy tényleg olyan harchoz is szerencséje lehet, ahol igazán kiengedheti az erejét és teljes erőbedobással harcolhat egy méltó ellenféllel szemben, akkor se akarom, hogy beletörődjön egy esetleges vereségbe, ami halállal jár. Talán borzasztó önző és nagyképű gondolat és remény a részemről, de szeretnék az egyik ok lenni az életében, ami miatt, túl akar majd élni mindent, küzdeni és legrosszabb esetben is sikerrel elmenekülni.
- Kicsit elfogult vagy velem, nem gondolod? – hiába érzem még mindig úgy, hogy vannak akik ránk nézve jobb partinak tartják magukat Vex mellé, azért nagyon jó érzés, hogy ő ennyire biztosan jelenti ki ezt. Kuncogva ölelem is át jobban a karját, és bújok még szorosabban hozzá. Végső soron az sose érdekelt, hogy rólam mit gondoltak, inkább tartottam attól még régebben, hogy Vex nálam jobb arrancart érdemelne.
Mosolyogva csak megcsóválom a fejem, ahogy egyetért. Szinte már látom magam előtt, hogy legközelebb, mikor ki tudja hányadik halál után szinte már izzani fog körülötte a légkör, annyira próbálja majd féken tartani magát és az erejét, hogy még a kart se robbantsa apró darabokra az ujjai között, akkor majd dühében biztos rávágja majd, hogy mindez azért, mert épp nincs rajta a szemüvege. Csak azért veszít, amúgy győzne.
Csak játékból tettem fel a kérdést a szemüveggel kapcsolatban, arra nem számítottam, hogy ilyen választ fogok kapni, amitől eltűnik a mosolyom, és nagyra nyílt szemekkel pislogok rá, mielőtt ismét halványan feljebb görbülne a szám sarka.
- Nagyon túlzol, ennyire nem kell bókolni. – kicsit elnevetem magam, valahogy nem hiszem, hogy ennyire megtetszett volna neki egy ilyen kis vacak szemüveg, hogy miatta otthon már levetkőztetett volna. Szokott ő ilyesmiket mondani, és elég gyakran teszi is meg függetlenül attól, hogy épp mit viselek. Ráadásul túl nyugodt és jókedvű ahhoz az arca, hogy túl nagy hatást ért volna el a szemüveg, de azért még tényleg jól esik, mikor ilyesmiket mond, amiért kap is egy puszit az arcára.
- Nem is kétséges, hogy jól tartod magad, annyira, hogy én nem tudok néha lépést tartani veled. – ismét muszáj kicsit elnevetnem magam. A „néha” pedig még nagyon is finom szó arra, hogy Vex a mai napig is biztosan visszafogja magát.
Legékesebb bizonyíték jelenleg is arra, mennyire van még mindig jó formában, hogy épp barkácsolást tervez. Bár teljesen még nem értem, mit, de úgyse az a lényeg, vagyis csak az számít, hogy ő tudja, hogy mit csinál.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #108 Dátum: 2021. Jún. 17, 17:52:20 »
- Mondjuk éppen rajtam is lehet lovagolni, sőt, a hátamon is.- bár azt jobban élvezi, amikor a hátán fekszik és szemből lovagolják meg, de hát ha nagyon akarja Dion, akkor akár a hátára is felveszi és szaladnak egy kört, de túlzásba nem fognak esni, az tuti és rendszer se lesz belőle.
- A cigi csak annak büdös, aki nem szívja. És egyébként is, ha ketten vagyunk, nem is szívok annyit, óránként egy szállat… vagy kettőt, esetleg hármat, de négynél biztos nem többet.- mondta tüntetőleg, és azért egy pillanatra elgondolkodott, mennyit is szívhat el egy nap? Egy dobozzal tuti elfüsttől, de reméli, hogy kettőt nem, de ha mégis, hát boldog, hogy nincs szakálla, a nikotin miatt elég sárga lenne.
- Értettem, parancsot vettem.- vigyorogva tisztelgett is mellé.- De megnyugodhatsz, nem hinném, hogy van bárki is, aki meg tudna ölni. Amikor alig jár más a fejedben, mint az, hogy erősebb akarsz lenni, az a gondolat is benézhetne, hogy mi van akkor, amikor túl erős leszel? Jap, ez bezzeg nem jutott akkor eszembe, hát már késő bánat, erről ennyit.- beletörődve vonta meg a vállait, nem sok mindent tud már tenni ellene.- Skalpom, fejem, mindenem, kivéve a ps-em, és a gyűjtői Dante figurám, azokat megtartom magamnak.- minden férfinak van valamije, amihez ragaszkodik, és hát Venek ezek voltak azok, még ha pina megvonással is zsarolják, akkor is kitart legalább két napig.
- Nem, nem gondolom. Az én kis asszonykám vagy, és pont.- csini pofi, jó és formás mellek, feszes és kemény hátsó, személyiség is jó, minden pasi álma és még az ágyban is odaadó. Tökéletes.
Nem igazán érti, hogy mire fel a meglepett arc? Elég régóta együtt vannak, hogy tudja, Vexet olyan is betudja indítani, amire nem gondolna.
- Most miért? A fürdőruha is milyen hatást váltott ki belőlem? Mi férfiak egyszerűek vagyunk, a szemüveges nők pedig a legtöbbünknek a gyengéje.- vidám hangon közölte a tényt, mert ez tény volt.
- Hát nah, néha elkap a hév, de azért nem kell panaszkodnod, ugyan csak jó vagy te magad is. Sőt! Néha úgy érzem, hogy az állóképességem határán táncolok, és imádom ezt az érzést.- mondta büszkén, kitolt mellkassal, igen csak jó az, ha olyan barátnője van valakinek, akivel kifulladásig tudnak „lépkedni”.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #109 Dátum: 2021. Jún. 21, 10:21:37 »
- A hátadon nem szeretnék, nem vagyok már gyerek. De elől nem szoktam? - minden este (egy-két kivétellel) tönkre tesszük az ágyneműt, és van "lovaglás", fájna, ha annyira hiányolná ezt, hogy finoman utalnia kelljen arra, hogy éppenséggel rajta is lehet. Tudom, hogy csak szójáték, de ezért most el kell viselnie, hogy ma biztos a szokásosnál többet lesz alul.
- Hármat biztosan nem. Még ha nem is tud káros hatással lenni a testedre, szerintem az óránként egy szál is sok. Gondolkozom, hogy csókelvonással fenyegesselek...
Még nem éltem ilyen aljas húzással, mert az ő dolga mennyit cigizik, tiszteletben kell ezt tartanom, de tényleg lehet ki kellene próbálnom. Szereti Vex a cigarettáját, és mivel nem lesz tőle baja, nem is akarnám őt megfosztani tőle, csak mérsékelni. Ez se túl jó, hogy mindennek doh szaga van. Ha kezdetnek óránként egy, utána két-három óránként egy szálra tudnánk redukálni a füstölőjét, mikor vele vagyok... Talán önzőség, vagy naivitás azt gondolnom, hogy kellemesebb lesz neki is, ha csak néhányszor akar rágyújtani naponta?
Megnyugodva, és elégedetten figyelem a játékos tisztelgést újra elmosolyodva, bár még csak halványan. Tudom, hogy Vex még ha jobban szereti is a békét, igazi harcos, és bőven van benne is élni akarás és túlélő ösztön ahhoz, hogy ne hagyja magát csak úgy lefejeztetni a győztessel, mégis... Mikor ilyesmikkel viccel...
- Nem vagyunk istenek, addig pedig biztosan mindig lesz egy nagyobb hal. Még ha egyre kevesebb is, de van. De értem miről beszélsz. Biztos unalmas, monotonná és stagnálóvá vált. Viszont még ha így is érzed, hogy néha hiányzik az izgalom, vagy lennél gyengébb, mégsem sokkal megnyugtatóbb ez az érzés és tudat, hogy bármi történik, meg tudnád védeni magadat is, és akiket meg szeretnél? Én nem szeretnélek hátráltani, és nem jó érzés a számomra, hogy egyelőre csak azt teszem. Ha erősebb lettem volna... nem ijesztelek meg azzal, hogy lyuk tátong az oldalamon és tele vagyok más kisebb-nagyobb sérüléssel. - kissé bűnbánóan hajtom le a fejem és kapom el róla a tekintetem. Nem bántam meg, hogy nem választottam aznap a menekülést, a melákot is védenem kellett, és ha valaki egyszer meg akar ölni, máskor is meg akar majd. Nem akartam életben hagyni, nem akartam neki újabb esélyt adni. Még ha ennek az is volt az ára, hogy meg kellett szegnem a Vexnek tett ígéretem arról, hogy hollowot nem ölök. Emiatt is még mindig fel tud támadni bennem utólag is a bűntudat. De én örülnék annak, ha olyan erős lehetnék, mint ő. Tudom, hogy unalmassá válna, de meg tudnám védeni magamat, akár őt is talán, nem hátráltatnám, akadályoznám vagy lassítanám, és annyira aggódnia se kellene értem. Nekem ez megérné az izgalom és adrenalin elvesztését. Legalábbis elméletben most még így érzem. - Nem is a játékaid, vagy cuccaid kellenek nekem, hanem te.
Pimaszan kinyújtom rá a nyelvem. Nagyon nem tud izgatni a ps-e, vagy a játék figurái, azokkal játsszon csak ő, én inkább a húsvér játékossal játszok, nem pedig a játékokkal.
- Ha a férjem ezt mondja... Akkor nagyobb magabiztossággal fogok elzavarni minden nőt aki a közelébe próbálna merészkedni, mert ő csak az enyém!! - nem tudok nem boldogan elmosolyodni, és kuncogva két kézzel átölelve a karját jobban felé fordulni és hozzábújni, mikor ilyeneket mond szilárd magabiztossággal.
- Tényleg? - meglep igazából ez az új információ, hogy állítólag a szemüveges nők gyengepont. Még mindig nem sok különlegességet látok ebben. - Ott a szavad is elállt, de az eleve egy komplett viselet volt, és hála annak már tudom, hogy imádod a fűzőket, de ezt csak ráveszem az arcomra, és ennyi.
Csak pislogni tudok, még mindig próbálva megérteni. A fürdőruhát értettem, de valahogy annyira most nem látni azt a hatást az arcán. De ha tényleg annyira tetszik neki...
- Akkor ne adjam vissza? - muszáj megint picit pimaszkodnom vele ezzel a kérdéssel, miközben leveszem a szememről, és felé mutatom. Innentől a főnök úr dönti el, hogy kéri vissza az olvasáshoz, vagy a titkárnőjén akarja látni.
- Szeretem, mikor elkap téged a hév! - sugárzóan, olyan ártatlan arccal mosolygok rá még mindig a karjába karolva, mintha valami teljesen általános dologról beszélnénk, és nem épp a szexről. Tényleg szeretem, mikor vad és kicsit elveszti a fejét. Hiába, nekem sincs minden jól összerakva agyban, de tényleg izgató. - És kifullasztani is szeretlek, ha ki tudlak.
Pimaszan megnyalom a felső ajkamat a gondolatra. Imádom látni az arcát is, mikor teljesen ködös az élvezettől. Ha pedig ő is imádja az érzést, hogy a határain egyensúlyoz, meg kell próbálnom gyakrabban elérni, hogy odáig jusson.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #110 Dátum: 2021. Jún. 24, 17:35:47 »
- Pedig nincs abban semmi, ha néha annak érzed magad és a hátamon akarsz. De japjapjap, szoktál bizony elől, sőt, nagy kedvencem, amikor elől törsz be.- mondta vigyorogva és már be is fúrta a gondolataiba magát, hogy szerez egy kisebb nyerget, amin van egy lyuk a megfelelő helyen a megfelelő szerv számára, hogy még reálisabb legyen az a betörés.
- Hogy sok lenne? Nem is tudom, a legtöbb ember is így szokta, elránt egy szálat minden órában. Hajaj, úgy látszik, hogy valaki szigorura veszi a figurát. De legyen anyu, megpróbálok akkor kevesebbet. Legalább fogat is ritkábban kell mosnom, nem sárgul annyira.- ez a hatalmas hátránya a ciginek, hogy sárga lesz tőle a foga, naponta háromszor is meg kell mosnia, hogy megőrizze a fehérségét, sőt, ezért se nagyon tud bajuszt se növeszteni, a nikotin még jobban kiütne rajta. Azért az már tényleg undorító lenne.
- Mikhez képest nem vagyunk? Egy emberhez mérten pedig de, pont úgy, ahogy egy ember a hangyához képest. Szerinted miért szoktam még játszani? Persze leszámítva azt a részét, hogy szeretek. Ott aztán érezhetem az izgalmat, elég egy nehezebb játék és már is ott van az. Kivéve egy bizonyos sorozatot, az még nekem is kegyetlen. De nehogy elkalandozzak, természetesen jó az a tudat, még szép, hogy az. Túl sokat gondolsz az egész mögé. Ami meg a hátráltatást illeti, nem mondanám, hogy hátráltatsz, amióta együtt vagyunk, egyébként se igazán volt semmi komolyabb harc, ahol szükség lett volna a teljes erőmre. Az pedig, hogy akkor és ott kivert a frász, az főleg nem hátráltatást te kis butus.- és ha már le van hajtva az a fej, miért is ne kócolná össze a háját egy kicsit? S reméli, hogy itt vége is az ilyen jellegű beszélgetésnek, nem rajong értük.
- Akkor jó, mert nem is adom őket.- Vex is nyelvet nyújt.
- Bizony hogy ezt mondja. S nyugi, nem csak te érzed ezt, sok nő szokta ezt gondolni. Mi férfiak pedig nem értjük, hogy miért, de nem is igazán akarjuk megfejteni az okot.- nem akarják elveszteni a józan eszüket, vannak bonyolult témák, és megérteni a nőket az volt.
- Tényleg.- bólogatott helyeslően.- Nem tagadom, az van rám az egyik legnagyobb hatással. Hm… ha a fűzővel veszed fel… hajaj ez fasza gondolat.- meg is van, hogy mit fog karácsonyra kérni.
- Nos, mivel jelen pillanatban nem tervezem, hogy hátra hagyunk mindent és egy újabb ágyneműt teszünk tönkre, így hát kérném vissza, tudod, kell az olvasáshoz.- akármennyire is csábító a gondolat, most sajnos nem hagyhatja Dionnál.
- Én pedig imádom, hogy csatlakozol közben hozzám. Sőt, amikor hevesebb vagy mint én, csodálatos.- nem titok, a legtöbb férfi szereti, ha néha a párjuk a kicsit hevesebb, sőt, nagyon hevesebb. Tuti, hogy valami elbaszott pszichológiai vagy milyen dologra lehet visszavezetni.- Ki tudsz, de még mennyire ki tudsz, sőt, ma akkor csak arra megyünk rá, hogy kifullasz, amennyire csak tudsz.- vigyorogva kacsintott Dionra, a mai este akkor csak az övé lesz.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #111 Dátum: 2021. Jún. 28, 18:06:02 »
- Annyira még nem éreztem magam eddig annak, hogy elfogjon a vágy, hogy a hátadon utazzak. De majd akkor ha viccesnek tartom, felugrok rád. - arról pedig persze tudok, hogy az egyik kedvence, akármekkora alfahím is, kifejezetten szeret alul lenni. Meg ha próbálom én őt elnyomni.
- Ennyire nem ismerem az emberek átlagos hétköznapjait. – miután kimondom döbbenek rá, hogy talán ezt mégse kellett volna, így a végén Vex érvelhet, hogy csak azért hiszem, hogy sok, mert nem tudom, hogy ez normális. De biztos nem oké, hogy minden órában el kell szívnia egy szálat…
- Igen, tudom, hogy túlgondolom. – fájdalmasan és lemondóan felsóhajtok. – Csak ahogy erről beszélsz, néha úgy hangzik, hogy ha visszamehetnél az időben, másképp csinálnád, hogy ne tegyél szert ekkora erőre. Ne haragudj, csak néha eszembe jut, hogy nem vagy halhatatlan, és nem tetszenek ezek a gondolatok. Még nem hátráltattalak, de ha valaki veled hasonló erős érkezne, akkor már igen, és csak úgy tudnék segíteni, ha messze mennék tőletek, hogy tudj harcolni.
Kicsit morcosan, gyerekesen duzzogva biggyesztem az ajkam, de főképp a hajborzolására. Tudom hogy túlgondolom, de még senki iránt nem éreztem olyan mély szeretetet és kötődést, mint Vex iránt, és hajlamos vagyok megfeledkezni arról, hogy semmi sem biztos, bármi történhet és elveszthetem. Ez természetesen nagyon a legszélsőségesebb lehetőség, hogy akkora erővel bíró ellenfél bukkanna fel, de nem is lehetetlen, ez pedig néha elönt pár pillanatra ilyen aggodalommal.
- Báááááár…~ Belegondolva, ha a játékok a tieid, te viszont az enyém vagy, akkor veled együtt a játékaid is. – a nyelvnyújtást látva édes, ártatlan mosollyal nézek rá sugárzóan, de a szemeimben nagy eséllyel pimasz, gonoszkás fény csillog, amiért muszáj volt most ilyen kis csavarral visszavágnom Vexnek.
- Talán… ez is valami fajtól független, nőként velem született dolog, hogy a többi nő külsejéhez hasonlítom magam…
Az államra fogok két ujjal, ahogy komolyan elgondolkozom, miért is lehet ez. Kicsit jobban érzem magam attól, amit Vex mondott, és én magam sem értem a saját dolgaim, hisz egyáltalán nem érdekel, hogy az emberek mit gondolnak. Gyenge egy faj, eléggé lenézem őket, ezek után pedig természetes, hogy nem érdekel a véleményük, és mégis… Ha csak egy-két magasabb, nőiesebb, idősebb, szebb arcú bombázót meglátok, és elképzelem, hogy festene Vex mellett, fájdalom nyilall a mellkasomba a gondolattól, hogy nagyon is jól. Én viszont nem akarom ezt, nem számít, hogy arrancar, ember, shinigami, vagy bármi más, Vex az enyém, és senkinek se tervezem átadni.
- Megjegyzem. – ravasz, féloldalas mosolyt villantok felé. Fűző, szemüveg. Megjegyzem, és gondosan elraktározom a közeljövőre, de ezt elég csak nekem tudnom. Talán van is hozzá megfelelő intimebb fehérneműm, szépen a szekrény aljára préselve, mert még nem mertem ilyesmikbe öltözni
- Szerencséd, hogy én nem érzek sürgető vágyat a szemüveg láttán, hogy rád ugorjak, különben nem olvasgathatnál a továbbiakban szemüvegben. És nehezebben folytathattad volna a vásárlást.
Ártatlanul mosolygok rá, mintha semmi sunyi merényleten nem is járt volna még elméletben is a fejem, miközben leveszem szememről, és visszateszem rá a szemüvegét. Még mindig nehezen hiszem, hogy egy szemüveg keltene ekkora hatást, de emellett ismerem Vexet, hogy mindegy mi van rajtam, szereti levenni ha alkalma van rá. Ha tetszik neki azért, ha nem tetszik neki, azért.
- Oké, benne vagyok! Megpróbállak úgy kifullasztani, hogy a végén már kérd, hogy legyen elég, mert nem bírod tovább. - felcsillan a szemem az felajánlásra. Eddig ez ilyen célirányosan sose jutott az eszembe, általában az esetek többségében Vex kezdeményezi, hogy irányítsak én, és hogy ne legyen teljesen egyhangú az, ha csak nálam a gyeplő, egy-két kör után át szoktam adni, vagy legalábbis fölém engedni, de amiket most ő mondott… Kifejezetten csábítónak hangzik a gondolat, hogy az őrületbe kergessem, hergeljem a fenevadat, amiről nem lehet majd ezúttal lerázni a ráncokat. Nagyon tetszik a fejben elképzelt kép, ha képes lennék addig húzni, hogy már kérlelőn nézzen rám, hogy nem bír többet. Még a felső ajkam is megnyalom a gondolatra.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #112 Dátum: 2021. Júl. 02, 17:27:17 »
- Egyszer majd eljön ennek is az ideje, csak ha érzed a vágyat rá, ne akkor, amikor éppen hajolok, nehogy véletlen megpusziljam a földet.- erő ide vagy oda, ha nincs meg az egyensúly és mellé ott van a meglepetés ereje, még Vex is hamar padlót foghat.
- Na majd akkor nézünk pár filmet, amiből megfogod. Van aki egy dobozzal szív el egy nap, van aki csak felet, de akad olyan is aki két vagy három dobozt is elfüstölget.- na azt már Karasu se érti, ott már nem az íze miatt, csak hogy valami legyen a szájában, azért bagózik. Pedig ha egymásután elszív kettőt, már akkor is rossz íz van a szájában, de hogy napi majdnem negyven szállat, azért az kicsit túlzás.
- Meh, azért nem változtatnék rajta, és az időutazásból meg már elegem van, kétszer volt benne részem, több nem is kell. Ami pedig a harcos részét illeti, ha valaki olyan jönne, aki velem van súlycsoportban, én magam féreglyukaználak meg. De nem csak téged, mindenkit, aki ott van.- mondta nyugodt hangon, de sajnos ez volt a helyzet, ténylegesen hátráltatnák csak, figyelnie kellene mindenkire és még magára is.
Elmosolyodott Dion szemei és mosolya miatt, ismeri már ezeket.
- Áááááá… akkor ezt átt kell gondolnom… én a tied te az enyém, de akkor te is választhatsz, hogy mi csak a tied és én is, hogy mi az enyém.- elvigyorodott és a szemei is vidáman csillogtak, még ha komolyan is gondolta, hogy a játékok, nos, azok csak az övéi voltak.
- Úgy fest, hogy vannak olyan dolgok, amiket még az se tudott elnyomni, hogy hollowok lettünk, vagy shinigamik vagy akármik, ez biztos olyan ösztönös dolog lehet.- mondhatná, hogy felesleges másokhoz hasonlítania magát, egy darabig lehet nem fogja csinálni, de idővel visszatér az a fránya méregetés. Ez olyan női dolog lehet.
- Reméltem is.- rákacsintott Dionra.
- Hm… szerintem az olyan jó-jó helyzet lenne, nem bánnám én azt se.- vigyorgott, mert hát férfi volt, és nincs olyan férfi, aki ellenállna annak, ha a párja rávetné magát és már nyúlna is a nadrágjába. Ha mégis, nos, arra azt mondaná, hogy nem teljesen hetero.
A szemüveg visszakerült a helyére, folytatja is az olvasást, és rakja is bele a kocsiba.
- Hm… már alig várom, hogy ott járjunk, de remélem, ha kérem is, nem állsz le.- rákacsintott kis barátnőjére, vagyis inkább „feleségére”. Bőven nincs ellenére, ha ez meg fog történni. Sőt, ha lábra bír másnap állni, még pezsgőt is fog bontani.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #113 Dátum: 2021. Júl. 05, 23:29:58 »
- Miért? Pedig akkor szó szerint levennélek a lábadról. – aranyosan mosolygom Vexre viccelődve. Bár az azért jogos, hogy nem akarnám felborítani és esetleg fájdalmat okozni neki. Szeretek pimaszkodni vele, vagy szórakozni, de azért bizonyos határok között. Fájdalmat nem szeretnék okozni neki szándékosan, hiába lenne akkor a legkönnyebb a hátára pattanni, ha éppen valamiért le akar hajolni.
- Azért ne a legrosszabb véglethez hasonlítsd magad.
Egy félmosollyal figyelem csak, hisz abban igaza van teljesen, hogy lehetne sokkal rosszabb, szívhatna jóval több szálat el egy nap, hisz emberek képesek arra, akiknek viszont nagyon erősen megy az a tüdejére és teszi tönkre a testüket. Azért jól hangzana, ha kezdetben kétóránként szívna legfeljebb csak egy szálat, vagy esetleg három. Bár ha nem unatkozik, vagy nem húzza fel magát, előfordulnak ilyen esetek is. Mondjuk igazából tényleg engem csak akkor zavar, ha már erősen érezni mindenhol tekintve, hogy nincsenek ablakok, és/vagy ha akkor akar rágyújtani, ha pont az ölében vagyok és a fejem felett akarná szívni. Attól a hideg ki tud rázni.
Csak így értettem a hátráltatást, hogy mivel nem vagyok még közel sem Vex erejéhez legalább csak annyira, hogy kibírjam a kiengedett lélekenergiáikat, nem tudna miattam a teljes erejével harcolni. De azért bárhova is lyukadna ki az a Féreglyuk, amit a talpam alá idézne, biztos visszajönnék legalább biztonságos távolságba, hogy távolról figyeljem az eseményeket, vagy legalább a reiatsukat.
- Kétszer is? Hogyhogy? Előre, vagy visszafele az időben? – kíváncsian billentem oldalra a fejem, ahogy a válaszát várom. Az idő maga nekem mindig is bonyolult volt, ha engem előre vagy visszaküldenének biztos aggódnék, hogy vissza tudok e jönni, hol van az én időm, nem e fog csúszni akár órákat vagy perceket, vagy ha többfajta jövő létezik, ha valamit a múltban megváltoztatnék, vajon lenne e jövő amibe visszatérhetnék, vagy már egy másik Dion élne abban helyettem. Igen, nő vagyok, túlgondolom, viszont attól még tényleg érdekes kérdés, és megnéznék előre is visszafele is néhány dolgot. Emiatt viszont még önszántamból legfeljebb akkor lennék hajlandó egy ilyen utazásba belemenni, ha külön Vex kér meg rá.
- Nyugi, nekem csak te kellesz, a játékaidat megtarthatod. – szélesen mosolyogva figyelem a korrigálást, hogy én az övé, ő az enyém, de vannak, amiken nincs osztozkodás. Lehet más esetben picit duzzognék, de nem vagyok bolond, tudom, hogy ha szépen kérném, vagy kérlelném biztos fájó szívvel de megenyhülne, ráadásul ezek csak tárgyak. Semmi olyasmi, amiből én ne tudnék itt az emberek világából szerezni otthonra. Egyáltalán nem érdekel, csak aranyos volt látni, hogy Vex védi a dolgait. Ezért érdemel is egy gyors, nyugtató puszit, hogy tényleg csak vicceltem, nem kell aggódnia, hiába látom a játékos mosolyából, hogy ő is humorként veszi. Attól még akkor is kap egy puszit!
- Hát lehet tényleg ez valamilyen maradvány, vagy megmaradt beidegződés az emberi faj után. De igyekszem teljesen ezt lerázni magamról, nem túlgondolni, vagy teljesen indokolatlanul aggódni semmiért és kevésbé emberiesen viselkedni.
Egy gyors elgondolkozás után elégedetten mosolyodom el. Minden, ami az el emberiesedés ellen van, az szinte már büszkeséggel tölt el. Nem akarok a kinézetemen kívül jobban hasonlítani rájuk. Úgy vettem észre, hogy az arrancarok nagyobb része emlékszik mi volt a hollow-á változásuk előtt, viszont utána semmi. Nekem semmiféle emlékem nincs azelőttről, viszont tisztán emlékszem az adjuchas évekre. Minimálisan se kötöm össze magam az emberi fajjal, és még abban is kételkedek, hogy amire más emlékszik az valóban az ő élete volt. Elvégre több ezer lélek összeolvadásával és elfogyasztásával jöttünk létre minden egyes átalakulás után. Lehet, mindaz amire emlékeznek, csak a legdominánsabb lélek által hátrahagyott emléktöredékek és maradványok, de semmi köze hozzánk, legfeljebb annyiban, hogy azoknak az emlékeknek a tulajdonosát is felemésztettük.
Nem kell állandóan megnyugtatnia Vexnek a jövőben, hogy nem vagyok elég jó mellé, ezt a külső kérdést ha levetkőzöm, legalább plusz még egyel kevesebb emberi tulajdonság.
- Azt hittem nem örülnél neki, ha emiatt ugrana a mai napi barkácsolós programterv.
Hogy őszinte legyek, ha nagyon szabotálni akarnám a mai programtervét, ismer ő annyira, hogy tudja, meg is tenném. És így még neki is lenne oka, ha büntetni akarna, de látom mennyire jól szórakozik most, hogy elénekelgetett, mikor reggel felkeltem, és most is ahogy eljátszadozik a szemüvegével még a vásárlás közben is. Nem lenne szívem tönkretenni a mai napi terveit.
- Mazochista~ De rendben, ha el tudom érni, hogy kérlelj, vagy könyörögj, akkor se fogom abbahagyni. – ravasz, csalafinta mosollyal lépek oda, és simulok hozzá, miközben pedig felnézve rá, pimasz mód megnyalom a felső ajkam. Nekem nem kell kétszer mondania azt, hogy kínozzam, pont az lesz majd a lényeg, hogy előtte őrületbe tudjam kergetni, mert akkor remélhetőleg annál intenzívebb lesz a végeredmény, és utána elölről újra az egészet. Majd később el kellene gondolkoznom, hogyan is tudnám majd mindezt kivitelezni.
Addig is hagyom Vexet picit olvasgatni és kisétálok a sorról egészen a kerti felszerelések részlegéig. A fűnyírók és hasonlók kicsit se érdekelnek, de a kerti bútorok odacsalnak, és az egyik kényelmes, kanapészerű kör alakú kerti heverőre lehuppanva kicsit kinyújtóztatom magam. Meglepő, komplett bútor a kertbe, kicsit bánom, hogy nincs Hueco Mundoban fű és kert. Bár adjuchasként inkább sötétkedvelő típus voltam, úgy vadásztam, de nincs gondom a fénnyel se, biztos kényelmes lehet egy ilyenen heverészni miközben árnyékol a nap elől.
Végül ha azóta Vex nem került elő, felpattanva visszasétálok megkeresni őt, kezdve azzal a sorral, ahonnan kifordultam erre.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #114 Dátum: 2021. Júl. 12, 18:35:03 »
- Áh, annyira azért nem vagyok az a romantikus fajta, hogy olyan hercegnek kezelj, amilyen vagyok.- szélesen elvigyorodott és bár tényleg nem volt annyira romantikus alkat, de azért bármikor vevő egy romantikus gyertyafényes randira, ami sört, gyorskaját és a gyertya a hátsóban jelent.
- Szerintem én valahol a középtájon lehetek, ha iszok akkor pedig a piás középen. A sör mellé nagyon megy a cigi, mintha valami ösztön mondaná, hogy; Szívj, vegyél be a szádba, nem lesz semmi baj, élvezni fogod, gyerünk, nem tudja meg senki, szívj el.- kissé rájátszott a hangjával, nőiesebbre vette, már-már túlzottan pornóerotikusra.
- Visszafelé, mindkétszer. Egyszer az őskorba vagy hová, mamutok meg minden szar, és egyszer voltam kalóz is. Onnan még hoztam is magammal egy ruhát, azt élveztem. Hajózni, rumot vedelni és tengerésznótákat énekelni. Micsoda idők voltak azok, még egy buzi lagzin is voltam. A kalózoknál volt olyan, hogy két pasi összeállt, pár lettek és ha az egyik meghalt, akkor a másik kapta meg a részét a zsákmányból.- vidámak voltak a szavai, ki lehetett hallani belőlük, hogy érdekesnek találja az egészet, az egész kalózos korszakot és témát.
- Huh, akkor nyugi van, majdnem megijedtem. Nincs nekem azzal bajom, ha te is játszol, de ha már rákattansz és nem engedsz engem is oda, nah akkor már kezdenék aggódni. Bár lehet akkor azt csinálnám, mint egyesek.- egyenesen Dionra nézett.- Az öledbe feküdnék, vagy ülnék, hogy ne nagyon lássak semmit, ilyesmiket.- a fekvés még megoldható lenne, de az ülés az már kissé kínos, és komikusnak hatna, de az biztos, hogy akkor tényleg nem látna semmit se Dion.
- Még nem túl zavaró, addig nem gond, ha vannak ilyeneid, nekem is ott van a cigi, a játékok és ehhez hasonlóak. Legalább nem vesztettük el teljesen magunkat, és nem züllöttünk le az állatias szintre.- néhány pillanatra a távolba révedt a tekintette, elképzelte, hogy milyen rossz is lenne, ha elveszíteni önmagát, nem lenne többé más, csak egy hollow, akit az éhség hajt. De hamar felderült az arca, hála Dion szavainak.
- Annak mindig örülök, ha amiatt ugrik a terv. De néha a férfinak is erőt kell vennie magán, hogy véghez vigye azt, amit megkövetel a neme.- kitolta a mellkasát, és szinte érzi a világ minden férfijának a helyeslő bólogatását és elismerő tekintetét. Igen, biztos így van és ha eljön az ideje, hát Vex is így tesz, megteszi amit meg kell tennie.
- Bizony hogy az vagyok, és el is várom, hogy ne hagyd abba, sőt, még meg is sértődnék ha úgy tennél.- kellemes borzongás ment végig a karjában, amikor Dion hozzásimult, mosolyogva nézett le kedvesére, de tekintetét nem kerülte el, hogy a folyékony ragasztó most akciós volt, kettőt kap egy áráért. Vissza kell térnie a vásárláshoz.
Dion is elment a saját útjára, hát Vex is így tesz, de előtte természetesen elrakta a ragasztókat.
Megérkezett a csavarokhoz, szegekhez, tiplikhez, nem akar nagyon válogatni, hát mindből rakott egy-egy dobozzal.
- Lehet kéne még egy kocsi. Nem gondol… oh, tényleg, nincs is itt.- döbbent rá, amikor maga mellé nézett és DIon sehol se volt. Hümmentett egy jelentőségteljest és folytatta a nézelődést.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #115 Dátum: 2021. Júl. 17, 20:54:53 »
- „Amilyen herceg vagy…” – kuncogok egy jót Vex szavain. – De mi a gond a romantikával?
Arra most nem térek ki egyelőre, hogy mennyire is lenne romantikus, vagy hercegi, ha úgy venném le a lábáról, hogy szó szerint felborítom.
Most hogy belegondolok, tényleg sose volt az a romantikus fajta, hogy olyan mézes-mázos dolgokat tegyen, de mivel nem is igényeltem én se ilyesmit, nem az, hogy nem érdekelt, de nem is nagyon tűnt fel. Azt hiszem fordítva én sem voltam sose az a romantikus, vagy nyálas fajta, bőven elég nekem mikor átölel és olyan édesen bújik.
- Ez nagyon perverzen hangzott. – pimasz félmosolyra húzódnak az ajkaim, ahogy őt figyelem. Tényleg olyan volt most az előbb, mintha valami mocskos dologról beszélne, komolyan, néha elgondolkozok azon, hogy féltékenynek kellene-e lennem a Devil May Cry mellé még a cigijére is… Áh! Inkább nem pazarlom arra is az energiát, a cigaretta legalább nem emberi. És annak még egyszer sem köszönt „jó reggelt”-el, mikor én ébresztettem éppen. Ráadásul reggelivel.
- Ez érdekesen hangzik. De miért lettél kalóz? Mi volt az oka, amiért vissza kellett menned a múltba? – elkuncogom magam jókedvű mosollyal, ahogy hallgatom őt. Kiérzem a szavaiból, és látom is az arcán, hogy tényleg élvezhette. Talán szívesen vissza is menne néhány napra, és mivel Vex ennyire fellelkesülve beszél, ezzel engem is kíváncsibbá tett, ráadásul jó őt így látni.
- Fogalmam sincs, kiről beszélsz. – csibészi mosollyal és tekintettel fordítom el a fejem tőle, direkt másfelé pislogva. – És én azért csinálom, hogy rám is figyelj, nem azért, hogy elcsórhassam a játékot. Ráadásul így nem ér, én ha az öledbe ülök te tökéletesen látsz attól még, de ha te a dömper testeddel elém kerülsz semmit se fogok látni, az nem olyan játékos szabotálás mint az enyém! – duzzogva, és icipiciiit~ talán sértetten nyújtom ki rá a nyelvem a gondolatra. Bár mókás lenne, ha ő akarna az én ölembe kéredzkedni, de ott akkor tényleg vége is lenne a játéknak, és nem azért, amiért általában akkor van vége, mikor én feszítem túl sikerrel Vexnél a húrt. – Amúgy… nem lenne vele bajom, de mégis jobban szeretem ha te húzol engem az öledben, mint a gondolat, hogy te ülnél az enyémbe.
Picit biggyesztve az ajkaim sütöm le a tekintetem. Tényleg jó érzés, mikor átölelnek azok az izmos karok és magához húz, nem igazán tudom elmagyarázni az okát, de még ha mulatságos is lenne, ha az ölembe akarna ülni és a lényeg, hogy közel van, akkor is még mindig jobban tetszik az az elképzelés, ha inkább ő húz magához.
- Igen, én se úgy értettem a kevésbé elemberiesedést, hogy lefele történjen a dolog, szóval visszafejlődjünk, hanem legyünk többek náluk. – még mindig nagyon erősen lenézem az emberi fajt, így még jó, hogy jobbnak tartom magunkat hozzájuk képest. Kevésbé olyan primitívnek. Tény, hogy az alsóbbrendű hollowok még az embereknél is primitívebb ösztönlények, azonban ez már nem mondható el jó pár adjuchasról például. Az egyetlen, ami miatt ölnek és táplálkoznak az a megmaradt, és időről időre fellángoló éhség, de leginkább a félelem, hogy ha nem táplálkoznak elég gyakran, visszacsökevényesednek gillianokká. Pedig véleményem szerint fizikailag, érzelmileg és szellemileg is fejlettebbek és értelmesebbek tudnánk lenni az embereknél, csak… úgy tűnik nem egy arrancarnál nem csak a maszkja tört be, hanem a rendes koponyája is, és az agya sérült…
- Hm….~ Pedig amilyen erősen próbálsz néha lerázni, vagy észre se venni egy-egy utalást vagy helyzetet, azt hittem tényleg fontos neked, hogy legalább a tervezett programok úgy történjenek, ahogy azok ki vannak gondolva, és ne csússzanak más napra vagy törjenek derékba.
Az államra téve az ujjaim gondolkozok el a szavain. Oké, volt már nem egyszer, hogy már az elején ugrott az aznapi programterv, de sokszor fordult elő, ahogyan most is, hogy Vex inkább gyorsan kihátrált, vagy témát váltott, nehogy hasonló előforduljon és megint esetleg a hálóban találnánk magunkat. Igaz, hogy még mindig nagyobb azoknak az alkalmaknak a száma, mikor ő jelenik meg és már az ágyra is dönt, mint az, ha én rosszalkodok, de néha, főleg az ilyen alkalmakkor úgy érzem magam, mintha mindig meg akarnám őt rontani, miközben ő próbálja magát visszafogni.
- Hmmm~ Pedig egy igazi mazochistának pont az lenne a valódi kínzás, ha nem kapna kínzást. – pofátlanul kinyújtom rá a nyelvem egy kacsintással. Lehet, ezzel picit most megzavarom, hogy pontosan mi is lesz majd a tervem, de nem is én lennék, ha nem próbálkoznék ilyennel, ráadásul minden szavam igaz. Néha, amilyen vad és domináns tud lenni, könnyű megfeledkeznem róla, mennyire is élvezi, ha ő kerül alulra. Nem véletlen akarnék találni olyan megoldást, hogy valami olyasmivel köthessem meg a kezét, amit nem tud széttépni. Ha élvezi az alárendelt szerepet és mazochistább alkat is, az talán sokkal inkább vérpezsdítőbb élmény lenne a számára, ha olyasmi történne, ami ellen nem tud tenni, amivel tényleg szó szerint teljesen kiszolgáltatott helyzetbe és állapotba kerülne.
A barkácsáruházban visszafele sétálva a kertgarnitúra részlegtől, a megérkezett soron nem találom Vexet. Valószínűleg tovább ment, bár fura… Szinte biztos vagyok benne, hogy jó felé fordultam, mégis, most végignézve a polcokon, egyáltalán nem olyan az árukínálat, mint ami ott volt, ahol magára hagytam kicsit Vexet a ragasztóival.
Talán másik irány… Kettőt is fordulok, de nem jó. Nagy levegőt véve emlékeztetem magam, hogy ez fontos neki, és ha felrúgom a sorokat, hogy minden dőljön, azzal csak azt érném el, hogy minimum megpróbálnának elkapni a biztonságiak… Bár még az is izgalmasabb, mint eltévedni egy ilyen helyen.
Már épp azon vagyok, hogy elüvöltöm magam, mikor a kínálatot vizslatva megakad valamin a szemem. Hát persze, hogy jó magasan… A szememet forgatva grimaszolok, majd karbafont kezekkel kezdek két lehetőségen gondolkozni: 1 – Felmászok érte, hátha nem borulok meg hátra a teljes sorral. 2 – célba dobok valamivel, és reménykedek, hogy lehullik.
~Hm… eléggé deja vu érzésem van ezzel kapcsolatban.
Végül elvetem a dobást, mivel azzal talán inkább csak előre tönkretenném. Épp elég nehéz vacak van kirakva a polcokon, kizárt lesz, hogy pont az én súlyom nyerjen a tárgyak ellen, így aztán egy pillanat alatt könnyed, ruganyos mozdulatokkal már fel is kapaszkodtam érte, de ahogy megszerzem a dobozt, el kell gondolkoznom. Talán így még gyorsabb is lenne… Hirtelen ötlettől vezérelve ahelyett, hogy lemásznék, vagy ugranék, inkább felkapaszkodom a polcsor legtetejére, és megállva a gyűrűmet megpiszkálva kikapcsolom a cuerpom, így legalább a kamerákon nem lehetek látható, hogy hol is álldogálok. Arról nem is beszélve, hogy így nem lesz teljesen elnyomva a jelenlétem, így biztos Vex is egy pillanat alatt meg fogja érezni. Habár pont nem az a célom, hogy itt ácsorogjak egyhelyben, hátha előkerül. Elrugaszkodom, és a levegőben még ugorva egyet könnyedén úgy érkezem a másik sor tetejére, hogy nem is billen meg az még véletlenül se a lendület erőssége miatt. Itt újra körülnézek mindaddig, míg szemem elé nem kerül az ismerős fehér üstök.
- Vex! – ahogy odaérek, és látom, hogy felém fordult, már széles mosollyal ugrok is le a polcsor tetejéről egyenest felé, remélhetőleg a karjaiba, és nem lép arrébb az esésem útjából, mert akkor biztos még gyomron is bokszolom, vagy bokán rúgom. – Tudom, hogy lusta, vagy túl kényelmes megoldás, de nem próbálunk ki egy ilyen robotporszívót. Azt írja felmosó funkciója is van. – ha elkapott, egyik kezemmel karolom át a nyakánál, míg a másikkal felemelem a szorongatott dobozt. Bár a mérete, és a nulla fogás miatt az ujjaim már átütötték a kemény kartont, de pont így lett végül egész kézre álló fogása. – A grillek is jól néztek ki. Csak azokat nem lehet a tornyon belül, mert semmi ablak, és biztos nagyon füstölhetnek. Te szereted a grill ízét? Én még nem ettem igazi grillen készült ételt. Meg nagy felfújható medencék is voltak.
Csillogó szemekkel, széles mosollyal kuncogom el magam, ahogy mesélek. Tudom, hogy a kerti holmik közül semminek sincs értelme, hogy elvigyük, vagy lenne bárhol helye, de ez a vacak a kezemben egész hasznosnak tűnhet. Vexnek vagy nekem még csak mozdulni se kellene, csinálná magától ez a kis vacak. Már ha nincs akkora mázlink, hogy azonnal használhatatlan lenne, vagy bekrepálna egy-két kör után.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #116 Dátum: 2021. Júl. 21, 18:12:55 »
- Ha nem esnek vele túlzásba, akkor az ég egy adta világon semmi baj sincs vele. De olyan az, mint a játék, lazára veszed, csak pár óra és bumm, eltelt egy nap, pont ilyen a romantika is, hamar csöpögős és nyálas lesz.- utálja, egyszerűen utálja azt a fajta romantikát és azokat a filmeket is, mindent, amiben már az van, amikor szinte már a nyál is lefolyik és bele lehet fulladni. Már csak azért is, mert nem létezik ilyen a világon, nincs az a férfi aki olyan lenne, mint azokban a szar filmekben.
- Akkor a célomat tökéletesen elértem vele.- elvigyorodott, hiszen szándékosság volt az egész mögött. Néha a férfiak is szeretnek ilyesmiket mondani, sőt, igazából nagyon is szeretnek, csak kell hozzá a megfelelő társaság, ahol el is tudják magukat engedni annyira, hogy könnyedén, természetesen jöjjenek ezek.
- Mert egy kalózhajóra kerültem, gondoltam akkor ha már ott vagyok akkor be is állok és nem csak a rumtól.- nevetett egy rövidet.- Megidéztek, hogy valami kraken szerűséghez, csalinak mondhatni. Nekik nem sült el jól, az már biztos.- elég hülye terv volt igazából, akkora dög volt az, hogy egy hajónak esélye se volt ellene, de hát akkor… és most se az eszükről és a szerénységükről híresek az emberek.
- Tényleg? Hm… pedig a te magasságod, a haja is olyan mint neked, sőt, egy az egyben te vagy. Ismerned kéne.- beszállt Dion játékába, miért is ne tehetné? Legalább elszórakoztatják egymást.- Néha a férfiaknak eleget kell tenni a férfiúi köteleségüknek, és be kell fejezni egy pályát vagy legyőzni egy főellenséget.- kitolta a mellkasát.- Nos, nekem nincsenek meg azok a külső jegyeim, mint neked, és ezért máshogy kell szabotálnom. Alkalmazkodás a kialakult helyzethez.- fel kell találnia magát, ha sikert akar elérni, és hát az úgynevezett dömpersége erre tökéletes.- Tényleg? Én azért szeretem, ha néha csak úgy magadtól mászol bele, pont mint egy macska.- csak még egy macskával ott meg is áll a dolog, addig Dionnal mindig más lesz a vége, és hát imádja azt a végkifejletet.
- Ennél is többek?- nézett Dionra kérdő tekintettel az arcán.- Mégis hogyan? Ha megnézed mikre vagyunk képesek, egy emberhez mi istenek vagyunk.- erősebbek, gyorsabbak, több mindent kibírnak, és néhány hollow városokat tud a földdel egyenlővé tenni.
- Na és sikert érek én el akkor, amikor le akarlak rázni?- kérdezte nevetve.- Fontosak bizony, de hát vannak fontosabb dolgok is.- nézett mosolyogva Dionra, és bár nem mondja ki, Dion biztos tudja, hogy mire gondol… igen, a Devil May Cry 5 és talán majd a 6 ha egyszer lesz.
- De az nem fizikai kínzás. Van egyáltalán olyan köztük, akik pont azt szeretik, ha érzelmi meg ilyesmi és nem fizikai kínzást kapnak?- megint egy téma, aminek érdemes lesz utánanézni.
Nézegetett tovább, egész jól elvolt, de valami vagyis valaki kizökkentette ebből. Még szerencse, hogy olvasgatott, így el tudott úgy motyogni egy; fenébe már, hogy az senkinek se lenne gyanús. Pedig van hangosbemondó is, nem kellett volna egyből a gyűrű piszkálásához folyamodnia Dionnak. De már ez van.
- Hm?- nézett a hang irányába.- Oh basszus!- gyorsan Dion felé fordult és elkapta az esés előtt. Pedig megérdemelte volna, hogy valami matracot toljon csak alá. Hiszen el lett mondva, hogy a vásárlás szent.- Hm… lusta és kényelmes? Szeretem ezeket a szavakat, tetszik, nagyon is tetszik. Kipróbálhatjuk, jap, és ha beválik, akkor veszünk még, hogy egyszerre több is dolgozzon.- több robot az azt jelenti, hogy gyorsabb munka, és az lenne a legjobb, ha lenne távirányitóval felszerelt változat is.- De a tornyon kívül simán lehetne. S hogy válaszoljak is, jap, szeretem a grilles kajákat, csak nem szoktam annyira csinálni. De az igazi grill az a szenes, nem pedig a gázos, akkor már majdnem mindegy lenne, ha a sütőben csinálnád.- fintorgott is az említése miatt.- Felfújható medence? Hát nem is tudom, elég nagy kádak meg jakuzzink is van, nem hiszem, hogy kéne egy pumpás medence.- sok értelmét nem látja, és pumpálni sincs sok kedve, vagy éppen tüdővel dolgozni.- Jut eszembe, látta valaki, hogy pontosan mit is csináltál? Gondolok itt a cuerpo használatára és ilyesmik.- sok kedve nincs kosza shinigamikhoz, példának okáért.

Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #117 Dátum: 2021. Júl. 26, 23:15:16 »
- Hm… Hát nem tudom, erről nincs tapasztalatom, de… Most belegondolva ha hirtelen nagyon érzelgősen és mézes-mázosan nyálasan kezdenél velem bánni derült égből… azon kívül, hogy a frászt hoznád rám, szerintem rövidtávon ki is borítanál vele.
Kicsit elnevetem magam a gondolatra. Nem, az nem Vex lenne, ha ilyesmiket kezdene csinálni. Fura is lenne, és nem is igényelem, mint az emberlányok. Szerintem ahogy a filmek is, ez a fajta „romantika” nem több, pusztán előadás, a környezetük figyelmének van, hogy mindenki más lássa, és irigykedjen. Ki tudja, valójában mennyi valódi érzelem van azok mögött a cselekedetek mögött. Ráadásul figyelemelterelésnek, a másik gyanakvásának és a saját lelkiismeret tompítására is kiváló, talán éppen csalja is a férfi a barátnőjét, azért az a nyálas romantika. Sokféle ok és magyarázat lehetséges, azonban egy valamiben biztos vagyok: amit a nyilvánosság előtt művelnek, az a nyilvánosságnak szól, nem a partnerüknek. Nekem, ahogy a játékainál is mondtam, Vex maga kell. Ez arra is vonatkozik, hogy ő kell nekem, az érzései, és nem pedig üres cselekedetek tessék-lássék alapon. Bőven elég nekem, ha érzem, hogy fontos vagyok a számára, szüksége van rám, ha a közelében szeretne tudni, és amíg ezt érzem, nincs szükségem semmiféle bizonygatásra „romantika” címszóval.
- Miért volt célod már a cigarettáról is ennyire félreérthetően beszélni? – esküszöm, néha tényleg olyan érzésem van, mintha féltékennyé akarna tenni. A Devil May Cry-al szinte biztos, hogy néha azt szándékosan csinálja. Most komolyan, ki a fene köszön jó reggelt-el teljesen más valakinek, aki nem elég, hogy egy játékbeli karakter, ráadásul azonos a nemük is?
- Megidéztek csalinak? – először döbbenten elkerekednek a szemeim, azután jókedvű nevetésben török ki. Pont őt? Csalinak? – Ha azért, hogy te győzd le, még megérteném, de csalinak…?! – próbálom a szám elé tenni a kezem, de csak nem sikerül abbahagynom a nevetést. Vex a legerősebb lény, akit eddig megismertem, szerencse is, különben lehet most nem lennék itt, de pont egy ilyen erős lényt idéz meg valaki egyszerű csalinak? Nem tudom, Vex mit művelhetett, de nem meglepő, hogy azoknak a kalózoknak nem sülhetett el jól. Még én sem bírom a reiatsuját, hát még ha minimálist is megéreznek belőle az egyszerű halandó emberek. Csodálnám, hogy ha nem az végzett volna velük.
- Theehee~
 Jót kuncogok ártatlan arccal nézve, bár nagy eséllyel nem tudom a kis pimasz csintalanságot teljesen elrejteni. Igaz, nagyon is szeretem szabotálni a játékát, de az mindig olyankor van, mikor már Túl régóta bele van már feledkezve. Azért mégsem szép napokig nem látni és nem hallani amiatt a vacak miatt.
- De nem egy pályát akarsz te befejezni, vagy egy főellenséget legyőzni, hanem annál többet. – van, mikor órái mennek el egy főellenségre, és csoda, hogy még nem dobta be a tévét, vagy roppantotta ripityára a játékot ahogy markolta, de a gond még mindig azzal van, mikor fel nem akar nézni amíg ki nem visz egy teljes játékot… Oké, na jó, párszor lehet, hogy csak egy-két órája játszik én pedig unalomból megyek rosszalkodni…. – Jó, de még mindig én azért teszem, hogy rám figyelj, Te viszont csak azért tennéd, hogy te játszhass. – Vexre mutatok vádlón, halvány morcossággal. Nem mintha ne tudná pont ő nagyon könnyen elterelni a figyelmem, bár az, ha az ölembe ülne, szerintem azon mind a ketten meglepődnénk. Vicces gondolat. De most koncentrálnom kell a duzzogásra! – És én lehet, hogy szabotállak, de olyat direkt nem akartam csinálni, hogy kitakarjam a látásod. Még ha a melleimet is nyomnám a képedbe, biztos mérges lennél, amiért nem látsz, és amiatt veszítenél ki tudja hanyadszorra. – megvonom a vállam, úgy gondolom van különbség aközött, hogy magamra vonom a figyelmét és elérem, hogy rám akarjon koncentrálni a játék helyett, és aközött, hogy kikényszerítem azzal, hogy nem hagyom, hogy lásson. Utóbbival nem lennék teljesen elégedett, az előbbi szórakoztatóbb. És talán pont azért is alattomosabb. Úgy pedig el tudom érni, hogy Vex ne legyen mérges rám, vagy tudjon kicsit se haragudni, viszont ha derült égből csak kitakarnám a látását, nagy eséllyel hamar lesöpörne a szeme elől. – Akkor a legszórakoztatóbb az öledbe mászni, mikor alig bírod visszafogni a reiatsud az idegtől.
Elkuncogva magam, cicamosollyal csillannak meg a szemeim, megint picit ártatlanabbul mosolyogva. Nagyon szeretek odakéredzkedni, mikor vöröslik már a feje. Még ha tudom is, hogy akár veszélyesnek is lehetne mondható, talán pont azért is tetszik. Meg lehet az is közrejátszik benne, hogy van benne kihívás, hogy egy síkideg Vexet próbáljak csábítgatni és édesgetni. Ott nem számít, mennyi sikerrel történik ez, fel tud érni kis piszkálással ha pont akkor bújok, mikor épp szét akarna valamit inkább tépni inkább dühében.
- Egy valódi istenhez képest, pedig csak erősebb rovarok. Mi a különbség? Amíg van nálunk erősebb, illetve a testünk lehetővé teszi, fejlődjünk és erősödjünk. – megvonom a vállam. Talán nem csak az ellenfél ereje számít, hanem a mennyiségük. Még ha Vex nagyon is erős, nem tudom vajon például a fehércsuhás shinigami kapitányok mennyire lehetnek erősek. Még ha egy az egy ellen Vex le is győzné őket, ha többen jönnének, nem biztos. Lehet, csak azért gondolkodok így, mert még feleannyira se vagyok közel a szintjéhez, ha olyan erős lennék talán én is nyugodtabb lennék, és nem sok motivációm lenne az erő hajszolására. Örülök is, hogy Vex ennyire erős. Kevésbé kell aggódnom miatta. Vele biztos nem történt volna az, mint velem az erdőben… Bár igen, az mondjuk nekem is hiányozna. A valódi rizikó adta adrenalin löket. – Szerinted egy Vasto Lord mennyire lehet erős?
Hirtelen jut eszembe a kérdés. Még én se találkoztam soha egyel sem, lassan már mítikus hollow fajtának lehetne őket betudni. Még ha vannak is néhányan, biztos vagyok benne, hogy Las Nochest messzire elkerülik, különben biztosan láttunk, vagy legalább csak megéreztünk volna egyet is közülük. Meg is értem őket valahol. A törött maszkot én is a gyengeség és feladás jelének érzem. Elbuktam, mint adjuchas, nem voltam elég erős, hogy megvédjem magam.
- Hát előfordult már párszor, hogy inkább feladtam, és hagytalak… Néha tényleg úgy le tudsz rázni magadról minden szót, mintha tényleg nem akarnál engem. – Vex nevetésére kicsit elkuncogom magam kicsit bűnösen, és zavaromban pár tincset a fülem mögé söprök. Tudom, hogy nem azért tesz néha úgy, mintha nem vonzanám annyira, mert tényleg így lenne, hanem csak nem akarja, hogy kárba menjen az egész nap azzal, hogy mindig visszajutunk az ágyba, de emiatt pedig tényleg néha úgy érzem magam, mint valami zaklató. Még azt se igazán hozhatnám fel kifogásnak, vagy a magam védelmére, hogy szándékosan, és igen aktívan tett róla, hogy ennyire vágyjon rá a testem és az elmém. Nem csoda, hogy nem féltékeny típus…
- Azt hiszem… Különben miért aláznának meg néhányat szóban is? Értem, hogy a fizikai fájdalom és élvezet között néha nagyon vékony a határvonal, ha azért ésszel történik és nem olyan fájdalmas, de… Én biztos képtelen lennék téged szóban bántani, és lelkileg megsebezni. Még ha kérnél rá, akkor se. – egy pillanatra elképzelem, de már attól is fájdalmat érzek a mellkasomban, amitől lesütöm a szemem, és már oda is lépek hirtelen, hogy szorosan átöleljem. Jó játék édes kínzással az őrületbe kergetni, és van az a felfűtött állapot nálam is, ahol a fizikai fájdalom csak katalizátor, de biztos nem tudnám szóban bántani, vagy megalázni és fordítva én se bírnám nem komolyan venni a szavait.
Ahogy Vex felém fordul, már ugrok is. Bár egy ilyen eséstől valószínűleg semmi bajom se lett volna, de még ha nagy eséllyel nem is örül Vex, hogy kikapcsoltam a cuerpom, örülök, hogy elkapott. Jókedvűen kuncogva ölelem át jó szorosan a nyakánál, miután leráztam az ujjaimról a kicsit átlyukasztott dobozt bele a kosárba.
- Kíváncsi vagyok majd, hogyan működik. – jókedvűen bólintok, amiért Vex belement, és tényleg remélem, hogy legalább üzembe tudjuk majd helyezni és működni fog rendesen. – Arra gondoltam, az igazi szenes változatra. A sütős, vagy elektromos „grillrácsos” nem érdekel. – picit megcsóválom a fejem, bár most így hogy oda vagyok hozzá bújva valószínűleg olyan érzés lehet Vexnek, mintha a nyakához dörgölném az orrom. – Igen, igen, direkt azért akartam a harmadik toronyba én is lentre egy jó nagyot, bár valahogy úgy sikeredett, hogy inkább a zuhanykabinok lettek indokolatlanul nagyobb méretűek, de a jakuzziddal semmi sem versenyezhet. Csak jól néztek ki. Olyan felfújható több személyes valamit is láttam, ami a vízre való, és két részre van osztva, az egyiken ülések vannak két oldalt, míg a másik oldalába vizet lehet tölteni, és olyan, mintha egy mini medencében ülne valaki pont a tenger felett. Semmi értelme, de jópofán nézett ki. – megint csak elkuncogom magam. Szinte biztos vagyok benne, hogy a körülírásom jó keszekusza, de nem baj, Nem akarok semmiféle felfújható holmit, csak érdekesen néztek ki és ezért megemlítettem. Előbb robbantanék lyukat a torony legalsó szintjének padlójába és köveztetném le, hogy legyen egy rendes medence, de nem kellene egy felfújható.
- Hm? Ez a pumpás medencéről jutott eszedbe? – Vex kérdésére picit kérdőn fordítom felé a fejem még mindig a nyakához bújva, de hamar incselkedő mosolyra húzódnak az ajkaim. – Hogy válaszoljak is, nem, nem hiszem. Addig se volt arra senki, amíg szó szerint fel kellett másznom a legfelső polcig azért a robotporszívóért… De azt lehet furcsállani fogják mások, hogy a semmit ölelgeted, és magadban beszélsz.
Végtelen pimasz mosollyal nézek rá, kivillantva jókedvűen a fogaimat is, mielőtt egy gyors csókot nyomnék a nyakába. Jobb is lenne talán nem játszadozni vele tovább, még a végén mérges lesz, vagy azt fogja hinni, hogy tényleg szabotálni akarom a vásárlását, így ha a gyors puszival ki tudtam engesztelni, vagy megzavarni, hogy ne tegyen le azonnal, akkor még mindig szoros öleléssel csimpaszkodva, és lógva rajta, gyorsan a gyűrűmhöz nyúlok, hogy ismét bekapcsoljam.

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 360

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 27 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #118 Dátum: 2021. Aug. 01, 10:21:34 »
- Ezt jó tudni, de megnyugodhatsz, nem tervezem ezt felhasználni ellened. Nem csak téged de magamat is kiborítanám. Számomra is van egy mélység, ami alá már nem megyek.- nem tudja megérteni azokat a férfiakat, akik lemennek arra a szintre, akik már-már szinte nők lesznek, és közülük is a legrosszabb fajta. Elsírják magukat a filmeken, csak úgy táncolnak egy zenére, vagy gyertyás fürdőt vesznek, ülnek a habos vízben és illatos gyertyák égnek… oké, az lehet nem annyira rossz, de a többi az buzis, nagyon buzis.
- Ez ilyen férfidolog, néha csak úgy kényelmetlen vagy égő helyzetbe hozzuk magunkat.- pedig már elég régóta együtt vannak, és Dion még mindig nincs tisztában sok mindennel, muszáj lesz kipeckelt szemekkel leültetni a TV elé és napokig olyan filmeket vetíteni, amikből megszerzi a maradék tudását, aminek hála tudni fogja, hogy mit miért csinál Vex.
- Japjap.- bólogatott hevesen.- Azt azért hozzátenném, hogy az idézés mellé még járt egy kis erőelzárás is, szóóóóval tényleg csali szerűség voltam, vagy ilyesmi legalábbis.- inkább nem említi, hogy ki volt a másik csali, már csak azért se, mert nő volt, és ha Dion ezt megtudja, kezdené a féltékenykedést, amihez túl sok kedve nincs, még akkor se, ha az illető már rég nem élt.
- Nem tagadom, volt ilyen.- vigyorgott.- De az csak akkor van, ha olyan a játék, hogy játszatja magát.- okosan bólogatott, mintha ténylegesen valami zseniálist mondott volna.- Ki tudja, lehet én is azért, hogy én legyek a figyelem központjában.- öltötte ki nyelvét.- Arról nem tehetek, hogy magasabb vagyok és látást takarok, ami pedig a melleket az arcba dolgot illeti… ha fedetlenek jöhetnek bármikor.- elkuncogta magát, mert hát ha nem a Devil May Cry 6 lesz az a játék, akkor bármikor leteszi a kart, ha Dion az arcába nyomja őket.- Ne is mond, idegesítő is, hogy arra is figyeljek meg a játékra is, bár manapság egyre jobban megy, gyakorlat teszi a mestert, szokták mondani.- de leginkább ezért tette le azokat a játékokat, amik túl nehezek, a saját és mások érdekében jobb az, ha nem robban fel az idegtől.
- Mindig van egy nagyobb hal. S persze, ha tudunk, akkor mehet az erősödés és fejlődés, de amikor nincs kihívás, akkor simán lehet egy kis szünetet beiktatni. Mire fel kell még erősebbnek lenni, ha nincs senki, akin letesztelheted.- a végén olyan erősere edzi magát, hogy mire megjelenik valaki erős, nos, túl késő lesz, és megint ott állnak, se kihívás se egy jó harc.- Szerintem változó náluk is, mint nálunk. A leggyengébb lehet fele olyan erős sincs, mint én, a legerősebb pedig lehet akár háromszor is olyan erős. Sajnos tapasztalat nélkül, csak tippelhetünk, de ha abból indulunk ki, hogy ők lennének a végső lépcsőfok a fajtánknál, akkor kurva erősnek kell lenniük, vagy meg se éri a sok zabálás.- úgy emlékszik, hogy egyszer már találkozott egyel, és az nem volt túl erős, de lehet csak egy erősebb hollow volt, nem tudná megmondani.
- Férfi lét átka, néha annyira rágerjedünk valamire, hogy nem látunk és nem hallunk. Majd keresünk neked is valamit, ami ezt kiváltja nálad, de szerintem a vásárlást kilőhetjük.- vigyorgott ismételten, Dion nem az a nagy vásárlós alkat, bár lehet, ha egyszer maga engedné el Vex, előfordulhat, hogy az egész bolttal jönne vissza.
- Van aki azt szereti, ha már nagyon is fájdalmas az a verés, nem csak kis csípések és ilyenek, áh nem, korbács és társai. Na ott már szerintem vannak gondok a fejben. A lelki pedig, minden a megválasztott szótól függ, de nem is kérlek arra, hogy szóban köpködj, ott még naaagyon nem tartok.- na meg hát Dion még ilyet nem csinált, lehet csak simán be kurva anyázna Vexnek, az meg elég hangulatgyilkos lenne.
- Szerintem elem kell bele, bekapcsolod és megy magától. De biztos van hozzá használati leírás.- szemei úgy pásztázzák a terepet, mint a vad ami a vacsorát keresi. Mert pont úgy néz ki, mint aki csak úgy tartja a karjait a levegőben és magában beszél, hülyén.- Majd szerzünk egy olyat is, de jelenleg más dolgok élvezik a priortást.- majd ha befejezete az építést, akkor visszatérhetnek rá, falavatásra tökéletes.- Jó is a nagy zuhanyzó, de igen, a jakuzzival tényleg nehéz felvenni a versenyt, az biztos.- egyetértően biccentett.- Majd ha egyszer el esz minket a fene valami tengerpartra, akkor viszünk egy olyat és ki lehet próbálni. De annak szerintem pont ez az egyik értelme, hogy jópofa. Igazi turista cucc.- és a sok hülye megveszi és Vex is hülye, mert simán megvenné, még akkor is, ha nem menne sehova se, csak mert jól mutat.
- Nem, ez csak egy amolyan átkötés egyik témáról a másikba. Nah de remélem is, hogy nem látott senki se, bár akkor már biztos, hogy valaki szívrohamot kapott volna, és jönnének a mentők. Ami pedig azt illeti igen, ez nekem is megfordul a fejemben, hogy mit is gondolhatnak, akik látják, hogy mit csinálok éppen.- a csókkal nincs baja, csak a jelenlegi helyzettel, pontosabban azzal, hogy DIont csak Vex láthatja, ha mellette állna nem lenne gond, de így igen. De legalább rendes kislány, és visszakapcsolja a cuerpot. - Nah, akkor ha már látható is vagy, remélem ezt se látta senki se, de akkor tessék szépen leszállni és a saját lábaidon megállni, tolni kell a kocsit is.- úgy pedig nehéz, hogy közben Diont is tartania kell.


Karakterlap

Dionisia Maribell Vega

Espada

*

3. Espada

Szint: 5.

Lélekenergia:

60% Complete
28 000 / 30 000

Hozzászólások: 285

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötétlila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Karasu Vex

Post szín:
#9900CC // #00CCFF


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex kocsmája - 4. torony
« Válasz #119 Dátum: 2021. Aug. 21, 22:19:16 »
- Az elég, ha csak megölelsz. – demonstrációképp én ölelem meg. Bőven elég volt nekem eddig is ennyi romantika, hogy ha szeret gyakran megölelni vagy bújni és keresi a társaságom. Több nem is kell. Csak eddig nem tudtam, hogy a nyálasabb romantikát ennyire nem kedveli, de szerencsére nem is nagy baj, mert nem számít.
- Ó! Így már azért veszélyesebbnek hangzik a dolog. Bár attól függ mennyire nyomták el az erődet, de így akkor legalább volt benne kihívás a számodra, nem?
Örömmel mosolyodom el, legalábbis amilyen lelkesen mesélt eddig erről Vex, egyértelműnek tűnik a számomra, hogy élvezte, tehát lehet volt némi kihívás a számára és adrenalin így a kraken ellen. Nagy baj pedig csak nem történt, hisz itt van most egy darabban.
- Na igen… néha tényleg olyan, mintha nem is te játszanál a játékkal, hanem inkább az teveled. – gonoszkásan mosolyodom el. Néha ilyenkor tényleg olyan egy idő után, mintha már nem is ő uralná a döntéseit és tetteit, hanem a játék kényszerítené. – Ha nagyon tovább akarnám ragozni, ezen a gondolatmeneten tovább haladva mondhatnám, hogy ezek után végképp már kötelességem is ilyenkor felszabadítani a játék befolyása alól.
Még szélesebb lesz a mosolyom, ahogy most én fonom össze magam előtt a karjaim, és húzom ki magam úgy, mintha most oldottam volna meg minden kérdést vagy gondot. Bizony, nem azért szabotálom a játék közben, mert szemétláda vagyok, hanem mert muszáj kiszabadítanom a játéka fogságából. Ez kötelességem.
Elgondolkozva Vex szavain végül csak felsóhajtok.
- Úgyis tudod, mit kell csinálnod, hogy elvond a figyelmem. – még ha nem is szeretek veszíteni, és kellemetlen beismernem, de igazi ördög ilyen téren, tökéletesen tudja hol kezdjen csókokat kiosztani és hova nyúljon. Finoman… lassan… Ijesztően jól tudja… Nem kell ahhoz eltakarnia bármit, ha ő figyelemre vágyik.
- Igen, biztos nem lehet kellemes, hogy sose engedheted el igazán a dühödet. – nem játékos csipkelődésből mondom, tényleg rossz lehet neki ilyen téren. Talán ezt nekem is ki kellene élveznem amíg még megtehetem, hogy érezhetem magam nyugodtan úgy, hogy mindjárt felrobbanok különösebb probléma nélkül. Bár van ahol már én se engedhetem magam el annyira, de szerintem az ilyesmi Vex közelében sose lesz probléma.
- Sose tudjuk, mikor jön bárki erős, aki ellenséges szándékú, általában nem kapunk előtte figyelmeztetést, hogy van pár hetünk vagy hónapunk felkészülni rá, hanem csak derült égből… De igen, a szünettel kapcsolatban teljesen igazad van, azért én se úgy értem, hogy csak ezzel kellene foglalkozni. Én se szoktam ilyen sokat edzeni, vagy pörög az eszem csak a fejlődésen.
Ami azt illeti persze, erősebb szeretnék lenni, hogy meg tudjam védeni magam, hogy Vexnek ne kelljen annyira aggódnia miattam, vagy ha olyan helyzet áll fenn, akkor Féreglyukkal bárhová elhajítania, mert csak hátráltatom, hisz nem is tudnám elviselni ha feloldaná a resurreccionját. Viszont attól még nem töltöm minden percem edzéssel, éppen ellenkezőleg. Azért élvezni is kell az életet, nem csak edzeni. Legalább annyi előnye van az arrancar létnek az adjuchashoz képest, hogy nem létszükség a folyamatos fejlődés és táplálkozás. Lehet lazítani és hátradőlni. Ha a hollow azért nem felejti el néha formában is tartani magát. Bár pont ezt Vexnek nem is kellene mondanom, hisz minden reggel korán kel a reggeli edzéséhez.
- Na igen… Tudom, hogy róluk már nem egyszer beszéltünk, de tényleg olyan, mintha csak mítoszok lennének… Még arra se foghatnánk, hogy végtelen nagy Hueco Mundo, azért nem futottunk egybe se, de ez se hinném, hogy ok lenne… Az évek alatt úgy érzem inkább arról lehet szó, mint az adjuchasok esetében. Inkább lenézhetnek és megvethetnek minket, amiért a könnyebb utat választottuk és feladtuk a fejlődés lehetőségét ezért a megrekedt állapotért, csak hogy ne fenyegessen tovább minket a vissza csökevényesedés. Lehet ezért nem jönnek még a város több kilométeres körzetébe se. Pedig kíváncsi lennék tényleg olyan erősek e, vagy csak akkor érnék el azt az igazán nagy erőszintet, amit mondtál, ha arrancarrá változna egy Vasto Lord.
Bár bevallom, megint felhoztam ezt a témát, de tényleg hiába csűrjük csavarjuk, az eleje is és a vége is mind pusztán csak feltételezés. Talán pont ezért olyan érdekesek és különlegesek, mert még sose találkoztunk egyel sem. Lehet minden kíváncsiság elmúlna ha láttunk volna, ki tudja.
- Nem kell, meg vagyok én így is. Te is szereted elvonni az én figyelmem, úgyhogy nem kell olyan, ami túlságosan lekötne, mert úgy csak jobban zavarna, ha neked meg más terveid lennének. – pimaszul kinyújtom rá a nyelvem. Persze eléggé gyenge kifogás, és nem is gondolom komolyan, de hát valamit mondani kell arra, hogy miért nem szeretnék ilyesmiket keresgélni.
- Ha tartanál és kérnél se csinálnék, még ha ott is lebeg a tény, hogy az egész nem komolyan gondolt, akkor se tudnálak megalázni, és fordítva se szeretném, szóval a perverzség ahhoz a fajtájához ne is jöjjön meg soha a kedved.
Nagyon szívesen ledominálom, és magam alá szorítom, hogy Vex érezze, hogy ott ő az alárendelt fél, de nem fogom megpróbálni komolyabban bántani se fizikailag se szóban, még ha kéri, akkor sem.
- Elem? – pislogok kettőt a dobozra. – Nekem úgy tűnt, van valami tápja, vagy akkumulátor vagy mi, ami tölti.
Vagy abba kell az elem? Nekem úgy tűnt, hogy árammal működik, de lehet Vexnek van igaza. Igazából lényegtelen, majd kiderül otthon, csak az a lényeg, hogy jól működjön.
Látva ahogy kapkodja a fejét, és figyel mindenfelé, kezdem kicsit kellemetlenül érezni magam. Nem gondoltam volna, hogy ennyire érdekelni fogja, hogy melyik ember mit hisz. Talán mégse kellett volna a nyakába ugranom…
Már a nyelvem hegyén, hogy megjegyezzem, hogy az igazi grillt direkt azért mondtam, hogy nem lehet a négy fal között, mert szenes, tehát füstöl, a tornyon pedig nincs még ablak se. Kizárt dolog, a tornyon kívül meg nincs értelme, ráadásul kéretlen arrancarokat is odavonzhat a füst, vagy az illat. De pont ezért, mert úgyse hinném, hogy lehet majd bármikor is grill, nincs értelme úgy érzem ezt tovább ragoznom, hátha ez az ötlet szépen majd feledésbe merül.
- Hát nem tudom, szerintem az kettőnknek túl nagy lenne, azt a kép alapján legalább három-négy főnek találták ki. Egy egyszerű gumimatrac, vagy egy nagy úszógumi szerintem bőőőőven elég lenne a tengerpartra. Hmmmm~ Egyszer elmehetnénk, még eddig csak képekről és a tévében láttam a tengert közelről.
Belegondolva tényleg még sose evett el a fene az emberek világában a tengerpartra. Hueco Mundoban meg persze minden van, csak tenger nincs. Csak homok.
- Mmmm~ Vex, szerintem kicsit eltúlzod. Emberekről beszélünk, még ha meg is látott volna bárki, azt hinné rosszul látott, vagy amíg pislogott, elmulasztotta, hogy leugrottam. – gondterheltebben ráncolom a homlokom. Direkt odafigyeltem, mit csinálok, egyetlen polcsort se döntöttem le, nem rongáltam, semmi felfordulást nem okoztam, csak nem tetszett nekem, hogy sokadik fordulásra nem találom Vexet, és inkább a gyorsabb utat választottam. Azt hittem jó ötlet, de látva az arcát, ahogy kapkodja a tekintetét, és a szavait, kezdem bűnösnek érezni magam. Tudtam, hogy komolyan veszi a vásárlásosdit, de azt nem, hogy ennyire érdekelni fogja, hogy holmi koszos emberek mit gondolnak.
Picit kelletlenül és morcosabban biggyesztve az ajkaimat engedem el, és huppanok le duzzogva a talpamra a szavai nyomán. Pedig számára aztán semmi súlyom nem lehet, és mégis… Á, mindegy, de legalább a bóklászástól ez most elvette a kedvem.