Szerző Téma: Party P(a)lace - Adala kérója ^^ - 7. torony  (Megtekintve 1402 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Hirako Shinji

A Yuuniverzum ura

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 80

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 3 459 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Party P(a)lace - Adala kérója ^^ - 7. torony
« Dátum: 2014. Júl. 06, 10:23:50 »
Szió ^^
Ömm... Ugye nem a zene miatt akartok panaszkodni? Huh. Akkor jó, már kezdtem aggódni. Mit? Bejönni? Persze simán. Gyertek csak!

Cipőt dobjátok el és kövessetek! ^^
Nya~ első állomásunk a nappali. Az ablak ne tévesszen meg, az csak álca. Igazából, most van besötétítve a szoba. De poén nem? ^.^ Figyelj, asztalra teszed a lábad megöllek, oké?
Köszi, édes vagy.Haladjunk tovább! Itt jobbra található a konyha, és az étkező. Ne hari, hogy nem csináltam kaját, meg ilyenek. Nem tudtam, hogy vendégem lesz ma. ^^" Az ablak itt is ugyanaz amint odaát. Mit? Erkély? Az nincs, de ha kiügyeskeded, innen ki tudsz ülni a tetőre. Majdnem ugyanaz.


Hogy mit? Ott? Ott van az én kis magánszférám. Igen az a szobám. Hogy oda benézni? Na jó, nem bánom, de maradjunk szigorúan a küszöbön kívül. Szóval az a határ a privát terem, és a publikus között. Értette mindenki? Laza. Akkor mutatom.


Hogy mi kéne? Mosdó? Itt a folyosón balra, a medence mögött az ajtó. Aha van medence is, és tökre király. Megnézitek?


Na hogy tetszik? Ez az én kéróm. A zene pedig permanens, bocsi. Nincs az a kényszer amivel egy Espadát rávennél, hogy lekapcsolja a zenét. Szóval így jártatok, itt zenét fogtok hallgatni, ha tetszik, ha nem. ^^ Figyu, ha belemész a medencémbe ruhástól, kiváglak az ablakon. *sighs*

« Utoljára szerkesztve: 2014. Júl. 06, 10:26:35 írta Hirako Shinji »

Karakterlap

Ōtoribashi Ame

Eltávozott karakterek

Shinigami - rangjelző

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
10 000 / 15 000

Hozzászólások: 30

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 7 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ezüstfehér

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#CDF3AA // #9ABCCC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Party P(a)lace - Adala kérója ^^ - 7. torony
« Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 09, 14:41:42 »
AHOY’ AC GM!
Mit sütsz, kis szűcs, sós strucchúst sütsz, kis szűcs? Nem-nem, Candy süt, de nem strucchúst, de nem ám! De ha kész lesz, ígérem, adok neked belőle, OKEY? Rakok bele mindent, amit megtalálok! AC konyhájában van minden! És ha már sónál tartunk, szerintem azt is rakok bele! Mi, hogy nem kellene szerinted? Szerintem viszont igen, és mivel én csinálom, ne fecsegj bele, de ígérem, te kóstolhatod meg először! Tudod, ez olyan, mint a vezetés… bár sose vezettem, de ott sem illik beleszövegelni az anyósülésről, a hátsó ülésről pedig még kevésbé. :o
*Candy tesz-vesz a konyhában. Ijesztő, amiket művel, a zenére forog, ropja saját stílusát, és minden kezébe kerülő dolgot belevág a tésztába, s dobja bele azt a sütőbe, hogy aztán a műszer előtt kuksolva várja annak kész verzióját.*
Hmmm, érzed ezt? Mert én érzem, érzem! Fincsi illat, csokoládé, vanília, puncs, kávé, karfiol, répa, karalábé, spenót, műanyag… ízletes az biztos! Már alig várom, hogy egyek belőle! Ne aggódj, nem felejtettem el, hogy te leszel az előkóstoló, ha ízlik, kap belőle mindenki, persze én leszek a második aztán AC és River, no meg TdS
*Mikor lepereg az óra, konyharuhával szerválja ki a sütőből az édességet és vágja le azt a pultra, mert túlságosan meleg volt. De, hogy fért be a legalább tízemeletes torta a sütőbe, azt inkább ne firtassuk. Mindenesetre valóban ínycsiklandozóan néz ki az édesség, eltekintve attól, hogy miből… mikből készült.*
FINE! OKEY, itt egy szelet kóstold meg, biztos ízleni fog! Na, milyen, hm, hm, hm? Kell bele valami? Hiányzik belőle valami? Mó, tudtam, hogy kell bele papír is, na, szóval, milyen, ha, ha, ha?! Mi? Hogy finom? Tényleg? COOL! Tessék, hogy talán picit túl sós? Nem gáz, legalább iszunk mellé, az egészséges! Eper – vanília turmix, az a legjobb hozzá! Igen, igen!
*Candy jobb lába remegni kezd, bal karjával madár módjára fel-le csapkod. S ebből rögvest tudja: egy espada közeledik! S tudja is már, hogy melyik.*
WÁÁ, nézd, ki jön ott! Pont jókor!
- AC!!! Én GMem! Nézd mit csináltam! Mert én csináltam, teljesen egyedül! Csak én. Recept nélkül! Oké, hozzávalók adagolásának azért utána néztem, de fincsi, Sugar Cube-nak is ízlik, szerintem se lett rossz, talán picit sós, de kóstold meg, lécci, lécci AC és mondd el te, hogy mit gondolsz! És mi van CASTERel, ugye ő nincs itt? Neki nem adok, CASTER gonosz, vagyis… nem, de nem kedvelem és nem tudom, hogy miért, semmi keresnivalója itt, de mindegy, szóval AC megkóstoltad, megkóstolod? Milyen, hm, hm, hm? Nos, milyen? Már alig várom, hogy tudjam!
*Rajongja körbe a szobába belépő espadát, aki biztosan – Candy szerint – a finom illatokra közelítette meg a konyhát.*
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 10, 19:42:47 írta Shihouin Yoruichi »

Karakterlap

Raimaru Minashaku

Eltávozott karakterek

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 7.

Lélekenergia:

60% Complete
36 100 / 45 000

Hozzászólások: 102

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 10 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Férfiegylet

Reiatsu szín:
Vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#4343E0


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Party P(a)lace - Adala kérója ^^ - 7. torony
« Válasz #2 Dátum: 2014. Aug. 09, 14:42:11 »
Adala Cascada

Ahoy' CC PC!


Kiráz az igazak álmából valami, bár nem tudom megmondani mi lehetett az. De ki mondta, hogy én fel akarok ébredni? Én nem akarok felkelni. Én bizony még a világ végéig is tudnék aludni, szóval nem ér, hogy felébredek. Ráadásul arra sem emlékszek mit álmodtam. Tiszta ciki. Forgolódok, rángatom a takarót, magamhoz ölelem a párnám, de sehogy sem akaródzik a visszaalvás. Nyűgös dolog így ébredni, és azt nem szerettem sosem. Muzsika kell, legalább jó zenével induljon a napom, ha már nem tudok visszaszundizni. Kiteszem a virgácsaimat a takaró alól, és megtapogat a hideg, pedig a szokásosra van állítva a fűtés is. Úgy utálok kimászni a takaró alól. A jó meleg vackomból.
Könnyes búcsút veszek az ágyamtól, aztán lehuppanok a szőnyegre, és egy fél mozdulattal megtalálom a nekem való zenét. Felélénkíti az agyam a zene, s ösztönösen kezdek el táncolni rá. Kívülről tudom mind a szöveget, mind a hozzá való táncot, így teljes magabiztossággal éneklek, és táncolok hozzá. A szobám szerencsére eléggé nagy az ilyen műveletekhez, így még csak fel sem akadok semmiben. Felfrissít, és szerencsémre kimelegszek, szóval panaszra okom nem lehet. Mire végigszalad az a három és fél perc, már mosolyogva lesek ki a konyha felé, ahonnan némi zajt hallottam az imént. Kilesek tehát, hogy megtudakoljam mi zajlik az én drágaságos lakásomban, majd elmosolyodva látom meg, kedvenc Candy-m, egy bazinagy torta mellett. Esküszöm akkora monstrum áll a pulton, hogy majdnem a plafont éri. Elkerekedett szemekkel lesek SC-re, aztán CC-re, és zavaromban egy jókora darabot vágok le a tortából.
– Uram atyám! – Kiáltok fel gyönyörömben, ahogy beleharapok az édességbe – melyről úgy érzem, jobb ha nem tudom mit tartalmaz. – Ez valami fenomenális! Candy Cane! Ezennel kinevezlek főkuktának az AC kúriában! – Kapom elő a szögre akasztott séfsapkám, s mosolyogva a fejére dobom. – Leveluppolt a főzés képességed. – Mielőtt Candy meg nem jelent a házban, fogalmam sem volt, az ilyesmi mit is jelent, de miatta meg kellett tanulnom, hogy néhanapján értsek a felénél többet is a mondandójából. Odalépek a tortához, és lemetszek belőle még egy adagot, aztán Felkapom CC kisállatát, majd a hónom alatt a kiskrokival megindulok a nappaliba, elfogyasztani a cukormázas csodát. Ledobom magam, felteszem a lábam az asztalra, és majszolgatni kezdem a reggelimnek betudható tortát. Kissé elgondolkodok, hogy ez a tömény cukormennyiség vajon mennyire fog hizlalni, de aztán rájövök, hogy amennyit én táncolok és mozgok, esélyem sincs az elhízásra. A legjobb helyzetben vagyok, ami arrancarnak megadatott. Két menő fracción, egy gyönyörű lakás, és egy rakás szabadidő, mint Espada. Komolyan mondom, keresve sem találhattam volna jobb elfoglaltságot. Néha már azon kezdek agyalni, hogy felrázom kicsit LN életét. Hátha vannak még bulis arcok itt. Biztosan vannak, csak még nem futottam velük össze.
Az ölembe veszem SC-t de ahogy lenézek, csak az orra hegyét látom meg. Ehh a nagy mell átka, gondolom magamban, s magam elé emelem a kis bambát, majd török neki a sütiből, és odanyújtom neki.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 10, 19:43:55 írta Shihouin Yoruichi »

Karakterlap

Ōtoribashi Ame

Eltávozott karakterek

Shinigami - rangjelző

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
10 000 / 15 000

Hozzászólások: 30

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 7 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
ezüstfehér

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#CDF3AA // #9ABCCC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Party P(a)lace - Adala kérója ^^ - 7. torony
« Válasz #3 Dátum: 2014. Aug. 09, 14:42:41 »
AHOY’ AC GM!

Olyan nagyon boldog vagyok, a LOT pontjaim most szaladtak igazán a magasba, mert AC GM-nek tetszik, amit sütöttem! Látod, látod? Hát nem megmondtam, hogy igazi kasszasiker lesz, ha elkészül? Szóval még jó, hogy a saját ötleteimből csípegetve is szívvel-lélekkel, mindent beleadva készítettem el a tortát! 8)
- Ugye, hogy ugye AC GM? Én csináltam, én, én, persze, hogy én! WHAT?! OH MY GASH!!! LEVEL UP FORVER! Imádlak AC GM!!
*
Leesett állal reagál a dicséretre. Óriási örömmel reagálva a létrán való előrelépés kapcsán, nyomban ugrott is az espadához, hogy keblére ölelje mennyezeteket verő lelkesedéssel karöltve.*
Na, mit szólsz ehhez? Hm, hm? AC GM most LEVEL UP-olt engem, ezennel a főzés ABILITY-m mesterelve lett, OMG! Szinte érzem a fénylést magam körül, a csilivili-villogást, ami jelzi, hogy ez az, meg van a LEVEL! Most már bátran ténykedhetek a konyhában. Bár eddig is bátor voltam, nem erről van szó, de most még menőbb dolgokat állíthatok össze, egy csomó minden elérhető lett most számomra! Ezúttal én készítem a főteleket is meg minden STUFF
*Nyelvét szája szegletén kiöltve összpontosít arra, hogy még menőbb ábrázattal igazítsa meg a szintlépésért járó sapiját. A legbüszkébb arrancar-pózt követően, páros lábbal ugrándozva közelítette meg az ülőhelyet, melyre műugrók által megirigyelhető landolással tette le magát az espada mellé. Mindezt hatalmas süteményszelettel a kezében, melyről úgy érezte, megérdemli.*
- AC!!! Akkor ezentúl most én főzhetek mindig, hm, hm, hm? Evidens lenne, hiszen én nekem LEVEL UP-olt először mester szintre a főzés ABILITY-m. Na, na? Lehet róla szó? AC~! Eskü, olyan finomságot fogok összedobni vacsorára, amit te és River még sosem etettek! Mind a tíz ujjatokat le fogjátok nyalni a terülj, terülj asztalkám után, igazi MAGICAL TRICK lesz, OKEY? Még egy DJINNI se tud olyat, amit én CANDY CANE, no, OKEY lesz AC GM? De CASTER szigorúan nem jöhet, de nem ám’!
*
Hadarja el óriási lelkesedéssel, szájába tömve a tortaszeletet mondanivalója felénél, melyet nyammogva ő maga is levonta, valóban jól sikerült sütemény.*
Igen, igen, CASTER-t ne szeressük, és tudom, hogy te se szereted, nem kell így nézned, ilyen ártatlanul. Engem nem versz át és, AC GM-t sem, úgy ám’. És viselkedj rendesen, ne edd meg AC GM elől a finomságot, mert nem csak a tiéd, hanem mindenkié, óh és tessék hagyni Rivernek is! Különben is, nem azt mondtad, hogy sós? Hm, hm? Akkor most miért eszed úgy, mintha tömény SUGAR lenne. Ejnye-bejnye, netán átvertél, hogy az egész a tiéd legyen, milyen furfangos vagy!
- AC GM! Arra gondoltam, hogy feldobbhatnánk LN CITY északi részét, olyan uncsi ott minden, rosszabb, mint a FIFTY SHADES OF GREY, nem mintha tudnám, hogy mi az, de a lényeg, a lényeg, hogy szürke minden és nem szép, és ezért fel kell turbózni! Na, szóval én arra gondoltam, hogy az egész lehetne PINK, mert az a legCOOLabb szín, mit gondolsz, hm, hm? Meg egy PARTY se ártana végre LN CITY-be, senki sem tud jól mulatni, na, na?! Milyen a süti? Jó, ugye AC, kérsz még? Van még! Adok, OKEY?
*
Lelkesen fordult a pult felé, a finom illatok irányába, ahol sokkoló kép fogadta. A torta eltűnt, csupán egy szelet árválkodott a tálon. Kétségbeesett arccal állt fel és rohant a konyhaasztalhoz.*
- NOOO! AC GM! Valaki meglopott minket! T_T Nézd, nézd! Megette az összes sütit, hát ez felháborító! GAME OVER neki, ha megtalálom!
*
Rikkantja felháborodva, vizenyős szemekkel, amint körbejárta a konyhapultot és valóban, a süteményből csupán csak egy szelet maradt.*
Ez aztán mindennek a teteje, valóban élet kell LN CITY-be, biztos a sok szürkeség és unatkozás vezetett valakit erre a rémes cselekedetre. Ugye, ugye, szerinted is? Én is csak ezzel tudom magyarázni, nyomban el kell kapnunk, még nem lehet messze. De ehhez a megfelelő öltözet is kell, hm…
*Levette kobakjáról a séf sapkát, melyet kifordítva a híres Sherlock Holmes füles, kockás sapkája váltotta fel, majd rakta vissza azt rózsaszín üstökére. A konyhaszekrény egyik fiókjából előkapott egy nagyítót, AC GM jobb füle mögül pedig egy pipát halászott elő.*
- Így ni’, nyomozásra fel AC GM! Ezt nem tűrhetjük szó nélkül! Valaki besurrant GM TOWER-ba, azonnal utána kell járnunk a dolgoknak! Számítok rád, Dr. AC!
*
Határozottan dobbantott jobb lábával, majd hümmögve kezdte a nagyítóval szemügyre venni a torta környékét, hátha megpillant valami nyomot, mely a tetteshez vezethet.*
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 10, 19:46:29 írta Shihouin Yoruichi »