Szabályzat és egyéb dolgok > Technikák és eszközök

Képességek kitalálása

(1/3) > >>

Neliel Tu Oderschvank:
Itt találhattok ki képességeket a különböző kasztoknak.
Ezekért ajándékokat is kaphat a kitaláló, valamint egy postban több képességet is írhat. Ezt havi egy alkalommal teheti meg minden user.

Chiruochiba Airisu:
Ü~üdv!

Hoztam egy új technikát, ami az akupunktúrában jártas karaktereknek biztosan jól fog jönni, hogyha valaki ellopta a tűiket, vagy otthon felejtették. Hogy kasztfüggetlen, vagy kidou lesz, azt a bíráló stafftagra bíznám.

Japán név: Hari (鍼)
Magyar név: Akupunktúrás tű
Leírás: Ezzel a technikával a használó a lélekenergiájából képes létrehozni vékony tűket. Ezekkel a tűkkel bár nem lehet valós sebzést produkálni, viszont így is van némi veszélye, amire a használónak oda kell figyelnie. Ilyen például, hogy a tű kifejti a hatását, vagy csak díszként fog az alanyon fityegni. Emellett maga a lélekenergia is veszélyforrás, hiszen hogyha nem tiszta, jóakaratú energiát alkalmaz a használó, akkor megmérgezheti akaratán kívül az alany lélekenergiáját, ezért fontos, hogy a használó, mikor alkalmazza a technikát, akkor nyugodt és jó szándékú legyen. Bár a mérgezés annyiban kimerül, hogy rosszul érzi magát az alany egy rövid ideig, ami lehet hányinger szédülés, vagy bármi hasonló.
A megidézett tűk önmaguktól képesek az alany állapotának javítására legjobban alkalmas pontokat megtalálni.
 I. szintű használat: négy tűt és három pontonként még kettő tűt lehet megidézni, valamint 25-50% esély még mindig van arra, hogy puszta ékszer lesz a tűkből.
 II. szintű használat: ehhez már legalább 20 pontos Kidou/Reiatsu kezelésre van szükség, ekkor az alap négy tűhöz három pontonként még öt tű idézhető meg, ekkor már 0-25% esély van arra, hogy lényegében hatástalan marad a technika.
Kidou/Reiatsu kezelés: 10
Kikötés: II. szintű használat:hoz 20 pontos Kidou/Reiatsu kezelésre van szükség.
Ár javaslat: 2500 ryou

--- Kód: ---[b]Magyar név:[/b] Akupunktúrás tű
[b]Leírás:[/b] Ezzel a technikával a használó a lélekenergiájából képes létrehozni vékony tűket. Ezekkel a tűkkel bár nem lehet valós sebzést produkálni, viszont így is van némi veszélye, amire a használónak oda kell figyelnie. Ilyen például, hogy a tű kifejti a hatását, vagy csak díszként fog az alanyon fityegni. Emellett maga a lélekenergia is veszélyforrás, hiszen hogyha nem tiszta, jóakaratú energiát alkalmaz a használó, akkor megmérgezheti akaratán kívül az alany lélekenergiáját, ezért fontos, hogy a használó, mikor alkalmazza a technikát, akkor nyugodt és jó szándékú legyen. Bár a mérgezés annyiban kimerül, hogy rosszul érzi magát az alany egy rövid ideig, ami lehet hányinger szédülés, vagy bármi hasonló.
A megidézett tűk önmaguktól képesek az alany állapotának javítására legjobban alkalmas pontokat megtalálni.
 I. szintű használat: négy tűt és három pontonként még kettő tűt lehet megidézni, valamint 25-50% esély még mindig van arra, hogy puszta ékszer lesz a tűkből.
 II. szintű használat: ehhez már legalább [b]20 pontos Kidou/Reiatsu kezelésre[/b] van szükség, ekkor az alap négy tűhöz három pontonként még öt tű idézhető meg, ekkor már 0-25% esély van arra, hogy lényegében hatástalan marad a technika.
[b]Kidou/Reiatsu kezelés:[/b] 10
[b]Kikötés:[/b] II. szintű használat:hoz 20 pontos Kidou/Reiatsu kezelésre van szükség.
[b]Ár javaslat:[/b] 2500 ryou
--- Kód vége ---

Neliel Tu Oderschvank:
Üdv! ^-^

Mivel a kért javításokat eszközölted, így nincs kivetnivaló a technikában, a kidout elfogadom.

I. szint ára: 2000 ryou
II: szint ára: 1500 ryou (Csak abban az esetben megvásárolható, ha rendelkezik a karakter az első szinttel is!)

Bevezetésre kerül leírása a Knowledge Base-ben, a Kitalált technikák közé, valamint a Shopban két részletben elérhető is lesz. ^-^

Konoe Karen:
Yahharo! Hoztam egy technikát fullbringások számára! :D


Név: Skin Soul Attack
Leírás: Egy látszólag nem túl bonyolult, valójában azonban nem is olyan egyszerű technikacsalád tagja, mely segítségével a használó a saját teste anyagait képes manipulálni. Ez a technika a használó bőrét manipulálja, mely segítségével azt tudatosan, rövid időre fegyverként használhatja azt. Ez a teste bármely pontján növeszthető pengékben nyilvánul meg. Az egyszerre létrehozható pengék száma/mérete minden második pont után egy darab/10 cm. Fentertási ideje minden negyedik pont után egy perc.
Lélekmanipulálás: 4 pont
Ár: 2000 ryou


Hopsz!^^" Szerkesztés helyett idézést nyomtam. A kövi idézést lécci töröljétek^^

Konoe Karen:
Hoztam még pár Lélekmanipulálás képességet:

Név: Air Soul Riot Control
Leírás: A levegő manipulánsának segítségével a használó egy erőteljes, a szélrózsa minden irányába kiterjedő erős széllöketet hoz létre, mely minden földhöz nem rögzített tárgyat/személyt méterekkel hátra taszít. Az ellökhető tárgyak/személyek súlya két pontonként 50 kg, míg a képesség hatóköre 4 pontonként öt méter.   
Lélekmanipulálás: ? pont

Név: Fire Soul Manipulation
Leírás: A technika használatához nyílt lángra van szükség. Miután a használó elszívta a tűz lelkét, ideiglenesen képes lesz ellen állni a tűz alapú támadásoknak, illetve képes irányítani és növelni annak lángjait. Az ellenállás minden második pont után fél perc, míg a lángokat Lélekmanipulálás pont/ méterig lehet kiterjeszteni.
Lélekmanipulálás: ? pont

Név: Fire Soul Creature
Leírás: A használó már nem csak irányítja a tüzet, de képes annak alakot is adni, mely valamilyen általa elképzelt élőlény formáját veszi fel. A lények számát minden negyedik pont határozza meg.
Lélekmanipulálás: ? pont

Név: Fire Soul Compass Rose
Leírás: E képesség a nevét arról kapta, hogy a létre hozott minden irányba kiterjedő lánghullám egy virágzó rózsa alakját veszi fel. A lángok három pontonként öt méterig terjeszthető ki.
Lélekmanipulálás: ? pont

Név: Fire Soul Booby Trap
Leírás: A tűzmanipulásának használatával képes összesűríteni a lángokat egy 1 cm átmérőjű gömbbé, amiket 3 lélekmanipulálás pont/ öt méter sugarú körben képes szétszórni. A gömbök számát pedig minden második pont adja meg. A gömbök ezután az ellenfél lélekenergiájára reagálva felrobbannak, ha az hozzájuk ér. De akár a távvezérlés is lehetséges, így maga a használó döntheti el mikor robbantja fel.
Lélekmanipulálás: ? pont

Név: Light Soul Manipulation
Leírás: Egy magas szintű lélekmanipulálás technika, mellyel a használó a fény részecskék lelkét képes uralma alá hajtani. Ennek használata közben képes lehet a róla visszaverődő fény manipulására, így 8 pontnál képes a színek manipulálásra. 14 ponttól képes láthatatlanná is válni (3 pontonként fél perc) vagy a fény olyan szintű manipulására, hogy másolatokat hozzon létre magából (4 pontonként egy másolat). De akár az ellenfelének érzékelését is megzavarhatja azzal, hogy a róla visszaverődő fényt elcsúsztassa, így az ellenfél hiába céloz rá valójában nem is találja el, hisz a valóságban méterekkel odébb van (4 pontonként fél méter). Illetve 18 ponttól egyes támadások irányának tükrözése, így amíg az ellenfél azt hiszi a támadás jobbról érkezik, valójában balról kapja.
Lélekmanipulálás: ? pont

Név: Ice Soul Manipulation
Leírás: A jég manipulánsára szolgáló képesség. Minél képzettebb valaki annál könnyebben és annál több jeget manipulálhat a használó. 8 ponttól már bonyolultabb alakot is képes adni nekik, addig viszont csak egyszerűbb formákat tud létrehozni, mint például egyszerű tüskék. 
Lélekmanipulálás: ? pont

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése