Szerző Téma: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz  (Megtekintve 3131 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Dátum: 2014. Júl. 06, 11:43:12 »
Las Noches büszkesége, ez a barombapuffadt, csodálatosan irgalmatlan paraméterekkel bíró létesítmény egyik legnagyobb dobása a kezdők számára fenntartott, bóvli műnappal megvilágított füves pálya. A kellemesen szénnéaszott gyepen minden kedves önként vállalkozó elsajátíthatja ennek az egyedülállóan kurvaunalmas sportnak az alapjait, ám ha mégsem sikerült öt perc után egy életre kiábrándulnia belőle, nincs más hátra mint előre, irány a haladó és profi pálya! Ez a két részleg természetesen már nincs kivilágítva, elvégre világosban a hülye is tud golfozni. A leleményes játékos pár perc hunyorgás után simán kiszúrhatja a homokba ágyazódott hollowmaszkokat, amik az egyes lyukakat jelzik, ám sosem árt vigyázni néhány kevésbé döglött lidérccel, akik a pályák szintjeinek növekedésével egyre nagyobb létszámban igyekeznek tökéletesen elcseszni az ember szórakozását.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Ápr. 16, 21:18:19 írta Neliel Tu Oderschvank »

Karakterlap

Nikolaj M. Smirnov

Eltávozott karakterek

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
15 000 / 30 000

Hozzászólások: 9

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Válasz #1 Dátum: 2017. Máj. 07, 00:09:13 »

Csibefutam

Hogy mit kereshetett ezen a helyen? Halvány lila fogalma sem volt, valami félőrült makogott neki, és először ott hagyta volna, mint eb a sz@rát, de sajnos mire észbe kapott, már egy sivatag közepén csücsült. Gyorsan felmérte a helyzetét, egyszerűbb, ha együtt működik, mert kedve nem sok akadt leállni, és harcba keveredni egy nála egyértelműen erősebbel. Ismerte az európai szokásokat, amit a húsvét jelentett, így nem jelentett gondot neki, hogy elmagyarázza a majd érkező csapatok számára a feladatokat. De hogy erre miért kellett ő? Szeretné azt tudni ő maga is.
Kissé összeráncolt homlokkal állt a megjelenő kompánia előtt, csak remélni merte, nem részese épp egy rablásnak, nem tenne jót a karrierjének most, hogy újra versenyezhet. Kezében egy golfütő volt, amire könnyeden támaszkodott, mintha csak egy kiegészítő lenne, és golfinget, sapkát, valamint egy könnyű rövidnadrágot viselt, mintha csak egy magazinból lépett volna elő.
- Üdv! – Köszön nem túl kedvesen, arckifejezését hanglejtése is alátámasztja, nem örömében van itt. – Azért vagyok itt, hogy a játékszabályokat ismertessem, és valami kosarat meg tojást is emlegetett az a vénember… mindegy. Amint bizonyosan minden nem látás- és szellemi sérült feldolgozta, ez itt egy golfpálya. Azonban nem a gazdagok sportját kell űznötök, amúgyis rohadt unalmas egy játék. – Elővesz egy piros kendőt a zsebéből, és a legközelebb álló felé nyújtja. – A játék hasonlít a hagyományos tojásvadászathoz, azonban ezt vakon kell kiviteleznie a játékosnak, mégpedig úgy, hogy a többiek irányítják a kis zászlóval jelzett lyukakhoz, amikben vagy van tojás, vagy egészen más meglepetés lapul. :roll: Kígyók nincsenek… talán. :/ – Húzza el a száját, nehéz megmondani, hogy szórakozik, vagy komolyan mondja. – Csak egy ember tartózkodhat a pályán, a lényeg, hogy minél több tojást gyűjtsön. – Azzal a pálya felé int a golfütővel. – Ó, egy apró kiegészítés! Megeshet, hogy a tojások szökni próbálnak, ezt a pályán kívül tartózkodók természetesen megakadályozhatják. – A mondandója befejeztével leül egy székre, és reméli, hogy a délutáni edzést azért még eléri, vagy Puding tuti megbotozza… :S

(click to show/hide)


Határidő: 2017.05.09. 23:59
Különleges képességek, reiatsu képességek, kaszt képességek ezen a helyszínen nem működnek!


Karakterlap

Hoshi Sen Nozomi

Eltávozott karakterek

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
9 700 / 15 000

Hozzászólások: 74

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 14 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Bazsarózsa-vörös

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#C91C73 / / #D75175


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Válasz #2 Dátum: 2017. Máj. 07, 22:51:38 »
  Csodálkozva néztem körbe a fűvel borított helyen. Egyik kezemben a Ryo-niitől kapott csokoládét tartottam, a másikban pedig a müzli szeletet, amit Umi-jii adott. Csendesen majszoltam őket felváltva, miközben levontam, hogy a levegő itt sokkal kellemesebb. Legalábbis nem éreztem úgy, hogy valami láthatatlan erő le szeretne taglózni.
  Bizalmatlanul lestem az idegenre, miközben Umi-jii mellé orientálódtam. Nem ismertem a fiút és nem akartam megkockáztatni, hogy bármelyik csokimat kinézze a kezemből. De azért csendesen fülelve igyekeztem figyelmesen végighallgatni az újabb feladatot.
  – Milyen „vénember”? – kérdeztem félszegen, mikor lenyeltem a számban levő falatot. – És mi az a golfpálya? – értetlenül lestem körbe a többiek között, abban reménykedve, hátha az egyikük megszán és beavat ebbe az állítólag tehetős emberek között kedvelt dologba.
  – Kíwgkghó*? – kérdeztem vissza meglepetten teli szájjal. Kirázott a hideg, ahogy elképzeltem, hogy bele kellene nyúlnom egy olyan olyan lyukba itt a pályán, amelyben egy kígyó van. Nem tetszett az ötlet. Egyáltalán nem! Közelebb húzódtam Umi-jiihez, cseppet sem tetszett ez a pálya.
  Uruwashi-san viszont elvállalta ezt a feladatot, minek köszönhetően megkönnyebbültem, hogy távolabb lehetek a pálya veszélyes zászlóval jelzett lyukaitól, Ryo-niiékkel együtt.
  – De innen alig lehet látni a pályát! – méltatlankodtam, miután a pálya szélére kullogtunk. Kár, hogy nem vagyok majdnem olyan magas, mint Ryo-nii, akkor tuti, hogy nem lenne ilyen problémám.
  Kezeimet éppen megtöröltem egy zsebkendőben, majd a csoki papírokkal együtt a zsebembe készültem csúsztatni azokat. Véletlen abba sikerült, amelyikben a telefonomat tartottam. Felcsillantak a szemeim.
  – Uh, majd kamerával ráközelítek! – jelentettem ki lelkesen, miközben aktiváltam is az alkalmazást. Mindjárt más volt, hogy rá tudtam zoomolni a terepre!
  – Uruwashi-san! Az első zászló rögtön ott van, tíz óránál! – jeleztem neki lelkesen, ahogy áthidaltam a pálya láthatóságának a problémáját.
  Ahogy a kamerával szórakoztam a távolban feltűnt valami érdekes. Kíváncsian közelítettem rá arra a furcsa, fehérszínű valamire. Kiszökött a vér az arcomból, mikor sikerült felismernem, mi is az. Egy csontmaszk volt! Mi most akkor valami… temetőben lennénk?! :O.O: Átvertek volna minket?
  – Ruka-chan, te is látod azt ott? – mutattam kétségbeesetten a messzeségbe, miután ő is felszerelkezett a mobillal. Reméltem, hogy csak képzeltem az előbbit.
  Elképedtem mikor a teló kameráján át láttam, hogy az egyik tojásnak időközben lába kélt. Ráadásul Uruwashi-san kezéből szabadult el! Megráztam a kobakomat meglepettségemben, szinte alig hittem a szemeimnek. Mondjuk egy fokkal jobb volt ilyesformában látnom a szaladgáló tojást, mert azon jobban megijedtem volna, ha a tányéromról szaladt volna így el. 
  – Umi-jii! Nézd ott, ott fut a tojás! – böktem rá. Ruka-chan által eközben jelentett kisállatka felé is elnézek a telóval. Valóban szaladt arra egy kishápi!
  – Ryo-nii, megkérhetlek, hogy megfogd a mobilom? – kérdeztem tőle. – Segítek Umi-jiinek! – jelentettem be szándékomat. Majd ha megfogta nekem a telefont, nyomban belevetettem magamat a vadászatba én is. Ahogy elnéztem ezek az elszaladó tojások nagyon pimaszok voltak. Nem igazán sikerült meggyőznöm őket azzal, hogy tükörtojás lesz belőlük, ha nem állnak meg. Az állatkákat nem is említve, melyek szintén a pálya szélét vették célba...
  Bár igyekeztem nagyon trükkös lenni és úgy becserkészni őket, hogy ne számítsanak rá. Kényelmesebb volt így, mint folyton szaladgálni utánuk. Azzal próbáltam becsapni őket, hogy úgy tettem, engem nem is érdekel a jelenlétük, aztán meglepetésként rájuk vetődtem mikor a helyzet úgy hozta!

*Kígyó?
« Utoljára szerkesztve: 2017. Máj. 07, 23:00:32 írta Hoshi Sen Nozomi »

Karakterlap

Hoshi Kazumi

Eltávozott karakterek

Retired Idol

Szint: 9.

Lélekenergia:

60% Complete
47 500 / 60 000

Hozzászólások: 257

Hírnév: 9

Infó

Tárcában: 54 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Raion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
lilás szürkéskék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Ninurta-Ra'im-Zerim

Mottó:
Jöhet rosszabb is, de te csak mosolyogj a Világra!

Post szín:
#6080a0


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Válasz #3 Dátum: 2017. Máj. 08, 20:13:54 »
- Keresést nem vállalom! – Tartotta fel kezét bájos mosollyal. - Állatbarát vagyok! Viszont rémesen félős is! Végén kárt tennék a tojásokban, vagy megsérülnének az ügyetlenkedésemtől szegény állatkák, ha vannak. – Biccentette oldalra fejét, mert Nono chan-nal karöltve, ő sem volt meggyőződve róla csak viccelt a fiú, vagy ténylegesen ártatlan állatokat tuszkoltak lyukakba. Ha az utóbbi, akkor sürgősen ki kellett őket onnan hozni és biztonságos helyre vinni! Egyáltalán nem élőlényeknek valóak azok a picike, sötét, nyirkos zárkák.
- A golf egy játék, kicsim! – Ölelte magához a mellé bújó picikéjét. - Kerek labdát kell a zászlóval megjelölt lyukakba ütni, olyan ütőkkel, amin a fiú támaszkodik!  Azaz ügyesebb, aki minél több lyukba betalál, minél kevesebb ütésből! – Legalábbis valami ilyesmi dereng fejében. Nem kifejezetten vonzotta ez a sport, sem a szabályai. Azért remélte túl nagy szamárságot nem mondott ükikéjének. Elhatározta, miután hazaérnek első dolga lesz utána olvasni. Addig, viszont még akadt teendőjük! Elsőnek kiválasztani a szerencsést, aki felfedezi a lyukakat! Szerencsére Yui chan önkéntesen vállalkozott a megmérettetésre.
- Bízd csak ránk a navigálást, Yui chan! A fiacskám a legokosabb a világon! Ruka chan-nak pedig sas szemei vannak! – Csillámlott lelkesen, míg Nono chan megjegyzésére vissza nem pottyant a földre. Elmélyedten dörgölte az állát, hogyan küszöbölhetnék ki az égető problémát, túlságosan picikére nőttek. - RYO CHAN! – Csapott bele tenyerébe. - Ryo chan elég magas! Ha felemel téged Ruka chan, szinte az egész pályát be tudod látni! –
Bólogatott bölcsen, mielőtt kiosztott másik okos pöttömkéjének egy hatalmas szeretgető ölelést, hiszen a telefonja segítségével ügyesen irányított és remek ötletet adott Ruka chan-nak. A kezébe keveredő selfie bot segítségével közelítettek rá a megfelelő lyukra, amerre Yui chan haladt.
- Akkor enyémek az állatkák! Egyik sem veszhet el ezen a helyen! Szépen beadjuk mindet egy menhelyre!– Hümmentett elszántan. Le is vette pulóverét, amiből addig ügyeskedett kicsike batyut tudott csomózni. Azokba kényelmesen belegyűjthettek mindent. Már csak az állatkák kellettek! Igazi szumós terpeszben várta a felbukkanó élőlényeket, amik tényleg voltak! Döbbenten pislogott, miután egy béka kezdett a pálya széle felé ugrálni.
A kezdeti sokkon túljutva hatalmas elánnal indult meg az állat felé, viszont ahogy a kis nyálkás kuruttyoló irányt váltott és felé indult, úgy szállt inába a bátorsága. Hátra arccal menekült előle és szembesült vele, újabb állatka van a terepen. Egy nyuszi ügetett el előtte. Habozva kapkodta fejét, mi legyen, aztán a tapsifüles felé vetette magát.
- A BÉKUSZT, NONO CHAN! – Bukdácsolt a nyuszkó után. Alig sikerült bezsebelnie, már  rusnya pók mászott a fűcsomók közül. Hangos nyöszörgésekkel trappolt Nono chan mögött a begyűjtésére. Maga sem emlékszik, hogy ügyeskedték a pulóverbe, de sikerült. Nem ért rá nagyon foglalkozni vele, mert előbb egeret üldözött, aztán, Nono chan-nal hajkurászták a futkosó tojásokat, végül sikításokkal menekült a tekergőző kígyó elől. - Azt biztos, hogy nem! Valaki? – Nézett háta mögé segélykérően. Elég meggyőző lehetett, mert nagy fiacskája rongyolt el mellette, így viszonylag kényelmesen eredhetett a sápítozó kicsi kacsa után.
- Nem fogják egymást bántani? – Kukucskált bele óvatosan a pulóverébe, ahogy óvatosan belepakolta a kicsi kacsát is.
lOVE yOU mORE ~♫

(click to show/hide)

Karakterlap

Hoshi Ryohei

Testnevelés tanár

Eltávozott karakterek

ügyeletes konzolzsoké

Szint: 8.

Lélekenergia:

60% Complete
40 500 / 45 000

Hozzászólások: 337

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 53 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Világos sárga (fekete csíkokkal xD)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Demothy Neyen

Post szín:
#FFFB00#F5F5DC


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Válasz #4 Dátum: 2017. Máj. 08, 23:13:17 »
Ahogy kezdtek ébredezni, naná ott strázsáltam mellettük. Nono~chan le se tagadhatta volna, hogy igazi Hoshi, egyből a gyomra korgott.  Nem mondom, hogy nem könnyebbültem meg, és halásztam elő egy méretes csokit. Kérdés nélkül toltam a kezébe. Úgy sejtettem, hogy picit megdolgoztattam a nanobotjait, kellett már nekik is az utánpótlás. Ruka~chan sem maradt ki a jóból, bár neki nem voltak nanobotjai. Viszont mire Yui~hoz értem, ő már vígan és üdén irkált valamit.
Meg sem lepett már az új helyszínváltás. Végig mértem a szőke gyerkőcöt. Ahogy megszólalt, csak megerősített abbéli hitembe, hogy nem önszántukból voltak itt a házigazdáink sem. Feleslegesnek ítéltem innentől kezdve a morgást. Irányukba legalábbis.
A golfra, mint olyanra, már be se rándult a szemöldököm. Egész addig tartott ez a szangvinikus nyugalom, míg ki nem derült, hogy állatokat dobáltak a golf lyukakba. Erre azért már úgy kezdett kinyílni a bicska a zsebembe –ahogy néztem, nem csak nekem. Rögtönzött megbeszélésen picit átírtuk a szabályokat.
Szabadítsuk ki az állatokat, miközben a tojásokat is összegyűjtjük alapon. Anci nagyon előrelátóan osztotta ki a feladatokat. Nem ellenkeztem, amikor Yui önként jelentkezett a kutatásra. Nem szívesen hagytam volna magára Ruka~channal. Szemmel láthatóan nem kompatibilizáltak felhőtlenül.
Ahogy megbeszéltük, Ruka~chant a nyakamba vettem, majd mentem, amerre navigált. Ő látta pontosan, hogy merre, vagy hogy tudta jobban mondani a pontos irányt.
Én inkább a menekülő állatokat, és az őket üldöző családomat figyeltem. Nem mondom, hogy nem pitiszkálták fel bennem a nagymacskát. Nem tehettem róla, picit talán feszülten követtem a tekintetemmel a nyargalászó célpontokat. De uralkodtam magamon, inkább csak begyűjtöttem Hugi telóját, de amúgy viselkedtem. Egész addig, míg meg nem láttam egy olyan állatot felénk nyargalni, amit nem akartam se Nono~chanra, se Umi~ra rábízni. Úgy sejtettem, hogy mind a ketten irtóztak a pókoktól. Ez pedig egy méretesebb példány volt. Egyenesen felénk rongyolt. Amikor elég közel ért hozzánk, kivágódott, és satuba fogta a bokám. Onnan aztán nem volt hajlandó elmozdulni. Nem mertem semmit reagálni, hogy önkéntes bébicsősznek lettem kinevezve, ugyanis féltem, hogy a nyakamba trónoló Leányzó is legalább olyan vehemanciával sikkantotta volna el magát a tudattól, hogy egy emberbe kapaszkodott egy pókkal, hogy a bezsebelt halláskárosodást minden valószínűség szerint, jó pár órán keresztül javíthatták volna a nanobotok.
Szóval mentem tovább, tudomást sem véve a soklábú önkéntes bokaékszeremről.
   -Mennyi van még Ruka~chan? - kérdeztem inkább, elvégre ő kísérte figyelemmel a történéseket. -A lány hogy remekel?- kértem tudósítást.
Amikor az utolsó körhöz elértünk- tegyük hozzá, Anciék igazán kitettek magukért, és cicás ügyességgel gyűjtötték be mind az állatokat, mind pedig az elszabadult tojásokat, lehelyeztem Ruka~chant a földre. Pont időbe, ugyanis  Anci sikkantására reflexből lendültem az irányába. Mint kiderült, egy méretes kígyó volt Umi támadója.  Elkapta a feje mögött közvetlen, majd hagytam, hogy a kezemre csavarodjon. Ekkor láttam meg, hogy Anciék közben mit gyűjtöttek be. Egyből felcsillantak a szemeim, ahogy megláttam azt a puha szőrös, sárgás kis csibét.
   -Anci! Azt a kis kacsát haza szeretném vinni! - lelkesedtem, ahogy elképzeltem, hogy Hopi vajon mit szólna hozzá - Ha nem tesszük a kacsát a kígyóval egy helyre, akkor nem lesz baj! A többi meg külön zsebekbe!

   

(click to show/hide)

Karakterlap

Aoyama Ruka

Eltávozott karakterek

Szint: 1

Lélekenergia:

60% Complete
6 000 / 15 000

Hozzászólások: 29

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 10 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#DE3163


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Válasz #5 Dátum: 2017. Máj. 09, 18:37:03 »
Hálásan köszönöm meg a Senseitől kapott csokiszeletet és az Umi-santól kapott vizet. Bár ebben a napszakban már nagyon nem hiányzik az édesség, az előbbi ájulás nem csak a folyadékhiánytól, hanem az alacsony vércukortól is lehet! Majd holnaptól koplalok. T-T
Az újabb helyszínen érdeklődve nézek körbe. Ez nem lehet díszlet, de nem emlékszem, bárki szólt volna, hogy reklámszünet, ahogy kisbusz sem volt, ami ide átcipelt volna minket. Fura, tényleg valami drogot sejtek a háttérben. :/ Azt nem tudom, mikor keveredhetett vissza hozzám a tojásos kosárka, de ha már itt volt, a feladat hallgatása közben védelmezően magamhoz ölelem.
- Nálam a kosárka van, nem vállalom, hogy kárt tegyek benne - jelentem ki nagyon hamar, mert ezt egyszerűen nem. Ha tojás helyett valami szőröset, pikkelyeset, tollasat fognék, szerintem a kosárral együtt dobnám el és sikítva szaladnék ki a pályáról. Az meg sem lep, a komplett diliházi eset önként vállalja a feladatot, azt hiszem, az adrenalinfüggést is felvehetem a tüneteinek a listájára, de kivételesen örülök is neki. Így nem kell külön odafigyelnem, tartsuk a három méter távolságot a feladat közben.
A pálya belátása tényleg elég bajosnak fest, de azért csak gyűlnek az ötletek, a telefon és a magaslat sem rossz, meg a táskámban van egy selfi stick, azzal kicsit távolabbra is tudunk érni, hátha segít valamit a látásban. Mindezzel felszerelkezve keveredek Sensei nyakába. Internet persze most sincs - jellemző - de azért csinálok egy képet erről az érdekes gyakorlatról Ryuu-kunnak.
- Szólj, ha nehéz vagyok, Sensei, nem szeretnék kellemetlenséget okozni >///<” - azért mégiscsak engem is cipelnie kell, miközben elindulunk a pálya mentén és igyekszem megfelelő irányokat adni ‘Washi-channak. Kifejezetten kedves vagyok, még a huppanókra is figyelmeztetem, nehogy elbotoljon bennük, bár az első lyukat látva szerintem helyből három tónussal lettem fehérebb.
- B-biztos csak egy sivatagi állat koponyája, Nono-chan… Tudod, mint az amerikai westernekben. Csak díszlet - annak kell lennie, igazi koponya nem lehet. Elég creepy mondjuk. A pálya tervezőjét is beutalnám egy pszichiátriára. Igyekszem is visszaterelni a gondolataimat a feladatra, bár némelyik lyukból kiugró élőlényre kissé kiráz a hideg. Még jó, hogy én a kosárka őrzését kaptam ezen az állomáson. O.O Nono-chan és Umi-san viszont nagyon ügyesen gyűjtik be az állatokat, nekem ez sem menne! *-* Az egyensúlyozás mondjuk most egészen tűrhetően sikerül - ezért nem kapok legalább egy átmenős jegyet tesiből, ugye? T-T - de kábé ez is az össz, amit most tudok tenni.
- Utolsó már meglesz a földről is, csak gyors csinálok egy képet, hogy tudjak navigálni - válaszolok Senseinek, mielőtt letesz a földre, és elnavigálom ‘Washi-chant az utolsó zászlócskához. Utána odamegyek a többiekhez, élőben is megszemléljem az állatgyűjteményt.
- Nyuszira, egérre a kígyó nem lenne veszélyes? Vagy a békára? A pókról sem tudjuk, mivel táplálkozik, ne kerítsünk nekik külön dobozt vagy zsákot? - kérdezem tisztes távolságban az állatkáktól. A fele még kifejezetten aranyos, a másik felével viszont nem kívánkozom kontaktust létesíteni. Így is túl közel vannak. ><” - Meg hogyan akarjuk őket szállítani? Nem lenne jó, ha bajuk esne, ha már ilyen ügyin elkaptátok őket - teszem hozzá még halkan, mert bár a kígyó, béka és pók nem épp a szívem csücskei, azért az egzotikus állatokról tudom, hogy bizonyos körökben értékesek, vagy épp kedvelt házikedvencek. Ha meg kifejezetten védettek, akkor ideje perelni, amiért lyukba dugtosták őket, mert szerintem ez már az állatkínzás kategóriát súrolja.

Karakterlap

Uruwashi Yui

Ember

*

Boszorkány tanonc

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
6 800 / 15 000

Hozzászólások: 69

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 15 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Lila

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7A0099


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Válasz #6 Dátum: 2017. Máj. 09, 23:39:33 »
Elérkeztünk az újabb helyszínre. A díszletek, most golf pályára változtak, és következő feladatunk hamarosan megkezdődik. Eddigi tapasztalataimat, észrevételeimet a noteszembe írtam tovább, és közben megpróbálkozva a lehetetlennel, minden erőmmel koncentrálok arra, hogy végül rá jöjjek a varázs titkára. Az érzés visszaköszön, amint a golf pályára érkeztünk. Újfent mintha elvesztettem a kapcsolatomat erőm forrásával. A mágiám sajnos megint cserben hagy egy darabig, ami tovább növeli a kijutásunk nehézségének erejét. Bárki is irányítja a szálakat, bárki is készítette el nekünk a díszleteket, majd feladványokkal csavarta össze abban biztos lehetek, hogy tapasztalt lehet, és logikáját eddig senki fia nem fejtette még meg. Remélhetőleg hamarosan ez megváltozik. Kerül, amibe kerül, megteszem, amit tudok. De amint kijutok, innen rögtön jelenteni fogom, a boszorkány közösségnek, hogy szabadon mászkál egy veszélyes mágus, akit azonnali hatállyal ki kel iktatni, mielőtt nagyobb káoszt okozna. Ha eddig nem tanulta volna, meg hogy az ereje nem játékszer, akkor majd meg fogja érteni mekkora felelősséggel, jár az e fajta hatalom, amikor már késő lesz. A boszorkányok, nem szoktak kegyelmezni a hozzájuk hasonlóknak. Ha kell, kínok között ölik meg, vagy bezárják egy másik dimenzióba ahol örökkön örökké egyedül, egymagában, éli le a hátra maradt szánalmas életét.  Feladatunk ismertetését, egy szőke fiúra lett bízva, aki körülbelül bátyáméhoz hasonló korban lehet. A feladat pofon egyszerű, mint aminek kinéz. Valakinek be kell kötnie a szemét, és a lyukakhoz közeledve, ki kell vennie a tojásokat. Vélhetőleg megszökhet pár belőlük, de gondolom, a többiek biztosítani fogják ne, hogy elszökjenek. Előfordulhat ugyan más is a lyukakban, ami mondhatni a jelenlévők közül, ahogyan megismertem őket nem éppen lenne számukra kellemes élmény.
- Vállalkozom önként a tojások összegyűjtésében.
Egyszerűen így logikus. A legbátrabbnak kell mennie, aki már számtalanszor találkozott, rondábbnál rondább lényekkel. Ráadásul a kígyókkal sincs bajom, hiszen már volt a kezemen nem is egy. A kígyók mérge fontos alapanyaga a legtöbb főzetünknek. Például a király kobra mérge, megfelelő alapanyaga a lélekenergia feltöltésének, vagy esetleg a fekete mamba mérge kiváló sebek begyógyítására, ha a megfelelő összetevőkkel keverjük össze.   Amint a szemem be lett kötve az utasításoknak és információknak eleget téve, indultam célom felé. Szemeimnél a sötétség volt most az uralkodó, egyedül csak is az érzékeimre hagyatkozhatok. Erősen koncentrálva, lassú és óvatos léptekkel haladok, majd a lyukakból kiveszek mindent, amit találok. Valóban voltak más állatok, sőt, még egy pókot is találtam. Ahogyan megtapintottam az állatkát feltételezem, hogy vagy madárpók lehet, vagy esetleg egy tarantula. Nem csodálkoznék, ha sikítások sorát fogom mindjárt hallani, miközben az állatokat próbálják összegyűjteni. A tojások legtöbbjét összeszedem, csupán kettő, ami elszalad a kezemből. Ha jól jegyeztem meg, három lyuknál voltak más állatok a többinél, mint tojások szinte. Nem számoltam ugyan, de nagyjából így tippelem. Amint készen voltam a feladattal és levehettem a szememről vakságom pecsétjét, kihasználva az alkalmat újfent körülnézek.  Alaposan megfigyelem a környéket, minden sarkot megtapintok, hátha véletlenül egy pecsétre, esetleg egy résre botlanék, de semmi. Sajnos a mostani helyszínen sem találom meg a kulcsot börtönünkhöz. De nem adom fel a keresést. Később vagy előbb, ennek a játszmának hamarosan vége lesz. És amint eljön az idő, méltó büntetésben fogjuk részesíteni a felelőst, azt garantálhatom!

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Válasz #7 Dátum: 2017. Máj. 10, 00:12:18 »
Körötök végetért! A nyolcadik kör >>ITT<< található. Ganbatte! :3

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Válasz #8 Dátum: 2017. Máj. 10, 17:19:28 »
Kaori és úgy tűnik, hogy a többiek is egyetértenek vele, vagy megbíznak a számoló készségemben. Azonban amikor tényleges feloldásról van szó, akkor úgy tűnik, nem igazán sikerült jól elmagyaráznom a dolgokat. Kaori fülön csípte Makiro-t és kijelentette, hogy az öt darab kettest majd ők feloldanak. Ráadásul az elsőt úgy sikerül, hogy összetörték mindkét tojást, szóval máris mínusz két tojással indítunk. Ennyire nehéz lenne a feloldás? Valójában ezt látva újrakombinálnám a dolgot, de Toruki, oldjuk fel a négyeseket elrántása tényleg megtör valahol. Mintha senkit nem érdekelne az, amit mondok, mert mindenki megy a saját gondolata után ami, vagy hasonul az enyémmel, vagy köze nincs hozzá. A két nő esetében jelenleg úgy érzem, ha fel is fogták, amit mondtam, akkor ők mégis máshogy csinálják. Végül is utána gondolva a darabszám a lényeges, hogy az meglegyen, de az én megoldásom esetében senki ne hajszolta volna túl magát. Legalábbis úgy gondoltam. Utóbbi esetében ez nem igen jött össze. Kaori és Kuse is nemes egyszerűséggel kidőltek. Hazudnék, ha nem érezném magamon is a káros hatásokat, de erősnek mutatom magam, és kizárt dolog, hogy összeessek. Ott még nem járok. A következő helyszínre már mindenki összeszedte magát.
Úgy tűnik, az új játékmesterünknek sem fűlik hozzá nagyon a foga, hogy itt legyen, de ismerteti a feladatot. Nem golfoznunk kell, amire az eddigiek alapján gondolhattunk is volna. Túl unalmas is lenne. Helyette egy valaki bekötött szemmel fog bóklászni és lyukakba nyúlkálva tojást kihalászni. Természetesen nem mindegyik lyukban van tojás, hanem attól sokkal kellemetlenebb meglepetést rejthet egy-egy üreg. Kuse most először mondott valami értelmeset. Azt javasolta, hogy olyasvalaki mennyen be, aki nem most találkozott először a másikkal és van közöttük egy alap bizalmi kapcsolat. Mármint nem tart attól, hogy a másik egy mély verem felé irányítja. Egyetértésem jeléül bólogatok. Egyúttal ez azt is jelenti, hogy máris kiestem.
- Nincs időkorlátunk, de akkor is célszerűbb egy embernek mondania, hogy merre mennyen. Ha többen kiabálnánk, abból nem lehetne érteni semmit, és csak káosz lenne belőle.
Úgy tűnik, hogy vagy Hyousuke vagy Toruko lesz az, akinek a szeme be lesz kötve. Személy szerint, mivel nem tudjuk, hogy mi vár egy-egy lyukban, így nem tudjuk mibe kell belenyúlni, ezért Toruko-t, mint lányt biztos nem küldeném be a pályára. Így ha ez meg lesz szavaztatva, úgy nekem megvan a voksom. Irányító tekintetében pedig mindketten Kaori-ban bíznak meg, így ő lesz az irányító. Ez számomra is nagy megkönnyebbülés. Remélem sikerült teljesen összeszednie magát, mert úgy gondolom, képes jól irányítani a pályán lévőt. Merre vezeti azt meg egymaga dönti el.
Meglepetésre a kivett tojás ténylegesen megiramodik. Amennyiben más nem indul meg utána, úgy Én kergetem meg és kapom el. Elkapás után megnyugszik, szóval ez teljesen jó helyzet, nem úgy, mint a papír nyulak esete. Természetesen nem egy után kell futni, ami még kényelmes is lehetett volna. Egytől több kísérli meg a szökést.
Amennyiben más sportosabbnak érzi magát, úgy én inkább ledőlök és pihenek, amíg készen nem vagyunk. Rápihenek a következő feladatra. Közben elgondolkodok az eddig végrehajtott feladatokon, és próbálom kitalálni, hogy eddig mennyi tojást gyűjthettünk össze.Karakterlap

Uzumi Kaori

Shinigami

1. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 000 / 15 000

Hozzászólások: 49

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 14 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
világoskék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Özvegy

Mottó:
"Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább..."

Post szín:
#4D84C8


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Válasz #9 Dátum: 2017. Máj. 12, 23:12:52 »
Kicsit hasogat a fejem, mikor magamhoz térek és a helyszín is más, mint legutóbb. Remek :|. Bár talán a fejem a legnagyobb probléma. Ennek ellenére sikerül felfognom, hogy mit is kellene majd csinálnunk ezen a helyszínen. Komolyan, mikor lesz már vége ennek a… a valaminek? Igazándiból azt sem tudjuk, hogy ez mi, csak csináljuk a feladatokat. Bár kifejezetten furcsa, hogy míg mi, láthatóan csak muszájból veszünk részt ezen az egészen, addig Fuchida-kun mintha élvezné, talán képzeletben már-már csapatvezetőnek is kinevezte magát. Istenem, mennyire lehet fiatal :S? Húsz, talán harminc éves, ha lehet. Szinte biztos vagyok benne, hogy átment a kezem alatt az aktája, de már nem emlékszem belőle semmire.
Az ötlete mindenesetre jó, így én támogatom, ahogy láthatóan a többiek is. A beszélgetés további része kicsit gyors és sok nekem, de annyit mindenképpen sikerül megértenem, hogy én leszek az aki Mizushima-donot irányítani fogja. Legalábbis ezt szűröm le abból, hogy nála van a kendő, amit a szem eltakarására kaptunk.
- Rendben, akkor kezdhetjük? - fordulok a főnemes felé. Ha esetleg még időre lenne szüksége, azt is türelmesen megvárom, hiszen most a korábbiakkal ellentétben nincs időkorlát. Amikor azonban azt mondja, hogy kész van, akkor igyekszem őt a lehető leghatékonyabban és legfélretörőbben irányítani. Bár, a feladat oroszlánrésze alapvetően nem a mienk, hanem azé a pár shinigamié, akik Mizushima-dono által kiszedett tojásokat próbálják elkapdosni. Mondjuk az állatok, amik előkerülnek a lyukakból, azért megérnek egy misét. Én eleinte komolyan azt hittem, hogy a fiú, aki elmondta a feladatunkat csak viccelt. De nem, még egy kígyó is előkerült valahonnan :|.  Komolyan, milyen ritkán tisztítják ezt a helyet :S? Bár az egész tele van homokkal, szóval a kérdésem megválaszolásához elegendő körül néznem.
Amint végig vezettem a főnemest a pályán, ha tehetném, akkor én is beállok tojást kapkodni, de úgy tűnik, hogy Shiki és a többiek elég jól lefedik a pályát, talán már meg is van minden, így ez a cselekedet maximálisan felesleges lenne. Szívem szerint végigkérdezném a társaságot, hogy van-e valakinél alkohol, vagy gyógyszer, de a kocsmában szerezett tapasztalatok alapján az előbbi biztos nincs, az utóbbiban pedig nem is reménykedem :S.

Karakterlap

Kuse Takamasa

Akadémista

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 600 / 15 000

Hozzászólások: 155

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
vörös

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
Azok, akik azt mondják, nem nyugtat meg, amikor törni-zúzni kezdesz dühödben, még sosem törtek-zúztak dühösen.


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Válasz #10 Dátum: 2017. Máj. 12, 23:26:34 »
A következő helyszínen talán már járt is Kuse, de nem ismerős. A nő sem aki bemutatja a kis csajt aki a feladatot vázolja. Kuse számára már az is akadály, hogy ne kövesse a lány szövegét hallva annak a vörös shininek a példáját. Ki nem állhatja az ilyen gyerekbeszédet. A feladat meg látszólag nem tűnt túl nehéznek. Odaállt ahova mondták és igyekezett lélekenergiát vezetni a dolgokba. Elsőre majdnem tojásra esett, de sikerült megkapaszkodnia. Viszont a többiek nagyon durvák voltak. Próbálta bírni az ő erejüket, de egyszer csak összeesett. Mire magához tért már mehettek a következő helyre. Ez az ájulás nem kicsit ártott az önértékelésének. Ott az új helyen a házigazda olyan lelkes volt a dologért mint Kuse is. A feladat meg értelmetlen baromság mint eddig. Kivételesen Kuse elmondta a véleményét.
-Én biztos nem vakoskodom. Szerintem olyasvalaki menjen akinek van ismerőse aki jól tudja őt irányítani.
Ezzel ő már meg is tett mindent ami tőle telhető. Vagyis még nem mert kap feladatokat. Újabb utasítgatások, rohangálások, nyulak, csirkék, tojások. Kuse-nak már teljesen elege van ebből az egészből. Fáradt is kezd lenni. Azért elfoglalja a helyét és figyeli mi történik a terepen. Szerencsétlen sensei aki be lett küldve tényleg minden vackot megtalál.
~Azokból tök jó vacsora lehetne.~
Állapítja meg magában miközben nem túl szép, de számára valamiért mégis kedves emlékek jutnak eszébe. Ha valami tojás vagy hasonló meg is indul felé akkor arra ráveti magát. Remélhetőleg nem töri össze az egyik ilyen akciójával. A cilinder ismét előkerül ő pedig hangosan felsóhajt.
-Mikor lesz már ennek vége? Csessze meg!
« Utoljára szerkesztve: 2017. Máj. 12, 23:31:52 írta Kuse Takamasa »

Karakterlap

Masachika Shiki Mio

Eltávozott karakterek

Shinigami - rangjelző

*

Szint: 7.

Lélekenergia:

60% Complete
35 500 / 45 000

Hozzászólások: 44

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 19 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Özvegy


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Válasz #11 Dátum: 2017. Máj. 12, 23:34:53 »
Aggódva figyeltem Kaori~neet, nem volt a legjobb színben, bár tudtam, hogy nincs veszélyben, akkora különbség nem lehet közte és Makiro között. Bár meglepett, hogy a férfi lélekenergiájától elveszítette az eszméletét, úgy tűnt, hogy rengeteget fejlődött a férfi az utóbbi időben. Mély sóhajjal engedtem ki a levegőt, és igyekeztem segíteni unokanővéremnek, ha rászorult.
Kissé összeszűkült a gyomrom a következő helyszínre, nem vágytam vissza a sivatagban, igazából soha többé, ha őszinte akartam lenni… Mély nyomokat hagyott bennem az, hogy mennyi időt kellett itt töltenem, és közben mi minden történt, de jelen pillanatban nem erre kell koncentrálnom. Lehunytam a szemem, és igyekeztem figyelni arra, amit a fiú próbál elmondani. Fogalmam se volt róla, mi az a golf, vagy éppen a tojásvadászat, de úgy tűnt, hogy a többiek értik, így inkább nem szóltam bele. Majd elmondják nekem is, ha rosszul csinálok valamit. :/
Végülis Mizushima~donot választják ki a feladatra, Kaori~nee pedig irányít, így úgy tűnik, nekünk nincs túl sok feladatunk, legalábbis egészen addig, míg az első tojás neki sem iramodik.
- Fuchida~san, fogja meg! – Kiáltottam a legközelebb álló felé, nehogy elszaladjon mellette. Ilyet se láttam még ezelőtt. – Igyekezzünk úgy állni, hogy nagyjából az egész pályát lefedjük, akkor el tudjuk kapkodni az összes tojást, ami kifelé jön! – Javasoltam, majd arrébb is álltam, prezentálva a felvetést.
Az elképzelés nem is volt rossz, hiszen így nem kellett olyan sokat futnia egy személynek, csupán pár métert. De közben figyelni kellett a másikra is, nehogy ketten fussanak egy cél felé, mert akkor esetleg egy másik tojás meglóghat, és többet sose érjük utol. Az első felém rohanó kis sárga kupac után vetődtem, és óvatosan kezeim közé is kaparintottam, azonban egy tojás helyett egy csibe kuporgott a kezemben. Csodálkozva pislogtam rá, vajon most annyira elkaptam volna a tojást, hogy egyből ki is bújt volna belőle valami? :o
Megvontam vállamat, majd Makiro felé futottam gyorsan, és a kezébe nyomtam az apró, csipogó jószágot.
- Vigyázz rá nekem, kérlek! ^-^ – Mosolyogtam fel rá, majd vissza is baktattam a helyemre, hogy összeszedjem a többi tojást, ami felém szaladt.
A következő állat után már nem vetődtem, jól megnéztem inkább magamnak, és nem sajnáltam, hogy elmulasztottam. :| Én azt hittem, hogy csupán tréfa volt, hogy lehet esetleg valami kígyó, vagy hasonló a lyukakban. Kicsit megsajnáltam Mizushima~donot is, aki hősiesen tapogatózott lyuktól lyukig. :S Végül két tojásra magam is lecsaptam, és reméltem, hogy a többiek hasonlóan tettek, bár ahogy láttam, valóban igyekeztek elkapkodni a dolgokat, szóval nem lehetett okunk panaszra. Már azt leszámítva, hogy mért nem mehetünk már haza? :/
- Szerintem lehetne belőle osztag kabala! *o* – Állapodtam meg Makiro és a kiscsibe mellett. – Olyan kis aranyos! :3 – Szerettem az állatokat, főleg a kicsiket, mindegyik bolyhos volt, és puha, és édes. *^*

Karakterlap

Mizushima Hyousuke

Kapitány

Shinigami

12. Osztag

*

Lélektovábbképző Akadémia Kidou Elmélet oktató

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
33 900 / 45 000

Hozzászólások: 75

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Reiatsu szín:
Vermilion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#8C001A


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Válasz #12 Dátum: 2017. Máj. 12, 23:40:08 »
Ahogyan egyre több és több helyszínre és feladatra kerül a sor, úgy kezd számára is alakot ölteni egy teória. Néhány lelkesebb kivételtől eltekintve a feladványokat prezentáló személyek is mintha akaratuk ellenében lennének itt. A sokszor látott unott, netán bosszús arckifejezés erre engedett következtetni, vagy csupán ennek a rejtélyes porondmesternek történetesen sikerült összegyűjtenie a környék legcivilizálatlanabb alakjait. Annyit azonban sikerült megtudni, hogy aki megbízta őket egy vénember, legalábbis neki egy olyan alakban jelent meg, hiszen természetesen fennáll a lehetősége annak is, hogy ellenfelük alakváltó, vagy illúziókat használ. A kígyók hallatára zanpakutouja biztosan felfigyelt volna, ha egyáltalán képes lenne kommunikálni vele. Ez a feladat egyébként is túlontúl emlékeztette egy korábbi edzésére, melyben kardszellemének kellett őt irányítania, még ő vakon egy bizonyos tárgyat keresett különféle élőlények között. A helyzet ezúttal is nagyon hasonló volt, csupán lelkük egy darabja helyett másokban kellett megbíznia annak, aki elvállalja a tojásszedő szerepét.
Ugyan ezzel a kihívással szemben koránt sem segítette mágia tudása, mint ahogyan az előző helyszínen jól jött, azonban a fontos dolgokat jobb szerette maga intézni, mintsem másokra bízni, amennyiben képességei megengedik azt.
- Vállalom a kereső szerepét. - Ezzel magához vette a vörös kendőt azzal a szándékkal, hogy pályára lépjen. A csapat megegyezése alapján, csupán egy ember fog irányítani, így kerülve el a hangzavart, ezzel is elősegítve a minél effektívebb végrehajtást.
- Uzumi-san, megtenné, hogy koordinálja a lépéseimet? - Mivel a jelenlévők közül ő áll legközelebb családjához, így benne, illetve az 1. osztag alaposságában bízott a legjobban. Az első zászlóhoz érve le is hajolt, hogy ellenőrizze a golflyukat, ám amikor felemelte volna a zsákmányt, az kiugrott a kezéből, egyenesen vissza a lyukba, és hiába is próbált utána kapni, már csak kifolyt tartalmát érinthette meg, ahogy az esés megtette a hatását. Emlékezett ugyan az instruktor szavaira, miszerint megeshet, hogy szökni próbálnak, azonban első kézből tapasztalni igen váratlan volt. A továbbiakban már fokozottan figyelt arra, hogy biztosan markolja őket meg, és ne ismétlődhessen meg hasonló eset. Egyik alkalommal egy tojás reccsenő hangot adott ki, amitől meg is torpant egy időre, ám alaposabban átvizsgálva sehol sem tapintott rajta repedést, így betudta a dolgot valami véletlen furcsaságnak. Hamar rá kellett azonban jönnie, hogy jóval több tojást kell összeszednie, mint amennyit biztonságosan magával tudna cipelni, mivel egy újabb tojásnak sikerült kiesnie, szerencsére ez azonban nem tört el, ám kereket oldott, hiszen sehol sem találta már a környéket, hiába tapogatózott. Ekkor jutott eszébe, hogy a pályán kívül tartózkodók is segíthetnek az elfutó tojások elkapásában a szabály értelmében. Amint erre rájött elkezdett szabályos időközönként elengedni párat szándékosan is, melyeket már nem tudott stabilan magánál tartani, minden alkalommal egy intéssel jelezve. Jó pár lyukban egyéb, kevésbé kellemesebb dolgokkal is összefutott, melyek között egyaránt előfordult tollas, szőrös, de még csupasz kreálmány is. Párat tapintásra is felismert, mint például kígyót, pókokat, egeret. Utóbbi még meg is harapta, mivel természetesen megijedt a felűről közelítő kéz látványától, azonban abban a helyzetben nem volt lehetőség szakszerűen oldalról közelíteni. Az egyik lyukban valami csőrhöz hasonlatos dolog szintén megcsipkedte a kezét, miközben csipogó hangot adott ki, ám hasonlóan a tojásokhoz, az is rövidesen elszaladt a többi élőlénnyel együtt. Az utolsó zászló helyszín átvizsgálásának végeztével a pálya széléhez menve átadta a még nála lévő tojásokat, majd levette a kendőt, hogy szemügyre vegye kezét. Az egér, vagy talán patkány, harapása helyén még mindig látható volt némi vér, azonban közel sem olyan szintű sérülés, ami komolyabban hátráltatná.

Karakterlap

Neliel Tu Oderschvank

Moderátor

*

Hozzászólások: 204

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 1 721 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Plátói

Kivel áll kapcsolatban?:
Staff *3*

Mottó:
"Omlik az ég, egy mesére zuhan... Na és akkor most mi van?"

Post szín:
2BCCFC


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Golfpálya a Döglött Mufflonhoz
« Válasz #13 Dátum: 2017. Máj. 13, 00:10:22 »
Körötök véget ért! Az utolsó kör >>ITT<< található. Ganbatte! :3