Szabályzat és egyéb dolgok > Technikák és eszközök

Technikák vásárlása - ELIGAZÍTÁS

(1/2) > >>

Szayel Aporro Granz:
Üdv mindenki!

Az új fórumon egy interaktív rendszert vezetünk be a technikák vásárlásához. Ha kiszemelted a neked tetsző technikát (amiknek listájárólITT találtok linket), egyszerűen nincs más dolgod, mint megvenni a boltban.

Hogyan? Rákattintasz az oldal tetején található Shop feliratra, s kiválasztod, hogy kasztodnak/igényednek megfelelően a megfelelő kategóriát, aztán pedig ha van pénzed rá, a vásárlás (Buy) gombra kattintva megvehetitek azt.

Mit vehetek meg? Ahhoz, hogy megvehesd a technikát, a kritériumoknak kell megfelelni. Tehát shinigamiként csak shinigami technikát (valamint kasztfüggetlen zanjutsu és hakuda technikákat) tudsz venni. Valamint teljesíteni kell az egyéb követelményeket. Például X pontod legyen kidoun, hogy megvehesd. Némelyik technikához admini engedély is kell.


Mi az a tiltott kidou? Akkor azt nem vehetem meg? A tiltott kidouk azok, melyeknek használata Soul Societyben törvényellenes. Ilyenek a tér, valamint időmanipuláló képességek, valamint azok, amik már a használóban is kárt okoznak. Ettől függetlenül - ha van rá elég pénzed és pontod - megveheted őket. Ha viszont játék során használod, van esély rá, hogy a 46-ok tanácsától kapsz egy ejnye-bejnyét.

Ingyen technikáimmal mi lesz? Ha van ingyen technikád, vagy valamelyik ingyen jár neked, mert például 4. osztagos gyógyító vagy,  akkor itt, ebben a topicban jelezd azt. Egy moderátor vagy admin pedig megajándékoz téged az általad választott technikával, mindegy, mibe kerül. Persze a pont, esetleg LP követelményét így is teljesítened kell.

Találtam olyan technikát, ami 0 ryouba kerül. Megvehetem? Igen, ha teljesíted a feltételeit. Nyilván shinigamiként nem fogsz sonidozni. Valamint az übertáp kombót is csak akkor veheted meg, ha megvan hozzá a többi kidoud, amivel összerakod azt.

Miért is jó ez a rendszer? Roppant egyszerű. Ezek után soha többé nem kell adatlapolnod. Nem kell mindenfelé számolgatnod a kiadásaidat és a bevételeidet, mikor mennyi ryou-t kaptál és honnan. Mert lényegébe véve egy gép kiszámolja neked, ami tényleg lényeges. You're welcome.

._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

Ebben a topicban jelezheted tehát, ha van egy ingyenes technikád, és szeretnéd beváltani. Miután megkaptad, a hozzászólást töröljük. :D

Watanabe Yuusuke:
Sziasztok! >.<

Mivel a karit a régi fórumról hoztam át, szeretném kérvényezni a régi kidouit, hogy használhassam őket. A régi, megszűnt, illetve nem használható (amiket régen megvett, használni is tudott, de az új rendszerben már nincs meg hozzá a követelménye) kidoukat már rendeztem a staffal.

Na szóval:
Bakudouk:

Bakudou 39: Enkosen
Bakudou 49: Kuro Shitsui
Bakudou 58: Kakushitsuijyaku
Bakudou 61: Rukujyoukourou
Bakudou 81: Dankuu

Hadouk:
Hadou 01: Shou
Hadou 04: Byakuray
Hadou 33: Soukatsui
Hadou 45: Kohaku koutetsu
Hadou 50: Rei no kuron
Hadou 54: Haien
Hadou 63: Raikouhou
Hadou 73: Souren Soukatsui


Ezek lennének >.<

Elvileg átnéztem őket, és ezek létező kidouk, illetve a követelmény is megvan. Amennyiben elnéztem valamit, természetesen elnézést kérek, nem állt szándékomban hackelni! :o


Köszönöm előre is!

Sukcsi

Dionisia Maribell Vega:
Yahhooo~! ^^

Teljesen kiment a fejemből, csak most nézem, hogy még Dionnal van három ingyen technikám, amit még ki sem kértem, így azt gyorsan pótolnám :)

Ojo de serpiente
Tercer ojo: la maldición de la falta de convicción
Ojo de arańa


Nagyon köszönöm előre is! ^^ :3

Kitagawa Azumi:
Japán név: Hadou 04: Byakurai
Magyar név: Fehér villám
Leírás: A használó ujjából egy koncentrált villámcsapást képes kilőni a célpontja felé. Magasabb szinten alkalmas lehet arra is hogy valakit átlyukasszanak vele.
Kidou képzettség: 2 pont
Ár: 1.000 ryou


Japán név: Bakudou 08: Seki
Magyar név: Elutasítás
Leírás: Egy kör alakú pajzs, ami megbénítja és visszaveri ideiglenesen a támadásokat.
Kidou képzettség: 1 pont
Ár: 1.000 ryou

Japán név: Keikatsu
Magyar név: Megsegített győztes
Leírás: Alapvető gyógyító technika, amit elsősorban a 4. osztagosok használnak. A technika alkalmazása közben zöld fény veszi körbe a használó kezét, így tudhatjuk, hogy aktív a gyógyítás folyamatban van. Ezzel a technikával először a sérült lélekenergiáját pótoljuk ki és csak ezután kezd el a sérült lélekenergiája a használóéval rendbe hozni a sérült testén lévő egyszerűbb sebeket. Bonyolultabb sérülések gyógyítására is alkalmas, de azokhoz sokkal több időre van szüksége a használónak.
Kidou képzettség: 3 pont
Ár: 1.500 ryou

Japán név: Hadou 01: Shou
Magyar név: Döfés
Leírás: A használó egyik ujja végébe lélekenergiát koncentrál és a célpont felé mutatva egy kisebb lökéshullámot tud létrehozni, ami ellenfelét el tudja taszítani addigi helyéről.
Kidou képzettség: 1 pont
Ár: 500 ryou

Japán név: Bakudou 04: Hainawa
Magyar név: Kúszókötél
Leírás: A használó kezét egy lélekenergiából álló sárga kötél hagyja el, ami a célpont teste köré tekeredik és ezzel megnehezíti számára a mozgást.
Kidou képzettség: 1 pont
Ár: 1.000 ryou

Ezeket a canon technikákat szeretném választani Azuminak.

Takahashi Ryuunosuke:
Hello~
A következő canon technikákat szeretném kérni:

Név: Gritz
Leírás: Ez egy embernagyságú ötszögű szimbólum ami körbeveszi, beburkolja az ellenfelet.
Aktiváló parancsszava: „A silver rod strikes the five-fingered stone bed – Quintuple Restraining Frames!”
Gintou technikák: 1 pont
Ár: 1.000 ryou

Japán név: Tesshou
Magyar név: Vasököl
Leírás: Nyitott, megfeszített tenyérrel, szorosan összezárt ujjakkal végrehajtandó ütés. Megfelelő használat esetén, azaz ha a tenyér tövével talál a használója és kellő erőt visz bele, egy közönséges lidércet akár egyetlen csapással is ki lehet ütni vele.
Pusztakezes harc: 5 pont
Ár: 1.500 ryou

Japán név: Tsukiyubi
Magyar név: Taszító Ujjak
Leírás: Nem túl bonyolult, de nagy erőt hordozó támadás, mely során a használó egész egyszerűen megböki a célpontot egyik keze kimerevített mutató- és középső ujjával. Ez önmagában nem hangzik veszélyesnek, azonban egy jól megtermett áldozatot is jó néhány méterre lehet röpíteni vele.
Pusztakezes harc: 5 pont
Ár: 1.500 ryou

Japán név: Oni Dekopin
Magyar név: Ördögi pöckölés
Leírás: Egy egyszerűnek tűnő ujjpöckölés, mely annyi erőt teremt, hogy az áldozat méterekre repül tőle. Nem feltétlenül kell érinteni hozzá a célpontot.
Pusztakezes harc: 5 pont
Ár: 1.500 ryou

Japán név: Chouhigezutsuki
Magyar név: Borostás Szuperfejes
Leírás: Minden valamirevaló bunyó elmaradhatatlan része a delikvens lefejelése, ez a technika pedig éppen erről szól. Egyszerű, brutális, a kiszemelt áldozat pedig jó néhány métert repülhet.
Pusztakezes harc: 5 pont
Ár: 1.500 ryou

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése