Szerző Téma: Közlemények  (Megtekintve 1000 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ayasegawa Yumichika

Wiki King

Eltávozott karakterek

Globális Moderátor

Hozzászólások: 47

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Közlemények
« Dátum: 2014. Júl. 06, 14:12:01 »

Khm... Nos, ide kerülnek az osztagot érintő hírek, bejelentések és közlemények. A topikban való publikáláshoz a kapitány engedélye kell.

Az osztag feladatköre

A Kidoushuu (鬼道衆, Kidou Alakulat) a Gotei 13-tól függetlenül működő, de az őrosztagokkal szorosan együttműködő szervezet. Tevékenysége többnyire titkos, tagjai Soul Society legjártasabb kidou-használói. Hagyományos shinigami egyenruhájukat egy szürke színű, csupán a szemet felfedő csuklya egészíti ki, melyet a magas rangú tiszteket leszámítva kötelező viselni a feladatok elvégzése közben. A parancsnok öltözékéhez egy kék, arany szegélyekkel díszített, magas gallérú haori tartozik a szokásos fehér köpeny helyett.

Kidoushuu parancsnok (鬼道衆 総帥, Kidōshū Sōshi) és Kidou Nagyfőnök (大鬼道長, Dai Kidōchō): Kawashima Mitsuya Hiroki
Feladata az osztag tevékenységének meghatározása, illetve a munka megszervezése és koordinálása. A parancsnok utasításai abszolút érvényűek, megszegésük vagy figyelmen kívül hagyásuk súlyos fegyelmi vétségnek számít.

Kidoushuu Alparancsnok (副鬼道長, Fuku Kidōchō): Hayakawa Yuki Hajime
Feladata az osztag munkavégzésének felügyelete és ellenőrzése, illetve a parancsnok által hozott határozatok érvényre juttatása. A kapitány hiányában ő irányítja az osztagot.

3. tiszt: Oichi Reika
A sanseki felügyeli a Senkaimon, a Tenchuuren és az ezekhez hasonló átjárók működését Soul Societyn belül. Hozzá futnak be és ő bírálja el a kapuk használatára vonatkozó engedélyeket. Ő határozza meg a Senkaimon őrzésére kirendelt shinigamik beosztását, illetve ő felelős a kapuk problémamentes működéséért is.

4. tiszt: Yamasaki Shizuo
A Kidoushuu könyvtárát felügyeli. Ő felel az ott található tekercsek épségéért, szükség esetén pótlásukért, a könyvtár rendjéért, továbbá az ő feladata megakadályozni, hogy engedély nélkül az emeleti lezárt részre lépjen valaki. Ő az egyetlen, aki az emeleten őrzött tekercseket rejtő vitrineket képes kinyitni egy speciális kidou-kulccsal, ám az elolvasásukhoz neki is kapitányi engedélyre van szüksége.

5. tiszt: NJK (pályázható pozíció)
A Senzaikyuu épületéért felelős. Az ő feladata megakadályozni az illetéktelen behatolást, illetve felel a létesítményben fogva tartott shinigami(k) őrizetéért. Látogatáshoz hozzá kell engedélyhez fordulni.

6. tiszt: Tsukiyami Shina
Felelős a Kidoushuu által készített pecsétek és erőterek nyilvántartásáért és karbantartásáért. A Gotei 13 osztagai és a Shinigami Akadémia rajta keresztül folyamodhatnak segítségért az alakulathoz, ha védőpajzsra van szükségük egy-egy küldetéshez vagy feladathoz.

7. tiszt: NJK (pályázható pozíció)
A nanaseki vezeti a Kidoushuu gyógyító alakulatát, mely amellett, hogy ellátja az osztag tagjait sérülés esetén, a gyógyító kidouk kutatásával, fejlesztésével és megalkotásával foglalkozik. Az egység közvetlen ugródeszkája a 4. osztagos szolgálatnak.


Megrovás

A kapitány nyilvános megrovásban részesíti Akihiro Haruya alparancsnokot a kapitány döntésének önkényes felülbírálásáért, és az osztag rendjének felborításáért. További vétségek esetén rangfosztás és a Kidou alakulatból való kizárás eshetősége áll fent.

Kawashima Mitsuya Hiroki parancsnok