Szerző Téma: Hírek, Költözés, meg ami még eszembe jut  (Megtekintve 1133 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 174

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Hírek, Költözés, meg ami még eszembe jut
« Dátum: 2014. Júl. 30, 08:10:43 »
Kedves Játékosok!

Néhány gondolat összegyűlt bennem, amit úgy gondoltam, megosztok veletek, na meg az utóbbi pár napban történt egy, s más.

1) Mint ahogy azt már észre vehettétek, Vera, vagyis Szayel Aporro Granz lemondott adminisztrátori rangjáról, így arra kérlek benneteket, hogy a továbbiakban ne zaklassátok kérdésekkel, pályázat/előtörténet lezárással, és miegymással.

2) Ami az előző ponthoz kapcsolódik, de azért már kicsit más: Szeretném megkérni azokat a usereket, akik jelentkeztek a postok átmozgatására Veránál, hogy legyenek szívesek nálam is lejelentkezni, ugyanis én fogom vezényelni ezt a folyamatot. Jó lenne, ha a hétvége folyamán el tudnánk kezdeni a postok másolgatását, hogy végre haladhassunk valamire. A jutalom természetesen ugyan úgy marad, azon nem változtatnék.

KIEG.: Figyelem! A karakterek előtörténeteit mindenkinek magának másolgatja majd be, tehát ez nem tartozik bele a játékáthozós dologba. Amennyiben az adott karakter már egyszer el volt ezen a fórumon fogadva, csak belinkeljük a hozzátartozó előző elfogadást!

3) És akkor most valami más: Egyik legnagyobb problémám, amit szeretnék veletek megosztani, és kicsit meg is dorgálnálak benneteket. Természetesen aki úgy érzi, hogy ez nem vonatkozik rá, mert esetleg újonc, vagy bármi más, az ne vegye magára. Ez nem olyan össznépi dorgálás, hogy mindenkinek rosszul kell miatta éreznie. Ez csak azoknak szól, akikre vonatkozik. Tehát: Őszintén szólva nem értem, hogy a felmerülő problémákat a fórummal kapcsolatban miért csak egy Staff taggal kell megbeszélni, vagy akár egy júzerrel, akinek talán még csak köze sincs az oldal működtetéséhez. A "szabadságom" előtt volt egy igencsak népszerűnek tűnő topikunk (nekem legalábbis annak tűnt), a Javaslatok topik, ahol mindenki elmondhatta, hogy éppen mivel nem ért egyet, mit hogyan lehet javítani, stb. Persze ez a topik ma is él, hiszen érkeztek bele az utóbbi időben is postok, viszont szinte csak olyanokról, amiről a Staff kérte ki a véleményeteket. Szeretném hangsúlyozni, hogy ez a topik továbbra is alkalmas arra, hogy a problémáitokat leírjátok. Vagyis elküldjetek minket burkoltan oda, ahonnan jöttünk, ha esetleg valami nem tetszik. :) Örülnék neki, ha használnánk is ezt a topikot, hiszen a ti véleményeitekre vagyunk kíváncsiak, hogy egyáltalán jó-e az, amit csinálunk. Mert ugye lehet egy adminhoz, vagy modihoz szaladni a problémákkal, de ha az nem biztos, hogy éppen akkor adja tovább az információt, vagy az se biztos, hogy tovább adja, mert pl elfelejtkezik róla, vagy nem tudom. Itt viszont mindenki látja, hogy mi az, amit elrontottunk, és utána senki se vagdalkozhat a névtelen tömeggel, és névtelen, tovább postázott levelet se kapunk kritikaként az arcunkba, hogy mennyire gyökerek vagyunk ezért és ezért. Ismétlem magam: ÉRTETEK vagyunk, viszont a ti közreműködésetek nélkül nem tudunk semmit se tenni. Tehát tessék nyugodtan használni, nem harapunk. Nagyot. :P De most tényleg... Szerintem senkinek se esik annyira nehezére, hogy elmondja a véleményét mindenkinek, hiszen kb ugyan annyit kell gépelnie, mintha másnak mondaná el, hogy "Ez a Staff mennyire idióta társaság... :/" és stb. Nem szeretnék ilyeneket visszahallani, mert azzal egyszerűen nem fogok foglalkozni. Ha valakinek tényleg problémája van, mondja el nyíltan, mert ugye néma gyereknek anyja se érti a szavát, csöndben vergődni a frissen hozott szabályok és egyebek miatt meg bárki tud... Jó, ezt már lehet kicsit túlragoztam. xD

4) Habár ez inkább a Staffra tartozik, de úgy gondoltam, hogy mindenki más is tudhat róla, hiszen nem nyomtunk rá TOP SECRET pecsétet. Előre leszögezném, hogy nem bántásból, vagy kiszúrásból írom ezeket a sorokat, de persze mindenki olyan hangnemben érti a dolgot, amilyenben szeretné. Szóval: Szeretném megkérni a Staff tagjait, és akár a Mesélőket is, hogy küldjenek nekem egy püt (vagy bármit bárhol, ahol épp megtalálnak). Egy "Igen", vagy egy "Nem" szócskával, vagy akár egy kisregénybe bújtatott indoklással, mégpedig a következő okból kifolyólag: Szeretném, ha mindenki alaposan átgondolná, hogy szeretne-e továbbra is a Staff tagja maradni az új fórumon, ugyanis mint ahogy azt Vera nyílt levelénél is többen kifejtették, eléggé inaktívak vagyunk, mint Staff. Vagyis lassan halad az ellenőrzés, lezárás, meg miegyéb. Gondolja át mindenki, hogy mennyi ideje, energiája és kedve van a további munkához, együttműködéshez, és ehhez mérten küldjön számomra egy pü-t a döntéséről. Jó lenne kicsit aktivizálni a csapatot, hiszen ugyebár aktív Staff gárda nélkül aktív fórum se igazán tud létezni. Ezen kívül szeretném hangsúlyozni, hogy a 3-as pontban említettek a Staff tagjaira is vonatkoznak, vagyis a gyűlések során el lehet mondani, hogy miért vagyunk hülyék, és mivel lehetne ezen javítani, valamint hogy miért érzi magát sértettnek, vagy bármi másnak. Ezt igazából eddig is el lehetett volna mondani. xD

5) Következő dolog, hogy szeretnék mindenkit ISMÉT nyomatékosan megkérni, hogy a problémákat privátban beszéljük meg, hogy elkerüljük a felesleges cirkuszt. A nyilvános kifakadásokkal nem mindig a másikat, hanem az illető sokkal inkább saját magát járatja le. Meg lehet mindent beszélni, ha meg fórumos dologról van szó, és egyáltalán nem juttok dűlőre, akkor egy admin, vagy moderátor bevonásával is meg lehet beszélni az egészet.

6) Ööö... másik dolog, ami nem olyan fontos, de gondoltam meg említem. Aki gondolja, küldjön nekem egy nevet pü-ben, és Facebookon bejelölöm ismerősnek és visszaigazolás után bedobom Blícs csoportba, hiszen ott is sok információt közlünk, valamint találkákat is beszélünk meg ott. De igazából barátolni se kell, ha nem akarjátok naponta a hülyeségeimet olvasni, elég ha egyenesen a Bleach szerepjáték csoportnál jelentkeztek tagnak. Ebben az esetben szeretnék az illetőtől kapni egy privi üzit, hogy ő kicsoda, micsoda, és mifán terem, mert nem mindenkinek tudom a polgári nevét. :o Ha esetleg ez nem történik meg, én mindenképp rákérdezek, hogy kifiagyermeke. Másik opció, hogy ti jelöltök ismerősnek fészen. A nevemet lehet kérni püben, chaten, vagy ahol megtaláltok. :3

Röviden tömören ennyi, remélem semmi fontosat nem hagytam ki. Ha esetleg bármi kérdés, bánat,  panasz, kívánság merülne fel, itt, blícs csoportban, vagy bárhol máshol meg lehet találni. Szívesen válaszolok, ötletelek bárkinek/bárkivel, akár személyesen is. :3

KIEG.: Kérnék mindenkit, hogy amennyiben van olyan jelenleg is folyó játéka, amit szeretne folytatni az új fórumon, az jelentse be a Játékmozgató topikban, hogy át tudjuk azt helyezni.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Júl. 30, 10:14:07 írta Shihouin Yoruichi »