Szerző Téma: Tájékoztató újoncoknak – avagy hogyan kezdjük a játékot?  (Megtekintve 2554 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 175

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Elfogadták az előtörténetedet, az adatlapod és pontozásod is elkészült már, kiválasztottad technikáidat - most már csak a tényleges fórumozáshoz kell hozzákezdened. De mégis hogyan történjen ez? Ebben igyekszik az alábbi összefoglaló segítséget nyújtani.

Több lehetőség van, ahol találhatsz magadnak játékostársat:

  • írhatsz privát üzenetet egy másik karakternek, aki éppen szimpatikus, amiben felkéred a kiszemeltet egy játékra. Ezt úgy teheted meg, hogy megnyitod a másik karakter profilját, majd rákattintasz a Contact feliratra, végül pedig a gombra. Ekkor megjelenik egy ablak, ami sokban hasonlít magához a postablakhoz, itt megfogalmazod, mit szeretnél, majd a Send gombra kattintva elküldöd az üzenetet. A Téma mezőbe illik beleírni üzeneted tárgyát (például „felkérés játékra”, vagy valami hasonló);
  • a >>Játszanék<< topikban nézz körül – rajtad kívül mások is keresnek partnert egy-egy játékra, olvasd el a legfrissebb hozzászólásokat, válassz ki valakit, majd privát üzenetben beszéljétek meg a részleteket. Persze saját magad is írhatsz ide;
  • a fórum tetején található chatboxot használd bátran! Senki sem harap, és valószínűleg itt fogsz leghamarabb találni valakit, aki épp ráér egy játék erejéig (valamint egyszerűbb is cseten megbeszélni a részleteket);
  • spontán játék. Szemelj ki magadnak egy tetszőleges topikot, és érkezz meg oda egy postban, majd várj, míg valaki válaszol. Egyelőre ez nem túl gyors módja ugyan egy partner megtalálásának, de nagyon érdekes és szórakoztató tud lenni, ha nincs semmi megtervezve előre egy adott játékkal kapcsolatban ^^

  És néhány játékötlet:
   • Shinigamiként nyugodtan írj osztagod hadnagyának/kapitányának, hogy szeretnél bemutatkozni az irodájában – vagy bárhol, ahol megbeszélitek. Ha fracción vagy, kérd fel játékra az espadát, akihez kerültél, karakurai diákként pedig egyik iskolatársadat vagy éppen tanárodat! A kezdő lökést könnyen meg tudja adni egy ilyen játék.
   • Sajnos nem ér rá most játszani a karakter felettese? Keress valaki mást az osztagodból vagy fraccióntársaid közül, és ismerkedjenek meg egymással a karakterek! (Nem tudod, kik vannak az osztagodban a kapitányon, hadnagyon és rajtad kívül? Az >>Összesítés<< topikban keresd meg őket – itt megtalálod a karakterek előtörténetét, adatlapját és profilját is, ahonnan könnyen küldhetsz privát üzenetet nekik.)
   • Más kasztból találtál magadnak játékpartnert? Egy shinigami és egy arrancar például jót harcolhatnak a küzdőtéren – ezért még némi jutalmat is fogsz kapni, ha véget ér, arra azonban vigyázz, hogy felhasználónként csak három aktív küzdőtered lehet.
   • Küldetések. Társulhatsz néhány másik karakter userével és magatoknak is kitalálhattok egy magánküldetést, vagy csatlakozhatsz az oldalon meghirdetett „hivatalos” küldetések valamelyikébe. Egyedül arra ügyelj, hogy karaktereiddel legfeljebb két küldetésben vehetsz részt egyszerre, a főkarakteredet kivéve, aki három kalandban vehet részt egy időben maximum. Bővebben >>itt<< olvashatsz egy küldetés menetéről és a hozzájuk kapcsolódó alapvető tudnivalókról.
   • Menjen el a karakter étterembe ebédelni, kocsmába iszogatni, tengerpartra, vidámparkba... A lehetőségek végtelenek, igyekezz minél jobban kihasználni őket!
   « Utoljára szerkesztve: 2014. Dec. 03, 12:11:39 írta Shihouin Yoruichi »