Szerző Téma: Quincy  (Megtekintve 880 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ootoribashi Roujuurou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 29

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 2 768 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Quincy
« Dátum: 2014. Júl. 31, 21:25:46 »
Quincy

Képzettségek:
  • Fegyverhasználat
  • Pusztakezes harc
  • Gintou technikák
  • Hirenkyaku
  • Íjhasználat

A quincy karaktereknek 8 szabadon elkölthető pont jár a kezdeti 4000 LP-jük után. Minden 500 LP után újabb 1 pont jár elköltésre.
Minden képzettségükhöz (kivéve hirenkyaku) 1 pont jár a szabadon elkölthetőek mellé. A többi kaszttal ellenben Hirenkyaku képzettségükhöz 4 pontot kapnak ingyen, mivel a quincyk hirenkyakuja sokkal gyorsabb, mint bármelyik másik helyváltoztató technika.
Egy képzettségre legfeljebb 24 pont adható.


Bónusz pontok:
  • Karakura High School diákjai és tanárai +1 pontot kapnak
  • Bizonyos tárgyak használata ideiglenesen növelheti a képzettségeket
  • A Sanrei kesztyű 15 íjhasználat pont után használható quincy felszerelés. A kesztyű használata ideiglenesen +5 pont íjhasználatot, valamint +3 pont hirenkyaku képzettséget ad.

Fegyverhasználat


A karakter fegyverhasználatának képzettségét mutatja meg. Minél több pontja van, annál nagyobb tapasztalata van fegyverhasználat terén, valamint annál nagyobb sebzést is tud okozni.
Megjegyzés: quincy karakterek esetében azt mutatja meg, milyen pontosan tud célozni az íjjal és milyen képzett a használatában.


Pusztakezes harc


A karakter pusztakezes harcban lévő képzettségét mutatja meg. Minél több pontja van, annál képzettebb, valamint annál nagyobb sebzést is tud okozni egy-egy ütéssel.


Gintou technikák


A quincyk Gintou technikája pótolja a shinigamik kidou, vagy az emberek reiatsu kezelés képzettségét. Kaszttól független, ám reiatsut igénylő technikák esetén ezt a képzettséget számítjuk.


Hirenkyaku


A shunpo és a sonido mintájára. Megmutatja, hogy a quincy milyen gyors. Minél több pontja van, annál gyorsabb.
Minden quincy 4 ponttal indul a szokásos 1 pont helyett, mivel a hirenkyaku gyorsabb, mint bármelyik másik helyváltoztató képzettség. Valamint erre a képzettségre minden 500 LP után 2 pont adható ezzel is jelezve, hogy a hirenkyaku gyorsabb a többi helyváltoztató technikánál.


Íjhasználat


Minden quincy 1 pont íjhasználat képzettségről indul. Az íjhasználat szabja meg, hogy a quincy mennyi és milyen erősségű nyilat képes ellőni. Minél képzettebb, annál nagyobb sebzést okoz a megidézett nyíl. Minden pont után két nyilat tud megidézni a használó. Így egy 10 pontos íjhasználat képzettséggel rendelkező quincy 20 nyilat tud egy körben megidézni.
Megjegyzés: minél több nyilat idéz meg a quincy, a nyilak annál gyengébb sebzést okoznak. Így ha egy 10 pontos íjhasználat képzettségű quincy csak egy nyilat idéz meg, az annyi sebzést okoz, mintha 20 nyilat idézett volna meg.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 27, 14:35:06 írta Ayasegawa Yumichika »