Szerző Téma: Fullbringer  (Megtekintve 1704 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Ootoribashi Roujuurou

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 29

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 2 768 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Fullbringer
« Dátum: 2014. Júl. 31, 21:41:14 »
Fullbringer

Képzettségek:
  • Fegyveres harc
  • Pusztakezes harc
  • Lélekmanipulálás
  • Bringer Light
  • Fullbring

A karakter elfogadása után a fegyveres és pusztakezes harc, a lélekmanipulálás és a bringer light képzettségekre automatikusan jár 1 pont, míg a Fullbringre 5 pont. Ezen túl 10 szabadon elkölthető pontot kapnak a kezdeti 5000 LP után. Minden 500 LP után újabb 1 pont jár elköltésre.
Egy képzettségre legfeljebb 24 pont adható.


Bónusz pontok:
  • Xcution vagy Raion tagok további +3 pontot oszthatnak el (mindkét szervezetnek nem lehet a karakter egyszerre a tagja)
  • Karakura High School diákjai és tanárai +1 pontot kapnak
  • Bizonyos tárgyak használata ideiglenesen növelheti a képzettségeket

Fegyverhasználat


A karakter fegyverhasználatának képzettségét mutatja meg. Minél több pontja van, annál nagyobb tapasztalata van fegyverhasználat terén, valamint annál nagyobb sebzést is tud okozni.
Megjegyzés: bármilyen fegyver használatára kihat.


Pusztakezes harc


A karakter pusztakezes harcban lévő képzettségét mutatja meg. Minél több pontja van, annál képzettebb, valamint annál nagyobb sebzést is tud okozni egy-egy ütéssel.


Lélekmanipulálás


A fullbringerek ereje a lélek befolyásolásában rejlik. Ez a képzettség azt mutatja meg, hogy mennyire jártasak a környezetükben található tárgyak, anyagok manipulálásában. Minél több pontjuk van, annál nagyobb mértékben tudják kivitelezni az elsajátítható, megvásárolható technikákat. Reiatsu-kezeléshez viszonyítandó diszciplína.


Bringer Light


A shunpo vagy a sonido mintájára működő helyváltoztató képesség. Használatakor a lábak alatt zöldes színű körök jelennek meg. Ennek segítségével képesek a fullbringerek a levegőben is megállni. Minél több pont van rajta, annál gyorsabb a karakter.


Fullbring


A fullbringerek képesek egy általuk különösen kedvelt tárgyat erejük segítségével átalakítani, ebben manifesztálódik különleges képességük. A fullbring a kezdetekben nem lehet kiteljesedett képesség, teljes potenciálját és végleges formáját csak 15.000 LP-nél, 2. szinten éri el. Ezután viszont nem fejlődik tovább.
A diszciplína 5 pontról indul és minden 1000 LP megszerzése után automatikusan növekszik +1 ponttal egészen addig, amíg a karakter el nem éri a 2. szintet. A kiteljesedéskor 1 pont helyett 3 ponttal nő a fullbring ereje, így 17 pontnál fejeződik be a fejlődés. A 15.000 LP elérésig azonban lehetőség van +3 pontot költeni a fullbringre, így maximum 20 pontot érhet el a képesség a többi diszciplínától eltérően.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 27, 14:55:00 írta Ayasegawa Yumichika »