Szerző Téma: Murasaki Shōko pályázatai  (Megtekintve 608 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Murasaki Shōko

Ember

Daitenshi

*

Daitenshi tenshi

Szint: 4.

Lélekenergia:

60% Complete
23 500 / 30 000

Hozzászólások: 27

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 1 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Daitenshi

Egyéb hovatartozás:
Raion

Reiatsu szín:
Lila

Egyéb hovatartozás:
Karakura High School

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
MediumSlateBlue // #7B68EE


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Murasaki Shōko pályázatai
« Dátum: 2014. Aug. 03, 21:38:18 »
NEK pályázat
NJK, Eszköz leírás módosítás, Képesség leírás kiegészítés pályázat

Név: AI
Kaszt: Mesterséges Intelligencia Program (Artificial Intelligence Program)
Nem: Nincs
Kinézet: Fiatalosan kinéző, leginkább baba pofija miatt kicsit nőiesnek látszik, hangja sem a legférfiasabb, de ha neme lenne, akkor fiú lenne. Viszonylag rövid barna haja és szeme van. Kinézete viszont megváltoztatható bármikor. Az ikon amivel el lehet indítani a programját egy monitor AI fejével rajta, de állandóan fut a háttérben. Egyéb ikonok és feljönnek a program elindítása után, amivel utasításokat lehet kiadni. Jelenleg Shouko telefonjában található meg.
Jellem: Egy barátságos program alapjáraton, de jellemét is meg lehet változtatni, ahogy a kinézetét. Az az egy viszont biztosan igaz rá, hogy engedelmes, mivel egy programról van szó, ezért azt csinálja, amire a felhasználó utasítja.
Képessége: Elsősorban információs adatbázisként funkcionál, elraktározza a betáplált információkat, amikből akár következtetések is tud levonni. Képes vezetéken keresztül rácsatlakozni más elektromos berendezésekhez vagy akár az internethez. Biztonsági rendszereket is képes valamilyen szinten áttörni, ha rácsatlakoztatják.


A Raion épületében sétáltam végig egy szatyor finomsággal a kezemben Sacchint keresve. Mivel a Daitenshiben nem volt, ezért gondoltam, hogy itt lesz valahol, mert beszélnem kellene vele, ráadásul meg is akarom neki mutatni legújabb szerzeményemet. Sikeresen szereztem egy limitált kiadásban kapható süteményt, amit egy cicás hátizsákhoz és egy kapucnis felsőrészhez kapott az első ötven vásárló. A hátizsák is jól néz ki és tudok bele pakolászni és a felsőt is felvettem ma, de a legjobban mégis csak a tejszínes-csokis cica fej alakú sütit akartam, amiből nem csak egy, hanem négy darab is járt. *-*
Tehát a Raion folyosóin megyek végig, amik eléggé üresek voltak, ami nem is volt meglepő, hiszen nyár van, ilyenkor mindenki inkább otthon vagy valami víz közelében tölti az idejét. A kihalt folyosókon viszont mégis észrevettem valakit, aki egy padon ült egy laptoppal maga előtt. Nem nagyon akartam megbámulni, de megtettem, bár úgy látszott, őt ez nem nagyon zavarja, valamibe nagyon bele volt merülve. Amikor pont előtte mentem el, valahogy kiszakadt a szatyrom és szétterült a tartalma a földön.
- Are? - pislogtam párat a szatyromon tátongó lyukra, mert nem gondoltam volna, hogy ki fog szakadni. Még bőven fért volna bele, bár akkor már lehet, kicsordult volna a tetején az egész. Azt gondoltam, hogy ezek a szatyrok elég strapabírók, hogy ne szakadjanak ki egy kis súlytól, de ezek szerint tévedtem.
Még szerencse, hogy van nálam egy majdnem üres hátizsák, amibe belepakolhatom a dolgaimat. El is kezdtem összeszedni a földről a dolgaimat, de a padon ülő fiúhoz is gurult pár dolog, aki még mindig nem nézett fel a képernyőjéről, ezért már kíváncsiságom miatt rá kellett néznem mit is csinál. Amikor odanéztem, csak számítógépes kódokat láttam, amik egyre csak többen és többen lettek, ahogy fiú gyorsan gépelte be őket. Nem akartam nagyon megzavarni, de meg akartam kérdezni, hogy mit is csinál, ezért megböködtem az arcát, hogy észrevegyen.
- Ah! Sumimasen, sumimasen, sumimasen! Amikor nagyon koncentrálok valamire, akkor nem veszem észre, mi van a környezetemben. - kért bocsánatot, amiért eddig nem vett észre és még hajolgatni is próbált, miközben ült, amivel majdnem le is fejelte a laptopját.
- Semmi baj, csak meg akartam kérdezni, hogy mit csinálsz. - nem zavart egyáltalán, hogy nem vett észre, vannak ilyen emberek, akik nagyon tudnak koncentrálni és akkor megszűnik körülöttük a világ.
- Egy mesterséges intelligencia programon dolgozok, de valamit elírhattam benne, mert nem akar működni rendesen. - osztotta meg velem problémáját, amire nem tudom, hogy miért, de megjött a kedvem, hogy segítsek neki, bár egyáltalán nem értettem ezekhez a dolgokhoz. Mégis közelebb húztam magamhoz a laptopot, a fele az ő térdén, a más fele pedig az enyémen legyen. Megkérdezte a fiú, hogy talán értek hozzá, hogy segíteni akarok, amire persze én megmondtam az igazat, hogy nem.
Valahogy mégis tudtam, hogy mit kell csinálni, mintha egyre érthetőbbé vált volna a rakás kód, ahogy végig olvastam őket. Egy kis idő után meg is találtam a hibát és ki is tudtam javítani magamtól, ráadásul a kódokat be is tudtam fejezni. Ezzel nem csak a mellettem ülőt, de még magamat is megleptem. Csak nem a képességemet használtam volna? Ennyivel magasabb szintre kerültem volna, hogy már ilyenekre is képes vagyok?
- Ohayo Goshujin-sama. - szólalt meg a laptopon a program, miután kész volt a kód és el lehetett indítani. Nagyon jópofa volt, hogy lehetett kérdéseket begépelni és a program válaszolt rá lehetőségei szerint. De nem csak kérdéseket lehetett neki feltenni, hanem lehetett vele újabb információkat megosztani, amit eltárolt magának és máskor fel tudta ezt használni.
Tudtam, hogy ilyen nekem is kell, és akkor nem kell füzetbe irkálnom a dolgaimat, sok dolgot meg amúgy is elfelejtek. Így már nem lesz ilyen gondom, hiszen ezzel a módszerrel nem veszek el semmi sem, amit beleírok és még a keresés is könnyebb benne, mintha egy füzetben lapozgatnék. El is kértem ezt a programot, amit majdnem minden szó nélkül megkaptam, még a fiú köszönte meg nekem a segítséget, pedig én nem gondolom, hogy olyan sokat segítettem volna. Végül rákerült a telefonomra ez a program, hiszen az mindig nálam van, így egyből bele tudom írni a fontosabb dolgokat.
Mielőtt tovább mentem volna, otthagytam valamit, amit kihalásztam a táskámból, hogy ő is kapjon tőlem valamit, mert így igazságos. Tovább haladva csak pár folyosót sikerült mennem, mivel valaki megszólított a hátam mögül valami idegen nyelven. Meg is álltam, hogy bevárjam a felém érkezőt, eddig volt időm átgondolni vajon milyen nyelven is szólalhatott meg, de nem nagyon jutottam semmire, számomra ismeretlennek tűnt. Amint közelebb ért és folytatta a mondandóját, már jobban figyeltem a szavaira, hátha mégis sikerül rájönnöm, milyen nyelven beszél, de most sem jutottam sokra.
Végül inkább próbáltam volna közölni vele, hogy nem értem, mit mondd, de valahogy nem az jött ki a számon, ami én akartam. Olyan volt, mintha azon a nyelven beszéltem volna, mint amit az előbb is hallottam és a szembeálló fél is megértette, amit mondtam. Egy kis idő után én is értettem, hogy miről beszélünk valamilyen csoda folytán. Ez is a képességem miatt lehet? Telepátiát nem lehetnék képes használni, hiszen be van kapcsolva a fülbevalóm és az elméletileg megakadályozza ezt. Vagy még sem?
~ Are? ~ próbáltam a gondolataiban olvasni és sikerült is tisztán kiolvasni, amit szerettem volna. Elromlott volna a fülbevalóm? Megadtam az útbaigazítást az idegennek, majd levettem a fülbevalómat és a képességemmel átvizsgáltam, mert még egyszer sem használtam rajta, hiszen a tudós, akitől kaptam elmondta, mire jó, így nem volt eddig szükségem rá.
Ahogy vártam, rendesen működik, csak nem azt csinálja, amit nekem mondtak. Az igaz, hogy megakadályozza a telepátia folytonos használatát, de ha eléggé koncentrálok, attól még tudom használni. Ez, ha úgy vesszük, jó hír, így legalább nem kell folyton ki-be kapcsolgatnom, lehet folyton bekapcsolva és ugyanúgy tudom használni a képességemet, csak a hátulütőjét szünteti meg, hogy ne kelljen folyton hallanom mások gondolatait.
Megyek is tovább elújságolni a legújabb felfedezéseimet Sacchinnek, biztos ő is örülni fog neki, hogy több mindent tudok, mint eddig. És majd természetesen a süti lesz a jutalmam, amiért ilyen jól fejlődök. Már alig várom, hogy megkóstolhassam.


Telepátiablokkoló fülbevaló: Eredeti funkciójában megakadályozza a Telepátia használatát, de mára már Shouko elég erős lett, hogy a blokkolás ellenére is használja, így csak a folyamatos használatot állítja meg, mert alap állapotban Shouko magához vonzza mások gondolatait.

  • Telepátia (念話, Telepathy):
   • Mentális Pajzs: Mivel Shouko magas szintű mentális képességgel rendelkezik, ezért a nála alacsonyabb szintű mentális képességeknek könnyedén ellen tud állni. Magasabb szintűeknek viszont csak kis mértékben tud ellenállni. Ezt a pajzsot a körülötte lévőekre is ki tudja terjeszteni, amíg ereje engedi.
   • Igazmondás: Shouko képes másokat igazmondásra késztetni azzal, hogy lezárja az agy azon részét, ami a hazugság esetén sokkal aktívabban működik, mint általában, így meggátolja a célpontot a hazugságban.
   • Omnilingualism: Shouko képes lehet bármilyen nyelven írni, olvasni, beszélni, ha valakivel, aki ismeri ezt a nyelvet, telepatikus vagy fizikai kapcsolatban van. Ezen nyelvek közé tartozik a számítógépes kódnyelvek, a jelbeszéd, a szájról olvasás vagy a visszafelé beszélés. Ezekre csak addig képes, amíg meg van a kapcsolat, de minden használat után valamennyi tudás benne is megmarad.
  • Pszichometria (読心能力, Psychometry):
   • Mentális Térkép: Ha Shouko megérinti egy épület falát, arról képes egy térképet készíteni, amivel el tud igazodni az épületen belül. Ezt a térképet telepatikus úton másoknak is képes továbbítani.
   • Orvosi Adatok: Shouko képes megnézni a célpontja egészségi állapotát, akár alaposabban is mind egy-két orvosi műszer.
   • Fegyver használat: Képes bármilyen fegyver használatára, ha azt már korábban valaki használta rendeltetésszerűen. Így nincs olyan fegyver, amit ne tudna használni alapszinten, fizikai képességei viszont korlátozzák ezt, még ha elméletben tudja is használni, gyakorlatban nem mindig.
    • Természetfeletti Pontosság: Amikor pisztolyokat, íjakat vagy hasonló távolsági fegyvereket használ Shouko, visszanézve, az előző használóktól információkat tud gyűjteni, amivel pontosabban tud célozni, mintha nem használná képességét. A képessége nélkül szinte nem is képes pontosan célozni.
  Hátrány: A képesség hasztalan állatokon vagy tudattal nem rendelkező lényeken (pl. zombik, csontvázak, robotok).

  Karakterlap

  Abarai Renji

  Eltávozott karakterek

  Hozzászólások: 117

  Hírnév: 2

  Infó

  Tárcában: 2 082 800 ryou

  Technikatár
  Ajándék küldése


  Hovatartozás:
  Független

  Egyéb hovatartozás:
  Nincs

  Egyéb hovatartozás:
  Nincs

  Kapcsolat cimke:
  Egyedülálló


  • Profil megtekintése

  Nem elérhető Nem elérhető

  Re:Murasaki Shōko pályázatai
  « Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 03, 21:38:55 »
  Aranyos ez a a telós android képesség. A fülbevaló erejének csökkenése, pedig jogos kérés. Az egyik képességen módosítottál, hogy ne kötekedjek, úgyhogy ezzel sincs problémám. Mindhárom pontot csont nélkül elfogadom!

  További jó játékot az újonnan zsákolt cuccokkal!