Szerző Téma: Karasu Vex  (Megtekintve 1484 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Karasu Vex
« Dátum: 2014. Aug. 04, 16:06:26 »
Jelszó: törölve - Ootoribashi Roujuurou
Név: Karasu Vex
Kaszt: Arrancar
Rang: Arrancar 87.
Nem:Féri
Kor: 40 (20 ember 20 hollow)
Felszerelések: Zanpaktou
Születési dátum: December 15

Kinézet: 2 méter magas, szemei vörösek, haja hátranyalt és fehér színű. Erős, izmos a testfelépítése. Maszkjának a darabja a tarkójának a közepén helyezkedik el. Ruhája, a szokásos arrancar uniformis. Mellkasánál nincs begombolva, így szabadon látható a lyuk ami szíve helyén terül el. Kék ceroját a bal szeméből lövi (majd ha elérte a megfelelő szintet). A Zanpaktuouját a hátára csatolva hordja.

Jellem: Mondhatni barátkozós típus, közvetlen, és vidám, legalábbis szereti ezt gondolni magáról, csak sajnos elég hamar el is tudja szúrni az ismeretséget. Pedig igazán nincsenek nagy igényei senkivel szemben, csak legyen valami közös témájuk, vagy tudjanak véleményt alkotni a másikról, akkor is ha, ez nem éppen pozitív. A kapcsolatokban igazán szerencsétlen, legalábbis ami a nőket illeti. Másfajta kapcsolatok területén a helyet is váltózik. A hűség elég jellemző rá, legalábbis ha valaki kiérdemli (ez se túl nehéz), sőt, képes lenne felálldózni az életét is, hogy a hűségét bizonyítsa, és ez igaz a barátaira, értük is meghalna. Ez talán betudható annak is, hogy már-már betegesen éhezi az elismerést. Viszont ha egy olyan valaki parancsolgatna neki, akit nem tisztel, legyen az erősebb is, nem érdekli, nem engedelmeskedik (a tiszteletét se nagyon nehéz kiharcolni). Nem egyszerű felidegesíteni, még nehezebb azt elérni, hogy valakit megutáljon, viszont egyszerű kibékíteni is. Gyakran idéz filmekből, mesékből, vagy képregényekből is. Mindenről megvan a véleménye, amit néha kimond, néha nem, a hangulata az ami megszabja. S van amit nem mondott el eddig senkinek, hogy néha meleg gondolatai támadnak, csak úgy a semmiből. Viszont toleráns a mássággal szemben, hiába szokott poénkondi rajtuk. Viccesnek tartja magát, csak ez nem mindig igaz az, hogy vicces. Elég optimista, és imádja a hazáját, igazi hazafi, és próbál segíteni a nála gyengébbeknek.

Zanpaktou neve: Orgo (Emberevő szörny) Egy három pengés kasza, hossza 2 méter 50cm. Pengéi fekete színben pompáznak. Pengéi hossza, a legfelső 1 méter, a középső 80 cm, a legalsó 70 cm.

Resurrection: Digiéralo Orgo. (Emészd, Emberevő szörny)A tenyerét végighúzza a kaszájának a legfelső pengéjén és utána kezdődik az erő felszabadítása. Elsőnek fekete por veszi körbe, majd örvényleni kezd a teste körül, és legvégül fokozatosan eloszlik. Ekkor fejeződik be a resurrection. A magassága és a haja színe megmarad, de a bőrének a színe fekete lesz, és a maszkjának darabjai a teste különböző pontjain helyezkednek el.
http://immortalhidan.webs.com/Hidan_by_Sven_da_man.jpg

Resurrection: Digiéralo Orgo elhangzása után a kasza pengéi egybeolvadnak, így a penge hossza 240cm lesz. A penge és a markolat találkozásánál egy üvöltő emberi koponya lesz, és a markolata leginkább egy emberi gerincre hasonlít.
http://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/21353.jpg

Resurrection képessége:
Abdominal(Hasít/vág): (Ezt képes használni) A lényege, hogy nem kell az ellensége közelében lennie, egyszerűen csak csapnia kell a kaszájával. Így a támadásai elérik az ellenfelét. Az ilyen támadásai halvány vörös színben tündökölnek, és a méretük megegyezik Orgo pengéjének a méretével. A koponya szájából pedig Cerokat képes lőni.

Mordedura(harapás):
1. Harapás: (jelenleg ezt tudja használni.) A zanpaktouján lévő koponya beleharap az ellenségébe, így akit „megharapott” a koponya, annak a mozgása teljesen összezavarodik. Például ha a bal kezét akarja használni, lehet, hogy a jobb térde mozog helyette. 15 perc a hatása.

2. Harapás: (Még nem tudja használni) Ha másodjára is megharapja ugyanazt a személyt egy órán belül. Ebben az esetben már nem csak a mozgása, de a szellemi energiája is összezavarodik, nem tudja kontrollálni, hogy mennyit is használ fel.
Élete:
Ember : Ez is egy átlagos nap volt, talán nekem annyiban volt más, hogy ezen a napon születtem meg. Jól fejlődtem, talán túl jól is. Öt vagy hat éves koromban láttam pár fura lényt, akiknek fehér maszkjuk volt, nem tudtam mik azok, és miért vannak körülötem. De bántani sose bántottak, mindig, ha a közelembe jöttek egyszerűen csak eltűntek. Az okát nem tudtam, de nem is érdekelt. Ja és még szellemeket is láttam. A gyerekkorom boldogan telt. Óvoda, ahol húzgáltuk a lányok haját. Majd általános iskola, ott is nagyjából ugyan ezt csináltuk, csak már kezdtünk érdeklődni mások iránt is(igen a csajok iránt). Majd középiskola. Na, az maga volt a buli, csajozások, bulizások, remek volt. A vizsgák mindig sikerültek, mert pár szellemmel összehaverkodtam, és segítettek a suliban puskázni. Az egészet csak az árnyékolta be, hogy a maszkos lényeket még mindig láttam. Ha beszéltem valakinek róla, mindig lehülyéztek. Ezért nem is vettem tudomást a maszkosokról, mindaddig még rám nem támadtak. Azt hittem az lesz, mint eddig, hogy csak eltűnnek, de nem, felhasították a bőrt a karomon. Megijedtem, nagyon megijedtem. Ekkor láttam elsőnek a fekete kimonósokat. Egy karddal végzett azzal a lénnyel,( vagyis nekem annak tűnt) amiről kiderült, hogy Hollow, és ők pedig Shinigamik voltak. Az ő feladatuk volt, hogy a lelkeket átküldjék egy másik világba, és megvédjék őket a hollowoktol. Minden kérdésemre választ kaptam. Immár úgy éltem tovább, hogy figyeltem azokat a lényeket, és a szellemeket. Aztán egy nap, csak egy éles fájdalmat éreztem a hátamban, majd hirtelen minden elsötétült.

Szellem: Amikor magamhoz tértem, érdekes dolgot láttam, a testemet a földön és a mellettem álló lelkem mellkasából egy lánc állt ki. Hát nem tudtam mi is a helyzet. Jártam a várost, és hiába szólongattam mindenkit nem láttak és nem halottak. Nem tudtam mi van. Amikor hazamentem a szüleimet láttam – ahogy sírnak – és a fényképemet; előtte két gyertyával. Gyászoltak engem. Tehát meghaltam, nem akartam elhinni, de hiába tettem bármit is, nem reagáltak rám. Magányosan bóklásztam a városban. Egy nap találkoztam egy shinigamival, aki megszólított és válaszolt minden kérdésemre, elmondta azt is, amit már tudtam, halott vagyok. Át akart küldeni egy másik világba… de megtámadtak minket. Egy hollow. Megölte a shinigamit, utána nem tudom mit tett velem. De amikor magamhoz tértem….

Hollow: …éhséget éreztem, emlékeztem a régi életemre, de nem érdekelt, már nem volt fontos. Én is hollow lettem. Attól kezdve az emberek világában portyáztam és próbáltam lelkeket enni. Pótolni akartam magamban valamit, valami ürességet. Egy egyszerű hollow voltam..semmi nem volt bennem, csak a vágy a lelkekre. Ha nem tudtam emberi lelkekkel csillapítani az éhségemet, akkor a társaimat ettem. Nem a legnagyobb sikerrel, gyengébb voltam, mint ők. Néha sikerült elfogyasztanom a még nálam is gyengébb hollowokat. Ahogy ettem őket úgy fejlődtem, úgy lettem egyre okosabb és erősebb. Elég intelligens lettem, hogy rájöjjek valamire: nem én kezdtem vadászni a társaimat, hanem megvártam még ők estek egymásnak, és a nyertest, a kifárasztottat a sérültet megölve én lettem a legnagyobb nyertes. De valami közbeszólt, valami arra késztetett, hogy sok más hollowal egy helyre gyűljünk és egymásnak essünk, s végül egyek lettünk. Gillianokká váltunk. A legérdekesebb az egészben az volt, hogy én még léteztem.. éreztem magamat, a tudatomat. Folytattam ez evést, és végül…

Adjuchas: ….elértem egy álom beteljesülését, kiszabadultam és immár adjuchas lettem. S valami más is belém férkőzött. A félelem attól, hogy visszafejlődök, és megszűnök létezni, a személyiségem eltűnik. Az nem lehet, nem történhet meg. Folytattam a társaim elfogyasztását. Folytattam az öldöklést és ettem. De minél többet ettem annál inkább kezdett bennem testet ölteni egy érzés, hogy ez lesz az a szint, ahol leragadtam. Nem akartam ezt elhinni, és végül nem is kellet. Egy új tervvel álltam elő, társakat kerestem magam mellé, így könnyebb volt a vadászat, és a saját fejlődésem is. Hiszen ha eleve olyanokat eszek, akik már így is rengeteget elfogyasztottak a hollowokból, akkor ez felgyorsítja a fejlődésemet. Így tehát ötödmagammal folytattam ez életemet. Nem éreztem irántuk semmit, se szánalmat se haragot, se barátságot. Nem tudom mégis mire számítottak, mégis mit fogok tenni? Megöltem őket is, és felfaltam, ami megmaradt belőlük. Így sem sikerült. Nem fejlődtem tovább. Feladtam a reményt. Egyedül és éhesen jártam a homoktengert. S végül találkoztam vele, a férfival, aki áruló shinigami volt; Aizen. Látott bennem lehetőséget és segített rajtam. Újjá teremtet, de immár Arrancar lettem.

Adjuchas ként: http://www.total-berserk.info/images/personnages/skullknight/skullknight.jpg

Arrancar: Azóta szolgálom Aizent és harcolok, ha kell a hollowok oldalán. S nem adtam fel az álmomat, hogy egy nap majd elég erős leszek, s nem kell majd senkit se szolgálnom. De azt hiszem, addig még sok időnek el kell telnie. Sok csatát vívtam már, sokat alig éltem túl. Majd csak belepusztulok egybe, vagy ha nem. Hát harcolok, még tudok. Idő közben találtam egy hollow kölyökkutyát, valamiért megsajnáltam és haza vittem. Azóta velem él a rosszaság, és a Csontos nevet adtam neki.

Karakterlap

Szayel Aporro Granz

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 34

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: -79 650 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Karasu Vex
« Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 04, 16:08:38 »
Reggelt!

Továbbra is előfordulnak ugyanazok a típushibák (pl.
még helyett míg, vagy éppen kellet helyett kellett a helyes írásmód, az adjuchasként-et pedig még mindig egybe írjuk), ám ezek a hibák már ritkábban fordulnak elő. A jövőben igyekezz jobban odafigyelni a helyesírásodra. ;) Az előtörténetedet ELFOGADOM, 5000 LP-vel, 4000 ryou kezdőtőkével és 1. szinten kezdesz. Készítsd el az adatlapod a megfelelő boardba, üdv az oldalon, jó játékot.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 04, 16:10:49 írta Ayasegawa Yumichika »