Szerző Téma: Masaki Sachiaru  (Megtekintve 1586 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Sachiaru Masaki

Eltávozott karakterek

Ügyeletes tajparaszt

Szint: 17.

Lélekenergia:

60% Complete
85 500 / 100 000

Hozzászólások: 167

Hírnév: 10

Infó

Tárcában: 54 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
mandarin sárga

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
madafaka I'M awesome!

Post szín:
#ffcc00


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Masaki Sachiaru
« Dátum: 2014. Aug. 04, 16:58:13 »
NÉV: Masaki Sachiaru
EREDETI NÉV: Masaki Gouzen Seishinosuke Sachiaru
KASZT: vaizard
NEM: Férfi
MAGASSÁG: 188 cm
SZÜLETÉSI IDŐ: 1755. 02. 21.
KOR: 259

KINÉZET
Rövid, tépett, barna haj; vérvörös szemek; összeráncolt szemöldök; vékony, szálkás testalkat; lazább, divatos, elsősorban fekete és halálfejes ruhák; tornacipő minden színben és mennyiségben; nadrágra aggatott láncok, melyek közül egyen mindig pénztárcája csüng; néhanap hajcsatok ezrei, hajszálai feltűzésére;állandóan bővülő számú tetoválások

JELLEM
lobbanékony természetű; hirtelen haragú; forrófejű, előbb cselekszik, aztán gondolkozik; balhés; legkacifántosabban káromkodó elmeháborodott a vaizard lakban; kreatív gúnynév kieszelő; megrögzött tisztaság mániás, rock zene fanatikus; koponyával díszített tárgyak gyűjtője; antik - elsősorban viktoriánus, barokk, rokokó - bútorok szorgos felújítója és értékesítője; modern technikai cuccok utálója;

ZANPAKUTOU

Név: Wameku Bampaia (喚く バンパイア, Üvöltő vámpír)
Kinézet: Hétköznapi katana-ra hasonlít. Vörös saya-val és markolattal rendelkezik, egyedül a penge hajlási szögében van eltérés (meredekebben ívelt, mint a szamuráj kardok többsége) és nem található rajta keresztvas a markolat és foglalat között.
Típus: Irányítás (köd)
Fajta: Kínai öt elem

SHIKAI

Parancs: Kirau! (嫌う, Gyűlölj!)
Kinézet: Penge alakja megmarad, de apró ködszemcsékké hullik szét. Apró, szürke pontokként kavarog az eredeti katana alakjában. Nem mozdul el helyéről, szilárd test látszatát kelti. Fizikális érintésre masszívan ellenáll, mivel a találati pontra összesűrűsödnek a köd szemcsék, vagy épp szétesnek. Alap állapotban az első következik be, ám a fa elem érzékszerve a szem, így Masaki látásával befolyásolhatja útvonalukat. Fontos megjegyezni, csak a penge szélességén és hosszán belül. Az első szint alap képessége nem különbözik normál kardtól. Egyedül a penge változékony szilárdságában van trükkösség. Kisebb-nagyobb külső sérülések okozhatóak vele.

Kuroi chi kawa (黒い 血 河, Fekete vérfolyam): Távolsági harc esetében, kötelező látszólag elszenvedni a támadást, hogy működésbe léphessen az ellentámadás. Ebben az esetben a mozdulatot a test jobb oldaláról, lefelé, éllel kifelé fordított pengével kell indítani. Egy balra végrehajtott, felfelé irányuló keresztvágás, melynek útja során találkoznia kell az érkező technikával, hogy működésbe léptethesse a ködszemcséket. Ha ez bekövetkezik a penge szétesik. Kavargó felhőként védelmi falat hoz létre Masaki előtt. Képesség lényege az eltérítés. Gyengébb képességek esetében visszatükrözés is lehetséges.

Beny chi kawa (ベニ 血 河, Vörös vérfolyam): Lényege az időzítésben és erőben rejlik. Az ellenfél testét és/vagy pengéjét/fegyverét közel ereszteni. Amikor a két fegyver/ fegyver és ököl egymásnak feszül, könyök vagy szabadon hagyott bal, esetleg jobb kézzel – attól függ merre helyezkedik el a másik fél, illetve penge – gyomorszájon ütni, vagy tsuba-t lecsapni tenyérrel. Lehetőleg akkora erővel az ellenfél egyensúlyát veszítse, esetleg a kard kirepüljön a kezéből. Ezzel majd egy időben a pengében keletkező rezonanciától a ködszemcsék szétrepülnek. Körbe lepik az ellenfelet és megannyi vágást, karmolást, külső sérülést ejtenek rajta. Azért lett vörös vérfolyam a neve, mert hegyről lefolyó patakként tekereg körbe az áldozatán, miközben sérüléseket okoz, ami után nem csekély vér serken.

BANKAI

NÉV: Kurushii Wameku Bampaia (苦しい 喚く バンパイア, Fájdalmasan üvöltő vámpír)
KINÉZET: Ködszemcséiből öt, hasonló halmazállapotú gömb születik. Fekete – víz - , zöld –fa -, piros – tűz- , sárga – föld -, és fehér – fém – színekben kavarognak. Szabályos kört alkotnak Masaki körül. A támadások fajtájától függ, melyikük lép ki a harmóniát képviselő körből. Feladatuk az érkező támadások szintezésnek megfelelő visszatükrözése, vagy magának a képesség előhívásának blokkolása.
TÍPUS: Irányítás

Shigeru Seibai (茂る成敗, Féktelen ítélet): Képességet irányító támadás. Az öt elem közül a megfelelő lép érvénybe, hogy akadályozza technika bevetését, már bevetett technika hatékonyságát, vagy célját. Fentebbi szintezés mellett az elszenvedő fél, kaszt képességére van kihatással. Értelemszerűen Masaki zanpakutō-jához mérten kell érteni a beosztást. Továbbá az ötödik elem, fa, soha nem vesz részt a támadásokban. Ő pusztán a többi irányítójaként van jelen, bevetni nem lehet. Ezt a technikát összesen négyszer, vagyis mindegyik uralom egyszer vethető be.

Kanashii Seibai (悲しい成敗, Szomorú ítélet): Testre, azon belül csontokra irányuló támadás. Az öt elem értelmében, öt támadást jelent, különböző erővel végre hajtva. Nem a bevetett technikát támadja, hanem a fizikálisan jelen lévő testet. Itt már az irányító fa elem is részt vesz a technikákban, illetve a szintezés is változik. A támadások kivitelezése úgy néz ki, hogy a kiválasztott gömb szétrobban, ezzel belső sérülést kiváltva. Az okozott sérülés mértéke függ az elemtől és Masaki tekintetének irányától. Ha például, térdre néz, akkor ott keletkezik sérülés. Fontos megjegyezni a támadások között egy körnek kell eltelnie, illetve Masaki képtelen irányítani egy elemet a fémet. Tehát a támadások száma négyre csökken. Miután mindegyik elem felhasználásra kerül a bankai erejét veszti. Képességet elszenvedő fél lélekenergiája csökken. A szintezés értelme, hogy Masaki lélekenergiájáig jelent teljes sikert a támadás. Értelemszerűen, ha valakié több, akkor a különbözet értékében csökken az ereje.

Történet:

Emberi élet

Sachiaru családot kardforgató képességeik híre miatt, szokatlan módon átvette egy másik földesúr, méghozzá személyes tanítóként. Ennek hála, szokatlan módon, hamarosan kicsiny földhöz, aztán ranghoz jutottak. Illetve töretlen hűségük miatt, évszázadokra zavartalanul szolgálhatták és terjeszkedhettek egyszerre. Gyerekeiket különböző szamuráj damjou-khoz (földesúr) vitték, míg az idősebb apák egyre több helyen tanítóként tarthattak kiképzéseket. Sikerüket mutatja, Tokugawa sógunok akadály nélkül viselték működésük, ráadásul a XVI. századra földesúrrá léphettek elő.
Család visszakereste és hivatalosan elismertette vérrokonaikat, így lassanként megszületett a főház és három mellékháza – Kanemochi, Kenkousha, Sazukaru -. Főként tanítóként voltak híresek. A politikától amennyire lehetett távol tartották magukat, hiszen sok szamuráj, nemes és magas rangú embert képeztek ki. Etikátlannak tartották volna, ha ezek fényében elkötelezték volna magukat egy politikai szemlélet irányába. Ezzel a nézettel szakított Sachiaru Ramma, aki heves érdeklődést mutatott a kikötőkbe érkező külföldi tudósok tanai iránt. Különlegesnek és néhány pontját meglehetősen hasznosnak vélte, amivel heves vitát váltott ki családján belül. Szamuráj életszemléletükkel gyökeresen ellentétes volt, hogy idegen tanokkal ismerkedjenek. Főként, ha el is kívánták fogadni. Nekik a hagyomány mindennél többet jelentett és, mint ezen tisztelet tanítói nem kívántak együttműködni Ramma-val. Viszont a ház fejét sem távolíthatták el. Emiatt úgy határoztak Ramma, folytathatja a kutatásokat, de önemberként. Bármit elfogadhat, de nem a család tagjaként és egyetlen újítást sem vezethet be. Ha mégis fény derülne tevékenységére, nem vállalják gyermeke Sachiaru Ranshin biztonságát és a három mellékház ártatlannak vallva magát, elzárkózik az ügyben történő részvételtől.
A klán hivatását tekintve harcosokat képezett ki. Elsősorban saját és kisebb mértékben magas rangú családok gyerekeit. A megfelelő környezetről maguk gondoskodtak. Birtokuk jelentős területét arra fordították tökéletes helyszínt biztosíthassanak lovas, íjászati, puszta kezes és karddal történő edzésekhez. Emellett kisebb termeket tartottak fenn elméleti oktatásra, illetve 1648-tól Sazukaru Tessen révén kendo dojo-t nyitottak.
A mellékházak tartottak tőle, bajba keverednek Ramma nyugati világ orientáltságából. Emiatt egyre több értelmetlen vita, pletyka és megjegyzés terjengett a birtokon belül. Nem meglepő a csendesen tűrő, de érezhetően apja mellett álló Ranshin-ról hamar rémhírek kaptak szárnyakra. A klán vezérének fiát különben sem kedvelték. Szűkszavú ember volt, aki akkor beszélt, vagy tett bármit, ha szükségét érezte. Szamurájként kerülte a konfliktusokat, vitákat és teljes hűséggel szolgálta édesapját, aki mind emberként, mind harcosként nevelője volt. Feleségét sem maga választotta. Sakaki Ren-nel egyetlen alkalommal sem találkozott házasságukat megelőzően, hiába jártak jegyben négy éves koruktól fogva. Szokásoknak megfelelően elfogadta családja döntését, ők választanak számára házastársat és engedelmesedett apja kívánságának, hogy ne találkozzon vele az esküvő napjáig. Emiatt a fiatalok hosszú ideig, csak hallomásból értesültek egymásról. Pontosabban Ranshin huszonkettedik életévéig. A napot követő héten végre találkozhattak, főleg amiatt, megkezdhessék az esküvői előkészületeket.
Egybe kelésüket követően, mindenki várt a nagy eseményre, mikor születik örökös. Erre, viszont még három évet kellett várniuk. Mindenki abban reménykedett sem apjára, sem nagyapjára nem fog hasonlítani. Jól fohászkodhattak, mert a Masaki névre keresztelt fiú állandóan bebizonyította, mennyire lehet vad egy nemesi gyerek. Édesanyja nevelésének hála, belőle is szókimondó ember vált, amivel Ranshin kezdetben nem törődött, hiszen nagyapja remekül mulatott a család tagokat kifigurázó műsorokon. Az évek teltével, viszont bele kellett volna nőnie a kötelező szamuráj modorba. Ezért édesapja szigorúra húzta a gyeplőt. Maga foglalkozott a taníttatásával. Leginkább annak okán, egyre jobban elmérgesedett a házat érintő "nyugati hitvallás" botrány. Távol akarta a felfordulástól tartani és azzal otthon folytak az órák, megelőzhette ne jusson nem kívánt információkhoz gyermeke. Ráadásul tartott tőle, mit művelne forrófejű fia. Valószínűleg verekedett volna, ezzel sértve az egész ház hírnevét. Tehát, maradt a birtok területén, ahová hat éves korában megérkezett játszópajtása, Hiroto. Öccse váratlan meglepetés volt, még váratlanabb eredménnyel. Ren belehalt a szülésbe. A fiúk között elhárítóként működő pajzs megszűntével, pedig kirobbant a viaskodás.
Masaki-t szörnyen megviselte anyja halála és felgyűlő mérgét apjára vetítette ki. Utálni kezdte. Nem értette a viselkedését, nézeteit az egész szamuráj hitvallást, amit képviselt. Csupán annyit fogott fel, valamit rá akar kényszeríteni. Ezt nem akarta. Tiltakozott, ahogy tudott, de Ranshin nem tágított. Szigorú büntetéseket szabott ki, melyekkel remek edzés programot dolgozott ki. Gyakorlatilag, míg a szenvedő azt hitte értelmetlen dolgokat végeztetnek vele, szépen fejlődött. Ha, pedig nem feladatot teljesített, vagy duzzogott, akkor öccsével foglalatoskodott. Nagyon szerette kis testvérét. Rengeteget játszott vele és segített megoldani leckéit. Gondoskodott róla, amennyire tőle telhetett.
A hármas élete, nap nap után így zajlott. Masaki veszekedett, büntetést kapott, este pedig öccsével foglalkozott. Ugyanígy történt minden akkor is, amikor meghaltak. A gyerekek semmi furcsát nem tapasztaltak. Minden ugyanolyan volt, ahogy Ranshin sem viselkedett eltérően. Emiatt érte őket teljesen váratlanul, hogy apjuk se szó, se beszéd rájuk támadt. Hiába próbáltak védekezni, esélyük sem volt. Ott maradtak a lángokba boruló házban.

Shinigami élet

Saját teste mellett ácsorogva figyeli a rajta elszántan segíteni próbálkozó öccsét. Hiába szerette volna megnyugtatni észre sem vették és hiába látta a leszakadó gerendát nem tudta arrébb lökni Hiroto-t. Így történt, hogy a két fiú újra találkozott egymással.
egyre gyakrabban hallottak különös üvöltéseket, míg egyik este egy hatalmas lény nem támadt rájuk. Leginkább ocsmány csótányra hasonlított, de a fehér csontmaszkból sejtették jót nem várhatnak, ha elkapja őket. Több órás menekülés után hirtelen vége lett minden megpróbáltatásnak. Egy érdekes alak bukkant fel, aki katana-val hadonászott, aztán se szó se beszéd eltűnt. Úgy gondolták valamilyen önkéntesen hősi életet valló szamuráj lehetett. Viszont a hatást zavarta a furcsa lény. Kíváncsiságtól vezérelten végül is útra keltek, hogy rábukkanjanak a különös férfire vagy az őket megtámadó állatra. Az eredmény azonban váratott magára. Egyetlen könyvben, iratban, mondában sem találkoztak velük, csak egy idősebb apóra bukkantak, aki szívesen mesélt történeteket valamilyen shinigami-król meg hollow-król. Egyetlen szavát sem hitték, de egy újabb összecsapás szemtanúiként már nem volt ilyen szilárd elképzelésük. Főleg, miután egy porjárta vidéken tértek magukhoz, egymástól távol.
Masaki örökölve apja makacsságát nem törődött bele egyedül maradt, így kérdések ezrét zúdította a rémült lakosokra. Szerencséjére indulatos viselkedésével nem kergetett el mindenkit, mert egy középkorú hölgy otthonába invitálta és elmesélt mindent, amit csak tudott Soul Society-ről. Ekkor szembesült vele, meghalt, teljesen más világban van és ezt a helyet elit harcos osztály, halálistenek irányítják. Rögtön érdekelni kezdte micsodák és kicsodák ezek a szellemek, így bukkant rá a lehetőségre, hogyan kerülhet közzéjük. Úgy hitte, ha bejut, könnyen megtalálhatja öccsét. Ráadásul az őt időközben befogadó családnak is egyre több baja származott a hollow-kat vonzó személyisége miatt, vagyis boldogan támogatták ötletét, hogy beiratkozzon a Lélektovábbképző Akadémiára.
Rossz tanuló volt. Nem fordított nagy figyelmet tanulásra, kizárólag karforgatásban jeleskedett. Szemrebbenés nélkül beolvasott későbbi felettesének a kilencedik osztag kapitányának, amiért egyik Akadémián ejtett vendégszereplésén összekevert két fogalmat, ráadásul pont úgy, mintha Masaki hibázott volna. Nem is hagyta szó nélkül, ahogy a vezetőség sem szándékozta. A záróvizsgát megelőző két hónappal úgy festett kicsapják. A sértett fél viszont másképp látta a helyzetet. Felajánlotta, ha bocsánatot kér és sikeres vizsgát tesz felveszi osztagához. Más út híján beleegyezett, ezzel közelebb kerülve céljához.
Kapitányai évei nem teltek és telhettek nyugodtan. Állandó veszekedések tarkították a kapitányi gyűléseket, aminek főszereplőjeként tündökölt. Ezen szerepe köszönhető tiszteletlen és nyers stílusának, vagyis bárkihez intézett megjegyzést rangtól függetlenül. Hála ennek, gyakran szított vitákat. Elérni ezen káoszt, nem volt nehéz feladat, mivel főként Hirako Shinji került terítékre gyerekes verekedései miatt - ekkor nem volt jelen a 12. osztag hadnagya, vagyis az említett kapitány fő ellenfele, akitől még Masaki is tartott-. Tehát kijelenthető nem számított kedvelt személyiségnek Soul Society-ben, főként a hadnagyok körében. A feletteseiket általában imádó, leginkább nő nemű személyek, de nem jelentett akadályt a másik csoportnak sem, ki nem állhatták Masaki-t, mert kritikával illették osztagukat. Ez alól, csak Kawaguchi Yasu számított kivételnek. Ő ugyanis, hatalmas lelkesedéssel foglalta el a hetedik osztag hadnagyi posztját és hűségesen követte undok vezetőjét. Sokáig próbálkozott megszabadulni kicsiny koloncától, de kénytelen volt beletörődni jelenlétébe. Inkább rá se hederített a nyomában loholó hadnagyra, csak rásózta az adminisztrációs bajokat. Az újoncok fogadását, viszont senki másra nem bízta. Láthatóan élvezte a rémült tekintetek hadát. Eredeti célja az volt, hogy első perctől fogva tudják mire számítsanak a szadista pletykák forrásától. Egyértelműen semmi jóra. Tehát feszült légkör és katonás rend uralkodott, nehogy valamit tennie is kelljen az irodájában lábát lógató kapitánynak.
A küldetések végrehajtását minden körülmény között elvárta és semmilyen kifogást nem fogadott el. Ő maga csak akkor adta harcra fejét, ha nem volt más választása. Ha lehetett kerülte az összecsapásokat, mivel a kísérletek mellékhatásaként könnyen kezdett felderítés helyett mészárlásba. Ráadásul ennek következménye lett, hogy Vameku elzárkózott minden segítség nyújtástól. Úgy határozott addig nem válaszol a hívásra, amíg képes nem lesz uralkodni a dühén. Vagyis burkoltan közölte, viselkedjen vele társhoz méltóan. Ez a mai napig sem működik gördülékenyen, így a Zanpakutō szelleme tüntetően alvást színlelve bosszantja Masaki-t.

Vaizard-ként

Bleach manga chapter 315 - 01-12 - Turn back the Pendulum. Mivel az eredeti közegbe helyeztem a karaktert, felesleges még egyszer leírni az eseményeket. Így az esetleges spoiler is ki van védve és mindenki szabadon utána nézhet. Egyetlen változtatás, hogy az eredeti hetedik osztag kapitányának - Love Aikawa - szerepét átruháztam a saját karakteremre.
Egyértelmű volt, belső hollow-jukat uralom alá kellett vonni és megtanulni hogyan bánjanak az ölükbe hulló képességgel. Vagyis, a "hogyan tovább" első része némi időre megoldódott. Edzeniük kellett, amihez az ex-kapitány szolgáltatott helyszínt, segítséget és szinte teljesen kidolgozott programot.
Így esett, hogy alig túlesve a döbbeneten, máris indulhattak bemelegítőt ragadni. A munkát leginkább a résztvevők száma lassította. Hiába készült fel alaposan főtrénerük, csak négy kiképző- Urahara Kisuke, Shihouin Yoruichi, Kurosaki Isshin, Ishida Ryuuken - állt szemben tizenegy pácienssel - Hanabi Shiori, Hirako Shinji, Jadoumaru Lisa, Kawaguchi Yasu, Kuna Mashiro, Masaki Sachi, Muguruma Kensei, Ootoribashi "Rose" Roujuurou, Sarugaki Hiyori, Usouda Hacchigen, Wakahisa Shun-. Az igen aránytalan mennyiség miatt, három csoportra osztották a népes tábort, akiket jobb ötlet híján "ABC" sorrendben rangsoroltak. Illetve, a pihenő, vagy épp várakozó felek állandó erőtérben tartózkodtak, természetesen egymástól külön. Nem más volt ezzel a cél, mint egy speciális kidou-val lassítani, talán akadályozni is kiszámíthatatlan átalakulásuk.
A kiképzés menete, rögtön a felméréssel indult. A beosztott csoport tagjai, meglepő módon gyors provokáció után harcba szálltak a négy vezénylővel, akik minél hamarabb igyekezték elérni belső lidérceik kitörését. Amint ezt elérték, Tsukabishi Tessai azonnal újabb erőteret hozott létre hat társuk körül, nehogy a városra szabaduljon a mindent pusztító lény. Egyedüli szabályuk annyiból állt, ha valaki teljesen átalakul menthetetlenné válik és meg kell ölni. Arról viszont nem volt sejtésük, mennyi idő múltán következhet be. Csupán Urahara számításaira és szerezhető tapasztalataikra támaszkodhattak.
Belső harcát követően több, mint két hétig nem tért magához. Nem álmodott, nem észlelte a körülötte szöszmötölő embereket és kardszellemével sem kommunikált. Egyszerűen feküdt, miközben valahol a semmiben kószált. Aztán a türelmi idő leteltével, csettintésre tért magához. Szellemileg tökéletes formában volt, hiszen kapásból vitatkozni kezdett a körülötte sündörgő Urahara-val. Azonban fizikálisan még távol állt a megszokott hevességtől. A szervezetét annyira megviselte a méreganyag, legalább egy hónap lábadozást jósoltak. Viszont a többi vaizard már elhatározta, továbbállnak, méghozzá minél előbb. Sőt, Hanabi Shiori már régen elhagyta az óriási bázist. Már csak az a kérdés merült fel, az együtt maradó társaság hova menjen és cipeljék e magukkal Masaki-t.
Több berendezést nem kímélő vita után, végül is magukra vállalták a sérült gondozását és, amint mozgatható állapotba került, megindultak a nagy világba. Már, ha tehették volna. Ugyanis, kiképzőik kérésére megígérték Karakura Town-ban, vagy annak közelében maradnak. Így esett, hogy hathatós győzködések árán, szinte ingyen megkaptak egy használaton kívüli raktár épületet. Mondani sem kell, tökéletes helyezkedéssel! A telek ötszáz méteres körzetében egyetlen ház, bolt, emberi építmény nem volt. Kész főnyeremény a veszélyes tízes számára! Már, ha a beköltözés zökkenő mentesen zajlott volna. Amint átlépték otthonuk küszöbét, kapásból elkezdődtek a szobák jogaiért folytatott csatározások és a konyha, fürdő, nappali, stb felosztásából származó perpatvarok. Szerencsére, ebből szinte teljesen kimaradt a dobozok takarásában lábadozó Masaki. Nem is meglepő, ő kapta a lépcsőfeljárótól legtávolabbi, teljesen sarokba szorított, Wakahisa Shun szomszédságát élvező, huzatos zugot, ahová rövidesen be is költöztették. Természetesen hangos üvöltéssel fejezte ki nem tetszését, mivel a helyet ki se takarították, ő pedig igen érzékeny volt a higiénia kérdéskörre. Nem is meglepetés, amint képes volt mozogni seprűt, lapátot, felmosót, tisztítószereket vásárolt, mert efféle háztartási eszközök meg se fordultak a többiek fejében, majd nekiesett baktériumokat üldözni. Robotolt, amíg ki nem lyukadt az egész raktár takarításánál és hála a megerőltető terápiának, fokozatosan visszanyerte pofonokat osztogató kedvét. Illetve, kinevezték a ház Tisztaság felelősévé! Magyarul, rá hárítottak minden nemű házi munkát.
Frissítve, 2013. 01. 07.
× Somnus ×

(click to show/hide)

Karakterlap

Abarai Renji

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 117

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 082 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Masaki Sachiaru
« Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 04, 17:01:20 »
Idézetet írta: Kawazoe Hanae
ELFOGADOM

Üdv Masaki, mindened marad a régi ^^