Szerző Téma: Rosui Natsuki  (Megtekintve 542 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Rosui-Genki Natsuki

Hadnagy

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 500 / 30 000

Hozzászólások: 107

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 32 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
fekete és sárga

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#EEF51D#0ca9c0


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Rosui Natsuki
« Dátum: 2014. Aug. 04, 17:00:32 »
Engedély multi indításra: van
Engedély rokoni kapcsolatra: van
szükséges posztszám: megvan


Név: Genki Natsuki
Nem: lány
Kaszt: Akadémiai tanuló
Kor: 0 külsőre 12

Fölváltva figyeltem hol a csillagos eget, hol pedig az öcsémet. Úgy bizony, egy angyali testvérrel ajándékozott meg az ég és persze az anyukám! Ikrek vagyunk, egy egésznek a két fele! Naoki, ő a tündéribb felem, néhány perccel utánam született. Már a születésünk pillanatában is mindennél jobban szerettem! Amikor alszik, akkor olyan, mint egy földre szállt angyal, ( ha nem hiszitek el, bármelyik albumomat megnézhetitek!) most pedig, ahogy a csillagfényes sötétben itt gyakorolt előttem, valami megmagyarázhatatlan báj lengte körbe. Szívesen fölkeltem volna, hogy jó szorosan magamhoz öleljem, de nem akartam gyakorlás közben megzavarni. Így inkább fölnéztem az égre. Szerettem az éjszakát. (Ebben is hasonlítottunk egymásra.) Amikor elég nagyok lettünk, a szüleink beírattak minket az Akadémiára. Nem tudom, hogy hogy gondolták, hogy Naokit ilyen megpróbáltatásoknak teszik ki! Mivel vigyázni akartam rá, hát felöltöztem az ő ruháiba, és elmentem helyette a felvételire. Igaz lebuktunk, de azt elértünk, hogy együtt maradhassunk az iskolába is.
- Szépek a csillagok, hai - riasztott föl az öcsém kedves hangja a gondolataimból - Szerinted igaz, hogy aki meghal, csillaggá változik, és utána fentről fi... - egyre távolabbról hallottam Naoki hangját. Elnyomott az álom. Újra ezt álmodtam! Az egyik kidou órán történt. fénygömböt idéztünk reiatsuból, mikor úgy tűnt, hogy az árnyékom megrezzent, pedig én nem mozdultam. Nem ijedtem meg a saját árnyékomtól. Rám került a sor, és én próbálkoztam az idézéssel, de az árnyékom megakadályozott benne. A következő pillanatban egy lány állt mellettem. Teljesen fekete volt a haja és a szemei is és inda szerűségek ölelték körbe, és úgy tekergőztek a testén, mintha kígyók lettek volna. Egy fekete csipkeszoknya volt rajta egy fekete blúzzal, a kezében pedig egy fából készült fekete hangszert tartott. Mondott valamit, ugyanis láttam hogy mozgott a szája, de nem értettem, hogy mit. A következő pillanatban hirtelen az eddig rajta tekergőző fekete indák villám sebesen felém csaptak, és rám tekeredtek. Nem szorítottak, de én se bírtam bennük mozdulni. Teljesen biztos voltam benne, hogy ha eddig nem is, most összefutottam életem első mumusával. Nem tudtam, hogy hol voltam vigyázatlan, hisz anyu mindig óvva intett tőlük. Fél pillanatra az öcsémre sandítottam, aki túl közel állt a mumushoz. A mumuslány is kissé csodálkozva és érdeklődve követte a pillantásomat. Meglátta Naokit, és tett felé néhány lépést. Dühösen ragadtam meg a kézfejemhez legközelebb eső indákat, és megpróbáltam letépni őket magamról. Anyu mindig is mondta, hogy a mumusok a szépet és a tiszta dolgokat és embereket szeretik, vagyis az öcsém duplán veszélyben volt.
- Márpedig Natsuki nem engedi Naot bántani! - kiáltással rántottam egyet az indán, ami gyorsan visszatekeredett a mumusra, én pedig estem egy nagyot. Abban a percben ugrottam is föl, és kerestem a mumust, hogy megvédhessem Naokit tőle, de ő már nem volt sehol. Helyette egy fekete kard feküdt mellettem a földön. A többiek kicsit furcsán néztek rám, de nem érdekelt. A lényeg, hogy Naokinak nem esett baja.
- Natsuki! - rázogatott Naoki, mire kinyitottam a szemeimet. A csillagos ég alatt ültem, öcsém pedig mellett állt. - Ideje hazamennünk hai!
Rámosolyogtam, miközben fölkeltem a földről Újra azzal a mumussal álmodtam, aki nálam hagyta a kardját. Bár már azóta, mióta ez tényleg megtörtént, utána néztünk anyuval a hangszernek. Oboának hívják. Mikor elmeséltem neki az első kalandomat a mumussal, komolyan végig hallgatott, majd megdicsért, amiért vigyáztam az öcsémre.


Jellem:
Natsuki mindennél jobban szereti az öccsét. Ez a szeretet elég sokféle módon nyilvánul meg. Ha kell, megvédi őt fiúktól, kutyáktól, LÁNYOKTÓL(!). Az egyedüli fordított esett, amikor ő szorul védelemre, ha egy légy ólálkodik a közelben. Olyankor ő landol az öccse nyakában, aki aztán rendszerint hősiesen le is győzi ezt az undorító fenevadat. Ez persze csak növeli Natsuki rajongását Naoki iránt. Egyéb kissé talán bizarr szokásai is vannak a lánynak. Rendszeresen beöltözik az öccsének, vagy épp az öccsét öltözteti be. Éjjelente fényképeket készít Naokiról alvás közben, és sokszor be is lopakodik a srác ágyába. Kész fotóalbumai vannak az alvó Naokiról. Kifejlesztett egy speciális távol-tartó aurát, amit akkor alkalmaz, ha lányok próbálnának az öccse közelébe merészkedni.
Natsuki E/3-ben beszél magáról, ugyanis megvan róla győződve, hogy ez aranyosabbá teszi.Zanpakuto: (még nem ismeri a shiaki alakját)
Név: Kuro Hime (Fekete Hercegnő)
Parancs: Ugokase! (Mozdulj!)
Típus: árny
Kinézet: Alap állapotban egy fekete kotachi. Egy fekete fonalakból sodort övvel lehet a hátra venni.
Shikai alakban a kard átalakul egy fekete oboává.


Képességek:
Keimusho (Börtön) : Mintha saját szabadságot kapna az ellenfél árnyéka, indák emelkednek föl (maguk az indák tapinthatóak, mégis árnyékból készültek) és az ellenfélre tekerednek, lefogva őt.

Kurai shi (sötét halál) az ellenfél köré tekeredett indák hatalmas töviseket növesztenek, és ezek mélyen fölszántják a másik bőrét, húsát, miközben egyre szorosabban fonódnak áldozatuk köré.

A materializálható indák száma az árnyék méretétől és Natsuki zanjutsu szintjétől függ. Minél több indát próbál megidézni egy adott árnyékból, az indák annál vékonyabbak és gyengébbek lesznek.

Natsuki az oboán játszik egy dallamot, ezzel irányítja az árnyindákat. Ezt a dallamot Natsukin és Naokin kívül más nem képes hallani.


Szeret - nem szeret

szeret:
Naokit
Naoki alvó arcát meglesni és lefotózni
a zenét
az anyukáját
az apukáját amikor épp nem gonosz Naokival
éjjel a csillagos eget nézni Naokivalnem szeret:
ha idegen lányok ki akarják használni Naokit
amikor Taki-nii el akarja rabolni tőle az öccsét
a legyeket ( fél tőlük)
ha csúnyán beszélnek Naokival
a mazsolát

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 147

Hírnév: 12

Infó

Tárcában: 4 587 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Rosui Natsuki
« Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 04, 17:03:11 »
Uff!  :o

Nekem tetszik a karakter, aranyos, épp ezért nem is mondhatok mást, mint hogy az előtörténetet elfogadom.  :)
Kezdésnek a következőket kapod:

Lélekenergia: 2500 LP
Tőke: 4000 ryou
Szint: 1.

Ezen kívül kapsz 5 pontot az alap 1-1 ponton kívül, melyet eloszthatsz a következő képzettségek között:

Zanjutsu
Hakuda
Kidou
Shunpo


Üdv a játékban, jó szórakozást!:D 

« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 04, 17:03:43 írta Ayasegawa Yumichika »