Szerző Téma: Amaya Ureshii  (Megtekintve 573 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Amaya Ureshii

Eltávozott karakterek

13. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
18 300 / 30 000

Hozzászólások: 5

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Amaya Ureshii
« Dátum: 2014. Aug. 04, 20:14:47 »
Név: Amaya Ureshii (Amaya:esti;kései eső, Ureshii:vidám)
Kaszt: shinigami
Rang: 12. osztag, hadnagy
Felszerelés: egy zanpakuto, aminek hüvelyén egy hosszú cica plüssállatka lóg
Magasság: alig 110cm
Nem:
Életkor:98, de 7 évesnek néz ki

Kinézet: vállig érő torzomborz lila haj, barna szemek, normál shingami öltözet, de rózsaszín obit köt rá fekete helyett.

Zanpakuto: Joruno Kjaku (esti vendég)
http://kepfeltoltes.hu/080810/amaya_katana_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080810/amaya_katana2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

♫ ~ SHIKAI ~ ♫

Parancs Nincs
Támadás:
Abareru ame(tomboló eső)
A katana-t az ég felé emeli és apró ezüstös cseppek hullanak le az égből. Amikor viszont újra vízszintesen az ellenségnek szegezi az apró ezüst cseppek felrobbannak.
Biri amesizuku (utolsó esőcsepp)
A katana-t maga előtt elengedi és az eltűnik, a közben tengerré váló talajon. Egy esőcsepp lehullik az égből az áldozatra, de amikor céltér körbeveszi is összeroppantja, ezzel megsemmisítve őt.

♫ ~ TÖRTÉNET ~ ♫

Nagyon kicsi volt, amikor a családjával autóbalesetet szenvedtek. Amikor magához tért Soul Society-ben nem is igazán tudta, mi történt vele. Céltalanul bolyongott, és minden segítséget elutasított mondván "Neki egy vicces bácsi kell."
Mivel egyedül volt, saját magának kellett önmagáról gondoskodnia. Ezért különböző cselekkel lopott. Az egyik alakalommal is szokásos napi élelméért harcolt. A legközelebbi bódéhoz osont, rávigyorodott barátságosan az ott álló eladóra és a szájába vett gyorsan egy cipót. A tulaj persze mérgesen kapott utána,de Amaya felugrott az asztalra, majd nyelvét kinyújtva és az egyre mérgesebb tulaj fejét megütögetve felugrott az alacsony ház tetejére. Gyorsan lecsúszott a másik oldalon és lélelszakadtából futásnak eredt. Nem sok esélye lett volna a felnőttek ellen, ezért minden egyes rejtekhelyet kihasznált, hogy elfuthasson. A városból megkönnyebbülten ért ki. Vidáman szögdécselve indult el egy kiszemelt fa felé, hogy ott megeszi a szerzeményét. Alig harapott bele elpirulva a finom kenyérkébe, amikor egy hatalmas üvöltést hallott maga mögül.
-Most eszek!- duzzogott és nézte szomorúan a finom ételt, de csak nem tudott újra hozzálátni mert valami a feje felett kettétörte a fát.
-Ez nem ér!- pattant fel idegesen és mérgesen csípőre vágta a kezét.-Haggyál enni!!- mutogatott fenyegetően a fa felé, de miután meglátta, hogy egy hollow van vele szemben kikerekedett szemekkel nézett fel a lidércre.
-Te meg mi vagy?-tette kérdően mutatóujját szája elé.
-Most meg foglak enni kislány!-
-Nem adom a cipóm!-rejtette el maga mögé a kenyérkét. Erre csak gúnyosan nevetett a támadó és lendületből a lány felé rontott. Amaya-nak fogalma sem volt, mi az és miért közeledik felé ilyen gyorsan, úgyhogy csak értetlenül állt támadójával szemben. Mielőtt elérhette volna a lidérc egy fehér köpenyes alak lépett elé.
-Juj, de jó!-ugrott egyet örömében.-Szép volt bácsi!!-
-Menj arrébb te idióta!- förmedt rá az alak, de a lány csak elnevette magát és leült egy közeli kőre. Amíg a másik kettő harcolt, ő lábát lógatta és egy dalt dúdolt.
-Ügyes vagy bácsi!!-pattant fel a kőre,miután meglátta, hogy a lidérc eltünt. Az alak elindult felé, ő pedig a kőről lepattanva a megölelte a lábait, hiszen mást nem ért el, olyan kicsi volt.
-Na eressz már!-rázta lábait
-Te egy vicces bácsi vagy!- kiáltotta boldogan
-Hogy mi? Nem hinném, de neked aztán van lélekenergiád kislány.-
-Hmmm-nézett fel értetlenül.-Az meg mi?-
-Ááj! Mi a neved?-
-Amaya Uresii!- gyorsan elengedte a férfi lábát és mosolyogva meghajolt.
-Cö!-mordult fel.-Van energiád az már biztos. Na, gyere! Tudok egy neked való helyet.-
-öhm...Tényleg?-felugrott és megszorongatta a férfi nyakát.-Akkor menjünk!-ezzel leugrott és elkezdett cik-cakban futkározni az utcán.
Amaya, így került kapcsolatba egy igazi shinigamival, aki nem más volt mint a 9. osztag kapitánya Zaraki Kago. A kapitány elvitte az akadémiára, amit kisebb nagyobb teljesítményingadozással,de elvégzett. Ezek után kedvenc kapitánya magához vette az osztagba és azóta is nap mint nap idegesíti Zaraki kapitányt gyerekes viselkedésével.

Karakterlap

Abarai Renji

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 117

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 082 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Amaya Ureshii
« Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 04, 20:17:14 »
Idézetet írta: Kawazoe Hanae
^^ ELFOGADOM

Mindened marad a régi.