Szerző Téma: Hoshi Ryohei  (Megtekintve 838 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Hoshi Ryohei

Testnevelés tanár

Eltávozott karakterek

ügyeletes konzolzsoké

Szint: 8.

Lélekenergia:

60% Complete
40 500 / 45 000

Hozzászólások: 337

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 53 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Világos sárga (fekete csíkokkal xD)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Demothy Neyen

Post szín:
#FFFB00#F5F5DC


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Ryohei
« Dátum: 2014. Aug. 04, 21:20:17 »
Engedélyek: megvannak
Jelszó: Szőke
~ Adatlap

Név:Hoshi Ryohei
Nem: fiú
Kaszt: ember
Szül. ideje: 2880. november 06.
Kor: 63 -  (huszonévesnek néz ki)

Kinézet:
195 centi magas, szálkás vékony testalkatú.  Szőke hajú, és tengerkék szemű. Ruha... amit épp talál, minél kényelmesebben. 

Jellem:
A húgát féltő gonddal szereti és próbálja óvni, tanítgatni, épp ezért előtte mindig megválogatja a szavait.  Mindenki mással a kegyetlenül őszinte kategória kissé bunkó győzteseként van jelen. Mellesleg egy zseni, ha hackerkedésről van szó…


Idézet
A történet lényegi részét hasonlóképp a hugicához, én is inkább kijátszani szeretném. Itt inkább Ryohei jelleméből próbáltam egy kis ízelítőt adni.

Előtörténet:
Cseszett csendben nyitogattam a szemeim. Jó pár pillanatnak el kellett telnie, míg fel is fogtam, hogy mi is zajlik velem. Újabb pár másodperc, míg bevillantak a korábban történtek.
-Ryohei~san kérem a nevét!
Mi a fészkes fene? Már hogy a fényes frászkarikáért ne tudnám a nevem, holott negyvenöt éve folyamatosan viselem, ráadásképp most mondta el!
- Ryohei WF8995 - palástoltam kiválóan az agyzsibbadást, amit az íróasztal-zsoké okozott. Holott eddig ment minden pöpecül, mint a konzolra hugyozás.
Miután Momi~chant eltűntették a színről, aka visszaküldték a múltba, holmi szupertitkos küldetésre, finoman fogalmazva is ránk járt a rúd. Az acélgallérosok a bronzosokkal karöltve hajtóvadászatokat szerváltak csak a mi szórakoztatásunkra. Űber frankón mentek a dolgaik, és a legtöbbünket vagy elfogták, vagy volt olyan is, aki inkább a kóros lassulást választotta. Ideje volt valami új taktikát kitalálnunk. Azt tudtuk, hogy Momi után akartak küldeni valakit, és még nem volt meg az alany. Feltörtük a központi rendszernél a jeget, adathalászatra. Szóval meg volt a terv, időpontok, már csak azt kellett elérni, hogy az alany olyan legyen, aki nem ártana semmiképp Tomominak, ami természetesen az én redvás pofámat jelentette. Szóval, amíg a Rendszerfenntartók kenték a majmot az újabb küldözgetős játékukkal, mi megadtuk nekik a tuti tippet. Lutri volt, de csak ez az egy orbitális ötletünk volt. Elég volt meghackelni a hálót és pár chatszobában zsíroznom a görényt. Egyből rácuppantak a szitura. Eltűntettem ugyan a nyomaim, épp csak pár morzsát hagytam hátra. Nekik ennyi is elég volt, hogy megtaláljanak. Loholtak is a nyakamra, mint valami cyber- vadászpincsi, egy panaszom nem lehetett. Menekültem, ahogy azt ilyenkor illik, végül egy kíber acélmellény kapcsolt le, egy nem várt pillanatban. És most itt meresztgettem a seggem, totálisan felkészítve az útra Tomo~chan után. Teletömték a fejem infókkal, feladatokkal, hogy esne a lépfene a csontjaikba. Még azt is megadták, hogy Tomomival mit kell tennem, ha megérkezek. Persze minderre egy kiadós elektro-sokk kúra után került sor. Komolyan paráztam, nehogy bedobják a törölközőt a nanobotjaim. Naná, hogy vigyáztak rá a szarzsákok, hogy ne legyen komolyabb baj, épp csak a pofámnak adtak, amiért túl nagy volt. Egy kicseszett zombira zsibbasztottak, mire végre sikerült engedelmesen befognom a bagólesőm. Azt hitték néhány megrázó élmény után hűtőzselé állapotban fogom a talpuk nyalni. Hát ezt beszopták. Ezek a görények meg voltak győződve róla, hogy ők szarták a spanyolviaszt, holott az elmésségük egy százas szög intelligenciaszintjének az alsó határát súrolgatta, éppen hogy csak! Csak azért se álltam a szarjankóik gyülekezetébe! Elég volt, ha ők bevették a dolgot. Mindenesetre ideje volt indulni. Engedelmesen ültem be a székbe, hagytam, hogy minden tegye körülöttem a dolgát. Behunytam a szemeim, ellazítottam magam, és még mielőtt bármi történhetett volna, körbe ölelt a sötétség.

Arra ébredtem, hogy fázom. Magamra húztam a takarót... és ennek ellenére is aludtam volna tovább, ám ismeretlen hangok meg fények megakadályoztak ebben. Kómás fejjel ültem fel, hogy szétnézzek magam körül, mikor megéreztem, hogy fázik a seggem. Egyből haláli éberen lestem körbe. Vadidegen környezet fogadott. Időbe telt, míg újfent eljutott az agyamig, hogy hol is vagyok. Egyből be is kattant a következő teendő. Ruhát kellett szerválnom, elvégre mégse rohangálhatok pucér seggel! Mit ne mondjak, elég perverz kor, ha az emberek ilyen köpenyekben kapaszkodnak a lefolyóba. De szorított az idő, és nekem minél gyorsabban meg kellett Tomo~chant találnom.

Képesség: Anyagtalanság-Tekkai
Anyagtalanság:
Szilárd anyagok áthatolnak a testén, anélkül, hogy kárt tennének benne, illetőleg ő is képes a szilárd anyagokon áthaladni.
Hátránya, olyankor ő sem képes másokat megérinteni. Nem képes így támadni
A ruhája speciális, még "otthon" készített, így az rajta marad az anyagtalanság állapotában is.

Tekkai: lényegében az anyagtalanság ellentéte. Amíg az anyagtalanság azt teszi lehetővé, hogy a szilárd anyagok áthaladjanak, addig a tekkai lehetővé teszi, hogy ugyanő anyagok lepattanjanak.

0-6 pont:  A teljes anyagtalanság. A képesség az egész testre kiterjed.

7-12 pont:  A képességet képes különböző testrészeibe koncentrálni. Illetőleg képessé válik a tekkai alkalmazására, testrészein, azonban még nem az egész testén.

13-18 pont:  Az anyagtalanságot képes tárgyakra is alkalmazni, fizikai kontaktussal.  A tekkai képességet képes az egész testére kiterjedően alkalmazni.

19-24 pont:  Képes más személyeken is alkalmazni a saját képességét, amíg fizikai kontaktusban vannak.

Szeret-nem szeret:
Szeret:
-Tomomi
- minden intelligens elektromos ketyere
-parkour
- capoeira
-ööö… Tomomi?

Nem szeret:
-Ha valaki az ő megítélése szerint ferdén néz Tomomira
-Az emberi hülyeséget
-A hisztit
-Ha korlátozni akarják a személyes szabadságában
-Az idióta kérdéseket
« Utoljára szerkesztve: 2015. Jún. 09, 17:12:58 írta Hoshi Ryohei »

(click to show/hide)

Karakterlap

Abarai Renji

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 117

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 2 082 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hoshi Ryohei
« Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 04, 21:23:03 »
Nem állok a testvéri és rokoni ramazúri útjába, meg kedvem sincs kötekedni! Tetszenek a szleng szavak, minden cucc benne és az engedélyek is okésok! Az eltőridet ezek fényében, ELFOGADOM!

Szint: 1.
Lélekenergia: 3000
Tőke: 4000 ryou


Irány-surány innen adatlapot gyártani, utána pedig jöhet a pontozás, avatarozás, színfoglalás, meg a franc se tudja még micsoda!

Pontjaidat ide küld be! A leosztáshoz pedig itt találsz használati útmutatót!
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 04, 21:26:10 írta Ayasegawa Yumichika »