Szerző Téma: A kapitány irodája  (Megtekintve 2682 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Aikyou Kaiya

Leánykori neve: Fuchida Kaiya

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 750 / 15 000

Hozzászólások: 85

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 1 350 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
fehér (Villámalapú)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00BEEE #FFF8DD


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A kapitány irodája
« Válasz #30 Dátum: 2019. Márc. 15, 12:56:40 »
A Hadnagy előlép
Háború van készülőben?

Végre valahára Ninomiya kapitány felnőttként akarja elintézni. Nem is várnék mást egy Kapitánytól. Nem igazán illik hozzá a gyerekes viselkedés. A ranghoz illő magatartás formát kellene felvennie, különben az osztag tagjai nem igazán fogják komolyan venni. Magam részéről, ha ki kellet volna bírnom még jó pár percig a hisztijét, fakír módon tűrtem volna, hiszen már annyiféle shinigamival volt már dolgom, akiket rend szerint helyre kellet tennem, hogy nem igazán lepnek meg bizonyos dolgok. Ninomiya Kapitány esetében jogos a kiakadása. Nem kellemes és főképp nem könnyű, ha valakit annyi éven át ismerünk és tudjuk, hogy velünk dolgozik szinte megbízható barátként és családtagként üdvözöltük az osztagunkba, hirtelen az eltűnése napja után körülbelül egy vagy két hét múlva valaki leváltja és a semmiből egy Főkapitány általi megbízással a kezében bejelenti, hogy ő mostantól az adott osztag új hadnagya. Lehet kis adagokban kellet volna elmagyaráznom, de úgy érzem az őszinteség és az egyenesség sokkal kifizetődőbb minthogy felesleges köröket kelljen tennem ahhoz, hogy elmagyarázzam a jelenlegi helyzetet. Ahogyan Ninomiya kapitányt tudom ismételni, felnőtt emberek vagyunk. Megtudunk birkózni ezzel a feladattal. Örülök, hogy hatást tudtam gyakorolni. Első osztagos éveim nem mentek kárba ezek szerint.
- Ahogy óhajtja Ninomiya kapitány
A karszalagot vissza is helyezem a vállamhoz, ahonnan előzőleg levettem. Közben egyenes tartást felvéve és kellő fegyelemmel hallgatom a hozzám intéző szavakat. Nem szakítom félbe, hagyom, hogy végig mondja. Valahogy éreztem, hogy nem fog velem kesztyűs kézzel bánni. A feltételei igencsak magas árat követelnek. Azért remélem ténylegesen felnőtt módjára fogja kezelni és nem direkten hibákat akar majd rajtam keresni, hogy még a legkissebnél is azt mondhassa, hogy jó lenne elmennem. Nem feltételezném ezt Ninomiya kapitányról, de nem árt az óvatosság. A rutinom azt súgja, hogy nagyon ébernek kell lennem, ha nem szeretném, hogy a kapott rangomat ne veszítsem el. Tudtam jól, hogy mekkora felelősséget fogok vállalni és felkészültem erre az eshetőségre is, hogy magas árat fog követelni tőlem a Kapitány. Az első feltétel jogos. Nem lenne jó rossz színben feltüntetni a Kapitányt mert egy félreeső kidou, ami természetesen nem volt szándékos, eltalálta. Rossz fényt vetne rá. Én is valahol szégyellném. Viszont már megtanultam, hogy a hibákból tanulni lehet. A második feltételnek szerencsére tudom az okát. Már eljártam emiatt orvoshoz és meglepő eredményt kaptam. A gyakorlás lehet célra vezető lenne, de szerintem amíg ilyen állapotban vagyok nem hinném, hogy eredményesebb lehetne a kidou használatom. Egy megoldás jöhet szóba. A tizenkettedik osztag. Lehet meg kéne kérnem Kengo fiamat, hogy Mizushima-donotól kérhessek látogatási időpontot, beszámolni a bajomról.
- Nos, ami azt illeti Ninomiya kapitány, az okát már kiderítettem. Emlékszik még gondolom a közös küldetésünkre, mikor még Yumeval együtt végeztünk szolgálatot. Gondolom rémlik az is, hogy egy Adjuchas elkapott és sajnos elszívta minden erőmet. Az orvosok szerint gondom van a Reiatsum működésével. Emiatt vannak kisebb rohamaim is. Van mikor erőteljesen köhögőm és fájdalmaim is vannak. A kidouim is emiatt nem működnek rendesen. Viszont bátorkodnék a tizenkettedik osztaghoz menni, hogy esetleg megoldásra lelhessek. Úgy tudom Kengo fiamtól, hogy Mizushima Hyousuke-dono egy kiváló kutató, aki esetleg segíthetne rajtam. Esetleg kaphatnék engedélyt, hogy meglátogathassam olykor?
Ha ennyire ragaszkodik, hogy mihamarabb találhassak megoldást bajomra akkor mindenképpen kapnom kellene párszor engedélyt, hogy rendbe hozzam ezt az apró problémát. Ha nem orvosoljuk mihamarabb akkor a végén kellemetlen következmények sorozatával nézhetünk szemben. Kengo is csak mostanában említette számomra, hogy talán célszerűbb lenne Mizushima-donotól segítséget kérnem. Lehet, hogy csak rajongásból ajánlja, de az is lehet, hogy van alapja. Kengo fiam nagyon okos és ezt számításba kell vegyem. Főképp, hogy sokszor olyan kifejezésekkel tud élni gyermekem, hogy azért párszor rá kellene kérdezzem még is mit takar? Biztos vagyok benne, hogy tizenkettedik osztagosként fogja végezni, aminek én speciel nagyon is örülnék neki. Már most büszke vagyok rá!
- Annyi kérdésem lenne még Ninomiya kapitány, hogy pontosan hol fogom elvégezni a munkámat? Esetleg kell valamit tudnom az osztaggal kapcsolatban, amit érdemes lenne? Elméletileg úgy tudom, hogy a nyolcadik osztagnak nincs speciális feladat köre. A nyolcadik osztag címerének jelentése, ha nem csal az emlékezetem, a szerelmet, szabadelvűség, hűség, örömöt takar. Csupán azért kérdezném, hogy hasznosabban tudjam végezni a munkát és természetesen a Kapitánynak is könnyebb dolga legyen.
Fontos, hogy munkánk kifizetődő és az igényeknek megfelelően legyen elvégezve. Inkább rá kérdezek mik lennének azok a fontos szempontok az osztagon belül, amit érdemes lenne tudnom mielőtt még neki kezdenék. Elvégre minden Kapitánynak más elvárásai vannak és nem biztos, hogy kompatibilis az a fajta eszmerendszer amiben én belenőttem már kicsi korom óta.

Karakterlap

Ninomiya Mitsuko

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 10.

Lélekenergia:

60% Complete
51 000 / 65 000

Hozzászólások: 56

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 1 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet

Reiatsu szín:
arany

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Watanabe Yuusuke

Post szín:
orange


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A kapitány irodája
« Válasz #31 Dátum: 2019. Márc. 27, 23:13:46 »
🍕 Kapitánynak jelentem! 🍕

Kérdőn pillantok a látogatóra, aki azt feltételezi, hogy én rendeltem pizzát, és még kuncsorogni is akar belőle. Hát a mai shinigami ifjoncokat nem nevelik tiszteletre? Csak így, benyit a kapitány irodájába, aztán holmi pizzákat keres...
- Sajnálom, de nem szeretem, ha étellel viccelődnek. Nálam ez igen komoly dolog, ezért elvárom, hogy legközelebb pótold az említett pizzát. Lehetőleg négy sajtos legyen, extra ruccolával. Ráadásként hozhatsz egy kis epres sajttortát is. Talán úgy elnézem a gyenge kifogásod. - oktatom ki a shinigamit, aki látszólag valamiért igencsak álmosnak tűnik. Szó, mi szó, én is szívesen aludnék egyet, és - mivel az ásítás állítólag ragadós -, jómagam is elnyomok egyet. Az utóbbi időben igen keveset sikerült aludnom, talán emiatt lehetek mostanság fáradékonyabb, és talán olykor kicsit nyűgösebb. Talán a legjobb példa erre az a nap, amikor Kaiya megjelent, hogy mától ő a kapitányom. Jó, mondjuk az a nap bárkit kihozott volna a sodrából…
Miközben a papírok között kutakodom, szavait nem igazán hallom, saját motyogásom és halk szitkozódásommal vagyok inkább elfoglalva, de heuréka, megtaláltam az épp jelen lévő shinigami félre tett papírjait, melynek első lapján az alábbi név szerepelt: Hirase Keisei.
- Hát innen, ni! - fordítom felé vékonyka aktáját, mely az évek múlásával egyre vastagabbá és vastagabbá fog válni. Legalábbis ebben reménykedik minden shinigami.
- Pedig minden bizonnyal az értesítőben, melyben szerepelt, hogy felvettünk az osztagba, beleírtuk, hogy várlak szeretettel egy elbeszélgetésre. - okítom ki ismét, azonban valamiért olyan érzésem támad, hogy Hirase-kun valójában teljesen tisztában van azzal, hogy neki itt jelenése lett volna korábban, és csak hárítani próbál, azonban még nem adom fel a reményt, hogy az előttem álló tiszt egy kedves, becsületes tiszt, aki semmiféleképpen nem hazudna felettesének. Elég csúnya dolog lenne, na meg azért vonna maga után következményeket is, mint például büntető munka, esetleg pár nap fogda, vagy talán mindkettő. Attól függ, hogy mennyire nagy hazugságon fogom a kis csirkefogót. Rajtam nem fog ki!
- Értem… Tehát a főkapitány elküldött hangyákat számolni. Igazán izgalmas tevékenység lehetett… - válaszolom kétkedve. Mégis ki az a madár, aki beveszi ezt a hangyás mesét? :| Még hogy a Soutaichou hangyákat számoltat valakivel… Maximum, ha ideges, elejt egy ilyen szellemes megjegyzést, azonban ennek az egésznek túlságosan is kamu szagava. Épp ezért, azt hiszem, hogy kicsit meg is kell büntetnem Hirase-kunt, elvégre a hazugság csúnya dolog, főleg ha ennyire bénán és átlátszón teszi a shinigami.
- Nagyon sajnálom, Hirase-kun, hogy ennyi viszontagságon kellett keresztül menned a hangyákkal, sajnos azonban nem tudok szemet hunyni afelett, hogy távozásodról az Emberek világába nem adtál hírt a kapitányodnak. Nyilván a Soutaichou fontosnak érezte ezt a feladatot Rád ruházza, de ettől függetlenül nem kerülheted meg közvetlen feletteseidet. Remélem megérted... - megyek bele játékba, és úgy teszek, mint aki teljesen bevette a hangyás sztorit. Sajnos jómagam azonban cseppet sem vagyok hangyás, így nem lehet egyszerűen palira venni, Hirase-kun pedig egy életre megemlegeti, hogy hazudott és “megkerülte felettesét”. Bár azon még gondolkodnom kell egy keveset, hogy kitaláljam méltó büntetését, de úgy vélem, hogy Kaiya valószínűleg szívesen segít majd kitalálni. Sőt, talán Kaiya lesz maga a büntetés, elvégre eléggé szigorúan igyekszik minden szabályt betartatni mindenkivel. Talán a vicces kedvű shinigaminknak még nagyobb büntetés lehet egy karót nyelt hadnaggyal együtt dolgozni.
- Ha már az evést emlegettük… Nincs kedved csatlakozni hozzám? Kicsit megéheztem a pizza és a kitünteséi ceremódiádat emlegetve, és azt hiszem még akad pár finom falat a teakonyhában. - ajánlok fel egy nem mindennapi meghívást, elvégre nem mondhatja el magáról minden tiszt, hogy a kapitánnyal eszik az irodában. Suke, illetve Nayo-chan persze kivétel, meg még talán egy-két shinigami, akikkel tényleg szoros kapcsolatot ápolok, de újonnan érkezőkre ez annyira nem igaz. Bár Hirase-kun nem is igazán mondható már újoncnak, elvégre egy ideje már itt rontja a levegőt a 8. osztagban.
- Nos mit szólsz hozzá? - kérdezem átlépve a szomszédos, apró konyhába.
A hűtőt kinyitva valóban volt benne néhány sütemény, és egy kevés sülttészta is, némi husival és garnélával szépen, gondosan, külön dobozokba helyezve. Kobaa-chan mindig le tud nyűgözni, ha a kaja gondos elcsomagolásáról van szó, de persze nem csak ezzel tud, hiszen még mindig csodásan főz. Talán ezért is lehet, hogy hosszú évek óta tőle rendelek minden ételt és süteményt. Persze be kell valljam, néha bűnbe esek, és az Emberek világából is hozatok párszor.

Karakterlap

Ninomiya Mitsuko

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 10.

Lélekenergia:

60% Complete
51 000 / 65 000

Hozzászólások: 56

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 1 400 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet

Reiatsu szín:
arany

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Watanabe Yuusuke

Post szín:
orange


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A kapitány irodája
« Válasz #32 Dátum: 2019. Márc. 31, 22:54:19 »
A Hadnagy előlép
Háború van készülőben?
--------------------------------


Van egy olyan érzésem, hogy talán még meg fogom bánni, hogy nem vettem vissza Kaiya hadnagyi karszalagját, és trappoltam be a főkapitány irodájába, hogy ezt mégis hogy képzeli. Nyilván tényleg akadhatott rá nyomós indoka, azonban mégis úgy érzem, hogy legalább szólhatott volna döntéséről, így nem ért volna sokként az említett shinigami bejelentése. Úgy gondolom, hogy ennyit talán megérdemeltem volna, azonban már megtanulhattam volna, hogy a főkapitány olykor igen gyerekes tud lenni. Persze… én beszélek… Lehet, ha a helyében lettem volna, én is ugyan ezt teszem.
Figyelmesen hallgatom a magyarázatot, a mesét, amit előad, hogy miért is ennyire ügyetlen a kidouk terén. Úgy vélem nincs szükség arra, hogy ismét felelevenítsük a Yumevel közös küldetést, de nem szakítom meg, várom, hogy a lényegretérjen. Bevallom, lehet az én agyműködésemmel van némi probléma, de ha tisztában vagyok azzal, hogy valamilyen képességemmel gond van, azt még az előtt helyrehozatom, mielőtt még arra kerülne a sor, hogy okom lenne a használatra. Teszem azt, ha eltörik a zanpakutom valamilyen csoda folytán, nem fogok hadonászni egy törött zanpakutommal, csak mert van, és egykor tudtam használni. Előtte megjavíttatom a 12. osztagban. Számomra ez annyira egyértelmű, mint hogy reggel felkel a nap, de persze ez lehet csak én vagyok.
- Persze, természetesen engedélyezem a 12. osztagos látogatást, amennyiben erre szükség van. Szívesen beszélek a kapitánnyal, vagy akár a hadnaggyal is a problémáról, hogy minél hamarabb megoldást találhassunk, elvégre egy hadnagyról van szó. Minden bizonnyal szívesen fog segíteni. Legalábbis nagyon remélem.[/b] - válaszolom.
Ha heti egy-két napot emiatt kihagy, igazából az se fog különösebben zavarni, hiszen legalább addig is arra törekszik, hogy ismét formában legyen, és ne lövöldözzön kidoukat vaktában. Remélem mondjuk a 12. osztagban akad olyan eszköz is, amivel megtanítják célozni. Ha nem, akkor indítványozom, hogy csináljanak egy ilyen ketyerét, vagy nekem akár olyan is jó lenne, ami letiltja Kaiyánál a kidou használatot, amikor épp a közelben vagyok… :S
Na igen, a munkaállomása nem egy egyszerű téma. Az asztalt még mindig Mina dolgai lepik el, azonban mivel már nem hadnagy, így azt hiszem, nyugodtan el lehet dobozolni őket, így ha esetleg visszatérne, visszakaphatná őket. Azért kicsit hiányzik annak ellenére is, hogy részben azért tettem hadnagyommá, hogy Yuukennel kiszúrjak. Persze mint utólag kiderült, fogalma sem volt arról, hogy ki is az a Raimaru Minashaku… Jellemző… Egy felfújt hólyag, aki nem képes az orra hegyétől messzebb látni, ha más emberekről is szó van rajta kívül.
- Ott lesz az asztala, Aikyou-san. Kérném, ha lehet, semmit se dobjon ki róla azok közül, amire nem lesz szüksége, csupán dobozolja el őket. A dobozok elhelyezéséről majd én gondoskodom. - válaszolom, azonban az osztag jelentése kapcsán már nem biztos, hogy tudnék kedves megjegyzést intézni hozzá, így azt hiszem, nem is igazán erőlködöm: - Ami pedig az osztag jelképét jelenti… Igen, valóban a szabadelvűséget, örömöt szimbolizálja, így lenne még egy kérésem. Tisztában vagyok vele, hogy korábban az 1. osztagnál szolgált, itt azonban nincs szükség arra, hogy bárki is úgy viselkedjen, mintha folyamatosan citromot szopogatna. Szóval igazán hálás lennék, ha kicsit felszabadultabban érezné magát.
Senkinek nincs szüksége az osztagunkban egy fegyőrre, vagy egy szigorú tanárnénire, aki a rossz gyerekek körmére koppint egy vonalzóval. A 8. osztag mentalitása pont ebben tér a többiekétől. Szeretünk viccelődni, élvezni az életet, és annyit szórakozni, amennyit csak lehet. Ebbe valahogy Kaiya nem igazán passzol bele. Kicsit olyan érzésem van, mint amikor anno Kyouraku taichou mellett Nanao szolgált. Bár ami azt illeti, Kyouraku taichou mellé tényleg kellett valaki, aki olykor megnevelte, hiszen eléggé nagy szoknyapecér és naplopó hírében állt, de tény, hogy ha szükség volt rá, oda tette magát.
- Illetve lenne még egy javaslatom.... Mivel úgy tűnik, hogy sokat fogunk együtt dolgozni, ezért szeretném, ha elhagynánk ezt a magázódós és túl udvariaskodós formát, és átváltanánk valami közvetlenebbre. Valószínűleg könnyebb is lesz így kommunikálni. De csak ha nem probléma, mert engem, hogy őszinte legyek, általában frusztrál ez túlzott udvariaskodás… - vakarom meg kelletlenül a tarkóm.
És ami azt illeti, ez tényleg így van. Ha tehetem, és nem valamiféle hivatalos ügyben járok el, mindenkivel szeretek kedves, közvetlen és baráti hangot megütni, és ha már ennyire muszáj együtt dolgoznunk, valószínűleg Kaiyával is kénytelen leszek ezt megtenni. Bár hogy őszinte legyek, nem nagyon füllik hozzá a fogam...

Karakterlap

Aikyou Kaiya

Leánykori neve: Fuchida Kaiya

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 750 / 15 000

Hozzászólások: 85

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 1 350 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
fehér (Villámalapú)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00BEEE #FFF8DD


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A kapitány irodája
« Válasz #33 Dátum: 2019. Ápr. 02, 14:32:55 »
A Hadnagy előlép
Háború van készülőben?

Végre valahára eljutottunk idáig. Felnőtt módjára beszéljük meg a feltételeket. Szerintem már rögtön ezzel kellet volna kezdeni és akkor nem vesztegetnénk el felesleges perceket. Sajnos viszont ahogyan azt már tapasztaltam sokszor az élet sosem egyszerű és tele van kihívásokkal és vizsgákkal, amiket mindenképpen teljesítenünk kell. Magam részéről eme vizsga a türelemről szól és némi empátiával párosulva, hogy megértsem min megy keresztül jelenleg leendő Kapitányom. Meg kell értenem, hogy helyzete nem éppen rózsás. Elvesztette a Hadnagyát, a kiakadásából ítélve közel is állhatott a kollégájához valamilyen szinten és nem mellesleg a csata, amin részt is kellet vennünk nem olyan rég, mély sebet hagyhatott egyes kollégáim szívében. Mások lehet engem elítélnének külsőnek hidegvérű boszorkának amiért tovább is tartom magamat és egyáltalán nem foglalkozom ama veszteségekkel, amik sújtanak minket. Tudomásul veszem, hogy eme munka ezzel jár. Áldozatokkal. Fel kell fogni, hogy katonák vagyunk. Egyszer biztos megfogunk halni egy csatában vagy egy küzdelemben. Aki emezt az életmódot nem képes feldolgozni, javasolnám, hogy azonnali hatállyal vonuljon el tisztségétől. Viszont nem én vagyok az a személy, aki eldönti és ezt meg kell értenem. Nem mindenki gondolkodik úgy ahogyan én. Ahány shinigami annyiféle jellem, gondolkodásmód és felfogás. Addig nincs ezzel probléma amíg a munkát nem akadályozzák vagy rosszabb esetben csak hátráltatnák a Gotei működését.
- Örömmel venném minden segítségét Ninomiya Kapitány.
Arcomon nem jelenik meg mosoly. Nem lazítok, megadom a kellő tiszteletet, amit megillet egy Kapitányt. Vigyázzba állva, hátra tett kezekkel állok elé, ahogyan katonához illik. Shinigamiként muszáj gondolnom a megfelelő etikettre. Hadnagyi tisztségem még rá tesz egy lapáttal, hogy mindenképpen meg kell adnom a módját annak, amit éppen hordok a vállamnál, jelezve fontos szerepemet az osztagban. Ninomiya kapitány már is elkalauzol engem, hogy hol is fogok dolgozni. Pontosan ebben a szobában, nem messze a Kapitánytól. Szemeimet az asztalhoz fókuszálom, ahol temérdek papír áll gazdátlanul. Gondoltam, hogy mindenképpen pakolással kell majd kezdenem feladatomat és ahogyan azt illik, méltóan és vigyázva elődöm dolgait elhelyezem egy nyughelyre, amit a doboz fog majd szimbolizálni. Az osztag jelképéhez érve, tekintetem megint Ninomiya kapitányhoz terelődik és végig hallgatom, amit az osztaggal kapcsolatosan tudnom kell. Éreztem, hogy eme közeg közel sem olyan, mint amit én megszoktam. Tudomásomra jutott már, hogy az osztagok között nagy eltérés van. Mondhatni, akik eddig a legszigorúbbak és karotnyeltebb közösséget alkotják az-az első osztag, ahonnan én is jöttem. Amit most elvár tőlem leendő kapitányom mondhatni sok mindenben nem igazán passzol jelenlegi személyiségemhez ami megnehezíti feladatomat, de kutya kötelességem teljesíteni és beleadni mindent.
- Igyekszem majd orvosolni eme problémát Ninomiya Kapitány.
Legalább is igyekezni fogok, hogy valamelyest visszavegyek abból a szigorból, ami engem jellemez. Viszont, ha meglátom, hogy valamelyik osztagtársam olyasmit tesz, ami teljes mértékben ellentmond a szabályzat valamelyik paragrafusával és még veszélyezteti mások életét, gondolkodás nélkül fogom olyan méltó nevelésben részesíteni, hogy még az édesanyját is visszafogja sírni, ha még életben van. Természetesen, ha gyerekes csínyeket tapasztalok, amik nem igazán ártanának a munka során és még hangulatot teremt, azokra nem fogok nagy hangsúlyt fektetni, hogy az öröm megmaradjon az osztagban. Megpróbálok igyekezni és a problémásabb kollégákra fókuszálni, akik esetleg imádnak lustálkodni. A következő feltétel mondhatni jogos. Kérdés, hogy hozzá fogok-e majd szokni. Direkt magázódni szoktam a kollégáimat, hogy valamilyen szinten távolságot tartsak, de Ninomiya Mitsuko kapitány esetében talán tehetek kivételt hiszen régóta ismerem.
- Ahogy óhajtja… akarom mondani rendben…. akkor… hm…. Mi…Mitsuko Kapitány.
Hát ez nem valami egyszerű annyi szent. Kicsit bele is zavarodtam. Éreztem nem lesz könnyű, de ha eme feltételeknek meg kell feleljek akkor nincs mese megerőltetem magamat és fakír nőként tűrni fogom. Azért remélem nem fogunk túlzásokba esni.
- Ez esetben nyugodtan hívhat a keresztnevemen, ha Ön… pardon mármint neked az könnyebb lenne.
Természetesen nem fogok ellenkezni, elvégre kollégák vagyunk és hát a megfelelő munka környezetet meg kell, hogy teremtsük elvégre a Goteit kell szemelőt tartanunk nem pedig személyes egónkat. Ezeket jobb lesz elraktározni. Mindent meg kell majd tegyek, hogy hozzá szoktassam magamat a nyolcadik osztag életviteléhez lehető leghamarabb. Gondolom, hogy egyes stigmákat nem leszek képes majd kiiktatni, mint a hűvös jelenlétemet, de szerintem ezzel lesz majd a legkevesebb problémám. Hozzá kell szoknom, hogy sokkal közvetlenebb osztagtársakkal kell majd együtt dolgoznom.
- Akkor bátorkodnék elpakolni és rendbe rakni az asztalt, hogy munkába is tudjak állni, ha mindent elrendeztünk.
Ha esetleg lenne még kérdése, kérése a kapitányomnak felém, megfogom várni természetesen, de ha engedélyt kapok arra, hogy elkezdhetek elpakolni akkor hozzá is látok.

Karakterlap

Hirase Keisei

Ügyeletes naplopó

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 750 / 15 000

Hozzászólások: 60

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 4 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
világoskék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Forever alone

Mottó:
"Amit ma megtehetsz azt halaszd holnapra!"

Post szín:
#42668f


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:A kapitány irodája
« Válasz #34 Dátum: 2019. Ápr. 09, 19:58:08 »
Kapitánynak jelentem!
Akkorát kamuzott és olyan előadást kerített mellé, hogy már-már kezdte saját maga is elhinni az egészet annak ellenére, hogy szinte egy szava sem volt igaz annak ellenére, hogy a komoly hazugságokat saját maga sem szereti. A kajával való úgymond viccelődést átgondolva pedig kezdett együtt érezni kapitányával hiszen Ő sem örülne neki ha fordított helyzetben játszódik le a pizzás szituáció.
- De én nem szeretem a négysajtos pizzát a ruccolát pedig főleg viszont az epres sajttorta elég jól hangzik. - mondta a kapitánynak bele se gondolva, hogy valószínűleg Ő nem is kapna az említett ételekből hiszen kárpótlásként kéne hoznia azért amiért úgy nyitott be ahogyan.
Bambán figyeli ahogy a nő túrja a papír halmazokat. Nem igazán értette, hogy mégis mit kereshet ennyire amikor egyszer csak teljesen boldogan felmutat egy elég vékonyka kis mappát amint tulajdon neve szerepel.
- S ez pontosan mire is szolgál? ??? - lépett közelebb, hogy jobban szemügyre vehesse a vékonyka aktát amiről nem is tudott, hiszen ki gondolna arra, hogy aktát készítenek róla. - S van már benne valami? :S - kérdezte érdeklődve hiszen elképzelni sem tudta, hogy miket írhatnak egy ilyen aktába.
- Itt lesz akkor a bökkenő. Csak addig olvastam az értesítőt, hogy a 8. osztagba vettek fel. Utána kidobtam. Nem gondoltam volna, hogy annál lényegesebb információt is tartalmazhat. - vakarta meg egy zavart mosolygás közepette a tarkóját. Zavarba jött hiszen tényleg ennyi történt aztán elfoglalta lakosztályát és igazából sok felé nem is ment mióta kinevezték halálistennek.
- Viszont lenne egy kérdésem… ki az a Szeretettel? Mert nem ismerem és nem is látom sehol pedig azt mondta vele vár elbeszélgetésre… :roll: - engedett el egy kisebb viccet annak reményében, hogy enyhíteni tud a körülményeken bár mélyen legbelül tudta, hogy ez az egész már menthetetlen.
- Igen, így történt viszont mindennek mondanám csak izgalmasnak nem. :S - színészkedett felháborodást hiszen valahogyan tartania kellett magát az előadott sztorihoz még akkor is ha nagyon átlátható és hihetetlen volt az egész.
- Értem én, de azt hittem, hogy ha már ilyen váratlanul elküld akkor legalább jelzi is majd hiszen a családom se tudott rólam semmit. Hazajöttem és kiderült, hogy azt hitték meghaltam. :sad: - kamuzott megint hiszen egyáltalán nincs családja és nem is tervezett azt alapítani egyhamar. Élvezi az egyedüllétet és mindent, ami azzal jár.
Sóhajtott egy nagyot mert úgy tűnt, hogy a kapitány valamennyire elhitte a történetet a hangyákkal, de teljesen nem vette biztosra. Lehet csak valamennyire díjazza, hogy ha már lógott akkor ki is talált hozzá valami körítést.
- Ha ez egy randi akkor sajnálom, de nem az esetem Kapitány, de azért a kaját azt elfogadom. :roll: - mondta kuncogva. Próbált továbbra is viccelődni hiszen sokkal könnyebb így beszélgetést kezdeményezni vagy csak szimplán életben maradni ha már hónapok óta elkerülte ezt a helyet és a benne tartózkodó személyt.
- S mondja lemaradtam valami fontos eseményről vagy bármiről míg nem tartózkodtam a közelben? :S - érdeklődött hátha történt valami amíg összevissza kóborolt és élvezte a szabad életet.