Nyilvántartás > Pályázatok

Mi kell a jó pályázathoz?

(1/1)

Ayasegawa Yumichika:
Először is, a pályázat témáját kell feltüntetni.

A következőkre lehet:
[*]Bankai
[*]Új képességek
[*]Meglévő képességek módosítása
[*]Shunko, esetleg egyéb technikák
[*]Kapitányi rang
[*]Hadnagyi rang
[*]NJK
[*]Espada rang
[*]Szervezetek (csatlakozás, alapítás)
[*]Egyéb (Gotei elhagyás, satöbbi)[/list]
Bankai, senbankai, resurrección II vagy bármilyen egyéb, új képesség esetén le kell írni részletesen, lehetőség szerint a pontrendszerhez igazítva a képességeket. Igyekezzünk ne VP technikákat kitalálni, és igazodjanak a tiltólistához.

Rangok megpályázása esetén legyen meg az admini engedélyed, mielőtt megpályáznád azt!
Bankai, senbankai, új resu képességek, resu II és shunko esetén a megfelelő LP és pont szintedre és engedélyre van szükség!

Bankai használó karaktere egy júzernek csak egy lehet! Kivételt képeznek ez alól a kapitányi ranggal rendelkező, valamint a vaizard karakterek. Tehát egy júzernek csak egy olyan bankai használó karaktere lehet, aki nem kapitány és nem vaizard. Emellett a bankai engedélyköteles, engedély nélkül nem lehet rá pályázatot írni.
Ugyanez vonatkozik az új resurrección képességekre (15.000 LP után), valamint a resurrección II és a senbankai pályázatokra is!

Végül szükség van egy sztorira, amiben leírod, a karakter hogyan érte el azt, amiről szól a pályázat. Például hogyan lett hadnagy, vagy hogyan találkozott az NJK-val, akit meg szeretnél alkotni. Minél részletesebb és igényesebb, annál jobb. Ügyeljünk a helyesírásra, a jó tagolásra és a realitásra.
Hossza igazodjon a pályázat témájához; egy kapitányi rang megpályázása esetén indokolt, hogy több oldalas legyen, míg egy NJK-nál lehet, hogy egy oldal is elég. Érdemes elolvasni pár elfogadott pályázatot, hogy képet kapj a követelményekről.
Képességmódosítás (valamint néhány másik kivétel esetén) nem kötelező sztorit is írnod hozzá, de ha lehet, ilyenkor egyeztess a staff valamelyik tagjával. Körítő történet írása kötelező: megpályázandó rangok, bankai, senbankai, új resurrección képességek, resurrección II, kasztváltás, NJK szerzés, valamint Gotei-elhagyás/csatlakozás és hasonlók esetén.
Lehetőség van arra is, hogy a megpályázandó dolgot a fórumon játszod ki valakivel; ilyenkor szintén egyeztess valakivel a staff tagok közül.

A pályázatodnak nyiss egy topicot, a topic nevében pedig szerepeljen a karaktered neve. A későbbiekben ha új pályázatokat írsz, ugyanebbe a topicba rakd őket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése