Szerző Téma: Karakura Teaház  (Megtekintve 4433 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Rosui Motochika

Eltávozott karakterek

11. Osztag

*

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
7 000 / 15 000

Hozzászólások: 94

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 8 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re: Karakura Teaház
« Válasz #30 Dátum: 2015. Aug. 26, 15:18:06 »
Elég nehéz elképzelnie ezt az egészet, gésák meg a másik társaság. Szerinte azért csak akadt olyan gésa is, akinek bizony nem csak a lelküket öntötték ki a férfiak, hanem valami egészen más is történt ott. De inkább ezt már nem említi meg Vörikének, nincs nagy kedve szítani a veszekedés parazsát. Már csak azért se, mert egy; szereti Vörikét és nem akarja megbántani, kettő; a vörös nők elég hevesek tudnak lenni.
- Manapság is van ilyen, de ők… valami escortnőknek hívják magukat, de ott már ez a két szakma össze is van mosódva. Sajnos az én kenyérkeresetembe már rondítanak, vannak rivális 11-esek, de ez van, ezt kell szeretni. Ami pedig azt illeti, nem lennél sikeres orian, mert minden egyes férfit, aki hozzád úgy akarna közeledni, elsőnek levágnám a faszukat, és a szájukba tömném, utána pedig feldarabolnám őket. Ahogy egyszer mondtad, én a tied, te az enyém, ehhez tartom is magamat. Az ajkam csak a tiedre szomjazik, máséra nem is tapad, habár… oké, Baa~chan néha oda is lök egy puszit, de azt hiszem ez még belefér.- vakargatta a tarkóját, miközben beszélt. De bizony szereti Vörikét, és már a gondolattól is elfogja a düh, hogy valaki mással legyen Vörike, még ha csak flörtölnek, akkor is. Pedig sose gondolta volna, hogy valaha is féltékenységek miatt kell aggódnia.
Kicsit szokatlan volt, hogy nők öltöztették, pedig régen éppen hogy vetkőztették, de mindegy, ez most nem az a helyzet, itt valami egészen másról van szó. Szépen letette a seggét, és elkezdi hallgatni a zenét, és nézni a táncost. Bár fogalma sincs, hogy mit is kéne gondolnia, elvégre ez az első alkalom, de a zenére nincs panasz.
~ Na milyen, Cabron? Le akarod már tépni a füleidet, és kivágni a szemeidet?- ismét csak hasznosan szólt hozzá Bagabondo az egész helyzethez.
~ Nem, nem tervezem, végigülöm, mert…- nem tudta befejezni mert Bagabondo naná, hogy közbevágott.
~ Tudom-tudom, nem kell mondanod. Szereted, megnyitottad előtte a szíved, és ami neki fontos, az neked is fontos. De baszki, Cabron, régen elég volt neked az is, hogy ha egy csaj a lábait nyitotta szét, most meg ez? Tényleg kezdek aggódni érted. Főleg, hogy szerintem ez a megnyitott szív baromság csak egyoldalú. És nem, most nem a pasinak vannak titkai.
~ Nyugika van csigabiga. Ez van, ha egyszer szerelmes lesz valaki, elviseli azt, amit a csaja elé rak, mindegy mi is az.- rezzenéstelen arccal nézi a táncost, a szemében érdeklődéssel, bár ez inkább akkor észrevehető, ha Vörikére pillant.
~ Én nyugodta vagyok, Cabron, csak nem tetszik ez az egész nekem.
~ Nem is neked kell tetszeni, hanem nekem, meg kedvelni is nekem kell, nem neked.- nem is volt olyan rossz ez a tánc, meg az egész, de ha választani kell, akkor inkább inget visel majd többet, és nem ilyenekre jár.
~ Nem arról van szó, hogy nem kedvelem, hanem arról, hogy nem bízok benne, Cabron. Ha lenne egy kis eszed, te is gyanakodnál, nem hagynád, hogy minden vér a faszodba zúgjon, amikor vele vagy… faszodba, öregem, bár az lenne, inkább a szíved indul be, amikor vele vagy. Cabron, ezt is megértük, kezd szívás lenni, hogy te használsz.- köpött egy sárgásat Bagabondo, majd elhallgatott, és unott arccal nézte a műsort. Motochika pedig már némileg több érdeklődéssel az arcán figyelte az egészet.