Hol egyikükre, hol másikukra néztem, úgy tűnt, hogy ők tisztában vannak vele, hogy valamit tettem, és csak nekem nincs róla fogalmam sem. Ez olyan rossz érzés, mintha kihagynának valamiből. ToT Momo~san mindig szokott szólni, ha gond van, ezért is zavar, hogy nem válaszol semmit arra, hogy haragszik-e rám. Szóval igen? TwT
-
Pedig zárnod kellene, ez nem biztonságos! 
– Mondtam magamról megfeledkezve egészen hangosan. –
Mármint… bárki kiengedhetné Cukit, vagy elbújhat, hogy meglepjen téged. >////> – Teszem hozzá, hogy értse mire is gondolok.
Értetlen arccal pislogtam rá megjegyzésére, mért kell kidobni? Otthon már majdhogynem teljes egészében az én futonomon szokott aludni, néha a takarómat is megszerzi, mert az övét befoglalja Cuki. >///< Pedig mondtam, hogy nem szabadna az ágyban altatnunk, mert túlságosan megszokja. Szóval otthon is aludt már olyan ágyneműben, amiben én, és sose volt kifogása ellene, és nem gondolta, hogy piszkos, vagy ki kellene dobni. T-T
-
Az otthoniakat sem szoktuk, elég kimosni. – Válaszoltam szintén halkan, bár szerintem Narazaki~sant nem érdekelték az ágyneműink. -
Vagy miattam ki kell? ToT Az újonc, és Momo~san szavaira is csak bólogattam, valóban csak őt kereste, én csak elszundítottam. Vagyis igazából én segíteni jöttem, csupán ő nem volt jelen, hogy ezt tényleg megtehessem… a tárolókból ítélve ebédért ment, pedig otthonról is hozhatott volna. :/ Mindig elmondtam neki, hogy szívesen készítek számára is bentot, de az epren kívül nem sok dologhoz volt kedve, így nem kísérleteztem.
-
Elhoztam neked otthonról az iratokat, mert jó néhányat ott hagytál. – Mutattam az asztalon a kisebbik kupacra. Ha ez nem enyhíti meg, akkor semmi.

-
Csak meg szerettelek volna várni. TwTSzámomra merő rejtély volt, mi miatt lehet mérges, hiába töprengtem hosszú percek óta rajta, semmi ötletem nem maradt. Narazaki~sant nem ismerte, szóval nem lehet, hogy rosszban vannak, és ezért nekem sem szabadna beszélnem vele. Cuki is megvolt, nem kellett semmi különlegeset sem csinálnom, amit elfelejthettem volna. Talán az öltözéssel is azért voltak gondjaim, mert annyira másfelé jártak a gondolataim. Mélyet sóhajtottam, kezdett olyan érzésem támadni, hogy úgy sem fogok rájönni, igazából mi játszódhat le a fejében. :/
-
Nekem el kellene mennem? – Kérdeztem szomorúan, mert nem ehhez az osztaghoz tartoztam, és talán így is túl sokat rontottam ezen a beszélgetésen. Narazaki~san jó shinigaminak látszik, rossz lenne, ha miattam Momo~san rossz hangulatban lenne.
A felszólításra körbenéztem, de a fotelok nagyon messze voltak, nekem pedig közel kellett maradnom, hiszen a kezében volt a levél. O////O Az, amit csak Meiou~fukutaichou miatt írtam meg, és nem is lett volna szabad elhoznom, sejthettem volna, hogy amilyen szerencsés vagyok, ez lesz a vége. ToT Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy az asztal mellett leülök a földre, így Narazaki~sant sem zavarom, és a levél mellett is lehetek. Momo~san esetleges furcsa tekintetére csak mosolyogva válaszolok.
-
Innen nem zavarok, és Cukival elleszünk! *>*”” – Simogattam meg a macska fejét.
Tisztában voltam vele, hogy Momo~san igazán makacs természetű, de hogy így nem adná vissza a levelet, az meglepett. Csak nagy szemekkel pislogtam, mert tanácstalan voltam, hogy akkor most mit kellene tennem? Lógjak meg vele, amíg nem figyel? Úgyis utolérne.

De nincs más lehetőségem, ha egyszer nem adja oda, mikor szépen kérem. >///>
-
Ez azért nem egészen így van, elvégre én is voltam az asztalodban, akkor én is a tied vagyok? – Kérdeztem fennhangon, mielőtt végig gondoltam volna, mi is hagyja el a számat. O/////O –
Mármint… nem úgy értettem, hogy… – Csuklott el hangom, és inkább az ágynak szenteltem a figyelmem, ha már ott vagyok, akár meg is igazgathattam, hiszen én túrtam össze.
Amíg Narazaki~san válaszolt, úgy éreztem, hogy esélyem nyílna ismét megpróbálni megszerezni a levelet. Felnyúltam, de tekintetem találkozott Momo~sanéval, így kivörösödve csak Cuki füle tövét vakargattam meg. Ez nem az én napom, azt hiszem. T////T Pedig olyan zavarba ejtő szövege volt a levélnek:
„Kedves Momo~san Momo~chan! (Ugye szólíthatlak így? Ha tiszteletlen, akkor nem, akkor maradok a réginél, nekem nem számít, csak Meiou~fuku szerint így közvetlenebb.)
A hadnagy azt mondta, hogy tisztáznom kell, hogyan is érzek. (A mangákban sosem szerepel, mit írnak egy ilyen levélbe, úgyhogy ha nem jó, szólj, és újra írom, hogy biztosan megfelelő legyen!) Számomra nagyon sokat jelentesz, és szomorú lennék, ha valaki más felesége lennél. (De ha te boldog leszel, akkor ez nem számít, az fontosabb.)
Kedvellek! (Mármint úgy, mint a mangákban, és nem csak barátságból.)
Ui.: Nem tudtam, hogy mit kell a végére írni, szóval csak rajzoltam néhány epret, mert azokat szereted.” Biztos elsüllyedek, ha ezt elolvassa, ráadásul Narazaki~san előtt. O////O