Szerző Téma: Shiroichi Anao NJK-i  (Megtekintve 765 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shiroichi Anao

Kavicskapitány

Eltávozott karakterek

Shinigami

10. Osztag

*

Szint: 11.

Lélekenergia:

60% Complete
58 500 / 65 000

Hozzászólások: 115

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 23 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet

Reiatsu szín:
ametisztlila fekete csíkozással

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Gyerekegylet

Kapcsolat cimke:
Eljegyezve

Kivel áll kapcsolatban?:
PonPon *O*

Post szín:
#8A5FB1 // #BC55C8


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Shiroichi Anao NJK-i
« Dátum: 2014. Aug. 08, 16:18:24 »
- SHIMIZU MIYU -


Neve: Shimizu (Shiroichi) Miyu (代市 実夕)
Kor: 150 (emberként: 25 |1861 – 1886| lélekként: 126)
Nem:
Faj: Shinigami/Lélek (?)

Külső:
Gyönyörű, hosszú egyenes fekete haj, ibolya lila íriszek. Bőre fehér. Ruhája általában elegáns kimonokból, yukatákból áll. Shimizu nemesi házhoz való tartozását jelző ruha egy fekete kimono, vörös holddal díszítve.
Jellem:
Mondhatni kétféle jelleme van egy, amit a külvilág felé mutat és egy, amit csak a családja, avagy a hozzá közelálló személyek ismernek csupán. Bölcs, s nyugodt, nehezen kapja fel a vizet, ennek ellenére mindig jó kedélyű, és csak ha szükséges, akkor veszi fel a komoly pókerarcot. Mindig tudja hol a határ, viszont ha üzletről van szó, akkor a számára, avagy a háznak legfontosabb értékkel kapcsolatos kérdéssel hozakodik elő: a fizetség mennyiségével. Haragját eddig kevesen tapasztalták meg, viszont tekintetével már olyannyira tiszteletet parancsoló, hogy nincs, ki komolyabban ellene szegüljön. Szeret szórakozni mások reakcióján, és ha netalántán megtetszik neki valamiféle hozzáállása egy bizonyos személynek – mint például az, hogy tekintetében viccesen túlreagál valamit -, akkor azt tovább hergeli, hogy minél többet kacarászhasson. Igencsak titokzatos, gyakran hallgat el fontos dolgokat, avagy hozakodik elő érdekes ötletekkel. Nehéz eldönteni, hogy épp mire gondol. Talán Ren az egyetlen életében ki teljes egészében kiismeri.

Képesség:
"Zanpakutoja ismeretlen, viszont ismeretek szerint a démonmágiában jelentős eredményeket ért el. Ha lehetséges, kerüli a konfliktusokat, ennek fényében shinigami erejét csak végszükség esetén alkalmazza."

Története:

1886. –
- Emberi élete ezen év tavaszán fejeződött be. Egy Hollowtól igyekezte megvédeni családját, bár ugyan férje, és lánya nem látta már, de egy halálistennek hála megmenekült. Ezáltal „túlélte” a félelmetes szörnyeteggel való találkozást, s egy új világot ismerhetett meg a shinigaminak köszönhetően, ahogy továbbküldte Őt Soul Societybe.
- Egyazon évben Soul Societybe keveredése után, egy egész teljes napot lézengett a kietlen, poros utakon éhsége miatt, mely ébredése óta üldözte, kezdett rosszul lenni. S bárkit kívánt volna megkérdezni e furcsaságról az idegen helyen, nem jött egy árva lélek sem vele szembe. Talán a szerencséjén múllott, hogy elért Rukongai egyik kiemelkedőbb negyedébe került, ahol egy gyönyörű kimonoba öltözött hölgy felkarolta és szállást, illetve ételt adott neki. E nap derült ki, hogy a hölgy nem más, mint egy független nemesi család vezetőjének felesége, s tanítani kívánta Miyut, amiért felkeltette érdeklődését kiemelkedő lélekenergiája miatt. Persze a neveltetés bonyolultabb volt, hiszen igencsak nagyszájú és hiperaktív jellemmel rendelkezett ekkor még, de a hölgynek semmi nem volt lehetetlen.

1906. –
- Húsz év intenzív illemtanulás után végül a család vezetősége utód hiányában gyermeküké kívánták fogadni, mivel az eltelt évek során eléggé szoros kapcsolat alakult ki közöttük. Egy belső, zártkörű, afféle konferencia után végül egy névváltoztatás keretében hivatalosan is családtag lett a Shimizu nemesi háznál, emellett az örökösödést is neki kellett felvállalnia.
-Eme évben kötelességéhez hűen, mint következő vezető a Shimizu nemesi háznál, jelentkeznie kellett a Lélektovábbképző Akadémiára, mint minden magas lélekenergiával rendelkező, Soul Society-t szolgáló nemes, hogy elvégzésével hivatalosan is megállja helyét a Shimizu-háznál.

1912. –
- Tanulmányait az Akadémián ezen évben fejezte be, bár osztagba való igaz, nem jelentkezett, hiszen képességeit mind a Shimizu nemesi ház hasznára kívánta fordítani. Zanpakutoja ismeretlen, viszont ismeretek szerint a démonmágiában jelentős eredményeket ért el. Ha lehetséges, kerüli a konfliktusokat, ennek fényében shinigami erejét csak végszükség esetén alkalmazza.

1978. –
- Miyu az évek során rengeteg dolgot sajátított el a nemesi házak rejtelmeiről, illetve szokásairól. A Shimizu házzal kapcsolatos feladatait is kitűnően elsajátította, hogy megfelelő örökös lehessen amiért ebben az évben elhunyt fogadott anyja, s immáron egyetlen vezetője maradt a háznak: apja, kinek ugyanúgy évei voltak csupán hátra betegsége miatt. Ő a felesége által meg nem tanított dolgokat igyekezett átadni Miyu számára. S eme tanulmányai során ismerte meg Isami Ren-t, aki pár éve került a házhoz ugyan, de kiemelkedő tanácsadónak számított gazdaság téren.

1980. –   
- Az évek múltával rengeteget köszönhetett Rennek, kinek hála több dolgot is elsajátíthatott a ház vezetését illetően. Sok mindenre megtanította, s végül meg is lett a szép eredménye. Szinte észre se vették, amikor Cupido nyila eltalálta őket és szerelembe estek egymással.

1990. –
- Tíz évig tartó turbékolást követően végül megszületett egy szépséges döntés Ren és Miyu között: Összeházasodnak. A rangbéli különbség ugyan fennállt közöttük, viszont a Shimizu-ház vezetőjének hála örökké tartó együttlétüket meg tudták oldani. Hiszen azzal, hogy beházasodik a családba Ren, csupán annyi dolga volt, hogy Ő neki is viselnie kell a Shimizu nevet.

1991. –
- Igen borús év volt ez a Shimizu-ház számára, ugyanis az utolsó családfő betegség miatt elhunyt. Hiába a yonbantai fejlett varázslatai, csak eddig voltak képesek életben tartani. Rengeteg munka hárult Renre és Miyura a gyász mellett, amiért új vezetőként kellett elfoglalniuk immáron a helyüket.

Napjainkban… –
- Gond nélkül vezetik a Shimizu-házat, szokásukhoz hűen meghúzódnak és továbbra is csupán felületi kapcsolatot tartanak a négy főnemesi házzal.

Shimizu – ház:
A Shimizu – ház a főnemesség megalakulása óta fennálló független nemességhez tartozó família. Feladatköre igencsak kiemelkedő, s a négy főnemesi család számára jelentős. A Lélektovábbképző Akadémiát sikeresen elvégzett, illetve osztagba sorolt tisztek illemtani oktatását Ők viszik végbe azokon a Shinigamikon, akik hivatalos – nem csak átmeneti időre - szolgálatba kívánnak lépni egy főnemesi háznál. Általában oda küldik ki ezeket a Halálisteneket, mely ház jelentette, hogy szüksége van plusz emberekre, persze ezt csak azon háznak teszik meg, mely előtte fizetett, mert addig nem végeznek el ilyen munkát. Az oktatás egy és fél év – egy az elmélet, fél év a gyakorlat -. Elsősorban csak a négy főnemesi családdal vannak szorosabb összekötetésben, de egyikkel sem mennek tovább egy bizonyos határnál, jobb szeretnek önállóak maradni és mindegyik házat ugyan úgy kezelni, nem kivételeznek ok nélkül.