Szerző Téma: Vex vs Diego  (Megtekintve 1896 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 16

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Vex vs Diego
« Dátum: 2014. Aug. 09, 17:00:54 »
Miután ellenőriztem a műszakot, és mindent rendben találtam, elindultam a Hueco Mundoban nem régen elkészült házamba. Talán az most Hueco Mundo legbiztonságosabb helye, ahol Seth egyetlen szolgája sem láthatja, mire készülünk, úgyhogy ott fogjuk megtervezni a király félreállítását. Lassan cselekedni kéne, ha Natalie nem jelez, nélküle kell lépnünk. A segítsége nélkül lényegesen kisebb a siker esélye, de már megközelítem azt az erőt, amit Slarin birtokolt, és több Espada is velünk tart, úgyhogy együttes erővel legyőzhetjük Sethet. Legalábbis, ha egyedül van, kellemetlen, hogy az Espada felének nem ismerjük a hozzáállását. Ha ők mellé állnak, nem tudjuk megölni.
 Nagyjából fél úton Las Noches és a házam között érzem meg annak az Espadának a lélekenergiáját, aki talán a legfőbb akadály a tervezett puccsunk útjában. A négyes Espada Seth legfőbb talpnyalói közé tartozik, és annak ellenére, hogy ostoba, talán ő a legerősebb az eddig létező arrancarok közül. A sors rendkívül furcsa fintora, hogy egy ilyen valaki rendelkezik azzal az erővel, ami neki van. Egy gyengepontja azért van a fracciónom személyében, de ezt nem tudom, hogyan is használhatnám ki, nincs olyan mérgem, ami biztosan működne egy ekkora lélekenergiájú személyen, és csak egy esélyem van megmérgezni. Ráadásul, Theán keresztül megtámadni azért sem lenne túl biztonságos, mert nem vagyok biztos, hogy a fracciónom hogyan is döntene, ha megbíznám az Espada megölésével.
 Nagyjából két-háromszáz méteres ívben kerülöm meg az Espadát, nincs kedvem konfliktusba kerülni vele, főleg nem ilyen közel a házamhoz. Sokan tudnak már a létezéséről, de egyelőre senki a tornyomon kívül nem tudja biztosan, hogy hozzám tartozik. Persze, pletykák már vannak így is, de ezeket nem lenne jó azzal erősíteni, hogy harcba keveredek egy másik Espadával a közelében, úgyhogy az utat inkább Slarin sírja felé veszem. Majd akkor térek vissza a házamba, ha leráztam a fehér hajú Espadát.
 Persze, ahogy sejtettem, követni kezd engem, én pedig nem tehetem meg, hogy bárki elől menekülök. Különben sem akarok harcolni Slarin sírja mellett, most már elég messze vagyunk minden olyan helytől, amit sajnálnék, ha valamiféle konfliktus törne ki. Márpedig valószínűtlen, hogy ne használná ki az alkalmat rá, hogy kötekedni próbáljon, túl primitív hozzá, hogy azért közeledjen, mert valamiféle mondandója van.
 Egyelőre azért nem húzom elő a kardomat, egyszerűen, jól látható helyen megállok egy homokbucka tetején, és arra fordulok, amerről a másik arrancar közeledik felém. Ami azt illeti, ez a talán még hasznunkra is válhat, ha rájövök, hogy pontosan hogyan provokálható ki, hogy támadjon, akkor könnyedén tőrbe csalhatom és megölhetem a három másik velünk lévő Espada és az erősebb arrancarok segítségével. Persze, az a lépés már a kocka elvetése lesz, utána azonnal le kell csapnunk Sethre is.
 - Miért követsz? Nincs valami jobb dolgod?- nem hinném, hogy szó nélkül támadna, előtte még nyilván előadja a kultúrája legjavát, de azért figyelek rá, hogy ne érjen váratlanul, ha mégis így tenne.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:51:17 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 328

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 24 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:01:45 »
Nap-nap után, minden olyan kopár, mint volt, kint éjszaka, bent pedig világos. Kicsit egyhangú ez az egész, főleg, mert a hollowok természetes közege az éjszaka volt, erre Aizen berakott egy Napot is. Bár Karasunak tetszett az ötlet, szereti a fényt, sütkérezni, és élvezni azt, ahogy a sugarak a bőrét melengetik. S’ mondjanak bármit is a többiek Aizenről, tuti, hogy nekik is fasza érzés, hogy van egy Napjuk. Ám néha jó dolog a Holdnak a fénye is. Ez az egyik oka, amiért a 4-es most kint van, a másik pedig az, hogy Diegot keresi. Van valamije Karasunak, aminek talán hasznát tudná venni Spenótfej, csak előbb meg kéne találnia, hogy rákérdezzen. Persze másokban felmerülhet a kérdés, hogy miért segítene Diegonak? Lehet nem kedvelik egymást, vagy éppen utálják a másikat, mint a szart, de Las Noches, és Hueco Moundo érdekeivel mindketten tőrödnek, és ha valahogy tud segíteni a hazáján, akkor Karasu se rest megtenni azt, amit meg kell. Még ha az azt is jelenti, hogy valaki olyannal kell beszélnie, hovatovább, egyűt működnie, akivel korántsem nevezhető a viszonyuk barátinak.
- A faszért kell ilyen messzire mennie? Vagy lehet tényleg azért ment? Fene se tudja, nem láttam még nővel. Pedig ott van Thea is, ha Diego helyében lennék, meg ugrottam volna, mint kecske a bokrot. De mivel nem vagyok Diego, így szerencse, hogy nem teszi meg. Mert Theat magamnak akarom, de az irigy fajtáját már Diegonak, nem tudná a kis drágámat küldeni orvosnak a Muroba.- csak olyanokat kap, akik tényleg a dolgukat végzik, pedig ha Thea lenne, akkor bizony Vex saját orvosa lenne, nem is nagyon engedné mások közelébe. Főleg nem Yozora közelébe, akit lassan egy maszkkal, vagy valamivel az arca előtt kell bezárva tartani, még a végén rászokik arra, hogy nyalogassa a többieket. Na, meg még valami megfelelő beosztást is kéne találni a számára. Nem nagyon lehet még komolyabb helyekre rakni, főleg, mert nem is arrancar, hogy a többiek elfogadják rendes parancsnoknak. Nincs mese, idő kell, még megszokják az új tagot.
- Áh, megvan végre.- boldogan elmosolyodik, és abba az irányba indul, amerről megérezte Diegot.- Mit kacskaringózik már? Bah, ez nem fogócska, faszomat már.- lemondóan rázza a fejét, de nem adja fel, addig követi, még végül a zöldség nem áll meg egy helyben, végre normálisan be tudja érni.
~ Na tessék, pont úgy, ahogy gondoltam. Áll ott, mint valami kibaszott szent, lenéz másokat, és naná, hogy beszól, bah, a parasztja.-felvonja a szemöldökét, majd csettint egyet a nyelvével, és szélesen elvigyorodik, így talán jobb is lesz. Kell már egy kis testmozgás, lassan a sok gépezéstől, és a zabálástól pocakot fog növeszteni, ideje ledolgozni a feleslegest.
- Nyugi, nem élvezem azt, hogy a sivatagban kell utánad caplatnom. Akad valamim, amitől szerintem eldobnád az agyad. Egy tök jó kis vérminta, mit egy, mindjárt kettő, vagy három, amiknek szerintem hasznát tudnád venni. De!- felemeli a mutató ujját, és szélesen elvigyorodik- Mivel fogócskáznom kellett, ezért úgy döntöttem, hogy akkor kapod meg, ha megérdemled. Tehát, kardot elő, és támadj, na meg a múltkorit se zártuk le rendesen.- leveszi a hátáról Orgot, oldalra eltartva várja, hogy akkor jön Diego, vagy se, remélhetőleg a kíváncsiságát már felkeltette Karasu azzal a pár szóval.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:51:29 írta Ayasegawa Yumichika »

(click to show/hide)

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 16

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #2 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:02:58 »
Érdeklődve figyelem a másik Espada mondandóját, különösen, mert nem értem, miért is akar nekem adni valamit. Ha eredményeket akar, akkor jobban jár Natalieval, a laboratóriuma sokkal fejlettebb az enyémnél, ráadásul nem is vagyunk túlzottan jó viszonyban. Ha pedig ezzel akar rávenni, hogy rátámadjak, az is ostobaság, a sivatag közepén vagyunk, nem kell igazolnia senki előtt semmit, ha sikerülne megölnie, soha nem tudnák meg, ki volt a támadó. Vagy legalábbis, nem tudnák bizonyítani.
 - Miféle vérminták?- elképzelhető, hogy tényleg szerzett valamit, ami érdekelhet, de pár üres szó messze nem elég hozzá, hogy harcoljak ellene. Nem szívesen fedném fel a fegyvereimet valaki előtt, akit az ellenségeim sorában tudhatok, a teljes erőm nélkül pedig nem tudom legyőzni. Persze, ha sikerülne legyőzni, valószínűtlen, hogy nem ölném meg, ezzel rengeteg problémát megspórolhatnék a jövőre, de azért előtte tudni akarom, mi az, amit adni akar nekem. Ha tényleg különleges a vérminta, akkor tudnom kell, hol keressem a gazdáját.
 Előhúzom a kardomat, a bal kezemmel pedig leveszem a buzogányt az oldalamról. Akármennyire megnőtt az erőm, egyértelműen nagyobb a lélekenergiája, mint az enyém, úgyhogy vagy azelőtt kell legyőznöm, hogy elfogyna a lélekenergiám, vagy azt kell kihasználnom, hogy én tudok gyógyítani. Amennyire emlékszem a legutóbbi harcunkból, ő inkább középtávon volt erős, nagyon közel már nem olyan jó, és mivel már a tökéletesség közelében jár a vívóstílusom, a legszerencsésebb az, ha közel tartom magamhoz. A ceroi elég erősek.
 Igazából nem érdekel különösebben a válasza, ha nem árulja el, akkor is rátámadok. Nem tudok elképzelni semmit, ami a jelenlegi erőmmel képes lehetne megölni, nem érzek fájdalmat, a sérülések nagy része még csak nem is zavar, és mindenféle sérülésből meg tudom gyógyítani magam. Ha úgy vesszük, nincs különösebb kockázat, ha nagyon rosszra fordul a helyzet, egyszerűen elmenekülök. Egyedül arra kell figyelnem, ha vesztésre állok, hogy valahogy meggátoljam a mozgásban, vagy legalább lelassítsam egy időre.
 Sonidoval teszem meg a közöttünk levő távolságot, és a kardommal indítok felé egy támadást a bal vállam fölül, és hasonló ívben ütök a buzogányommal közvetlenül utána, hogy védés esetén még egy hasonló erejű ütés érkezzen a zanpakutojára. Ezután hátrébb lépek, és miközben a buzogányommal védekezek, a kardommal a felső testét próbálom megszúrni. Egyelőre csak nagyobb ívű vágásokkal és ütésekkel támadom, kíváncsi vagyok, hogy tartja magát közelharcban Las Noches legerősebb arrancarja.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:51:40 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 328

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 24 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #3 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:05:24 »
Ha elmondaná, hogy milyen is, mindjárt oda lenne az egész varázsa, és még lehet, hogy nem is játszanának egy jót. Nem a semmiért mászkált ennyit ebben a marhanagy homokozóban, hogy aztán induljon haza.
- Jóféle vérminták. Elég legyen annyi, nem sok ilyennel találkozhattál eddig.- remélhetőleg ez tényleg elég Spenótnak, mert ha nem, akkor megint lehet sértegetni Planéta Mellet, vagy valami hasonló, az talán elég lenne az agresszív fellépés kiprovokálásához, vagy megint támadhatna Vex. De az meg már olyan unalmas, hogy mindig neki kell a darálónak lenni, az erőgépnek. Ahogy az a bogaras vén bolhazsák is mondta volt; A nagy erő nagy felelőséggel jár. Jó hülye volt, a nagy erő inkább sok csajjal jár, meg zsével, és piával. Na mindegy, ilyenek már ezek a vénemberek, beszélnek lószarról, meg kutyaszarról, szakszervezetekről. De elég volt, már nem oszthatta meg a figyelmét, arra kellet összpontosítania, ami előtte volt, nevezetesen arra, hogy Spenót már kezdte is a támadást. 
- Ezaz.- csak úgy magának mondta, és ha már ideje engedi a beszédre, akkor arra is, hogy felrántsa Orgot, pengék hegyeivel a talaj felé mutatva, jobbjával a nyakánál, baljával pedig a végén fogta meg a kaszáját, és rákészült a védésére. Amit jól is tett, az első csapás még nem különösebben viselte meg, de a második, amit azzal a húsklopfoló mért Diego, azt már inkább megérezte, jobban rá kellett feszíteni a karjával nehogy térdelőbe kerüljön, bár így is megremegtek a lábai, szerencsére a homok eleget elnyelt az ütések erejéből. Ki is ült Vex arcára a meglepődés, nem gondolta volna, hogy ennyivel erősebb lett Spenót, most nehezebb dolga lesz, mint a legutóbb, de annyival élvezetesebb is. De nincs ideje ezen merengeni, mert ugyan elhátrált Diego, de továbbra is támad. Régebben gondot okozott volna a megfelelő védekezés, de már Karasu is elég jó lett a vívásban, így a hárítás nem esik annyira nehezére. Az első csapás kivédéséhez hasonlóan fogja a fegyverét, és így hárít, üti félre a csapásokat, még kigondolja a megfelelő ellenlépést. Amit pár hárítás után, már ki is talált. Kivár a megfelelő alkalomra, és pár métert hátrébb szökken, csak addig, még újabb fogást vált Orgon. Mindkét kezével nagyjából a nyél közepénél markolja meg, és tartja ki oldalra. Igaz, csökkenti a fegyver hatótávját, de így se lesz rossz, és Diego felé kezd rohanni, és amint elég közelért megtorpan, és a saját tengelye körül kezd fordulásba, megcélozva Diego mellkasát a pengékkel, de itt nem áll meg, hanem a forgásközben folyamatosan guggol is lefelé, és baljával elengedi Orgot, és egy cerot létrehozásába kezd, jobbjával pedig gyengít a fogáson, és engedi, hogy csússzon előrefelé a zanpujának a feje, növelve a hatótávját. Ezzel azt akarja elérni, hogy mire ismét Diegoval kerül szembe, addigra Orgoval talán képes lesz kiütni Diego lábait, és így a homokba fektetni, és a cerojával pedig komoly kis sérülést okozni. De ha át is lépi Orgot, a cero még ott van, ebben az esetben csak a támadás iránya változik meg, egy álló Diegot céloz vele. Ám mindegy mi lesz a kimenetel, hamar talpra áll, mert így elég veszélyes helyzetbe hozza magát.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:51:54 írta Ayasegawa Yumichika »

(click to show/hide)

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 16

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #4 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:07:40 »
Ahogy vártam, képes kivédeni az egyszerű támadásokat, igaz, nem úgy tűnik, mintha nagyon képes lenne rá, hogy mást is csináljon védekezés közben. Annak ellenére, hogy szerintem az ő fegyvere sokkal gyengébb, nem is igazán fegyver, képes megvédeni magát ellenem. Persze, ez nem jelenti, hogy jobb vívó lenne, csak azt, hogy nem véletlenül van híre. Hírem nekem is van viszont.
 A támadását egy helyben várom, és a két fegyverem keresztezésével készülök védeni. Természetesen, időben észreveszem, hogy a lábamat célozza, úgyhogy sikerül időben hátraugranom, a cero viszont a levegőben kap el, és elég nagy sugarú ahhoz, hogy ne tudjak biztonságosan kitérni előle. Igazság szerint, ezúttal én szeretném letesztelni, mennyit tud a legerősebb arrancar, úgyhogy nem is olyan nagy baj. A buzogányommal, teljes erőből ütök bele a támadásba, miközben kieresztem a reiatsumat.
 Érzem, ahogy a bal kezem megég, de a buzogányba elég reiatsut sikerül koncentrálni ahhoz, hogy a cero csak hátradobjon tíz-húsz métert, és azután még tízet csússzak a homokban, amíg megállok, de megússzam anélkül, hogy komolyan megsérüljek. Igaz, viszonylag sok reiatsut kényszerültem elhasználni, úgyhogy a további ceroit már megpróbálom elkerülni. Az igazi meglepetés csak ezután jön: a buzogány egyszerűen darabokra törik, igaz, a reiatsu visszatér belém. Ugyan nem létfontosságú, mindig a zanpakutom kevésbé fontos része volt, de meglep, hogy egyetlen cero elpusztította. Úgy tűnik, komolyabban kell vennem, már az elejétől.
 - Kagetatsu.- a kardomat bevonja a fekete reiatsu, ezzel gyakorlatilag törhetetlenné válik, és az aurám is ilyenné változik. Talán ez lehet a tökéletesség, a maximum, amit egy harcos elérhet, ez a valódi eggyé válás a fegyverrel. Meglepő, hogy mennyire gyenge volt az, akitől ezt a technikát megtanultam, de persze, amit ő csinált, az össze sem hasonlítható az enyémmel. És még én is most fogom először éles harcban használni.
 Két kézzel markolva a kardot, sonidoval kerülök a fehérhajú elé, hogy egy függőleges vágást vigyek be, ezúttal még nagyobb erővel, mint ezelőtt. Amennyiben blokkolja, a kardot a lapjára fordítom, és a nyelén végigcsúsztatva próbálom meg lemetszeni az ujjait a markolatot tartó kezéről. Mivel nagyon megnőtt a sebességem és az erőm, lehet, hogy sikerül is meglepnem, elég nagyképű, amennyire ismerem, biztosan nem gondolja, hogy képes lehetek legyőzni őt. Ő a legerősebb Espada, én pedig főleg gyógyító vagyok.
 Mivel valószínűleg gyorsabb nálam, ha eltűnik, azonnal vágok egyet hátrafelé, így már elég gyors vagyok hozzá, hogy ha körbe sonidoz, is tudjak ellene védekezni, és a hierroját is gond nélkül át tudom vágni. Valószínű a szokásos lekötözés-támadás típusú taktikáját akarja majd használni. erre az esetre, előkészítek neki egy kis meglepetést.
 Hat vágást is megjelölök a Lámina recurrentével, minél különbözőbb ívekben, hogy ha lekötözne, és úgy próbálna támadni, valószínűleg beleálljon az egyik támadásba. Persze, nagyon komoly lélekenergiája van, és a hierroja talán már a tökéletesség határát súrolja, úgyhogy még egy ilyen komoly találat sem hiszem, hogy megölné. Nem is az a cél, egyelőre. Most csak azt akarom, hogy meggyengüljön, elhúzódjon a harc, mivel ő érez fájdalmat. Éppen ezért nem lövöldözök cerokat, nem akarom elpocsékolni a reiatsumat, az aura fenntartása és a megjelölt vágások fenntartása nem jelent nagy megterhelést.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:52:10 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 328

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 24 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #5 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:24:51 »
Azért azt nem akarta, hogy ilyen messzire repüljön el Spenót, persze hamar megtudná tenni ezt a távolságot, de semmi kedve gyalogolni. Legyen már olyan filmes jelenet, hogy a másik rohan az ellenség felé, meg üvöltenek, és ilyenek, a háttérben meg valami vagány zene. Olyan jó kis megkoreografált valami, ja, tök fasza lenne. De nem nézi ki sok mindenkiből, hogy ilyet csinálna, túl kevés játékkal játszanak, vagy éppen Vex agyát rombolja már szét a sok konzolozás. Pedig most jönnek ám ki az igazán tökös játékok, na meg az új generáció. Hajaj, ideje lesz beszerezni egy négyest is. Milyen jó lesz már villogni vele, a négyesnek van egy négyese, menő lesz. S’ ha már itt tart, akkor a készletét is fel kell töltenie, kezd fogyni a tömény, és a sör, a korsó, amit kapott Maszkostól nem erre van, azt már szépen elrakta a többi kincséhez, bár elég kevés van, de remélhetőleg fog még szerezni néhányat, csak nem mutatja meg senkinek. Arra vannak, hogy Vex nézegesse őket, még valaki megkívánná az egyiket, és ellopná.
~ Ja, kelleni fog egy jobb ajtó, meg valami biztonsági berendezés is.- na, jó is volt, még ezeken elmélkedett Spenót már meg is érkezett. Bele Vex kis csapdájába. Úgy tesz, mintha védene, de még a csapás előtt hátrább ugrik, kinyitja a száját, és egy Otokifukut küld Spenótra. Ha jól számolta ki, ilyen távolságból nem sok esélye volt kivédeni, de persze már Di is egy erőslegény lett, jóval erősebb, mint más harcuk során, nem kéne lebecsülni, ezért is kezd inkább taktikázni, na meg az se valami jó előjel, hogy a kardján valami fekete geci van. Ilyet még Karasu se látott.
- Az meg mi a franc a kardodon?- mutogat az említett fegyverre, de persze az időt ki kell használni, már ha talált a bénítása.
- Lluvia.- felszállnak a kis reiatsu gömbök, fel az ég felé, de nem sokáig maradnak ott, mind az ötven darab egyenesen Diego felé kezd száguldani. Vagy talált, vagy se, nem lényeges, megy tovább Karasu. Két kézre fogja Orgot, és elrugaszkodik a talajtól, baloldalra, ívelten tartja Orgot, és nagy erővel sújt le oda, ahol Diegot sejti, mert a Lluvia becsapódása miatt keletkezhetett némi füst. Lehet csak azt vágja ketté, de jobb esetben Diego kap be egy szép kis vágást, mind a három pengétől. Vhaj, de szép is lenne, bár lehet annyira mégse, még csak a harc elején tartanak, nem lenne jó hamar befejezni, na meg Spenót is tartogathat még pár meglepetést, ami kellemetlen hatással lehet Karasu testi épségére. Ám ez az egészben a szép, adok és kapok, egy harc mit sem ér ezek nélkül. Ez a nagyobb erő hátránya, nehéz jó ellenfelet találni, akivel kitudják rendesen élvezni az egész cécót. Milyen unalmas már az, ha csak darabolja a másikat, és amaz pedig nem is nagyon tud mit kezdeni. A kicsik ligája már nem való Karasunak, talán akkor, ha egyszerre több aprósággal kéne harcolni. Megosztott figyelem, megosztott támadások, és megosztott irányokból érkező meglepik.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:52:22 írta Ayasegawa Yumichika »

(click to show/hide)

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 16

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #6 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:25:35 »
Meglepő, hogy nem várta meg a közelharci támadást, főleg azok után, hogy egyszer beleállt a ceromba, azt gondolnám, hogy nem tart annyira, hogy távolságot tartson. Persze, jól teszi, úgy tűnik, mégis kicsit több ész szorult belé, mint hittem. Ez mondjuk még mindig nem értelmezhető dicséretként.
 Az alacsony szintű kötés, amit kilőtt felém, nem sokáig tud fogva tartani, és mivel ahelyett, hogy megpróbálná kihasználni, beszél, nem is túl hasznos az a négy-öt másodperc, amíg a reiatsum megemelésével meg nem töröm. Természetesen, nem fogok választ adni a kérdésére, egy ellenségemnek semmiképpen nem tanítok meg egy ilyen erős technikát.
 Nem térek ki a baraeső útjából, a sonidom nagyon gyengévé vált, bőven lenne még mit javítani rajta, úgyhogy mozgás közben sebezhető vagyok, inkább megpróbálom őket hárítani a kardommal, a többit pedig úgyis felfogja a hierrom. Legalábbis, részben, de azt a pár apró égést a felsőtestemen ignorálom, szintén nincsen semmiféle hatásuk a harci képességeimre. Inkább azt figyelem, ahogy megjelenik az oldalamon, és mielőtt támadhatna, az előre elhelyezett technikámmal megsebzem. És az övével ellentétben, az én támadásom fáj.
 Megpróbálom kihasználni, hogy valószínű figyelmetlen a sérülése miatt, és a nadegiri technikával hosszában félbevágni őt. A Kagetatsuval együtt, egy ilyen támadással akár halálos sérüléseket is okozhatok, még egy hozzá hasonlóan erős arrancarnak is, ha nem tér gyorsan magához, és védi ki vagy kerüli el, akkor könnyen lehet, hogy így ér véget az élete. Őszintén szólva, ha ennyire egyszerű lenne, az meglepne.
 - Nem vagyok benne biztos, hogy még képes leszel beszélni, amikor végzünk, úgyhogy jó lenne, ha elmondanád most, milyen vérmintákat akarsz mutatni. És akkor már azt is, hogy miért nem Natalietól kérsz segítséget.- leengedem magam mellé a kardomat, amíg nem kapok válaszokat, vagy nem támad újra, nincs kedvem folytatni, de a reiatsumat továbbra is a kardba áramoltatom, fenntartom a technikát. A cerom gyengébb, a sonidom lassabb az övénél, az új Ressurecciónom pedig nem tudom, hogy egyáltalán túlélné-e, és kellemetlen lenne, ha megölném, és utána, ha kiderült, a minta érdekel, nem tudnám, honnan származik.
 Amint válaszolt a kérdésemre, újra támadok, ezúttal sonidoval próbálok mögé kerülni, és hátulról egy fordulattal levágni a fejét.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:52:34 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 328

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 24 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #7 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:26:39 »
Meglepte a vágás, meg, mint a csajt, akinek egy ideje nem jött meg, pedig csak seggbe engedi. Hogy honnan jött, arról fogalma sincsen. Na jó, van, sejti, hogy egy általa is ismert technika okozta. Már nem is szereti ezt a vackot. Főleg így, hogy a mellkasára kapott egyet, és még a mellénye is bánta, sőt, még fájt is valamennyire, még ha csak felületi vágás, akkor is. Azok tudnak ám marhára csípni. Főleg ha egy kis citromlevet locsolnak rá, az már kész katasztrófa. Ám nincs sok ideje ezen keseregni, jön egy másik, hogy Vexből egy igazi deréklegényt csináljon Di, hát derekasan el kell kerülnie, vagy derékba fog törni a karrierje. De legalább derék dolog volt Karasutól, hogy időben sikerült reagálnia, és elkerülnie a vágást, bár a vége így is bement, mélyebben, mint az előző, ebből a vágásból már jött a vér is. Távolodnia kellett Spenóttól, valamit ki kell találnia, vagy hamar rácseszik.
- Mit ne mondja, ez fájt. Ez tényleg, komolyan, rohadt, kurvára fájt. Ha jobban betalál, hát akkor többet nem kellene gatyára költenem, de még cipőre se. S’ azért ne szállj el magadtól. Amikor még nem voltam rangos, akkor is lazán partiban voltam veled, és most… most még erősebb vagyok. Ha nagyon komolyan venném, akkor már most meg tudnálak ölni, és nem maradna belőled semmi. De komolyan semmi, annyise, amit egy cigibe be lehetne tölteni. Azt meg ki mondta, hogy segítségért adom oda? Meg ha már doki vagy, akkor a vér csak a te asztalod, Rózsika majd másban fog segíteni, de az még titok. Psszt.[/color]- az ajka elé emelte a mutató ujját, és lassan fújta ki a levegőt. Majd pedig sejtelmesen elvigyorodik, kitartja Orgot oldalra, és rohanni kezd Diego felé, nagyjából fél úton pedig sonidora kapcsol. Csak nem éppen Spenót mögött, felett, előtt, mellett fog megjelenni. Mivel használta a Fukuzeit, így bizony lent van a földben, vagyis most a homokban. Folyamatosan figyelve Diego reiatsujára, és esetleges mozgáskor leköveti azt, hogy némileg előtte törjön ki a talajból. Orgot felfelé tartva, pengékkel el Ditől, elég az, ha egy állast kap tőle, na meg nem is az a fő célja, oh nem. A másik kezén egy barat hoz létre, amibe annyi erőt ad bele, amennyit csak képes befogadni a kis gömb, és nem valami más lesz a végén belőle.S’ bizony azzal megcélozza Spenót farkát, bizony, a tökét nekije. S’ amint megvolt a találkozás, akkor jön a robbanás. Ezt már csak megérzi, ilyen közelről, lendülettel, és erővel talál az be, hogy csak na. Lehet tojássaláta lett ott, egy roncsolt kolbásszal. Bár Karasu keze is megsínyli, de attól még nagyon is jó poén volt. Siker, vagy éppen sikertelenség esetén pedig ismét eltávolodik, és egy újabb Lluviát hoz létre, amit ismételten Diegora küld. Körbe veszik a kis gömbök, és egymás után, alig fél másodperces késéssel indulnak meg a célpont felé.
- Kezet kell mosnom, még a gatyáján keresztül is összefaszozta itt.- finnyázva rázta a balját.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:52:59 írta Ayasegawa Yumichika »

(click to show/hide)

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 16

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #8 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:28:38 »
A támadásaim ezúttal elég súlyos sérüléseket hagynak rajta, bár közel sem olyanokat, amik miatt komoly hátrányba kellene kerülnie. Annyit értem el egyelőre, hogy fájnak neki, de persze, ez még kevés hozzá, hogy legyőzzem, egy jó harcos tud ilyen sérülésekkel is harcolni, ő pedig talán az egyik legjobb Las Nochesben.
 - Akkor talán komolyan kellene venned, amíg megteheted.- miközben felé szegezem a kardom, újra létrehozom a Kagetatsut, fekete lélekenergiával burkolva be a kardom pengéjét. Egyelőre tényleg csak alacsony szintű technikákat használt, és a dumái alapján, kétlem, hogy elhinné, hogy egyenlő ellenfele vagyok, bármennyi sebzést viszek be. Ez a nagyképűség komoly előny, a kétségbeesését, amit a valóság realizálása fog okozni, kihasználhatom.
 Tény, hogy nagyon gyors, a fejem irányába indított támadását csak nehezen tudom arrébb lökni a kardommal, a másik támadását pedig nem is veszem észre időben ahhoz, hogy megpróbáljam elkerülni. Ha kicsit jobb helyre céloz, és kicsit erősebb, okozhatott volna vele olyan sérülést, ami veszélyes az életemre, vagy legalább akadályoz a harcban, de úgy tűnik, hogy nincs ennyi esze. Megragadom a bal csuklóját, és ahogy jobbra lépek, arra rántom, ahol korábban álltam, és egy széles vágást intézek a háta irányába, ami a Kagetatsuval megerősítve akár a gerincét is átvághatja, ha nem tér ki, vagy nem védi ki. Kellemetlen lenne, ha az egyik kezemmel most a gyomromat kéne a helyén tartanom, de ennyi esze nem volt. Ha megvágom a hátát, a fájdalom mellett több fontos izma is sérülhet, ami legyengíti. Egy intelligens harcos ezeket a szempontokat veszi szemügyre, amikor célpontot választ. Különösen, ha a fájdalom nem játszik szerepet. A barái elől nagyjából kitéregetek, amennyire tudok, néhány eltalálja a felsőtestem, egy pedig az egyik lábam, de a hierrom miatt nem igazán okoznak olyan sérülést, ami bármiben akadályozna. Komolytalan.
 - Ha ez a legjobb, amit tudsz, akkor azt javaslom, készülj fel rá, hogy Thea rövidesen átveszi a helyedet.- a bal kezem a pengére illesztem, és ez már önmagában elég hozzá, hogy kiserkenjen rajta a vér. Felületi vágás, ez a pár csepp vér bőven elég. Felé emelem a kezem, és elkezdem a véremmel mixelt cero létrehozását, ami még mindig nem tökéletes ahhoz képest, amilyennek lennie kellene, de ha megint annyira arrogáns lesz, mint a múltkor, és nem kerüli el, lehet, hogy meglepődik. A nyílt sebein, ahol már nincs hierro, akár halálos sérülést is szerezhet egy ilyen támadás során. Persze, az Espada tagjai a halál megtestesülései, a halálos sérülés közel sem elég hozzá, hogy megöljenek minket.
 - Gran Rey Cero!- azért nem számítok rá, hogy különösebb baja lenne tőle, de egyelőre nincs kedvem komolyabb támadást bevinni ezután. Nemsokára úgyis Ressurecciónba váltok, de csak miután láttam, hogy van-e valami többje még ezen a szinten.
 - Elfelejtettem. Mi is az aspektusod?
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:53:15 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 328

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 24 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #9 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:29:12 »
- Ha nagyon komolyan veszem, és tényleg kivégezlek, akkor utána kapnék a fejemre. Nincs kedvem magyarázkodni senkinek, meg lehet valami büntetés is kinézne, és nem akarok a sarokban se térdelni, főleg nem kukoricán. De ahogy ismerem Sethet, a végén rajzszeg lenne belőle. Azt meg már nem.- arról nem is beszélve, ha használná „azt” a támadását, akkor elég nagy port kavarna fel, szó szerint, és tuti, hogy egy kurva nagy krátert is hagyna itt, na meg az se mellékes, lebukna, hogy van egy ilyen technika a birtokában. Ezt inkább megtartaná magának a végsőkig. Ki tudja, hogy mikor is jöhet jól? A dolgok elég képlékenyek, már ami az itteni politikát érinti, jobb megtartani pár ászt, és nem kiteríteni a pókert. Majd ha mindenki megemelte a téteket, mutatta a lapokat, akkor fogja ördögi vigyorral elvinni a bankot.
Nem tudja, hogy igazából miért is remélte, hogy Zöldikének fájni fog a töke. Pasinak látszott, de a jelek szerint bizony nem az, vagy már annyira impotens, hogy nem csak nem merevedik, de még nem is érzi, hogy mi történik lent. Most van végleg nyugiban Vex, nem kell féltenie Theat, tuti nem tudja megfarkalni Di. Egy zúzott kolbászka nem ér semmit, max ha belepakolgatja, mintha valami persely lenne.
- Olllééé!- rántanak rajta egyet, de nem rest kivárni, hogy hátulról kapjon valami meglepetést. Lehet rojtoskolbásza van Dinek, de a kardjával még el tud végezni egy kéretlen prosztatamasszást. Kihasználva a lendületet, amit a rántás nyújtott, továbblép és Orgot is lendíti, nagyjából valahova Spenótfejnek a balos tüdejét megcélozva, bár a három penge tud több mindent is átszúrni. Ezért is célzott a középsővel, nagyjából legyen már normális a találat. Persze ha talál, ha nem, akkor így járt. Utána ment még a többi bara és ilyenek. Az egésztől függetlenül távolodik el egy kicsit, hogy most némi szócsatát vívjanak. Bár abban Vexnek van tapasztalata, már ami a káromkodást illeti. De azokkal mindent ki lehet fejezni, és meg lehet válaszolni.
- Ejha, micsoda egy fenyegetés. Mintha lenne beleszólásotok abba, hogy ki lesz a következő. Van egy rosszhírem, sajnos nincs.- felvont felsőajakkal, és ráncos orral fejezte ki a sajnálatát, bár marhára nem sajnálta, sőt, magasról szart is az egészre. Megvan a rangja, és még ha el is veszik, ott a serege, az se egy elhanyagolható tényező.- A helyedben a saját rangomat félteném, orvosból tizenkettő egy tucat.- provokatívan rákacsintott Diegora, és várja a támadást, közben pedig tölti a saját lélekerejét, ami következni fog, az nem lesz semmi. Ahogy Ditől se várhat keveset. Mert a legjobb emlékei szerint, nem úgy használta a ressurecciónját nem így kell aktiválni, így ez csak egy valamit jelenthet.
- Ahogy gondoltam. Most kapsz egy keveset az igazi erőből.- a végén már csak suttogva mondta. Elég erőt gyűjtött össze, felemelte a karját, lehunyta a szemét, és támadott.
- Cero Angelical/Angyali Cero- tudta jól, hogy ezután meg fog fáradni, és a lélekereje is megcsappan, de ott van még a ressurecciónja, azzal meg tudja oldani, hogy ne szívja meg. Ám sajnos a végeredményt most nem látja, túl erős a fénye az Angelicalnak, még így is ártalmas, hogy Karasu használta. Egyenesen Diego cerojára célzott vele. A véleménye szerint nem csak, hogy kivédi Diego támadását, hanem inkább kettévágja, és megy a célpont felé, még a Granosnak annyi. Ám biztos, ami biztos alapon, amint esélye van (tehát amikor nem kell foglalkoznia a technika fentartásával) jobbra sonidozik jó pár métert, nehogy gondja legyen.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:54:24 írta Ayasegawa Yumichika »

(click to show/hide)

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 16

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #10 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:30:28 »
- Értem. Akkor majd keresek kifogásokat én- nem tudom, hogy tényleg megölném-e, ha sikerülne legyőznöm. Az biztos, hogy nem maradna Espada, eltüntetném úgy, hogy soha többé ne halljon róla senki, de talán az életét meghagynám, és vegetatív állapotban megtartanám valahol. Pár év alatt megfelelően össze tudnám zúzni a lelkét ahhoz, hogy engedelmes szolga legyen.
Sajnos sikerült elkerülnie a támadásomat, még egy erős, de viszonylag kiszámítható riposztra is futotta, ami elől könnyen hátralépek. Érdekes ez a fegyver, de tényleg nem igazán komoly ellenfél egy karddal szemben, nem harcra tervezték. Az emberek valamiért ezzel ábrázolták a Halált, de végső soron, csak a halálba küldött földműveseik harcoltak ezzel.
 Nem láttam még ehhez a cerohoz hasonlót. Ugyanolyan összetettnek tűnik, mint a Gran Rey, de valahogy sokkal tisztább, sokkal erősebbnek tűnik, már az összeütközés előtt sejtem, hogy erősebb az én energiatámadásomnál. Bár nem okoz fájdalmat az erős fény, lehunyom a szemem, hogy ne károsodjon a látásom, és közben elrugaszkodom, fel a levegőbe. Nincs időm kitérni a cero útjából, úgyhogy csak azt akarom elérni, hogy ne döngöljön a földbe, és így, ha kellően visszafogom az erejét, sokat fog veszíteni az úton. A kardom a Kagetatsu segítségével bevonom reiatsuval, és két kézre fogva a markolatot, egy függőleges vágással hasítok bele a ceroba. Annak ellenére, hogy meg kellett gyengülnie az én cerommal történő találkozás során, a kardom nem fut át rajta olyan simán, a közepénél megakad, hogy azután felrobbanjon, a fény még a szemhéjamon keresztül is vakítónak hat.
 Méterekkel arrébb csapódok a homokba, füstcsíkot húzva magam után, ezt főleg a ruhám felső része kreálta. A ruhám mindkét ujja leégett, a karjaimon is szereztem pár másodfokú égési sérülést a szinte áthatolhatatlan hierrom ellenére, és pár elsőfokút sikerült a felsőtestemen és az arcomon is. A kardom viszont ezúttal sértetlenül kibírta a találkozást, a fekete reitsu még mindig ott kering körülötte, amíg el nem oszlatom, miközben felállok a homokból.
 - Saero, Áspid!- a sérüléseim nem akadályoznának abban, hogy folytassam a harcot, de meguntam a bohóckodást. A fájdalma enyhülni fog, ahogy ő is Ressurecciónba vált, és újabb sérüléseket kell majd okoznom neki, hogy újra érezzen valamit. Már ha nem lesz annyira arrogáns, hogy a Ressurecciónja nélkül akar harcolni. Úgy viszont semmi esélye nincs ellenem.
 Elég nagy a távolság közöttünk, úgyhogy még sonidoval is eltart néhány másodpercig, mire odaérek, és támadást intézhetek ellene. A bal vállam fölül indítok egy támadást az igencsak megnövekedett méretű fegyveremmel, ami a lendülettel együtt hatalmas erővel csapódik be, ezt pedig megduplázom az Ímpetu Reiterativo segítségével, így ha kivédi, akkor a második támadás már egészen biztos, hogy térdre kényszeríti.
 Ezután aktiválom a Kagetatsut, és előhúzom az egyik fekete karomat, amit szintén bevon a fekete reiatsu, így az is törhetetlenné válik. Most már elég reiatsum van hozzá, hogy ez hatékony legyen, nem merítsem ki olyan könnyen azzal a tartalékaimat, hogy két fegyverre koncentrálok. Ez a karó egy ilyen szintű ellenfél ellen nem bírná ki egy-két támadásnál tovább, de most akár egy teljeserejű támadását is tudom vele hárítani, és ugyanolyan könnyen rohan majd át a hierroján, mint a kardom.
 Néhány további gyors támadást intézek felé, miközben próbálok minél közelebb maradni hozzá, a taktikám pedig rendkívül egyszerű: a főfegyveremmel teljes erőből lesújtani, ami rendkívül gyorsan megy így a Kagetatsu segítségével a hatalmas súly ellenére is, de még így is be tudok vinni több szúrást egy másodperc alatt a karóval. Próbálok minél többször beleszúrni, így a vérébe került méreg megkétszerezi a fájdalomérzetét, a fájdalmától pedig egyre erősebb leszek.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:54:40 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 328

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 24 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #11 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:31:08 »
Ahogy gondolta, az Angelical elképesztő dolgokra képes, és elképesztően erős is. Csak sajnos ennek is van egy hátránya, hogy elég fárasztó a használata, jelenlegi állapotában, még talán kétszer, tudná gondatlanul használni, anélkül, hogy saját magára is káros legyen. De biztos ami biztos alapon be fog szerezni egy napszemüveget, mert így is marhára vakító volt. Ha egy rendes szemüveges ellen használta volna… hát biztos, hogy kiégette volna a szemeit, köszönhetően a lencséknek.
- Áhááá, ha jól látom, akkor itt átkapcsolás volt egy szinttel fentebb. Sok a TP-d, mi?- kérdezte egy széles, vidám vigyor társaságában. Annak még nem érzi szükségét, hogy Spenótfejhez hasonlóan lépkedjen az alakok közt. Egy darabig még bírni fogja a harcot, na meg a sérülése se annyira durva, hogy menten elvérezzen.
Nem tért ki Spenót elől, erősen rámarkolt Orgora, és úgy várta a támadást, ami elég nagy súllyal érkezett. Megremegtek a térdei, de a következőnél már meg is rogytak. Kénytelen volt hátracsúsztatni a ballábát, nehogy térdre ereszkedjen, mert akkor hamar itt lett volna a vége a mókázásnak. De még így is behajlott a jobb térde. Visszatolta Diego kardját és hátrább ugrott, de éppen csak annyi ideje volt, hogy stabilabban meg tudott állni. Kénytelen volt a védekezésre figyelni. Nem csak Orgo pengéivel hárított, hanem néha fordított rajta, és a markolatával ütötte félre, de így se bizonyult elégnek. Jó néhány bökést beszerzett, amik egyre fájdalmasabbak voltak Az utolsónál már olyan érzése volt, mintha keresztülszúrták volna valamivel. Kénytelen ismét használni a Fukuzeit, és amikor lekerült a földbe, a lehető legmesszebb jön ki alóla, ami 15 métert jelent, és Diegonak balra.
- Digiéralo, Orgo!- most jött el az ideje, hogy feljebb lépjen egy kicsit. Így legalább a sérülései is eltűnnek, és lehetőleg a fájdalmat is végre normálisan fogja érezni.
- Akkor most az én köröm jön. Modificación.- Orgo markolata elporladt csak a penge és a koponya maradt meg, aminek a szájába beledugta Karasu a jobb karját, még a koponya meg nem áll az alkarja közepénél. A húsába mélyednek a fogak, a fájdalomtól csak megremeg Vex szemhéja, de hamar tovaszáll.
- Nem nagyon akartam ilyen eszközökhöz nyúlni, de ha meg kell basszodni, akkor meg kell.- megjátszott bánatában egy hatalmasat sóhajtott, majd aktiválta az Extasist. Ezzel a technikával még ez a sötét sivatag is teljesen más képet ad magáról, mintha be lenne tépve. Na majd ki is próbálja egyszer, hogy mi lesz akkor, ha betép erre.
Mielőtt sonidoval indul meg Diego felé, elereszt egy Lluviát is. Körbeveszi veled Spenótot, és egyszerre küldi rá az őszeset. Majd most indul meg sonidoval, Orgoval egyé vált karját oldalra kitartva, és amikor csapás közelbe ért, már vág is. Jobbról, fejmagasságba indított vágást, amit ha hárít Diego, akkor azonnal visszarántja a karját és a gyomorszája felé szúr, miközben a baljával se tétlenkedik, felkészítette a következő ceroját. De még mielőtt ellőné a találatától függetlenül visszarántja a karjával közös pengét, és a magasba emeli, majd egy Ryoudannal támad. Vagy betalál, vagy levédik, nem fontos, utána lövi rá Spenótra a különleges ceroját.
- Cero Oscuras.- talán még erősebb mint az Angelical volt. S’ így, hogy használja az Extasist, a védekezés se esik annyira nehezére.

« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:56:19 írta Ayasegawa Yumichika »

(click to show/hide)

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 16

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #12 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:31:44 »
Bármennyire megjátszhatja magát, az, hogy használja a Ressurecciónját, ékes bizonyítéka annak, hogy Vex mennyire nem bírja elviselni a fizikai fájdalmat. És az, amit eddig adtam neki, csak a kezem egy jelentéktelen suhintásának tekinthető a teljes erőmhöz képest. Az én képességeim nem olyan látványosak, mint az a cero volt, amit az előbb kilőtt rám, de legalább olyan hatékonyak.
 A fegyverem közben eléri a teljes méretét, és lila aura kezd terjengeni körülötte, tehát bármikor támadhatok vele. Persze, ezt nem távolról akarom használni, majd ha átváltozott, közelebb jött, és már nem tud kitérni, regenerálódni. Persze, a fizikai fájdalom ellen a regeneráció sem ad teljes védelmet, ha meg is gyógyul, a félelem a fájdalommal szemben marad. Theával egyszer ezt a kombinációt nagyon hasznosan kiaknázhatnánk, ha egyszer felerősödne, és Espada lenne belőle, remélhetőleg az én útmutatásaimmal.
 Az Espada új fegyvere inkább hasonlít egy görbe kardra, mint kaszára, és ez jóval effektívebb fegyver, kisebb hatótáv, de lényegesen nagyobb támadási sebesség, jobb védekezési lehetőség, és nem tudom lefegyverezni, amíg ki nem téptem a karját. Igaz, valószínűleg ő sem tudja csak úgy eldobni, de a saját fegyverét csak tudja használni annyira, hogy erre ne szoruljon rá, ha már állítólag ő Las Noches legjobb harcosa.
- Piel di Serpiente.- a hierrom nem tökéletes, de nem azért aktiválom ezt a technikát, mert egy ilyen alacsonyszintű támadást ne viselnék el, inkább csak elővigyázatosság arra az esetre, ami a továbbiakban érkezik. Ezek közül amúgy sem találhat el egy sem, a Kagetatsut aktiválva, jobb kezemben a zanpakutom átalakult változatával, a balban pedig a karóval minden egyes energialabdát elütök, mielőtt a testemhez érne. Mivel a Sanador Equipo gyengébb tagjaival edzek, hogy elkerüljem a többi arrancar figyelmét a képességeimet illetően, rengeteget gyakorolhattam a gyenge támadások tömeges elhárítását.
 A fejemre irányított vágást a karóval védem ki, miközben enyhén behajlítom a térdeim, hogy a támadás ereje ne billentsen ki az egyensúlyomból, a szúrást pedig a jobb kezemben lévő fegyverrel ütöm meg teljes erőből egy lentről felfelé irányuló félköríves mozdulattal, ami elég erős hozzá, hogy a fegyverét a feje fölé emelje. Így ugyan neki is tökéletes pozíciót ad a támadáshoz, de nem tud védekezni a felső teste ellen irányuló szúrás ellen, míg én le tudom fogni valamennyire a bal kezemmel a vágását.
 A vágás meglehetősen erősre sikerül, még a Kagetatsuval együtt sem bírom teljesen megállítani, de ahhoz megfelelően legyengül, hogy a vállamon megakadjon a hierromon. Ha most nem idézné azt a meglehetősen erősnek tűnő, ceronak tűnő támadást a bal kezében, a felé indított támadásom egészen biztosan nagyon súlyos, talán halálos sérülést okozna neki ilyen távolságból, de így csak azt érem el, hogy felrobban. Nagyon súlyos sérüléseket fogok szerezni én is, de én meg tudom magam gyógyítani, és harcképes állapotban maradok, amíg járni tudok, ő pedig nem.
 - Atrofia!- a szúrást a felső teste helyett arra irányítom, amerről a cero jön, úgyhogy a lilás energiahullám a fekete ceroval találkozik, ahogy szinte közvetlenül érintkezik a fegyverem a kezével. Az ő támadása valamivel erősebbnek tűnik, de az enyém a kezével érintkezik, az övé pedig a fegyveremmel, úgyhogy súlyosabbak lesznek a sérülései, ráadásul még a képességem kellemetlen mellékhatása, az erős fájdalom is érinteni fogja.
 Tovább nem igazán tudok gondolkozni rajta, hogy pontosan milyen következményei lesznek a robbanásnak, mert az bekövetkezik, és pedig hátrarepülök, és ha nincs hierrom, talán bele is haltam volna ebbe a támadásba. Így is elrepülök legalább harminc méterre, füstcsíkot húzok magam után, ahogy a ruhám, a fegyverem, és kis részben a jobb oldalam megég, de a hierrom elég jól megvédett ahhoz, hogy ezek a sérülések ne legyenek veszélyesek. Ha éreznék fájdalmat, most persze sokkot kapnék, és érzem, hogy jelentős mennyiségű reiatsut vesztettem, ahogy a Kagetatsut fenntartó lélekenergiával konfrontálódott a reiatsutömeg, de még mindig megvan több, mint a fele, és nekem van még egy feloldásom. Valószínű nem lesz rá szükségem, ha ő is ugyanazt kapta, mint én, akkor az utolsókat rúghatja, több harmadfokú égési sérülést is szereztem, neki talán még a karja is leszakadt a robbanástól.
 Amíg nem jelenik meg, megidézek egy kígyót az Ángelculebra képességemmel, hogy meggyógyítsa a súlyosabb sérüléseimet. Ezzel a technikával, ezen a szinten nagyjából fél órámba kerülne, hogy újra teljesen sértetlen állapotba kerüljek, ennyi időm valószínűleg nincs, de a legdurvább sérüléseimre van néhány percem, ha súlyosan megsérült. Ha mozognom kell, nem fogom tudni fenntartani ezt a technikát, addig van időm.

« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:56:41 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 328

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 24 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #13 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:32:17 »
El kell ismernie, hogy erre nem számított. Valami kitérés, vagy elterelésre igen, de hogy azt választja Spenót, hogy inkább robbannak mindketten, ez egy igazi áll leejtős megmozdulás volt. Olyan, ami inkább Vexre jellemző.
- Baaaaaszkiiiiii…- ijedten kerekedett el a szeme, arcára kiült némi félelem is. Nem tapasztalta még sose a saját technikájának az erejét, de most része van benne. Több métert repült hátra, mielőtt becsapódott a homokba és tovább gurulta a távolugrás 5-öst. Szaporán vette a levegőt, miközben a csillagtalan eget bámulta. Még nem érte el a testét a fájdalom, megpróbálkozott a felállással, de csak ülőhelyzetbe tudta magát küzdeni, utána ráakart támaszkodni arra a karjára, amiből a cerot indította, de csak annyit ért el vele, hogy ismét a homokban kötött ki. Valahogy újra feltudott ülni, és ahogy eltávozott a testéből az adrenalin, úgy tört elő a fájdalom, olyan fájdalom, amit még sose élt át az életében. Alig bírta megemelni a karját, de muszáj volt, látnia kellett, hogy mi történt a kezével.
- WHÁÁÁÁÁÁ!!!! BAZD MEEEEEEEG!!! A KAROM!! TE ROHADÉK….- nem nyújtott valami szép látványt az elszenesedett végtag, amit alig tartott valami a helyén. Néhány bőrcafat, és egy kevéske csont, tudta, hogy így van, mert látta, látta a csontját, ahogy szilánkokra tört, és egy vékony része tartotta csak a helyén a karját, az ujjai közül legalább három nem volt meg, legalábbis nem teljesen, egy csak lógott, egyedül a hüvelykujja maradt meg, az is szénfekete volt. Több helyen hiányzott a bőre, a húsa. S’ a szag, az ocsmány szag, ami szemétmódon tört utat az orrába, hányni volt kedve. Düh és fájdalom keverékétől remegett az álla. Alig bírja, hogy ne ájuljon el. Muszáj lesz valamit kitalálnia, hogy ne dögöljön meg. Képes lenne még egy szintet lépni, de az túl korai lenne… habár, vagy az, vagy pedig Diego hamarább rendbe rakja magát, és végezni fog Vexel, ezt pedig nagyon nem akarja a 4-es.
- Gondolkodj… gondolkodj…- talán ha befedné némi reiatsuval, az lehet használna, de a fájdalom még mindig ott lenne, talán egy technika… de egyik se jó erre, legalábbis amiket ismer, azok közül egy se jó.
- Szívás… szívás… meg fogok dögleni…- alig mondta ki a szavakat, valami váratlan történt, a reiatsuja magától kezdett szivárogni. Nem értette az okot, de nem is érdekelte, volt nagyobb gondja is ennél. Viszont a kiáramlás megszűnt és a levegő vibrálásba kezdett, majd 24 darab, apró kis báb jelent meg.
- Mi a…?- verejtékes arccal nézte a bábokat, és valami hihetetlen történt, a fájdalma eltűnt, s mikor ez megtörtént, az egyik báb koromfekete lett. Ismét ránézett a karjára, és egy újabb meglepő dolog történt. Az ujjai lassan visszanőttek, elsőnek a csont, majd a szövetek, hús, bőr, ami rosszul állt, az visszaegyenesedett, a karja is kezdett rendbe jönni. Ami nyitva volt az beforrt, ami törött volt az összeolvadt, ami égett volt, az meggyógyult, az egész testén. Ám ezzel együtt, az összes báb eltűnt, kivéve egyet, amelyik fekete volt.
- Nocsa… tehát más is fejlődött… Titero… hehe… HAHAHAHA!!!- tudta mi történt, tudta! Bár azt is tudta, hogy ezzel nem élhet még egyszer, és már a következmények se érdekelték, mindegy mi lesz, megöli Diegot. Túlságosan pipa lett.
- Nem akartam ezt, de meg teszem.- nyitott egy gargantát, és bedobta a bábot, majd be is zárta az átjárót. Letépte a kabátjának az ujját, az se járt jól, cafatokban lógott a karján, így is dobhatja ki, túlságosan szétment. De tovább nem ért rá ezzel vacakolni. Reiatsut gyűjtött a talpa alá, majd elrugaszkodott a talajtól, fel a levegőbe, fel a magasba. Ehhez kell egy kis távolság.
Felérve a tekintetével keresi Diegot, és rásegít egy kicsit azzal is, hogy a reiatsuját is kutatja, és mikor megtalálja ördögi vigyorba torzult az ajka. A magasba emelte a nem is olyan rég még csúnyán meggyötört karját, kinyújtotta a mutatóujját, majd áramoltatni kezdte a reiatsuját az ujjába. Minél gyorsabban, annál jobb. Szerencse, hogy már van annyira erős, hogy ez nem annyira időigényes a számára, és amikor kész van…
- Muerte Pelota.- halkan, önelégülten mondta ki a technika nevét, és Diego felé dobta a reiatsugömböt. Vigyorogva nézte volna, ahogy száguldott az espada felé, de volt annyi esze, hogy jobb lesz távolságot tartani, ez nagyot fog szólni, nagyon nagyot. Már egyből sonidora kapcsolt
-  Piel di Serpiente.- kell még egy kis extra védelem.

« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:56:57 írta Ayasegawa Yumichika »

(click to show/hide)

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 16

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #14 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:33:02 »
Ahogy elül a füst, és megpillantom, hogy Vex teljesen sértetlen, egy kicsit meglepődök. Nem gondoltam volna, hogy egy ennyire önelégült, beképzelt idióta fárasztja magát azzal, hogy megtanuljon gyógyítani is, elvégre, az közel sem olyan látványos, mint ezek a cerok. Kicsit talán én is alábecsültem, bár meglepő, hogy olyan sebességgel képes meggyógyítani magát, mint én, igaz, ő valószínűleg csak magán képes használni.
 Felpillantok a fehérhajú arrancarra, ahogy felugrik, és elkezdi összegyűjteni az újabb cerojához szükséges reiatsut. Szerintem kicsit többet is ad bele, mint amit képes irányítani, ha most meglőném, valószínű elveszítené a kontrollt, és a saját lélekenergiája tépné darabokra. Ahhoz viszont közel kellene mennem, és nem tudom, mennyire lenne erős a robbanás, elképzelhető, hogy az a néhány méter nem jelentene nagy különbséget, és én sem élném túl. A legegyszerűbb az lenne, ha nyitnék egy gargantát, és kisétálnék ebből a dimenzióból, a probléma az, hogy nem tudnék pont ide visszajönni a robbanás után, és gyakorlatilag véget érne a harc. Ezután a képesség után teljesen ki fog merülni, nem vonulok vissza.
 - Ressurección: Segunda Etapa- nem szívesen használom a teljes erőm, bár a külsőmön kívül nem fog semmit felfogni a képességeimből, ha használom is őket. Különösen, ha magammal viszem a fejét. Kár lenne persze megölni, ha élve fognám el, és még a jelenleginél is jobban csökkenteném az intelligenciáját lobotómiával, rá tudnám venni, hogy ezt a cerot majd Seireitei ellen használja fel egyszer. Ha semmi mást nem csináltatnék vele, talán menne kettő ilyen is neki, mielőtt elfogy az energiája.
 Egy kézmozdulattal nyitom meg a barlangot, nagyjából abba az irányba, amerről a cero fog érkezni. Persze, a robbanás így is megsebez majd a belsejében, a célom ezzel inkább az, hogy Vex ne jöjjön rá, hogy ott van valami. Ennek a képességnek egy komoly hátránya van, az ellenfelet is meggyógyítja, amíg titokban tartom előle a létezését, illetve azt, hogy hogyan működik, előnyben vagyok. Ahogy a cero útjára indul, besétálok a barlangba, amit meglepő módon úgy is teljesen elönt a robbanásból keletkezett tűz, hogy nem volt célpont. Maga a barlang nem szenved sérüléseket, én annál inkább. Nem égek el teljesen, de arra nem nehéz rájönnöm, hogy nem nagyon éltem volna túl, ha védtelenül eltalál, több, az élettel összeegyeztethetetlen sérülést is elszenvedtem. De persze tökéletesen regenerálódok még azelőtt, hogy elszállna a füst, én pedig kisétálok a barlangból, és megállok ott, ahol az előbb álltam. Higgye csak, hogy egy lépést sem tettem, hogy kivédjem ezt a támadást. Fizikai síkon nem olyan könnyű megtörni, de mentálisan menni fog.
 - Remélem, hogy nem ez volt a legjobb, amit tudsz. Mert akkor meghalsz- nem tudom, Thea hogy reagálna, ha rájönne, hogy elintéztem ezt az arrancart, akivel ő elég közeli kapcsolatot ápol, de túlzottan sok mindent nem tudna tenni. Vagy elfogadja, vagy elválnak az útjaink. - Nos?- kíváncsi vagyok, hogyan reagál. Talán tényleg kilő még egyet, talán rögtön kétségbe esik, esetleg megerőlteti a kis agyát, és megpróbálja kitalálni, hogy miért vagyok sértetlen.

« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 11:57:12 írta Ayasegawa Yumichika »