Szerző Téma: Vex vs Diego  (Megtekintve 1897 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 328

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 24 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #15 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:33:39 »
Még magát is sikerült meglepnie a támadása erejével. Eddig nem használta egyetlen egyszer se. De már tudja, hogy miért is tilos ezt használni a városban. Nem sok minden maradna meg belőle, ha ellőné. Ám jó lesz majd végső megoldásnak, ha már olyan harcba fog kerülni, amikor minden mindegy. Ha el kell pusztulnia, akkor majd magával viszi azt is, aki miatt így járt.
- Hu… a rohadt életbe… fárasztóbb, mint egy egész napos szex maratón egy vörös nővel.- lassú, apró folyóként folyik végig az arcán a verejték, lassan veszi a levegőt, miközben mellé liheg. Ez tényleg egy fárasztó támadás volt. Lassan ereszkedik vissza a talajra, és megy közelebb Diego felé, vagyis csak afelé, ami maradt belőle. Nehezen tudja elképzelni, hogy bármi is megmaradt a másik espadából. Ezt túlélni? A lehetetlennel határos, még ha jóval erősebb is lenne, mint Karasu, akkor is, a minimum, hogy sült csirke lesz belőle. Sethnél meg majd kimagyarázza magát valamivel, Theat meg vigasztalni fogja, mindenki nyer majd valamit.
- Mi a… O.o - nocsak, ez a nap talán a meglepetések napja lesz. Nem elég, hogy túl is élte, de még valami olyannal is rendelkezik, amivel Vex is. A kezdetei megdöbbenést átváltja az elismerés. Ez már valami, nagyon is valami.
- Nem, nem ez volt a legjobb. De most várj egy kicsit, úgy vagyok, mint a férj, aki rajtakapta a feleségét a legjobb barátjával, miközben a kutya nem mehet az ágyra. Meglepetten, kurvára meglepetten.- forognak azok a tekervények, de még milyen gyorsan forognak. Muszáj gondolkoznia, akármennyire is utálja ezt.
- Az első tippem az, hogy azért élted túl, és vagy sértetlen, mert átléptél a következő szintre. De nem hiszem, hogy ez volt az oka. A találat után kellett volna ezt megtenned, de szerintem nem sikerült volna. Ez egy olyan erejű technika volt, ami után nem maradt volna belőled semmi, nem hogy még át is változz. Nem, ez valami más volt. Szerintem, ahhoz lehet köze, ami vagy… hogy orvos vagy. Igen, tuti ez volt az. Sőt, ezt a képességedet ezen a szinten tudod csak használni, ezért kellett most kettesbe raknod magad. Honnan tudom? Mert annyira már ismerlek, hogy elég rendesen lenézel, és nem mutatnád meg ezt a formádat, csak akkor, ha muszáj. Eltaláltam? Nah, de mivel megkuksiztam a megkuksizni valódat, ezért te is megkuksizhatod az én megkuksizni valómat. Ressurección: Segunda Etapa: Existente destino.- vigyorogva mondta ki a szavakat, és utána egyből repedezni kezdett a bőre, egymásután hullottak lefelé a darabkák, majd végül lerombat róla egyszerre az összes. S’ ott állt a  második szinten. A fekete reiatsuból felépült palástja is lassan eltűnt lélekrészecskék alakjában. Orgo ismét megváltozott(homokóra nincs).
- Ahogy látod, nem csak te tudsz ilyet. Nos?- hasonló hangnemben kérdezett vissza, mint Diego, az előbb. S’ választ se várva, egymásután háromszor csapott Spenót felé Orgoval, és útnak indított három darab Abdominalt. Vex ezen szintjén, már kifejezetten nagy pusztító erővel bírtak. S’ a harmadik után, pedig szép lassan kezdett el Spenót felé sétálni. Mindketten az erejük teljében, sőt, a legvégső ressurección szinten vannak, a már szépen tönkrevágott sivatagos területből már végleg nem marad semmi, csak egy nagyobb kráter, ami mutatja, hogy itt nem babra ment a játék.

« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 12:04:03 írta Ayasegawa Yumichika »

(click to show/hide)

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 16

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #16 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:34:15 »
Nem azt a reakciót kaptam, amire számítottam. Sikerült meglepnem, de nem igazán tűnt úgy, hogy ettől kétségbe esett volna, és találgatni is próbált, hogy hogyan éltem túl. Az egyértelműt, hogy az új alakomnak köszönhetően, még ő is kimondta, de persze közelében sem járt a teljes igazságnak. Az pedig, hogy nem esett pánikba, úgy tűnik, azzal volt magyarázható, hogy tartogatott még valamit, amivel megpróbál legyőzni engem. Ahogy a reiatsuja elkezdte betakarni, érdeklődve pillantottam felé, miközben próbaképpen megmozgattam a hátamból kinövő hatalmas kígyófejeket, és megcsattogtattam rajtuk a fogakat. Nemsokára szükségem lesz rá, hogy darabokra tépjem szét vele a testét.
 Az új külseje annyira nem nyűgöz le. A külső nem nyer harcokat, azt az erő és a birtokosa teszik meg, a reiatsuja viszont tényleg nagyon megugrott. Igaz, így, hogy egy nagy adagot elpocsékolt belőle a korábbi támadására, már az enyém alatt maradt, de önmagában ez sem jelent semmit. Lehet, hogy az új támadásaihoz neki sincs szüksége sok lélekenergiára, bár nehezen tudtam volna elképzelni, hogy robbantgatáson kívül mást is tud mutatni. Nem emlékszem, mi az aspektusa, de az olyan dolgokra tudnék következtetni, mint a pusztítás vagy a háború. Ezek a dolgok viszont felszítják a fájdalmat, nem elpusztítják.
 - Egy dologban igazad volt, szükségem volt erre az alakra, hogy túléljem a támadásod. Ebben a formában nem tudok meghalni, nem lehet elpusztítani a testem. Ha egy olyan támadást indítasz, amivel elpusztítod ezt az egész dimenziót, én akkor sem fogok meghalni. Ha elpusztulna ez az egész világ, én lennék az utolsó, aki megmarad, és nem halnék meg, amíg meg nem unnám az életet a semmiben. Sajnos, a támadásaim nem olyan látványosak, mint a tieid, továbbra is be kell érned a kardommal- mélyen beszívtam a homokszemes levegőt, hogy aztán kifújjam. Nem hinném, hogy képes elképzelni a halhatatlanságot, és tényleg nem vagyok halhatatlan, kizárólag a barlangomban gyógyulok gyorsabban. Mindenkit meg lehet ölni. A régi Espadákból, akik közül sokan talán nálunk is erősebbek voltak, nem egy azért halt meg, mert a végén elhitte magáról, hogy nem tud meghalni. A leglátványosabb, legcsúfosabb veszte az egykori királynak volt. - Talán kicsit tényleg alábecsültelek. Seth talán nem csak azért nevezett téged a legerősebbnek, mert a háziállata vagy, talán tényleg azt hiszi rólad, hogy te vagy a legjobb. Biztosan eltart egy darabig, mire meghalsz. Két óráig, két napig, talán egy hétig is tarthatod magad, de az eredmény nem kétséges.
 Tényleg nem hiszem, hogy sok esélye lenne, ahhoz, hogy győzhessen, olyan fegyverek kellenének, amik nem a testet támadják, és olyan pajzsok, amik megvédik, egyben tartják az elméjét. Biztosan nagyon látványos showban lesz részem, de mindegy, milyen változatosan pusztít el egy testet valaki, ha a test halhatatlan. Némán aktiválom a Kagetatsut, hogy a fegyveremmel még könnyedebben védhessem ki az alacsonyabb szintű támadásokat, amiket felém küldött. Nem teszek egy lépést sem, nem akarok elmozdulni a barlang közeléből. Egy viszonylag gyenge technikával válaszolok.
 - Cero Ouroboros- a kinyújtott bal kezemből egy bíborszínű reiatsu kígyót küldök ellene, ami végül úgy harap a farkába, hogy a térdei magasságban szorítsa össze, és robbanjon fel, ha megvárja. Nem vagyok benne biztos, hogy kitér, nem is hiszem, hogy ezen a szinten ez a technika bármit is érne közepes sérülések okozásán kívül, de vagy felbosszantom, vagy fájdalmat okozok neki. Azt akarom, hogy ő támadjon, hogy a barlanghoz közel harcolhassak vele. A legjobb úgy lenne, hogy én a barlangban vagyok, ő meg kívül, nem hinném, hogy eszébe jut, hogy ő is meggyógyul belül. Rendkívül valószínűtlen olyan ellenséggel találkozni, akinek a képességei nem ártanak, hanem segítenek az ellenfélen. Már ha segítség, hogy elnyújtom a szenvedéseit.

« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 12:04:18 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 000 / 90 000

Hozzászólások: 328

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 24 200 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #17 Dátum: 2014. Aug. 09, 17:34:48 »
Tehát jó volt a tippje, ami arra irányult, hogyan is élte túl a támadását Spenót. Már csak arra kell rájönnie, hogy milyen meglepetéseket tartogathat a számára az espada. Bár ha abból indul ki, hogy orvos, lehet valami méreg, vagy ilyesmi lesz az. De nincs nagy kedve ezt az elméletét letesztelni. Mert ha tényleg méreg, akkor rácseszés lesz a vége. Bár aszerint, amit mond, inkább regenerálás a ludas. Kellemetlen egy képesség. Legalábbis ha az ellenfélnek van meg.
- Na, akkor gondolkodás ismét. Ha mindent elpusztítanék, akkor is túlélnéd, legalábbis még van reiatsud. Olyan nem létezik, hogy halhatatlan, egyszer mindenki megdöglik, mindegy mi van. De kiindulva abból, hogy ezt mondtad, talán lehet valami korlátja is. Az idő nem, valami más lesz az. Talán egy bizonyos terület. Igen, szerintem az lesz az.- egy próbát meg fog majd érni. Csak ahhoz közelebb kell majd mennie, és akkor a láncával megoldhatja. El kell majd találnia, és közelebb rántani.
- Szerintem marhára alábecsültél. De segáz. Egy csónakban vagyunk. Én is alábecsültelek. De én elnézem ezt neked. Ami pedig azt illeti, ez az egyik nagy bajod. Nem bírod elfogadni azt, ha jól mennek a dolgok. Ártott neked Seth? Azt leszámítva, hogy a Csöcsöskédet a falnak kente, és kicsit megdádázta. Szerintem nem nagyon, sőt, ellenkezőleg. Nyugiban dokizhatsz tovább. De csak nem bírsz a seggeden megmaradni. Rosszabb vagy, mint egy lázadó tinipicsa, aki el akar menni a buliba, és még az ablakon is kimászik, csak mert ott lesz a focicsapat sztárja is. Gyenge egy eresztés vagy mind férfinak, mind espadának.- lemondóan rázta meg a fejét.- Ami pedig azt illeti, nem fogsz tudni megölni. Ha olyan könnyű lenne, már rég megtette volna néhány nálad is különb shinigami. Mégis! Még itt vagyok, és maradok is sokáig!!- mondta vigyorogva, és támadott, bár csak amolyan teszt volt az egész. Nem hitte, hogy sokat el fog érni vele. Ez a harc lehet az egyik legnagyobb, amit ez a sivatag mostanában láthatott.
- Heh. Ez nem sokat ér.- ki se kerülte Spenót támadását. Hagyta, hogy felrobbanjon, de még ahhoz se volt elég, hogy nagy kárt tegyen a lábaiban. Bár megsérült, de már is regenerálódásnak indult.
- Nem csak Te vagy képes a gyógyulásra.- megtorpant legalább tíz méterre Diego előtt, és néhány hajszálat tépet ki, majd eldobta a homokba. Nem sokáig fognak élni, de egy-egy cerora lesz idejük. Megvárta még kikelnek a virágok, nagyjából olyan tíz darab, majd mindegyik egyszerre lőtt Diegora, Karasu pedig utána a láncát lőtte ki. Az egyik kígyófejre. Tervei szerint átüti az, vagy legalább belefúródik, és így megragadva az espadát, magához tudja rántani, ahol már várja Orgo, hogy lentről indított csapással üssön rajta egy újabb lyukat. Valahova mellkasba fasza is lesz.

 
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 11, 12:04:31 írta Ayasegawa Yumichika »

(click to show/hide)

Karakterlap

Diego Canino

Las Noches Medical Forces Commander

Eltávozott karakterek

Sexta Espada

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
41 600 / 45 000

Hozzászólások: 16

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 3 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Vex vs Diego
« Válasz #18 Dátum: 2014. Aug. 27, 18:50:26 »
Nem reagálok a másik Espada mondandójának azon részére, ami a technikám működését feszegeti. Úgy tűnik, hogy elég közel került hozzá, hogy rájöjjön, talán azért, mert nem nagyon szoktam távol maradni, és most mégsem támadtam még rá komolyan. Kellene pár erősebb cero az ilyen alkalmakra, ha ő meg tudja csinálni, valószínű nekem is menne, de nem akarok túlzottan sok energiát belefektetni ebbe. Sokkal energiatakarékosabb módon is lehet ölni, mint azok a hatalmas reiatsut felemésztő technikák, amiket Vex használ.
 - Még jól emlékszem arra a napra, amikor Seth felült a trónra. Te voltál az egyik legelső talpnyalója, gondolom, többek között a rangod is ennek köszönheted. De ha körülnézel, láthatod, hogy Las Noches szétesőben van. Hány Espada tag van összesen most? Hat? Hét? Talán nyolc? Hogy történhet meg ilyesmi, ha jól mennek a dolgok? Ami pedig az átlagos arrancarokat illeti, a legtöbb sérültünk Las Nochesben kap sebeket. Minden nap lerombolnak valamit a városban, általában büntetlenül. Ami pedig Slarint illeti, csak néhány hónapja volt, hogy egy shinigami megtámadott a sírja közelében. A te drága, imádott Sethedet teljesen hidegen hagyja, mi folyik Hueco Mundoban, ezt már a legostobábbak is kezdik felfogni- akármennyire alacsonyra becsülöm az intelligenciáját, nem tartom kétségesnek, hogy már ő is érzékeli, hogy Las Noches jelenlegi formájában meg sem közelíti az Aizen alatti mását. Az akkori arrancarok sokkal jobban kordában voltak tartva, talán Eras Vanthor, talán maga Aizen miatt, de az is lehet, hogy csak szimplán be akartak kerülni az Espadába. Amikor én lettem espada, még mindig nem volt könnyű, ma pedig már olyan nevetséges alakok kerülnek közéjük szánalmasan rövid időre, hogy akár viccből is kinevezhetnének valakit egy napra. Nem a legerősebbek vannak most az Espadában, a három leggyengébbet valószínű egyszerre is könnyen le tudnám győzni. Ő természetesen nem tartozik közéjük.
 - Miféle shinigamik? Egyszer láttam egy kapitányt, olyan gyorsan menekült előlem, hogy nem is láttam, hogy eltaláltam-e. Elhiheted, senkivel nem harcoltál még, aki egy kicsit is hasonlít hozzám- a Kagetatsu segítségével megerősített fegyveremmel könnyedén hárítom a cerokat, amiket a virágok lőttek rám. Ezen a szinten az egyszerű cerok már olyan, mintha csak barákat lövöldöznénk egymásra, úgyhogy egyértelmű, hogy nem ez az igazi támadás. Érkezik is a lánc, ahogy számítottam rá. Egyszerűen arrébb mozgatom a kígyófejet, és amikor a lánc elhalad mellettem, egyszerűen rácsapom a fogakat oldalról. Megpróbálkozok vele, hogy magam felé rántsam, de nem hiszem, hogy menni fog. - A te gyógyulásodnak meglehetnek a korlátai. Reiatsuból építed újra magad, ugye? Automatikusnak tűnik, de valójában az agyad erre parancsot tudat alatt. Gondolom, a Hipotalamusz egyik egyedi funkciója lehet. Más szóval, ha elveszíted az agyadnak azt a részét, meghalsz. Ami engem illet, teljesen elporlasztott állapotból is tökéletesen helyreállok. És helyre tudok állítani másokat is- persze csak, ha a lelkük még a közelben van, különben egy üres test jönne létre. Talán ez lehet a képességem hátulütője, bár az egyszerű, shinigamik által végbemenő lélektemetés valószínűleg nem jó megoldás, máshogy is el lehet zárni vagy meg lehet semmisíteni a lelket. - Aroma del Infierno- ezt a technikát tényleg nem tudom sokat használni, de most, hogy fogom a láncot, nehezebb lesz kivédenie a felé tartó sugarat, ami kígyópikkelyessé változtatja a homokot, ahol hozzáér. Ha eléri a gáz, az sem kizárt, hogy azonnal véget ér a harcunk.