Szerző Téma: Nocturn NJK-i  (Megtekintve 966 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Filius Nocturn

Mágus

Eltávozott karakterek

Nocturn Vegyesbolt tulajdonosa

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
33 625 / 45 000

Hozzászólások: 13

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: 2 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Fekete

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Kapcsolat cimke:
Forever alone

Mottó:
Mintha az egész világ egy nagy mozi lenne, és mi mindannyian egy beteg elme szülte cselekmény szereplői lennénk.


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Nocturn NJK-i
« Dátum: 2015. Aug. 30, 17:43:47 »


Eredeti Név: Aemilius
Átnevezett: Aaliyah
Nem: Férfi
Kor: Ismeretlen
Kaszt: Különleges Karakter, Démon
Rang: Nocturn famulusa

Jellem: Nehezen behatárolható, hogy milyen is ő valójában. Éppen olyan, mint amilyennek a gazdája kívánja. Habár akadnak esetek, amikor némelyest megszemélyesíti önmagát is. Ilyenkor többnyire nyugodt, kellemes modorú, rendkívülien intelligensnek látszó alak. Általában alázatos természet, ám szemeiben ott csillog az örökkön-örökké másokat foglalkoztató kérdőjel. Aaliyah rejtélyes, hiszen minden körülmények között képes megfelelően alkalmazkodni bárkinek a kedélyállapotához. Keveset beszél, s ha meg is szólal, szavainak hangzásában nincsenek kiugrások. Jellegtelennek tűnik, mégis tudva levő, hogy nem lehet az.

Kinézet: Bár Karaurában tartózkodik, mégsem keleties megjelenésű férfi. Magassága majdnem 190 cmt is elér. Szálkás, nyurga, amelyet általában hordott sötét öltönyei, smokingjai ki is hangsúlyoz. Folyvást selyemkesztyűket, bámulatosan megkötött nyakkendőket visel. Különösen oda figyel nem csak környezete, de a saját viseleteinek tisztaságára, vasaltságára. Bár helyes arcvonásokkal rendelkezik, bőre mégis kissé sápadt. Szemei vöröses barnák, enyhe bevágásokkal; míg haja félhosszúra nőtt fekete színű. Jobb tenyerének felső részén örökkön-örökké forgó rúnavegyület helyezkedik el, amelyet képes ugyan elrejteni; ám ha gazdája éppen használja a varázserejét, akkor megjelenik. Nem véletlen tehát, hogy kesztyűjét szinte sosem veszi le, így nem hívja fel senkinek a figyelmét, ha Nocturn éppen csinál valamit.

Hosszú évtizedekkel ezelőtt, midőn a nagy hírnek örvendő mágus leült szervezetének kerek asztalához, kapott egy kihagyhatatlan ajánlatot. Ez az ajánlat nem volt más, mint csupán egy jelzés a pokolból. Gyűlölte azt a helyet, a hátát is rázta a hideg, ha arra kellett gondolnia, hogy egy nap dicső családja vissza kívánja vinni oda. Viszont jól ismerte a jelet, a kupola börtönében ólálkodó őrök jelét. Mi tagadás, ennyi idő alatt úgy tűnik még mindig képesek hatást gyakorolni a felszínre. Elvégre miképpen is juthatott volna el hozzá eme tekercs? Hosszas gondolkodásának, számolásának eredményeképpen úgy dönt, hogy elindul végre a Pervium portáljainak segítségével. Gyors útra számít, mindössze arra kíváncsi, hogy kinek jutott eszébe jelet küldeni éppen neki? Elmegy tehát a Cathedralium Artifaciatorum tetejére, és az öt mágus segítségével bekalibrálja a hívás pontos helyét. Belép eme portálba, majd mintha nyelné el föld és gondolat, megjelenik a tűzzel itt- ott tarkított alvilágban. Legnagyobb meglepetésére egyenesen valakinek a cellájához került. Körbe néz, hogy megállapítsa mire is számítson. Szokványos rothadó bűzön kívül, mely a levegőben terjeng, nincs más. Egy árva lélek sincs ezen a helyen bizonyára azonkívül, aki a rácsok mögött tartózkodik kifeszítve. Arcát nem látja, ráadásul még a keze is erős kötések alatt áll.
- Vigyél el. – Némán áll a mágus a cella előtt, ez az alak mégis halk, surrogó hangján szólal meg. Nincs könyörgésre utaló jel; miért is könyörögne egy itt raboskodó személy? Ezen síkok lakói, szülöttjei jól tudják mind, hogy a könyörület csupán a gyengék imádsága. A ranglétra csúcsán pedig állnak azok, kik a legkegyetlenebbek voltak ebben a játékban. A mágus az egyik szeme fölött tartózkodó szemöldökét felvonja, majd ajkainak görbülete igazán kaján típusokat vesz fel néhány másodperc erejéig.
- Vigyél el. – Hallatszódék ismét a hang, s majd a rács előtt álló Nocturn megsimogatja sétapálcájának felületét. – S mond, ki vagy te? – Miért vinne el egy olyan démont, akinek nem tudja a nevét? Noha, számít arra, hogy démon létére nem fogja neki elárulni a nevét, de bizony e nélkül mihez is kezdene vele? - Vigyél el. – Ismét jön eme mondat, de már érződik, hogy hanglejtésében változott valamit.
- Rendben van, elviszlek. – Nyújtja be rúnázott kardját a cellába, hogy leemelje kikötözött férfiról a fején található vásznat. Miképpen leemeli azt, az ismeretlen egyből rászegezi vörös, hathatós tekintetét.
- Sortilegus Execratus Filius Nocturn, örömmel tölt el, hogy személyesen találkozhatunk. – Mosolyodik el némelyest, ám a mágus nem ennyire felhőtlen boldog, hogy csak úgy megnevezik éppen ezen a helyen. Sötét pillantását a másikéba fúrja, aztán körbe pillant. – Attól tartok, a szabadulásod ára a valódi neved fellebbentése. Hajlandó vagy elárulni a neved? – Gonosz csillogású szemeiből látszik Nocturnnek, hogy éppen most kívánja kötni valakivel az egy oldalú paktumot. A rab mégis felnevet finoman a mágus szavai végett.
- Te hajlandó vagy elárulni a céljaidat, fiú? Olybá tűnik patt helyzethez érkeztünk. Én a céljaidra vagyok kíváncsi, te pedig a nevemre; talán megegyezhetünk.
- Jelenlegi helyzetünkben még mindig te vagy a rács rossz oldalán. – Dönti oldalra a fejét a mágus, hogy kegyetlenül az arcába bámulhasson a rabnak. Ez a férfi felsóhajt, aztán egész könnyedén elfogadja sorsát, mintha nem is érdekelné.
- Aamelius Perlax. – Mikor meghallja Nocturn ezt a nevet, rögvest megváltozik tekintete, mint mindenkinek. Pontosan lehet tudni, hogy Aamelius nem volt más a múltban, mint Theltas Nocturn jobb keze, szerencsétlen história az egész. Aameliust pedig haszontalanná válása miatt bezárták ide elméletileg az idők végezetéig, de hát mégse eléggé sokáig ahhoz, hogy megbűnhődhessen. Nocturn elmosolyodik ezen az érdekes helyzeten, majd tárgyalakítási készségeinek hála meggörbíti az acélrudakat. Arra számított, hogy nagyobb mágikus ellenállása lehet a szerkezetnek, de csalódnia kellett. Lehetséges, hogy ő is rendelkezik némi hatalommal az alvilágban? Sokszor kérdezte már ezt magától, de sosem kapott elfogadható választ.
- Legyen mától a neved Aaliyah, hűséges inasom. Kössön esküd, hűséged és lényed hozzám, amíg el nem bocsájtalak szolgálatodból. Mostantól a szolgám vagy Aamelius. – Egészen közel hajol a férfihez, és a fülébe suttogja, míg általa megsértett ujjával rábök Aamelius jobb tenyerének felületére. A férfi teste egy pillanatra meghanyatlik, s a sötét paktum körbe láncolja lelkét. A mágus kisétál a cellából, s majd hátra pillant.
- Gyere, és rejtsd el démoni mivoltodat. – Int egyet neki, Aamelius, illetve Aaliyah új erőre kapva kiszabadul börtönéből, hogy követhesse azt a gazdát, aki eljött érte, hogy kiszabadíthassa. Visszafele úton egy valamin Nocturn mégis elmereng, mert valami nem hagyja nyugodni. Valaki rámutatott neki Aameliusra és ezzel a személlyel nem sikerült találkoznia. Tisztában van vele, hogy egy rab képtelen üzenni a felszínre, bizonyára más ötlete ez az egész.

Leírás: Aamelius a közép rendbéli Perlax család utódja. Ez a család a tüzes alvilág Nocturn família középosztálybéli famulusa. Aemilius pedig szintén famulus démon, amely a következőeket eredményezi:
 • Ahhoz, hogy bármilyen démoni ereje lehessen, mindig szüksége van egy gazdára.
 • Minél erősebb a gazda, úgy fejlődik a famulusban a démoni erő is; de a famulus sosem érheti el a gazdáját.
 • Hűsége miatt képtelen a gazdájára támadni.
 • Ha egy famulus meghal, akkor a pokolba kerül és majd onnan vissza gazdájához.
 • Csak a gazdájuk szabadíthatják meg őket örök kárhozatuktól. Ha pedig fel is oldják a paktumot, szükségük van egy shinigamira, hogy megtisztíthassák őket.

Képesség (Minden esetben egyeztetni kell előtte az érintettel, ha használja. Kalandokon csak engedéllyel vehet részt)
Neve: Imaginatio (képzelet)
Típus: Illúzió
Leírása: Ahogy a neve is mutatja, Aaliyah erőssége a saját képzelete. Gyakorlatilag bármit képes megidézni egy adott téren belül a saját elméje segítségével. A képességnek viszont számtalan kikötése van:
 • Mivel a saját képzeletén alapuló mozgó vagy nem mozgó megnyilvánulások ezek, így könnyen lehet, hogy felfedezik ezt a csalást. Nem tud olyan dolgokat csinálni, hogy a képességével kideríti egyik családtagoddal kapcsolatos dolgokat és annak a halálát láthatod. Ahhoz neki bizony sokat kellene kutakodnia az illető után, így nem is szokása ilyenekre használni.
 • Meglehetősen leterhelő lehet egy ilyen képet huzamosabb ideig fenntartani. Minél nagyobb a kívánt eredmény, annál kevesebb ideig képes fenntartani.
 • Nyílt tereken a kisebb illúziók mint egy madárka elrepülése nem jelent gondot mások előtt, azonban egy hadsereg megidézése nem mindenkire tud hatni. Számításba kell venni tehát, hogy az elméjével nem tud mindenki elméjére koncentrálni. (5.KK képességenként 1 illetőt képes megtéveszteni)
 • Az összes érzékszervre való hatás csökkenti a célszemélyek számát (maximum egy személyen képes mind az öt érzékszervre hatni, de akkor másra nem képes koncentrálni).
 • Bármilyen megtévesztés maximum addig tart, míg fel nem fedik, vagy meg nem zavarják a használót. Nagyon maximum 3 körig tartható fent bármilyen egy érzékszervre összpontosuló, de a minden érzékszervre ható csak másfél körig lehet érvényes.
 • Shinigami-arrancar-vaizard, egyéb kaszt plusz: Illúzió törő kidouval, hollow képességgel, reiatsu kezeléssel ki lehet törni a technikából; amennyiben teljesíti a technikája leírását (pl. rájön, hogy illúzió alatt áll).

Pecsét: Famulusi pecsétje nem csupán a gazdájához köti, de folyamatosan oldja fel az NJK erejét. Ettől nem fog további képességekhez jutni, mindössze ez a pontozásában nyilvánulhat meg, amit kalandok során a mesélő szabadon meghatározhat.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Aug. 31, 00:54:51 írta Filius Nocturn »