Szerző Téma: Kuchiki Karin Kiyoko  (Megtekintve 963 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kuchiki Hana

Eltávozott karakterek

Shinigami

6. Osztag

*

Kuchiki ház XXIX. feje

Szint: 7.

Lélekenergia:

60% Complete
37 500 / 45 000

Hozzászólások: 87

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 28 000 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Shinigami Nőegylet

Reiatsu szín:
Azúrkék

Egyéb hovatartozás:
Kardok és Rózsák egylete

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
A sake jó. A sake finom. A sake különleges!

Post szín:
#0066ff


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Kuchiki Karin Kiyoko
« Dátum: 2014. Aug. 16, 09:46:47 »

Név: Kuchiki Karin Kiyoko
Lehetőség: Pöttömnek van választási lehetősége, hogy ha szép nagy lány lesz és ezzel ripityára töri anyuci szívét, akkor melyik szülő vezetéknevét szeretné, illetve, melyik keresztnév tetszik neki jobban. Nem beszólni! Igenis komoly dilemma kiválasztani a legjobbat!
Nem:
Kor: 8 év
Faj: lélek, leendő shinigami?O.O
Rokoni szál: apa: Hisagi Shuuhei; anya: Kuchiki Hana; keresztszülők: Namie Fujishima
Kinézet: hosszú, lilásfekete haj; tengerkék szemek; mindig piszkos, színes ruhák és állatfigurás csatok vagy szalagok a hajacskában; néha egy-egy játék a derékra szeparálva
Tulajdonságok: örökmozgó; jelenleg éli "miért" korszakát; kíváncsi; folyamatosan beszél; édességen kívül sztrájkot hirdet evés terén; kicsit hisztis; szeret incselkedni; szereti bosszantani szüleit; szeret figyelem középpontjában lenni; kedvenc játéka egy nyúzott plüss panda; imád strandolni;

Képességekk

Kidō: A képesség eredeti formájában nem képes alkotni, csupán hasonló energiagömböket tud formálni, mint a shakkahou. Ezeket általában idegesség hatására, idézés nélkül hozza létre.

☺ Zanpakutō ☺

Aredhel (Aruederu, エイレドヘル) névre hallgató kard, egy sötét kék saya-val és markolattal rendelkező katana. A keresztvason aranyszínű orchidea motívum, valamint félig kinyílt orchidea menuki található a fegyveren.
Fajtája: ismeretlen
Parancsa: ismeretlen

☺ Zanpakutō szelleme ☺

Név: Aredhel
Nem:
Kinézet: Karin abban a szerencsés helyzetben van, már találkozott kardja lelkével. A törékeny hölgyemény a földi nimfákhoz hasonlít. Hófehér, sápadt bőre, hosszú, hegyes fülei és csodaszép arca van. Haja majd földig ér ezüstös kék színű, enyhén hullámos. Nesztelenül közlekedik világában, mintha tollpihével vetekedne súlya. Mozgása légies, kecses és kifinomult. Ruhája fátyolszerűen tekeredik testére. Apró csillagok és csodaszép orchideák díszítik a finom selyem anyagot.
Jellem: Végtelenül türelmes és bölcs személyiség. Tudása kimeríthetetlen. Mindenre van megfelelő válasza. Imádja és csodálja a természetet. Nagyon kedveli a virágokat. Világában saját kertje van, ahol gyönyörű orchideákat gondoz.

Adatlap kiegészítés: Bleach wiki

Történet
Két shinigami első és egyetlen gyermeke. Emiatt nem meglepő a lélek-ként született kislány átlagnál magasabb lélekenergiával jött világra. A hatalmas hóesés közben felsíró baba nagy boldogságot jelentett, ám a szülök kapcsolata hamarosan megromlott. Szerencsére, Karin jelenléte segített a döntésükben. Legjobbat akarták neki, ezért közös megegyezésre elváltak. A pöttömöt közös felügyeletben hagyták, mert nem szerették volna, ha bármiben hiányt szenved. Egyenlőre a terv tökéletesen működik. Néhány kellemetlen kérdésen kívül széles mosollyal rohangászik apa és anya házában is.
Az utóbbi egy évben jelentkeztek csak problémák. Az óvodai ámokfutások eredményeként megjelent lélekölő kardja, melyet Hana és Hisagi egyöntetűen jobbnak látott elzárni hiperaktív csemetéjük elől. Túl korainak tartották, hogy a halálisten léttel terheljék, illetve szerették volna, ha majd maga dönti el be akar e lépni a "családi" vállalkozásba. A nagy előadást tizennyolcadik születésnapjára igyekeznek időzíteni, már ha előbb rá nem kényszerülnek. Addig a napig, viszont úgy tervezik, élje az átlagos lelkek hétköznapját. Ismerkedjen, kergetőzzön hasonló korú társaival és ne foglalkozzon a világok sorsával. Igaz, mutat némi érdeklődést a csatározások, katana-k felé, de ezt betudják picit vadóc természetének, illetve szakmai ártalmuknak. Elvégre, ha egy harcos közegben nősz fel, önkéntelenül alapvető dolognak veszel, másnak furcsán ható dolgokat. Például, ilyen a már említett kardszellemekkel ápolt kapcsolata.
Minden hollow-tól és arrancar-tól ösztönösen fél, ráadásul képes óriási távolságból érzékelni egy-egy garganta felbukkanását. Valószínűleg, ez a magzat korában elszenvedett találkozásnak köszönhető Lucho-val és a többi espada-val. Ugyanis, Hana már javában terhes volt, amikor belekényszerült egy kémkedési üzletbe. A végzős akadémiai tanulók vizsgafeladatát készített volna elő az emberek világa-ban, de támadás érte őket. Természetesen az akkori primera, gyermeke életével tartotta sakkban, így a kicsiny pöttömnek első kézből kellett tapasztalnia öt hónapnyi feszültséget, rémületet és aggódást, ami a mamában zajlott le. Látszólag ennek nem lett komolyabb következménye Karin fejlődésében, de annyi biztos, egy fokon túl bizonytalan az idegenekkel szemben, főként, ha az illető férfi. Ráadásul, ismeretlen a következménye annak, amit egy hollow-val történő találkozás válthatna ki belőle.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Júl. 08, 21:29:41 írta Kuchiki Hana »