Szerző Téma: Kesetiaan U^ェ^U  (Megtekintve 813 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Sukkecu Eiji

Oni

Eltávozott karakterek

11. Osztag

*

11. osztag

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
31 500 / 45 000

Hozzászólások: 66

Hírnév: 6

Infó

Tárcában: 16 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
balti kék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
V, mint VÉR! É, mint ÉR! R, mint Riadalom!

Post szín:
#006699


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Kesetiaan U^ェ^U
« Dátum: 2014. Aug. 16, 09:56:52 »


Alak: kutya - ~22cm-es, sötétkék színű, pomerániai törpespicc; ~150cm magas, sötétkék hajú, hegyes szemfogú, karomszerű körmökkel rendelkező, hegyes kutyus fülű férfi
Kor: ismeretlen
Rang: természeti erő istene
Kaszt: megidézett állat
Képesség típusa: anyagi mágia
Képesség: természeti erők, azon belül fa befolyásolása.

Jellem: Rossz kutya. Attól függetlenül milyen alakban van, állandóan házi ebként viselkedik. Mindent megrág, mindent szétcincál, mindig játszana, futkározna, hemperegne a fűben, kinézné a falatot körülötte lévők szájából. Gyakran vakarózik, amiben kicsit sem zavarja, épp milyen alakban van. Imád szeretete jeleként képen nyalni másokat. Boldogságában állandóan ide-oda jár farkincája, amivel hajlamos tárgyakat leverni. Profi a pitizés művészetében. Nagy kedvvel jelöli meg az ötödik osztag egész területét, Akane taichou legnagyobb örömére. Teljesen meg van bolondulva a sípolós játékokért és Mamoru kézfejének csócsálásáért. Leszoktathatatlan hobbijáról, Akane irodában fellelhető holmijainak elásásáról, illetve mindent először szagló tesztnek tesz ki. Kizárólag mintavétel után dönti el, akar e valamit kezdeni a dologgal, legyen az műanyag doboz, vagy egy süni.
Általában keveset beszél, de ha kinyitja száját, többnyire ételt, játékot, simogatást, vagy egy-egy ismeretlen szóra kér magyarázatot. Szörnyen lelkes, energikus, mozgékony és falánk teremtés. Mindig azt enné, amit mások az orra előtt, viszont megesik, ha kap, csak megszaglássza és fintorogva ott hagyja.

Támadások: Jelenlegi állapotában minimális képességekkel rendelkezik. A természetben található fákat tudja manipulálni. Képes a fa méretét nyújtani, elmozdítani, vagy kisebb cserjéket fakasztani. Fontos! Anyag tulajdonságait nem tudja változtatni! Ellenállóságát növelheti lélekenergiájával, de ugyanúgy sebezhető, mint az egyszerű fa.

  • - kezébe kerülő tárgy manipulálása, ha fából készült. Méretét tudja változtatni. Maximum fél méterrel tudja megtoldani, vagy összepréselni, (pl: kockát gyárt belőle) esetleg átformálni. (pl: lécből fakardot csinál)- tényleges fa manipulálása. Ágak növesztése, törzs nyújtása, lombkorona méretének növelése, gyökerek földből történő kitörése. Maximum két fára terjed ki ereje. Értelemszerűen nem tud erdőket mozgósítani.- Lélekenergiáját használva megérinti a földet, melyből képes gyökereket előidézni. Alkalmas lefegyverzésre, fogságba ejtésre. Rátekeredhetnek az áldozat lábára, vagy ketrecet is létrehozhat körülötte.

Birtokolt eszköz: Kerah (nyakörv)
Parancs: Jikbru! (Növekedj!)
Kutya alakjában viselt vastagabb, szegecses nyakörv. Feladata a környezetben található lélekenergia tárolása és az átalakuláshoz szükséges erő zárolása. Parancsot követően az addig gyűjtögetett energia felhasználásával veszi fel eredeti alakját és tudja használni képességeit.
Erő: optimális esetben Eiji lélekenergiájának felével rendelkezik.
Pontokban: 16 pont

Fegyverhasználat: 1
Pusztakezes harc: 1
Reiatsu kezelés: 14
Helyváltoztató képesség: 0K
ülönleges képesség: 14 (lélekenergia alapú képessége, így mindig egyezik az arra helyezett pontok mennyiségével