Szerző Téma: Hoshi Ikari - UMI  (Megtekintve 763 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Hoshi Kazumi

Eltávozott karakterek

Retired Idol

Szint: 9.

Lélekenergia:

60% Complete
47 500 / 60 000

Hozzászólások: 257

Hírnév: 9

Infó

Tárcában: 54 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Raion

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
lilás szürkéskék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban

Kivel áll kapcsolatban?:
Ninurta-Ra'im-Zerim

Mottó:
Jöhet rosszabb is, de te csak mosolyogj a Világra!

Post szín:
#6080a0


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Hoshi Ikari - UMI
« Dátum: 2014. Aug. 16, 10:15:37 »
Kaszt: ember
Képesség: látja a szellemeket, amit imád letagadni; A bal mutatóujján évek óta hordott gyűrűjéből képes olyan energiahullámokat kibocsátani,amik összezavarják az célpontjait (úgy viselkedik mint egy hang,ami azt magyarázza a fejedben, hogy kísértés helyett menj el a plázába vásárolni)

Előtörténet:

A legfrissebb divat fiatalos ruháit viselő férfi sétál be az egyik legnagyobb lemezkiadó cég ajtaján. Egyedül van, bár a márkás cipőből és ékszerekből sejthető nem hétköznapi embert lát a járókelő. Arcát szinte teljesen napszemüveg borítja, aminek lencséi mesteri munkával vannak oly mértékben elsötétítve, hogy senki se jöjjön rá viselője kilétére. Finom bőr csizmát viselő lábai pedig halkan kopognak a fénylő járólapon, egyedül akkor sercennek fel jajveszékelően, amikor tulajdonosuk megáll a portán. Drága sportkocsija kulcsán csüggő belépőkártyáját a géphez tartva várja ki a zöld lámpa fényét. Miután pedig megkapja, teljes magabiztossággal folytatja útját egészen a liftig. A „doboz” bezárultát követően türelmetlenül kezd dobolni lábaival és napszemüvegét feltolva nézni meg tökéletes arcvonásait a fémen visszatükröződő képben. Jól festett, bár azzal a kósza hajszállal nem volt megelégedve, ami sehogy sem akart engedelmeskedni a drága police szemüveg szárának. ~ Oh, te álnok! ~ hangzott a felkiáltás fejében, amit egy toporogós csípődüllesztős beállás követett, majd a gondos igazgatás. Ő már csak ilyen volt. Megrögzötten vigyázott megjelenésére, főleg azóta, hogy volt miből ezt megtennie. Sőt a beképzeltség is támadást indított ellene, így ha valami nem úgy alakult, ahogy ő akarta a hisztérikus dührohamok előadásától sem rettent vissza. Szép lassan olyan műsztár lett, aki a kamerák kereszttüzében kedves és mosolygós, de a rivaldafény kialvását követően csak egy elkényeztetett háziállatka és mivel a cége gondosan ügyelt a róla kialakított képről, így akadálya sem volt a már-már melegeket megszégyenítő viselkedésének.
Ádáz harcát a megszokott pityegő hang szakítja félbe. Az emelet sürgését megpillantva szinte rögtön kihúzza magát és dühét kifejező ráncait elsimítva siet el egy irodáig. Kopogás nélkül lép be, mintha nem félne attól bármit is félbeszakít. Az előtte ücsörgő nőnek köszönés helyett csak int, majd helyet foglal az egyik székben. Békés perceit egy lábbelijén keletkező paca zavarja meg, amit észrevéve szinte azonnal megpróbál eltávolítani. A sikeres munkáját pedig elégedett mosoly követi.
- Mr. Okane már várja! – szakítja félbe örömét a gépies női hang, aminek engedelmeskedően hagyja el pihenőhelyét. Mielőtt eltűnne az csukódó ajtó mögött megköszöni az információt selymesen gyengéd, mély hangján, melyért azóta hálás, hogy tudja az eszét és éneklésbe kezdett, majd tétovázás nélkül az asztalhoz indult. Szemeivel egyetlen dolgot figyelt csak. A lakozott fán pihenő színes magazint, amit remegő kezekkel emelt fel. Rögtön a tartalomjegyzékhez lapozott, majd a kinézett oldalhoz. Néhány sor átfutását követően pedig elégedetten rogyott le a drága bőrbe.
- Hála a jó égnek…-
- Igen, pozitív a visszajelzés! Olvasd csak nyugodtan végig! –
- És a többiek? – járta végig az irodát tekintetével. A nemleges választ megkapva kicsit zavartan túrt bele éjfekete hajába. Hezitált. Nem tudta nélkülük legyen e véleménye a cikkről, de a kíváncsisága nagyobb volt mint az akarata…


Az egy éve alakult igen sikeres FaTal erroR!  megint egy merész szerzeménnyel hökkentette meg a zenei világot! Bár a fiúk veszítettek csábos tinilányok szívét megdobogtató külsejükből a hangjukkal még mindig elkápráztatják a nagyközönséget!...

Umi


Eredeti név: Hoshi Ikari
Becenév: Ari (hangya), mert kiskorában nagyon alacsony volt és félénk
Magasság: 187cm
Testsúly: titkosított adat, nagyon kényes a súlyára
Vércsoport: B
Születésnap: 1987. 01. 23. (22 éves)
Születési hely: Osaka
Család: anya; apa + imádott kutyája, Tsuna
Kedvenc parfüm: GUCCI; Bvlgari
Hobbi: vásárló körutak; játszani a kutyájával; aludni és vigyázni a külsejére
Kedvenc étel: lassagne; curry
Kevésbé kedvelt étel: nyer ételek, így a sushi is
Mi akart lenni kiskorában: állatorvos
Hogyan látja saját magát: kedves; kissé hisztis; aluszékony DE nem lusta!
Hibái: túlságosan érzékeny a külsejére; hirtelen haragú; és még sok minden
Célja: mint a legtöbb zenésznek: világhírnév!
Kedvelt mondat vagy szó: „Megcsináltuk!”
Mottó: „Jöhet rosszabb is, de te csak mosolyogj a Világra!”
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 16, 10:16:54 írta Abarai Renji »
lOVE yOU mORE ~♫

(click to show/hide)

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 162

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 538 350 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése
  • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Hoshi Ikari - UMI
« Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 16, 10:16:18 »
Hűűű... hát megijesztettél... xD El sem tudtam képzelni, hogy hol van a többi adatod, de aztán sikerült megtalálnom :3 *büszke magára*

Ééés most a lényeg ^^ Nagyon ötletes, és szép előtörténet. Semmi problémám nincs vele, így tehát az elősztoridra a válaszom... *hatásszünet* elfogadom.