Szerző Téma: Gyakorlótér  (Megtekintve 3237 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Shinozaki Amine

Hadnagy

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 600 / 30 000

Hozzászólások: 73

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 20 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Türkizkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Gyakorlótér
« Válasz #15 Dátum: 2017. Nov. 26, 22:30:53 »
Kekkai edzés

Kíváncsian figyeltem a többiek kérdésére érkező válaszokra. Bár ilyesmik nem jutottak eszembe, hogy megkérdezzek hasonlót, de fontos információk ezek a jövőre nézve is.
A saját kérdésem nem igazán szánom a taichounak, csak amolyan hangos gondolkodás a részemről, ahogy érdeklődve szemlélem a művem, mégis úgy tűnik túl hangos, és túl közel volt, hogy meghallja. Kicsit elszégyellem magam ilyen kérdés miatt, de azért némiképp meg is nyugtat a tudat, hogy nem kell tartanom a belső levegő mennyiségétől. Bár nekem picit nehezen áll össze a kép. A szilárd tárgyakat nem engedi át, de a levegőt igen? Fura.
Nem lett volna baj a kekkaiommal, ha nem lett volna az a borzalmas csörömpölés, de gondolom ezt úgy kell begyakorolni, hogy még ha ki is ugrasztanak a koncentrációból, akkor is álljon ez a kocka. De legalább időben elkaptam, és még a tartalma is rendben van. Ami engem illet, nem szeretnék könnyíteni, jó lesz ez így, most már biztosabban fog menni, gyakorlás kérdése az egész. Letettem picit messzebb magam mellé a vödröt, hogy az új kekkai falain kívül maradjon, majd elkezdtem újra magam körül megrajzolni. Most, mivel már nagyjából tudom hogyan kell csinálnom, gyorsabb és könnyebb, bár a strapabíróságán azért lehetne vitázni. Kicsit bizonytalanul méregetem az elkészült művet, tesztként hozzáérintem még a tenyeremet is a tetejéhez.
~ Most talán rendben lesz.
Közben jó érzés hallani, hogy az én módszerem kerül említésre. Némileg van gyakorlatom a koncentrációban és meditációban, az Elemi táncom lényege a víz irányítása, ami hasonló az energia áramoltatásához. Éreznem kell, mintha a saját végtagom lenne, rendesen irányítani és tudni, hogy hogyan és merre halad. A kettő hasonlít egymásra, csak azért a shikai képességem irányítása jóval könnyebb.
- Nara-taichou! Segítene visszatenni a vödör vizet a tetejére? – csak ahogy felém sétált, akkor szólaltam csak meg, mert fogalmam sincs, ezt hogy oldhatnám meg magamtól, ha a kockán belül vagyok. De közben sem tudom, hogy hogyan tudnám már eleve úgy létrehozni, hogy a tetején álljon. Lehetséges az egyáltalán? Mindenesetre ezzel már egyértelmű is, hogy én továbbra is a vödör vízzel szeretnék kísérletezni.
Szerencsére már akkora baj nem ért, és stabilabb volt az építményem. Amint végeztünk, kíváncsian jövök én is félre, meghallgatni a külön instrukciókat. A feladat láttán gondolatban megkönnyebbülten sóhajtok fel. Ez érdekes feladat, és nem is tűnik olyan nehéznek. Jó szórakozás lesz, elleszek vele.
Én csak bólintok a szavakra, figyelve, ahogy visszatér a többiekhez, majd ez után kezdek csak egy kis kekkait létrehozni úgy egy méter magasságban, de először viszont még nem ugrok fel rá, csak óvatosan felteszem rá a lábam, tesztelem, ellenőrzöm, hogy strapabíró-e, ezután lépek csak fel rá, és fogok neki a következőnek. Arra már megpróbálok felugrani, szerencsére stabil. A harmadikra félig fellépve kíváncsian pillantok le, megengedve magamnak pár pillanatot, hogy megfigyelhessem mit is csinálnak a többiek. Érdekes feladatot kaptak, amíg állnak a kockáim talán nem gond, ha fél percig még figyelem, későbbiekben jól fog jönni, ha majd gyakorolni szeretném ezt a technikát.
Lassan azért talán jobb lenne a saját feladatomra koncentrálni, így már lépek is fel a következőre, majd kezdem elkészíteni a negyediket. Így folytatom a kockákra való felugrálást néhány méter magasságig. Az enyém azért nem lett annyira kör alakú, nem figyeltem és lépcsőszerűen a másik után készítettem el. Csak ahogy kezdtem eltávolodni, vettem észre, hogy nagyon nem így kellene csinálnom, és gyorsan korrigáltam kör alakra a létrehozások irányát.
A biztonság kedvéért már egy bizonyos magasság után elindulok lefelé, így is egyre jobban kell már figyelnem, hogy biztosan stabil e a kocka. Nem szeretnék leesni. Bár, ahogy nézem, alattam is van már 1-2, amit el kellene tűntetnem, de most, ha bármi balul sülne ki, legalább van mire érkeznem. Óvatosan, figyelve, hogy biztosan jól csinálom a kekkaiokat indulok lefelé, végül leérkezve a földre a maradékot is eltűntetem, és kíváncsian tekintek a másik lányra, majd a többiekre, hogy ők hogyan haladnak, de mire befejeztem ezt, már ők is végeztek, és lassan az utunkra bocsájtanak minket.
- Nagyon köszönöm, amiért én is részt vehettem ezen a mai edzésen, Nara-taichou! Nagyon érdekes technika volt. – még indulás előtt gyorsan odasietek ismét köszönetet mondani. Hálás őszinte mosollyal hajolok meg, majd én is távozom a többiekkel együtt.

(click to show/hide)
« Utoljára szerkesztve: 2017. Nov. 26, 22:34:17 írta Shinozaki Amine »

Karakterlap

Nara Shiratori

Shinigami

9. Osztag

*

9. osztag kapitánya

Szint: 15.

Lélekenergia:

60% Complete
79 500 / 90 000

Hozzászólások: 161

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 23 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Halványkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Hayakawa Tasumi

Post szín:
#2256F2


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Gyakorlótér
« Válasz #16 Dátum: 2017. Dec. 04, 21:27:45 »
Osztagedzés új osztagtárssal

Figyelmesen hallgattam Aikyou-san válaszát a kérdésemre, amiben megzavart egy kis villám szikrázás, amit majdnem támadásnak vettem, ha nem teszi hozzá Aikyou-san, hogy a zanpakutouja üdvözölt. Elég furcsa egy szokás, nem láttam még olyan zanpakutout, akit érdekelne más shinigami, a forgatóján kívül. Ezek szerint a zanpakutouk is olyanok, mint mi, mindegyiknek más és más a személyisége.
- Én nem javaslom, hogy így akarjon kommunikálni a zanpakutouja másokkal, a villám nem a legbarátságosabb elem. - jegyeztem meg, amit nem feltétlen kell megfogadnia, hiszen eddig még nem ártott vele senkinek és amúgy is csak egy jó tanácsnak szántam. Én simán el tudnám képzelni azt a szituációt, hogy egy főnemesnek mutatja be a zanpakutouját, amire a semmiből előjönnek a testőrök és ártalmatlanítják, mert azt hiszik hogy a védencük életére akar törni.
- Ez mind jó és szép, de én inkább magáról szerettem volna többet megtudni. - szólaltam meg miután csak Aikyou-san zanpakutoujáról tudtam meg dolgokat, de róla csak azt, hogy 1. osztagos volt. - Én inkább olyanra gondoltam, hogy van valami hobbyja, vagy amit szívesen csinál? Miért lett annak idején shinigami? Hogyhogy most a 9. osztagba kérette magát? És a korábban elhangzottakból következtetek, akkor az erőssége a zanpakutouja használata, ugye? De javítson ki, ha tévedek. - soroltam fel pár dolgot, amire kíváncsi lettem volna. Nem kérdeztem semmi ördöngösséget, csak olyanokat, amiket általában megkérdezek minden új tisztemtől.
Az edzés kezdete előtt megvoltunk a köszönésekkel és a bemutatással, rá is térhettünk a tényleges tanulásra. Egy valaki egy kis előnnyel indult a többiekhez képest, mert Ayumi-sannak már korábban odaadtam a tekercsemet, amiben lejegyeztem a technika tanulásának menetét. Úgymond kísérleti nyuszinak használom, mennyire is volt érthető a leírásom.
- Mindenki figyeljen egy kicsit. - szólaltam meg egy kicsit hangosabban, amikor többeket is már technika elemi része érdekelt, pedig még nem is tartottunk ott. - Tudom, hogy nem tűnik olyan fontosnak ez az első lépés és gyorsan mindenki tovább lépne a következőre, de ha a kidounak nincsen meg a biztos alapja, akkor később nehezebb dolgotok lesz. - magyaráztam el, hogy mindenki tisztában legyen vele. Mondandóm után, figyelmem megakad Shinozaki-sanon, akinek már sikerült létrehoznia a levegő elemű gömböt, pedig még el sem magyarázta, hogyan kell azt csinálni.
- Shinozaki-san, szép munka. Úgy látom, van tehetséged, ehhez a technikához. - dicsértem meg, miután leráztam magamról a pillanatnyi meglepettséget. - De Shinozaki-sannak is jót tesz, ha átvesszük részletesebben az alapokat, hogy jobban megismerjük a technikát. - fejeztem be a mondandómat Shinozaki-sannak, majd visszaálltam eredeti helyemre, hogy folytassam az edzést.
- Fontos odafigyelni rá, hogy a gömbben ne össze-vissza áramoljon a lélekenergia, mert az káoszhoz vezet, valamilyen rendszer szerint áramoltassátok, ami szerintetek megfelelő erre a feladatra. - ki is adtam a következő feladatot, mielőtt áttértünk volna az elemi részre, amire mindenki vár már.
Amint úgy láttam, hogy mindenkinek sikerült ezt végrehajtania, már kezdtem volna bele az elemi részbe, de ekkor Yoshikazu-sannak egy kérdése volt felém.
- Nara taichou, hogy nevezi ezt a technikát? - a kérdéstől egy pillanatra megdermedtem, de gyorsan összeszedtem magamat, mert válaszolnom kellett.
- T-tökéletes időzítés, pont most akartam erre rátérni. - természetesen nem mondtam igazat, mert ez teljesen kiment a fejemből, de gyorsan improvizálok valamit és nem fogja senki észre venni senki. - Most, hogy már létre tudjátok hozni a technika alapját, ideje összepárosítani a kidout az idézésével és a nevével. - elkezdtem normál tempóban mondani az idézést, hogy mindenki értse és nagyjából meg is tudja jegyezni, hiszen nem olyan hosszú. - Kyokkyūtai! - a korábbihoz hasonlóan megjelent a kidou a kezemben, egy kicsit mutogattam, majd megszüntettem.
- Most rajtatok a sor, hogy ezt megoldjátok. Ha valakinek szükséges, hogy még egyszer elmondjam az idézést, csak szóljon. - szerintem elég jól megoldottam, hogy beszúrjam ide a nevet és az idézést, és a legjobb helyre kerültek, ettől függetlenül a nevét elmondhattam volna az elején is. De most a tiszteken a sor, hogy megoldják az eléjük rakott feladatot.

Karakterlap

Aikyou Kaiya

Leánykori neve: Fuchida Kaiya

Hadnagy

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 750 / 15 000

Hozzászólások: 87

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 1 550 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
fehér (Villámalapú)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00BEEE #FFF8DD


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Gyakorlótér
« Válasz #17 Dátum: 2017. Dec. 04, 23:37:32 »
Osztagedzés új osztagtárssal

Nara Shiratori Taichou javaslatát teljes mértékben megtudom érteni. Az első osztagnál még értették Azuma jelzéseit viszont mivel új helyen vagyok, ráadásul legtöbbjük nem ismer engem alkalmazkodnom kell. Azuma is szerintem hasonlóan fog cselekedni. Esetleg, ha majd lesz rá idő másik jelzést kitalálni, ami nem lenne annyira fenyegető külsőleg. A villámra legtöbben a hevességre, agresszióra és a gyorsaságra asszociálnak. Legtöbb esetben negatív jelenség.
- Értettem Nara Shiratori Taichou. Legközelebb erre odafigyelek.
Ahogyan sejtettem sajnos régi rossz szokásom megmaradt a bemutatkozások során. Megszoktam, hogy kollégáimmal nem osztok meg sok információt magamról, ha lehetséges akkor a nevemen és az osztagomon kívül semmit. Mindig is igyekeztem betartani a megfelelő távolságot és szétválasztani a szeretteimet és a kollégáimat. Az első osztagban szerencsére könnyen meglehetett valósítani viszont úgy tűnik a kilencedik osztag másképpen gondolkodik. Bensőségesebb kapcsolatot ápolhatnak. Elég csak Amine-sanra gondolnom. Lehet, hogy nekem is igyekeznem kell közelebb engedni másokat? Túl sok problémát jelentene. Akadályozna a munkámban, ráadásul a közeli kapcsolat két kolléga között hátráltató tényező lenne. Ayumi és Ayuta ugyan a testvéreim, de velük is meg kell értetnem, hogy a bensőséges kapcsolatunkat nem hozhatjuk be az elkövetkezendő közös munkáink során. Igyekszem viszont megtartani a harmóniát a testvéreimnél na meg persze a lókötő Ayutának észt verni a fejébe.
- Ahogy óhajtja Nara Shiratori Taicho. Hobbimnak mondhatnám magamnak a néhai tea szüneteket és az olvasást. Sajnos kevés időt tudok magamnak megengedni. Anyaként és shinigamiként kötelességeim vannak, amiknek eleget kell tegyek. Számomra eme két dolog első prioritásként szerepelnek az életemben. Erősségeim között valóban a zanpakutoum van jelen, de ha mindenképp megkéne neveznem még pár erősséget akkor fegyverforgatást tudnám még kiemelni. A stílust, amit használok a Battojutsu. Shinigami azért lettem, mert a szüleim úgy gondolták megfelelően szolgálnám így Soul Societyt. Sajnos a sérülésem miatt úgy gondoltam az első osztagnál nem tudnám ellátni kellőképpen a munkámat, így ezért kérettem át magamat a kilencedik osztaghoz.
Gondolom a Taichou tudni fogja mi is pontosan a Battojutsu. Ha esetleg még sincs fogalma róla és megkérdezi, készségesen fogok válaszolni. Mondhatnám, hogy maga a technika védjeggyé vált a számomra. A családtagjaim is sokan félelmetes kardforgatóként emlékeznek rám. Szerény véleményem szerint kissé túlzás, de ha jól emlékszem drága apám egyszer egy kellemes családi ebéd közben megjegyezte, hogy a fegyveremet ahogyan használom roppant félelmetes, egyben elegáns és gyönyörű mintha egy villámhercegnőt látna. Azóta is ez lett a titkos nevem. Kíváncsi vagyok vajon Ayumi és Ayuta még mindig a villámhercegnőként látnak még. Sokan a nevet talán nem érthetik külső szemmel számomra viszont nagy jelentősége van. A név takarja jellemvonásaimat. Nagyon is kimért, olykor anyukám szavaival élve karót nyelt vagyok. Magamról is tudom, hogy olykor túlságosan szigorú tudok lenni viszont muszáj annak maradnom a családom érdekében. Kiérve a gyakorló terepre, alaposan körül tekintek. Körülbelül várhattunk tíz percet mire megjött az első kolléga. A hirtelen üdvözlésre nem tudtam reagálni. Mire megszólaltam volna, már az ifjú elmondta, hogy megvárja amíg bemutatkozom. Magam részéről nem ellenkezem, némán bólintok egy kicsit majd tekintetemet újra a Taichou felé fordítom. Hirtelen ezután egy ismerős kollégám lép elő.
- Részemről a szerencse Amine-san. Örülök, hogy épségben van. Természetesen sikerült bejutnom.
Ezután drága Ayumi és az emlegetett szamár lókötő Ayuta is megérkezik a helyszínre. Ha lenne most valami műszerem, amivel figyelném az időt és pontosan tudnám mikor is kezdődne az edzés biztos kiszámolnám, hogy vajon mennyit is késhetett el a drága öcsikém. Amint Ayuta megpillant észreveszem rajta mintha elsápadt volna. Tekintetemmel alaposan végig mérem. Ezek szerint apunak tényleg igaza volt. Nem változott sokat a drága kisöcsém. A szeme sem áll jól. Amint rövid bemutatkozásom véget ért határozott léptekkel álltam Ayuta mellé. Ifjú kollégám újfent üdvözölt és immáron a nevét is megosztotta velem. Barátságos léleknek tűnik viszont fontos, hogy csak is kizárólag kollégaként kezeljem nem pedig közeli barátként.
- Részemről a megtiszteltetés Ishimaru Akira-san.
Tiszteletet megadva kicsit lefelé döntöm a testemet meghajlásképpen majd Ayumira figyelek. Jó érzés újra látni szerény húgomat.
- Örülök, hogy én is újra láthatlak titeket.
Ayuta reakcióján szinte átlátok. Már ahogyan megszólalt és a kérdés, amit feltett rögtön tudomásul vettem, hogy bizony kissé kényelmetlenül érzi magát. Pedig, ha tudná, hogy ez még csak a kezdet!
- Kedves kisöcsém! Azért vagyok itt mert áthelyeztek a kilencedik osztagba. Apropó. Az edzés után szeretnék majd veletek privátban elbeszélgetni. Fontos lenne. Főkép neked Ayuta!
Mélyen a lókötő szemébe nézek, hogy kicsit éreztessem, nem nagyon vagyok eddig megelégedve eddigi teljesítményével. Amiket hallottam aputól sokszor azon járt az eszem mikor kéne közbeavatkoznom a nevelésével kapcsolatban. Eljött hát az idő. Jobb lesz szerintem felkötnie a gatyáját mert búcsút inthet az eddigi könnyű életének. Ha kell erővel is de belefogom nevelni hogyan is váljon belőle családfő! Remélem már valahol kezdi kapizsgálni miért nem őszinte a mosolyom mikor rá figyelek. Az edzést megkezdve minden tudásmat beleadva elkezdem megformázni a gömböt és szépen lassan haladni előre. Nem sietem el. Fontos, hogy minden az alapoktól induljon el. Félszemmel rápislantok Ayutára. Nem tudom levenni a tekintetemet a gyatra teljesítményéről. Hihetetlen…
- Ayuta! Látszik, hogy a gondolataid összevissza vannak és nem koncentrálsz. Ne siess vele, szépen lassan építsd fel. A lélek mikor kis kortyokban issza a vizet, mindig gondolnia kell a forrásra. A forrásod az alapod, amit az Akadémián tanultál. Vedd elő az alapokat majd kezd el újra.
Remélhetőleg érteni fogja, amit mondtam neki. Szerencsére a kidou alapjait eltudtam annyira sajátítani, hogy rá tudjak figyelni Ayutára ahogyan próbálkozik. Ayumi eredménye szinte lenyűgöző. Mosollyal jelzem neki, hogy most büszke vagyok rá. Remélhetőleg Ayuta példát vesz a hugicájáról. Nem árt, ha néha eltanul tőle egy két praktikát, amit a kidouról tudni kell. Esetleg magam fogom kezelésbe venni! Az ifjú kolléga szépen remekel bár a megjegyzését kerülhette volna. A túlzott önbizalom gyors bukáshoz szokott vezetni. Amine-san is igyekszik, bár kissé mintha feszélyezve érezné magát de minden telhetőt megtesz, hogy sikerüljön. Ayuta megszólalása újfent bebizonyította a tényt, amit eddig is tudtam. Nem hiszem el, amit hallok. Hangosan megköszörülöm a torkomat, hogy a drága lókötő rám figyeljen. Éles pillantást vetek felé. Szemeimből pici villámok is megjelennek. Muszáj keményen fognom őt.
- Remélem csak rosszul hallottam drága kisöcsém…
Ajánlom, hogy visszaszívja előbbi szavalatát vagy az edzés után körbe fogom futtatni az osztag területén. Szerencsére Nara Shiratori Taichou rögtön kapcsol és átveszi újra az alapokat. Magam is helyeslem a döntését hiszen a jó alap nélkül nem lehet megfelelően felépíteni egy házat. Fontos, hogy a technikát alaposan megtanuljuk. Nem szabad sietni, mert abból csak káosz következne. Eltüntetem a gömböt a tenyeremnél, majd figyelmesen végig hallgatom a Taichou szavait. Néha odapislantok Ayutához nehogy hasonló megjegyzésen törje a fejét. Ha még is megtenné rálépek a lábára figyelmeztetésképpen. Így is kínosnak éreztem az előbbi mondatát. Szégyen és gyalázat! Az egyik osztagtársunk megkérdezte, hogy pontosan mi is a technika neve, amit megszeretne tanítani velünk. Kiváló kérdés és jó magam már előbb feltettem volna. Szerencsére helyettem valakit megtette így nem olyan kínos ráadásul jobb benyomást tudok kelteni. Kérdezni nem szégyen viszont mivel új vagyok itt fontos, hogy ne vigyem túlzásba. A Taichou válaszából azt tudom leszűrni hogy kissé mintha zavarban lenne. Kétszer kimondta a szó kezdő betűjét, ami legtöbb esetben a zavarodottság jele szokott lenni. Lehetséges volna, hogy nem adott nevet a technikájának? Remélem, hogy nem így van. Természetesen megtudjuk a technika nevét amint az idézés befejeződik. Érdekes és hasznos kidounak tűnik. Viszont éles helyzetben derül majd ki pontosan mire jó és hányféleképpen alkalmazható. Ha majd lesz időm alaposan utánajárok majd. Az utasításoknak megfelelően és az eddigi látottakból igyekszem megkezdeni a technika elsajátítását. Először a lélekgömb, majd utána az elem megjelenítése Amint eme feltételek sikerülnek megpróbálom a kidout alkalmazni.

« Utoljára szerkesztve: 2017. Dec. 05, 18:39:25 írta Aikyou Kaiya »

Karakterlap

Shinozaki Amine

Hadnagy

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 600 / 30 000

Hozzászólások: 73

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 20 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Türkizkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Gyakorlótér
« Válasz #18 Dátum: 2017. Dec. 18, 18:11:00 »
Osztagedzés új osztagtárssal


- Köszönöm, persze, természetesen minden teljesen rendben van. – csak mosolyogni tudok, hátha nem villannak elém akaratlanul a történtek. Jól vagyok, miért ne lennék épségben, bár az utóbbi időben két látogatás a negyedik osztagnál már több mint elég volt. Még ha az egyik csak a biztonság kedvéért egy gyors ellenőrzés is volt csak… – Ezt örömmel hallom.
Tényleg örülök, hogy Kaiya-san most már hivatalosan is a mi osztagunk tagja, egy-két tiszttel ellentétben őbenne legalább megbízom, és tudom, hogy számíthatnék rá egy csatában.
Egyáltalán nem vagyok nagy kidou használó, megtudja néha nekem is könnyíteni a dolgom, de a magolás része már nem az én asztalom, jobban szeretek karddal harcolni, de még én is tudom, hogy fontos ez az alap, és hogy megtanuljuk, hogyan kell irányítani az energiát. Ezért is próbálom minél jobban megfigyelni a taichou kezében lévő gömböt, és úgy, vagy hasonlóan áramoltatni a lélekenergiákat.
A kardom shikai képessége miatt számomra elengedhetetlen feltétel az adott elemmel való munka, hogy minél jobban ráhangolódjak, érezzem, eggyé válljak vele, így nem is szándékos, hogy ösztönből a levegőn kezdjek gondolkodni, megpróbáljam érezni, és dolgozni vele. Rögtön észbe kapok, hogy ezt nagyon nem kellene, de mire abbahagynám, a gömböm már egész érdekesen megváltozott.
~ Lehetetlen… hogy megcsináltam volna… - hüledezve pislogok, ahogy közelről szemre tudom venni a levegőgömbömet, de egyszerűen sehogy se jövök rá, hogy ezt gyakorlatilag mire tudnám így jelen állapotában még használni.
- Kö… Köszönöm, taichou! – Nara-taichou ugraszt ki a gondolataimból, ahogy zavartan pislogok fel rá. Az biztos, hogy engem jobban meglep a kezemben lévő gömb, mint bárki mást. Sose tartottam magam valami jónak kidouban, ezért se számítottam azonnal ilyen eredményre. Egyáltalán nem arról van szó, hogy nincs érzékem hozzá, egyszerűen csak nem az én világom, és sose foglalkoztam a kidouk gyakorlásával a feltétlenül szükségesnél és kötelezőnél többet. Maximum a már elsajátítottakat gyakoroltam magamtól, de azokat is csak azért, hogy biztosan tudjam majd éles helyzetben használni őket, ha arra kerülne sor.
Az alapok átvételével kapcsolatban csak bólintok, és megkönnyebbült sóhajjal szüntetem meg a kezemben lévő zavarom forrását.
És… már el is érkezünk az ódzkodásom okához a kidoukkal kapcsolatban. Az idézés szövege. Vannak, amiknek hosszú szövegük van, ha mindet meg kellene tanulnom egyenként, egy két lábon járó lexikon lennék, nem szeretem. De most muszáj lesz, ilyenkor mindig muszáj erőt vennem magamon és koncentrálnom, hogy megjegyezhessem minél pontosabban az idézés szövegét.
Ahogy szabad utat kapunk, akaratlanul is egy újabb sóhaj szakad fel a mellkasomból, mielőtt elismételném az előbb hallott szöveget.
- Kyokkyūtai. – csak remélni merem, hogy még frissen az idézés szövege is pontos volt, és ugyanúgy, ahogy az előbb, most is megjelenik a gömb a kezemben. Csakhogy most így is hagyom, egyelőre nem próbálkozom meg újra keverni a levegő elemmel, amíg nem tartunk ott és azt nem mondják, hogy csináljam azt.

Karakterlap

Ishimaru Akira

Shinigami

9. Osztag

*

3. tiszt

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 200 / 30 000

Hozzászólások: 98

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 14 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét Türkíz

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"Tedd mindig azt, amit a szíved diktál!"

Post szín:
#1AAD96


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Gyakorlótér
« Válasz #19 Dátum: 2017. Dec. 30, 13:32:20 »
Osztagedzés új osztagtárssalAmikor úgy tűnt számomra, hogy jól csinálom a technikát, akkor Nara taichou felszólalt hangosabban, majd oda figyeltem rá, hátha választ kapok a kérdésemre is egyúttal. Az elhangzottak alapján, abba is hagytam a kidou alapjának fenntartását, kicsit magamba néztem és rájöttem, hogy igaza van a kapitányunknak. Jó alap nélkül tényleg nem lehet egy kidout megcsinálni rendesen. Mert tutira elhibázná éles helyzetben valaki. Mikor megdicsérte Shinozaki-sant, Nara taichou, akkor még jobban magamba roskadtam, mert ezek szerint az enyém nem volt tökéletes, mivel nem kaptam én is dicséretet. Nem fogom hagyni, hogy alul maradjak bárkivel szemben! Bebizonyítom, hogy én is jó kidou használó vagyok! :x Határoztam el magam, mert nem vallhattam szégyen az előtt, akit a példaképemnek tekintek.
Kicsit azért nevetni támadt volna kedvem, mikor láttam, hogy Ayuta-sant eléggé lehordja az új osztagtársunk. De mélyen elfojtottam, mert eléggé leégettem volna magam, nem csak a kapitányunk, de a többiek előtt is. Ezért inkább próbáltam teljes mértékben kizárni ezt a dolgot és Nara taichoura figyelni.
Káoszhoz? Az attól függ, milyen értelemben értheti a taichou, mert néha még hasznos is lehet egy kis káosz. :roll: Bolond gondolatmenetem után, azért próbáltam komolyságot vinni a dologba és ezúttal jól megcsinálni a technikát.
Mikor Yoshikazu-san feltette a kérdését a kapitányunk felé kissé meglepett engem, hogy úgy tűnt nem igazán talált ki nevet a kidoujára.
Újra megpróbáltam összehozni a kidout, ezúttal úgy néz ki sikerült tökéletesen, mikor Shiratori-sama a következő lépést kezdte el magyarázni. Oh, igen végre egy méltó kihívás!
Erősen próbáltam koncentrálni, teljesen elmélyítettem az elmém, hogy csak is a kidoura összpontosítsak és a nevével együtt kimondva teljesen jól sikerüljön, ne kelljen leégnem teljesen. Kicsit nehéz volt, miközben arra gondoltam, hogy Ayutat számomra viccesen kiszemelte Aikyou-san magának. Bár azért kicsit sajnáltam is, mert rossz lehet, ha ennyire lehordanak valakit mindenki előtt.
Szóval szépen kell egy rendszer, ami szerint áramoltatom, értem én. Elképzeltem egy labdát, ahogy abban a levegő áramlik gömbformát alkotva. Ahogy ez megvolt, kimondtam a technikát.
- Kyokkyūtai! - Ahogy ezt kimondtam szépen fokozatosan ki is alakult a technika a kezemben. Ezúttal sokkal stabilabbnak láttam, mint legutóbb. Reméltem is, hogy ezúttal engem is megdícsér majd a taichou. Ezért szépen megtartottam a kidout a kezemben, amíg azt nem mondta elég lesz.

Karakterlap

Nara Shiratori

Shinigami

9. Osztag

*

9. osztag kapitánya

Szint: 15.

Lélekenergia:

60% Complete
79 500 / 90 000

Hozzászólások: 161

Hírnév: 7

Infó

Tárcában: 23 900 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Halványkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Házas

Kivel áll kapcsolatban?:
Hayakawa Tasumi

Post szín:
#2256F2


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Gyakorlótér
« Válasz #20 Dátum: 2018. Júl. 05, 21:16:46 »
Osztagedzés új osztagtárssal

Talán érthető volt, hogy Aikyou-san félreértette a kérdésemet, vagyis pontosabban mondva, más oldalról közelítette meg a témát, hiszen a Gotei 13 tisztjeként az jellemez minket, hogy mire vagyunk képesek, milyen stílusban harcolunk. Ezt viszont majd úgyis meg fogom tudni, hiszen, ha alattam fog szolgálni, úgyis látni fogom, mire képes az osztagedzéseken. Az viszont normál körülmények között nem biztos, hogy tudomásomra jut, hogy mivel tölti szabadidejét, vagy mik a céljai, így ezek sokkal jobban érdekelnek, mint azok, amiket előbb utóbb úgyis tudni fogok, hiszen elengedhetetlen, ha ki akarom választani egy-egy feladatra, küldetésre.
Aikyou-san utolsó mondata egy kicsit megragadt bennem, kéretlenül is negatív értelmet társítottam hozzá. Reménykedtem benne, hogy nem ennek szánta, velem is elő szokott fordulni, hogy kimondok valamit, amivel nem akartam semmi bántóra utalni, mások mégis így értelmezik. Ebből is látszik, hogy nem mindenki ugyanúgy gondolkodik, mint a másik.
- Köszönöm, Aikyou-san. – adtam hangot hálálkodásomnak, hogy szavaival próbálja segíteni Ayuta edzését, de nem csak neki nem szabad előre rohannia, hanem másoknak sem, ezért nem sikerül többeknek a technika. - Egy időre felejtsük el, hogy megmutattam, van elemi része a technikának és térjünk vissza az alapokhoz, utána majd megválaszolom a feltett kérdéseket. - mondtam mindenkinek címezve, majd elkezdtem magyarázni, mire is gondoltam ez alatt. Úgy látszik nem volt a legjobb ötlet megmutatni még az elemi részt, várnom kellett volna vele, amíg mindenki elsajátította az alapokat.
- Úgy látom, már mindenkinek sikerült megtanulnia az alapokat, ezért rátérhetünk a következő lépésre. De először is válaszolok a korábban feltett elemi kérdéseitekre. – fordultam először Ishimaru-kun felé és közben reménykedtem benne, hogy a végén nem fogok senkit kifelejteni, mert megvan rá az esély nálam, de majd emlékeztetnek, ha megtörténne.
- Természetesen nem csak levegővel lehet ezt kivitelezni, a többi elemmel is ugyanúgy működik. Azért mutattam be a levegővel, mert az a legkönnyebben elérhető elem. Villámmal is kipróbálhatod, majd az edzés végén, de pont abban rejlik a technika lényege, hogy olyan elemű legyen a gömb, amilyen elemű technikát nem szoktál használni. De persze, ha pont egy villám gömbre van szükséged, akkor tudod úgy használni. – válaszoltam meg Ishimaru-kun kérdését, majd odaléptem Ayuta-kun elé, hogy neki is mondjak pár szót. – Azt mondtad, hogy nem tudod elképzelni a levegő gömböt, hát itt van, megnézheted közelebbről. - idéztem Ayuta-kunnak egy szélgömböt, hogy jobban szemügyre tudja venni. - És ne mondd azt, hogy nem lesz rá szükséged, mert nem tudhatod, hogy nem fogsz elszakadni Ayumi-santól és lehet, hogy pont ezzel a technikával fogod tudni megmenteni. - próbáltam kicsit ösztönözni Ayuta-kunt. - Ha pedig nem látsz elég jól állj nyugodtan arrébb. Mondjuk oda. - mutattam egy távolabbi helyre, ami közelebb volt oda, ahol bemutattam a technikát.
- Mielőtt elmondanám, hogyan is tegyétek elemivé a gömbötöket, hallgassuk meg Shinozaki-sant, mit is érzett, miközben korábban sikerült megcsinálnia. - azelőtt, hogy rátérek a magyarázatra, mindenképpen meg akartam tudni, bizonyára a többieknek is segítség lesz a technika elsajátításánál.
- Pontosan. Ezt kell elképzelni. Az adott elem behatol a gömbünkbe, majd felveszi a gömb az elem tulajdonságait. - helyeseltem, majd én is elmondtam a saját szavaimmal, hogy másféleképpen is elhangozzon. Ezután nem is felcseréltem tovább a szót, mutattam, hogy övéké a terep, lehet próbálkozni az elhangzottak alapján.
- Aki úgy érzi, hogy stabilan sikerült tartania a technikát, próbálja meg eltalálni az egyik céltáblát, hiszen mit ér a technika, ha nem tudjuk ellőni és pontosan célozni vele. – szólaltam meg, amikor láttam, hogy már jó pár tisztnek sikerült összehozni a levegőgömböt. Az elemi gömb próbálkozások közepette, ha bárkinek kérdése akadt, szívesen válaszoltam, hogy végül majd mindenkinek sikerüljön a feladat.
- Ha pedig ezzel is megvagytok jöhet végül a többi elem kipróbálása. A talpatok alatt találtok földet, a fal mellett pedig van jó pár vödör víz, amit használhattok. – mondtam a gyakorlóknak, közben folyamatosan sétáltam a sorok között, figyeltem, kinek van szüksége segítségre. Nem siettettem senkit, mindenki haladjon csak a saját tempójában, nem valószínű, hogy bárki is egy edzés alatt tökéletesíti a technikát. Minimum egyet aludni kell rá és ha másnap is probléma nélkül tudja megidézni a technikát, akkor mondhatja igazán valaki, hogy megtanulta ezt a kidout.
- Ennyi lett volna a mai edzés, remélem élveztétek. Ezt a technikát még ne használjátok éles harcban, amíg nem vagytok benne teljesen biztosak, amíg probléma nélkül használni tudjátok. Köszönöm a figyelmet. – zártam le az edzést, majd Aikyou-san felé indultam. – Megfelelőnek találta az osztagedzést, Aikyou-san? – tettem fel kérdésemet, miközben szép lassan haladtam az osztagépület felém, ahova reméltem Aikyou-san is követ, hiszen mondtam neki, hogy most intézzük el a hivatalos papírokat az áthelyezésről, amik az irodámban vannak.
(click to show/hide)

Karakterlap

Fuchida Ayumi

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
18 000 / 30 000

Hozzászólások: 46

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 7 500 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#7d7d7d || #e1d1b8


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Gyakorlótér
« Válasz #21 Dátum: 2018. Aug. 10, 01:59:24 »
Osztagedzés új osztagtárssal

Teljesen egyetértek Nara Kapitány válaszával. Még ha valahogy logikus is lehetne ez mégsem a leg helyénvalóbb dolog. Legalábbis most így gondolom, de még véletlen se mernék semmi ilyesmit mondani.
Füleltem, hogy vajon mit mond a Kapitány mindenkinek, mert az rám is ugyan úgy vonatkozik. Személy szerint sose tartottam kevésbé fontosnak ezt az egészet. Mindig is fontosnak tartottam a biztos alapokat és úgy tűnik ez most sincs másképp. Azonban nem én vagyok az első akit a Kapitány megdícsér. Úgy tűnik van tőlem sokkal jobb és tehetségesebb. Mondjuk ezzel bőven számoltam is. Most hogy már a technika neve is ismeretes, így talán még közelebb kerülhetünk a jó megvalósításhoz. Ezt is igyekeznék megvalósítani, de közben fél szemem Ayuta-n van. Neki most kicsit sem egyszerű. De jó látni, hogy mind nővérünk, mind Nara Kapitány figyel rá és ahogy tud megpróbál neki segíteni. Ugye Ayuta-na, aki Kidou tekintetében teljesen ügyetlen, de remélem a sok jó tanács előrébb viszi. Rá is mosolygok, hogy ezzel bíztassam.
Megnyugtat a kijelentés, miszerint Nara Kapitány úgy látja, hogy mindegyikünk szépen halad az alapok helyes ismerete és kivitelezése terén. Ezek szerint ebbe Ayuta is beletartozik, ami roppant boldogsággal tölt el. Tudtam, hogy Kaiya nővérünk szuper lesz, mint mindig.
Nara Kapitány ismét előveszi a korábban feltett kérdéseket és fokozatosan válaszol is rájuk, amit nagy odafigyeléssel hallgatok. De mégis Ayuta-nak szentel több figyelmet, akivel igyekszik megértetni a technika lényegét, és hogy ne tartsa magát a mágiát rossz dolognak. Remélem sikerült Ayuta figyelmét felkelteni. Utána pedig egy társamtól élménybeszámolót hallgatni valóban tanulságos.
Könnyen mondhatnák, hogy nekem nem is lehet gondom, hisz az én elemem maga az alap technika, de valójában ez bizonytalanít el a legjobban. Ugyanis, nem vagyok benne biztos, hogy jól csinálom, megfelelő-e a mérete, képes vagyok-e arra hogy valóban jól csinálom-e egyáltalán. Ez pedig nagy nyomást helyez rám, ami valahol összenyom. De minden bátorságom összeszedem, hogy megidézzem és eltaláljam vele a célpontot. Minden próbálkozással remélem előrébb jutok.
Nara Kapitány valóban elképesztő. Mindenre és mindenkire egyaránt figyel, és remek tanári képességekkel rendelkezik. Nem véletlen tartom oly nagyra. Igaz fél szemem mindig a testvéreimen van, de mégis a saját feladatomra igyekszem koncentrálni, és úgy érzem még egy kis gyakorlással valóban elsajátíthatom a technikát biztonságosan. Valamint harc közben is tudom majd alkalmazni. Igazán különleges és nagy becsben tartott technika lesz majd ez a számomra. Nagyon boldog vagyok.

❀ VÉGE ❀
Nagyon köszönöm a játékot!
« Utoljára szerkesztve: 2018. Aug. 10, 02:02:21 írta Fuchida Ayumi »

Karakterlap

Fuchida Ayuta

Fuchida család következő feje

Shinigami

9. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
15 550 / 30 000

Hozzászólások: 58

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 19 700 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Fehér

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#d0cec5 || #7295b1


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Gyakorlótér
« Válasz #22 Dátum: 2018. Aug. 10, 02:14:05 »
Osztagedzés új osztagtárssal

Komolyan megőrült, hogy ilyennel egyáltalán felhozakodik. De most komolyan. De így kell neki! Majd Nara Kapitány igyekszik és helyrerakja. Én ugyan nem fogok. Így is csúnyán néz rám. Mondjuk a válaszára roppant kíváncsi vagyok, mert ez egyfajta árulás is az én irányomba.
Még hogy a biztos Kidou alapok… Nálam semmilyen biztos Kidou alap sincsen. Ayumi és Kaiya könnyen megoldják, de hol vagyok én? Ne nevettessük már ki magunkat. Nem is illik hozzám és kész. Pontosan, totális káosz lehet a vége éppen ezért seperc alatt lelépnék, de a lánytestvéreim megvető pillantásai inkább nem merném megkockáztatni. De most komolyan? Az enyém fogja a legnagyobb galibát okozni. Kinek éri ez meg? Mondjuk legalább már a nevét ismerve el tudom mondani, hogy amúgy mi lett volna, ha … De ugye úgy se az lesz. Ezen vitázni sem érdemes. De most mégis mint fejtsem ki ezt nővéremnek? Nara Kapitány is óva int az előreszaladástól, és az alapokra hívja fel a figyelmet. De ugye nekem az alapom igen mélyen lehet. Arra nem építhetek sok mindent. De azért jó a biztatás. Ayumi is megejt felém egy bíztató mosolyt. Ez legalább valami erőt ad.
Mondjuk Nara Kapitány kijelentését túlzónak éreztem, de azt hiszem egy fokkal jobban állok mint a legelején. Már az is egy egyfajta haladás. Nem? De bőven lenne mit fejlődni alap téren is. Miután ez ugye konstatálva lett, utána szép sorjában választ is kapunk a felmerülő kérdésekre. Ayumi szinte issza is a szavait. Mire észbe kapok, máris elém lép és szinte az arcomba dugja az idézett gömböt és az orrom alá dörgöli, hogy igen is mennyire fontos ugyan úgy nekem is megtanulni ezt a technikát, mint mindenki másnak.
- Vettem… Értem a célzást. Igyekezni fogok.
Azt hiszem rendesen megkaptam a magamét. Mondjuk ez még a kellemes is volt. Kaiya nővérkémtől mit fogok kapni? Na azt valószínűleg ahogy lehet elkerülném.
Lehet benne valami, hogy a saját elemünk jobb, de egyben komplikáltabb is a megvalósítása. Ayumi-nak van azt hiszem a legjobb dolga, hisz az ő eleme lényegében az alaptechnika. De a megidézés még valahol hagyján is lenne, de hogy azzal céltáblára lövöldözgessek… Inkább legyen meg valami normális keret, mielőtt a képembe robbanna a techinka. Na de próbálkozzunk! Rossz véget sejtek.
Azt is mondhatnám, hogy a gondok még csak most jönnek.
Figyelni, igenis igyekeztem, és próbáltam koncentrálni, még ha ketten ostorral hajtottak mint a janicsárok, és egy leste, hogy mégis mint haladok. Ne legyen rajtam nyomás? Nincs… Kicsit sem… Mint mikor a családi asztalnál az van kitárgyalva, hogy én leszek a család következő vezetője. De mindezek ellenére el kell ismernem, hogy Nara Kapitány igazán remek figura. Érthetően magyaráz, és pontosan tudja kit mivel motiválhat. Annyi szent, hogy ezt az edzést hamar nem verem ki a fejemből. De remélem azért legközelebb az én pályámon játszunk. Mindenesetre személy szerint azt alig várom majd. Ezt a technikát meg van még bőven hova fejleszteni és gyakorolni, de azt hiszem erről majd Kaiya nővérem és Ayumi fognak gondoskodni… Csak Kaiya ne villámgömbbel keltsen reggel. Lehetne ez egy jó kívánság. Meg hogy magam is hamar megtanuljam, hogy ha más nem akkor egy kicsit vissza tudjak majd vágni. De eddig is van hova fejlődnöm.


⋞VÉGE⋟
Nagyon köszönöm a játékot!

Karakterlap

Aikyou Kaiya

Leánykori neve: Fuchida Kaiya

Hadnagy

Shinigami

8. Osztag

*

Szint: 2.

Lélekenergia:

60% Complete
12 750 / 15 000

Hozzászólások: 87

Hírnév: 3

Infó

Tárcában: 1 550 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
fehér (Villámalapú)

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Post szín:
#00BEEE #FFF8DD


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Gyakorlótér
« Válasz #23 Dátum: 2018. Aug. 10, 11:39:17 »
Osztagedzés új osztagtárssal

Végül a technikát sikeresen elsajátítom. Amint a kidou idézését kimondom, meghozza a gyümölcsét. Sokszor áldani szoktam az eget, hogy a türelmem és szorgalmamnak köszönhetően mennyi akadályt vagyok képes áthidalni. Ez most sincs másképp. Sajnos viszont Ayutáról ez nem mondható el. Heves, fiatal és az érzelmei hajtják. Jól tudom mennyire is félti Ayumit és ez lesz neki egy nap a veszte. A túlzott féltés a shinigami egyik gyengepontjának minősül. Persze ezt megtudom érteni, hiszen én is féltem kistestvéreimet, de tudom, hogy olykor engednem kell a pórázból és hagynom, hogy tapasztaljanak. Egy éles bevetésnél pedig meg kell bíznom bennük. Ayumira nagyon sok mindent rá tudnék bízni, viszont Ayutánál más a helyzet. Ha egyszer nem figyel rá valaki biztosan állíthatom, hogy bajt fog hozni. Mindig is kereste a problémát és meg is szokta találni. Nem győzöm hangsúlyozni magamban, hogy mennyire is fontos ügy számomra, hogy észt verjek belé. Az apám már nagyon sokszor igyekezett hatást gyakorolni rá kevés eredménnyel. Ezért is vettem nyakamba eme feladatot, hogy a drágalátos lókötő kisöcsémből családfőt neveljek. Ha a gyerekeimet megtudtam tanítani a tiszteletre, fegyelemre akkor Ayutánál is menni fog. Bízom, hogy meglesz az eredménye. Éles szemekkel figyelem kisöcsém munkáját és amit látok egyszerűen kriminális. A kidout ennyire semmibe venni! Egy shinigaminak minimum alapfokú kidou tudással kell rendelkeznie! Elengedhetetlen munkánk elvégzéséhez! Nem hiszem el, amit látok! Szerencsére viszont Ayumi közbelép és igyekszik megtanítani neki jó testvér módjára. Ezt nevezem! Jó látni, hogy Ayuminál a nevelés sikeres volt és teszi a kötelességét. Magam is segítettem volna, de inkább nem avatkozom bele. Hagyom, hogy a fiatalok elintézzék. Amint Ayumi visszaáll a sorba, enyhe mosollyal igyekszem megdicsérni. Ayuta reakciójára nem mondtam semmit. Szerintem kapott már eleget tőlem. Nem szeretném már az első napon elijeszteni. Majd szépen fokozatosan fogom betörni. Nővéreként kötelességem a helyes útra terelni. A kidou gyakorlat végeztével, meghajlással köszönöm meg az edzést. Akik odajönnek hozzám osztagtársak pár szóra, igyekszem a válaszaimat tömörre és lényegesre formálni. Nem vagyok az a típus, aki bővebben beszél magáról. Általában csak a lényeges kérdésekre válaszolok. Kollégaként kezelem őket. Testvéreimnek elmondom az időpontot és a találkozóhelyet, ahol megfogjuk ünnepelni visszatérésemet és persze egy alapos megbeszélés keretén belül elmagyarázom mi várható az elkövetkezendő napokban. Melegen ajánlom, hogy Ayuta ne késsen el. Miután elvégzem a szükséges teendőimet családtagjaimmal, Nara Shiratori Taichohoz fordulok és válaszolok a feltett kérdésére.
- Az edzés elnyerte nagyon is a tetszésemet. Pontos és lényegre törő volt. Jó volt azt is látni, hogy figyel az osztagára. Nagyon kevés kapitány mondhatja el magáról eme tulajdonságot. Viszont, ha megenged egy apró észrevételt, javaslom, hogy Ayutára különösen figyeljen. Nagyon is kell neki a biztatás és a motiváció. Annyit tudok segíteni esetleg még az osztagnál, hogy Ayutára igyekszem időt szentelni és gyakoroltatni ama a készségeit amikből gyengébb. Persze ha vannak problémás emberek az osztagon belül, felajánlhatom rendfenntartói képzettségemet és rendet tartani, ha esetleg igényelné. Konfliktus kezelés a specialitásom.
Természetesen, ha Nara Shiratori Taichounak szüksége lenne olyanra az osztagon belül, aki figyel másokra. A papír munka elvégzése mellett képes lennék végig csinálni. Anyaként és első osztagosként megtanultam a munka időmet a legmegfelelőbben beosztani. Amit elvár tőlem az osztag megteszem. A kötelesség az első. Miután nincs több kérdése Nara Shiratori Taichounak felém, meghajolok a protokollnak megfelelően és határozott lépteimmel elsétálok. Úgy tűnik sikeresen megtettem az első lépést, hogy a társaim megbízzanak bennem. A kérdés, hogy éles bevetésen is az osztag megfogja-e állni a helyét.


*Köszönöm a játékot! :) *

Karakterlap

Ishimaru Akira

Shinigami

9. Osztag

*

3. tiszt

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 200 / 30 000

Hozzászólások: 98

Hírnév: 2

Infó

Tárcában: 14 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Sötét Türkíz

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
"Tedd mindig azt, amit a szíved diktál!"

Post szín:
#1AAD96


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Gyakorlótér
« Válasz #24 Dátum: 2018. Aug. 12, 21:35:36 »
Osztagedzés új osztagtárssal


Miközben vártam a kapitány válaszára, próbálgattam az új technikát elsajátítani, hogy tökéletesen menjenek az alapok. Majd, mikor úgy láttam végre sikerült rendesen elsajátítanom legalább is szerintem, akkor felém fordult Nara taichou és beváltotta reményeim a válaszával. Örömömben rá kellett jönnöm arra is, hogy végül is igaza volt a kapitánynak, hogy nem pont villám gömbbé kéne, ezt varázsolnom, ha már úgy is villámelemű a zanpakutoum. Maximum olyankor jól jöhet, ha valamilyen oknál fogva nem tudom használni a zanpakutoum és sokkolni kell valamit, vagy valakit például egy küldetésen. Gondoltam magamban. Figyelmesen hallgattam Shinozaki-sant, hogyan is tudjuk tökéletesen elérni a kívánt célt. Kíváncsi voltam, hogy sikerül-e a taichou által megadott céltáblát eltalálnom az újonnan elsajátított osztag kidouval. Így, hát fogtam magam és célba vettem a gömbbel a táblát. Azt hittem piskóta lesz fenntartani ezt a gömböt úgy is, hogy eltávolodik a kezemtől egyre messzebb, de sajnos nem így történt. De sebaj nem adom fel! Kissé veszített az alakjából a gömb, így nyilván az erejéből is, ezért sajnos a céltábla mellé ment, nem igazán tudtam mit kezdeni vele. Új gömböt formáltam a kezemben, majd még erősebb koncentrálással próbáltam ellőni. Ezúttal majdnem sikerült eltalálni vele, amit elkellene. De még a pontos célzáson csiszolnom kellett. Addig próbálkoztam vele, míg végül sikerült eltalálnom a céltáblát a technikával. Kissé kellemetlenül éreztem magam a többiek, de főleg a kapitány előtt, hogy ennyit bénáztam. Nehezebben sikerül ez az egyedi osztag kidou elsajátítása, mint azt gondoltam.
Miután sikerült az alap támadás, gondolkoztam melyik elem lenne jobb, de mivel a föld semlegesíti a villámot, így megpróbáltam víz elemet hozzáadni a kidou-hoz, ami tökéletesen felerősítené a villám támadásaim sokkoló hatását egy ellenfél esetében. Próbálkoztam hozzáadni a vizet a gömbhöz, hogy egy tökéletes víz elemű támadás jöhessen létre. Természetesen sok próbálkozásomba került, mire egyszer végre sikerült elérnem, hogy tökéletesen célba érjen. Eléggé kimerültem a mai napra szóval úgy gondoltam megfogadom a taichou szavait és addig nem használom éles menetben, amíg nem fog minden egyes alkalomra, akár álmomból felkeltve is működni ez a kidou. Válaszoltam kedves, de picit kimerült fejjel Nara kapitánynak.
- Igen, nagyon élveztem ezt az edzést! Ígérem, sokáig fogom gyakorolni, míg tökéletesen nem fog menni mindig a kidou! Csinálhatjuk máskor is az efféle edzéseket, Taichou-sama. – Majd meghajoltam előtte. Majd a többieknek is messziről meghajoltam végül hazasétáltam, mert úgy éreztem kell egy nagy pihenés.


(click to show/hide)
~ VÉGE ~

Karakterlap

Shinozaki Amine

Hadnagy

Shinigami

13. Osztag

*

Szint: 3.

Lélekenergia:

60% Complete
16 600 / 30 000

Hozzászólások: 73

Hírnév: 4

Infó

Tárcában: 20 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
Türkizkék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Gyakorlótér
« Válasz #25 Dátum: 2018. Aug. 13, 00:05:24 »
Osztagedzés új osztagtárssal

Nem vagyok nagy kidou használó, de olyan szinten, hogy nem is igazán tudom, mire lehetnének jók ezek a levegő gömbök, vagy egy vízgömb. A víz alá biztos előnyös ha van a shinigaminál kis levegő, de vízgömböt én bármikor tudok az Elemi tánccal létrehozni. Ennél már csak a hakudában vagyok bénább. Abban viszont minimális alaptudásom ha van csak. De azért a kidout szeretem még valamennyire, igaz megtanulni utálom ha valamelyiknek még szövege is van, de ha egyszer már itt vagyok egy ilyen edzésen, megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni magamból.
Jobb is, ha ismét visszatértünk az alapokhoz. Nem lehet elégszer gyakorolnom az energia áramoltatását. Úgy tűnik az, hogy elemi formába hozzam, az már rutinművelet, legalábbis nekem, hála a kardomnak, de először meg kell egy biztos alapot teremteni hozzá. Inkább újrapróbálom újra és ha kell újra, hogy begyakoroljam, miközben Nara-taichou magyaráz. Közben figyelek a többiek kérdésére érkező válaszokra is, hátha némiképp több fogalmam lesz arról, vagy ötletem, hogy ezt a kezemben mire is fogom majd használni a gyakorlatban. A legjobb elképzelésem az lenne, ha elektromossággal tudnám feltölteni, amikor én mondhatom meg merre, hol és mi legyen nedves, akkor remek katalizátor tudna lenni. De azért míg vizet vagy földet nem nehéz találni, levegőt pedig a legegyszerűbb, elektromossággal már Sokkal nehezebb, ha nem az az elemem.
Kettőt pislogok fel a kezemben lévő gömbről, és a gondolataimból mikor ismét elhangzik a nevem. Pedig abban reménykedtem megúszom egy dicsérettel. Nem, ez így nem pontos, abban reménykedtem, hogy rajtam kívül senki sem veszi észre mit műveltem a kezemben tartott gömbbel…
- Csak elgondolkoztam a levegő elemű gömbön és koncentráció közben megpróbáltam érezni magam körül a levegőt, ráhangolódni, vizualizálni ahogy az beleáramlik a kezemben tartott gömbbe, és az felveszi annak a tulajdonságait. – puszta ösztön volt, foglalkozási ártalom. Nekem minden zanpakutou gyakorlás alatt ez volt a dolgom, mióta tudom mik a shikai képességeim. A Vízpengéket nem kellett annyira gyakorolnom, maximum a célzást, de az Elemi tánc az olyasmi, amin még mindig van mit csiszolnom és fejlesztenem. Komoly koncentrációt és vizualizációt igényel, minél több vizet akarok irányítani és minél több irányba. Éreznem kell a vizet a mozgatása közben mintha a testemhez tartozna, végtagjaim lennének. Ezek után ösztönösen hasonlóval próbálkoztam meg a levegőnél is és irányítani azt. Én erre specializálódtam, nem szerencse vagy tehetség kérdése volt és végképp nem teljesen tudatos. Hiába sikerült, még mindig hibának érzem, hogy előre szaladtam. A kapkodás egy komolyabb technikánál csúnya következményekkel járhat. Most viszont, hogy el is hangzott, hogy így kell, és most van itt az ideje, mivel a kezemben van már az alap, ismét behunyt szemmel koncentráltam ugyanúgy, mint legutóbb. Miután elkészültem, és figyelmesen szemügyre vettem, hogy minden rendben van e, engedélyezek magamnak egy futó körbepillantást, hogy kinek hogy sikerül, hogy haladnak. Addig is gyakorlom az energia áramoltatását, hogy ne csak addig legyen biztos ez a gömb a kezemben, amíg erősen koncentrálva és figyelve rá bámulom, hanem aközben is fent tudjam tartani, hogy a környezetemre is figyelek.
A neheze viszont csak most jön, ezek szerint el is kell tudni lőni. Hát ez már természetesen nem megy azonnal. Mire rájövök, hogyan is kell egyáltalán ellőni, akkor döbbenek rá, hogy ez az izé nagyon nem mindig akar arra menni, amerre én szeretném. Néhány próbálkozás után végül csak sikerül ráéreznem, hogy hogyan is kell ezt csinálni, és már jobban céloznom is vele, de azért később még muszáj lesz vele gyakorolnom nem is keveset. Nem íjászok vagyunk, legalábbis én biztosan nem, hogy rögtön pontosan tudjak célozni.
Az elem megváltoztatásánál úgy döntök a földdel teszek egy kísérletet, mivel víz elemű a zanpakutoum, és ahogy azt a taichou mondta az előbb, az a lényeg, hogy ne a saját elemünket használjuk. Azzal tudom, hogy azonnal sikerülne, ráadásul rengeteg vízlabdát képes lennék készíteni a kardommal, és a gondolataimmal arra irányítani, amerre kedvem szottyan, úgyhogy inkább azt passzolnám, amíg külön nem kérnek meg rá. Így aztán óvatosan fél térdre ereszkedem, és a földhöz érintem az energiagömböt, majd ugyanúgy mint a víznél, megpróbálok ráhangolódni az elemre. Érezni, elképzelni ahogy átjárja a gömböt, megszilárdítja. Zavaróan képzeletben folyton egy kőlabda jár a fejemben, nem mintha sokban különbözne az eredmény a képzelettől. Megpróbálom kicsit összesűríteni, hogy minél masszívabb legyen az eredmény. Na, ezzel muszáj olyan erővel és sebességgel eltalálnom a céltáblát, ahogyan csak tudom. Remélhetőleg ez kicsivel stabilabb pályával fog repülni, és könnyebb lesz a célzás. Nem kimondott cél, hogy kárt tegyek a berendezésben, de mulatságos lenne ha sikerülne.
Ahogy Nara-taichou zárja az edzést, készséggel hagyom félbe egy újabb gömb készítését és tiszteletteljesen meghajolok. Külön nem megyek oda megköszönni a kimondottan kellemes és még szórakoztatónak is mondható edzést, mert látom, hogy Kaiya-sanhoz csatlakozik. Elég volt egyszer megzavarnom a beszélgetésüket, még egyszer nem szeretném, így csak a többiekkel együtt távozom.*Vége*
Köszönöm az edzést! ^-^

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 168

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 504 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Gyakorlótér
« Válasz #26 Dátum: 2020. Márc. 15, 22:34:47 »
Heyho!

Csak semmi pánik, a Kekkai edzést és az Osztagedzést jöttem lezárni.
Mivel a Kekkai edzést képező technika lényegében ingyenesen megkapható a Shopban, így ezt hagyományos, több körös edzésként zártam. Az Osztagedzést pedig technikaedzésként zártam.

Kekkai edzés:
Nara Shiratori: Jutalmad a szép edzés levezetéséért: 1000 LP, illetve bezsebelheted a két aktív karaktertől a technika árát, mely összesen 12k ryou
Shiroichi Anao: Mivel eltávozott karakter, így jutalmat nem tudok számára kiosztani
Shiranui Haruki: Jutalma 1000 LP és a Kekkaijutsu nevű technika
Hatakeyama Momo: Mivel eltávozott karakter, így jutalmat nem tudok számára kiosztani
Shinozaki Amine: Jutalma 1000 LP és a Kekkaijutsu nevű technika
Hayakawa Yuuki Hajime: Mivel eltávozott karakter, így jutalmat nem tudok számára kiosztani

Mivel a Kekkai edzés értékelése során történt némi baki, így az LP jutalmakat nem veszem vissza, ez is a jutalmatok részét képezi, kompenzálás gyanánt. :3

Osztagedzés új osztagtárssal:
Nara Shiratori: Jutalmad 1500 ryou a technikáért
Aikyou Kaiya: Jutalmul megkapja a Kyokkyūtai nevű osztagtechnikát
Ishimaru Akira: Jutalmul megkapja a Kyokkyūtai nevű osztagtechnikát
Shinozaki Amine: Jutalmul megkapja a Kyokkyūtai nevű osztagtechnikát
Fuchida Ayumi: Jutalmul megkapja a Kyokkyūtai nevű osztagtechnikát
Fuchida Ayuta: Jutalmul megkapja a Kyokkyūtai nevű osztagtechnikát


További kellemes játékot~ :mami:
« Utoljára szerkesztve: 2020. Márc. 27, 21:56:29 írta Shihouin Yoruichi »