Szerző Téma: Sukkecu Eiji - pályázatok  (Megtekintve 1266 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Sukkecu Eiji

Oni

Eltávozott karakterek

11. Osztag

*

11. osztag

Szint: 6.

Lélekenergia:

60% Complete
31 500 / 45 000

Hozzászólások: 66

Hírnév: 6

Infó

Tárcában: 16 600 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Gotei 13

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Reiatsu szín:
balti kék

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló

Mottó:
V, mint VÉR! É, mint ÉR! R, mint Riadalom!

Post szín:
#006699


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Sukkecu Eiji - pályázatok
« Dátum: 2014. Aug. 16, 18:28:24 »
Képesség módosítás


karakter démon neve: Nagekikō (嘆き公)

Zanpakutō  Név: Shinseikaji (Szenttűz)
  Parancs: Moeru! (燃える, Lángolj!)

  Shikai támadások:
  - Hanji Shinseikaji (判事 神聖火事, Ítélő Szenttűz): Hőhullám söpör végig a kard lendítési irányának megfelelően, majd a használó lélekenergiájánál alacsonyabb, vagy azzal megegyező áldozatok Pokolra jutnak. Megnyílik alattuk az említett hely ajtaja és egyszerűen lehúzzák a démoni kezek. Ha a támadott személy ereje meghaladja Eiji-ét, akkor égési sérülés keletkezik.
  - Keisu Shinseikaji (刑す 神聖火事, Büntető Szenttűz): Két lángcsóva indul ki a pengéből, amik karokra és lábakra tekeredve láncolják a fegyverhez. Ennek következte nem a kéz-, és lábfej leégése lesz, hanem hőtúltermelés. A bilincsek folyamatos hőt sugároznak, aminek következte az áldozat szenesedése lesz.[/list]


  Módosítás: 2011. május 06. , Sukkecu Eiji*

  Speciális gigai:


  Név: kawa jinsoku (河 迅速, sebes folyó)
  Fajta: lélekenergia átalakító
  Feltaláló:Kurotsuchi Mayuri
  Karbantartásért felelős részleg: 12. osztag, Kutatási és fejlesztési részleg
  Karbantartás: 3 havonta
  Gigai leírása:

   - átlagos képesség: eredeti test elrejtése; lélekenergia elzárása- elsődleges speciális képesség: pecsét segítségével teljes démoni lélekenergia megkötése; feloldását kód védi, melyet csak a Gotei13 vezetősége ismer- másodlagos speciális képesség: eredeti lélekenergia shinigami-khoz hasonló átalakítása szabályozott mértékben- másodlagos speciális képesség leírása: gigai belső, takart felületén mesterségesen kialakított, lélekenergia csőhálózaton keresztül, átalakított energia juttatása a póttest minden területére;- átalakítás menete: eredeti testet és gigai-t apró csapok kapcsolnak össze, kiemelt pontokon - halánték, nyak, mellkas, könyök, csukló, gyomor, csípő, térd, boka -; ezen speciális csapok végzik a démoni lélekenergia feldolgozását és egyenletes átfolyását a póttest hálózatába-átalakítás erőssége: szabályozott módon történik; a csapok előre beállított szint szerint, állandó mennyiséget áramoltatnak-átalakítás erősségének szabályozása: 12. osztag által a csapok fejét szűkítik, vagy növelik; átlagos energia 5000-5500 lp-átalakítás erősségének manuális szabályozása: lehetséges; kizárólag harc esetén, ha nincs lehetőség a 12. osztag segítségét kérni-átalakítás erősségének manuális menete:pecsét korona motívumának határozott benyomása-átalakítás erősségének manuális szabályozásával elérhető maximális erő: karakter aktuális lélekenergia mennyisége-átalakítás erősségének manuális szabályozásával elért maximális erő kísérő jelensége: csapok átmeneti túlterhelése okán, kiemelt pontokon kés szúrás jellegű fájdalom léphet fel-átalakítás erősségének manuális szabályozásával elért maximális erő visszaállítása:pecséten szereplő nőalak nyakláncán lévő lakat határozott mozdulattal történő benyomása; azonnali elzárást eredményez-átalakítás erősségének szabályozásával elért maximális erő visszaállításával keletkező mellékhatás:lélekenergia szint drasztikus visszaesésének következtében ájulás, émelygés, izomgörcs, csapok menti éles fájdalom


  *Nem akartam újabb hozzászólást kezdeni, de a képesség módosítási igény során kiderült, egy nagyon fontos részt még nem tisztáztam. Az előtörténetben említettem, Eiji nem tudja használni a démon erejét és speciális póttestet kapott, viszont arra nem adtam magyarázatot, mégis honnan van akkor lélekenergiája, illetve mitől speciális a pótteste. Ha van rá igény, - meg elfogadják - nyugodtan betehető a megvásárolható technikák közé, elvégre 12. osztagos fejlesztés.

  Karakterlap

  Abarai Renji

  Eltávozott karakterek

  Hozzászólások: 117

  Hírnév: 2

  Infó

  Tárcában: 2 082 800 ryou

  Technikatár
  Ajándék küldése


  Hovatartozás:
  Független

  Egyéb hovatartozás:
  Nincs

  Egyéb hovatartozás:
  Nincs

  Kapcsolat cimke:
  Egyedülálló


  • Profil megtekintése

  Nem elérhető Nem elérhető

  Re:Sukkecu Eiji - pályázatok
  « Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 16, 19:20:06 »
  Idézetet írta: Kawazoe Hanae
  Emlékeztetőül azoknak akik nem lennének tisztában vele, hadd idézzek Eiji karakter előtörténetéből:
  ".
  .
  .
  IV. A lélektestre kötelezően elhelyezendő egy pecsét, amely arra hivatott, hogy korlátozza a használója erejét és teljesen elzárja a démoni lélekenergia érezhetőségét. Az igénybe vétele állandó!
  V. A démoni erejét és külsejét szigorúan tilos felvennie és használnia! Csak is akkor szegheti meg a negyedik pontot, ha erre a tanácstól vagy személyesen a főkapitánytól kap engedélyt! Más különben azonnal végrehajtandó halálbüntetés jár a parancsszegésért!"


  Ennek fényében, pedig, ha a karakter, úgy ahogy eddig is, betartja a rá kiszabott feltételeket, nem látom akadályát annak hogy ELFOGADJAM a képességmódosítást.

  Karakterlap

  Hirako Shinji

  A Yuuniverzum ura

  Eltávozott karakterek

  Hozzászólások: 80

  Hírnév: 4

  Infó

  Tárcában: 3 459 950 ryou

  Technikatár
  Ajándék küldése  • Profil megtekintése

  Nem elérhető Nem elérhető

  Re:Sukkecu Eiji - pályázatok
  « Válasz #2 Dátum: 2014. Aug. 16, 19:20:39 »
  Mivel igencsak részletesen és reálisan lett kidolgozva a speciális gigai, ezért szintén ELFOGADÁSRA kerül, valamint a későbbiekben bekerül majd a 12. osztag megvásárolható fejlesztései közé, ahogy utóiratban javasoltad is. További jó játékot!

  Karakterlap

  Sukkecu Eiji

  Oni

  Eltávozott karakterek

  11. Osztag

  *

  11. osztag

  Szint: 6.

  Lélekenergia:

  60% Complete
  31 500 / 45 000

  Hozzászólások: 66

  Hírnév: 6

  Infó

  Tárcában: 16 600 ryou

  Technikatár
  Ajándék küldése


  Hovatartozás:
  Gotei 13

  Egyéb hovatartozás:
  Nincs

  Reiatsu szín:
  balti kék

  Egyéb hovatartozás:
  Nincs

  Kapcsolat cimke:
  Egyedülálló

  Mottó:
  V, mint VÉR! É, mint ÉR! R, mint Riadalom!

  Post szín:
  #006699


  • Profil megtekintése

  Nem elérhető Nem elérhető

  Re:Sukkecu Eiji - pályázatok
  « Válasz #3 Dátum: 2014. Aug. 16, 19:25:32 »
  öt ingyen kk eszköz felhasználása
  előzőleges egyeztetés staff-al, pipa!

  Pokol krónika, i.e. 3000

  „Mondá a sötétség Ura, egy napon kitisztulék elméd, tested üressé válék és lelked felemelkedék a magasba. Utad során, lelked megtisztulék mocskától, elméd felszabadulék bűnös gondolatitól. Mezítelen, csupasz valódban állítatik meggyötört lelked isteni ítélőszék elé…”

  A Pokol históriájában fontos szerepet játszanak a pogánynak titulált természeti erők, valamint az őket képviselő istenségek. A természet összes formájában megjelenő és anyagtalan világban élő halhatatlanok, mindig zavartalan nyugalomban kísérték az élet folyamát. Háttérbe húzódva figyelték az emberiség történetének alakulását. Néha, maguk is részt vettek sorsuk jobb, esetlegesen rosszabb irányba terelésén. Hol segítették, hol nehezítették boldogulásuk. Akárhogy döntöttek, mindig abban bíztak, próbáikkal erősítik az erényekkel megáldott faj isteni szintekre emelkedését.
  Egyre drasztikusabb lépésekre szánták el maguk, míg egy napon Aska a tűz szelleme, úgy nem határozott megkeresi az ő kegyét élvező sötétség Urát. Egyezséget kívánt kötni a Pokol vezetőjével. Találkozásuk eredményeként, megszületett a démonok körében mindmáig elterjedt rituálé. A családokhoz kerülő és ezzel tiszta vérűek közé fogadott pokollakók, beavatási szertartáson vesznek részt. A démon kiválasztottá (roghnaithe) válik. Megkezdődnek az előkészületek családban történő üdvözlésére. Ezen alkalomon a Pokol legnagyobb családjai, illetve az adott házzal előnyös kapcsolatokat ápoló, vagy ápolni készülő családok vesznek részt.
  Fényűző bált rendeznek. Ember áldozatot mutatnak be, látványos kínzásokkal fokozzák a hangulatot és az úgynevezett istenek oltára (dewa mezbah) nevezetű eseménnyel pecsételik meg az ünnepséget. Utóbbi alkalmával, kizárólag a szűk család, valamint a legnagyobb családok fejei vesznek részt. Egyfajta beavatási ceremóniaként képzelendő el. Kitüntetett szereplő (sagart, pap), megidézi Aska tüzéből álló üstöt. Mindegyik családfő - szolgálatában álló természeti erőt jelképező – tárgyat helyez a szoba közepére helyezett edénybe, majd a sagart Aska áldását kérve, démoncsontból készült merőkanálon egy kortyot kínál az üstben kavargó bizarr folyadékból. Az összes jelenlévő iszik belőle az isten tiszteletére, végül a kiválasztott megköszöni az istenek kegyességét és leöntik az üstben gőzölgő, tűzforró masszával.
  Kiválasztott egész testét égési sérülések lepik el, amitől kegyetlen fájdalmak között jajveszékel. A hiedelem szerint, nem haszontalan szenvedés okozása a cél. Mindez szükséges ahhoz, kiválasztott testébe férkőzhessenek a természet erői. Úgy vélték, ahogy bőrébe ivódik a forró massza, úgy válik fokozatosan részesévé a másik, anyagtalan világnak. A rituálé következtében a démon, hosszas gyötrődés után, felemelkedik. Tiszta lelke elhagyja testét és belép az anyagtalan, többségében űrhöz hasonlító világba, ahol minden súlytalan. Apró fényként kering a beazonosíthatatlan semmiben. Körülötte színes fények cikáznak, amik szivárvány színeiben izzó épület felé tartanak. Hatalmas építményhez, melynek egyszerre van és nincs alakja. Távoli délibábra emlékeztet. Megérintve falát könnyed, selyemszerű tapintással rendelkezik. Ha pedig át kívánnak rajta nyúlni, fennakadás nélkül megtehetik. Ennek ellenére az épület masszívnak látszódik. Biztosít róla, nem eshet bántódása annak, ki belép ajtaján. Biztonságról megnyugodva, kicsi lélek közelebb lebeghet a bejutást jelentő lépcsőhöz. Ekkor felveheti emberibb alakját. Innentől fogva két lábán sétálhat keresztül a fölé magasodó oszlopcsarnokon.
  Útja során megszámlálhatatlan hozzá hasonló apró fénypont cikázik körülötte. Minden pontocska sebesen jön-megy az épületben. Bármit tesz, végig zavartalan marad barangolása során. Miután, úgy határoz, kilép a fényáradatban úszó oszlopok közül, egy óriási terembe érkezik. Kékes-feketén vibráló űrbe téved, megannyi színes csillaggal. Ijesztően hathatna a sötét közeg, ám a helység megnyugtató hangulatáról különös fényekben játszadozó fa gondoskodik. Közelebb lépve a hívogató természeti csodához, kedves hang üdvözöli a látogatót. A vendégeket fogadó Araw, Aska isten felesége és a világ úrnője. Általában fa magasabb ágain ücsörgő, fényből álló kismadár képében jelenik meg. Érdeklődve kérdezősködik látogatója felől. Mindenre kíváncsi az életével kapcsolatban. A kicsiny léleknek, pedig töviről hegyire, hazugság nélkül kell mesélnie. Mindezt megteszi, alkalmasnak találtatik arra, istenek tanácsa (dewan ta’allat) elé járulhasson, kik döntenek sorsáról. Történetét minden istenség végighallgatja és eldöntik felajánlkoznak e önszántukból a lélek támogatására, avagy visszautasítják kérését, ezzel megfosztva kegyüktől. Ha egy isten démon szolgálatába áll, azzal jelzi, megjelenik előtte valamilyen állat alakjában. Elmondja ajánlatát, melyet, ha a lélek elfogad, megköttetik a szerződés.
  A szerződés kisebb fizikai fájdalomként megélt szenvedéssel jár. Istenség egyfajta billogot helyez el a lélek testen. Maga dönti el, mit és hogyan kíván tenni. Általában állati természetére jellemzően viselkedik – például madár, akkor valahol megcsípi - . Kapocs által kijelölt helyen kirajzolódik a szerződést mutató ékszer. Ennek segítségével hívható anyagi világba a pártfogó. Többségében, azaz isten lép elő, aki érdekesnek találja az elé járuló lélek birtokolta mágiát, vagy ellensúlyozni tudja saját képességével.


  Pokol história, i. u. 175.

  „Sötétség Urának kegyéből emelkedé magasba kutya képében, megváltván lelke szennyes mocskát feslett vágyaktól.”

  -Én is üdvözöllek, Halla nafas-ban! - Fogadja csarnokba tévedő vendégét egy magasabb férfihang, majd a hozzá tartozó bizarr kinézetű tulajdonos. Viszonylag alacsony, törékeny testalkatú, félmeztelen férfi lép elő a fa mögül. Járása különös, mondhatni állatias. Kicsiket lépked, lábfejét mindig a másik elé helyezi. Csípője komikusnak mondhatóan kileng, mialatt felsőteste ezzel ellentétes irányba, szinte harmonikaként mozog. Háta mögött kéklő, bozontos farkincája minden harmadik lépésnél kikandikál teste takarásából. Rövid, kék haja között megbújó kutyaszerű füleit érdeklődve hegyezi. Mosolya mögül néha sejtelmesen kivillannak tűhegyes fogai. Sárgán világító szemei egyenesen vendégét fürkészik. Karmokban végződő ujjai békésen pihennek teste mellett. Megjelenése ellenére nem hat rémisztően az előtte döbbenten ácsorgó lélekre. Egész személyéből áradó hűség, bizalom, valamint megbízhatóság, nyugtatóan hat az előtte álló, jóval magasabb démonra. Mindezt segíti, egyetlen váratlan, felesleges mozdulatot sem tesz. Végtelen türelemmel áll meg vendégétől pár méterre. Békésen várakozik a pillanatra, viszonozzák köszöntését, bártortalan meghajlással.
  Kölcsönös üdvözlést követően halk hümmentéssel dörzsöli meg állát. Eddig mutatott nemesi viselkedése, sokkal közvetlenebb formát ölt. Csípőre tett kezekkel, szemében tükröződő játékos hangulatban fordítja oldalra fejét. Füle meg-megrándul, ahogy végigméri látogatóját. Élőmustrájával haladva, farkincáját egyre hevesen csóválja. Kedvére való a látvány. Ezt hamarosan csatakiáltással összekötött vágtával fejez ki. Kiszemeltje lábához rohanva karolja át és dörgölőzik hozzá örömtelin. Rég nem látott gazdiként, boldogság ugrálással üdvözli. Fogyhatatlan lendülettel pattogja körbe-körbe, míg meg nem kapja a neki járó fültővakargatást. Erre szokásosan, ütemes lábdobolással válaszol, majd kijáró köszöntéstől elégedetten, nyelvét lógatva telepszik le vendége elé. Kinézetéhez alkalmazkodva néhány kört ír le, mielőtt terpeszben felhúzott lábak között megtámasztott karokkal helyet foglalna, és újra szóra nyitná száját.
  -A nevem Kesetiaan. Az erdő szellemének őrzője vagyok. Rendelkezz velem, tuan!*-
  Mosolyodik el szeretetre éhes kutyaként, aki nem vár többet, csak egy házat, ahol alhat és egy csontot, amit elcsócsálhat. Valóban nem kívánt mást. Egyszerű, őszinte, gyerekes isten volt. Nem törekedett világuralomra, világmegváltásra, csak szolgálni akart. Valaki hűséges társa lenni, annak élete végéig. Tudta, minden tőle telhetőt megtenne érte. Vele lenne jóban, rosszban, csonthalmazban! Pontosan ezért nem értette a felé intézett kérdést. Nem látszódna rajta, mennyire elhivatott?
  -Cén fáth ar roghnaigh tú dom?*- Értetlenül elfordítva fejét mered kérdezőjére. Tanácstalan volt, de sugárzóan boldog mosollyal igyekezett kisegíteni.
  -Kerana kita muat ke dalam!*-
  Farkincája ütemes csóválásával pislog vendégére. Türelmetlen fészkelődéssel várakozik, megbékéljenek a helyzettel, őt kapták társul és ugrásra készen áll, ha jelét mutatják az együttműködésnek. Legnagyobb örömére, beleegyező biccentés érkezik irányába. Rögvest helyéről felpattanva válaszol rá. Egyenesen újdonsült gazdája nyakába vetődik. Arcon nyalással köszöni meg társsá fogadást és mindenféle figyelmeztetés nélkül, kisebb morgással, hüvelykujjon harapja látogatóját. Fájdalmas üvöltésre fülét behúzva szégyelli el magát, de bűne enyhítésére, erősen bökdösött a sérült területre. A támadás helyén „K” betűt körbefonó gyűrű rajzolódik ki.
  -Szólíts, ha szükséged van rám, tuan!-
  Fűzte hozzá örömtelin, mielőtt teste szertefoszlott volna és apró színes pontokként, vissza nem tért volna a terem közepén ágaskodó fára. A helységet újra belepte a néma csend, majd az épület színes körvonalai halványodni kezdtek, míg az istenek színe elé járult vendég, zuhanásba nem kezdett, hogy újra a Pokolban ébredhessen.


  Eszközök:

  1. Dosa súile (bűn szeme)
  Parancs: Leysa (felold)
  Eiji démon fegyverének láncszeméből készített tizenhat darab, apró gömb. A kicsike fémek a bőre alá vannak ültetve, mint az egyszerű piercing-ek. Póttesten elhelyezett csapokhoz, vagy azok közvetlen közelébe vannak ültetve – halántékra, köldök fölé egy, míg a nyakra, mellkasra, könyökre, csuklóra, térdre, bokára értelemszerűen dupla mennyiség szükséges-.  Feladatuk a lélekenergia átalakításnak akadályozása, tehát az eredeti démoni erő szabad áramlásának lehetővé tétele.
  Hatóidő: 5 perc (növekedése: 3000lp/ 1perc)

  2. Félagi (bajtárs)
  Kinézet: Sötétkék gyűrű „K” betűt körbefonó kutya díszítéssel.
  Parancs: Cabhrú saya! (Segíts!)
  Történet: Fentebb
  Az Eiji-t választó isten, Kesetiaan lett. Kutya képében megjelenő férfi, aki fák növekedését és bőséges termést hivatott támogatni. Tökéletes ellentéte a tűzzel pusztítást előidéző démonnak. Jól ismerik egymást és tökéletes ellentétei a másiknak.
  Használat: Kizárólag demon erőből idézhető meg. Az idézés erejétől függ, milyen alakot vesz fel. Eiji korlátozott erejéből következik, kizárólag apró testű kutya képében tud megjelenni. Ezt követően maga az isten határoz mennyi időre marad. A továbbiak során önmaga táplálja anyagi testét, melyet a természetben található lélekszemcséből szerez be.

  Idézett állat- Kesetiaan
  Alak: kutya - ~22cm-es, sötétkék színű, pomerániai törpespicc; ~150cm magas, sötétkék hajú, hegyes szemfogú, karomszerű körmökkel rendelkező, hegyes kutyus fülű férfi *
  Kor: ismeretlen
  Rang: természeti erő istene
  Képesség típusa: anyagi mágia
  Képesség: természeti erők, azon belül fa befolyásolása.
  Támadások: Jelenlegi állapotában minimális képességekkel rendelkezik. A természetben található fákat tudja manipulálni. Képes a fa méretét nyújtani, elmozdítani, vagy kisebb cserjéket fakasztani. Fontos! Anyag tulajdonságait nem tudja változtatni! Ellenállóságát növelheti lélekenergiájával, de ugyanúgy sebezhető, mint az egyszerű fa.

  - kezébe kerülő tárgy manipulálása, ha fából készült. Méretét tudja változtatni. Maximum fél méterrel tudja megtoldani, vagy összepréselni, (pl: kockát gyárt belőle) esetleg átformálni. (pl: lécből fakardot csinál)- tényleges fa manipulálása. Ágak növesztése, törzs nyújtása, lombkorona méretének növelése, gyökerek földből történő kitörése. Maximum két fára terjed ki ereje. Értelemszerűen nem tud erdőket mozgósítani.- Lélekenergiáját használva megérinti a földet, melyből képes gyökereket előidézni. Alkalmas lefegyverzésre, fogságba ejtésre. Rátekeredhetnek az áldozat lábára, vagy ketrecet is létrehozhat körülötte.


  3. Kerah (nyakörv)
  Parancs: Jikbru! (Növekedj!)
  Kesetiaan kutya alakjában viselt vastagabb, szegecses nyakörv. Feladata a környezetben található lélekenergia tárolása és az átalakuláshoz szükséges erő zárolása. Parancsot követően az addig gyűjtögetett energia felhasználásával veszi fel eredeti alakját és tudja használni képességeit.
  Erő: Kesetiaan optimális esetben Eiji lélekenergiájának felével rendelkezne (6750lp), de a kutya alakban eltöltött napok és átalakulás veszteségei miatt maximálisan 5000lp lehet (Ha nő Eiji lélekenergiája az övé is, de az 1750 mínusz mindig meg van)
  Pontokban: 10 pont
  Fegyverhasználat: 1
  Pusztakezes harc: 1
  Reiatsu kezelés: 8
  Helyváltoztató képesség: 0
  Különleges képesség: 8 (lélekenergia alapú képessége, így mindig egyezik az arra helyezett pontok mennyiségével)


  * tuan = uram, gazdám
  * Cén fáth ar roghnaigh tú dom? = Miért engem választottál?
  * Kerana kita muat ke dalam = Mert összeillünk!
  * Dramatical Murder - Ren

  Karakterlap

  Soifon

  Eltávozott karakterek

  Hozzászólások: 42

  Hírnév: 0

  Infó

  Tárcában: 0 ryou

  Technikatár
  Ajándék küldése  • Profil megtekintése

  Nem elérhető Nem elérhető

  Re:Sukkecu Eiji - pályázatok
  « Válasz #4 Dátum: 2014. Aug. 16, 19:26:04 »
  Üdv!

  A képességekről ugyebár beszéltünk PÜ-ben, és a hozzá kerekített háttértörténetben sincs kivetnivaló, így ELFOGADOM a megpályázott tárgyakat és a segítőtársad is. Az NJK-hoz légy szíves készíts egy adatlapot a megfelelő boardban :)

  Karakterlap

  Sukkecu Eiji

  Oni

  Eltávozott karakterek

  11. Osztag

  *

  11. osztag

  Szint: 6.

  Lélekenergia:

  60% Complete
  31 500 / 45 000

  Hozzászólások: 66

  Hírnév: 6

  Infó

  Tárcában: 16 600 ryou

  Technikatár
  Ajándék küldése


  Hovatartozás:
  Gotei 13

  Egyéb hovatartozás:
  Nincs

  Reiatsu szín:
  balti kék

  Egyéb hovatartozás:
  Nincs

  Kapcsolat cimke:
  Egyedülálló

  Mottó:
  V, mint VÉR! É, mint ÉR! R, mint Riadalom!

  Post szín:
  #006699


  • Profil megtekintése

  Nem elérhető Nem elérhető

  Re:Sukkecu Eiji - pályázatok
  « Válasz #5 Dátum: 2014. Aug. 16, 19:28:24 »
  Engedély: jó ideje mögvan
  Megjegyzés: Köszönöm a pályázat során kapott segítséget és "kedvetlenséget", remélem, azért a teleshop következő felvonását sikerül megihletnem.  8)

  Téma: Karakter születése óta érvényben lévő korlátozások feloldása, valamint különleges képesség kidolgozása
  Következő korlátozások alól mentesül:
  - nem mehet küldetésre kapitánya, Akiyama Akane, vagy bármely osztagtársa jelenléte nélkül;
  - nem léphet másik világba - Hueco Mundo, Emberek világa - kapitánya jelenléte nélkül;
  - kötelező viselnie a 12. osztag által kifejlesztett speciális póttestet;
  - nem veheti le a póttestet, csak Masayoshi Fujimoto, és 46-ok tanácsának engedélyével;
  - démon erejét teljesen el kell zárni;
  - démon erejét nem használhatja


  Következmények:
  - speciális gigai elvetése
  - eredeti démoni alak felvétele
  - démoni képesség, azaz alakváltás engedélyezése
  - démoni erőt szabályozó ereklye elvetése /Dosa súile (bűn szeme)/

  Megjegyzés:
  - zanpakutou-ja nem fog tovább fejlődni, maximálisan a shikai-ra tehető pontok erősségével egyezik!

  Különleges képesség:

  Megnevezés: anyagi mágia
  Fajta: tűz
  Név: Jiwa kyndill (Lélek fáklya): Alap képessége a mágiájának, vagyis tűz idézése. Kézfejét vörös fény veszi körbe, mely apró lángnyelvekké változik. Tulajdonságaiban egyezik társaival: hőt termel, éget és fényt ad. Funkcióját tekintve több módon alkalmazható, mely a KK pontok számának megfelelően változik.
  • 0-6 pontig: Alkalmas másokat, vagy tárgyakat felgyújtani, érintés által égési sérüléseket okozni.
  • 6-12 pontig: Kézfeje körül kavargó lángot össze tudja gyűjteni tenyerében és kicsiny tűzgömbbé formálni. Ebben az alakjában távolsági fegyverként is bevethető. Nagy mennyiségű levegő kifújásával méterekig elcsapó lángcsóvává válik. Hatótávolsága maximálisan 5 méter, de legalább húsz másodperc kell, míg a kicsiny láng visszatölti magát és újra bevethető lesz.
  • 12-18 pontig: Két lehetőség áll a használó előtt. Egyetlen, vagy több részletben zúdítja ellenfelére a tenyerében pihenő gömböt. A mennyiséget maga dönti el, de minél nagyobb a szám, annál kisebb méretű a tűz bomba és annál kisebb erővel rendelkezik. Különlegessége, hogy a gömbökbe más technika is elzárható, de kizárólag 16 KK pont felett és kizárólag démon képességeket tud benne vegyíteni – kidou, kaszt független, különleges karakter technikákat nem tud használni -.
  • 18-24 pontig: Képes a tűzgömböt tetszése szerint formálni. Létrehozhat belőle egyetlen fegyvert – kedvence az ostor -, védőpajzsot, sőt alkalmassá válik a természet erejének mozgósítására. Kizárólag szárazföldön elő tudja hívni a föld mélyén szunnyadó magmát. Ez a folyamat két percet vesz igénybe. A felszínre törő láva tengert nem tudja irányítani. Annyiban van rá befolyással, mekkora és milyen területen törjön fel – például félkör, körívben -.

  Dalamhati (kín): Eredeti alakja felvételével a kezében tartott fegyver is átalakul. A démon fejjel díszített kardból hosszú, éles, acél láncszemekből felépülő ostor lesz. Méretét tekintve eléri a 6 métert és a fentebbi csodálatos névvel van felruházva. Képességét tekintve egyszerű fegyver. Láncszemek mindegyikének vége kampósan visszahajlik, így minden találat húsba maró fájdalmat okoz. Hatékonysága növelhető a Jiwa kyndill (lélek fáklya) képességgel. A kézfej körül kavargó tűz átvezethető a fegyver felületére, ezáltal az ostor nem pusztán üt, hanem tovább égeti a keletkező sebeket.

  Menjentikkan (Csettintés): 6 KK pont felett lehet használni. Technika a tűzhöz kapcsolódik, de ebben az esetben nem a használó kézfején koncentrálódik. Egyszerű csettintéssel lángra lehet lobbantani különböző tárgyakat, anyagokat, élettelen dolgokat, mint elszáradt falevél vagy elkorhadt fa törzse – élőlényeket nem -. Ehhez arra van szükség, technika használója lássa, mit kíván meggyújtani.

  Ingyenes ereklyékből felhasználásra kerül:

  Dosa scáth (bűn árnya): Gnier hírhedt családfő által készített karkötő. Bármilyen démon lélekenergiájára reagál. Arra hivatott, bármilyen eszközt átlátszóvá tegyen, vagy átformáljon. Nem magát az anyagot változtatja, hanem szabad szemmel láthatatlan burkot von köré, mely azt a látszatot kelti, mintha máshogy nézne ki. Eiji démon fegyvere elrejtésére használja. Állandóan aktív képesség.

  Karakterlap

  Szayel Aporro Granz

  Eltávozott karakterek

  Hozzászólások: 34

  Hírnév: 1

  Infó

  Tárcában: -79 650 ryou

  Technikatár
  Ajándék küldése  • Profil megtekintése

  Nem elérhető Nem elérhető

  Re:Sukkecu Eiji - pályázatok
  « Válasz #6 Dátum: 2014. Aug. 16, 19:31:00 »
  A feloldást támogatom, szerintem éppen ideje volt annak, hogy ezek a korlátok megszűnjenek. A módosításokat elfogadom, remélem, könnyebb lesz így játszani és küldizgetni a karakterrel. ^^