Szerző Téma: Karasu Vex  (Megtekintve 2595 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Karasu Vex
« Dátum: 2014. Aug. 28, 17:51:51 »
Mivel a 15k lp-m megvan, és a kellő mennyiségű pont is.


Pestilencia/ Pestis: Elég beszédes a neve, Akit ezen technika alkalmazása után megvág, annak a seb körül fekélyek, kelések jelenek meg, a környékén a bőr megfeketedik, a seb érintésére, a fájdalom többszörösére nő. Aki ezt elszenvedte azon erős fájdalom lesz, minél tovább van kitéve a hatásnak, a tünetek annál rosszabbak lesznek a magas fájdalom ellenére is, ami csak nő, ha nem kezelik le időben, csökken a koncentráló képessége, homályosodik a látása, lassul a mozgása a végtagnak ahol a sérülés keletkezet, erős hányinger. Viszont ha nem vágással, hanem egy szúrással éri a támadás az ellenfelet, akkor a helyzet rosszabbodik, feltéve, ha egy belső szervet ért a támadás, a hatás fokozódik, és a szétterjedés is. A helyzet akkor súlyosabb. Ha nem kezelik le időben, akkor a „betegség” tovább terjed, elborítva az áldozatot a fekélyekkel, magas lázat okozva, hatványozva a területet ahol fájdalmat okoz az érintés, már a mozgás is fájdalommal jár. Minél tovább halogatják a gyógyítást annál nehezebb lesz a kikúrálása. Mivel ez egy vírus így lehetne neki ellenszert találni, de gyorsan mutálódik, ellenállóvá teszi magát, és minden új vágás, amit ugyanazon a személyen ejtenek, egy új vírustörzs. Míg nem kezdi el kifejteni a hatását, addig egy szimpla sebnek látszik a támadás, viszont utána azonnali a hatás.

A hatás kifejtése, a betegség terjedése:

Erősebb mint Vex:

1000lp-vel: 1 perc
2000lp-vel: 2 perc
3000lp-vel: 3 perc
4000lp-vel: 4 perc
5000lp-vel: 5 perc
6000lp-vel: 6 perc
7000lp-vel: 7 perc
8000lp-vel: 8 perc
9000lp-vel: 9 perc
10000lp-vel: 10 perc

Gyengébb mint Vex:

1000lp-vel: 9 perc
2000lp-vel: 8 perc
3000lp-vel: 7 perc
4000lp-vel: 6 perc
5000lp-vel: 5 perc
6000lp-vel: 4 perc
7000lp-vel: 3 perc
8000lp-vel: 2 perc
9000lp-vel: 1 perc
10000lp-vel: 30 másodperc

És így tovább, minden +1000 lp +1 percet jelent, mind a hatás, mind a terjedésnél.


Titerero/Bábjátékos: A környezetében lévő tárgyakat (lámpaoszlop, gépjárművek, stb) lesz képes irányítani. Kezdetben egy 10 méteres körben képes az irányításra, de minden ressurectionra költött 2 pont után ez a távolság 1 méterrel nő.


Modificación/Változás: Nem támadás, hanem változás, ressurection formában használható. Eltűnik Orgo markolata és a Vexnek a koponya szájába kell bedugnia a karját, így „egyek” lesznek a Zanpaktouval. Viszont ha ezt használja, akkor a Zanpaktou specifikus támadások használata is megváltozik. A cerot nem a koponya szájából lövi, hanem a penge végéből, és a másik, ami változik, a mozgást összezavaró technikája, amit egy vágással képes aktiválni. Deaktiválás pedig a következő módon történik, egyszerűen ki kell húzni a koponya szájából a karját, és ennyi. A környezet lélekszemcséiből újraépül Orgo markolata.


Köszönöm annak aki segített, tudja kiről van szó, jövök Neked egy sütivel ;)

Karakterlap

Szayel Aporro Granz

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 34

Hírnév: 1

Infó

Tárcában: -79 650 ryou

Technikatár
Ajándék küldése • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Karasu Vex
« Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 28, 17:52:57 »
Üdv! Az új képességek így már rendben lesznek, elfogadom őket.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 28, 18:08:24 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Karasu Vex
« Válasz #2 Dátum: 2014. Aug. 28, 17:55:42 »
[size=9]Pályázat a 4-es számért. Engedély megvan.
[/size]
Életünk homokja lepereg, mint fáknak a leveléről az eső cseppek. Mégis, mindenki egy nagy egészet alkot, vadságuk ellenére, a hollowok is egy nép tagja. Ki ilyen, ki olyan, akadnak, akik felzabálják a másikat, csillapítva a kínzó ürességet a lelkük maradékában, próbálva betölteni az űrt, amit az átváltozásukkor szereznek. Olykor, egy pillanatra elérik azt az állapotot, amikor már-már boldogságot érezhetnek. Ám ez csak a hollowok alacsonyabb szintű tagjaira igaz. Az arrancarok másik, némelyiknek emberi reakciója van, vágy, szeretet, kedvesség, szimpátia, de mélyen bennük, hiába vedlették le régi énjüket, még mindig csak a lelkek után áhítozó ”szörnyek”. Mondjanak, vagy tegyenek bármit, igazi lényüket soha nem fogják tudni levetkőzni, az éhség erősebb. Talán… talán… talán…
- Mi a faszom ez? Már blogot se írhatok nyugodtan!?- mérgesen vitte rá a nyilat a kis floppy jelre, és mentette el a dokumentumot. Manapság ez volt az egyik hobbija. Embereknek írt a fajukról, bármit karakterekbe önthetett, embereknek írja, és a legtöbbjük nem hiszi el úgyse az igazat, akik meg igen, azok eddig is tudtak a hollowokról. Ám az már nem állapot, hogy a folyosóról bezengő zaj miatt nem képes írni. Lemászott a bárszékről, és az ajtó felé indult, odaérve pedig mérgesen nyúlt a kilincsért. Szinte kitépte a helyéről az egészet, kinyúlva pedig elkapta az egyik rohanó arrancart.
- Mi van már!? Mindenkin rajta a fosás, és csak egy szabad budi van!?- kicsit ingerült volt, nem csoda, verseny volt kiírva a blogoknak, és a nyertes megkapja Dora, a felfedező részeit, méghozzá DVD-n. Más vágya se volt, mint hogy azokat a lemezeket szétverje. Főleg egy eset után. Nem tudja mitől, bár lehet a sok sör miatt, de elkapta az idegbaj, és nézni kezdte, de hamar feladta, és megint szerezhetett új tévét. Ám nagyon elkanyarodott a témától, inkább az arrancara figyelt, aki már nagyon menni akar.
- Bocsi, nem figyeltem. Tehát mi van!?- s hogy nyomatékot adjon az érdeklődésének, elég erősen rászorított az arrancar vállára. Kinek az arca fájdalmas grimaszba fordult, de újra felelt.
- Választás, gyere utánuk, és megtudod.- szeretett volna még kérdezni Karasu, de az arrancarnak sikerült kiszabadulnia, így nem volt mit tenni, követte a tömeget. Egyenesen a trónterembe.
Meglepetésére elég sok asztal volt bent, mindegyik mögött ott ült egy arrancar, a többiek pedig odamentek, kaptak egy lapot, tollat, és elvonultak félre, töltögetni. Fúrta az oldalát a kíváncsiság, ezért beállt az egyik sorba, és várt, és várt, és várt. De csak nem akart haladni ez az egész. Kihajolt oldalra, de még mindig semmi, és miért? Mert ahogy az lenni szokott, mindig van olyan, aki nem érti. Mindenre rákérdez vagy kétszer, utána arra, hogy ha valamit rosszul ír le, akkor lehet új papírt kérni.
- Haladjon már a kurva sor, a picsába már, nem kurvával egyezkedel, takarodj már onnan!!- ez majdnem megtette a hatását, mert igaz, hogy megfordult a tag, de egy lenéző pillantás, és folytatta a hülyeséget. Már nem csak Karasunak volt elege, mindenkinek, aki a sorban volt. Pár perc elteltével a láncát akarta használni, de amikor a feltartó egy újabb kérdést tett fel, a többiek vitték el meglincselni. Így már szabad volt az út, vigyorogva ment oda az intézőhöz. Valamiért az nem vigyorgott, talán, mert lekurvázta? Ez már nem derül ki, odaadta a lapot, tollat, és elküldte kitölteni. A falnak nekitámaszkodott, és elkezdte olvasni a lapot, alig olvasott bele, már kerekedett a szeme.


Mivel a seregünk ereje megcsökkent, sajnálatosan a tíz legerősebb létszáma sincs meg, és hogy ne gyengítsük tovább a hadseregünket, ezért pályázatot hirdettem meg. Aki rá termetnek érzi magát, az ezúton megpályázhatja az egyik szabad helyet, 4-es vagy a 9-est. A pályázatokat elbírálják, majd a döntés megszületése után tájékoztatjuk a nyertest. A tollat kérjük leadni a végén. Sok sikert.
Seth.


Nem nagyon tudja hova rakni az egészet, így dönteni el, hogy ki legyen az egyik espada? Érdekes egy lehetőség, de legalábbis vicces. Veszíteni nem veszíthet semmit, hát akkor neki is kezd.

- Hogyasszongya.

 • Neve:
 • Karasu Vex
 • Neme:
 • Férfi
 • Kora:

~ Várjunk csak… mikor is születtem? Agu...jun….cember. Fenéket, írok valamit.- sajnos egy pillanatra gondolkoznia kellett, sajnos ez van, rendesen elitta már az agyát.

Kora: 42
Száma: 87
Tagság(gondoljon itt az Exequiasra, LNIS): LNIS
Espadája volt-e, ha igen mennyi, és nevük: 2, Luzbel, Tui.


~ Remélem elég ennyit is leírni, beletörne a nyelvem, ha a teljes nevüket kéne leírni.

Jelenleg rendelkezik espadával, ha nem, miért nem: Jelenleg nem, az oka pedig sajnálatosan mindkét féltől az érdeklődés hiánya.
Egy 1-10-es skálán mekkora az ereje (A 10 a jelenlegi primera erejét jelenti): 7
Hűségesnek gondolja magát:


~ Mi ez a kérdés? Társkeresés is lesz? Na mindegy.

Hűségesnek gondolja magát: Las Nocheshez igen. Egyszer meg is mentettem... oké, közvetetten, de meg. Valami bika módosult lelkektől. Sőt, lett volna sokszor alkalmam lelépni, amikor Aizen kikapott, akkor is, és maradtam. Mészárolhattam volna halomra a többi hollowot, mégse tettem. Hűséges vagyok? Igen, szerintem az.
Miért szeretne espada lenni? Csak pár mondatban: Mivel nincs ki a létszám, és már néggyel is harcoltam, és mind túléltem, plusz több kapitánnyal, hadnaggyal is harcoltam, és még itt vagyok. Ha az eszem nem is, de az erőm alkalmassá tesz a tisztségre.


~ Na, már nincs sok hátra.

Hajlandó lenne fraccióokat foglalkoztatni: Nem.
Mit gondol a jelenlegi vezérről: Legalább hollow.


Köszönjük, hogy kitöltötte a pályázatot. Most pedig kérem fáradjon át a szomszédos terembe, ahol hazugságvizsgálatnak vetjük alá. Utána pedig az Arénába, hogy fizikai erejét felmérjük. Végül kérjük hajtsa össze a pályázatot, és az utána kapott papírokat, majd dobja bele a gyűjtőbe, a tollat pedig adja le

A hangulata már kezdett olyan lenni, mint amikor háromnapos piálás után tér magához. Tehát szar. Ám nem volt mit tenni, elindult a további vizsgálatok felé. Elsőnek a hazugságot vizsgálóra. A véleménye szerint, elég sokáig fog ez tartani, lehet szemétség, de pofátlanul előzni kezdett, akik pedig púposkodtak, azoknak a lábára lépett, és utána állba verte mindent.
S már Karasu következett. A szoba sötét volt, csak egy szék volt ott, mivel nem akart állni, ezért leült. Miután helyet foglalt hirtelen az arcába ”robbant” a fény, és a kérdések. Monoton, unott hangon.


- Figyelmeztetem, hogy minden kérdésre igazat kell válaszolnia, különben elbukott a teszten. Kezdetnek néhány könnyebb kérdés.


- Neve?
- Karasu Vex.
- Rangja?
- 87-es arrancar.
- Mi a célja ezzel az egésszel?
- Hát… hogy espada lehessek.
- Miért akar az lenni?
- Mert… hát… mert nincs nagyon jobb dolgom, és így a létszám is ki lesz, meg lehet hasznos is tudok lenni.
- Csak hiszi, hogy tud, vagy így is gondolja?

Kezdte kényelmetlenül érezni magát, de hát sajnos az igazat kell mondania. Nyelt egy nagyot, összeszedte a gondolatait, majd felelt.

- Igen, tudom, hogy hasznos lehetek.
- Gondolt valaha arra is, hogy dezertálna?
- Igen, gondoltam.
- Érdekes, és miért nem tette meg?
- Mert végül rájöttem, hogy itt a helyem, a fajtámmal.
- Van más szervezet, vagy személy, aki nem Las Nochesehez tartozik, és hűséges hozzá?
- Nem, nincs.

Ez nem volt hazugság, Rinya, vagy Fred, mindegy, de nem hűség miatt van velük, inkább a haszon, vagy a félelem lehet az oka, amiért velük van.

- Alkalmasnak tartja magát arra, hogy fracciónokat foglalkoztasson?
- Nem.
- Miért nem?
- Tudom magamról, hogy ilyen téren hanyag lennék, nem foglalkoznék velük, és én is ezért hagytam el az espadáimat. Így nem sok értelme lenne az egésznek.
- És ha valaki felajánlaná, hogy az lenne?
- Hát… nem tudom, talán elfogadnám, talán nem. Ez a kérdés még nem ideális.
- Rendben van, vegye el a papírt, ne nézzen bele, és mehet a fizikai felmérésre.

A fény eltűnt, majd halk, berregő hangot hallott Karasu, és a falból egy összehajtott papírlap állt ki. Elindult felé, majd elvette, és indult az Arénába.
Habár, ez már nem nagyon volt az ínyére, de ha már elkezdte, akkor jobb lesz, ha befejezi.
Az Arénába érve nem volt ideje pihenni, azonnal rángatták a futó versenyre. Át se öltözhetett, ahogy a pályára lépett, már futni kellett. Szaladt, ahogy csak bírt, és csak fokozta a tempót, amikor hollow kutyákat engedtek rájuk. A kutyákat nem tudta volna lehagyni, de nem is ez volt a cél, hanem a többieket hagyja le. Nehezen, de sikerült nyernie, igaz, a nadrágja egy része bánta, de annyi baj legyen. Következet a szkander, erre pont nem vágyott. Már a harmadik arrancarnál kezdett égni a karja, de csak nyomta, és nyomta, a nyelve meg már kilógott, az utolsónál már majdnem gatyarotty lett. Ám csak sikerült ez is. Ennek az ára az volt, hogy a jobbját nem igen tudja emelni egy darabig. Remélte, már több nem fog következni, ám hátra volt még a dopping teszt. Pohárba pisálás, vizsgálatra odaadás, majd a pályázattal együtt a leletet, és a tollat is bedobta az urnába. Irány haza, jegelni a karját.


Érdekesnek gondolta az egészet, de egy próbát tényleg megért. Bedobta az urnába a pályázatot, a tollat zsebre rakta, majd hazaindult, hogy kaparja a falat, míg megkapja az elutasítást. Eltelt egy nap, két nap, majd a harmadik napon becsúsztattak egy levelet az ajtaja alatt. Remegő kézzel, görccsel a gyomrában, nagyokat nyelve vette fel a levelet, és bontotta fel. S csak annyi állt rajta.

A fizikai felmérésen remekül szerepelt, és köszönhetően a tollnak, amivel a reiatsuját mértük fel, megfelel az elvárásoknak. Habár ront az összképen, hogy nem hajlik afelé, hogy fracciónokat vegyen magához, de maga tudja. A hűséggel kapcsolatban, nem Las Noches érdekelt minket, inkább az, hogy Seth-samahoz hűséges-e? Habár Seth-sama jelenti Las Nochest, így ezt most jól értelmezzük. Mivel a hazugságvizsgálaton minden válasza igaznak bizonyult, így nem szükséges a tovább vizsgálat. Mivel nem sok lehetőségünk van a válogatásra, ezért: Gratulálunk, nyert. Mától a 4-es számmal rendelkezik. Kérjük jelenjen meg a megadott helyszínen, ahol várják, hogy a tetoválást a maga által kért helyre felhelyezzék
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 28, 17:58:05 írta Karasu Vex »

Karakterlap

Hirako Shinji

A Yuuniverzum ura

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 80

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 3 459 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Karasu Vex
« Válasz #3 Dátum: 2014. Aug. 28, 17:58:55 »
Üdvözlet!
Nos, eleget tettél Soifon kérésének a próbákat illetően a magad sajátos módján, habár ennél azért jobban is kifejthetted volna, de ez persze csak az Én véleményem. ELFOGADOM a pályázatodat, ennek köszönhetően az Espada cím nyomán gazdagodsz  10 ponttal. Gratulálok a 4. számú Espadának, további jó játékot!
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 28, 18:08:57 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Karasu Vex
« Válasz #4 Dátum: 2014. Aug. 28, 18:06:04 »
Engedély: Soifon
Resurrección Segunda Etapa: Existente destino (Létező végzet)


Fura, fura az élet, fura a halál, fura a létezés, minden fura. Fura azóta, hogy elnyelte azt a hollowot, aki az életére tört, aki egy kurva játékba kezdet Karasuval, egy hülye labirintusban. De a minótaurusz szarvát letörték, nem lett belőle más, csak az, amire elrendeltetett. Egy fejlettebb létforma legyőzte, majd magába olvasztotta az erejét. Ahogy azt az evolúció megkövetelte, a fejlődés érdekében a gyengébb odavesz az erősebb javára. S bár Karasu elpusztította Luit, de megbosszulta magát. Azóta Karasu erejével valami nem volt rendben. Nem reagált úgy, ahogy szükség lett volna rá, vagy túl erősre sikerült egy támadása, vagy éppen gyengére. Hiába gondolt arra, hogy felkeres pár személyt ezzel a gondjával, végül letett róla. Ha Rinyát keresi meg, csak adósa lenne a nőnek. Fred pedig… még annyira se ismerte, mint a banyát, akik pedig maradtak, az Spenótfej, de utálják egymást, így kilőve, Rózsika meg tudós, hiába kedveli, nem bízik meg benne. Legalábbis ilyen dolgokban nem, inkább maga próbál meg rájönni erre az egészre. Összerakni a darabokat, amiket az álmaiban lát, vagy amikor ébren hallja Lui szavait. Összevisszaság az egész, halál, enyészet, a faj tisztasága, érthetetlen zagyvaság.
- A kurva életbe… - remegnek a térdei, szaggatottan veszi a levegőt, arcán lassan folyik végig a verejték, amiből valamennyi az állán összegyűl, és cseppenként hull alá. Hajából néhány tincs csapzottan lóg az arcába, még a maradék nedvesen tapad a fejbőrére. Fémes ízt érzett meg a szájában, remegve emeli fel a karját, hogy megbizonyosodjon arról, amit már sejt.
- Picsába, vér.- dörzsölgeti az ujjai közt a vérét, majd a szemében rémület csillan, ahogy a hüvelykujjáról leválik a körme, utána pedig sorozatban mindegyikről.
- Ez nagyon, de nagyon nem fasza.- hátrálni kezd, majd nekiütközik a kanapénak, és ráesik. S egy újabb elváltozást észlel a testén. A karján a bőre kezd felrepedezni, egyre több, és több részen jelennek meg ezek a repedések, és mikor megérinti az egyiket, nagy, éles fájdalom hasít a karjába, és leesik a hús azon a területen, ahol hozzáért. Azt várná, hogy alatta a szövetek, vagy éppen csontot látna, de nem, kavargó feketeséget lát. Arcára egyre inkább kiül a rémület, bár nem olyan félelem ez, amikor a csajod egy pozitív terhességi tesztet mutat, nem, ez azért annál valamivel gyengébb. Ám az első esés után folytatódott tovább. Folyamatosan potyogtak a bőrdarabok, és immár nem csak a karjáról, érezte, ahogy a mellkasáról is kezd leválni a bőr. Nem volt jó érzés, sőt, kurvára fájt neki. Letépte magáról a felsőjét, ekkora pedig már a felsőteste nagy része a feketeségben úszott. Kínjában a hajába markolt, ami pedig ott maradt a kezében, marokszámra kezdett hullani.
- Azt hiszem, fodrász se kell többé.- őrült röhögés szakadt fel a torkából, miközben a tornya plafonjára emelte a tekintetét. Majd szemei elkerekedtek, ajkára fagyott a nevetés, az arcán végigszaladt egy újabb repedés…
- Bazdmeg…- ez volt az utolsó szava. S egy hangos reccsenés, majd az egész testéről lerobbant a bőr, hús. A falat, a padlót, sok mindent beterített a vér, és bőrcafatok. A kanapé két darabban volt, majd mindkét darabja elrepült a feltörő reiatsutól, ki tudja meddig szálltak volna, ha nincs ott a fal(amire megint ráfér egy festés).
Lassan emelkedik fel egy fehér test, aki valaha Karasu volt. Ám megváltozott, és teljesen ő se érti, hogy mi is történt. Viszont érzi, hogy az ereje végre az uralma alatt van, sőt, valahogyan másabb, jobb érzés, erősebbnek, masszívabbnak érzi a testében keringő reiatsut, sőt, mintha körülötte lebegett volna, és a fájdalom is elmúlt végre.
- Fura… jó érzés, de fura.- egy újabb változás, amit észlelt, a hangja, mélyebb lett, rekedtesebb, gonoszabb, síron túli. Lassan néz végig a testén, semmi ismerőst nem talált. Olyan volt, mintha a hierroja egy egész páncélt alkotott volna, a kézfeje leginkább a régi lovagok páncélkesztyűjére hasonlított, kíváncsi volt a teljes valójára, kell egy tükör, még szerencse, hogy a szobájában van egy szép nagydarab, és akkor már Orgora is ránézhet, hogy volt valami változás a kaszájában, vagy az maradt olyan, mint régen. S nem csalódót a látványban. Bár a hollow lyuka nem látszott, valószínűleg azt is befedte a hierroja.

 (pajzs, és kard nélkül, a palást körülötte a reiatsuja, ami 1-2 perc múlva eltűnik, csak az átváltozás utóhatása.)

- Csodás, ez csodás érzés, kibaszot csodás érzés!!- elégedett nevetést tört elő az ajkáról, ami csak fokozódott, amikor meglátta Orgot (csak a kasza, homokóra nélkül). Ránézésre a pengéje megmaradt olyan hosszúnak, mint az első resureccionban. De az alakja némileg megváltozott, de így is tökéletes a shinigamik vérének kiontására.
- Hehehe, ezzel a formával több mindent elérhetek, sőt, Theat is könnyebben felszedhetem... remélem.

Képességek:

Regeneration/Regeneráció (spanyol, és japán megfelelőjét nem találtam meg):
Instant regeneráció, ami csak a 2. resurecctionba átlépés után lép működésbe (ressurection egy, vagy alap formában nem aktív). Képes minden sérülését, végtagját, érzékszervét regenerálni, kivéve, ha az agyát, vagy más létfontosságú szervét pusztítják el, vagy lefejezik. Ezeket a sérüléseket már nem képes meggyógyítani. Minden mást elég gyorsan, pár másodperc alatt képes helyreállítani, de a sérülés nagyságától függ az is, hogy mennyi reiatsuba kerül. Minél nagyobb az elszenvedett sérülés, vagy a teste roncsolódása, annál nehezebb helyreállítani. De a kisebb sérülések nem túl kimerítők. Ezen képesség miatt, ebben az állapotában a mérgek, vírusok nem hatnak rá, de a már korábbi alakjában történt mérgezést nem feltétlen gyógyítja meg, csak késlelteti annak a hatását. Ha regenerálta magát a sérülésekből, akkor 1 percnek el kell telnie, mire ismét képes lesz rá. Tehát az 1 perc alatt szerzett sérülések már "normális" sérülésnek számítanak.

Karcolások: 0,5 másodperc
Sima vágás: 1 másodperc
Közepesen mély vágás: 5 másodperc
Mély vágás: 10 másodperc
Ficam: 1 másodperc
Rándulás: 5 másodperc
Törés: 10 másodperc
Belső szervek gyógyítása: 30 másodperc
Végtag elvesztés: 1 perc
Égési sérülés a felület nagyságától:
Végtagok: 30 másodperc
Mellkas: 40 másodperc
Egész test: 1 perc 30 másodperc


Santa Muerte/Szent Halál:
Karasu végső támadása. Baljával vagy jobbjával a kiszemelt célpontra kell mutatnia, majd a levegőben az ujjával leírni egy kisebb kört, és ezután az ellenfél körül, egy fekete, 10 méter magas, és 5 méter sugarú oszlop jelenik meg, elzárva így a külvilágtól azt, aki benne rekedt. Nem raboskodásra szolgál, hanem miután sikerült aktivizálnia ezt a támadást, akkor az oszlopon belül, minden irányból, folyamatosan árnyékalakok támadnak. A testfelépítésük megegyezik Karasujéval, annyi az eltérés, hogy a testük színe fekete, és a szemeik vörösen izzanak, és a fegyverük pedig az első resurecctionban lévő Orgo. A hatóideje 2 perc, vagy még meg nem zavarják Karasut a koncentrálásban. Nem csak egy személy ellen lehet használni, aki belekerül ebbe a körbe, mielőtt az oszlop megjelenne, vagy éppen egymás mellett álltak, azelőtt, hogy használta volna ezt Karasu, akkor szintén benne ragadnak, és rájuk is ugyan úgy támadnak az árnyak. Fizikailag nem lehet elpusztítani az árnyakat, minden ütés áthalad rajtuk, viszont az ő támadásuk sérüléssel is jár. Viszont a kaszájuk vágásait ki lehet védeni. A gyorsaság, amivel támadnak, megfelel egy 18-as sonidonak, a kaszájuk pedig 18-as fegyverforgatásnak (bár egy vágás után eltűnnek, még ha sikerült kivédeni azt, akkor is, a szám csak azért van ott, hogy egy hierroval rendelkező ellenféllel szemben legyen egy alap, ami mutatja, hogy kibírja a hierroja, vagy se).

Ugyan lehet mondani, hogy van egy harmadik támadása, de ez megvolt minden formájában, a láncát ilyenkor is képes használni, ami csak külsőleg változott meg, leginkább olyan, mintha csontból lenének a láncszemek, és a kunai is.

S volt még egy változás, a ceroját immár nem a szeméből képes lőni, hanem bármelyik kézfejéből.

http://bleachszerpjatek.forumotion.net/t1460p15-dedalo-de-la-muerte-a-halal-utvesztoje#32121 az említett Luival ebben a küldetésben találkozott.


Karakterlap

Urahara Kisuke

Mesélő

*

Hozzászólások: 51

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 2 269 300 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Karasu Vex
« Válasz #5 Dátum: 2014. Aug. 28, 18:08:48 »
Heyho!

Jelezték nekem, hogy a felmerülő dolgokat kijavítottad; így ezennel a pályázatodat ELFOGADOM. Örömömre szolgál, hogy immáron 2 db Espada rendelkezik a második feléledéssel. =)

További kellemes játékot! :)
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 28, 18:13:16 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Karasu Vex
« Válasz #6 Dátum: 2014. Aug. 28, 18:09:43 »
Muro /Fal/

A szervezet egyetlen egy céllal jött létre. Mégpedig, hogy megvédje Las Nochest a külső, nagyobb támadásoktól, és felügyelje Hueco Moundo hatalmas sivatagát, és egyre nagyobb részt tudjanak az irányításuk alatt. Tagjai nem lehetnek fracciónok, exequias tagok, kivéve Karasu Vex fracciónjait, mivel alapítója a szervezetnek. Ezeket leszámítva, bármilyen hollow lehet tagja a szervezetnek, bár leginkább harcosokat várnak. Megkülönböztető jelzés gyanánt csak egy vörös csíkot kaptak az arrancar uniformisukba, a nem arrancar tagok pedig a testük egy jól látható pontjára. Az arrancar tagok létszáma elenyésző, Karasut leszámítva, jelenleg, csak 15 darab van, ezek közül 3 tag van Las Nochesben, a maradék 12-ő hármasával felosztva teljesítenek szolgálatot a Castillokban. Két személy felé tehetnek csak jelentést, Seth, és Karasu. Külön képzést kaptak, hogy ellen tudjanak állni a vallatásnak, és a drogoknak. Az adjuchastok létszáma pedig meghaladhatja a több százat is. Viszont Las Noches belügyeibe nem avatkozhatnak be, csak és kizárólag a külső veszélyforrások elhárítására koncentrálnak, a belviszályok leverését meghagyják az exequiasnak.


A TAGSÁGÉRT NEM JÁR PLUSZ PONT!

Castillo=Bástya. (Erődök) Las Nochestől 100KM-re foglalnak helyet, északon, délen, keleten, nyugaton 1-1. Külsőre hasonlít Las Nochesre, csak jóval kisebb kiadásban. Általában 40-50 adjuchast, és három arrancar, plusz két sanitario teljesít ott szolgálatot. Felszereltségüket tekintve négy darab cañónnal rendelkezik. Feladatuk, hogy felügyeljék azokat a területeket, amik távol esnek Las Nochestől, és az esetleges behatolásokat jelentsék. Másodrészben pedig, hogy felderítéseket végezzenek, lehetséges új szövetségesekről, vagy Vasto Lordek nyomaira bukkanjanak. Az újonnan felfedezett területekre szondákat helyeznek ki, amik idegen reiatsu nyomait keresik, vagy kiemelkedő hollowokét, arrancarokét. Minden második órában be kell jelentkezniük a főparancsnokságon, a napi kóddal. A kód egy mondat, amiben ha felcserélik a szavakat, a mondat akkor is értelmes jelentéssel bír. Ám ha ezt teszik, az azt jelenti, hogy baj van, és behatolás történt. Bár lehetséges az is, hogy egyszerűen elmondják, hogy megtámadták őket. A kód megváltoztatott elmondására csak akkor van szükség, ha a bejelentkezéssel akarják elhitetni és időt nyerni a támadók, hogy minden rendben van.

Alfil=Futó (Felderítők/Járőrök/adjuchastok) Egy járőrcsapat létszáma egy arrancar, 10 adjuchast, és 1 sanitario.
Caballo=Húszár (Erőd parancsnokok/arrancarok)
Dama=Vezér (Vex)
Reina= Királynő (A főparancsnokság) Ide fut be minden adat, jelentés, és általában itt tölti Karasu is az idejét, és a fent maradó három másik arrancar. Innen ellenőrzik, hogy minden jól megy-e.
Sanitario=Szanitéc (Diego orvosai, akik csak erre a célra kapják a nevet). Tagjaik gyakran cserélődnek.
Gavia= Zárka (Őrültek számára. Onnan továbbítva Erasnak.)
Comedero= Etetővályú (Az élettelen testeket dobják be ide, ami a hullákat egyenesen a Menosok erdőjébe transzportálja, ahol a maradékot eltüntetik a menosok, és társaik.)
Cañón de gran alcance= Messzehordó ágyúk (A falon helyet foglaló reiatsu ágyúk, szám szerint minden falon 10-10) A lövedékük leginkább egy 10K-s arrancar barajval érnek fel. Képesek erősebb cerok lövésére is, ám ezek után szükség van 10 percre az újratöltődéshez, barak esetén három lövedék után 5 perc szükséges újratöltődéshez. A környezet lélekrészecskéiből nyeri az energiát.
Cañón= Ágyú. Amik sorozatban képesek reiatsu lövedékeket lőni, gyengébbek, mint a barak, ám előnyük, hogy hamar, és nagy mennyiségben képesek a tüzelésre.
Carme de cañón= Ágyútöltelék (Vad, befogott hollowok, akiket a támadókra lehet engedni.)
Ojo de la cerradura= Kulcslyuk (Ahova néhány menos grandet lehet „rakni” akik ceroval tudják segíteni a védekezést) 8 darab van belőle, 1-1 minden sarkon, és köztük 1-1.
Peón= A védők átlagos tagjai (leginkább adjuchastok)

Karakterlap

Hirako Shinji

A Yuuniverzum ura

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 80

Hírnév: 5

Infó

Tárcában: 3 459 950 ryou

Technikatár
Ajándék küldése • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Karasu Vex
« Válasz #7 Dátum: 2014. Aug. 28, 18:12:38 »
ELFOGADOM a szervezetet! Amennyiben a későbbiek folyamán lesz még legalább 3 JK tagja, úgy pont is járhat érte.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 28, 18:15:53 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Karasu Vex
« Válasz #8 Dátum: 2014. Aug. 28, 18:13:49 »
Képesség módosításra az engedély megvan Szayeltől.

Ezt:
Titerero/Bábjátékos: A környezetében lévő tárgyakat (lámpaoszlop, gépjárművek, stb) lesz képes irányítani. Kezdetben egy 10 méteres körben képes az irányításra, de minden ressurectionra költött 2 pont után ez a távolság 1 méterrel nő.

Erre:
Titerero/Bábjátékos:

Első szinten(1-12 ressu pont): Vex megidéz egy 10cm magas rongybabát, amibe a fizikai fájdalmat képes átküldeni (nem a sérülést). De ha a sérülése olyan mértékű, hogy az adott végtagját nem képes használni, akkor az továbbra is úgy marad, csak a fájdalom tűnik el. A babák száma attól függ, hogy mennyi pont van a Ressurection pontozáson. Minden pont jelent egy újabb babát. Minél több a baba, annál több felé oszlik a fájdalom. Ennek azért van jelentősége, mert ahhoz, hogy újabb babákat idézzen meg, egy meglévőnek el kell pusztulnia, és az ilyenkor elraktározott fájdalom visszatér Vexbe, és jobb, ha kisebb részletekben kapja meg, nem pedig egyszerre az egészet.

Második szinten(13-24 ressu pont): Annyiban tér el az előző szinttől, hogy itt már magát a sérülést is képes átadni a babának, nem csak a fájdalmat. De választania kell, hogy a sérülést vagy a fájdalmat akarja átadni a babának, a kettőt egyszerre nem lehet. Vagy a fájdalmat, vagy a sérülést. A sérülés nem jön vissza a baba eltűnése után, de a sérülés mértéke befolyásolja azt is, hogy mennyi babára van szükség ahhoz, hogy eltűnjön. Például ha egy végtagja leszakadna, akkor, hogy visszakapja azt, legalább 13 bábra van szüksége. Függ attól is, hogy hogyan sérült meg a végtagja, és mekkora mértékben. Ha például csak egy kis bőrdarab tartja, és súlyosan meg van roncsolódva, csontig beleégve, akkor már legalább 18 darabra van szükség. Ha kevesebbért akarja, akkor csak egy része tűnik el. Halálos sérülést csak akkor képes gyógyítani, ha az nem a fejjel kapcsolatos, vagy nem jár azzal, hogy az egész teste elpusztul. De ilyenkor az összes bábot el kell használnia, és a sérüléssel járó fájdalom még megvan. Újabb bábokat utána nem lehet megidézni, legalább 1 órának el kell telnie ahhoz, hogy ismét idézhessen.

A bábok jelenlegi száma: 24

//A szinteket nem úgy kell elképzelni, hogy két külön képesség. Hanem egyek, csak miután elérte a második szintjét, fejlettebb lett, és kapott egy plusz funkciót.//

Karakterlap

Ayasegawa Yumichika

Wiki King

Eltávozott karakterek

Globális Moderátor

Hozzászólások: 47

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Karasu Vex
« Válasz #9 Dátum: 2014. Aug. 28, 18:14:38 »
Idézetet írta: Tia Harribel
Oh Hii. 8)

Úgy döntöttem, ezt a képességet én fogom leellenőrizni, viseld el pár percig kérlek. :P
Na most, az engedélyeid megvannak, bár annak azért mindenképp utána kellett néznem, hogy végülis resun belüli, vagy resun kívüli képesség-e a Bábjátékos.

Maga a képességmódosítás tetszik, jól fel van építve, és valahogy logikusnak találtam. Tetszik, hogy nem egy VP szimulátor V Sok.Nulla, hanem egy épeszű képességmódosítás - és amennyi előnnyel jár, annyi hátránya is van.

A fentiek alapján természetesen a képességmódosítást
ELFOGADOM.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 28, 18:16:50 írta Ayasegawa Yumichika »

Karakterlap

Karasu Vex

Espada

*

4. Espada

Szint: 16.

Lélekenergia:

60% Complete
80 500 / 90 000

Hozzászólások: 376

Hírnév: 8

Infó

Tárcában: 29 100 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Las Noches

Egyéb hovatartozás:
Egyéb

Reiatsu szín:
Kék.

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Kapcsolatban


 • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Karasu Vex
« Válasz #10 Dátum: 2014. Aug. 28, 18:16:41 »
Egyéni hollow képesség, csak Vextől lehet megtanulni. Ehhez IC játék szükséges, és a technika árának a fele (az összeg alkuképes)

Escudo/Pajzs:

Első szint: Egy 50cm sugarú, kör alakú pajzsot idéz meg a karjára (attól függően, hogy milyen kezes az illető, aki használja), aminek a színe megegyezik a használójának a reiatsu színével. Ezen a szinten a fizikai, vagy reiatsu alapú támadásokat képes hárítani/védeni. Ha a használónak a HK pontozása nagyobb, vagy egyelő a támadó kidou stb, illetve a pusztakezes/fegyverforgatási skilljével.

Első szintes a technika, ha a használónak a HK pontozása még nincs 8 pont felett.

Kinézet
 
Második szint: A pajzs alakja megváltozik ERRE ahogyan a mérete is. Immár 1 méter magas és a legrövidebb pontján 60cm széles, a leghosszabb pontján pedig 80cm széles. Ilyenkor a pajzzsal már olyan támadásokat is képes levédeni, amiknek a pontozása legalább 2 ponttal nagyobb, mint a pajzsot használó arrancar HK pontja.

Második szintes a technika, ha a használónak a HK pontozása még nincs 16 pont felett.

Harmadik szint: Ismét változik a pajzs alakja. Erre. Magassága 180cm magas, szélessége 1 méter. Ez a legutolsó szintje a technikának. Szintén képes levédeni azokat a támadásokat, amik 2 ponttal nagyobbak a használó HK pontjánál.

A harmadik szint eléréséhez minimum 18 pontnak kell lennie a HK skillen. Ám a 20 pontnál nagyobb támadásokat már nem képes levédeni. 21 pontnál feltartani elég időre, hogy elkerülje. 22 pontnál még mindig képes feltartani, de már rövidebb időre, és ha nem elég jók a reflexei a használónak, akkor könnyen megsérülhet. 23 pontnál már éppen csak fel tudja tartani, de már könnyebben áthatolhatnak a pajzson. Ami csak valamennyit gyengít a támadáson. 24 pontnál is az vonatkozik a pajzsra, ami a 23-nál, ám itt még könnyebben át tudnak rajta törni. A pajzsoknak nincs súlya, mivel reiatsuból épülnek fel.

Időkorlát:
1. szint: 30 másodpercig lehet fent tartani.
2. szint: 1 percig lehet fent tartani.
3. szint: 1 perc 30 másodpercig lehet fent tartani.
Az időkorlát lejárta után, a technika megszűnik és legalább 10 másodpercnek kell eltelnie ahhoz, hogy ismét használni lehessen. Kivétel, ha aki használja, mestere a hollow technikáknak (maxos a pontozása). Ebben az esetben lecsökken az időkorlát a felére.

Ellenállóság:
1. szint: Mivel ez a legalacsonyabb szintje a technikának, így a felhasználhatósága is a gyengébb démonmágiák ellen van. Ezek közül is azok, amik a pontozás szerint 8 vagy annál kevesebb pontot igényelnek. Ezekből pedig a következő képen bír ki találatokat. Ha 1-3-as a HK és a használt démonmágia se igényel több pontot, mint 3, akkor 2 találatot. 4-7 szintén 2 alkalom 4-7-es démonmágiáknál. S’ a 8-nál is így. Pusztakezes illetve fegyverforgatásnál is hasonló eset áll fent. Ám ezzel könnyebb megtörni a pajzsot, mivel gyors, egymásutánban is érkezhetnek a csapások.
2. szint: Az első szinthez hasonló, 9-12, 13-15, 16. de itt már a 8-as ponthatár alatti démonmágiák ellen ellenállóbb. Ha egy 9-es HK-val használja egy arrancar a pajzsot, akkor pl egy 6-os pontot megkövetelő démonmágiát már háromszor is képes hárítani egymásután. Ha három ponttal nagyobb a HK, mint a pusztakezes, démonmágia, fegyverhasználat, akkor egyel nő a hárítások száma is. Ha hat ponttal, akkor ismét egyel, ha 8 ponttal, akkor újra egyel.
3. szint. A fentebb leírtak érvényesek itt is. 17-20. A második szinten leírt hatványozódás itt is érvényes. Visszamenőleg is az első szintesekre is.

Karakterlap

Shihouin Yoruichi

Főadmin

Developer :x

Adminisztrátor

*

Hozzászólások: 175

Hírnév: 14

Infó

Tárcában: 4 485 150 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


 • Profil megtekintése
 • Bleach szerepjáték

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Karasu Vex
« Válasz #11 Dátum: 2014. Aug. 28, 18:17:30 »
No, javítás úgy látom pipa, szóval most már elfogadom. :3

Én úgy gondolom, hogy az ára legyen 2500 ryou, valamint minden szintemelésnél +1500 ryou a technika ára. Ha jól gondolom más dolgod már nem nagyon van azon kívül, hogy jelentsd a képesség megvásárlását a megfelelő helyen, valamint hogy bevezesd azt az adatlapodba. :3
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 28, 18:18:10 írta Ayasegawa Yumichika »