Szerző Téma: Kurai Szadame  (Megtekintve 1077 alkalommal)

Description:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Karakterlap

Kurai Szadame

Eltávozott karakterek

Daitenshi

*

Yuusuke tenshije

Szint: 1.

Lélekenergia:

60% Complete
8 000 / 15 000

Hozzászólások: 21

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 6 800 ryou

Technikatár
Ajándék küldése


Hovatartozás:
Független

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Egyéb hovatartozás:
Nincs

Kapcsolat cimke:
Egyedülálló


  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Kurai Szadame
« Dátum: 2014. Aug. 28, 18:55:46 »
Jelszó: uaiaae
[size=16]~ Adatlap[/size]

Név: Kurai Szadame
Nem: Férfi
Kaszt: Fullbringer.
Szül. ideje: 1971. szeptember 12.
Kor:40
  • Emberként:40
  • Lélekként:-
[size=16]~ Előtörténet[/size]

Egyedüli gyermek volt, nem voltak testvérei, csak ő volt, és a szülei, legalábbis egy darabig. Az édesanyjának olyan volt a haja, mint a lenyugvó Nap vörös fénye, szemei tengerkékek voltak, márvány fehér bőrét sokan irigyelhették volna. Kecses volt, és a kellő helyeken megfelelően domborodott. Igazi úrinő volt, gazdag előkelő családból származott, mindent megkapott a szüleitől, boldog gyermekkora volt. S végül megtalálta a szerelem is, két évvel idősebb volt a férfi. Ez a férfi volt Szadame apja. Erős kiállású, sötét haj, markáns vonások, és fekete kék szemei voltak, csak úgy, mint a szerelmének. Szót szó követett, és végül egybekeltek. Hatalmas esküvő, sok híres, és befolyásos vendég, némely a hadsereg tagja volt. Ami nem meglepő, hisz az anyjának az apja nyugalmazott tábornok volt.
Nem vártak sokat, néhány beszélgetés, és már el is döntötték, gyereket akarnak. Végül megfogant Szadame. Az a kilenc hónap hamar elröppent, mint szélben a por. Egy különös támadást leszámítva, amikor az anyját megtámadta valami, amikor terhes volt vele. De szerencsére komolyabb baja nem esett. A terhességet nem befolyásolta. S végül, szeptember 12.-én megszületett Kurai Szadame. Az apja fekete haját, és az anyja szemeit örökölte. Mindenki boldog volt, szeretetben és gazdagságban nőt, egészen, míg nem lett négy éves. Az anyai nagyszüleinél voltak látogatóba, és Szadame erősködött, hogy nem akar hazamenni, ott akar maradni. A szülei végül megengedték neki, ez volt a szerencséje. Éjjel rossz volt az időjárás, a korai esőzések, és az éjjeli fagy miatt az utak csúszóssá váltak(valójában egy hollow és egy shinigami harca okozta a balesetet). Kisodródott a kocsijuk és a szalagkorlátnak ütköztek, áttörve azt az árokba zuhantak, ott lelték a halálukat. Az elfolyó benzin lángra kapott, majd felrobbantotta a szüleit. Szadame árva lett, mivel csak az anyja részéről éltek a nagyszülei, így hozzájuk került. Egészen addig, míg nem lett elég idős az iskoláztatáshoz. Egy elit, bentlakásos katonai iskolába küldték. Az elköszönéskor megkapta az anyja, és apja gyűrűjét, egybeolvasztva.
Kezdetben nehezen ment a beilleszkedés, nem volt túl sok barátja, legalábbis a gazdagabb diákok közül. Talán annak volt köszönhető, hogy eddig úgy nevelték, hogy mindenki egyforma. Így elkezdett barátkozni a szegényebb sorból származó diákokkal, akiknek valamely szülője az iskola alkalmazottja volt. Elég gyakran voltak a piszkálások célpontjai, tűrték, és elviselték, végül, amikor egy ilyen vicc túlment minden határon, és az egyik diák belehalt, akkor kiálltak magukért, elsőnek visszaütöttek, másodjára elmondták mindenkinek, mik történtek velük. A „keményeket” kicsapták, ők pedig végre zavartalanul folytathatták a tanulást. Az iskolát kitűnőként fejezte be, büszkeség járta át a testét, és a nagyszülei szemében is ezt látta. Következett az újabb lépcsőfok, a sereg. Nem volt szükség protekcióra, a kiképzés utána, az eddigi teljesítményeit figyelembe véve, a különleges egységhez került, egy régi barátjával, akit még az iskolából ismert. Azonnal a mély vízbe dobták őket.
Első küldetésük, egy terroristasejt felszámolása volt, bent, mélyen a dzsungelben. Erősítésre nem számíthattak, se mentésre. Jól haladt minden, ahogyan eltervezték, de egy rosszkor leadott lövés miatt nem sikerült végrehajtani a feladatát. A tét már a túlélés volt, részükről kevesebb volt az áldozat, de végül az ellenséges túlerő elvágta a menekülési útjukat, rabok lettek. Ami utána következett, arra nem gondol szívesen. Céltalan kínzások egész sorozata, verték, vagdalták a bőrét, vízbe nyomták a fejét, több ujját is eltörték, tövestül kirántották néhány a fogát, áramot vezettek a testébe. A legrosszabb mégis az volt, hogy elvették a gyűrűjét. A legtöbb társa már belehalt a kínokba, már csak ketten maradtak. Szadame, és a barátja, Musashi. Mindketten tartották a szájukat, a fogva tartói megunva ezt, egy pisztolyt tartottak mindkettejük fejéhez. Feltettek egy egyszerű kérdést, mi az utolsó kívánságuk. Szadame csak annyit kért, hogy visszakaphassa a gyűrűjét, amit röhögve, de teljesítettek, majd csak még inkább röhögtek, amikor meghallották Musashi kérését. Aki még szeretett volna találkozni az anyjával, egyszer, utoljára. A nevetésnek egy dolog vetett véget, egy pisztoly hangja, Musashinak vége volt. Tehetetlen düh, kétségbeesés, bosszúvágy, ezek az érzések töltötték el… ekkor ébred fel a képessége. Öntudatlanul, ösztönösen cselekedett, nem tudta hogy, de kiszabadult, valamiért a terroristák fegyvere nem akart elsülni, sőt, az arcukba robbant, így okozva néhányuk halálát, a tárgyak reagáltak rá, változtatták az alakjukat, állagukat. Nem értette az egészet, de hamar elfelejtette, amikor lövések sorozatát hallotta meg. Megjött a mentőcsapat. Meglepő tény volt, hisz ilyen esetekben nem volt bevett szokás, később megtudta, hogy a nagyapja intézte el a kimenekítést. A hűségért, és a bátorságáért kitüntetést kapott. De ez érdekelte a legkevésbé, a társaira gondolt, a történtekre, és arra a különös dologra, ami az után történt, hogy Musashi meghalt. Csak 20 volt.
Egy hónapnyi pihenés, ennyi után, ismételten visszatért a munkához, de ez a kis idő elég volt, meg tanulta használni az erejét, amit Puzzlenek nevezett el, és megismerkedjen egy fiatal nővel. Hamar szerelem lett belőle, és sok vitázás, Szadame munkája miatt. Hiába mondta Szadame, hogy nem lesz baja, meg tudja oldani a dolgokat, nem lesz baja, és amint eléri a megfelelő rangot, már nem fogják küldetésekre küldeni. Nem használt a házasság se, vita vitát követett, és időközben megszülettek az ikrek. Egy fiú, és lány. Keserves évek után elváltak, és a gyerekek felügyeletét az anya kapta meg. A gyermekeivel elég felületes kapcsolatot ápol. Szadame a munkájába temetkezett, sorra kapta a kitüntetéseket, a rangokat, végül a sereg történetében, az egyik legfiatalabb személyként kapta meg a tábornoki kinevezést, csak 27 volt ekkor. Sajnálta, hogy már nem éltek a nagyszülei, főleg, a nagyapját sajnálta. Nem láthatta a szemükben a büszkeséget, elégedett vállveregetést se kapott. Igaz, voltak barátai, akik ezt megtették, elég sok, a házasság változtatott a jellemén elég sokan, de ez nem tudta pótolni benne a hiányt. Annak a hiányát, hogy talán nincs több olyan, mint ő, ezért kutatásokba kezdett. Érdekelte minden, főleg azok a maszkos lények, és a fekete ruhások harca. Mindegy ki volt a győztes, nem avatkozott bele a harcokba.
S végül a kutatások eredményre vezettek, szerencsére hozzáfért némi titkos, katonai anyaghoz is. Ebből tudott meg elég sok dolgot, léteztek különleges képességű emberek, itt látta meg az esély arra, hogy kitöltse az űrt, ami benne tátongott. Egy megrendezett balesetet követően kérte a korai nyugdíjazását, fizikai, és némi szellemi sérülésre hivatkozva. Nyakába vette a világot, és elindult a keresésre.
Évek teltek el, megtudott még többet, találkozott azokkal az emberekkel, de egyik se volt olyan, mint Szadame, voltak képességei, de nem olyanok voltak, mint azt remélte. Végül nem Szadame volt az, aki megtalálta Őket, hanem Őt találták meg. Elmondták neki, honnan is ered az ereje, mindent, a hollowokról, shinigamikról, mindenről, a képessége forrásáról. Társakra talált, voltak céljai, és immár próbál nyitni a gyerekei felé is, akik mára már elég nagyok lettek, és kiderült az is, hogy a fia a saját neméhez vonzódik. Habár ez nem nagyon érdekelte, nem voltak előítéletei. Így telnek a napjai, az élete, próbálkozásokkal.    


[size=16]~ Kinézet[/size][/i]

195cm magas, és 86kg a súlya, testfelépítése pedig erős, masszív testalkattal rendelkezik. A szemei kékek, fekete, enyhén hátranyalt haja van, markáns, mégis megnyerő arcvonásokkal rendelkezik. Ruházkodás terén elegánsan öltözik. Elegáns, magas gallérú, barna zakó, alatta egy fehér ing, és természetesen egy barna, kényelmes, selyem nadrág, egy vörös, hosszú, vékony sál, ami leginkább egy szalagra emlékeztet, és egy pár, kényelmes bőrcipő. Legvégül pedig, egy fehér, hosszú kabát, aminek mindkét vállán, egy-egy díszes, hajlított, aranyszínű,  lemez található, ami kényelmesen idomul. A váll lemezekből pedig két bőr szíj indul, amik a kabát felkar részét fogják közre, egészen a könyök részig.  


[size=16]~ Jellem[/size]
Elég komoly személyiség, merev, és nehezen nyílik meg. Érti a tréfát, csak nem mindig nyer teret a saját humora, mivel az elég fekete. Habár nem az a túlzottan mosolygós alak, de amikor valami neki tetszőt mondanak, akkor is inkább csak egy félmosoly játszik az ajkain. Az érzelmei kifejezésével is akadnak gondok, nem arra nevelték, hogy érzelgős legyen, így nem is az. Udvarias, de merev személyiség, akinek nagyon ritkán ered meg a nyelve. Akiket kedvel, és a barátainak tart, és az osztagtársaiért sok mindenre képes (habár nagyon nehezen szerez barátokat, köszönhetően a jellemének) viszont a küldetés sikere fölé sose helyezi az életet, első a munka. Ami nem csoda, köszönhetően a katonai múltjának. Akadnak napok az évben, amikor még inkább egyedül szeret lenni, gondolkodni, pihenni. Ezek azok a napok, amikor kínozták. Ekkor csak nyugalomra vágyik, egy jó szivarra, és egy üveg erős whiskyre.
[size=16]~ Képesség(ek)[/size]

Neve: Puzzle(Kirakós)
Típusa:Ékszer/Manipuláló
A fókusz tárgya: Egy karikagyűrű, ami az anyja, és az apja jegygyűrűjéből készült.
Leírása: Félig arany, félig ezüst gyűrű, ami nem változik át, amikor aktiválódik a képessége.
Hatása: Még nem éri el a kiteljesedett formáját, csak az élettelen molekulákat képes manipulálni. Alakjukat, méretüket, halmazállapotukat, például: üvegből fémgolyót, vagy éppen egy üvegpoharat, az úralt anyagokat képes lebontani is. A következőket képes uralni: Fémek, üveg, különböző betonokat, szöveteket. Zzanpakutoukat, vagy egyéb lélekenergiával felturbózott tárgyakat/fegyvereket nem képes manipulálni. Kétféle módszere van erre, az első érintéssel (tenyér, vagy a talpával, a cipő nem számít, akkor is képes rá, ha van rajta), a második pedig, hogy a tenyeréből képes egy röplabda méretű, zöld gömböt létrehozni, és azt kilőve harcolni. Mielőtt elhagyja a tenyerét ez a gömb, arra kell gondolnia, hogy az, amit eltalál vele, mivé változzon. Érintéses esetben, annyiban változik meg az egész, hogy, amit nem lenne képes messzire dobni, átalakítja valami könnyebb tárggyá, és miután eldobta, képes visszaalakítani az eredeti, vagy más állapotba. Erre úgy képes, hogy a lélekerejének egy elhanyagolható részét ülteti át az eldobott dologba, ami hamar visszatermelődik, ha nem használja folyamatosan, és gyors egymásutánban. A gömbnél és érintésnél is lehetősége van arra, hogy egy meghatározott körben változtasson az anyagon. Az eldobott tárgy sebességét megegyezik Szadame aktuális sebességének a felével, plusz a lélekmanipulálás minden harmadik pontja add bónuszt a sebességhez.  

Megvan a korlátja, hogy mekkora tárgyakat képes manipulálni.

Fullbring: 5-10 pontig maximum 100kg, 11-16: 300kg, 17-20: 500kg súlyú lehet az a tárgy, amit még úgy tud alakítani, hogy nem viseli meg a szervezetét. Ha átlépi a határait, akkor a teste látja a kárát. Minél nehezebbel próbálkozik, annál több sérülést szenved el a teste.


Lélekmanipulálásnál minden negyedik pont jelent plusz 100kg-t. Így maximálisan 1100kg lehet az, amit még gond nélkül is képes manipulálni.

Ha csak egy meghatározott területen akar alakítani.
5-10 pontig: egy tízméteres körben, talaj esetén pedig szintén tíz.
11-16: Húsz méteres sugárban.
17-20: Harminc.

Itt nem ad pluszt a lélekmanipulálás.

Kiteljesedett formában: A kezén, kivéve a két hüvelykujját, újabb gyűrűk jelennek meg az ujjain. A képessége kiegészül azzal, hogy a talajt( por, stb) is képessé válik manipulálni, a benne lévő élettelen anyagokkal is, mivel érintkezésben van a talajjal. De a benne lévő élő molekulákat nem, azok ott maradnak. S a folyadékokat is, hasonlóan, mint a talajnál Egy harmadik lehetséges módon is képes lesz harcolni, amikor a gömbök már nem látszanak, csak a kezének a helyzete árulkodhat arról, hogy merre is lőtte el azokat. Már egyszerre nem egy gömböt tud idézni, hanem minden olyan ujjára jut egy, amin gyűrű is van, tehát nyolcat.

5-10 pontig: Tízen öt méteres körben, és mélységben.
11-16: Húsz.
17-20: Harminc.

Természetesen képes befolyásolni a támadás erejét. A hatósugár csak arra értendő, hogy azon belül képes a manipulálásra, de ha az adott tárgy elhagyja azt a kört, akkor már csak akkor képes ismét változtatni, ha a lélekerejét már beleültette az adót dologba.


[size=16]~ Szeret-nem szeret[/size]

Szeret:
- Savanyú cukrok
- Édes cukrok
- Sós sütemények
- Minőségi alkoholt
- Írni

Nem szeret:
- Hollowok
- Ha veszélyben van a küldetés sikere
- Brokkoli
- Ha Japánról mindenkinek csak az anime ugrik be.
- Ha megzavarják azokon a napokon.
- Állatok

[size=16]~ Felszerelés(ek)[/size]

Alap dolgok, telefon, igazolványok stb, és tíz darab üveggolyó, és egy sétapálca.

Karakterlap

Soifon

Eltávozott karakterek

Hozzászólások: 42

Hírnév: 0

Infó

Tárcában: 0 ryou

Technikatár
Ajándék küldése  • Profil megtekintése

Nem elérhető Nem elérhető

Re:Kurai Szadame
« Válasz #1 Dátum: 2014. Aug. 28, 18:57:02 »
Azt hiszem végre sikerült nagyjából helyretenni a képességedet, szóval ELFOGADOM az előtörténeted ^^

Szint: 1.
Lélekenergia: 5000 LP
Kezdőtőke: 4000 ryou

Képzettségeid:
- Fegyveres harc
- Pusztakezes harc
- Lélekmanipulálás
- Bringer Light
- Fullbring
5 pontot kapsz az LP-d nyomán a Fullbringedre és további 14 pontot oszthatsz el a képzettségeid között. Részletekért ide kattints.

Mihelyst elkészítetted az adatlapod és bejelentetted a pontelosztásod (topik), hozzákezdhetsz a játékhoz. Jó szórakozást és sok sikert a karaktered kijátszásához!
« Utoljára szerkesztve: 2014. Aug. 28, 19:25:04 írta Ayasegawa Yumichika »